GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από τη διαδήλωση...

. Από το sibilla-gr-sibilla.blogspot.com . Η Αθήνα διαδήλωσε μπροστά στην πρεσβεία του ναζιστικού Ισραήλ, για Λευτεριά στη Γάζα και την Παλ...

.
.
.

17 σχόλια

  1. .
    .
    ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ
    ****************************

    Τα αδιέξοδα οικονομικά τους προβλήματα έχουν κάνει τους αμερικάνους επικίνδυνους για τη διεθνή ειρήνη.

    Βλέπουν ότι χάνουν το παιγνίδι της παγκόσμιας κυριαρχίας, καταλαβαίνουν τί μπορεί να πάθουν από τα δολάρια που έχουν στα χέρια τους οι κινέζοι, οι ινδοί και οι ιάπωνες και ξέρουν ότι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ.

    Σήμερα, ΟΛΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ των ΗΠΑ, ακόμη και η σύμμαχος τους Ε.Ε.

    ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΙΣΧΥΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ.

    Επίσης όλες οι χώρες νιώθουν ΘΥΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΗΠΑ γιατί ξέρουν ότι η παγκόσμια οικονομική κρίση οφείλεται στο διεφθαρμένο αμερικανικό πολιτικό σύστημα, πού έθρεψε τη διαφθορά στο χρηματο-οικονομικό της τομέα, γονατίζοντας, εκτός από πολλές αμερικανικές και δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις στην Ε.Ε. την Ιαπωνία, την Κίνα και την Ινδία που δεν έφταιξαν σε τίποτε.

    Οι αμερικάνοι τα ξέρουν πολύ καλά όλα αυτά και παίζουν με το τελευταίο τους χαρτί, τη στρατιωτική τους ισχύ.

    Το θέμα είναι πολύ σοβαρό.

    ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΛΥΚΟ.

    ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τραυματίστηκε ελαφρά ο διαχειριστής του Indymedia

    Τραυματίστηκε ελαφρά στη γλουτιαία χώρα (πιό απλά: κωλομέρια) ο διαχειριστης του athens.indymedia, καθηγητής του Μετσόβειου Πολυτεχνείου, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων μπροστά από την Ισραηλινή Πρεσβεία.

    Ο κ.καθηγητής, γλίστρησε από τον δερμάτινο natuzzi καναπέ του, στην έπαυλή του στο Ψυχικό, όταν αναπήδησε από ενθουσιασμό βλέποντας στην τηλεόρασή του τον παράτολμο Παλαιστίνιο, που κατέβασε την Ισραηλινή σημαία και ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ φίλοι Έλληνες. Αυτός συνελήφθη!!! Να τα ξαναπούμε για το ρόλο της αστυνομίας; Πόσες φορές πρέπει να σας πούμε ότι αν κάψεις την ελληνική σημαία, γίνεσαι ..υπουργός και φυσικά ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ κανείς!!!

    Πόσες φορές πρέπει να το δείτε για να ρωτήσετε τον ροχαλίζοντα Καραμανλή: Γιατί ρε φίλε, δεν συλαμβάνεται ποτέ, άνθρωπος που βεβηλώνει την ελληνική σημαία;

    Ο κ.καθηγητής λοιπόν, γλίστρησε από τον καναπέ του και πέφτοντας του έπεσε το svarovski ποτήρι, που κρατούσε για να απολαμβάνει στη ζέστη του τζακιού του, τη Dom Perignion της ημέρας. Έπεσε πάνω στα γιαλιά και έκοψε τον αφράτο, κάτασπρο πισινούλη του.

    Μετά εκνευρισμένος, έπιασε το VAIO του και άρχισε τις εκκλήσεις: "Κατεβείτε ρε κωλόπαιδα, στην Κατεχάκη. Οι μπάτσοι είναι τριπλάσιοι από τους διαδηλωτές".

    Με ζωγραφισμένη την αγωνία στο πρόσωπό του, άνοιξε το επίχρυσο ΝΟΚΙΑ Ν-95 του και άρχισε να τηλεφωνεί προσωπικά στους υποτακτικούς του νεολαίους.

    Όμως φεύ! όλοι ήταν απασχολημένοι. Άλλοι έπαιζαν στο playstation, άλλοι έκαναν σκι στην Αυστρία, με τη μαμά, άλλες έκαναν solarium και spa στα σαλόνια ομορφιάς της Εκάλης. Η ώρα περνούσε γρήγορα στο χρυσό Rolex του, αλλά τα "κωλόπαιδα" έφτιαχναν το emo style μαλλί τους και ήταν απρόθυμα να κατέβουν στο κρύο, αφού το μενού δεν είχε σπασίματα.


    Οι λίγοι διαθέσιμοι άλλαζαν πάνες, καθώς ένιωθαν ότι αυτοί τη φορά, θα είχαν απέναντί τους, ένα πράγμα που υπήρχε σε όλες τις χώρες του κόσμου εκτός από την Ελλάδα και θα το έβλεπαν για πρώτη φορά: αστυνομία.

    Αυτή τη φορά, ο Καραμανλής, για να αποφύγει τις φάπες του πανίσχυρου εβραϊκού συστήματος, ξύπνησε και έδωσε εντολές, να κουνήσουν τον κώλο τους, άσχετα από το τι θα πουν τα "κανάλια", αυτοί οι περίεργοι τύποι με τις ασπίδες, που μονίμως τα ξύνουν (ξέρετε ποιά) όταν βλέπουν ελληνικά καταστήματα να καίγονται, ενώ γίνονται ρόμποκοπ αποφασιστικοί τιμωροί του εγκλήματος, όταν κινδυνεύει η Ισραηλινή ή η Αμερικανική πρεσβεία.

    Και μαζί με τον Καραμανλή ξύπνησαν και οι Έλληνες και άρχισαν να του πετάνε λεμόνια, αντί για τα συνήθη ψηφοδέλτια, μπας και δώσει τις ίδιες εντολές, όταν οι "κουκουλοφόροι" σπάνε τα μαγαζιά του, καίνε τις περιουσίες του, "απαλλοτριώνουν" τη δημόσια περιουσία, "ακυρώνουν" το Ι.Χ. του, συστήνουν συμμορίες για να λειτουργούν ως τρομοκρατικά μπουλούκια που δέρνουν γεροντάκια, γυναίκες τροχονόμους, παπάδες κ.λ.π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι,και τώρα χέστηκαν πατόκορφα οι Εβραίοι και επειδή κάνατε διαδήλωση στην πρεσβεία τους στην Αθήνα ,θα σταματήσουν να βομβαρδίζουν τους κακομοίρηδες Παλαιστινίους και την Χαμάς.

    Ρε , πάει καλά το μυαλό σας ή δουλεύει ανάποδα από μόνο του ή σας το δουλεύουν αυτοί που σας έχουν κοιμήσει ;

    Είναι δυνατόν να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί από τους Εβραίους στη Γάζα ή από τους Αμερικανούς στο Αφγανιστάν , Ιράκ και αλλού επειδή εσείς κάνατε μια διαδήλωση ;

    Το μόνο που καταφέρατε για άλλη μια φορά ήταν να σας σκυλοβρίζουμε όλοι οι υπόλοιποι οδηγοί που για διαφορετικούς λόγους οδηγούσαμε στην Αθήνα και για άλλη μια φορά δεινοπαθήσαμε και περάσαμε τον δικό μας βομβαρδισμό από τις αχυροκεφάλες σας που αδυνατούν να καταλάβουν ότι όποιος έχει το μαχαίρι έχει και το καρπούζι δηλαδή όποιος έχει την πολεμική και διπλωματική ισχύ έχει και τον τελευταίο λόγο για να συνεχίσει ή να συνεχίσει τον πόλεμο.

    Τέλος , θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω το προσωπικό των δύο περιπολικών που είχαν κλείσει την Β. Σοφίας στο Hilton και άφησαν εμένα και την έγκυο σύζυγό μου να περάσουμε με το αυτοκίνητο μας διότι έπρεπε να κάνουμε μια πολύ επείγουσα αιματολογική εξέταση στο BIO CHECK δίπλα από το Hilton .
    Θερμά συγχαρητήρια και τους ευχαριστώ πολύ .
    Μερικοί αστυνομικοί δείχνουν ανθρώπινο πρόσωπο και όλοι μαζί(πολίτες,σώματα ασφαλείας και πολιτικοί) πρέπει να βάλουμε τους κώλους μας κάτω και να δούμε πως τελικά αυτή τη χώρα θα την κάνουμε καλύτερη γιατί υπάρχουν παντού υγιείς δυνάμεις και όχι δολοφόνοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάλι ο γνωστός ηλίθιος Κλειτσίκας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν πρόκειται να επιλέξω ανάμεσα σε ένα δημοκρατικό κράτος, εξευρωπαϊσμένο, με μορφωμένο και προοδευτικό λαό και ένα έθνος θρησκόληπτων αγριάνθρωπων χωρίς καμία δημοκρατική παράδοση, θα επιλέξω το πρώτο. ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΙΣΡΑΗΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΑ ΚΑΙΓΑΜΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΛΕΒΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΚΑΙΓΑΜΕ,ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ ΤΟ THE MALL ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΛΕΩΦ.ΚΗΦΗΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΜΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΣΚΕΙ ΒΙΑ.Α ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΝΕΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ολο το υποκριτικό ψευτοπροοδευταριο την ώρα που σκούζει για ωρύεται για την έντονη θρησκευτική συνείδηση των ελλήνων ταυτόχρονα προσβάλει με την σιωπή του για τους δολοφονικούς θρησκευτικούς πολέμους που διεξάγουν τα αδέρφια τους άραβες και την συμπεριφορά που αυτοί δείχνουν απέναντι στα παιδιά και τις γυναίκες τους. Ξαφνικά η έννοια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων χάνεται για να εξυπηρετήσουμε τις διεθνιστκές μας θηριωδίες. Τα νεκρά εβραιόπουλα(που είχαν την ατυχία να γεννηθούν σε ένα μισητό και αδίστακτο κράτος) τόσο καιρό δεν ενοχλούσαν αλλά τα 'καλά αραβάκια' ξαφνικά είναι ήρωες, όπως ήρωες βαφτίζονται και οι πλούσιοι γόνοι που για να καταπολεμήσουν την ανία τους καθυβρίζουν και βιαιοπραγούν κρατικά όργανα αλλά όχι φυσικά τα αθώα άρρωστα παιδιά που λειώνουν καθημερινά σε κάποιο κρεβάτι νοσοκομείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ κύριοι Μπόμπολα, Κοντομηνά, Λαμπράκη, Αλαφούζο και Κουρή.

    Δεν θέλουμε να μας λέτε τί να σκεπτόμαστε, μπορούμε και μόνοι μας.

    Έχουμε την ελευθερία της μπλογκόσφαιρας και έτσι σπάσαμε το φασισμό σας.

    Δεν θέλουμε ΤΟ MEGA σας, δεν θέλουμε τον ALPHA σας, δεν θέλουμε τον ΑNT-1 σας, δεν θέλουμε τον ΣKAI σας, δεν θέλουμε το Alter σας.

    Δεν θέλουμε το Έθνος σας, ούτε την Ελευθεροτυπία σας, δεν θέλουμε τα Νέα σας, δεν θέλουμε το Βήμα σας, δεν θέλουμε την Καθημερινή σας, δεν θέλουμε το Πρώτο Ψέμμα σας, ούτε την Αυριανή σας.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ DVD ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

    Η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρώπης και κοιτάει τα δικά της συμφέροντα, εάν δεν σας αρέσει να πάρετε του υπαλλήλους σας και να φύγετε όλοι από εδώ.

    Ακούς Γιωργάκη, ακούς Ντορούλα;

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ Η ΤΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 5.000 ΧΡΟΝΩΝ.

    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ, ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΗΓΕΤΕΣ.

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Εάν δεν ακούσατε ακόμα, κακό του κεφαλιού σας.

    Ανοχή τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 8.30πμ
    έτσι ακριβώς είναι όπως τα γράφεις,τα γνωστά δύο μέτρα και σταθμά των προοδευτικών αλά τσίμπιλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μιλάμε για πολύ αποτυχημένη συγκέντρωση ,συγνώμη μάζεμα!Περαστικά σας και να περάσει η επόμενη πορεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ώ βλάξ, οί ναζίστες καθάρισαν some millions Hybrous,
    λές τώρα νά γίναν κανίβαλοι?
    Οί οβρέοι βρέ.
    Aναστάσης.(άν τό ίδρυμα δέν σού προσφέρει
    γνώση, πάνε στήν βιβλιοθήκη καί
    ψάξε μόνος-η.Τ΄ο πιασες?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ.
    ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΠΛΑΝΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΡΙΧΝΕ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΙΝΩΝ Ή ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ή ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΘΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ !!!

    30 Δεκέμβριος 2008 3:11 μμ




    ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΘΑ ΕΣΤΗΝΕ ΚΑΙ ΚΩΛΟ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ", ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟ ΓΑΠΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΡΩΤΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗ ΡΟΥΚΕΤΙΑΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σιγά την μαζική διαδηλωση των Αθηναίων ρε παιδιά!! Καμιά 50ριά μετανάστες Αραβες ήσαν εκεί και πολύ περισσότεροι αστυνομικοί. Κόψτε το, επι τέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο σκύλος Ο Μητσοτάκης αναγνώρισε το βρώμικο ψευδο-κράτος Ισραήλ το 1990. Η κόρη του "κρατάει ίσες αποστάσεις" μεταξύ του ναζί Ισραήλ και της αντίστασης των Παλαιστινίων.
    Ψόφος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 6.00 με τα μπόλντ,ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 958143
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 31/12
    από ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 11:17πμ, Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008
    (Τροποποιήθηκε 6:31μμ, Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008)
    τηλέφωνο: 6932 955437
    θεματικές: Ανένταχτο

    Καμιά ειρήνη με τις κυβερνήσεις και τα κράτη των δολοφόνων και του πολέμου

    Πάνω από 300 νεκροί και 1500 τραυματίες στη νέα εισβολή του Ισραήλ στη λωρίδα της Γάζας. Με πρόφαση κάποιες ρουκέτες στο νότιο Ισραήλ, απελευθερωμένες από το «βάρος» της εκεχειρίας (που έληξε), οι ισραηλινές δυνάμεις επιδίδονται σε ένα από τα πιο άγρια εγκλήματα πολέμου που έχουν διαπράξει σε όλη την ιστορία του παλαιστινιακού ζητήματος.

    Η περικύκλωση και ο κατακερματισμός των παλαιστινιακών εδαφών από τους εποικισμούς, τα τείχη, η καταστροφή των υποδομών, η μετατροπή της Γάζας σε κλειστό στρατόπεδο συγκέντρωσης, η πείνα, η ανεργία, βρίσκουν την πιο ακραία τους μορφή με το νέο στυγερό έγκλημα πολέμου: τις φονικές στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραηλινού κράτους. Είναι τα επιμέρους κομμάτια που συνδέουν το πάζλ της κυριαρχίας του Ισραήλ στην περιοχή με τα σχέδια των Αμερικάνων αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την «Νέα Μέση Ανατολή». ΗΠΑ και Ε.Ε. γνώριζαν εκ των προτέρων το επικείμενο έγκλημα, το στήριξαν, αλλά και έσπευσαν να δηλώσουν την υποστήριξη τους στο Ισραήλ αμέσως μετά τους βομβαρδισμούς.

    Ο κύριος Ομπάμα δήλωσε αλληλέγγυος με τους σύμμαχους Ισραηλινούς, ενώ η Ε.Ε. -δια στόματος Σαρκοζί και Σολάνα-, τάχτηκε με το δικαίωμα του Ισραήλ να υπερασπίζει (!) τον εαυτό του, μετατρέποντας τον θύτη σε θύμα. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι Άραβες εμίρηδες και σεΐχηδες, αρνούνται να καταδικάσουν δια μέσου του Αραβικού Συνδέσμου την φονική επίθεση.

    Η ελληνική κυβέρνηση, της μηδενικής ανοχής στον «εσωτερικό εχθρό», δηλώνει πως καταδικάζει την κλιμάκωση της βίας από όπου κι αν προέρχεται! Δηλώνει ουσιαστικά πως φταίει για όλα η Χαμάς, «αναγκάζοντας» το Ισραήλ να επέμβει! Οι διακρατικές συμφωνίες, τα κοινά συμφέροντα, οι κοινές στρατιωτικές ασκήσεις, η προμήθεια τόνων χημικών και δακρυγόνων από το Ισραήλ για τις ανάγκες καταστολής της ελληνικής εξέγερσης χαράζουν τη γραμμή της αμέριστης αλληλεγγύης της κυβέρνησης των δολοφόνων και του ελληνικού κράτους στους δολοφόνους του Ισραήλ.

    Η αντιμετώπιση του εχθρού είναι κοινή σε ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, ελληνικό κράτος, ισραηλινό κράτος και διαφοροποιείται μόνο στις παραλλαγές της: πογκρόμ και άγρια καταστολή, δολοφονίες, τραυματισμοί, συλλήψεις, βασανισμοί ενάντια σε όποιον τολμά να σηκώσει κεφάλι. Η στοίχιση του ελληνικού κράτους με το έγκλημα στη λωρίδα της Γάζας, φάνηκε περίτρανα χθες με την άγρια καταστολή της διαδήλωσης έξω από την ισραηλινή πρεσβεία και τις συγκρούσεις που επακολούθησαν. Με το ξύλο, τις συλλήψεις και τον όγκο των χημικών που ρίχθηκαν – αυτά που πρόσφατα παρέλαβαν τα σώματα καταστολής από το Ισραήλ.

    Με την εξέγερση της ελληνικής νεολαίας και την τεράστια κοινωνική έκρηξη να είναι ακόμα σε εξέλιξη, μπορούμε να λέμε πως δεν υπάρχουν πολλά να κάνουμε; Το σύνθημα που ακούστηκε τόσο πολύ τις τελευταίες μέρες, έλεγε «Τα Χριστούγεννα αναβάλλονται, έχουμε εξέγερση!». Πρέπει, οι λαϊκές μάζες, οι εργαζόμενοι και η νεολαία που βγήκαν στο προσκήνιο και συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις καταστολής σε όλη τη διάρκεια του Δεκέμβρη να απαντήσουν ξανά δυναμικά.

    Δεν έχουμε πρωτοχρονιά, έχουμε πόλεμο. Αυτό το ένιωσαν στο πετσί τους οι νεκροί, τραυματίες και διωκόμενοι Παλαιστίνιοι.



    Καμιά ειρήνη με τις κυβερνήσεις και τα κράτη των δολοφόνων!

    ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΑΥΡΙΟ 31/12 ΣΤΙΣ 23:00



    ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

    6932 955437


    Προσθέστε τα σχόλιά σας
    958144
    θα γινει πραγματικοτητα;
    από ; 11:17πμ, Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

    ;

    φοβερο!!!!!!!!!!!! ενθουσιασμος!!!!!! πρωτοχρονια στο δρομο!!!!!!!!!


    958297
    μπράβο
    από χχχχ 4:31μμ, Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008
    συγχαρητήρια στους εξεγερμένους από το ναρ, κάποιος έπρεπε να καλέσει αύριο συγκέντρωση...
    άντε όλοι στους δρόμους,τώρα που μάθαμε το εμείς αντί του εγώ,ας μην το ξεχάσουμε


    958356
    ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ
    από ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 6:31μμ, Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008
    ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΣΤΙΝΗ


    Κορυφή της σελίδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *