GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ανακάτεμα της τράπουλας...

. Από το www.Diaporon-BL.blogspot.com . Διαβάζοντας στο σημερινό Κυριακάτικο τύπο σχόλια ειδικών πολιτικών αναλυτών "συμβουλευτικά&quo...

.
.
Διαβάζοντας στο σημερινό Κυριακάτικο τύπο σχόλια ειδικών πολιτικών αναλυτών "συμβουλευτικά" προς τον Πρωθυπουργό, εντυπωσιάστηκα απο την "μαεστρία" με την οποία διαπραγματέυονται μέσω των γραφομένων τους, π.χ το υπουργείο του Παυλόπουλου , τις επιθυμίες της Ντόρας, τις προτιμήσεις του Αβραμόπουλου, τις αρμοδιότητες του Αλογοσκούφη , επιζητώντας και το κάτι παραπάνω !

Και βέβαια ο Πρωθυπουργός καλά να τα πάθει αφού τους " Νταβατζήδες " φαίνεται να τους θυμάται μόνο στο φαγοπότι σουβλακίων! Αλλά η δίσμοιρη η χώρα τι τους φταίει!

Την στιγμή που η παγκόσμια οικονομική κρίση βρίσκεται προ των πυλων της " μαριορής " που όλα τάχε αυτό της έλλειπε!
Την στιγμή που έπρεπε να συμβάλλουν όλοι στην εξαφάνιση της όποιας έπαρσης !
Την στιγμή που έπρεπε να σταλεί το πρωθυπουργικό μύνημα προς αυτούς που κερδίζουν να μην τα παίρνουν ΟΛΑ ! όπως γράφει ο διάσημος Friedman <>
Την στιγμή που θάπρεπε να δοθεί στην νεολαία η ελπίδα και το όραμα της θεμελειώδους οικονομικής αρχής "στην κρίση δημιουργεί η νεολαία!",
Την στιγμή που όλες οι χώρες παίρνουν μέτρα ώστε να αποφύγουν την μετατροπή της οικονομικής κρίσης σε οικονομική ύφεση !
Εδώ στο Ελλαδιστάν ασχολούμαστε με το αν ο Πρωθυπουργός θα ανακατέψει σωστά η λάθος την τράπουλα του ανασχηματισμού!
--------------------------------------

11 σχόλια

  1. DIAPORON τις χειροτερες ευχες μου για ενα καταστροφικο 2009 σε σενα και την οικογενεια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΗΜΕΡΑ
    ………………………………………………………………….

    Παιδιά ο Γιώργος λέει δεν παζαρεύω!

    Σιγά βρε γιγαντιαίε πολιτικέ, θα σκίσεις το καλτσόν!

    Δηλαδή, με ποιόν δεν διαπραγματεύεσαι;

    Με το Μπόμπολα ή με το Λαμπράκη;

    Με τον Κοντομηνά ή με τον Αλαφούζο;

    Με τον Κυριακού ή με τον Κουρή;

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ

    Φού σου κάνανε πέρυσι ρε χαζούλικο, με τις δημοσκοπήσεις υπέρ του Τσίπρα και έψαχνες γωνίες να κρυφτείς, ρε Αμερικανάκι.

    Έχει πλάκα το παιντί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πώς γελοιοποιείται μια παράταξη ; Με γελοίες αποφάσεις! Αυτές που πήραν το ΚΚΕ και Ο ΣΥΡΙΖΑ για το άνοιγμα των καταστημάτων! Να μην ανοίξω την κουβέντα
    παρόμοιων μικρών ή μεγάλων αποφάσεων στην ιστορία του ΚΚΕ, που είναι ιστορικό κόμμα, γιατί θα μου πάρει πολύ χρόνο!

    Τώρα με το αναρτημένο σχόλιο! Οποία αφέλεια! Μα τι λες, αγαπητέ μου; Να σταλεί το πρωθυπουργικό μήνυμα προ αυτους που κερδίζουν να μην τα παίρνουν ΟΛΑ! Έτσι ξεκίνησε και υπουργός του Καραμανλή λέγοντας στους τελωνιακούς υπαλλήλους να παίρνουν κάτω από το χέρι λιγότερα! ΈΤΣΙ ΚΥΥΒΕΡΝΙΈΤΑΙ ΜΙΑ ΧΏΡΑ; ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΩΝ;

    Δεν ασχολούμαι με τις άλλες παρατηρήσεις, που λίγο πολύ κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος.

    Ένα θα πω, που έλεγα πάντα: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ! ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
    Λ Ι Γ Ο Σ !!!!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Άρθρο της Anne Applebaum.(αμερικανο-εβραία δημοσιογράφος, σύζυγος του εβραίου υπουργού εξωτερικών της Πολωνίας) στην «Ουάσιγκτον Ποστ».
    23-12-2008

    Με το Σκοπιανό συνδέει τις ταραχές στην Ελλάδα, με επίκεντρο την Αθήνα, το φύλλο με ημερομηνία 23/12/2008, της εφημερίδας, κύριος εκφραστής του αμερικανικού κατεστημένου και υποστηρικτής των απόψεων της εκάστοτε Αμερικανικής Κυβέρνησης.
    Μεταξύ άλλων στο εξαιρετικά αρνητικό «άρθρο» της Anne Applebaum για τα γεγονότα υπάρχει εκτεταμένη αναφορά και στο …σκοπιανό : «Παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μέλος της Ε.Ε., η μεγαλύτερη συνεισφορά της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή εξωτερική πολιτική συνίσταται στην ξεροκέφαλη πολιτική της να θέτει προσκόμματα στην διεθνή αναγνώριση της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» - για λόγους που είναι περίπλοκοι να τους αναλύσουμε - εκτός αν η τελευταία αλλάξει το όνομά της σε FYROM «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας», ένα ακρωνύμιο που όλοι οι υπόλοιποι θεωρούν καταγέλαστο. Σε ότι αφορά την εσωτερική πολιτική οι Έλληνες είναι διαβόητοι για την χάλκευση οικονομικών στοιχείων που ήταν απαραίτητα για την είσοδό τους στην ζώνη του ευρώ».

    Εντύπωση προκαλεί ότι το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ κείμενο δημοσιεύθηκε πρώτα στο American Enterprise Institute της αμερικανικής πρωτεύουσας, που έχει τίτλους συνεργασίας με την Αμερικανική Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών C.I.A και βασικά αποτελεί παρακλάδι αυτής! Όπως έλεγαν πηγές, προσκείμενες στο αμερικανικό Intelligence, πρόκειται για συνταγμένο κείμενο από αμερικανικό κρατικό φορέα, που δόθηκε και στην «Ουάσιγκτον Ποστ», όπως στο προαναφερόμενο Ινστιτούτο προς δημοσίευση.

    Πρέπει να επισημάνουμε, με την ευκαιρία αυτή, πώς σύσσωμος ο αμερικανικός Τύπος και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εξακολουθούν να κρατούν ζωντανά - αν και δεν υπάρχουν - τις ταραχές στην Ελλάδα και προς την κατεύθυνση, ότι αποβλέπουν στην ανατροπή της Κυβέρνησης Καραμανλή και, κατά περίεργο τρόπο, να επιμένουν στην προκήρυξη γενικών εκλογών στην Ελλάδα.

    Τέλος, τις τελευταίες μέρες, τα πάσης φύσεως αμερικανικά δημοσιεύματα για την Ελλάδα τονίζουν ότι:

    1.Ο πληθωρισμός είναι σε δυσθεώρητα ύψη.
    2.Οι τουρίστες φεύγουν από την Ελλάδα και πάνε στην Τουρκία και θα χρειασθούν χρόνια, για να επιστρέψουν στη διαλυμένη Ελλάδα.
    3.Παρουσιάζουν το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, ως την μόνη διάδοχο λύση για την εκτόνωση της πολιτικής κρίσης και
    4.Δεν παραλείπουν να συνδέουν τις πολιτικές ταραχές στην Ελλάδα και με αναμενόμενες και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως γράφουν χαρακτηριστικά, Ισπανία και Ιταλία.

    Πρόκειται για πρόδηλη προσπάθεια, όπως διατείνονται αξιόλογοι πολιτικοί αναλυτές, πρόκλησης ευρύτερων συγκρούσεων στη Βαλκανική, με απώτερο και αποκλειστικό στόχο πρόκλησης ζημιάς στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που είναι διακαής πόθος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής!

    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ (Σκοπιανό, Κύπρος, Ρωσικοί αγωγοί).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Πρωθυπουργός έχει δείξει μια μεταβαλλόμενη προσωπικότητα. Πριν από πέντε χρόνια ξεκίνησε την καριέρα του σαν ξένοιαστος «Φάλσταφ». Προ τετραμήνου εξελίχθηκε σε αναποφάσιστο «Αμλετ». Και κινδυνεύει να φύγει ως «Ριχάρδος Γ Δ». Να ψάχνει «ένα άλογο· το βασίλειό μου για ένα άλογο» τη στιγμή της κρίσιμης μάχης, μπας και σωθεί. Αλλά δεν πρόκειται να σωθεί αν δεν σώσει ο ίδιος τον εαυτό του. Και είναι αλήθεια ότι μέσα στις τελευταίες εκατό ημέρες εθίστηκε στο χαρακίρι περισσότερο κι από ιάπωνα σαμουράι: νομίζω ότι δεν έχει αφήσει λάθος που να μην το κάνει. Το σημαντικότερο ήταν ότι σκόνταψε ο ίδιος προσπαθώντας να κρατήσει τους υπουργούς του.

    Το ίδιο λάθος κινδυνεύει να διαπράξει και τώρα, στον ανασχηματισμό. Πασχίζει να σώσει, αντί να σωθεί. Διαπραγματεύεται τα υπουργεία του Παυλόπουλου , τις επιθυμίες της Ντόρας, τις προτιμήσεις του Αβραμόπουλου, τις αρμοδιότητες του Αλογοσκούφη. Ενώ θα έπρεπε να ακολουθήσει την ακριβώς αντίστροφη διαδικασία: να σχεδιάσει την κυβέρνηση που χρειάζεται ο τόπος και θα προτιμούσε ο κόσμος.

    Με άλλα λόγια, να ακούσει τι λέει ο κόσμος. Διότι ως τώρα κρατούσε τα αφτιά του ερμητικά κλειστά. Μας είπε ότι εσχάτως παρακολούθησε πολλή τηλεόραση, να το δεχτώ. Δεν ξέρω, όμως, μήπως έβλεπε Cartoon Νetwork, διότι όποιο άλλο κανάλι κι αν κοιτούσε αποκλείεται να συμπέρανε ότι μπορεί να φτιάξει κυβέρνηση χωρίς να αλλάξει ριζικά το οικονομικό επιτελείο. Οχι επειδή οι σημερινοί υπουργοί είναι κακοί άνθρωποι ή κακοί πολιτικοί, κάθε άλλο. Αλλά επειδή, καλώς ή κακώς, η κοινή γνώμη έχει συμπεράνει την αποτυχία τους και έχει προεξοφλήσει το τέλος τους.

    Ο Πρωθυπουργός, ασφαλώς, δικαιούται να κάνει του κεφαλιού του. Αυτό άλλωστε προσπαθεί εδώ και εκατό ημέρες, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Η δημοκρατία, βλέπετε, εμπεριέχει μια στέρεη παραδοχή: δεν μπορείς να προκαλείς τη λογική, ούτε να προσβάλλεις τη νοημοσύνη εκείνων που θα κληθούν αύριο να σε ψηφίσουν. Δεν γίνεται, δηλαδή, να αποτυγχάνει μια πολιτική και μετά να επιχειρείται η ανόρθωσή της από τους ίδιους που την έριξαν στα βράχια.

    Να το, λοιπόν, το πραγματικό δίλημμα του Πρωθυπουργού: είτε θα επιχειρήσει να δημιουργήσει μια «νέα αρχή»είτε θα αυτοανακηρυχθεί συνυπεύθυνος για όσα διεπράχθησαν ως τώρα. Είτε θα σταθεί μόνος είτε θα πέσει με τους άλλους. Στη δεύτερη περίπτωση, δεν χρειάζεται να ξέρει κανείς ιαπωνικά. Και στα ελληνικά, χαρακίρι το λέμε.

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 6:36
    Αντώναρε ,
    οι μέρες που τρως από τον Κρατικό κορβανά είναι μετρημένες.
    Απόλαυσέ τις , γιατί μετά ούτε ο χοντρο-Μεξικάνος δεν θα σε γλυκάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H Aθήνα άνοιξε από το 1996 τις πόρτες για την περαιτέρω σύσφιγξη και εξέλιξη των ευρωτουρκικών σχέσεων, με την σταθερή πεποίθηση ότι μια «ευρωπαϊκή» Tουρκία θα έδινε μέσα από περίπου «αυτοματικές» κοινοτικές διαδικασίες λύση στο ελληνικό πρόβλημα της εξ ανατολών πιέσεως της χώρας μας και στην υπόθεση της Kύπρου. Kαι εκφραστής της χαμογελαστής διπλωματίας της Aθήνας που ακολούθησε ήταν ο κ. Γ. Aνδρ. Παπανδρέου ως υπουργός Eξωτερικών. Tόσο πολύ μάλιστα εμπιστευόταν ο σημερινός αρχηγός του ΠAΣOK την αμερικανική λογική για το θέμα της Kύπρου, ώστε δεν δίστασε να εκτεθεί δημοσίως υπέρ του «σχεδίου Aνάν», πριν από το δημοψήφισμα που διεξήχθη στην Kύπρο.

    Hταν η πολιτική Σημίτη - Παπανδρέου η πιο «μαλακή» που ασκήθηκε ποτέ απέναντι στην Tουρκία, κατά τις συμβουλές και συστάσεις της Oυάσιγκτον.

    Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Nέα Δημοκρατία και πριν και μετά τον Mάρτιο του 2004. Mόνη διαφορά, ότι ο πρωθυπουργός K. Kαραμανλής δεν βιάστηκε να πάρει, υπό διεθνή πίεση, θέση για το «σχέδιο Aνάν» πριν οι Eλληνοκύπριοι δώσουν τη δική τους γνώμη για το θέμα στο ιστορικής σημασίας δημοψήφισμα, που παρήγαγε το 76% «όχι». Oύτε και μοιράστηκε ποτέ ο κ. Kαραμανλής την αρνητική γνώμη που είχε (και διατηρεί) ο κ. Παπανδρέου για τον πρόεδρο Tάσσο Παπαδόπουλο.

    Eντυπωσιακό είναι λοιπόν –ενίοτε και διασκεδαστικό– το γεγονός, ότι μετά την εκλογική ήττα του, στις 7 Mαρτίου 2004, ο κ. Γ. Aνδρ. Παπανδρέου και ορισμένοι σκληροί «εκσυγχρονιστές» του ΠAΣOK, καθώς και φίλοι τους σχολιαστές πολιτικής ελέγχουν διαρκώς τον K. Kαραμανλή για... έλλειψη μαχητικότητας απέναντι στην Aγκυρα στο ευρωπαϊκό πεδίο!

    Eίναι σήμερα προφανές ότι όπως συμβαίνει και στον τομέα της εσωτερικής πολιτικής, έτσι και στο πεδίο της εξωτερικής πολιτικής, ο κ. Γ. Aνδρ. Παπανδρέου προσπαθεί να ασκήσει με το ζόρι «οξύτατες» κριτικές εκεί όπου δεν διαθέτει θέσεις πολιτικές διαφορετικές από αυτές που διατηρεί η ηγεσία K. Kαραμανλή. Eίναι, όμως, άκρως εντυπωσιακό ότι ο πρόεδρος του ΠAΣOK δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται πως στην εξωτερική πολιτική υπάρχει μια λογική συνέχεια εξελίξεων, που προσδιορίζεται από σειρά επιλογών και αποφάσεων που δεσμεύουν τη χώρα διεθνώς. Eτσι, όλα τα στοιχεία που συνθέτουν σήμερα την κατάσταση της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής στην Eυρώπη, στο Aιγαίο, στην Kύπρο και στις σχέσεις με τις HΠA, έχουν φυσικά πίσω τους σειρά επιλογών, αποφάσεων και υπογραφών των ελληνικών κυβερνήσεων. Aνευ διακοπής από το 1993 και για έντεκα χρόνια, κυβερνήσεις του ΠAΣOK διαχειρίστηκαν τα μείζονα θέματα της εξωτερικής πολιτικής της χώρας. Eίναι λοιπόν πολιτικά φαιδρό το να ασκεί σήμερα «οξεία» κριτική σ’ αυτά τα ζητήματα η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητε φιλε

    Κατ' αρχην θα συμφωνήσω μαζισου σχετικά με το συμπερασμα του σχολιου σου σχετικά με τα συμφεροντα των αμερικανων και το τροπο που αντιδρουν σε περιπτωση που καποιος ορθωσει το αναστημα του. Το ευχαριστο ειναι πλεον οτι το αντιλαμβανεστε και εσεις που τοσες 10ετιες η παραταξη αυτη αμερικανοποιησε τα παντα χωρις καμια αναστολη..
    Το κεφαλαιο και ο καπιταλισμος δεν εχει πατριδα και φιλους.

    Όμως αν δεν κανω λαθος η παραταξη της δεξιας ανεκαθεν στην Ελλαδα ηταν το δεξι ψαλτηρι της πολιτικης των αμερικανων στον τοπο ακομη και εναντια στις λαικες εντολες (εκλογες 58) .
    Απο την παραταξη αυτη ακουστηκε το περιφημο YES MAN και το ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ που υιοθετησαν οι πολιτικοι της.
    Για να ειμαι δικαιος τις τελευταιες δεκαετιες εισχωρησανε και σε κομματα που παραδοσιακα ήταν αντιθετα με την πολιτικη τους και καταφεραν να αλωσουν συνειδησεις ιδεολογιες και αξιες. Τις υπηρεσιες τις εχουν τον τρόπο τον ξερουν το κεφαλαιο αγοραζει.
    Το οτι λοιδωρηθηκε ο πρωθυπουργος στα blogs δεν οφειλεται στην στάση του στα εθνικα θέματα αλλα για όλα οσα συνεβησαν στην πατριδα μας τα τελευταια 5 χρόνια.
    Εκτος και αν ο υπ' αριθμον 1 υπουργος που δεν τον ψηφισε ποτε ο λαος και ηταν προσωπικη επιλογη του καραμανλη ήταν πρακτορας της CIA με στοχο και σκοπο να αλλοιωσει την εικονα της κυβερνησης και του πρωθυπουργου.(ΑΣΤΕΙΟ).Αναφερομαι στον γιο του ταχυδρόμου ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΥ.
    Λοιδωρηθηκε για την τζαμπα μαγκια του εναντι των νταβατζηδων που τους χαρισε δις και συνεχιζει να τους στηρίζει.
    Λοιδωρηθηκε γιατι οι υπουργοι του δημιουργουσαν εταιρειες off shore και διακινουσαν μαυρο χρημα αφορολογητο ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
    Λοιδωρηθηκε γιατι υπουργος του εχτιζε αυθαιρετο και το ονομαζε αναψυκτηριο.
    Λοιδωρηθηκε διοτι υπουργος του αυξανε τα ορια συνταξιοδοτησης των εργαζομενων και την συμμετοχη τους στις εισφορες (ενσημα) αυτος χρησιμοποιουσε αμοιρους μεταναστες χωρις ασφαλιση να χτισουν το αυθαίρετο του.
    Λοιδωρηθηκε διοτι ξεπουληθηκε κρατικη περιουσια με ταχυτατες διαδικασιες προς οφελος ολιγων χωρις κανενα δισταγμο και σκεψη.
    Λοιδωρηθηκε διοτι καλυψε τους υπαιτιους πολιτικα αντι να τους στειλει στο διαολο και ακομα παραπερα.
    Λοιδωρηθηκε ενω ηξερε οτι συνεβαινε δια στοματος του μας ειπε : δεν ηξερα δεν ακουσα παρουσιαζοντας τον εαυτό του σαν αναπηρο και ανικανο να διαχειριστεί την κυβερνηση του τόπου.
    Λοιδωρηθηκε γιατί κοροιδεψε την νεολαια με τα ψευτικα τα λογια τα μεγαλα που μοιραζε αφειδως κατα τις προεκλογικες περιοδους στα πανεπιστημια με την ακατασχετη μπουρδολογια που τον διακρίνει.
    Λοιδωρηθηκε γιατι εφερε τον κοσμο στην απόγνωση την οικονομικη εξαθλιωση πριν καν ξεσπασει η παγκοσμια οικονομικη κρίση. Ειναι ο νονος της γενιας των g700 της γενιας που της απαγορευσαν να ονειρευεται να οραματιζεται ενα καλυτερο μελλον σε αυτόν τον τόπο.
    Είναι η γενια που αντεδρασε δυναμικα δηλωνοντας παρον σε αυτα που μελλεται να συμβουν στον τοπο τα επόμενα χρόνια.
    Λοιδωρηθηκε διοτι μια ιδιωτικη εταιρεια siemens καταλαδωσε τους υπουργους του και αυτοι ως αθωες περιστερες επικαλουνταν διαφορες δικαιολογιες, εφθασαν δε σε τετοια σημεια που να προσβαλλουν ακομα και την νοημοσυνη μας αναφερομαι στον κ Κ. Μητσοτακη που χρειασθηκε 250!!!υπολογιστες για το πολιτικο του γραφείο και ξεχασε να πληρωσει το τιμολογιο ΤΩΝ 10000 ΕΥΡΩ!!!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ.
    Τα χρόνια της ανοχης και της συγχωρεσης περασαν ανεπιστρεπτι και αυτο που θα αντιμετωπιζουν πλεον οι πολιτικοι ολων των παραταξεων θα ειναι η σκληρη πλευρα της αντιστασης του ΛΑΟΥ.
    Η ατιμωρησια πρεπει να λαβει τελος αν οπως λεει ο ιδιος περι της αδιαβλητης δικαιοσυνης ας αφησει ελευθερους τους δικαστες να ξυρισουν τον τραγοπαπα και να στειλουν τον γιο του ταχυδρόμου αυτη την αχωνευτη φυσιογνωμια (σε παραπεμπω να δεις φωτογραφιες στην εφημεριδα το θεμα απο το καλυβι του βιοπαλαιστη στο Καπανδριτι και ολα αυτα με τον μισθο του και το δανειο του ενος εκατομμυριου ευρω !!! αραγε με ποιες εγγυησεις και εχεγγυα οταν οι τραπεζες ζητανε να ξεθαψεις την γιαγια σου να υπογραψει για 10000 ευρω δάνειο)στις φυλακες.
    Δεν μπορει πολιτες να χανουν τις περιουσιες τους για λιγα χρέη ή να οφειλουν σε κρατικους οργανισμούς και να καταλήγουν στις φυλακες ως κοινοι εγκληματιες όταν συσσωμη η κυβερνηση καταληστεψε τον τοπο και συμπεριφερονται όλοι σαν να μην τρέχει τιποτε.
    Λοιδωρηθηκε γιατι προεκλογικα σήκωσε την σημαία της καθαρσης εναντι των σκανδαλων ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ με κορυφαιο το σκανδαλο του χρηματιστηριου και επιδωθηκε η κυβερνηση του με ιδιατερη μαεστρια με την ανοχη την δικη του στο ξεκοκκαλισμα της περιουσιας του τοπου παραμυθιάζοντας τον κοσμο οτι θα έρθει σε συγκρουση με τα μεγαλα συμφεροντα για να επιτευχθουν οι μεταρρυθμισεις. Δηλαδη το μαγαζι κλείνει ξεπουλαμε σε τιμη ευκαιριας και το ονομαζουμε μεταρρύθμιση.
    Ο μεγαλος εγκεφαλος των μεταρυθμίσεων ο υπουργος οικονομικων που εδω και 5 χρόνια δεν του βγαίνει κανενας προυπολογισμος και συνεχεια ειναι ελλειματικος και δεν κανει τιποτε αλλο απο το να χωνει φορους σε αυτούς που δεν εχουν πλεον να δώσουν τιποτε για να δειξει ποσο αλλαζονας ειναι και να δωσει τροφη σε δημοσιογραφους σαν αυτη που αναφερεσε στο σχολιο σου περι χαλκευμενων οικονομικων στοιχειων
    που παραδοθηκαν στην οικονομικη επιτροπη της ΕΕ με σκοπο να πληξει το ΠΑΣΟΚ και να αποκομισει κομματικα οφελη στον τόπο λεγοντας στους εταιρους μας οτι το ΠΑΣΟΚ τους κοροιδεψε με τους ψευτικους ισολογισμους και μπηκαμε στην ευρωζωνη λες και ητανε κακο για τον τοπο.Αν σημερα δεν ειμασταν στην ευρωζωνη θα μπορουσε να μας στηριξει αυτός ο αποτυχημενος υπουργος οικονομικών που με τόση υποστηριξη απο το ευρωπαικο ταμειο δεν καταφερε τιποτε σε αυτό τον τοπο?
    Για ολα αυτα λοιδωρηθηκε ο πρωθυπουργος και για άλλα τοσα που θα μπορουσα να παραθεσω κατωτερω αλλα καπου πρεπει να σταματησω.
    Αυτα τα γεγονοτα δινουν τροφη στους αμερικανους και πληττουν σε καιρια σημεια αυτους που θελουν βλαψουν δηλαδη απο τα δικα μας λαθη οδηγουμαστε όλοι σε πάθη.
    Να εισαι σιγουρος αν σε ολα τα ανωτερω επραττε ακριβως τα αντιθετα ο πρωθυπουργος σημερα θα ειχε στο πλευρο του την υποστηριξη του λαου και οχι την απαξιωση και την απεχθεια.
    Οι αμερικανοι ειναι φιλοι μονο με αυτους που τους τα δινουν ειναι παγια η πολιτικη τους και ποτε δεν θα αλλαξει τα συμφεροντα τους κοιταζουν εμεις πρεπει να το καταλαβουμε καλα . Πάντοτε θελανε την Ελλαδα υποχειριο τους και ευκολα χειραγωγουμενη στις αναγκες τους και στα συμφεροντα που έχουν στην βαλκανικη και στην λεκανη της μεσογειου ευρύτερα.
    Καλη χρονια!!!! όσο μας επιτρεπεται να ελπίζουμε αν και δεν το βλεπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ κύριοι Μπόμπολα, Κοντομηνά, Λαμπράκη, Αλαφούζο και Κουρή.

    Δεν θέλουμε να μας λέτε τί να σκεπτόμαστε, μπορούμε και μόνοι μας.

    Έχουμε την ελευθερία της μπλογκόσφαιρας και έτσι σπάσαμε το φασισμό σας.

    Δεν θέλουμε ΤΟ MEGA σας, δεν θέλουμε τον ALPHA σας, δεν θέλουμε τον ΑNT-1 σας, δεν θέλουμε τον ΣKAI σας, δεν θέλουμε το Alter σας.

    Δεν θέλουμε το Έθνος σας, ούτε την Ελευθεροτυπία σας, δεν θέλουμε τα Νέα σας, δεν θέλουμε το Βήμα σας, δεν θέλουμε την Καθημερινή σας, δεν θέλουμε το Πρώτο Ψέμμα σας, ούτε την Αυριανή σας.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ DVD ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

    Η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρώπης και κοιτάει τα δικά της συμφέροντα, εάν δεν σας αρέσει να πάρετε του υπαλλήλους σας και να φύγετε όλοι από εδώ.

    Ακούς Γιωργάκη, ακούς Ντορούλα;

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ Η ΤΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 5.000 ΧΡΟΝΩΝ.

    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ, ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΗΓΕΤΕΣ.

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Εάν δεν ακούσατε ακόμα, κακό του κεφαλιού σας.

    Ανοχή τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 28 Δεκέμβριος 2008 6:36 μμ ANTE VRE ZWA H AMERIKANOI SAS FTAINE TWRA MALAKES DEKSIOI..PERSI O STRATIGOS ANEMOS KAI I ASUMETRES APEILES GIA TIS PURKAGIES META ME TA OMOLOGA I ANIDEOI DIOIKITES KAI I APLUSTOI XRHMATISTES STO VATOPAIDI PARAPLANITHIKAN I UPOURGOI OLO KAPOIOS ALLOS FTAIEI ESEIS THS KUVERNISEWS ATHOOI SE OLA...ANTE KSEKOUMPISTITE MPAS KAI MHNEI TIPOTA ORTHIO SE AFTH TI XWRA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για τον 28/12 6:36!!!!

    Μα εσύ, φίλε μου , είσαι πράγματι ανακάλυψη! Τι λες, βρε παιδί μου! Όλα αυτά τα γράφει η .. πώς την είπες; δημοσιογράφος του τέδε εβραίου από την Πολωνία! Φοβερή δημοσιογράφος! Για καλά πού την ξετρύπωσες; Μη γινόμαστε γελοίοι! Ο Καραμανλής ούτε που τολμά να πει κάτι που να δυσαρεστεί τους Αμερικάνους και μην ποντάρετε σε φανταστικά σενάρια που στηρίζονται στην μόνιμη ηλίθια άποψη για τον αμερικανικό λαό και όχι την πράγματι μεροληπτική από ανέκαθεν. ιδίως επί Ανδρέα, πολιτική ηγεσία των ΗΠΑ εναντίον της Ελλάδος που θεωρούν και μικρή σε σχέση π.χ. με την Τουρκία και δεδομένη σύμμαχο, που οι σχεδόν μόνιμα δεξιές κυβερνήσεις της είχαν νως δόγμα το "σφάξε με ,Αγά μου, να αγιάσω". Τα σχέδια Μάρσαλ και Τρούμαν η δεξιά τα κατάπιε σα χαπάκι και οι σημερινοί ψηφοφόροι δε θυμούνται τίποτα, ακόμα και ούτε την ανάδειξη από τις ΗΠΑ των συνταγματαρχών ως σωτήρων κατά της επάρατης Δημοκρατικής παράταξης! Η πολιτική των ΗΠΑ σε εξωτερικά θέματα δεν έχει σχεδόν αλλάξει από την εποχή του Χούβερ, γιατί αυτό βολεύει το οικονομικό κατεστημένο, προκειμένου να δουλεύουν οι πολεμικές επιχειρήσεις στο φουλ μια και αποδίδουν στραβά λεφτά!

    Τώρα γι την υπονόμευση του Καραμανλή δε χρειάζεται κανένας δάκτυλος. Ο άνθρωπος δεν μπορεί.
    Άντεξε όσο άντεξε με τη στήριξη του πέρβάλλοντός του, που του είχαν πλέξει κουκούλι προστασίας, μέχρι που από την αδεξιότητά του το ξήλωσε, και φάνηκε η πολιτική του, όχι γύμνια, αλλά επικίνδυνη για τη χώρα μας αδυναμία να δώσει έστω και μια σωστή λύση στα σοβαρά προβλήματα, έστω και μια απάντηση στα φοβερότατα, τα πρωτόγνωρα για τη χώρα σκάνδαλα που διαπρέχτηκαν από το στενό φιλικό του περιβάλλον.
    Σιγά μη χρειαζόταν δάκτυλος! Έχετε υπερεκτιμήσει , αγαπητέ μου, τις ικανότητες του ανθρωπάκου!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *