GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Λεωνίδας της Αριστεράς...

...και οι πιθηκοειδείς μπαχαλάκηδες . Του Πέτρου Ζώγου . Η κατάντια των επιλεγόμενων μέσων μαζικής επικοινωνίας , των «δημοσιογραφικών πορ...

...και οι πιθηκοειδείς μπαχαλάκηδες
.
Του Πέτρου Ζώγου
.
Η κατάντια των επιλεγόμενων μέσων μαζικής επικοινωνίας, των «δημοσιογραφικών πορνών», όπως αποκάλεσε τους φορείς τους με την αποχώρησή του ο αρχισυντάκτης των New York Times Τζων Σουίντον, είναι τέτοιου μεγέθους, που στο αποκορύφωμα των κουκουλοφορικών-μπαχαλοειδών καταστροφών εποχής, σχεδόν αποσιώπησαν όλες τις νουνεχείς φωνές της Αριστεράς, όχι μόνο του ΚΚΕ, αλλά και ανθρώπων όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Περικλής Κοροβέσης, ο Λεωνίδας Κύρκος, κ.ά.
Για να καλύψουμε το πονηρό κενό του αξιοθρήνητου τηλεοπτικού θιάσου που βασανίζει, ταλαιπωρεί και δυστυχώς κατ’ εντολήν κατευθύνει μεγάλο μέρος της υπνώτουσας ελληνικής κοινωνίας, ενώ οι μπαχαλάκηδες έχουν δυστυχώς την ένοχη-ανοχή της σημερινής ηγεσίας του Συνασπισμού, θεωρούμε αναγκαίο να παρουσιάσουμε εδώ αυτούσιες μέρος των δηλώσεων του Λεωνίδα της ιστορικής αριστεράς που αναφέρει, μεταξύ άλλων τα εξής :
«Οι τάχατες αντιεξουσιαστές, οι τάχατες αναρχικοί, οι κουκουλοφόροι, οι ποικιλώνυμοι δειλοί ταραχοποιοί, και κάποιοι ανώριμοι νεαροίροί που κάνουν σύγχυση ανάμεσα στα επαναστατικά γεγονότα και σε ευκαιρίες για πλιάτσικο ήταν οι ήρωες αυτών των ταραχών που βύθισαν στην απόγνωση εκατοντάδες καταστηματάρχες και χιλιάδες εργαζόμενους... Όλους αυτούς που τους κατηγορώ στο όνομα της ιστορίας του εργατικού κινήματος, τους απαγορεύω να επικαλούνται το όνομα της Αριστεράς καθώς δεν έχουν ούτε θα μπορούσαν να έχουν καμία σχέση μαζί της».
Με δεδομένο το ποιος υπογράφει τη συγκλονιστική αυτή δήλωση που τα λέει όλα, αναρωτιόμαστε αν, αφού πολύ ορθώς ο Λεωνίδας απαγορεύει να χρησιμοποιούν το όνομα της αριστεράς, ποιο επίθετο, ταιριάζει σε όλους ή σε μέρος των ψευτοπαληκαράδων με τις κουκούλες που τα έβαλαν με τους φουκαράδες μικρομαγαζάτορες του κέντρου της Αθήνας και δεν τόλμησαν φυσικά να πλησιάσουν τα μεγαλοπολυκαταστήματα στις ακριβές περιοχές. Επιλέξτε ανάμεσα στα ακόλουθα:
«Τραμπούκοι εκ του ασφαλούς, αριστεροκολωνακιώτες με ψυχολογικά προβλήματα, δειλοί και μοιραίοι κουκουλοφόροι ανερμάτιστοι-ψευτοαριστεροαφελείς, πιθηκοειδείς-μπαχαλάκηδες, ποδοσφαιροπολιτικολογούντες-χούλιγκαν, ανερμάτιστοι νεαροί χωρίς μέλλον και αποτυχημένοι γέροντες χωρίς παρελθόν, αναζητητές του τίποτα, αμόρφωτοι- αριστεροδεξιοί, ψευτοπαληκαράδες- πλιατσικολόγοι, φασίστες με πρόβλημα προσανατολισμού, πρακτορίσκοι της πεντάρας...»
Αναμένω την ευρηματικότητά που διακινείται πληθωρικά στο press-gr να με ξεπεράσει. Ιδού η Ρόδος...

---------------------------

31 σχόλια

  1. Η ημι-δικτατορια σε πληρη εξελιξη!!

    Αυξανόμενη "ανθρώπινη ανασφάλεια στο εσωτερικό της χώρας".

    Πως θα καθηλωσουν -αν μπορεσουν- το λαικο κινημα !!!

    Αυξανόμενη "ανθρώπινη ανασφάλεια στο εσωτερικό της χώρας".

    Πως θα καθηλωσουν -αν μπορεσουν- το λαικο κινημα !!!

    Η ημι-δικτατορια σε πληρη εξελιξη!!

    Οι υπηρεσιες ασφαλειας θα αυτονομηθουν και ελευθεροι σκοπευτες θα χτυπανε στο ψαχνο για να καθηλωσουν την κοινωνικη εκρηξη...το ιδιο εγινε επι χουντας οπου ελευθεροι σκοπευτες σκοτωναν σε ολη την Αθηνα λαικους αγωνιστες....


    Στην υπηρεσια του συστηματος ολοι οι παρακρατικοι μηχανισμοι τυπου "καρφιτσα" δηλ. σωματεμποροι, υποκοσμος, αστυνομικοι με πολιτικα, ρουφιανοι,"αγανακτισμενοι πολιτες", αυτοπτες μαρτυρες, καταγγελιες χωρις αντικρυσμα,και οποιος μιλησει δεν ειναι "ουσιωδης μαρτυρας" (οπως ο μαρτυρας στο Περιστερι που ειδε να πυροβολουν τον μαθητη μεσα απο αστυνομικο αμαξι-σιτροεν και τον βγαλαν αμεσως "τρελλο"), πουλημενοι δημοσιογραφοι, πολιτικοι της πλακας, και Κουγιες....

    "ΑΛΕΞΗ" ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ..!!

    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ!!!


    Δημοκρατικοι Αγωνιστες

    28 Δεκέμβριος 2008 4:20 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H Aθήνα άνοιξε από το 1996 τις πόρτες για την περαιτέρω σύσφιγξη και εξέλιξη των ευρωτουρκικών σχέσεων, με την σταθερή πεποίθηση ότι μια «ευρωπαϊκή» Tουρκία θα έδινε μέσα από περίπου «αυτοματικές» κοινοτικές διαδικασίες λύση στο ελληνικό πρόβλημα της εξ ανατολών πιέσεως της χώρας μας και στην υπόθεση της Kύπρου. Kαι εκφραστής της χαμογελαστής διπλωματίας της Aθήνας που ακολούθησε ήταν ο κ. Γ. Aνδρ. Παπανδρέου ως υπουργός Eξωτερικών. Tόσο πολύ μάλιστα εμπιστευόταν ο σημερινός αρχηγός του ΠAΣOK την αμερικανική λογική για το θέμα της Kύπρου, ώστε δεν δίστασε να εκτεθεί δημοσίως υπέρ του «σχεδίου Aνάν», πριν από το δημοψήφισμα που διεξήχθη στην Kύπρο.

    Hταν η πολιτική Σημίτη - Παπανδρέου η πιο «μαλακή» που ασκήθηκε ποτέ απέναντι στην Tουρκία, κατά τις συμβουλές και συστάσεις της Oυάσιγκτον.

    Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Nέα Δημοκρατία και πριν και μετά τον Mάρτιο του 2004. Mόνη διαφορά, ότι ο πρωθυπουργός K. Kαραμανλής δεν βιάστηκε να πάρει, υπό διεθνή πίεση, θέση για το «σχέδιο Aνάν» πριν οι Eλληνοκύπριοι δώσουν τη δική τους γνώμη για το θέμα στο ιστορικής σημασίας δημοψήφισμα, που παρήγαγε το 76% «όχι». Oύτε και μοιράστηκε ποτέ ο κ. Kαραμανλής την αρνητική γνώμη που είχε (και διατηρεί) ο κ. Παπανδρέου για τον πρόεδρο Tάσσο Παπαδόπουλο.

    Eντυπωσιακό είναι λοιπόν –ενίοτε και διασκεδαστικό– το γεγονός, ότι μετά την εκλογική ήττα του, στις 7 Mαρτίου 2004, ο κ. Γ. Aνδρ. Παπανδρέου και ορισμένοι σκληροί «εκσυγχρονιστές» του ΠAΣOK, καθώς και φίλοι τους σχολιαστές πολιτικής ελέγχουν διαρκώς τον K. Kαραμανλή για... έλλειψη μαχητικότητας απέναντι στην Aγκυρα στο ευρωπαϊκό πεδίο!

    Eίναι σήμερα προφανές ότι όπως συμβαίνει και στον τομέα της εσωτερικής πολιτικής, έτσι και στο πεδίο της εξωτερικής πολιτικής, ο κ. Γ. Aνδρ. Παπανδρέου προσπαθεί να ασκήσει με το ζόρι «οξύτατες» κριτικές εκεί όπου δεν διαθέτει θέσεις πολιτικές διαφορετικές από αυτές που διατηρεί η ηγεσία K. Kαραμανλή. Eίναι, όμως, άκρως εντυπωσιακό ότι ο πρόεδρος του ΠAΣOK δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται πως στην εξωτερική πολιτική υπάρχει μια λογική συνέχεια εξελίξεων, που προσδιορίζεται από σειρά επιλογών και αποφάσεων που δεσμεύουν τη χώρα διεθνώς. Eτσι, όλα τα στοιχεία που συνθέτουν σήμερα την κατάσταση της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής στην Eυρώπη, στο Aιγαίο, στην Kύπρο και στις σχέσεις με τις HΠA, έχουν φυσικά πίσω τους σειρά επιλογών, αποφάσεων και υπογραφών των ελληνικών κυβερνήσεων. Aνευ διακοπής από το 1993 και για έντεκα χρόνια, κυβερνήσεις του ΠAΣOK διαχειρίστηκαν τα μείζονα θέματα της εξωτερικής πολιτικής της χώρας. Eίναι λοιπόν πολιτικά φαιδρό το να ασκεί σήμερα «οξεία» κριτική σ’ αυτά τα ζητήματα η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυο όμορφα 18χρονα κορίτσια πλησιάζουν στο αυτοκίνητο σου καθώς σταματάς στο φανάρι Πολυτεχνείου και 26ης Οκτωβρίου , στα δικαστήρια .

    Ενώ η μια σκουπίζει το παρμπρίζ με ένα πανί, η άλλη έρχεται στο παράθυρο και σε χαιρετά σκύβοντας ταυτόχρονα με τα στήθη της σχεδόν να βγαίνουν έξω από την μπλούζα της. Αδύνατον να μην κοιτάξεις! Όταν τις ευχαριστήσεις και προσφέρεις φιλοδώρημα, αρνούνται και σε παρακαλάνε να τις πας λίγο παρακάτω, μέχρι το Ρουφ, με το αυτοκίνητό σου.

    Συμφωνείς εσύ ανυποψίαστος και τους λες να καθίσουν πίσω.
    Καθ'οδόν αρχίζουν να κάνουν σεξ στο πίσω κάθισμα. Μετά, μία από αυτές σου αποσπά την προσοχή κάνοντάς σου στοματικό έρωτα ενώ η άλλη σου κλέβει το πορτοφόλι! Δώστε προσοχή γιατί εμένα με λήστεψαν την περασμένη Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή!



    Σάββατο και Κυριακή δεν τις βρήκα .!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. * Μεγάλες συγκινήσεις προσέφερε και αυτή την εβδομάδα στον Έλληνα τηλεθεατή το ΠΑΣΟΚ, που έτσι όπως πάει, σε λίγο, εκτός από τα δύο ευρώ που μας ζητάει για να ψηφίσουμε τον αρχηγό του (δωσ' μου δυο κατοστάρικα, δωσ' μου δυο πεντακοσάρικα, δώσε μου δύο από κείνα τα καινούργια τα διακοσάρικα), θα μας ζητήσει και ανταποδοτικό τέλος σαν την ΕΡΤ.
    * "Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ανάγκη από Φύρερ και Ντούτσε", εδήλωσε ο Πάγκαλος, αναφερόμενος προφανώς στο Βενιζέλο. Και για όσους δεν κατάλαβαν, την επόμενη εβδομάδα θα δηλώσει ότι "το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ανάγκη από Μπύρερ και Τρίο Στούτζες", αναφερόμενος και πάλι στο Βενιζέλο.
    * "Πού τα βρίσκει ο Γιωργάκης τα φράγκα για να ζει τέτοια ζωή; Ξέρετε πόσο κάνουν το κιλό οι βιολογικές μπάμιες;", ρώτησε ο Βενιζέλος, απευθυνόμενος στη Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ της Αχαϊας, "Εγώ από τον παππού μου κληρονόμησα ένα ρολόι και από τον πατέρα μου το όνομα", του απάντησε ο Παπανδρέου. Ένα ρολόι κληρονόμησες, σύντροφε, αλλά ήταν ο Μπιγκ Μπεν.
    * Κορυφαία στιγμή ωστόσο ήταν το πλάκωμα στη Νομαρχιακή της Κοζάνης, το οποίο συνοδεύτηκε από πολιτικά επιχειρήματα του στυλ: "άντε, το 'βγαλες και σήμερα το μεροκάματο", "άξιος ο μισθός σου", "εγώ μπορεί να παίρνω μισθό, εσύ όμως, ρε λαμόγιο, παίρνεις και επίδομα καυσόξυλων" κ.ο.κ.
    * Μέσα στην αναμπουμπούλα χάρηκε και ο Πρετεντέρης, ο οποίος δήλωσε από το δελτίο ότι "όταν οι μεγάλοι αποκαλούνται Φύρερ και Ντούτσε, ε, όσο να 'ναι θα ρίξουνε και οι μικροί καμιά μπουνιά". Όχι μόνο μπουνιά θα ρίξουνε συνάδελφε, μέχρι και μπουκάλι στο διαιτητή θα πετάξουνε.
    * Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, στην Εθνική Συνδιάσκεψη τα στελέχη θα πετάνε ο ένας στον άλλο καρέκλες, οπότε το ΠΑΣΟΚ θα κάνει επιτέλους Συνέδριο Θέσεων.
    * Εκείνο πάντως που αποκαλύπτει το μέγεθος του ψυχικού χάσματος που χωρίζει τους εκπροσώπους των δύο παρατάξεων είναι ότι πλέον μιλάνε μεταξύ τους στον πληθυντικό.
    * "Μιλάτε και σεις κύριε σύντροφε που μπαινοβγαίνετε στο κότερο του Μπόμπολα;". "Και πού το ξέρετε εσείς, κύριε σύντροφε;". "Σας είδα με τα μάτια μου, κύριε σύντροφε". "Εμ βέβαια, πώς να μη με δείτε, αφού ξημεροβραδιαζόσαστε στο κότερο του Κόκκαλη που αράζει δίπλα".
    * "Και πώς μετά από όλα αυτά τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα ξανακάτσουν στο ίδιο τραπέζι την 12η Νοεμβρίου;", αναρωτιούνται κάθε βράδυ οι τηλεπαρουσιαστές. Η απάντηση είναι απλή:
    * Εξαρτάται από το τι θα έχει πάνω το τραπέζι. Αν έχει σαμπάνιες, αστακούς και φουά γκρα, θα κάτσουνε και θα πούνε κι ένα τραγούδι και συγκεκριμένα το "και στα πέντε βιλαέτια, φάτε πιέτε μωρ' αδέρφια" (παρεμπιπτόντως, το φουά γκρά είναι ένας γκρας με φουά;).
    * Υ.Γ.: Έβγα στο αλώνι τσιφλικά/για να σου ρίξω με τον φουαγκρά

    Γ. ΑΝΑΝΔΡΑΝΙΣΤΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου μετά από το πολύ επιτυχημένο ταξίδι του στην Αμερική επέστρεψε στην Ελλάδα, έτοιμος να αναλάβει τα ηνία της διακυβέρνησης της χώρας

    Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μακάρι κάποτε να καταλάβετε τα εξης απλά πραγματάκια (αν και αμφιβάλλω, θέλει λίγο παραπάνω μυαλό για να τα καταλάβεικανείς...):
    1. άλλο αριστερός άλλο αναρχικός. δεν έχει καμια σχέση το ένα από το άλλο.
    2. οι αναρχικοί σπάνε μόνο τράπεζες, και από μαγαζιά μόνο όσα είναι αντιπροσωπευτικά αυτού που πολεμάνε, πχ μεγάλα καταστήματα.
    3. οι καταστροφές στα μικρομάγαζα έγιναν από ασφαλήτες και παρακρατικούς, όχι από αναρχικούς
    4. το πλιάτσικο προωθήθηκε από τους πιο πανω παρακρατικούς και έγινε από διάφορους φτωχοδιαβόλους που είδαν μια ευκαιρία να βγάλουν μερικά ευρώ ουρανοκατέβατα.

    και, πάρτε το χαμπάρι, οποιονδήποτε τελειώμένο κακομοίρη του διαμετρήματος κύρκου τον έχουμε γραμμένο κανονικά. αν είχαν όλοι αυτοί να επιδείξουν έστω μια πράξη αντίστασης, θα τους σεβόμασταν. τώρα είναι τίποτα. ο θεοδωράκης ήταν καποτε, από τότε που πήγε σαν πουτ... με τη νουδουλα, είναι κι αυτός ένας μεγαλομανής παπάρας αποτυχημένος που σέρνει το σαρκίο του απο δω κι απο κει εκλιπαρώντας λίγο σεβασμό.

    enas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μέσα μαζικής εξημέρωσης, ναι.
    μέσα μαζικής ενημέρωσης, έστω.
    αλλά μέσα μαζικής επικοινωνίας, είναι καταπτυστο, οργουελικό, και όποιος χρησιμοποιεί αυτή την ορολογία είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αριστεροκολωνακιώτες με ψυχολογικά προβλήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτοι δεν ειναι αναρχικοί ,ο αναρχικός είναι ένας προβληματισμένος και διαβασμένος άνθρωπος.Ρωτήστε τους ποιος είναι ο Μπακούνιν ο Κροπότκιν και θα δείτε. Είναι είκονα και ομειωση των γονιών τους που λαδώνουν και λαδωνονται που κλέβουν ,που χτιζουν αυθαίρετα μεσα σε δάση αφού πρώτα τα 'εχουν κάψει.Αυτών που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για να βολευτούν αυτοί και τα παιδάκια τους.Τους στέλνω και μια πρόταση αφού είσατε τοσο μάγκες γιατί δεν πάτε να καψετε και ενα μπουζουξιδικο ή ένα κολάδικο που οι ιδιοκτήτες τους είναι πρεζέμποροι ,κλέφτες ,λαμογια και χαφιέδες των μπάτσων? Γιατι εκεί υπάρχουν νταβατζήδες με κουμπούρια και δεν κολονουν να σας ρηξουν και καμια .Κουραδόμαγκες με αυτά που κάνετε παιζετε το παιχνίδι του Καραμανλή και της καταστολής. Αυριο οι νυκοκυραιοι θα ουρλίαζουν και για άλλα ΜΑΤ και για περισσότερη καταστολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ναι,κυρ-λεωνιδα, μια σιχαμερη μειοψηφεια, που χαλαει την υσηχια σας, και προσβαλει το ονομα της αριστερας ΣΑΣ. ΓΑΜΩ ΤΗΝ αριστερα ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η σιωπή είναι χρυσός.

    Αυτό θα περίμενα από σεβαστούς ανθρώπους όπως ο κύριος Κύρκος. Η επιμονή στο να 'αναλύουμε' και 'εξηγούμε' τα γεγονότα με νοοτροπίες και όρους περασμένων δεκαετιών είναι ίδιον των δεινοσαύρων (ακούτε και εσείς κύριε Μίκη;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κουμπάροι Πρωθυπουργικοί...
    ΔΗΜ. ΜΗΛΙΑΚΟΣ Διοικητής ΑΤΕ.
    Δ. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος HELLEXPO Ξενοδόχος
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΟΥΔΗΣ Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ τ. Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ, Νυν Γ.Γ. Υπουργείου Υγείας.
    ΕΥ. ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ τ. Υπ. Γεωργίας.
    ΕΥΡ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ Υπ Παιδείας..
    ΒΑΚΗΣ ΦΡΑΤΖΗΣ Πρόεδρος Διοικούσης Ν.Δ. Θεσ/νίκης, Αντιπρόεδρος Λιμένος Θεσ/νίκης.

    Και οι λοιποί Κουμπάροι ...

    ΑΓΓΕΛΑ ΑΒΟΥΡΗ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου. Κουμπάρα Υπ.Μεϊμαράκη. Σύζυγος Αγγ. Μοσχονά.
    ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΟΣΔΟΥ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Κουμπάρος Ευ.Μεϊμαράκη. Κουμπάρος με Περιφερειάρχη Α Λεούδη.
    Α. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ τ. πρόεδρος ΟΕΚ. Κουμπάρος Π. Παναγιωτόπουλου.
    Σ. ΚΩΣΤΑΚΟΣ τ.Πρόεδρος ΟΠΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος του αδελφού του Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού Ι. Αγγέλου.
    Γ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ Γεν. Γραμματέας ΥΠΕΧΩΔΕ. Κουμπάρος Γ. Σουφλιά.
    Ι. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής «Συνήγορος καταναλωτή» (ανήκει στο υπ. Ανάπτυξης). Κουμπάρος γεν. Γραμματέα Ν. Στεφάνου που τον πρότεινε.
    Ν. ΠΑΠΠΑΣ Πρόεδρος ΣΕΚΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος υφ. Εξωτερικών Ε. Στυλιανίδη.
    ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΣΚΑΡΗ Διοικητής Νοσ. Νοσημάτων Θώρακος Πατρών. Κουμπάρα με Ντ. Μπακογιάννη.
    ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΧΟΙΝΑΣ Διοικητής Δρομοκαϊτειου. Κουμπάρος ΥΠΕΞ Ντ. Μπακογιάννη.
    ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΤΣΟΣ (νεαρός δικηγόρος) Διοικητής Νοσοκομείου Κομοτηνής. Αποχώρησε και πήρε θέση προέδρου στον οργανισμό του Υπ. Απασχόλησης ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ Α.Ε. Κουμπάρος τ. βουλευτή Αλεξ. Λυκουρέζου.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ (δικηγόρος - συνδικαλιστής ΑΣΑ). Πρόεδρος Ταμείου Δικαστικών Επιμελητών. Μέλος Δ.Σ. Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Κουμπάρος Γ. Αλογοσκούφη.
    ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΛΟΣ Πρόεδρος ΕΒΕΑ. τ. Γεν. Γραμματέας υπ. Οικονομικών. Κουμπάρος με Ι. Παπαθανασίου.
    ΜΠΑΓΙΩΚΟΣ Διευθυντής Γραφείου Γ.Γ. Ν. Στεφάνου. Γενικό Λογιστήριο. Δ.Σ. ΕΛΠΕ. 3 επιτροπές. Κουμπάρος Ν. Στεφάνου Γ.Γ. Υπ. Ανάπτυξης.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΔΑΚΗΣ Αντιπρόεδρος θυγατρικής ΠΥΡΚΑΛ. (Μεταλλουργική βιομηχανία Ηπείρου). Κουμπάρος Μιχαλολιάκου).
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ Αντιπρόεδρος ΟΕΔΒ (Οργανισμός Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων) Υπ. Παιδείας. Κουμπάρος Μ. Γιαννάκου.
    ΜΙΧΑΗΛ ΣΙΩΨΗΣ Πρόεδρος Οργανισμού προώθησης Ελληνικού Πολιτισμού. Κουμπάρος Γ. Βουλγαράκη.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ (υπεύθυνος διαφημίσεων). Κουμπάρος Ι. Βαρβιτσιώτη, οδοντίατρος.

    ...ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

    Οι δύο γιοι Χρήστος και Παναγιώτης του Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Κ. Σταϊκούρα χρηματιστήριο -
    ΔΕΠΑ - ΕΛΚΕ - Ολυμπιακά ακίνητα.
    Ο κουνιάδος του Κ. Σταϊκούρα, Ν. Τσαμαδιάς, Γενικός Γραμματέας Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Ειδική θέση Διευθυντή στην ΕΤΕ
    συστήθηκε για την πεθερά του γιου του Κ. Σταϊκούρα, Σταυρούλα Πάνου.
    Γ.Κουμουτσάκος - Εκπρόσωπος Τύπου ΥΠΕΞ. Γαμπρός του Γεν. Γραμματέα Υπουργικού Συμβουλίου, καθηγητή Αργύρη Καρρά.
    Κώστας Δόλογλου. Ανιψιός Αχιλλέα Καραμανλή. Στην αρχή τοποθετήθηκε στον ΟΑΠ ΔΕΗ Ασφαλιστικό Οργανισμό ΔΕΗ ΑΕ. Αναγκάστηκε να αποχωρήσει γιατί η διαδικασία επιλογής του έπασχε. Αμέσως τοποθετήθηκε στο υπ. Εθνικής Αμυνας αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Προσωπικού, γιατί εκτός από εξάδελφος του πρωθυπουργού είναι και «κολλητός» του Μεϊμαράκη.
    Οι αδελφοί της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του πρωθυπουργού Ντόρας Βυζοβίτη. Ο ένας Διευθύνων Σύμβουλος σε οργανισμό του υπ. Γεωργίας και ο άλλος Σύμβουλος στο υπ. Υγείας.
    Ο γιος του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Α. Καραγκούνη, Μάριος, Διοικητής στο
    νοσοκομείο Αμφισσας (έφυγε πριν από λίγο καιρό).
    Η κόρη του βουλευτή Κυκλάδων Ι. Χωματά, αρχικά υποδιοικητής και κατόπιν διοικητής στο νοσοκομείο «Ελενα Βενιζέλου».
    Ο γαμπρός του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριου Σαλμά, Αρβάλης Αθανάσιος, διοικητής στο νοσοκομείο Ψυχικών Παθήσεων Αμφιλοχίας «ΚΑΦΚΑ», ενώ δεν επιτρέπεται στην ίδια πόλη όπου ζει και εργάζεται.
    Ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη, Κωνσταντίνος, ειδικός σύμβουλος στο ΥΠΕΞ.
    Κόρες υφυπουργών Ανδρεουλάκου - Μιχαλολιάκου - Ορφανού, τ. υφυπουργού Τατούλη και υπουργών Σιούφα - Πολύδωρα στα γραφεία υπουργείων σε διάφορες θέσεις.
    Δόμνα Κυρζοπούλου – Λιβανού (Σύμβουλος στο Υπουργείο Δικαιοσύνης).
    Κόρη του υποδιοικητή του ΙΚΑ Κυρζόπουλου και σύζυγος του πολιτευτή Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιου Λιβανού.
    Δημήτρης Κουρκουμέλης, δικηγόρος - Γεν. Γραμματέας Υπουργείου Αιγαίου (τον ανάγκασε σε παραίτηση ο Παυλίδης). Ανιψιός της βουλευτού Αργολίδας Ελσας Παπαδημητρίου.
    Δ. Βαγιωνάς, Πρόεδρος ΕΟΦ. Αδελφός βουλευτή Χαλκιδικής της ΝΔ Βαγιωνά.
    Κόρη βουλευτή Ρεθύμνου - συμβούλου Πρωθυπουργού Κεφαλογιάννη. Νομικός σύμβουλος στο πρωθυπουργικό γραφείο.
    Ο γιος του τ. βουλευτή και νυν προέδρου της «Θέμις Κατασκευαστική» Ν. Γκόνη, νομικός σύμβουλος «Κτηματολόγιον Α.Ε.» και πρόσφατα τοποθετήθηκε σε θυγατρική του ΟΣΕ (νομικός σύμβουλος) και μέλος Δ.Σ. ΟΛΠ όταν έφυγε από πρόεδρος του ΟΛΠ ο πατέρας του. Π. Μιχαλόλιας, αξιωματικός ε.α., εξάδελφος του Μιχαλολιάκου, σύμβουλος ΕΛΤΑ.
    Ο αδελφός του Αντώναρου στην ΕΡΤ (Σύμβουλος - Δορυφορική). Ο γιος του τ. ΑΓΕΕΘΑ Γκράτσιου. Διευθύνων σύμβουλος στην ΚΕΔ (Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου).
    Ο γιος του Θ. Μπακατσέλου, πρόεδρος ΔΕΘ. Οι γιοι του τ. βουλευτή Κέρκυρας Γκίκα. Ο πρώτος σε ηγετική θέση στα «Ελληνικά Πετρέλαια». Ο δεύτερος εκπρόσωπος Τύπου στο υπ. Εθνικής Αμυνας.
    ΑΤΕ Αιμιλιανός Κατσαρός. Σύμβουλος σε θέματα επενδύσεων. Ανιψιός του υποδιοικητή ΑΤΕ Παναγιώτη Βαράγκη.
    Λώρα Μολυβιάτη, τ. Διευθύντρια Γραφείου ΥΠΕΞ, νυν αναπληρώτρια γενική Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων υπ. Εθνικής Αμυνας. Κόρη του τ. υπουργού Π. Μολυβιάτη. Μαρία Μπασιάκου, αδελφή του υπουργού Μπασιάκου. Διευθύντρια υπ. Γεωργίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι φουκαράδες μικρομαγαζάτορες του κέντρου της Αθήνας δεν είναι καθόλου φουκαράδες, είναι αυτοαπασχολουμενοι με τα μελη της οικογενειας των δεν πληρώνουν φόρους, ασφαλιση ΙΚΑ ουτε αποδιδουν τον ΦΠΑ.
    Τα μεγαλοπολυκαταστήματα απασχολούν χιλιαδες υπαλληλους πληρώνουν φορους και ΦΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΣΠΑΝΕ...ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ (ΤΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ) ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ. ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΕ ΤΥΧΑΙΟΙ...ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ...ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ! ΜΟΝΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ... ΑΝΟΧΗΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ....
    ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ .... ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΔΙΑΟΛΕ!

    http://antienimerwsi-skfx.blogspot.com/search/label/%CE%A6%CE%A9%CE%A4%CE%9F%CE%93%CE%A1%CE%91%CE%A6%CE%99%CE%95%CE%A3

    http://www.youtube.com/watch?v=w85uL9ya7GA

    ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ...ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ...ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, ΝΟΜΑΡΧΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!
    Η ΕΡΤ3 ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΠΩΣ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΙΟ "ΕΝΤΙΜΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ".
    ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ...

    http://antienimerwsi-skfx.blogspot.com/2008/12/1112.html

    http://skfx.blogspot.com/2008/12/11122008.html

    http://skfx.blogspot.com/2008/12/11122008_16.html
    ---
    http://antienimerwsi-skfx.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε μάγκες που καίτε τις περιουσίες του κόσμου , αν ανησυχήσετε κανέναν Ρώσο μαφιόζο που είναι ψιλοφτιαγμένος και χαμουρεύεται με καμιά Ρωσίδα ,σε κανένα από τα πάνω διαμερίσματα και βγεί και αρχίσει και ρίχνει στο ψαχνό τι θα κάνετε; Θα φωνάξετε την Αστυνομία ή θα πάτε μόνοι σας με τον Τσίπρα να τον πιάσετε; Δεν ξέρετε ότι η υπερβολική δράση φέρνει υπερβολική αντίδραση και αυτοδικία;

    Η Αστυνομία καλά κάνει και δεν κάνει τίποτα. Τέτοια Αστυνομία θέλετε τέτοια θα έχετε. Αυτοί τουλάχιστον την οικογενειά τους έχουν τον τρόπο να την προστατεύσουν. Όταν η μανάδες σας φωνάζουν βοήθεια (θα τις πηδάνε Αλβανοί) να δούμε ποιός θα σώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΗΜΕΡΑ
    ………………………………………………………………….

    Παιδιά ο Γιώργος λέει δεν παζαρεύω!

    Σιγά βρε γιγαντιαίε πολιτικέ, θα σκίσεις το καλτσόν!

    Δηλαδή, με ποιόν δεν διαπραγματεύεσαι;

    Με το Μπόμπολα ή με το Λαμπράκη;

    Με τον Κοντομηνά ή με τον Αλαφούζο;

    Με τον Κυριακού ή με τον Κουρή;

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ

    Φού σου κάνανε πέρυσι ρε χαζούλικο, με τις δημοσκοπήσεις υπέρ του Τσίπρα και έψαχνες γωνίες να κρυφτείς, ρε Αμερικανάκι.

    Έχει πλάκα το παιντί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 4:21
    Εσύ μαλάκα μου θα ήσουν σε άλλο πλανήτη από το 1993 και μετά .
    Ξέχασες τις απειλές της Τουρκίας για το ενδεχόμενο εισόδου της Κύπρου στην Ε.Ε. ;;;
    Ξέχασες ότι κυβερνήσεις του Πα.σο.κ. ,μαλακοδεξιέ ,έβαλαν την Κύπρο στην Ε.Ε. ;;;
    Ξέχασες επίσης ότι την Ελλάδα στην Ο.Ν.Ε. έβαλε ο Κώστας Σημίτης ;
    Ξέχασες ότι την Οργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων και όλα τα μεγάλα έργα τα έκαναν κυβερνήσεις του Πα.σο.κ.
    Ότι σημαντικό πέτυχε η Ελλάδα μετά τον Β.Παγκόσμιο Πόλεμο το πέτυχαν κυβερνήσεις του Πα.σο.κ. εκτός της αρχικής εισαγωγής της Ελλάδας στην Ε.Ο.Κ. από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Άρθρο της Anne Applebaum.(αμερικανο-εβραία δημοσιογράφος, σύζυγος του εβραίου υπουργού εξωτερικών της Πολωνίας) στην «Ουάσιγκτον Ποστ».
    23-12-2008

    Με το Σκοπιανό συνδέει τις ταραχές στην Ελλάδα, με επίκεντρο την Αθήνα, το φύλλο με ημερομηνία 23/12/2008, της εφημερίδας, κύριος εκφραστής του αμερικανικού κατεστημένου και υποστηρικτής των απόψεων της εκάστοτε Αμερικανικής Κυβέρνησης.
    Μεταξύ άλλων στο εξαιρετικά αρνητικό «άρθρο» της Anne Applebaum για τα γεγονότα υπάρχει εκτεταμένη αναφορά και στο …σκοπιανό : «Παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μέλος της Ε.Ε., η μεγαλύτερη συνεισφορά της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή εξωτερική πολιτική συνίσταται στην ξεροκέφαλη πολιτική της να θέτει προσκόμματα στην διεθνή αναγνώριση της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» - για λόγους που είναι περίπλοκοι να τους αναλύσουμε - εκτός αν η τελευταία αλλάξει το όνομά της σε FYROM «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας», ένα ακρωνύμιο που όλοι οι υπόλοιποι θεωρούν καταγέλαστο. Σε ότι αφορά την εσωτερική πολιτική οι Έλληνες είναι διαβόητοι για την χάλκευση οικονομικών στοιχείων που ήταν απαραίτητα για την είσοδό τους στην ζώνη του ευρώ».

    Εντύπωση προκαλεί ότι το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ κείμενο δημοσιεύθηκε πρώτα στο American Enterprise Institute της αμερικανικής πρωτεύουσας, που έχει τίτλους συνεργασίας με την Αμερικανική Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών C.I.A και βασικά αποτελεί παρακλάδι αυτής! Όπως έλεγαν πηγές, προσκείμενες στο αμερικανικό Intelligence, πρόκειται για συνταγμένο κείμενο από αμερικανικό κρατικό φορέα, που δόθηκε και στην «Ουάσιγκτον Ποστ», όπως στο προαναφερόμενο Ινστιτούτο προς δημοσίευση.

    Πρέπει να επισημάνουμε, με την ευκαιρία αυτή, πώς σύσσωμος ο αμερικανικός Τύπος και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εξακολουθούν να κρατούν ζωντανά - αν και δεν υπάρχουν - τις ταραχές στην Ελλάδα και προς την κατεύθυνση, ότι αποβλέπουν στην ανατροπή της Κυβέρνησης Καραμανλή και, κατά περίεργο τρόπο, να επιμένουν στην προκήρυξη γενικών εκλογών στην Ελλάδα.

    Τέλος, τις τελευταίες μέρες, τα πάσης φύσεως αμερικανικά δημοσιεύματα για την Ελλάδα τονίζουν ότι:

    1.Ο πληθωρισμός είναι σε δυσθεώρητα ύψη.
    2.Οι τουρίστες φεύγουν από την Ελλάδα και πάνε στην Τουρκία και θα χρειασθούν χρόνια, για να επιστρέψουν στη διαλυμένη Ελλάδα.
    3.Παρουσιάζουν το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, ως την μόνη διάδοχο λύση για την εκτόνωση της πολιτικής κρίσης και
    4.Δεν παραλείπουν να συνδέουν τις πολιτικές ταραχές στην Ελλάδα και με αναμενόμενες και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως γράφουν χαρακτηριστικά, Ισπανία και Ιταλία.

    Πρόκειται για πρόδηλη προσπάθεια, όπως διατείνονται αξιόλογοι πολιτικοί αναλυτές, πρόκλησης ευρύτερων συγκρούσεων στη Βαλκανική, με απώτερο και αποκλειστικό στόχο πρόκλησης ζημιάς στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που είναι διακαής πόθος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής!

    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ (Σκοπιανό, Κύπρος, Ρωσικοί αγωγοί).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για τον 20/12 4:21

    Δηλαδή, φίλε, το ότι ο Ελληνικός λαός ψήφισε Καραμανλή δικαιώθηκε; Άλλο τόσο δικαιώθηκε και ο κυπριακός λαός με το Δημοψήφισμα και με τον Παπαδόπουλο! Οι κύπριοι όμως κατάλαβαν και άλλξαν πολιτική. Οι έλληνες ξανάβγαλαν τον άσχετο, που μας τον φέρνεις ως παράδειγα. Είναι παράδειγμα αλλά προς αποφυγή. Κα η διπλωματική ικανότητα του Γ.Παπανδρέου έγινε κατνοητή όταν τα γεράκια της Τουρκίας τον κατηγορούσαν ως διάβολο μς αγγελικό πρόσωπο!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πεστα ρε Λεωνίδα, πέστα.
    Δυσυχώς όμως σήμερα, ακόμη και στην Αριστερά, κυριαρχούν οι αριστεροκολωνακιώτες και οι επαναστάτες του Εκαλη Κλαμπ. Είτε αυτοί είναι πολιτικοί, είτε δημοσιογράφοι και εκδότες, είτε καλλιτέχνες...

    Όσο για τον 4.36 ένα έχω να πω:
    Επειδή απο τα γραφόμενά σου φαίνεται το μικρό και ανώριμο της ηλικίας σου και της σκέψης σου, πριν μιλήσεις με τόσο θράσος για τον Κύρκο και τους αγώνες του άνοιξε και κανένα βιβλίο να μάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ωραία τα είπε ο Κύρκος , μόνο που υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα .
    Είπε πως απαγορεύει την χρήση του όρου 'Αριστερά" στους εξεγερμένους .
    Μα οι εξεγερμένοι την είχαν και την έχουν χεσμένη την 'Αριστερά" (σταλινική και "ανανεωτική") , άρα τι "απαγορεύει" ?

    χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αχ ρε Λεωνίδα, εκτός από προδομένα όνειρα και παχειά λόγια, τι άλλο έκανες εσύ στην ζωή σου?

    Α, ναι ξέχασα, συγγκυβέρνησες για λίγους μήνες αυτόν τον τόπο, συγχαρητήτια, άφησες παρακαθήκη για τις επόμενες γενιές για το τι θα πει πουλημένος αγωνιστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είπε ο Κων/νος Μητσοτάκης.

    Η ΝΔ έχει ακόμη τρία χρόνια να κυβερνήσει!!!
    Σύστησε επίσης αυτοσυγκράτηση και σύνεση !
    Ο ενενηκοντούτοις ούτος γέρων σκοπόν ένα έχει με τις παραπάνω δηλώσεις του.
    Να ρίψει έλαιον εις το πύρ της αυλής του βατοπεδάρχη.
    Βέβαια ο γέρων ούτος μυχίως επιθυμεί:
    Το 2010 να χριστεί και να εκλεγεί Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.
    Η άμωμος θυγατέρα του Θεοδώρα Πρωθυπουργός της χώρας.
    Ο υιός του Κυριάκος υπουργός οικονομίας και οικονομικών.
    Πλησιάζει ο χρυσός αιών της νεωτέρας Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σάββατο και Κυριακή δεν τις βρήκα .!

    28 Δεκέμβριος 2008 4:23 μμ

    ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ

    ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΥΡΗΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αναμένω την ευρηματικότητά που διακινείται πληθωρικά στο press-gr να με ξεπεράσει. Ιδού η Ρόδος...
    ////////////////////////////////
    Ιδού καί τό πηδ.... άντε ευγενής
    είσουν,ευγενής θά είμαι.
    Ω Μπαμπάλαξ,όλα κρίνονται μέ τήν
    ψήφο σου.
    Τί νά κάνουμε δηλαδή????
    Νά κλάψoυμε???yes!!!!!
    Νά θρηνήσουμε???yes!!!!
    Τόσο μπορείς,τόσο είσαι.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??????
    Αναστάσης.(2ψήφιος μόνο τό 1949).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΛΑ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ?
    ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ?
    Α ΡΕ ΧΙΤΛΕΡ,ΜΙΣΟΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΦΗΣΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ενας "Αναρχικός", γράφει στον πατέρα του...

    Αγαπητέ μου πατέρα
    Αποφάσισα να σου γράψω αυτό το γράμμα, αν και ξέρω πως έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που μιλήσαμε για τελευταία φορά για κάτι τέτοιο. Γνωρίζω τί πιστεύεις για μένα, πως είμαι ένα ρεμάλι που σου τρώει τα λεφτά που βγάζεις με τον τίμιο ιδρώτα σου και αντί να βρίσκομαι σε μια σχολή να εκπαιδεύομαι για να γίνει ένα λαμπρό μέλος της κοινωνίας, προτιμώ να τρέχω στα Εξάρχεια με άλλα ρεμάλια σαν κι εμένα και να κάνω την μητέρα μου ν' ανησυχεί κάθε βράδυ που αργώ να γυρίσω στο σπίτι.
    Λοιπόν πατέρα ναι, είμαι κι εγώ Αναρχικός! Καλώς ήρθες στον κόσμο μου. Θα σε πάω ένα ταξίδι. Μια ιστορική αναδρομή εάν προτιμάς. Θέλω να με καταλάβεις, έστω και τώρα και ελπίζω πως δεν είναι πλέον πολύ αργά. Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε μια χώρα που από πολύ νωρίς μου δίδαξε την ελευθερία και την ευθύνη του ατόμου απέναντι στον εαυτό του και στους άλλους. Από τα πρώτα μου βήματα στο σχολείο, έμαθα για την αρχαία Αθήνα και το σύστημα πολιτεύματος της, για τον Δίκαιο Αριστείδη και τους τυραννοκτόνους. Έμαθα για τον Λεωνίδα και τους τριακόσιους του, που προτίμησαν να θυσιαστούν (θυσία παράλογη για τα σημερινά δεδομένα) προσπαθώντας να σώσουν την πατρίδα μας από τον εχθρικό ζυγό. Επίσης έμαθα και για τον Εφιάλτη... Συνέχισα το διάβασμα, πέρασα στο γυμνάσιο κι εκεί έμαθα για τον Μάρκο Μπότσαρη, την Μπουμπουλίνα, τον γέρο του Μοριά κι όλους αυτούς του ήρωες που θυσίασαν τα πάντα, ζωή και περιουσίες για να ελευθερώσουν την χώρα μας. Εκεί πλέον κατάλαβα πως μια χούφτα άνθρωποι με τα σωστά ιδανικά, το όραμα τους για ελευθερία, είναι πιο ισχυροί κι από τον καλύτερα εκπαιδευμένο τακτικό στρατό. Επίσης έμαθα και για τα μετέπειτα γεγονότα, τις έριδες για την κατάκτηση της εξουσίας, τον εμφύλιο, την καταστροφή της Σμύρνης, τον ξεριζωμό κι όλα τα γεγονότα που εσύ προσπαθείς πλέον να ξεχάσεις... Επίσης, ήρθα σε επαφή και με το έργο, τις ιδεολογίες αν θες και κάποιων άλλων προσώπων της παγκόσμιας Ιστορίας. Έμαθα για τον Λένιν, τον Μπακούνιν, τον Νίτσε, τον κόμη Μπίσμαρκ. Για σκέψου πατέρα, οι ιδεολογίες τους σε άλλα κράτη ξεσήκωσαν επαναστάσεις κι όλες βασίζονται σε κάποιο βαθμό στα λόγια και στις σκέψεις των δικών μας Πλάτωνα, Αριστοτέλη και Σοφοκλή. Μιλάνε για την ελευθερία, την ισότητα του ατόμου, για το δικαίωμα του σε δωρεάν παιδεία και νοσηλεία... Αυτά που εσύ σήμερα θες να πετάξεις στα σκουπίδια.
    Κάνε λιγάκι υπομονή ακόμα πατέρα και μην μου θυμώνεις που σου μιλάω έτσι. Στο τέλος ελπίζω πως θα καταλάβεις. Είμαι πλέον στο Λύκειο, παλικαράκι και το αίμα μου βράζει. Ξέρω, ακόμα κι αν δεν μου το έχεις πει ποτέ, πως συχνά με βλέπεις που γυρίζω φορτωμένος από το σχολείο και νιώθεις υπερήφανος για μένα. Είμαι καλός μαθητής, (ίσως όχι άριστος, αλλά καλός), καλός γιος, καλός με τους φίλους μου και γενικά έχω όλα τα χαρίσματα για να γίνω ένας πολύ καλός άνθρωπος. Στο μόνο πράγμα που ερχόμαστε σε αντίθεση οι δυο μας, είναι στα πολιτικά. Δεν βαριέσαι λες, παιδί είναι ακόμα, έχει χρόνο ν'αλλάξει. Ε λοιπόν πατέρα, λυπάμαι αλλά όχι δεν θ'αλλάξω. Όχι ακόμα τουλάχιστον! Εσύ στην ηλικία μου ήσουν παιδί των λουλουδιών, αριστερός και διαδήλωνες για να σταματήσει ένας πόλεμος που μαινόταν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και που τελικά δεν έμαθες ποτέ ακριβώς τί έγινε. Θυμάσαι; Πολεμούσες για την παγκόσμια ειρήνη. Εγώ πάλι είμαι αναρχικός' πιστεύω στην ελευθερία και όχι στις παρατάξεις. Αριστερά, Δεξιά, δεν μου λένε πάρα πολλά, πιστεύω στον Άνθρωπο. Ο δικός μου πόλεμος, ο δικός μου εχθρός βρίσκεται πολύ πιο κοντά. Βρίσκεται στην ίδια μου την χώρα. Σε ξάφνιασα έτσι; Λυπάμαι, δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου. Πατέρα, κάποτε ήσουν κι εσύ παιδί των λουλουδιών, με όραμα και ιδανικά. Τώρα πλέον είσαι μεγαλο-Ιατρός, με δική σου κλινική και ζεις μια ζωή ακριβώς όπως την ονειρεύτηκες. Αλλά με τί κόστος πατέρα; Άφησες τους προστάτες σου να γίνουν τύρανοι σου. Αυτοί που τώρα δέρνουν το σπλάχνο σου που τόσο κουράστηκες για να μεγαλώσεις σωστά. Καταλαβαίνω πως πλέον είσαι κουρασμένος και αρκετά γέρος για να αντιδράσεις. Δεν είσαι παλικαράκι πια όπως λες κι εσύ καμμιά φορά. Όλη σου την ζωή πάλεψες για να μου δώσεις εμένα μια καλύτερη και σ'ευχαριστω γι'αυτο. Όμως τώρα είναι η σειρά μου να δώσω κι εγώ κάτι στα δικά μου παιδιά: Έναν κόσμο καλύτερο από αυτόν που παρέλαβα από εσένα.
    Μην ακούς αυτά που λένε στις ειδήσεις για μενα και τους όμοιους μου πατέρα. Εμείς δεν προκαλούμε επεισόδια, δεν βάζουμε βόμβες, δεν είμαστε τρομοκράτες. Δεν χρησιμοποιούμε βια, η βία φέρνει μονάχα περισσότερη καταπίεση' ποτέ όμως αυτονομία. Εμείς αναζητάμε μονάχα περισσότερη ελευθερία. Κοιτάμε μακριά, μακριά από την ανάγκη για καταπίεση κάθε μορφής. Είμαστε ενάντια στην εξουσία κι αυτό γιατί, όποια κι αν είναι, είναι απάνθρωπη. Εξουσιάζω, σημαίνει δυναστεύω. Σε φαντάζομαι πατέρα, την ώρα που θα διαβάζεις αυτό το γράμμα να λες από μέσα σου, "μα παιδί μου κάτι τέτοιο δεν μπορεί να υπάρξει. Από καταβολής κόσμου, ο άνθρωπος δυναστεύει τον άνθρωπο κι έτσι θα συνεχίσει να γίνεται". Έστω. Εγώ δεν είπα ποτέ πως ο κόσμος θα αλλάξει σήμερα. Σε διακόσια, πεντακόσια, χίλια χρόνια ίσως; Να θυμάσαι όμως πατέρα όλα από κάπου αρχίζουν και ο δικός μας αγώνας έχει ήδη αρχίσει.
    Ζητάμε ένα καλύτερο μέλλον και σας δείχνουμε τον δρόμο για να μας ακολουθήσετε. Βάρβαρα; Ισως. Φανατικά; Σίγουρα.
    Είμαστε νέοι και δεν έχουμε καλούς τρόπους. Θέλω όμως να ελπίζω πως σε μερικά χρόνια τα βιβλία θα μιλάνε για εμάς όπως πριν μιλάγανε για εσάς, τα παιδιά των λουλουδιών -- κι όχι κυβερνήτες, κατακτητές ή εξουσιαστές. Να θυμάσαι πάντοτε πως το άτομο πεθαίνει, οι ιδέες του όμως ποτέ. Αν συμφωνείς με την ελευθερία του ατόμου τότε πρέπει να συμφωνήσεις και με μένα τον αναρχικό. Πρέπει να παραδεχτείς πως όχι μόνο είμαι χρήσιμος στην κοινωνία που ζεις, αλλά και αναγκαίος...
    Αγαπητέ πατέρα. Νιώθω πλέον πως σε κούρασα. Ελπίζω να σε έκανα, αν όχι ν'αλλάξεις γνώμη τουλάχιστον να καταλάβεις ποιός είναι ο γιος σου. Ίσως είναι πλέον πολύ αργά για να τα ξαναβρούμε οι δυο μας αλλά εγώ θέλω να ξέρεις πως σε ευχαριστώ βαθύτατα για όσα κάνεις όλα αυτά τα χρόνια για μένα.

    Σε φιλώ σταυρωτά κι εσένα και την μάνα και πες της σε παρακαλώ να μην ανησυχεί για μένα.

    Ο γιος σας:
    Χαρίλαος - Wolf Μαρτζούκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΑΛΑ ΡΕ ΙΕΡΟΣΥΛΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΕΙΣΑΙ
    ΤΟΣΟ ΠΙΑ ΕΚΦΥΛΙΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ
    ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΗΛΙΘΙΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ
    ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΕΞΙΣΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΥΡΚΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ?
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. "Α ΡΕ ΧΙΤΛΕΡ,ΜΙΣΟΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΦΗΣΕΣ!!!"
    28 Δεκέμβριος 2008 10:08 μμ


    διότι δεν είχε διαθέσιμους αρκετούς ηλίθιους σαν και σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΛΑ ΡΕ ΙΕΡΟΣΥΛΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΕΙΣΑΙ
    ΤΟΣΟ ΠΙΑ ΕΚΦΥΛΙΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ
    ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΗΛΙΘΙΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ
    ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΕΞΙΣΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΥΡΚΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ?
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *