GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για το γήπεδο του Παναθηναϊκού...

. Για το γηπεδο του Παναθηναϊκού υπαρχει ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ καθε εργασιας εως τον ΜΑΡΤΙΟ 2009, που θα γινει δικαστηριο για τις αιτιασεις του ΣΥΡΙΖΑ...

.
Για το γηπεδο του Παναθηναϊκού υπαρχει ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ καθε εργασιας εως τον ΜΑΡΤΙΟ 2009, που θα γινει δικαστηριο για τις αιτιασεις του ΣΥΡΙΖΑ που ΔΕΝ θελει με κανενα τροπο τη δημιουργια του γηπεδου σε αντιθεση με ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ μερη της αντιπολιτευσης και συμπολιτευσης του Δημου Αθηναιων.....
ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ το ΣΥΡΙΖΑ λεει οχι σε ΚΑΘΕ ΠΡΟΟΔΟ;!! Γ Ι Α Τ Ι ; .....
Νασος
http://nasosfotiou.blogspot.com/
------------------------------------

34 σχόλια

  1. σιγα που θα αφησει ο συριζα τον παναθηναικο να φτιαξει σταδιο με την ονομασια στυλιανος πατακος

    εμπαινε αλαβανο...κοψε το κωλο στους φασιστολαγους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειλικρινά χεστήκαμε για το αν θα έχουν οι κάθε λογής χουλιγκάνοι γήπεδα για να τρέχουν. Εκείνο που χρειάζεται είναι μεγάλα πάρκα με πράσινο, όχι μέρη συγκέντρωσης ανεγκέφαλων φιλάθλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    AΣΕ ΡΕ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ..ΣΕ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ...ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟ Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΟΣΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΣ..ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝ..ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΔΗΜΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΡΓΑΡΑ? ΠΟΥ ΔΕ ΠΑΤΑΕΙ ΛΕΩ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ ο κόσμος χάνεται και οι αγράμματοι που χειροκροτάνε τους μπαλαδόρους, για να παίρνουν οι μπαλαδόροι εκατομμύρια και τα ζώα -οπαδοί το τρίτο το μακρύτερο, βρήκαν σοβαρό θέμα να ασχοληθούν...
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ και παρατήστε τις κωλοομάδες σας και ασχοληθείτε με το πως θα ζήσετε σαν άνθρωποι...
    Οι μπαλαδόροι δεν προσφέρουν μια στην κοινωνία και εσεις τους κανετε τζαμπα μαγκες...
    Πινουν στην υγεια σας κορόιδα...
    Κανένας στα κωλογηπεδα του οχλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ κλείσουν τα γήπεδα τώρα.Όλα.
    Αποχαύνωση προσφέρουν και μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Ναι, είδες;
    Το έχει πληρωμένο και του το χρωστάμε... Να το στερηθούμε να του το δώσουμε...

    Να σου πω, επειδή ούτο το δικό μου το μαγαζί με χωράει, δεν μου δίνετε κι εμένα μερικά στρέμματα να μετακομίσω; Θα χτίσω και 5-6 εμπορικά κέντρα μέσα, έτσι να βγάζω και "το κατιτίς" μου...

    Στόκε! Αντε να σου πιάσουν το κώλο πάλι σε κανένα ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ για την ακρίβεια στις τιμές του συνεργείο.

    Ε στόκε...

    και για ενημέρωση, οι περίοικοι και ο συριζα αντιτίθενται όχι στο γήπεδο, αλλά στο Μπαμποβωβομάγαζο και την εμπορική εκμετάλλευση μέσα στο χώρο. Λογικό, σου χαρίζουμε το οικόπεδο για γήπεδο, μα ρε πούστη τζαμπατζή τρακαδόρε, θέλεις να το κάνεις και μαγαζάκι; Να αγοράσεις ΡΕ!!!

    Εκτός και αν σε βάζει ο Βωβός να γράφεις αυτές τις μαλακίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΑΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ
    ΠΡΟΟΔΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΓΗΠΕΔΟ
    ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΙΑ
    ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ
    ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΩΡΑ
    ΠΟΥ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
    ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
    ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ ΠΟΥ
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ.
    ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ
    ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΕΣΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ
    ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΟΠΑΤΙΝΑΔΑ
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΓΥΡΩ ΣΟΥ.
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
    ΠΟΛΗ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ.
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσυ παλι γιατι εισαι τοσο μαλακας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε παιδιά δεν είναι θέμα αν ο Σύριζα θέλει την πρόοδο, είναι θέμα εργολαβιών....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. otan 8a arxisete na pe8enete apo karkino kai ta paidia sas 8a exoun diafora provlimata igeias tote 8a katalavete giati prepei naginei parko kai oxi mpeta o elaionas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. δεν ειμαι συριζα ουτε αρθστερος. αλλα το μεγαλυτερο μεταπολεμικο σκανδαλο στην ελλαδα ειναι αυτο που εγινε στον ελαιωνα με συναινεση και του ΠΑΣΟΚ. παιχτηκαν τρελα εκατομυρια ευρω με κερδιμενους κατασκευατικες (μπομπολας-τεγοπουλος κλπ.) βωβους και αλλους επενδυτες που ειχαν "προβλεψει" ις αλλαγες. με οχημα τον ΠΑΟ και με τη σιωπη των μεσων τους και την απειλη των χουλιγκανς στησαν 5 βατοπαιδια. και ερχεσαι εσυ τωρα ο "αγνος" και σε παιρνουν τα κλαμματα γιατι οι ηλιθιοι του συριζα αντι να το κανουν τουμπεκι και να παρουν κανα ψηφουλακι μπας και ξεκολλησουν απο 5%, το παιξαν αδιαφθορει και στο τελος δεν θα μπουνε ουτε στη βουλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλο μου παιδι.!!!
    ο συριζα δεν λεει οχι στο γηπεδο του παο.
    λεει οχι στο εμπορικο κεντρο του μπαμπης βωβος...
    και απο ποτε αληθεια τα τερατουργηματα του μπαμπης αποτελουν προοδο;!!!
    ρωτηστε και τους κατοικους του αμαρουσιου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρόοδος λοιπόν το να κάνει το Ελληνικό δημόσιο ουσιαστικά γήπεδο στον Βαρδινογιάννη. Και οπισθοδρόμηση ο πάμπλουτος αυτός επιχειρηματίας να επενδύσει με δικά του χρήματα στην επιχείρήση του. Η μεγαλύτερη πληγή του ελληνικού αθλητισμού η πολυιδιοκτησία και τα εικονικά συμβόλαια παικτών που υπερχρεώνουν τις θυγατρικές. Το τελευταίο δώρο της «χειρότερης κυβέρνησης» που κυβέρνησε τον τόπο, στην οικογένεια των «μεγαλονταβατζήδων» που καταστρέφει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και μέσα σ΄ όλα ο δήμαρχος με το «ταγιέρ», επενδύει με τον χρεοκοπημένο δήμο στη επιχείρηση του «Don Korleone» της Ελλάδας. Βρε ούστ, κι εσείς και η «κοπέλα» με τη φουστανέλα… Ποδηλάτης 2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΜΑΚΕΤΕΣ ΜΕ ΑΛΣΥΛΙΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ,ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΚΤΙΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΤΙΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ, ΒΩΒΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ,ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΑΝΟΗΤΟΙ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ Ο ΠΑΟ?ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΕΡΙ ΟΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΕΣ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ ΑΦΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΛΣΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ? ΑΡΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. EIΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΠΕΤΟΝ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΒΩΒΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΠΣ ΣΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΤΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Άρθρο της Anne Applebaum.(αμερικανο-εβραία δημοσιογράφος, σύζυγος του εβραίου υπουργού εξωτερικών της Πολωνίας) στην «Ουάσιγκτον Ποστ».
    23-12-2008

    Με το Σκοπιανό συνδέει τις ταραχές στην Ελλάδα, με επίκεντρο την Αθήνα, το φύλλο με ημερομηνία 23/12/2008, της εφημερίδας, κύριος εκφραστής του αμερικανικού κατεστημένου και υποστηρικτής των απόψεων της εκάστοτε Αμερικανικής Κυβέρνησης.
    Μεταξύ άλλων στο εξαιρετικά αρνητικό «άρθρο» της Anne Applebaum για τα γεγονότα υπάρχει εκτεταμένη αναφορά και στο …σκοπιανό : «Παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μέλος της Ε.Ε., η μεγαλύτερη συνεισφορά της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή εξωτερική πολιτική συνίσταται στην ξεροκέφαλη πολιτική της να θέτει προσκόμματα στην διεθνή αναγνώριση της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» - για λόγους που είναι περίπλοκοι να τους αναλύσουμε - εκτός αν η τελευταία αλλάξει το όνομά της σε FYROM «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας», ένα ακρωνύμιο που όλοι οι υπόλοιποι θεωρούν καταγέλαστο. Σε ότι αφορά την εσωτερική πολιτική οι Έλληνες είναι διαβόητοι για την χάλκευση οικονομικών στοιχείων που ήταν απαραίτητα για την είσοδό τους στην ζώνη του ευρώ».

    Εντύπωση προκαλεί ότι το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ κείμενο δημοσιεύθηκε πρώτα στο American Enterprise Institute της αμερικανικής πρωτεύουσας, που έχει τίτλους συνεργασίας με την Αμερικανική Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών C.I.A και βασικά αποτελεί παρακλάδι αυτής! Όπως έλεγαν πηγές, προσκείμενες στο αμερικανικό Intelligence, πρόκειται για συνταγμένο κείμενο από αμερικανικό κρατικό φορέα, που δόθηκε και στην «Ουάσιγκτον Ποστ», όπως στο προαναφερόμενο Ινστιτούτο προς δημοσίευση.

    Πρέπει να επισημάνουμε, με την ευκαιρία αυτή, πώς σύσσωμος ο αμερικανικός Τύπος και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εξακολουθούν να κρατούν ζωντανά - αν και δεν υπάρχουν - τις ταραχές στην Ελλάδα και προς την κατεύθυνση, ότι αποβλέπουν στην ανατροπή της Κυβέρνησης Καραμανλή και, κατά περίεργο τρόπο, να επιμένουν στην προκήρυξη γενικών εκλογών στην Ελλάδα.

    Τέλος, τις τελευταίες μέρες, τα πάσης φύσεως αμερικανικά δημοσιεύματα για την Ελλάδα τονίζουν ότι:

    1.Ο πληθωρισμός είναι σε δυσθεώρητα ύψη.
    2.Οι τουρίστες φεύγουν από την Ελλάδα και πάνε στην Τουρκία και θα χρειασθούν χρόνια, για να επιστρέψουν στη διαλυμένη Ελλάδα.
    3.Παρουσιάζουν το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, ως την μόνη διάδοχο λύση για την εκτόνωση της πολιτικής κρίσης και
    4.Δεν παραλείπουν να συνδέουν τις πολιτικές ταραχές στην Ελλάδα και με αναμενόμενες και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως γράφουν χαρακτηριστικά, Ισπανία και Ιταλία.

    Πρόκειται για πρόδηλη προσπάθεια, όπως διατείνονται αξιόλογοι πολιτικοί αναλυτές, πρόκλησης ευρύτερων συγκρούσεων στη Βαλκανική, με απώτερο και αποκλειστικό στόχο πρόκλησης ζημιάς στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που είναι διακαής πόθος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής!

    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ (Σκοπιανό, Κύπρος, Ρωσικοί αγωγοί).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Διότι, ως δημιούργημα της medioκρατίας, πιστεύουν οτι αυτοί είναι οι αυθεντικοί εκπρόσωποι της προόδου και ερμηνευτές της λαϊκής βούκησης. Ο εκφυλισμός ξεκινά από την αλαζονική ερμηνεία των δημοσκοπήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΒΩΒΑΚΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ?. ΜΗΠΩΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ?. ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΩΒΟΥς ? ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ "ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ" ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙς ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 13.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΤ' ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ωραία προόδος Νάσο. Ότι θέλει σας κάνει ο Βωβός και σας φταίνε οι άλλοι. Athens Marousi VOVOS CENTER. Αίσχος και ντροπή να εξαναγκάζει τους εργαζόμενους του σε διαμαρτυρίες και από πάνω να χρησιμοποιεί τα μέσα για να πείσει τα πράσινα ανθρωπάκια ότι το θέμα είναι πολιτικό. Ο Παναθηναικός είναι μεγάλη ομάδα για να σέρνεται από εναν VoVo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Από πότε είναι πρόοδος ένα γήπεδο περιστοιχισμένο με εμπορικά καταστήματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αφήστε ρε τον Μπάμπη να τα τσιμεντώσει όλα, έχουμε γεμίσει σκόνη παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ήταν αναμενόμενο ότι οι μεγαλοεργολαβοι θα πρότασαν το στρατό των καφρων των γηπέδων για να υλοποίησουν τα σχέδια τους.
    Πληρώστε μαλάκες για τα γήπεδα του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού κ.ο.κ. Τα παιδιά σας στα αρχ...ια σας αν θα αναπνέουν οξυγόνο στο μέλλον, μετά από την πλήρη τσιμεντοποίηση της Αθήνας. Καλά σας λέει ο Λεβέντης ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ελπιζω ολοι εσεις οι του συριζα να εχετε δει οτι τα εχετε βαλει με λαθος ανθρωπους

    θες απο τα ποσοστα σας, απο τις αντιδρασεις που ακομα δεν εχουν ξεσπασει καν για να ξερετε και στα συμφεροντα σας που κρυνονται απο πισω και σιγα σιγα θα αρχισουν να βγαινουν στη φορα

    μαγκες εχετε τελειωσει καταλαβετε το

    τωρα μας φταιει το βωβειο αφου δεν βρηκαμε νωριτερα τιποτα το μεμπτο για το γηπεδο μετα απο ακαρπες και ασχετες, οπως ειναι και αυτη τωρα, προσπαθειες

    και το γηπεδο θα γινει και εσεις θα μετανιωνετε την ωρα και τη στιγμη

    αλλα αν τα εργα ειχε αναλαβει η επιχειρηση του μπαμπακα η οι δικες μας ολα θα ηταν οκ, ε τσιπρακο?

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Βρε βρε κορμοράνοι που μαζεύτηκαν. Γράψατε σχόλιο και οι 131 ή περιμένουμε κι άλλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Βρε παιδιά για ψάξτε λίγο μήπως ο Τσίπρας μουλαρώνει γιατί η δική του εταιρία δεν πήρε κανένα έργο στον ελαιώνα . Λέω μήπως . Αν ναι δώστε του να φτιάξει κανένα παρκάκι μπας και ξεμουλαρώσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Φίλε 1.34 της 28-12-08 είσαι πολύ λάθος πληροφορημένος και πολύ βαθια νυχτωμένος. Η μήνυση που καταθέσαμε, για τον Προαστιακό, μαζί σύμβουλοι των συνδυασμών του Σκανδαλίδη και του Τσίπρα, "τρέχει" ακόμη. Για δε τον Ελαιώνα, για μάθε όχι, μόνο τις απόψεις αλλά και τις ψήφους καθενός μας στο Δημοτικό Συμβούλιο. Και για τον Δημαρά ή οποιονδήποτε άλλον δημοτικό σύμβουλο, για ποιά αποζημίωση μιλάς ? Για τα περίπου 100 ευρώ το μήνα ? Συλλαμβάνεσαι απληροφόρητος και άσχετος φίλε μου. Εντάξει, η ανωνυμία διευκολύνει οποιαδήποτε μπουρδολογία. Αλλά όλα έχουν ένα όριο, αυτό της προσωπικής μας σοβαρότητας,ακόμη και ανώνυμης. Το οποίο προφανώς δεν σε αφορά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. αλαβανε κοψτους τα κωλαρακια.δεν θελουμε την βωβουπολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. καλο μου παιδι.!!!
    ο συριζα δεν λεει οχι στο γηπεδο του παο.
    λεει οχι στο εμπορικο κεντρο του μπαμπης βωβος...
    και απο ποτε αληθεια τα τερατουργηματα του μπαμπης αποτελουν προοδο;!!!
    ρωτηστε και τους κατοικους του αμαρουσιου...

    28 Δεκέμβριος 2008 10:26 πμ
    ----

    XAXAXA
    E, όχι και "καλό μου παιδί"!!!
    Αδικία...
    Είδες τη φάτσα του ξεπουλημένου στον blog του;
    Θέλει και blog το βλαμμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 28 Δεκέμβριος 2008 11:27 πμ
    ----

    Μην εκνευρίζεσαι φίλε. Και βέβαια γνωρίζουν τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ. Απλά τους αρέσει να... πιπιλίζουν κάτι! Καραμέλα είναι, κάτι "άλλο" είναι, ό,τι αρέσει στον καθένα!
    Ο εν λόγω τύπος για παράδειγμα (ο... Νάσος ντε!) είναι μια ξεκώλα πρώτης γραμμής! Της αρέσει το συκαλάκι σε... γλυκό κουταλιού, να κατεβάζει και το κουταλάκι βαθιά στο λαρύγκι!
    Της αρέσει και το γλείψιμο - αλά χωνάκι παγωτό!
    Της αρέσει και...
    Αλλά ας μην το κάνουμε εντελώς τσόντα το πράγμα.
    Πάντως, ο Νάσος είναι ΑΠΙΘΑΝΟΣ! Όλα τα... κάνει γαργάρα (και τα ψέματα, και τη λάσπη, και την προβοκάτσια, και το ψωλόχυμα του πούτσου μου!)
    Ελα, αυτά είναι αρκετά. Μην του θίξουμε και τα... προσωπικά δεδομένα!

    ΥΓ: Νασούλη, ραντεβού στο Ζάππειο, μόλις ανέβει λίγο η θερμοκρασία. Μόνο σαββατόβραδα, μετά τις 11.30 το βράδυ! Ξέρεις εσύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 29 Δεκέμβριος 2008 2:55 πμ

    ---
    Παιδιά, ο Γιομπαζολιάς!
    Καλά, αυτός ζει στον κόσμο του.
    ΤΟ πήρε πολύ σοβαρό, αυτό το ρεντίκολο (τον Νάσο) και τις μαλακίες που έγραψε.
    Κουλάρετε ρεεεεεεεεεεεεεεε
    Και κάντε και κάνα αστείο, να αντιμετωπίσετε τους πληρωμένους γραφιάδες του Βωβού.
    Με τη σοβαρότητα και τη συζήτηση ΔΕΝ αντιμετωπίζονται όλοι αυτοί οι κερατάδες (εκτός αν απλά μπαίνετε και σεις στο... "παιχνίδι"!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *