GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για μια καλύτερη χρονιά...

.

.

5 σχόλια

  1. ΖΟΥΜΕ σήμερα σε ένα τραγικό εγχώριο και διεθνές περιβάλον ασφυξίας των πολιτών.
    Η Ελλάδα βιώνει τα επίχειρα της αποδόμησης του κοινωνικού και οικονομικού της ιστού.
    Ακούγονται επιπλέον φωνές για πλήρη αποδόμηση της εργατικής νομοθεσίας του πενθημέρου κλπ.
    Είναι πρόδηλο πλέον ότι η κατ' ευφημισμόν νέα διακυβέρνηση αδυνατεί να παράξει κοινωνική και οικονομική πολιτική με όρους ωφελείας των λαικών στρωμάτων.
    Ενόψη της νέας περιόδου η μόνη ευχή θα ήταν να βρεί ο λαός στις κάλπες το δρόμο εξόδου από την πανθομολογούμενη κρίση των θεσμών και της κοινωνίας μέσα από τις κάλπες κρίση η οποία ενδημεί εδώ και τουλάχιστον πέντε χρόνια.
    Τα αποθέματα ιδεών και οραμάτων της εξουσίας στέρεψαν είτε ανακυκλωθούν οι Βαρώνοι της ΝΔ είτε μείνουν ως έχουν σήμερα στα υπουργικά μερσεντές τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ Η ΚΟΠΡΟΔΕΞΙΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ PUBLIC ISSUE, ΤΗ ΜΟΝΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

    Η δύναμη της συνηθειας μας υποβαλει να λεμε καθε χρόνο καλη χρονια προσδοκωντας το καλύτερο και αντ΄αυτού εχουμε πάντα το χειρότερο δηλαδή καθε πέρσι και καλύτερα.
    Αυτή την φορά δεν θα ευχηθώ καλή χρόνια γιατί δεν πιστευω οτι θα ειναι καλή χρόνια τουναντιον θα ειναι μία χρονια που θα φέρει πολλα δεινα στον τοπο και ειδικοτερα στους πολιτες τους μη εχοντες.
    Εχουν μαζευτει τόσα μαυρα συννεφα στον ουρανο απο ολα αυτα που περναμε που δεν θα ξεσπάσει απλα καταιγιδα αλλα τυφωνας και ο σωσων εαυτω σωθητω.
    Δεν ειμαι απαισιοδοξος αλλα ανθρωπος που βλεπω με ρεαλισμο αυτα που εξελιχθηκαν και μελλεται να εξελιχθουν.
    Τα μεγαλα λογια έλαβαν τελος οι κουφιες υποσχεσεις κατεπεσαν ολα γυρω μας ειναι υπο κατεδαφιση οικονομια υγεια παιδεια κοινωνια τιποτε σε αυτο τον τοπο δεν προοιωνιζει ενα μελλον καλυτερο απο αυτο που ζουμε.
    Κατηγουρούμαι τους πολιτικους οτι για ολα φταινε αυτοι θα συμφωνήσω μαζι σας αλλα θα πρεπει να σημειωσω οτι εμεις οι ιδιοι τους ψηφιζουμε και εχουμε αυτους που μας αξιζει.
    Τωρα αν αυτοι ειναι κλεφτες κομπιναδοροι απατεωνες αλητες δεν μπορει να ζηταμε τα ρεστα αφου εμεις τους στειλαμε να μας εκπροσωπησουν.
    Τ ο χειροτερο δε ειναι να τους υποστηρίζουμε ακομα και οταν εχουμε πεισθει για τις απατες τους κατα καποιο τροπο συμμετεχουμε και εμεις ηθικα στην πράξη αυτη.
    Αυτοκριτικη λοιπον πρωτα και μετα κατηγοριες διοτι στο παραβαν μπαινεις μονος σου και ξερεις τι ψηφιζεις μην ζητας τα ρεστα μετα, αυτο το φαγητο μαγειρεψες αυτο θα φας.
    Εκτός και αν ψηφιζεις σαν πρόβατο στην αγελη οπου παει ο τραγος πας και εσυ τοτε κακο του κεφαλιου σου και του κεφαλιου μας.
    Εφθασε πιστευω η ωρα που θα πρεπει να πεταξουμε τις κομματικες ταυτοτητες και να ψηφιζουμε με τετοιο τρόπο που η ψηφος μας θα εχει απαίτηση και πράξεις.
    Έφθασε πιστευω η ωρα που οι πολιτικοι δεν πρεπει να εχουν την πολιτικη ασυλια αλλα να σερνονται και αυτοι όπως σερνονται οι κοινοι εγκληματιες στο νομο και να τιμωρουνται παραδειγματικα.
    Τα απαλλακτικα βουλευματα και η ληθη πρεπει να γινουν παρελθον να νοιωσουν και οι πολιτικοι την διαπομπευση και τον φοβο του νομου.
    Αυτοι που απεδεδειγμενα καταχραστηκαν δημοσιο χρημα και περιουσια να δημευεται και να κατασχεται η περιουσια τους μεχρι δευτερο βαθμο συγγενειας. Δηλαδη ξεπατωμα ριζικο.
    Πλεον εμεις οι πολιτες πρεπει να αποφασισουμε για το μελλον μας και οχι οι 300 πλουσιες οικογενειες πολιτικων και επιχειρηματιων.
    Δεν μπορει να διδονται εκατομμυρια ευρω απο την ΕΕ και αυτα να σταματουν μονο σε αυτες τις 300 οικογενειες και ο λαος να προσδωκει καλυτερη υγεία παιδεια οικονομια χωρις ποτε να γινεται κατι.
    Δεν μπορει να εγκαινιαζουν συνεχεια τα ιδια εργα και να επαναχρηματοδοτουν τα ιδια εργα καθε χρόνο και τα χρηματα να καταληγουν παντα στις ιδιες τσεπες χωρις ποτε να φθάνουν σε εργα υποδομης και ενισχυσης της οικονομιας.
    Εμεις πρεπει να αλλαξουμε τα πραγματα και οχι οι ανημποροι και κακομαθημενοι πολιτικοι.
    Τι μπορει να περιμενει κανεις απο ανθρωπους οπως ειναι οι αρχηγοι των δυο μεγαλων κομματων που δεν εχουν δουλεψει ποτε στην ζωη τους που δεν γνωριζουν τι θα πει φτωχεια και ανεχεια που δεν γνωριζουν πως ειναι το ενσημο και αμα τους το δειξεις θα το περασουν για γραμματοσημο τι μπορει να περιμενει κανεις απο αυτους. Ας αναρωτηθει ο καθενας μας που ζει και βιωνει την καθημερινη σκληρη πλευρα της ζωης μη εχοντας δουλεια μη μποροντας να σπουδασει το παιδι του μη μποροντας να καλυψει τα βιωτικα εξοδα μη μποροντας να ανταποκριθει στα χρεη μη μπορωντας γενικα να ζησει μια ζωή με αξιοπρέπεια.
    Πάθαμε ομαδικη παρακρουση και ανοσια ακουγωντας για προβεβλημενα ονοματα ειτε πολιτικων ειτε επιχειρηματιων που συμμετειχαν σε σκανδαλα και απατες και απανταμε σαν να μην τρεχει τιποτε ωχ αδερφε και οι άλλοι τα ιδια κανανε εσυ ομως τρεχεις να πληρωνεις τους φορους που φροντιζει ο κ. Αλογομουρης να σου χωνει.
    Επιτελους πρεπει να βγαλουν καρφια οι καναπεδες μας για να σηκωθουμε και ανατρεψουμε την οποια κυβερνηση αντιτιθεται στην λαικη απαιτηση ? Δεν μπορει 250 ανθρωποι σε αυτο τον τοπο να καθοριζουν την μοιρα 10.750.000 ανθρωπων ειναι δυσαναλογο το νουμερο. Δεν βαζω τους υπολοιπους 50 γιατι αυτοι απλα συμπληρωνουν τα εδρανα ειναι ανισχυροι κολλημενοι με ξυλινη γλωσσα και με ερμαφροδιτες ιδεολογιες.
    Δεν ειμαι αναρχικος αλλα ενας πολιτικα αηδιασμενος πολιτης με ολα αυτα που γινονται. Όλες οι σημαιες των κομματων ειναι πλαστικες και ψευτικες.
    Η μονη σημαια που εχουμε πλεον ειναι η καρδια μας και η διαθεση να αλλαξουμε τα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η χρονιά θα είναι καλή αν σταματήσουν απεργίες, καταλήψεις κουκουλοφόροι, μολότωφ στους δρόμους και δηλητηριώδεις μεγαλοδημοσιογράφοι στα κανάλια της TV και τα ραδιόφωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *