GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιστορική επίδειξη δύναμης από την Κίνα‏...

. Από το www.olympia.gr . Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία, τρία πολεμικά πλοία του Κινεζικού ναυτικού εξέρχονται των Κινέζικων χωρικών υ...

.
Από το www.olympia.gr
.
Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία, τρία πολεμικά πλοία του Κινεζικού ναυτικού εξέρχονται των Κινέζικων χωρικών υδάτων προκειμένου να προστατεύσουν τον εμπορικό στόλο. Προηγήθηκε ανακοίνωση του Υπουργού Άμυνας έπειτα από τα απανωτά κρούσματα πειρατείας στα Σομαλικά και διεθνή ύδατα. Τα πλοία Haiku και Wuhan θα συνοδεύονται από ένα υποστηρικτικό φορτηγό και θα είναι εξοπλισμένα με συμβατικά όπλα καθώς και δύο ελικόπτερα. Ένα επίλεκτο σώμα πεζοναυτών με ελαφρύ οπλισμό θα αναλάβει τυχόν καταδρομικές αποστολές που θα προκύψουν.
Η εκτιμώμενη διάρκεια της επιχείρησης θα είναι τρίμηνη, χωρίς όμως να γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο. Οι Κινέζοι επιτελείς δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτή την αποστολή και σύμφωνα με πληροφορίες είναι αποφασισμένοι να χτυπήσουν ακόμα και σε χερσαίες επιχειρήσεις εάν αυτό κριθεί σκόπιμο. Επιπλέον ακόμα ένα καταδρομικό θα βρίσκεται σε ετοιμότητα καθ' όλη τη διάρκεια της επιχείρησης.
----------------------------

6 σχόλια

  1. brikan kai aytoi (kinezoi) logo gia ma bgoun apo ta xorika tous ydata... periergoi keroi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ,ΤΙ ΑΥΓΑ ΓΕΝΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ.

    ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ! ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΣΙΩΠΟΥΝ!!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΕΤΟΣ. ΗΜΑΡΤΟΝ!!
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ PRESS-GR ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άς πάνε στήν Γάζα.
    Παραθαλάσσια είναι.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΙΡΟΜΑΙ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΠΑΛΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑΙΡΟΜΑΙ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΠΑΛΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *