GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο γηραιότερος άνδρας των ΗΠΑ...

. Έπειτα από μία ζωή που γνώρισε τα έργα και τις ημέρες τριών αιώνων, έφυγε από τη ζωή στην Καλιφόρνια σε ηλικία 112 ετών ο γηραιότερος Αμε...

.
Έπειτα από μία ζωή που γνώρισε τα έργα και τις ημέρες τριών αιώνων, έφυγε από τη ζωή στην Καλιφόρνια σε ηλικία 112 ετών ο γηραιότερος Αμερικανός, όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Σακραμέντο Μπι.
Ο Τζορτζ Ρίν Φράνσις, που είχε καταχωρηθεί ως ο γηραιότερος άνδρας στις ΗΠΑ από την Ομάδα Γεροντολογικών Μελετών στο Λος Άντζελες, υπέκυψε σε καρδιακή ανεπάρκεια το Σάββατο σε γηροκομείο του Σακραμέντο, τονίζει η εφημερίδα στην ιστοσελίδα της.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Φράνσις, έγχρωμος που γεννήθηκε στη Νέα Ορλεάνη στις 6 Ιουνίου 1896 και μεγάλωσε στον Νότο, είχε δηλώσει στην εφημερίδα σε πρόσφατη συνέντευξή του πως είχε ψηφίσει με περισσή υπερηφάνεια τον Μπαράκ Ομπάμα στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.
Ο Φράνσις, που εγκατέλειψε το σχολείο στην έκτη δημοτικού και είχε ακολουθήσει μία σύντομη σταδιοδρομία ως πυγμάχος, μετακόμισε στην Καλιφόρνια το 1949 και βρήκε εργασία ως οδηγός, μηχανικός αυτοκινήτων και κουρέας. Η γυναίκα του Τζόζεφιν πέθανε το 1963 έπειτα από 43 χρόνια έγγαμου βίου τους. Η Μπι τονίζει πως ο Φράνσις αφήνει πίσω του τέσσερα παιδιά, 19 εγγόνια και πάνω από 30 δισέγγονα.
--------------------------

6 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *