GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκέντρωση του ΚΚΕ...

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Το ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ καταγγέλλει με τον πιο έντονο τρόπο τη νέα δολοφονική επ...

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Το ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ καταγγέλλει με τον πιο έντονο τρόπο τη νέα δολοφονική επιδρομή των ιμπεριαλιστών του Ισραήλ που έχει ως αποτέλεσμα τη σφαγή εκατοντάδων αμάχων Παλαιστινίων. Το ΠΓ καταγγέλλει την κυβέρνηση των ΗΠΑ, τη σημερινή και εκείνη του Ομπάμα, που συγκατατέθηκαν στη δολοφονία.

Το ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ καλεί το λαό της Αττικής σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των εγκληματιών του Ισραήλ τη Δευτέρα στις 6 το απόγευμα στο Πολεμικό Μουσείο και σε πορεία στις πρεσβείες των ΗΠΑ και του Ισραήλ. Ανάλογες πρωτοβουλίες καλούνται να πάρουν οι Κομματικές Οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα. Επίσης καλεί να γίνει υπόθεση ολόκληρου του μαζικού κινήματος.

-------------------------------

14 σχόλια

  1. Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου μετά από το πολύ επιτυχημένο ταξίδι του στην Αμερική επέστρεψε στην Ελλάδα, έτοιμος να αναλάβει τα ηνία της διακυβέρνησης της χώρας

    Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2008

    Περιέργως, πότε ξεκίνησε η γενική μεθοδευμένη αντιστροφή του κλίματος για τον Κωστα Καραμανλη?
    Μηπως ητανε τοτε?

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΚΚΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ , ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΤΗΣ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ?
    ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ , ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. * Μεγάλες συγκινήσεις προσέφερε και αυτή την εβδομάδα στον Έλληνα τηλεθεατή το ΠΑΣΟΚ, που έτσι όπως πάει, σε λίγο, εκτός από τα δύο ευρώ που μας ζητάει για να ψηφίσουμε τον αρχηγό του (δωσ' μου δυο κατοστάρικα, δωσ' μου δυο πεντακοσάρικα, δώσε μου δύο από κείνα τα καινούργια τα διακοσάρικα), θα μας ζητήσει και ανταποδοτικό τέλος σαν την ΕΡΤ.
    * "Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ανάγκη από Φύρερ και Ντούτσε", εδήλωσε ο Πάγκαλος, αναφερόμενος προφανώς στο Βενιζέλο. Και για όσους δεν κατάλαβαν, την επόμενη εβδομάδα θα δηλώσει ότι "το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ανάγκη από Μπύρερ και Τρίο Στούτζες", αναφερόμενος και πάλι στο Βενιζέλο.
    * "Πού τα βρίσκει ο Γιωργάκης τα φράγκα για να ζει τέτοια ζωή; Ξέρετε πόσο κάνουν το κιλό οι βιολογικές μπάμιες;", ρώτησε ο Βενιζέλος, απευθυνόμενος στη Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ της Αχαϊας, "Εγώ από τον παππού μου κληρονόμησα ένα ρολόι και από τον πατέρα μου το όνομα", του απάντησε ο Παπανδρέου. Ένα ρολόι κληρονόμησες, σύντροφε, αλλά ήταν ο Μπιγκ Μπεν.
    * Κορυφαία στιγμή ωστόσο ήταν το πλάκωμα στη Νομαρχιακή της Κοζάνης, το οποίο συνοδεύτηκε από πολιτικά επιχειρήματα του στυλ: "άντε, το 'βγαλες και σήμερα το μεροκάματο", "άξιος ο μισθός σου", "εγώ μπορεί να παίρνω μισθό, εσύ όμως, ρε λαμόγιο, παίρνεις και επίδομα καυσόξυλων" κ.ο.κ.
    * Μέσα στην αναμπουμπούλα χάρηκε και ο Πρετεντέρης, ο οποίος δήλωσε από το δελτίο ότι "όταν οι μεγάλοι αποκαλούνται Φύρερ και Ντούτσε, ε, όσο να 'ναι θα ρίξουνε και οι μικροί καμιά μπουνιά". Όχι μόνο μπουνιά θα ρίξουνε συνάδελφε, μέχρι και μπουκάλι στο διαιτητή θα πετάξουνε.
    * Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, στην Εθνική Συνδιάσκεψη τα στελέχη θα πετάνε ο ένας στον άλλο καρέκλες, οπότε το ΠΑΣΟΚ θα κάνει επιτέλους Συνέδριο Θέσεων.
    * Εκείνο πάντως που αποκαλύπτει το μέγεθος του ψυχικού χάσματος που χωρίζει τους εκπροσώπους των δύο παρατάξεων είναι ότι πλέον μιλάνε μεταξύ τους στον πληθυντικό.
    * "Μιλάτε και σεις κύριε σύντροφε που μπαινοβγαίνετε στο κότερο του Μπόμπολα;". "Και πού το ξέρετε εσείς, κύριε σύντροφε;". "Σας είδα με τα μάτια μου, κύριε σύντροφε". "Εμ βέβαια, πώς να μη με δείτε, αφού ξημεροβραδιαζόσαστε στο κότερο του Κόκκαλη που αράζει δίπλα".
    * "Και πώς μετά από όλα αυτά τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα ξανακάτσουν στο ίδιο τραπέζι την 12η Νοεμβρίου;", αναρωτιούνται κάθε βράδυ οι τηλεπαρουσιαστές. Η απάντηση είναι απλή:
    * Εξαρτάται από το τι θα έχει πάνω το τραπέζι. Αν έχει σαμπάνιες, αστακούς και φουά γκρα, θα κάτσουνε και θα πούνε κι ένα τραγούδι και συγκεκριμένα το "και στα πέντε βιλαέτια, φάτε πιέτε μωρ' αδέρφια" (παρεμπιπτόντως, το φουά γκρά είναι ένας γκρας με φουά;).
    * Υ.Γ.: Έβγα στο αλώνι τσιφλικά/για να σου ρίξω με τον φουαγκρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΠΙ ΓΗΣ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ.
    Τα φετινά Χριστούγεννα ξεκίνησαν με μια δολοφονία (Ελλάδα) και συνεχίστηκαν με μια σφαγή ( Παλαιστίνη).Η γενοκτονία συνεχίζεται.. Η διεθνής κοινότητα ψελλίζει κάτι για δυσανάλογη βία και κρατά ίσες αποστάσεις από θύτες και θύματα. Η πολιτική των ίσων αποστάσεων δεν είναι απλά άδικη. Είναι συνενοχή.Είναι χειρότερη απ'το να πάρεις θέση ευθέως υπέρ του εγκληματία,γιατί υποκρίνεσαι οτι νοιάζεσαι και για το αθώο θύμα.Ίσες αποστάσεις απέναντι σε ένα παιδί που κρατά μια πέτρα και σε ένα πάνοπλο ισραηλινό στρατιώτη;; Φταίει η Χαμάς λέει η διεθνής κοινότητα. Την
    Χαμάς την ψήφισε ο παλαιστινιακός λαός με δημοκρατικές διαδικασίες , κανένας παρατηρητής δεν μίλησε για παρατυπίες,και μόνο αυτός μπορεί να την ρίξει όποτε το αποφασίσει. Η ελληνική κυβέρνηση κρατά μια στάση που δεν εκφράζει την πλειοψηφία του ελληνικού λαού που συμπαρίσταται στον αδελφό ,μαρτυρικό παλαιστινιακό λαο. Φτάσαμε στο σημείο οι λαοί να μην μπορούν να ζήσουν στη γη των προγόνων τους,και να βομβαρδίζονται όταν δεν ψηφίζουν την κυβέρνηση που θέλουν οι ΗΠΑ.
    Εχθές στην Γάζα έγιναν εγχειρήσεις παιδιών χωρίς νάρκωση. Φυσικά εξακολουθούν να ζουν χωρίς ρεύμα,νερό,γάλα,τρόφιμα και φάρμακα. Τα πολλά λόγια είναι περιττά.Η υλική και ηθική συμπαράσταση είναι καθήκον όλων μας. Συμμετέχουμε στις συγκεντρώσεις έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ.
    Υ.Γ. σήμερα,29 Δεκεμβρίου,η εκκλησία τιμά την μνήμη των 14.000 βρεφών που έσφαξε ο Ηρώδης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι λεεί ο οβραίος ο 10:56 ΜΕ ΤΟΥΣ κομμουνιστές και τους εβραίους ΕΧΕΙ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ο τόπος όχι με τους παλαιστίνιους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 29 Δεκέμβριος 2008 11:02 πμ
    Tο οτι υπάρχει κατοχή στη παλαιστήνη?
    Ο καθημερινός εξευτελισμός,η έλλειψη τροφίμων και φαρμάκων στην περιοχή είναι εγκλήματα που έχουν μεινει ατιμώρητα και σει κάθεσαι στα ζεστά σου και λες μαλακίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 29 Δεκέμβριος 2008 11:13 πμ
    "Φτάσαμε στο σημείο οι λαοί να μην μπορούν να ζήσουν στη γη των προγόνων τους,...."

    Όπως έγινε με τους γερμανούς του Βόλγα, έλληνες, τατάρους της Κριμαίας και άλλους λαούς στη Σοβιετική Ένωση....που ήταν εμπόδιο στην πρόοδο, την ολοκλήρωση του σοσιαλισμού....
    Οι σάχλες μαρξιστικές-λενινιστικές αναλύσεις δεν έχουν τέλος. Ακόμη και τα μυθεύματα των χριστιανών για τα 14000 βρέφη που έσφαξε ο Ηρώδης χρησιμοποιούνται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν είδα καμμιά διαδήλωση του ΚΚΕ όταν ο Σαντάμ εξόντωνε με χημικά ολόκληρα χωριά...Που να τρέχουμε τώρα στην πρεσβεία του Ιράκ? Πάμε στην Βασιλλίσης Σοφίας ειναι πιο κοντά..Πάντα έτσι το ΚΚΕ , σε ότι μας αρέσει είμαστε "δημοκράτες" και τα λέμε έξω από τα δόντια στα άλλα κανουμε την πάπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ 1 ξέρω.
    Άν οί τής Χαμάς είχαν τήν στρατιωτική
    δύναμη τού Ισραήλ,δέν θά είχε μείνει
    Εβραϊκό ρουθούνι.
    Εδώ σκοτώνουν στελέχη τής Φατάχ,τούς ψωλοπετσοκομένους θά
    λυπόντουσαν?
    Κατά τά άλλα εσείς τού ΚΚΕ,ακόμη
    στόν Στάλιν κάνετε προσφορές-θυσείες.
    Λές καί 12.000.000 τής ΕΣΣΔ δέν
    είχαν ψυχούλα καί μακελεύτηκαν από
    τό Γεωργιανό παπαδοπαίδι.
    Δηλαδή η συμπόνεια είναι επιλεκτική
    παρωπίδες φέροντες ζόμπυ?
    Αναστάσης.(παρακαλώ μέρες πού είναι
    μήν μου απαντήσετε, θά χαλαστούμε.
    Γράψτε νέτα σκέτα αποφεύγοντας με.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αλήθεια με ποιους παλαιστινίους είναι το ΚΚΕ & ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί αυτοί είναι χωρισμένοι στα δυο
    Φατάχ εναντίον Χαμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. VOLEMENA PSEUTOKOUMOUNIA E8NIKOI PRODOTES
    VALTE TO SFIRODREPANO STON KOLO KE KANTE TO PAGONI

    OUSTTTTTTTTTTT RE KOPROSKYLA YPHRETES TOU MPOUXESA

    GAMO THS SYNTAKSEIS ANTISATSIS POU PERNETE
    FERTE KE ALOUS ROSOUS GIA NA MH PAROUN MIA OI ELLHNES

    REZILIA TOY KERATA NEROKOUVALHTES THS DEKSIAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. POLY GRHGORA KSEXASATE THN GENOKTONIA TON EVRAION MESA STHN ROSIA
    MHPOS VOI8HSAN OI PROKATOXOI SAS OI OI PATERADE SAS

    ANTE STO DIAOLO VOLOMENA KOPROSKYLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. θα είναι και το Λάος μαζί σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φαίνεται το ΚΚΕ ζήλεψε τον ΣΥΡΙΖΑ και πάει αβέρτα σε διαδηλώσεις. Κυρία Παπαρήγα θα τρως συνέχεια τη σκόνη του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *