GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για την κατάθεση του Π. Δούκα...

. Ο Πέτρος Δούκας , πρώην υφυπουργός Οικονομικών και νυν υφυπουργός Εξωτερικών, κατά την κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή έμεινε πιστός...

.
Ο Πέτρος Δούκας, πρώην υφυπουργός Οικονομικών και νυν υφυπουργός Εξωτερικών, κατά την κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή έμεινε πιστός στη γραμμή «δεν είδα τίποτα, δεν άκουσα τίποτα».
Δεν είδε και δεν άκουσε για την αναπομπή Φωτιάδη που αποτελεί «αρχή ανάκλησης» σύμφωνα με το αρ. 21 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας (διάταξη που σε περίπτωση επανεξέτασης νέων στοιχείων επιβάλει για την ανάκληση να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με την έκδοση της πράξης, δηλαδή να περάσει η υπόθεση από το Γνωμοδοτικό)
Δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα για την ήδη κερδισμένη δίκη.
Δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα για το γεγονός ότι αποδεχόμενος τη νέα Γνωμοδότηση, την 26/2004, που δεν έχει ακόμα ανακληθεί από τον κ. Μπέζα, ουσιαστικά επαναφέρει σε ισχύ τα «περί μη προβολής δικαιωμάτων του Δημοσίου στη Βιστωνίδα», τα οποία είχε αναπέμψει ο Φωτιάδης το 2003 και δίνει τη δυνατότητα δικαστικής επίκλησής τους στη Μονή Βατοπεδίου! Το μόνο που είδε και το μόνο που άκουσε ήταν ότι το Γνωμοδοτικό επί έξι μήνες εξέτασε τα στοιχεία που είχε υποβάλλει με την αναπομπή του ο κ. Δούκας (και όλως τυχαίως λίγο πριν παραιτηθεί το Δημόσιο με υπογραφή Δούκα από την έκδοση απόφασης στην ήδη κερδισμένη δίκη), «ήρθαν και του είπαν ότι δεν υπάρχει τίποτα καινούριο σε αυτά που τους είπαν οι Ξανθιώτες, οι δικηγορικοί σύλλογοι και οι τοπικοί φορείς.»
Αλλά όταν λίγο αργότερα ο κ. Δούκας είδε τους τοπικούς φορείς, παρά το γεγονός ότι τα είχε συζητήσει με το Γνωμοδοτικό, δήλωσε άγνοια και ζήτησε υπόμνημα!!!
Βέβαια, ο κ. Δούκας κατέθεσε ότι δεν δήλωσε άγνοια για το θέμα, αλλά δήλωσε άγνοια για αυτά που του ζήτησε ο κ. Ξυνίδης ότι πρέπει να κάνει ως υφυπουργός και στη συνέχεια απέδωσε ευθύνες στους φορείς που δεν τον «παρενόχλησαν» εκ νέου εδώ και τέσσερα χρόνια!
«Ενόχλησαν» εντωμεταξύ οι φορείς τον κ. Ρουσόπουλο και το θέμα μετατοπίστηκε σε άλλες περιοχές της χώρας…
Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν περίμενε το αποτέλεσμα της δίκης, αφού ακόμα και αν έχανε, είχε τη δυνατότητα της έφεσης (που ουσιαστικά δημιουργούσε αναστολή στην όποια διεκδίκηση και απέκλειε τις ανταλλαγές), ενώ με την παραίτηση από την έκδοση απόφασης, κατέθεσε ουσιαστικά τα όπλα εκ των προτέρων, δεν έδωσε επί της ουσίας απαντήσεις.
Αντί για ουσιαστικές απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα, όπως οι καταθέσεις σωρείας μαρτύρων σχετικά με την αδικαιολόγητη συναίνεση του Δημοσίου στην παραίτηση από την έκδοσή απόφασης στη δίκη της Ροδόπης, την κατάθεση του κ. Κρόμπα ότι ποτέ το Δημόσιο δεν έχει προβεί σε ανάλογη παραίτηση, κλπ, ο κ. Δούκας επέλεξε να αναλύσει τα αποφθέγματα του Χίλωνα του Λακεδαιμονίου, σε μια προσπάθεια να αποδώσει φιλαυτία σε όσους σήμερα επιμένουν να διερευνούν το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, εντοπίζοντας τις μεθοδεύσεις «4 χρόνια μετά!» όπως είπε….
Παραδέχθηκε ότι το ΔΣ της ΚΕΔ διορίστηκε κατ’ αρχην από την κυβέρνηση, αλλά όπως ανέφερε «έχει διορίσει και αυτός ανθρώπους…»

----------------------------------

21 σχόλια

  1. Παπαλα η εξεταστικηηηηη.....Οπως ολοι το περιμεναμε.
    Ο Ελληνικος λαος εχει τον λογο τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΥΡΙΟΣ; Δούκας, που βουτούσε τη γλώσσα του στο περιεχόμενο των εντέρων του και τα πετούσε κατά του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή με τέτοια ευγλωττία που θα τον ζήλευαν, ιδίως για το πάθος, οι δάσκαλοι της ρητορικής, , με γνώση του πως όσα καταμαρτυρούσε κατά των αντιπάλων του έπραττε, στηριζόμενος και στον άλλο βράχο της ηθικής τον πεθερό του, που έχει εξαφανιστεί, φαίνεται επειδή κατάλαβε πως δεν πάει άλλο η βαλίτσα.
    Τι κατάντια αλήθεια να παριστάνει τον ηλίθιο ένας έξυπνπνος άνθρωπος. Αλλά δε βαριέσαι. Αυριο στη Βουλή θα φρονίσει η κυβέρνηση να τους βγάλει λάδι βοηθούμενη και από τον Καρατζαφέρη, που βλέποντας να βουλιάζει το καράβι που πουβαλά τη βάρκα του θα διακόψει τη συμμετοχή του στη βουλή μιας και η πλειοψηφία της Ν.Δ. είναι τέτοια που κινδυνεύει η ομάδα της κάθαρσης όχι μόνο να καταψηφιστεί αλλά να καταποντιστεί στο βούρκο που έχει φτιάξει. Μα χάθηκε τελικά το φιλότιμο από τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες και ακόμα δε βγήκανε στη φόρα τα οικονομικά στοιχεία που θα έστελναν τον κάθε λωποδύτη στα σίδερα; Τόσο πολύ έχει διαβρώσει τους μηχανισμούς αυτή η ομάδα; Τι μας περιμένει ακόμα;
    Περιμένουν, λέει, τον Καραμανλή να βγάλει από το μανίκι του τον άσσο! Μα δεν κατάλαβαν πως το παιγνίδι τάλειωσε και πως ο παίχτης τους αποδείχτηκε λίγος;

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ?

    ΒΓΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ

    ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΣΑΣ

    ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥΣ

    ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΔΟΛ !!

    ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΑ

    ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΕ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

    ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗΡΩΣΙΑ

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

    ΣΑΣ ΠΗ....ΑΝΕ ΤΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΤΟ ΒΑΛΤΟΠΕΔΙ

    ΑΝΤΕ ΠΙΑ

    ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

    O DIAPORON-BL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΣΑΣ ΓΙΝΩ ΜΟΝΟΤΟΝΟΣ ΑΛΛΑ... ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ!

    Ερώτημα προς κυβερνώντες και μη.
    Γιατί ένας πλούσιος με 4 στρέμματα γης όπου και να είναι αυτά ασχέτως υποδομών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αποχέτευση, υδροδότηση, μπορεί να κτίσει έστω περιορισμένα, και αντιστοίχως ένας φτωχός με 200-500-1000 τετραγωνικά μέτρα δεν μπορεί στο όνομα της άναρχης δόμησης;
    Για τον έχοντα 4 στρέμματα οπουδήποτε δεν ισχύει η άναρχη δόμηση;
    Γιατί ο φτωχός που το έχει περισσότερη ανάγκη το σπίτι από έναν πλούσιο να μην μπορεί με συγκεκριμένους πολεοδομικούς κανόνες, συντελεστή δόμησης, οικοδομική άδεια κλπ, να κτίσει;
    Και στο κάτω κάτω να υπογράφει ότι ο δήμος που βρίσκετε το χωράφι του δεν είναι υποχρεωμένος για αυτόν ατομικά για καμιά παροχή παρά μόνον όταν συγκεντρωθεί ένας (χ) ικανός αριθμός περιπτώσεων στην περιοχή του;
    Αυτός ο νόμος που υπάρχει σήμερα δεν αδικεί κατάφορα τους μικροϊδιοκτήτες και ωφελεί τους μεγαλοϊδιοκτήτες;
    Ή μήπως είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα τους για να μην ξεφυτρώνουν γύρω τους φτωχοί;
    Είναι ή δεν είναι αυτό ρατσισμός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ήταν χρήσιμο να αναφέρετε ότι τα παραπάνω δεν αποτελούν καρπό ανεξάρτητης έρευνας και ρεπορτάζ (δημοσιογραφικού ή μη) αλλά αποτελούν το περιεχόμενο σημειώματος που διένειμε ο κ. Καρχιμάκης, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μέλος της εξεταστικής επιτροπής, και ως εκ τούτου σαφώς δεν είναι απλώς ειδήσεις αλλά εμπεριέχουν και κατευθυνόμενες μονομερείς κρίσεις & απόψεις, διόλου αμερόληπτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ααααααα..... άκουσον άκουσον... μετά από συντονισμένους κυβερνητικούς χειρισμούς.. έγιναν όλα αυτά.. και την μπαγγέτα ποιος την κρατούσε; ποιο; είχε την πολιτική επίβλεψη; ή τους ήρθε ουρανοκατέβατα θεία χάριτι και συντονίστηκαν όλα, δικαστικές αποφάσεις, υπογραφές, αγοραπωλησίες;
    Πάντως ο κύριος Δούκας ήταν αφοπλιστικός, τι φταίει αυτός και τα έκανε όσα έκανε ή παράβλεψε όσα παράβλεψε αφού δεν τον ενοχλούσε κανείς από το πασόκ; βρήκε λοιπόν και αυτός χωράφι και όργωσε, τι κι αν ήτανε ξένο; ο πρώτος που καταπάτησε θα ήταν;
    Πάντως κατά αυτόν το άτιμο το πασόκ παντού χώνετε αλλά δεν χώθηκε εκεί που έπρεπε, ήταν βλέπεις και μικρό παιδί αυτός όταν τα έκανε όλα αυτά και να μην βρεθεί ένας να τον πιάσει από το τρυφερό του αυτάκι και να του πει, τι κάνεις εκεί πετράκη μου; τζιζζζζζζ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΡΑΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΚΛΗΣΣΙΑ ΟΤΙ ΠΙΟ
    ΒΡΩΜΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ,ΤΟΝ ΖΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ.
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΠΟΒΑΛΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. να τους φτύσουμε όλους αυτούς τους σεμνούς και ταπεινούς κλέφτες του Ελληνικού Δημοσίου. Ο Πρωθυπουργός θα μείνει στην ιστορία ως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο Β΄ο Βατοπεδινός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά μας δουλεύουν οι άνθρωποι.Δεν ντρέπεται καθόλου.Αλλά καλά να πάθουμε .Τέτοιος λαός τέτοιοι πολιτικοί του αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με αφορμή το όργιο παραπληροφόρησης από εφημερίδες και κανάλια για το Βατοπέδι (ένθεν - κακείθεν) είναι ΒΕΒΑΙΟ ότι ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ έχουν μπερδέψει το ρόλο της ενημέρωσης με το ρόλο της προπαγάνδας.

    Τρία μπορεί να είναι τα κίνητρα:

    (α) Τα προσωπικά κόμπλεξ των ιδιοκτητών τους,

    (β) Η καλύτερη εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών τους συμφερόντων από την παράταξη που υποστηρίζουν ή

    (γ) η χρηματοδότησή τους από εξωθεσμικούς παράγοντες από το εξωτερικό.

    Ή ακόμη και ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ των ανωτέρω.

    Η περίπτωση [α] είναι σχετικά θεμιτή (με επιφυλάξεις, λόγω της δύναμης επηρεασμού των πολλών, δηλ. ο λαός, από τους λίγους, δηλ. τους εκδότες, τουλάχιστον όμως είναι ανιδιοτελής).

    H περίπτωση [β] είναι ανήθικη διότι πίσω από την πολιτική προπαγάνδα κρύβονται ιδιοτελή επιχειρηματικά συμφέροντα. Το κράτος πρέπει να βρεί τρόπους να απομονώσει το επαίσχυντο αυτό φαινόμενο και μάλιστα παραδειγματικά.

    Η περίπτωση [γ] είναι μακράν η χειρότερη. Εδώ οι επιπτώσεις είναι συστημικές, διότι αφορούν εθνικά θέματα, δημοσιονομική ευρωστία και κοινωνική συνοχή, δηλαδή έχουν επιπτώσεις σε όλους τους Έλληνες και μάλιστα σε βάθος γενεών.

    Έχοντας ζήσει πολλά χρόνια στο εξωτερικό, νομίζω ότι, όπως και σε άλλες προηγμένες χώρες, οι Έλληνες θα πρέπει κάποια στιγμή να πάρουμε κάποιες σοβαρές αποφάσεις για την ποιότητα της ενημέρωσης που θέλουμε.

    Για να το πετύχουμε όμως αυτό θα πρέπει να κυτάξουμε πρώτα μέσα μας και να κάνουμε πράξη τη θεώρηση του Βολταίρου ότι:

    "Διαφωνώ κάθετα μαζί σου αλλά είμαι διατεθειμένος να πεθάνω υπέρ του δικαιώματός σου να έχεις την αντίθετη από μένα άποψη".

    Εξάλλου ο Αριστείδης ο Δίκαιος το είχε κάνει πράξη 2.200 χρόνια πρίν το Βολταίρο με τη γνωστή ιστορία του εξοστρακισμού του.

    Τροφή για σκέψη, για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κανα αρθρο για τα πολλαπλα κακουργηματα του ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ-ΠΑΣΟΚ θα γραψετε εδω μεσα?

    Η θα μας επαναλαμβανετε συνεχεια τα ιδια?

    γκαλοπ-βατοπαιδι-βατοπαιδι-γκαλοπ-βατοπαιδι-γκαλοπ εχει καταντησει αηδια..

    εχω αρχισει και βαριεμαι πια αυτο το χαζομπλογκ....σκετη επαναληψη εχει καταντησει, και απο ειδησεις μηδεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλές οι γενικότητες και τα ευχολόγια αλλά:

    ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ *:

    Δύο ερωτήσεις ΜΟΝΟ :

    1. Εάν επανέλθει το σχέδιο Ανάν θα το ψηφίσεις (όπως το 2005) ή όχι;

    2. Συμφωνείς για τις συμφωνίες Ελλάδας-Ρωσίας ή όχι;

    *Εάν δεν απαντήσεις επιβεβαιώνεις ότι είσαι άνθρωπος των Αμερικανών (ελπίζω οι απαντήσεις να μην είναι οι γνωστές διφορούμενες, γιατί τότε είναι καλύτερα να μην απαντήσεις καθόλου, θα καταλάβουμε μόνοι μας).

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΩΡΓΟ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι οπαδοί του πασόκ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να πιστέψουν ότι είναι ψεύτικες οι δημοσκοπήσεις που παραγγέλνουν οι προστάτες / καναλο-εκβιαστές στις τηλεοράσεις και τις φυλλάδες τους.

    Επιλέγουν οι δυστυχείς να μη θυμούνται τι έλεγαν οι ίδιες εταιρίες δημοσκοπήσεων το 2004 αλλά και το 2007.

    Μετά την επόμενη εκλογική αποτυχία τους ίσως ΠΑΛΙ να κατηγορήσουν τα ενδο-κομματικά τους, το στατιστικό λάθος, ίσως τα κανάλια που δεν τους πρόσφεραν αρκετή υποστήριξη, τα μεγάλα συμφέροντα, τους αμερικάνους, τα έχουμε ξανακούσει τόσες φορές

    Κάτι θα βρούν για να δικαιολογήσουν αυτό που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να πιστέψουν.

    ΟΤΙ ΤΟ GIORGAKIS ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΨΟΦΙΜΙ.

    Όσο και να εξωραίσουν την εικόνα του χαζούλη οι καναλο-εκβιαστές, πάλι χαζούλης θα μείνει. Δεν φταίει αυτός, έτσι γεννήθηκε.
    Όσοι γράφετε στα πράσινα blogs και βγάζετε μεροκαματάκι έχει καλώς, πρώτα το ξεροκόματο, το καταλαβαίνω.

    Όσοι όμως το κάνετε από πίστη στο κόμμα, χάνετε το χρόνο και τον κόπο σας.

    Το άτι είναι κουτσό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δέκα κακουργήματα έχει μαζέψει Ο Κοντομηνάς, ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!

    Πόσο νόμιμο είναι ένας άνθρωπος με ΤΟΣΟ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ να ελέγχει τηλεοπτικό σταθμό;

    Δεν υπάρχουν νόμοι επιτέλους;

    Δεν πρέπει κάποτε να ψάξουν οι εισαγγελείς τί έγινε με τα Αμοιβαία Κεφάλαια της Interamerican που κατακλέψανε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ στο Χρηματιστήριο από τον κοσμάκη και έγινε ζάπλουτος ο Κοντομηνάς με την πώλησή της στη Eureko;

    Δεν υπάρχουν εισαγγελείς, να κινηθούν γρήγορα να γλυτώσουμε από αυτά τα σκουπίδια της τηλεόρασης, τους λακέδες του Κοντομηνά, τον αποτυχημένο κομπλεξικό Κύρτσο και τον φανατικό πρασινοφρουρό Βερύκιο;

    Όχι άλλο κάρβουνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παιδακια, παρτε το χαμπαρι, οπως στρωνουμε κοιμωμαστε , και ολοι στο ιδιο κρεβατι. Η Ελλαδα ειναι μια και αυτη τη στιγμη δεν ειναι στα καλλιτερα της. Αν συνεχισουμε το σημερινο σερι μας βλεπω πλους στην προσφυγια να ψαχνουμε για δουλεια. Οι βλακειες - ακομα και των ψηφοφορων - πληρωνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΑΝΕ ΤΟ ΜΑΓΑΡΙΣΑΝΕ ΤΟ ΟΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΨΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΦΑΝΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Μπέννυ και ο Γιωργάκης είναι βόλτα με το αυτοκίνητο και λέει ο Μπέννυ :

    - Βγες ρε Γιωργάκη να δεις αν ανάβει το φλάς.

    Βγαίνει o Γιωργάκης και του λέει:

    - Ναι, οχι, ναι, οχι, ναι, όχι, ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
    ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΈΛΛΑΔΑ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΟΜΠΑΜΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ...ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!!!
    ΤΩΡΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΤΙ "ΤΥΠΟΙ" ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ "ΜΑΥΡΟ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΧΙΛΑΡΙΚΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ....ΠΑΡΟΥΝ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ...
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ "ΔΗΘΕΝ" ΟΜΠΑΜΙΚΟΙ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ ΟΠOΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ - ΚΑΙ ΚΑΤΕΓΡΑΦΗ ΘΕΤΙΚΑ- Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ??

    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ...

    "ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕIΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ"

    ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ..
    ΝΕΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

    ΕΛΕΝΗ ΠΑΣΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτός ο Δούκας Σαχλαμάρας είναι και όλο χαζογελάει ανεξαρτήτως θέματος και ερώτησης που θα του γίνει;

    Αντάξιος του πεθερού του που ήταν ένα τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 4/12 9:32!!!

    Έζησες πολλά χρόνια στο εξωτερικό! Πού; Είχες μάθει τη γλώσσα της χώρς που ζούσες ή γύρισες όπως έφυγες, πράγμα που πιθανολογώ. Εσύ δεν είδες, δεν άκουσες, δεν κατάλαβες. Τότε, φίλε μου, τράβα σε κάποιους ειδικούς ΩΡΙΛΑ να δεις τι σου συμβαίνει.


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση