GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι επιθέσεις κατά Στυλιανίδη...

. Από το http://www.paideia-gr.blogspot.com/ . Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες μιας συντονισμένης επίθεσης προς το πρόσωπο του νυν ...

.
.
Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες μιας συντονισμένης επίθεσης προς το πρόσωπο του νυν υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη. Το ερώτημα που εύλογα γεννιέται είναι κατά πόσον αυτή η κριτική γίνεται από ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την Παιδεία και προσδοκούν καλύτερες μέρες, ή αν γίνεται για μικροπολιτικούς και μόνο λόγους. Για να απαντήσουμε στο ερώτημα αυτό δεν έχουμε παρά να διαβάσουμε με καθαρό και νηφάλιο μυαλό τις κυριότερες επικρίσεις για το πρόσωπο του Στυλιανίδη. Κατηγορείται λοιπόν για τα εξής λάθη – ατοπήματα:
1) Πήγε στα μπουζούκια την Κυριακή μετά το θάνατο του άτυχου παιδιού από την σφαίρα του ειδικού φρουρού.
2) Πήγε στο γήπεδο την Κυριακή για να δει ποδοσφαιρικό αγώνα.
3) Τα Χριστούγεννα αποφάσισε να τα περάσει με την οικογένειά του σε υπερπολυτελή σουίτα του Hotel Vasilitsa Resort.
4) Χρηματοδότησε αδρά, όσο βρισκόταν στο προηγούμενο πόστο του (του υφυπουργού Εξωτερικών με αρμοδιότητα τη χρηματοδότηση των ΜΚΟ), την ΜΚΟ φιλικού του προσώπου με την επωνυμία «Ευρωπαϊκό Κέντρο Δημοσίου Δικαίου», στην οποία εργαζόταν στο παρελθόν. Εύκολα μπορεί κανείς να παρατηρήσει την έλλειψη σοβαρής κριτικής για το έργο του ως υπουργού. Η κριτική εστιάζεται σε αστεία γεγονότα που έχουν το πολύ συμβολικό χαρακτήρα ή σε στοιχεία από το παρελθόν του. Είναι φανερό ότι κάποιοι χρησιμοποιούν αυτά τα επιχειρήματα είτε για να πλήξουν την κυβέρνηση είτε για να πλήξουν τον ίδιο το Στυλιανίδη επειδή … ορέγονται το πόστο του.
Δυστυχώς αυτή η κριτική δείχνει τη νοοτροπία που έχει η πλειοψηφία του πολιτικού κόσμου για την Παιδεία.
Αν ο κ. Στυλιανίδης την Κυριακή μετά το θάνατο του άτυχου Αλέξη είχε κλειστεί σπίτι του θα ήταν καλύτερος υπουργός; Αν πέρναγε τις διακοπές των Χριστουγέννων σπίτι του θα επικροτούσαμε το έργο του;
Και για να εξηγούμαστε, δεν θεωρώ τον υπουργό ιδιαίτερα επιτυχημένο, ούτε επιδιώκω να φανώ ως ένας εκ των υποστηρικτών του. Το αντίθετο! Πιστεύω ότι χρησιμοποιεί το υπουργείο για να ανελιχθεί πολιτικά, όπως έκαναν όλοι οι προκάτοχοι της θέσης, χωρίς να ενδιαφέρεται για τα πραγματικά προβλήματα. Οι τελευταίοι μήνες, δυστυχώς, επιβεβαιώνουν αυτήν την εκτίμηση.
Αν θέλουμε όμως να του κάνουμε κριτική πρέπει να τον ελέγχουμε για το έργο του. Αντί λοιπόν οι επικριτές του να μιλάνε για ανόητα ταξίδια και κοινωνικές επισκέψεις, ας τον ελέγξουν για σοβαρότερα θέματα όπως την «ελαστικοποίηση» - γελοιοποίηση του ΑΣΕΠ, τις χιλιάδες αποσπάσεις που παρατηρούμε κάθε χρόνο, τη μείωση των κονδυλίων για την Παιδεία κ.λ.π. (Αλήθεια, μήπως δεν θέλουν να μιλήσουν γι αυτά επειδή απλά συμφωνούν με τις πρακτικές του;) Στο σύντομο χρόνο ζωής του blog μας έχουμε τοποθετήσει 3 – 4 αναρτήσεις γι αυτά τα θέματα…
--------------------------------

40 σχόλια

  1. Δεν υπάρχουν αναφορές στο έργο του Στυλιανίδη ως υπουργού, γιατί απλά δεν υπάρχει έργο. Για το τίποτα δεν μπορείς να γράψεις τίποτα. από την άλλη με την αλλαζωνική συμπεριφορά του δείχνει το πιόν του ως άνθρωπος και ως πολιτικός. Να πάει κι αυτός σπίτι του να τελειώνουμε με τους αχυρανθρώπους. Φτάνει πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοβαρή κριτική για ποιό έργο του κ Υπουργού να γίνει;....
    Μήπως έχει κάνει και τίποτα σαν Υπουργός παιδείας από τότε που ανέλαβε;
    Έχει κάνει;
    Αν ξέρει κανείς ας μας πληροφορήσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ....

    ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ (ΤΑΔΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑ ΤΗ ΜΑΝΕΣΤΡΑ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΥΜΠΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΔΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΝΟΙ,ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ. ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΝΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ,ΜΟΝΟ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ.ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΕΡΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΥΡΑΓΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ?,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κριτική εστιάζεται σε αστεία γεγονότα
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΦΙΛΕ.
    ΟΤΙ ΕΣΥ ΜΕΝ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΣΤΕΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΝΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΣΤΕΙΑ, Ε ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΦΟΡΑΣ ΜΠΛΕ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΜΠΛΕ.

    ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχόμενος σε όλους
    Χρόνια Πολλά ,
    θέλω να πω την γνώμη μου σχετικά με τις τελευταίες δραστηριότητες του κ.Στυλιανίδη .
    Νομίζω ότι εν όψει του ανασχηματισμού διάφοροι ''συνάδελφοί'' του βουλευτές της Ν.Δ. τον καρφώνουν συνεχώς δίνοντας στα ΜΜΕ πληροφορίες για τις προσωπικές του κινήσεις .
    Πήγε στα μπουζούκια και δεν έκλαιγε το βράδυ του θανάτου του 15χρονου , ενώ ...
    Όλοι οι άλλοι πολιτικοί είχαν πάει το ίδιο βράδυ και έκλαιγαν στην Μητρόπολη .
    Πήγε στο γήπεδο ενώ ...
    όλοι οι άλλοι πολιτικοί συνέχιζαν να κλαίνε και να προσεύχονται στην Μητρόπολη .
    Έκανε τα Χριστούγεννα σε ξενοδοχείο στα χιόνια ........
    άλλη μεγάλη αμαρτία !!!
    Δεν μας χέζετε γαλάζιοι υποκριτές που κάνετε τα πάντα για να φάτε την υπουργική καρέκλα από ένα συνάδελφό σας .

    Παληκάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Palikaria apo pantou... O stylianidis einai se mia kyvernisi me simaia to @semna kai tapeina@.

    Xerei kaneis na mas pei, mia evdomada sti Vasilitsa, poso @semna kai tapeina@ kostizei?

    Otan o kosmos xanei ta spitia tou kai ti zoi tou, de leei kaneis na moiraseis ta yparxonta sou file,
    ALLA MAZEPSOU KAI MHN prokaleis...

    Alla vevaia auti i syntheti skepsi xreiazetai IQ megalytero apo auto tis spanakotyropittas....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παραμιλάει ο πρασινοφουρός, Χριστουγενιάτικα.

    Ο λαός ψήφισε Καραμανλή, είτε αρέσει στους πράσινους οπαδούς και στους καναλάρχες είτε όχι.

    Περαστικά σου, μεγάλε στοχαστή της αρλούμπας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τί έγινε πράσινο παιδάκι που βρίζεις σαν ναυτεργάτης, έχασες την ψυχραιμία σου γιατί κατάλαβες ότι ο Καραμανλής δεν μασάει;

    Ή επειδή απογοητεύτηκες όταν μετά την ομιλία του την περασμένη εβδομάδα συνειδητοποίησες ότι ο χαζοχαρούμενος Γιωργάκης (που σας καπέλωσαν οι αμερικάνοι) είναι πολιτικός νάνος;

    Οι βρισιές σου λένε πιό πολλά από όσα μπορείς να καταλάβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αυτοί που μιλούν για μηδενικό έργο του υπουργού μάλλον δεν γνωρίζουν το αντικείμενο
    εχω ακούσει πολλούς εκπαιδευτικούς και όχι της δικής του παράταξης να παραδέχονται ότι είναι οπρώτος που κατάφερε να περιορίσει στο ελάχιστο την έλλειψη εκπαιδευτικών στην αρχή της χρονιάς εφαρμόζοντας αυστηρότατο χρονοδιάγραμμα διορισμών, μεταθέσεων και αποσπάσεων ώστε από νωρίς όλοι γνωρίζουν τις θέσεις τους.
    Τώαρ για την υποκρισία κάποιων σχετικά με τις εξόδους του ε άλλη φορά να μας μοιράζουν αστυνομικά δελτία πριν βγούμε από τα σπίτια μας για να ξέρουμε πότε να θρηνούμε.
    ¨αραγε όλοι οι υποκρινόμενοι με κροκοδείλεια δάκρυα πότε θα θρηνήσουν για τα αθώα παιδάκια που λειώνουν καθημερινά στα νοσοκομεία αλλά αυτά είναι μηδενικά για τα ΜΜΕ που μας έκαναν όλουα μαριονέτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:

    Ένας μπούλης από την Κομοτηνή ανεπάγγελτος, περιορισμένης μόρφωσης, ψιλοτραμπούκος καταφέρνει να γίνει ΥΠΟΥΡΓΟΣ στην Μπανανία. Το καταστροφικό αυτό γεγονός σε πόσες σπασμένες βιτρίνες αντιστοιχεί; (ως καταστροφή εννοώ)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε παλικάρι από τα σφακια, πονάνε τα παληκάρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Στυλιανίδης είναι άλλος ένας "κύριος τίποτα" από τους πολλούς που από νεανική ηλικία είδαν που είναι το ψωμί και έκοψαν ένσημα στην ΟΝΝΕΔ και στη ΔΑΠ (όπως και άλλοι κόβουν στην ΠΑΣΠ ή όπου αλλού, για να μην αφήνουμε και κανέναν παραπονεμένο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επειδή γίνεται πολύς λόγος για τον υπουργό παιδείας και για το τι έργο έχει να επιδείξει, θα σας παραθέσω 5 μόνο, από τα πολλά που θα μπορούσα, αδιαμφισβήτητα γεγονότα:
    1.Δημιούργησε από το πουθενά θέμα με τα θρησκευτικά στα σχολεία. Μια έτσι μια αλλιώς, γενικά μπάχαλο.
    2.Αυτές τις μέρες, εφαρμόζεται στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης το "ολοκληρωμένο" σύστημα για την ηλεκτρονική καταχώρηση των στοιχείων όλων των εκπαιδευτικών. Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό φακέλλωμα όπου έχουν πρόσβαση σε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (άδειες υγείας, οικογενειακή κατάσταση κλπ) εκατοντάδες εκπαιδευτικοί χρήστες του συστήματος σε όλη την Ελλάδα. Επειδή ζητήθηκε από το Υπουργείο η καταχώρηση να ολοκληρωθεί όσον αφορά τουλάχιστον τα στοιχεία που αφορούν στις μεταθέσεις μέχρι 30 Ιανουαρίου, έχει δοθεί κωδικός πρόσβασης στο σύστημα σε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς προκειμένου να προλάβουν οι διευθύνσεις εκπαίδευσης να ολοκληρώσουν τις καταχωρήσεις. Το πιο ύποπτο όμως είναι ότι πρόκειται για ένα πρόγραμμα αστείο, αναφορικά με το περιβάλλον λειτουργίας και το επίπεδο ασφαλείας που προσφέρει. Χωρίς να είναι κανείς γνώστης πληροφορικής, μπορεί να διαπιστώσει ότι πρόκειται για ένα αστείο πρόγραμμα αρπακτή από κάποιους προφανώς ημέτερους. Ας δώσουν στη δημοσιότητα τη σύμβαση και τις τεχνικές προδιαγραφές του έργου αν τολμάνε. Θα γίνουν ρεζίλι. Αρκεί να σας αναφέρω ότι χρειάζεται περίπου 5!!! ώρες (ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ) για να γίνει μία καταχώρηση των στοιχείων ενός μόνο εκπαιδευτικού.
    3.Στις αποσπάσεις των εκπαιδευτικών που έγιναν το Σεπτέμβριο για διάφορους φορείς (π.χ. ΟΕΕΚ), αποκλείστηκαν οι Δάσκαλοι με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σε δεκάδες περιπτώσεις οικογενειών πραγματικό πρόβλημα. Βέβαια, για την επιλογή διευθυντικών θέσεων στους ίδιους φορείς (π.χ. ΟΕΕΚ) δεν υπήρξε τέτοιος αποκλεισμός, καθώς εκεί έπρεπε να βολέψει ο υπουργός τους δικούς του ανθρώπους.
    4.Δημιούργησε τις συνθήκες ώστε να κάνει πάρτυ προς τιμήν του το κάθε "ιδιωτικό κλλέγιο" της γειτονιάς.
    5.Ενώ η παιδεία στην Ελλάδα αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα, το μόνο μεγαλεπίβολο σχέδιο του υπουργού ήταν η δημιουργία του "έξυπνου σχολείου". Εκτός αν ήταν και κάτι άλλο που αγνοώ.
    Είναι μεγάλο το έργο του Υπουργού και απόλυτα επιτυχημένο. Να μείνει στη θέση του για να το συνεχίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η κριτική ειναι αστεία γιατί και ο υπουργός κάνει φαιδρά πραγματα εκτός τόπου και χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. H Aθήνα άνοιξε από το 1996 τις πόρτες για την περαιτέρω σύσφιγξη και εξέλιξη των ευρωτουρκικών σχέσεων, με την σταθερή πεποίθηση ότι μια «ευρωπαϊκή» Tουρκία θα έδινε μέσα από περίπου «αυτοματικές» κοινοτικές διαδικασίες λύση στο ελληνικό πρόβλημα της εξ ανατολών πιέσεως της χώρας μας και στην υπόθεση της Kύπρου. Kαι εκφραστής της χαμογελαστής διπλωματίας της Aθήνας που ακολούθησε ήταν ο κ. Γ. Aνδρ. Παπανδρέου ως υπουργός Eξωτερικών. Tόσο πολύ μάλιστα εμπιστευόταν ο σημερινός αρχηγός του ΠAΣOK την αμερικανική λογική για το θέμα της Kύπρου, ώστε δεν δίστασε να εκτεθεί δημοσίως υπέρ του «σχεδίου Aνάν», πριν από το δημοψήφισμα που διεξήχθη στην Kύπρο.

    Hταν η πολιτική Σημίτη - Παπανδρέου η πιο «μαλακή» που ασκήθηκε ποτέ απέναντι στην Tουρκία, κατά τις συμβουλές και συστάσεις της Oυάσιγκτον.

    Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Nέα Δημοκρατία και πριν και μετά τον Mάρτιο του 2004. Mόνη διαφορά, ότι ο πρωθυπουργός K. Kαραμανλής δεν βιάστηκε να πάρει, υπό διεθνή πίεση, θέση για το «σχέδιο Aνάν» πριν οι Eλληνοκύπριοι δώσουν τη δική τους γνώμη για το θέμα στο ιστορικής σημασίας δημοψήφισμα, που παρήγαγε το 76% «όχι». Oύτε και μοιράστηκε ποτέ ο κ. Kαραμανλής την αρνητική γνώμη που είχε (και διατηρεί) ο κ. Παπανδρέου για τον πρόεδρο Tάσσο Παπαδόπουλο.

    Eντυπωσιακό είναι λοιπόν –ενίοτε και διασκεδαστικό– το γεγονός, ότι μετά την εκλογική ήττα του, στις 7 Mαρτίου 2004, ο κ. Γ. Aνδρ. Παπανδρέου και ορισμένοι σκληροί «εκσυγχρονιστές» του ΠAΣOK, καθώς και φίλοι τους σχολιαστές πολιτικής ελέγχουν διαρκώς τον K. Kαραμανλή για... έλλειψη μαχητικότητας απέναντι στην Aγκυρα στο ευρωπαϊκό πεδίο!

    Eίναι σήμερα προφανές ότι όπως συμβαίνει και στον τομέα της εσωτερικής πολιτικής, έτσι και στο πεδίο της εξωτερικής πολιτικής, ο κ. Γ. Aνδρ. Παπανδρέου προσπαθεί να ασκήσει με το ζόρι «οξύτατες» κριτικές εκεί όπου δεν διαθέτει θέσεις πολιτικές διαφορετικές από αυτές που διατηρεί η ηγεσία K. Kαραμανλή. Eίναι, όμως, άκρως εντυπωσιακό ότι ο πρόεδρος του ΠAΣOK δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται πως στην εξωτερική πολιτική υπάρχει μια λογική συνέχεια εξελίξεων, που προσδιορίζεται από σειρά επιλογών και αποφάσεων που δεσμεύουν τη χώρα διεθνώς. Eτσι, όλα τα στοιχεία που συνθέτουν σήμερα την κατάσταση της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής στην Eυρώπη, στο Aιγαίο, στην Kύπρο και στις σχέσεις με τις HΠA, έχουν φυσικά πίσω τους σειρά επιλογών, αποφάσεων και υπογραφών των ελληνικών κυβερνήσεων. Aνευ διακοπής από το 1993 και για έντεκα χρόνια, κυβερνήσεις του ΠAΣOK διαχειρίστηκαν τα μείζονα θέματα της εξωτερικής πολιτικής της χώρας. Eίναι λοιπόν πολιτικά φαιδρό το να ασκεί σήμερα «οξεία» κριτική σ’ αυτά τα ζητήματα η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Στυλιανίδης είναι σοβαρός άνθρωπος, δεν είναι σαν τα μούτρα τους.
    Αλλά τα λαμόγια έχουν φρίξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτή η κριτική δείχνει τη νοοτροπία που έχει η πλειοψηφία του λαού της Ροδόπης για την Παιδεία του κ. Στυλιανίδη.




    Στο blog, «www.paideia-gr.blogspot.com, τη Κυριακή 28-12-08 αναρτήθηκε σχόλιο με τίτλο «ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ», με το οποίο ο σχολιαστής (του υπουργού Παιδείας έμμισθος σχολιαστής), δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα σε ότι αφορά τον βίο και την πολιτεία του υπουργού Παιδείας κ. Στυλιανίδη.
    Και βέβαια αν ο κ. Στυλιανίδης βρισκόταν στο σπίτι του, και ορθότερα στο υπουργείο του, αντί στα μπουζούκια το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου και την Κυριακή στο γήπεδο και συντόνιζε με κατάλληλες ενέργειες, και με την βοήθεια των υπεύθυνων αρχών, την αντιμετώπιση των διαδηλωτών μέσα στα πλαίσια του νόμου, όπως υποχρεούται εκ της θέσεώς του να πράξει, θα είχαν αποτραπεί μέρος των γεγονότων που βρισκόταν σε εξέλιξη στο πανελλήνιο, και οι καταστροφές.
    Αντίθετα ο υπουργός Παιδείας κ. Στυλιανίδης προτίμησε την ΣΙΩΠΗ ενώ καιγόταν η Ελλάδα, δεν ανέλαβε τις πρέπουσες πρωτοβουλίες, απλά προτίμησε να κρυφθεί. Δεν ζήτησε έστω και μια επιφανειακή συγγνώμη από την οικογένεια του αδικοχαμένου δεκαεξάχρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου, και από τους χιλιάδες συμμαθητές του. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ την άνανδρη δολοφονία του Αλέξη την χαρακτήρισε «ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ», τον ίδιο χαρακτηρισμό έδωσε ο δήμαρχος Κομοτηνής κ. Κοτσάκης και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χ#Κωνσταντίνου, και αυτοί οι «κύριοι» περιβάλλον του κ. Στυλιανίδη είναι.
    Σε ότι αφορά τη Ροδόπη και την Κομοτηνή, για τα ανεπίτρεπτα γεγονότα που συνέβησαν κατά την διαδήλωση των φοιτητών και των μαθητών στις 12-12-08 από τους οργανωμένους πολιτοφύλακες και «λεγόμενους μαγαζάτορες» του περιβάλλοντος του κ. Στυλιανίδη, θα μείνουν χαραγμένα για πολλά χρόνια στη μνήμη των Θρακιωτών, όπως έμειναν τα γεγονότα του 1990!!!!

    ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ:

    Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια με την παρουσία του περιφερειάρχη κ. Σταμάτη το πρωϊ της Πέμπτης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης, διαβεβαίωσε την πολιτική ηγεσία (περιφερειάρχη, νομάρχη, δήμαρχο και τους επαγγελματικούς φορείς) ότι δεν πρόκειται να συμβούν έκτροπα εκ μέρους των διαδηλωτών (σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των συνεργατών του), δεν εισακούσθει.
    Την ΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ την ανέλαβαν οι «λεγόμενοι μαγαζάτορες» της Κομοτηνής και οι πολιτοφύλακες. Παραβίασαν το Πανεπιστημιακό Άσυλο οι «μαγαζάτορες» και πολιτοφύλακες, καταστρέφοντας την κεντρική είσοδο της Νομικής Σχολής άνευ λόγου και αιτίας, και επιτέθηκαν στους φοιτητές την ώρα που πραγματοποιούνταν η Συνέλευσή τους για να ληφθούν αποφάσεις για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας των οργανωμένων πολιτοφυλάκων, του περιβάλλοντος Στυλιανίδη.
    Η τοπική πολιτική ηγεσία (περιφερειάρχης, νομάρχης, δήμαρχος πρυτανικές αρχές κλπ.), ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη τα γεγονότα της ντροπής σε βάρος του φοιτητόκοσμου ήταν εξαφανισμένοι, προσήλθαν στην Νομική Σχολή Κομοτηνής μετά την παραβίαση του Πανεπιστημιακού Ασύλου από τους πολιτοφύλακες και
    « τους λεγόμενους μαγαζάτορες» ήταν πλέον αργά το κακό είχε γίνει.
    Ο υπουργός Παιδείας κ. Στυλιανίδης, μέχρι αυτή την στιγμή, δεν ενδιαφέρθηκε για τα γεγονότα της ντροπής της Νομικής Σχολής Θράκης που τον σπούδασε δωρεάν το κράτος, προτίμησε να περάσει τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του στην Βασιλίτσα Γρεβενών!!!!!
    ΟΙ πολιτοφύλακες και οι «λεγόμενοι μαγαζάτορες» που προκάλεσαν τα γεγονότα της ντροπής ενάντια των φοιτητών για να προστατεύσουν δήθεν την περιουσία τους, την οποία απέκτησαν από την διαμονή των φοιτητών στην Κομοτηνή, κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι στην Πλατεία Ειρήνης της Κομοτηνής, ούτε οι δικαστικές αρχές, ούτε οι αστυνομικές αρχές τους ενοχλούν!!!!!!
    Οι φοιτητές κήρυξαν μποϋκοτάζ στην αγορά της Κομοτηνής, και τον «λογαριασμό» θα τον πληρώσουν οι αθώοι επαγγελματίες κ. Στυλιανίδη.
    Κάποιοι έστω και αργά πρέπει να ενδιαφερθούν, για να συνέλθει η πόλης της Κομοτηνής. Από τους «άρχοντές μας» περιφερειάρχη, νομάρχη και δήμαρχο «χαϊρι και προκοπή», (όπως λέμε στη Θράκη) δεν υπάρχει!!!!!! Θέλανε μάλλον την σύγκρουση!!!!!

    EMILIO SALVATORE

    «Σάββατο 6/12/08
    Διπλοπενιές, λουλουδοπόλεμος και άφθονο αλκοόλ, συνόδευσαν τον κατ’ επίφαση μπουζουκο-υπουργό Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη, το βράδυ της 6ης Δεκαεμβρίου στην Ιερά Όδό, όπου παραβρέθηκε σε κοινωνική συνεύρεση, ακούγοντας Πασχάλη Τερζή και Έλενα Παπαρίζου!!!!
    Λίγες ώρες πρίν ο 16χρονος μαθητής Αλέξης Γρηγορόπουλος, δολοφονήθηκε άνανδρα από σφαίρα αστυνομικού.

    Κυριακή 7/12/08
    Ο μπουζουκο-υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης μετά την οινοποσία και διασκέδαση ξεκουράσθηκε, και το απόγευμα της Κυριακής, παρακολούθησε τον αγώνα ΑΕΚ-Πανθρακικός, στίς θέσεις Vips!!!!»

    «Δυστυχώς αυτή η κριτική δείχνει τη νοοτροπία που έχει η πλειοψηφία του πολιτικού κόσμου για την Παιδεία. Αν ο κ. Στυλιανίδης την Κυριακή μετά το θάνατο του άτυχου Αλέξη είχε κλειστεί σπίτι του θα ήταν καλύτερος υπουργός; Αν πέρναγε τις διακοπές των Χριστουγέννων σπίτι του θα επικροτούσαμε το έργο του;»
    «Κυριακή, 28 Δεκέμβριος 2008
    Επιθέσεις κατά Στυλιανίδη
    Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες μιας συντονισμένης επίθεσης προς το πρόσωπο του νυν υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη. Το ερώτημα που εύλογα γεννιέται είναι κατά πόσον αυτή η κριτική γίνεται από ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την Παιδεία και προσδοκούν καλύτερες μέρες, ή αν γίνεται για μικροπολιτικούς και μόνο λόγους. Για να απαντήσουμε στο ερώτημα αυτό δεν έχουμε παρά να διαβάσουμε με καθαρό και νηφάλιο μυαλό τις κυριότερες επικρίσεις για το πρόσωπο του Στυλιανίδη. Κατηγορείται λοιπόν για τα εξής λάθη – ατοπήματα:
    1) Πήγε στα μπουζούκια την Κυριακή μετά το θάνατο του άτυχου παιδιού από την σφαίρα του ειδικού φρουρού.
    2) Πήγε στο γήπεδο την Κυριακή για να δει ποδοσφαιρικό αγώνα.
    3) Τα Χριστούγεννα αποφάσισε να τα περάσει με την οικογένειά του σε υπερπολυτελή σουίτα του Hotel Vasilitsa Resort.
    4) Χρηματοδότησε αδρά, όσο βρισκόταν στο προηγούμενο πόστο του (του υφυπουργού Εξωτερικών με αρμοδιότητα τη χρηματοδότηση των ΜΚΟ), την ΜΚΟ φιλικού του προσώπου με την επωνυμία «Ευρωπαϊκό Κέντρο Δημοσίου Δικαίου», στην οποία εργαζόταν στο παρελθόν.

    Εύκολα μπορεί κανείς να παρατηρήσει την έλλειψη σοβαρής κριτικής για το έργο του ως υπουργού. Η κριτική εστιάζεται σε αστεία γεγονότα που έχουν το πολύ συμβολικό χαρακτήρα ή σε στοιχεία από το παρελθόν του. Είναι φανερό ότι κάποιοι χρησιμοποιούν αυτά τα επιχειρήματα είτε για να πλήξουν την κυβέρνηση, είτε για να πλήξουν τον ίδιο το Στυλιανίδη επειδή … ορέγονται το πόστο του (μην ξεχνάμε ότι αναμένεται ανασχηματισμός).
    Δυστυχώς αυτή η κριτική δείχνει τη νοοτροπία που έχει η πλειοψηφία του πολιτικού κόσμου για την Παιδεία. Αν ο κ. Στυλιανίδης την Κυριακή μετά το θάνατο του άτυχου Αλέξη είχε κλειστεί σπίτι του θα ήταν καλύτερος υπουργός; Αν πέρναγε τις διακοπές των Χριστουγέννων σπίτι του θα επικροτούσαμε το έργο του;
    Και για να εξηγούμαστε, δεν θεωρώ τον υπουργό ιδιαίτερα επιτυχημένο, ούτε επιδιώκω να φανώ ως ένας εκ των υποστηρικτών του. Το αντίθετο! Πιστεύω ότι χρησιμοποιεί το υπουργείο για να ανελιχθεί πολιτικά, όπως έκαναν όλοι οι προκάτοχοι της θέσης, χωρίς να ενδιαφέρεται για τα πραγματικά προβλήματα. Οι τελευταίοι μήνες, δυστυχώς, επιβεβαιώνουν αυτήν την εκτίμηση. Αν θέλουμε όμως να του κάνουμε κριτική πρέπει να τον ελέγχουμε για το έργο του. Αντί λοιπόν οι επικριτές του να μιλάνε για ανόητα ταξίδια και κοινωνικές επισκέψεις, ας τον ελέγξουν για σοβαρότερα θέματα όπως την «ελαστικοποίηση» - γελοιοποίηση του ΑΣΕΠ, τις χιλιάδες αποσπάσεις που παρατηρούμε κάθε χρόνο, τη μείωση των κονδυλίων για την Παιδεία κ.λ.π. (Αλήθεια, μήπως δεν θέλουν να μιλήσουν γι αυτά επειδή απλά συμφωνούν με τις πρακτικές του;) Στο σύντομο χρόνο ζωής του blog μας έχουμε τοποθετήσει 3 – 4 αναρτήσεις γι αυτά τα θέματα…»

    EMILIO SALVATORE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 10.40 τα στοιχεία που αναφέρεις δεν είναι καθόλου πρωσωπικά δεδομένα για την υπηρεσία σου αλλά απολύτως απαραίτητα για τον φάκελο σου. Αν είσαι οπαδός της χαρτούρας και όχι του εκσυγχρονισμού είναι δικός ου πρόβλημα.
    Το πρόβλημα με τα θρησκευτικά δεν ξεκίνησε από το υπουργείο αλλά από γονείς,αντιθέτως έστειλε στον αγύριστο την ανιστόριτη ιστορία.
    Τα κολλέγια τα επιβάλλει το ευρωπαικό Δικαστήριο ενώ το Υπουργείο έκανε και κάνει ότι είναι δυνατόν να καθυστερήσει το θέμα. Ρώτα τους κολλεγιάδες να σου πουν τι εμπόδια βάζει το υπουργείο
    καλό είναι μέσα από την κομματική φανατίλα να μπορούν να διακριθούν οι σωστές ενέργειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν μπορώ να πω ότι βλέπουμε κάποιο ιδιαίτερο έργο από το Υπουργείο Παιδείας, αντίθετα κινήσεις που δημιουργούν πρόβλημα λειτουργίας στα σχολεία.
    Α ναι, στην αρχή της σχολικής χρονιάς πολλά από τα βιβλία ήρθαν στην ώρα τους (αλλά αυτό μάλλον αυτονόητο θα έπρεπε να θεωρείται). Πάντως ο Ευριπίδης έχει σαφώς καλύτερο προφίλ από τη Μαριέττα.
    Οι ακροδεξιοί που εύκολα χαρακτηρίζουν τους μαθητές "κουμπούρες και κοπανατζήδες" εύχομαι να μην είναι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί γιατί βρίσκονται πολύ μακριά από την ψυχολογία των μαθητών (και τις ανυσηχίες των νέων γενικότερα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συγνώμη ρε παιδιά...
    Δεν έχετε καταλάβει για τη βλήμα υπουργό έχουμε γενικώς.
    Ο άνθρωπος μας έχει στείλει εγκυκλίους στα σχολεία μας, για την αγία λαύρα και για το γεγονός ότι η ελληνική γλώσσα χρησιμοποιήται στις γλώσσες προγραμματισμού. Κάντε μια έρευνα στο google να δείτε σχετικά.
    Ότι είναι περιορισμένης μόρφωσης, ανεπαρκούς παιδείας και χουντο-φασιστικών φρονημάτων το ξέραμε ανέκαθεν. Τα τελευταία γεγονότα απλά έρχονται να επιβεβαιώσουν κάτι που υποψιαζόμασταν... ότι ο άνθρωπος είναι και ανάλγητος.
    Βρε ουστ από εδώ και αυτός και η κυβέρνησή του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 10:05
    Εσύ βρίσκεσαι αλλού .
    Στην τελευταία του ομιλία ο Καραμανλής παραδέχτηκε ότι είναι μ....ας .
    Είπε ότι 4 μήνες δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα για το Βαλτοπέδιο .Κάτι που είχε πάρει χαμπάρι όλος ο Λαός . Το είπε και 150 τούβλα , όρθια , τον χειροκροτούσαν !!!
    Η πρώτη γερή φάπα θα έλθει στις Ευρωεκλογές και η δεύτερη το 2010 με την ευκαιρία της εκλογής νέου Προέδρου Δημοκρατίας .
    Ο Γιώργος Παπανδρέου υπήρξε επιτυχημένος Υπουργός Εξωτερικών και αποτελεί
    την μεγάλη ελπίδα του Ελληνικού λαού για μια σωστή μια δίκαιη κοινωνική πολιτική μακρυά από το αγκάλιασμα της πλουτοκρατίας που έκαμε η Νέα Δυστυχία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εγώ πήγα Πολυτεχνείο,χωρίς νά
    πληρώσουν οί γονείς 1 δραχμή σέ
    φροντηστήριο.
    Γιατί???
    Διότι οί καθηγητές μου "μέ μάθαιναν".
    Καί διάβαζα,αλλά τά πιό πολλά τά
    έπερνα στήν διάρκεια τής διδασκαλικής
    ώρας.
    Χωρίς αφορισμούς,ο Στυλιανίδης σάς
    φταίει,ή οί καθηγητές πού τούς
    προκάρετε καί σάς έχουν γραμμένους
    στά σπασουάρ καί τίς alldays τους.
    1 φορά ρέ,1 φορά κάντε αυτοκριτική.
    Ακόμα καί μέ τήν θεωρεία τών
    πιθανοτήτων δέν μπορεί οί μαθητές
    νά είναι αλάθητοι καί όοοοολοι οί
    άλλοι νά φταίνε.
    Σκερβελέδες,πρώτα δείτε τά δικά σας
    λάθη καί μετά τού συστήματος.
    Πληροφοριακά,ο γιός μου αριστεύει
    επί σειρά ετών,αλλά προτιμά νά γίνει
    υδραυλικός μάστορας τών 700ε ανά
    βδομάδα.Τό έπιασες πολί μου?
    Αναστάσης.(άντε καί καλός πυρηνικός
    φυσικός τών 700/μήνα.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο George Papandreou-Chad, ο άνθρωπος που λέει ότι θα κτυπήσει τη διαφθορά, θέλει τώρα και τη βοήθεια των υπόλοιπων αριστερών δυνάμεων (προφανώς για άλλοθι):

    Ας θυμηθούμε λοιπόν την ομάδα που θα θα παρατάξει, γιατί όπως όλοι ξέρουμε, ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ (ακούς αγαθέ λαέ;):

    Μόνοι τους τα έλεγαν μέχρι πρόσφατα:

    1) Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών. Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    (Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


    10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...

    "Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"
    ( Hazo-giorgo Papandreou-Chad 16-5-2007 )

    **************

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

    **************
    Για να μην ξεχνιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Na paei na gamiuei o Stylianidhs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΕΝΑ ΥΠΥΡΓΕΙΟ ΜΠΑΧΑΛΟ,- ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΣΩΠΙΚΗ ΡΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΡΕ..
    Ε, ΛΟΙΠΟΝ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΛΕΟΝ !!!!!
    ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ.....
    ΑΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ !!! ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλό είναι όταν σχολιάζετε μια ανάρτηση να την έχετε διαβάσει πρώτα ΟΛΗ!

    1) Προφανώς και είναι αστεία τα γεγονότα πάνω στα οποία τον κριτικάρουν. Μέτρησε κανείς πόσοι βουλευτές είχαν πάει στα μπουζούκια το βράδυ της Κυριακής, ή που περάνε τις διακοπές τους οι υπόλοιποι?

    2) Μόνο η κριτική έργου έχει νόημα. Η αλλαγή προσώπου δε σημαίνει τίποτα αν η πολιτική παραμένει ίδια.

    3) Όσον αφορά τα μπλε γυαλιά, μπείτε στο paideia-gr και δείτε... Δε το σχολιάζω παραπάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΑΙ ΜΕΤΑ μου λες εσύ βάνδαλοι, αλήτες και κοπρίτες. Προσέξτε το μήνυμα των πολιτικών κοστουμιών προς τη γενιά των εξεγερμένων μαθητών. Το ΚΚΕ δεν συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί είναι ο δούρειος ίππος των πλουτοκρατών. Ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί «υπαρκτός σοσιαλισμός» και ελευθερία πολιτών έχουν πάρει διαζύγιο προ πολλών ετών. Το ΠΑΣΟΚ επιθυμεί στα λόγια να πορευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κάθε τόσο ρίχνει λάδι και ανάβει μεγάλη φωτιά. Η Νέα Δυστυχία ούτε το συζητάει για το ΠΑΣΟΚ, γιατί υπάρχει κυβέρνηση στον τόπο αυτό. Και τέλος το ΠΑΣΟΚ βγάζει φλύκταινες ακούγοντας για συνεργασία με τη Δεξιά, πιστεύοντας πως όπου να ΄ναι θα καταγάγει νίκη αυτοδύναμου πασά. Κάθε άρνηση και κάθε κριτική υπηρετεί ανάγκη αυτιστική. Να μαντρώσει πρόβατα από τα αριστερά ή τα δεξιά. Προσέξτε διαφορά. Για τα κουκιά τα κόμματα τα πολιτικά. Για την κοινωνία τα παιδιά. Από τη μια τα άδεια παλτά. Από την άλλη μια ανυπάκουη καρδιά. Επομένως μία η ελπίδα. Αύριο τίποτα δεν θα είναι όπως παλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 10:22
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ,ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ :
    ***************************
    ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ
    ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ
    -----------------------------------
    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
    ..........................
    Σύντομο βιογραφικό

    Γεννήθηκε στην Κομοτηνή στις 8.4.1966.
    Έγγαμος με τη Γιούλη Παπαχρήστου, πατέρας τριών παιδιών: του Στυλιανού, της Έλενας και ενός νεογέννητου.

    Επάγγελμα: 1997-2000: Ερευνητής του Ευρωπαϊκού Κέντρου Δημοσίου Δικαίου (Ε.Κ.Δ.Δ.).
    1997-1998: Δίδαξε στο μεταπτυχιακό τμήμα Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ως συνεργάτης του Ε.Κ.Δ.Δ.
    1995-1996: Ειδικός Σύμβουλος του Προέδρου της Ν.Δ. για θέματα Νέας Γενιάς και Πολιτιστικής Διπλωματίας.
    1991-1994: Εργάσθηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας ως συνεργάτης του Γενικού Προξενείου του Αμβούργου.
    1991-2000: Δικηγόρος Πρωτοδικείου Ροδόπης.
    -----------------------------------
    Σπουδές: 1991-1994: Διδάκτωρ Συνταγματικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Αμβούργου. 1984-1989: Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. 1981-1984: Απόφοιτος του 1ου Λυκείου Κομοτηνής.
    -----------------------------------
    Ξένες γλώσσες: Αγγλική, Γερμανική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εάν ο Στυλιανίδης ως πρωην υφυπουργός εξωτερικών είχε αρμοδιοτητα στα μαύρα κονδύλια και στις χρηματοδοτήσεις ΜΚΟ, τοτε αποχτησε πολλους φίλους.
    Αυτός θα ανεβη ψηλά, γι αυτό και τον έφαγαν οι σύντροφοι του.
    Ζηλιαρηδες.
    Ο λαός ψήφισε Καραμανλή, είτε αρέσει στους πράσινους οπαδούς και στους καναλάρχες είτε όχι;
    Τοτε γιατί ο Καραμανλής χρηματοδοτεί τους καναλάρχες και τους εκδότες;
    Ξυπνατε ζώα, σας δουλεύουν.

    Ξερετε ποσους πασοκους δασκάλους διόρισαν οι νουδουλες στο υπουργείο του Στυλιανίδη;
    Ξυπνατε ζώα, σας δουλεύουν, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ και ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 12.57
    1. Μάλλον δεν έχεις δει το "ολοκληρωμένο σύστημα" γι' αυτό μιλάς.
    2. Ναι ξαφνικά οι γονείς τρελάθηκαν και δημιούργησαν θέμα από το πουθενά.
    3. Εγώ βλέπω ότι οι διαφημίσεις των κολεγίων λένε για αναγνωρισμένα πτυχία από το ελληνικό δημόσιο. Τα υπόλοιπα μυαλό έχουμε και κρίνουμε. Αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 29 Δεκέμβριος 2008 4:11 μμ

    ΝΑΙ ΝΑΙ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ!
    ΟΠΩΣ Ο ΡΟΥΣΣΟΚΩΛΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟ "ΣΠΡΩΞΙΜΟ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ!
    ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ Ν'ΑΣΠΡΙΣΕΤΕ!
    ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ ΤΟ ΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. αλλος ενας τεραστιος μπουχεσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 7.39 οσο και αν σου φαίνεται απίστευτο υπάρχουν γονείς που αρρωσταίνουν στην σκέψη ότι τα παιδιά τους διδάσκονται θρησκευτικά.
    Το τι γράφει καθένας στη διαφήμηση του δεν σημαίνει ότι δεν είναι και μπαρούφα. Σε προκαλώ να λάβεις μέρος σε προκληρυξη του ΑΣΕΠ με πτυχίο κολλεγίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Όταν λείπει η σοβαρότητα λείπουν και τα σοβαρά επιχειρήματα. Ο "υπουργός" αυτός είναι ένα παγώνι.
    Όπυ σταθεί και όπου βρεθεί μαζί του ο καθείς γελεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. πολύ μου άρεσε η φράση ότι του γινεται αστεία κριτική. Μάλον αστείος είσαι εσύ που γράφεις το άρθρο . Όχι μόνο αστείος αλλά και άθλιος γλύφτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *