GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι "Άλλοι"...

. Γράφει ο Θανάσης Σ. Κοντονάτσιος Μαθηματικός / Μηχανικός Τηλεπ/νιών . Διαβάζοντας στο press-gr το άρθρο του κυρίου Νίκου Προμπονά ‘Εορταστ...

.
Γράφει ο Θανάσης Σ. Κοντονάτσιος
Μαθηματικός / Μηχανικός Τηλεπ/νιών

.
Διαβάζοντας στο press-gr το άρθρο του κυρίου Νίκου Προμπονά ‘Εορταστικές σκέψεις...’ εντελώς ανέλπιστα και απότομα ξεκαθάρισε μέσα στο μυαλό μου το τι συμβαίνει τις τελευταίες δύο - τρεις εβδομάδες στην χώρα μου.
Όλες αυτές τις ημέρες παρακολούθησα από κοντά την επικαιρότητα και διάβασα διάφορα άρθρα και απόψεις. Διάβασα πολύ! Παρ’ όλες όμως τις προσπάθειές μου δεν κατάφερα να βρω μια ολοκληρωμένη θέση, ένα συμπαγές επιχείρημα που να έχει αρθρωθεί από τους ‘καθ’ ύλην’ αρμόδιους δηλαδή την πνευματική ηγεσία του τόπου, τους διανοούμενους, τους ανθρώπους της τέχνης.
Κυκλοφόρησαν διάφορα γραπτά και συνεντεύξεις όπως το πρώτο (και ύστερα το δεύτερο) κείμενο του Μίκη Θεοδωράκη, η συνέντευξη του καθηγητή Γιανναρά και το ‘συλλογικό’ κείμενο του κυρίου Δοξιάδη.Εξαίρεση μερικές λακωνικές τοποθετήσεις πανεπιστημιακών δασκάλων.
Οι θέσεις των κομμάτων αφού ξεκίνησε μία ευγενής άμιλλα τοποθετήσεων – με το ένα μάτι στους ψήφους – κατέληξε σε παρεμφερείς ή ακόμα και ταυτόσημες θέσεις με ελάχιστες διαφορές, ομοειδείς θέσεις που διατρέχουν ολόκληρο το υπάρχον ‘πολιτικό’ φάσμα.
Το κείμενο όμως του κυρίου Προμπονά έδρασε μέσα μου ως καταλύτης. Αντιλήφθηκα επί τέλους ότι υπάρχουν δύο Ελλάδες που συνυπάρχουν στον ίδιο τόπο.
Η μία Ελλάδα είμαστε εμείς οι νομοταγείς και σοβαροί πολίτες. Εμείς που τελειώσαμε το Πανεπιστήμιό μας ολοκληρώσαμε τα μεταπτυχιακά μας, οπότε αμέσως μετά αρχίσαμε να δουλεύουμε πολύ σκληρά, τόσο σκληρά που ξεχάσαμε ότι μία Πέμπτη βράδυ ήμασταν μέσα στο Πολυτεχνείο. Επίσης είναι πλέον αδύνατον να θυμηθούμε τι ακριβώς γυρεύαμε εκεί!
Η άλλη Ελλάδα είναι ‘οι Άλλοι’. Αυτοί οι Άλλοι είναι ενοχλητικοί. Ήταν πάντα ενοχλητικοί. Στην αρχή δεν μας άφηναν να κοιμηθούμε διότι ήθελαν το γάλα τους ή απλά να παίξουν. Μετά άρχισαν τις ερωτήσεις οι οποίες όλο και δυσκόλευαν και στο τέλος η κατάσταση έγινε ανυπόφορη! Αυτοί οι ‘Άλλοι’ άρχισαν να μην ανέχονται την υποβάθμιση των αξιών, την καταστροφή του εκπαιδευτικού συστήματος, την διάλυση της οικονομίας, τις επεκτεινόμενες νοοτροπίες καταστολής, τον υπερ-συντηρητισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης ... Όπως καταλαβαίνετε το πράγμα δεν πήγαινε άλλο. Το ποτήρι ξεχείλισε!
Πρέπει επειγόντως να προστατευτούμε από αυτούς τους ‘άλλους’. Ξέχασα να σας πω ότι ‘Αυτοί’ μυρίζουν και ‘αριστερίλα’ ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... απροσδιόριστο ..., καμιά φορά σπάνε και βιτρίνες και άκουσον-άκουσον καθυστερούν την έναρξη θεατρικών παραστάσεων!
Σίγουρα θα πρέπει να ληφθούν μέτρα, στο κάτω-κάτω και αν τέσσερις ή πέντε ‘Άλλοι’ πέσουν νεκροί, δεν χάλασε ο κόσμος – εδώ κάτι λέγεται σχετικά με ομελέτα και σπασμένα αυγά αλλά μου διαφεύγει ...
Έτσι είναι, αυτό πρέπει να γίνει, στο μεταξύ προσπαθώ από το πρωϊ να υπολογίσω την παρακάτω εξίσωση: Αν (λέμε ΑΝ) ένας ανεπάγγελτος κομματάνθρωπος χωρίς προσόντα και ευαισθησία, χωρίς όραμα και αρχές καταλήξει να γίνει υπουργός, τότε αυτό το τελείως φανταστικό και υποθετικό σενάριο – ως καταστροφή – με πόσες σπασμένες βιτρίνες ισοδυναμεί; Η πάλι το κατεστραμμένο σύστημα υγείας σε πόσους καμένους κάδους απορριμμάτων αντιστοιχεί; (ως φαινόμενο καταστροφικής βίας πάντοτε)…
Νάστε καλά κύριε Προμπονά με κάνατε και ησύχασα ...
Σταματάω εδώ, κουράστηκα. Σίγουρα κούρασα και εσάς, επιστρέφω στο σπίτι μου. Ευτυχώς οι δικοί μου ‘Άλλοι’ είναι 21 και 24 ετών έχουν σταματήσει τις ερωτήσεις γιατί άρχισαν να βρίσκουν απαντήσεις. Oπότε με ενοχλούν όλο και λιγότερο...
Καληνύχτα σας.
------------------------------

18 σχόλια

  1. 31-12-2008

    Ο ΛΑΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΙ!!!

    Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Αρχηγός του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κος Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, από το βήμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, κάλεσε την Γενική Γραμματέα του Κ.Κ.Ε κα ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ και τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κο ΑΛΕΚΟ ΑΛΑΒΑΝΟ σε ξεχωριστές συναντήσεις, για να συζητήσουν την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και να εξετάσουν αν υπάρχουν συγκλίνουσες απόψεις, ώστε να δρομολογηθούν από κοινού συντονισμένες πολιτικές δράσεις.

    Δυστυχώς όμως, με σημερινή ανακοίνωση του Κ.Κ.Ε. πληροφορηθήκαμε ότι η κα Αλέκα Παπαρήγα δεν πρόκειται να προσέλθει με το αστείο πρόσχημα «τι θα μπορούσαμε να συζητήσουμε με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τον Πρόεδρό του»?

    • Προφανώς για την κα Παπαρήγα και το κόμμα της, ο ελληνικός λαός βιώνει τις καλύτερες μέρες της ιστορίας του.
    • Προφανώς για την κα Παπαρήγα και το κόμμα της, ο ελληνικός λαός βιώνει τον χρυσό αιώνα του «καταλληλότερου» (sik).
    • Προφανώς η κα Παπαρήγα και το κόμμα της, μετά τα ντολμαδάκια, τα κευτεδάκια και τα ζαρζαβατικά του βρώμικου 1989 έχουν εκτιμήσει ότι η όποια συζήτηση με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα διαταράξει τις σχέσεις τους με τη Ν.Δ. Άλλωστε έχει εξοικειωθεί πλέον το Κ.Κ.Ε να παριστάνει τον αριστερό «ψάλτη» της δεξιάς.

    Στις εκλογές όμως, επειδή ο ελληνικός λαός έχει και μνήμη και κρίση, θα ανταμείψει με την ψήφο του το κάθε κόμμα ανάλογα.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 31-12-2008

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ

    Ο βρικόλακας της Δημοκρατίας, ο αρχηγκαντέμης, και αρχηαποστάτης είναι συνηθισμένος στην υποτέλεια και την υποταγή.
    Όσες φορές είχε τη δυνατότητα προσέφερε τα συμφέροντα της χώρας στις άπληστες ορέξεις των ντόπιων και ξένων προστατών του, φυσικά πάντα με το αζημίωτο.
    Με τις σημερινές δηλώσεις του, προφανώς θέλει να προετοιμάσει το έδαφος στη Ν.Δ. και τον «καταλληλότερο» ( sik) για την επικείμενη ευρωπαϊκή επιτήρηση.
    Άλλωστε οι άχρηστοι που μας κυβερνούν στο μόνο που έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία, είναι η παραγωγή κάθε λογής λαγών.
    Ρε δεξιά ιδιοτελή και ξενόδουλα υποκείμενα πότε θα σταματήσετε να μας εκνευρίζετε???
    Δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι δεν ψιχαλίζει??? αλλά είναι το σάλιο του κοσμάκη που σας φτύνει, γιατί δεν ανέχεται άλλο την κοροϊδία.
    ΡΕ ……. ΟΥΥΥΣΤ!!!!


    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάρα πολύ καλή η απάντησή σου στο άρθρο του κου Παμπονά αλλά έχω κάποιες διαφωνίες. Επίτρεψέ μου.
    1-Αριστερίλα; Μα εγώ πιστεύω ότι οι πραγματικοί αριστεροί (βλ. μπολσεβίκους, Τροτσκιστές κλπ) πίστευαν πάνω απ`όλα στην οργανωμένη κοινωνία και την γενική τάξη με απώτερο σκοπό την παραγωγή και την απόλαυση των φρούτων της κλπ κλπ . Τι σχέση με αριστερισμό έχουν οι κουκουλοφόροι που καίνε τα ΙΧ εργαζομένων;
    2-Το φαινόμενο της φαυλοκρατίας λόγω κομματόσκυλων κλπ που ευδοκιμεί στην Ελλάδα θα παταχθεί με κάψιμο μαγαζιών; Δεν νομίζω.
    Εν κατακλείδι και συνοπτικά, πιστεύω ότι υπάρχουν άλλες μέθοδοι αντιμετώπισης των πραγματικών ανισοτήτων και δεινών που πλήττουν την μπανανία μας. Δεν είναι του παρόντος. Ίσως σε καμια δεκαετία.
    ΥΓ-Αυτοί οι "άλλοι" που ηρωποιείς, θα τολμούσαν το οτιδήποτε αν δεν ήταν εξασφαλισμένη η πλήρης ατιμωρησία τους; (Βλ. άσυλο, ΜΜΕ κλπ.)Δεν νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Ουδέν μορότερον των ιατρών αν δεν υπήρχαν οι διδάσκαλοι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριέ μου, συμψηφιζετε την ανοδο με εκλογες ενος εστω ανικανου με το καψιμο μιας βιβλιοθήκης, την κακη κατασταση του ΕΣΥ με τον πυροβολισμο κατα των υπηρετων μας, των ΜΑΤ κλπ??Αν , για να μην σας καψουν το μοναδικο πόρο ζωής σας, το μαγαζί σας,αν για να μην καει ζωντανός το οργανό μας, πρεπει να χτυπηθεί ο εμπρηστης κουκουλοφόρος τι προτείνετε??

    Στη Δημοκρατια, κ. Θαναση, αν δεν μας αρεσει κάτι το αλλάζουμε με εκλογες. Αν καποιος παει να το αλλάξει, οχι με διαμαρτυρία αλλά με φωτια, τον λέμε φασίστα και τον χτυπάμε.. Οπως θα χτυπουσαμε τον Παπαδόπουλο, αν μπορούσαμε, στις 20.Απριλιου το βραδυ.

    Με την ευκαιρια της συλλογιστικής του αρθρου σας, θα ήθελα πολύ να δω τους συμπαθεις , για σας, κουκουλοφόρους και τους κ.κ. Αλαβανο και Τσίπρα ("Οι νομοι καταργούνται στα οδοφραγματα" ή" Προτιμώ το μολότωφ απο την πολυθρονα"), να σπασουν σε ενδειξη διαμαρτυριας για την καταναλωτική κοινωνία τα κινητα και τα i-pod τους στο Σύνταγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΗΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμπρός της γης οι κολασμένοι, λάθος, τα κομματόσκυλα ήθελα να πω, εμπρός της γης οι έμποροι των ιδανικών, εμπρός της γης οι έμποροι των ιδεολογιών, εμπρός της γης οι ξεπουλημένοι.
    Εμπρός να κλείσετε τα Δημόσια Δημοτικά σχολεία.
    Εμπρός να κλείσετε τα Δημόσια Γυμνάσια.
    Εμπρός να κλείσετε τα Δημόσια Λύκεια.
    Εμπρός να κλείσετε τις Σχολές Ανώτερης Δημόσιας Εκπαίδευσης.
    Εμπρός να κλείσετε τις Ανώτατες Σχολές Δημόσιας Εκπαίδευσης.

    Άθλιοι το πιστεύω σας είναι, Κλειστό Δημόσιο Σχολείο = Καλό Σχολείο, μέχρι νεοτέρας γιατί εξυπηρετεί εσάς προσωπικά και την ατομική προβολή όσων συμβάλανε στο κλείσιμο του απέναντι στο Κόμμα, γιατί το Κόμμα χαϊδεύει τα αυτιά όσων διατηρούνε το Σχολείο κλειστό.
    Άθλιοι, που κλείνετε τα παντός είδους Σχολεία γιατί αυτό εξυπηρετεί τις Τρέχουσες ανάγκες του Κόμματος.
    Άθλιοι, που θα ξεπουλήσετε όλους όσους συμμετέχουν στο κλείσιμο των Σχολείων όταν, Οι Όποιες Ανάγκες Του Κόμματος το επιβάλουν.
    Άθλιοι, μήπως, λέω μήπως, υπάρχουν και οικονομικά κίνητρα που παρέχονται από αυτούς που έχουν άμεσα οικονομικό συμφέρον να υποβαθμιστεί ακόμη περισσότερο το ήδη για πολλούς λόγους υποβαθμισμένο Δημόσιο Σχολείο;
    Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά ότι αυτοί που έχουν οικονομική άνεση μπορούν τα παιδιά τους να τα σπουδάσουν οπουδήποτε και χωρίς να χάσουν ούτε μια ώρα μαθημάτων,
    έτσι που δυο παιδιά ίδιας ηλικίας, με τις ίδιες καλές μαθησιακές ικανότητες, το ένα που πηγαίνει σε πληρωμένη ιδιωτική εκπαίδευση να τελειώνει κανονικά, ενώ το άλλο που πηγαίνει σε Δημόσιο Σχολείο, επειδή το θέλετε εσείς μπορεί να χάσει και ένα και δυο χρόνια.
    Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνει να χάνεις αυτά τα χρονικά διαστήματα στην πιο παραγωγική σου ηλικία, και όμως εσείς αυτό το θεωρείτε παράπλευρες απώλειες που επιτρέπονται στην αγωνία σας, για προσωπική, και παντός είδους ανέλιξη.
    Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά ότι αυτοί που έχουν την οικονομική άνεση έχουν τις διασυνδέσεις να τακτοποιήσουν τα παιδιά τους μετά από τις σπουδές τους αμέσως γιατί έχουν τους φίλους και τις γνωριμίες.
    Άθλιοι, αυτού του είδους το παιχνίδι συναναστροφών υψηλού επιπέδου δεν παίζετε μέσα στα καλά πληρωμένα Ιδιωτικά Σχολεία;
    Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά ότι η μοναδική ελπίδα του φτωχού να κάμει το παιδί του δυο βήματα παραπέρα είναι το Δημόσιο Σχολείο, και αυτό το Δημόσιο Σχολείο μέχρι τώρα και με τις όποιες και πολλές ατέλειες του, είχε να δείξει θαύματα στον τομέα αυτό.
    Άθλιοι, μήπως αυτά τα θαύματα σας ενοχλούν και με το πρόσχημα της βελτίωσης, θέλετε εσείς και οι Πάτρωνες σας να σταματήσει αυτό το κακομοιριασμένο Δημόσιο Σχολείο να δίνει την ευκαιρία σε παιδιά που μπορούν και θέλουν, να γίνουν μεγάλοι επιστήμονες;
    Άθλιοι, μήπως το γεγονός, ότι παρά τις ευκολίες που παρέχουν τα Ιδιωτικά Σχολεία στους μαθητές τους, και παρά ταύτα δεν έχουν τις επιδόσεις που έχουν οι μαθητές του Δημοσίου Σχολείου στις Πανελλήνιες Εξετάσεις Εισαγωγής στην Ανώτερη και Ανώτατη Εκπαίδευση, και στις Επιστήμες μετά, ενοχλεί την Κομπλεξική Οικονομικά Άρχουσα Τάξη και ανέθεσε σε εσάς, σε Ανθρωπάρια Τρίτης Διαλογής την κατασυκοφάντηση του Δημόσιου Σχολείου;
    Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά ότι με αυτά που κάνετε σήμερα στο Δημόσιο Σχολείο, τις καταλήψεις, με όλα τους τα επακόλουθα μέσα στο σχολείο, δημιουργείτε μια κατάσταση που δεν αντιστρέφετε, και δεν αντιστρέφετε διότι στις ηλικίες αυτές που είναι τα παιδιά, και μαθαίνουν, και θυμούνται, και επαναλαμβάνουν εύκολα.
    Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά τι συμβαίνει μέσα σε ένα σχολείο που είναι σε κατάληψη, και το σημαντικότερο πως αυτοί που την κάνουν μαθαίνουν από πρώτο χέρι πως τίποτα δεν αξίζει παραπάνω από το εγώ τους, πως όποιος καταστρέφει δεν έχει συνέπειες, πως όποιος ακούει, υπακούει στο κόμμα, αύριο θα έχει μια θέση στον Παράδεισο σας.
    Άθλιοι, σε τι διαφέρει ένα παιδί που καταστρέφει και κλείνει το σχολείο του, το σχολείο που είναι η μόνη του ελπίδα, από ένα άλλο παιδί που το έχουν αφιονίσει κάποιοι άλλοι πως αν σκοτωθεί για τον Αλλάχ θα πάει στον Παράδεισο όπου αν είναι αγόρι το περιμένουν 50 παρθένες για τα σχετικά, και ζώνετε με εκρηκτικά και γίνετε χίλια κομμάτια;
    Άθλιοι, έχετε υπολογίσει πόσα παιδιά, όχι βεβαίως από τα Ιδιωτικά Σχολεία, αλλά από τα Δημόσια Σχολεία, μαθαίνουν τα ναρκωτικά μέσα σε μια κατάληψη;
    Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά πως οι μισοί μαθητές και φοιτητές είναι εναντίων των άλλων, δέρνονται, προπηλακίζονται, με το έτσι θέλω και τον τσαμπουκά παίρνουν τις γενικές συνελεύσεις, για να ψηφίσει μια μειοψηφία τελικά την κατάληψη ή το κλείσιμο της Σχολής.
    Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά ότι ακόμη και σε Δημόσια Γυμνάσια, δηλαδή σε παιδιά 13,14,15, χρόνων υπάρχει μεταξύ τους κλίμα τρομοκρατίας, και τρομοκράτες είναι αυτοί που εσείς έχετε αφιονίσει, αυτοί που τους έχετε μάθει τον ωχαδερφισμό, τους τάζετε τον Παράδεισο σας, και αυτοί με την σειρά τους με την βία, την ωμή βία, προσπαθούν να τον επιβάλουν στους υπόλοιπους.

    Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά πως έχετε με το μέρος σας μια μεγάλη μερίδα εκπαιδευτικών, και τους εκμεταλλεύεστε για τους σκοπούς σας, και πολλοί από αυτούς σας αποδέχονται γιατί τους βολεύει το κλείσιμο του Σχολείου, και σας αποδέχεται ένα άλλο μεγάλο μέρος από αυτούς γιατί δεν είναι εκπαιδευτικοί, δεν ήθελαν να είναι εκπαιδευτικοί, βρέθηκαν σε λάθος μέρος, και τώρα όποιος τους χαϊδέψει τα αυτιά είναι και ο σωτήρας τους, γιατί τους έδωσε μια ευκαιρία να κάνουν κάτι διαφορετικό, να γίνουν αυτοί οι οδοστρωτήρες που θα ισοπεδώσει αυτό που τόσα χρόνια τους καταπίεσε, τους βασάνισε, τους εμπόδισε να γίνουν κάτι διαφορετικό, Το Σχολείο τους. Μα αν είχαν τα κότσια να γίνουν αυτό το διαφορετικό ας έφευγαν! Όμως δεν έφυγαν, βολεύτηκαν….. γιατί η Ελευθερία θέλει και Τόλμη και Αρετή.
    Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά πως μια μερίδα δικών σας εκπαιδευτικών σπρώχνει, ενθαρρύνει, τις καταλήψεις και μαζί με αυτές και τις συνέπειες τους, και όμως αυτοί οι καθηγητές ονομάζονται από εσάς, πρωτοπόροι και λαϊκοί αγωνιστές, γιατί αυτό σας βολεύει, γιατί ένα μέρος από τα παιδιά, και τους φοιτητές, έστω και από χαβαλέ θα βγει στους δρόμους, και αυτό μπορεί να μην έχει επίπτωση στο Σχολείο που έτσι και αλλιώς είναι κλειστό, έχει όμως επίπτωση στην μαζικότητα που εσείς θέλετε να δείξετε στους δρόμους για κομματικούς λόγους.
    Άθλιοι ξέρετε πολύ καλά πόσοι και πόσοι γονείς έχουν κάμει φοβερές οικονομικές περικοπές στα σπίτια τους για να τα βγάλουν πέρα με ένα ή και δυο παιδιά που σπουδάζουν σε μια άλλη πόλη και πολλές φορές διαφορετική, όμως εσείς δεν διστάζετε να τους πείτε πως οι κοινωνικοί αγώνες έχουν και συνέπειες που τις επωμιζόμαστε όλοι μας, εσείς ποιες συνέπειες επωμίζεστε; το μπλα, μπλα μπλα ;
    Άθλιοι, ξέρετε πόσο επώδυνο είναι να παρατείνετε αυτή η οικονομική αιμορραγία σε ένα νοικοκυριό; Ποιο προγραμματισμό μπορεί να κάνει μια οικογένεια όταν από εκεί που υπολόγιζε ότι σε, χ, διάστημα θα απαλλασσόταν από αυτά τα έξοδα, και μετά της ξημερώνουν και άλλες υποχρεώσεις; Αυτά βέβαια δεν αφορούν οικογένειες που δεν προβληματίζονται τι να κάνουν με τα παιδιά τους, αλλά τις οικογένειες εκείνες που προσπαθούν να ανοίξουν μια τρύπα στα σύννεφα που τους έχουν πλακώσει μήπως και τους δει ο ήλιος.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΜ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΡΕ ΚΟΝΤΟΝΑΤΣΙΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ?ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ,ΟΣΟ ΛΕΙΨΗ ΚΙ'ΑΝ ΕΙΝΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΕ ΚΟΝΤΟΝΑΤΣΙΟ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ Η ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΙΛΛΗΣΙΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. 345 ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ, 125 ΙΧ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ; Α ΞΕΧΑΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΤΟΣΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΘΗΚΑΝ ; ΑΝΗΚΑΝ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΑΡΕ ΚΟΝΤΟΝΑΤΣΙΟ ΠΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ!!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΟΝΑΤΣΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΧΕ ΧΑΡΗ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙΣ
    ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ 8ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗ
    14 ΣΤΗ ΟΤΑΒΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 8 ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.

    ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΟΥΤΑΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΣΕΙΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ...

    ΔΗΜΟΣ ΖΕΥΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΜΗ ΔΙΆΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΕΙΔΕΥΤΙΚΟΎ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ Λ.Χ. ΑΓΩΝΙΣΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΑΛΛΟΙ? ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΙΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΙΓΟΥΤΕΡΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ. ΟΠΟΤΕ ΑΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΙΕΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟΙ "ΟΙ ΑΛΛΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΡΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ!! ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΓΑΠΗΤΕ κ ΚΟΝΤΟΝΑΤΣΙΟ.

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΟΤΙ,ΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ κ. ΠΡΟΜΠΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ(ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ-ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ),ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΡΙΣΗ ΑΞΙΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εσύ όμως κοντέ νάτσιε μας ενοχλείς όλο και περισσότερο με τις συναισθηματικές αερολογίες σου "αφ υψηλού" τώρα που ξεκαθάρισε στο μυαλό σου ότι η αριστερά είναι το μέλλον μόνο και μόνο γιατί βαρέθηκες να σε βρίζουν τα παιδιά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κε Κοντονάτσιο. Οι νέοι που αναφέρεις είναι αυτοί που στην αλλαγή του χρόνου βεβήλωσαν εικόνες σε εκκλησίες στη Θεσσαλονίκη; Είναι αυτοί που έβαλαν φωτιές σε καταστήματα;Είναι αυτοί που διάλυσαν με τόσες καταστροφές την Αθήνα εδώ και 1 μήνα; Είναι αυτοί που έκαψαν δεκάδες ΙΧ στην Αθήνα; Είναι αυτοί που τα Χριστούγεννα βεβήλωσαν την Μητρόπολη Αθηνών; Αυτοί είναι οι νέοι που αναφέρεις; Μένεις μακριά κ. Κοντονάτσιο, Δεν έχεις πάρει χαμπάρι τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όντως μας κουράσατε κύριε Κοντονάτσιε, και ευτυχώς που το άρθρο σας τελείωσε σύντομα. Τις απορίες θα τις λύσουν οι επόμενες εκλογές, όταν θα τρίβετε τα μάτια σας από τα αποτελέσματα. Η μαζική πλειοψηφία την κοινωνίας ρίχνει μάυρο στα 18χρονα που νομίζουν ότι επειδή έχουν i-pod και κινητά τηλέφωνα με κάμερα απέκτησαν και ολοκληρωμένη προσωπικότητα. Έλεος με τους γιαλαντζί επαναστάτες με τις μολότωφ και τα γκαζάκια. Το πρόβλημα της χώρας είναι το απίστευτο χαμηλό επίπεδο μόρφωσης και το ανησυχητικά χαμηλό επίπεδο IQ. Όσο για τους "αριστερούς", ας αποφασίσουν σε ποιά αριστερή χώρα θέλουν να πάνε να ζήσουν (επιλογές: Β. Κορέα, Κούβα) και να μας αδειάζουν την γωνιά γρήγορα, βαρεθήκαμε τις ατέρμονες, ανεδαφικές, φαντασιακές θεωρίες που το μόνο αποτέλεσμα που φέρνουν είναι το κάρβουνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. θανασακη καλη χρονια να εχεις αλλα
    μην σπσταλας δυναμεις και γραψιμο
    του "τιποτε"
    Να σου κανω γνωστο οτι μηδεν απο
    μηδεν ισον με το μηδεν.
    Επειδη λες οτι εισαι μαθηματικος
    και η επιστημη λεει δυο και δυο
    τεσσερα στη γη και οχι εικοσιοχτω στον ουρανο.
    Αυτοι οι αλλοι δεν ειναι οι ενοχλητικοι.
    Δεν τα διαβασες ορθα
    τα γραμματα.
    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΤΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.
    ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ
    ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΕΓΓΙΤΕΣ.
    ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΤΟΥΝ
    ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΓΚΡΕΜΙΣΤΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ
    ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ. ΑΝΤΙ ΝΑ
    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΑ ΧΩΡΙΣ
    ΝΑ ΖΕΙΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ
    ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ.
    ΖΗΣΕ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΧΙ ΜΕΣΑ
    ΑΠΟ ΠΡΟΜΠΟΝΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΝΑ
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΟΡΙΣΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΚΕΙΝΑ.
    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΟΡΥΧΕΙΑ
    ΑΡΧΗΓΟ ΕΝΩ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΩΣ
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑΡΚΗ
    ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΕ ΕΞΟΡΥΞΗ ΟΡΥΚΤΩΝ
    ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ.
    ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ
    ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΦΟΥΓΑΡΟ.
    ΜΙΚΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΟΤΕ
    ΔΕΝ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
    ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.
    ΤΑΧΑ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΞΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ
    ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΟΧΙ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
    ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ
    ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΣ ΝΑ
    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΛΗΣΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ
    ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΤΗ ΒΑΡΗ ΚΑΚΟΠΟΙΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗ
    ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο
    ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ.
    ΤΑΧΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ
    ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΡΤΑΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ?
    ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΗ
    ΜΑΝΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ
    ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ
    ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ
    ΠΑΙΔΕΙΑ ? ΠΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ
    ΜΑΣ ΤΣΕΠΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ
    ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ Κ.Τ.Λ. .
    ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ?
    ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΣΤΟ
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΘΑ ΣΕ ΕΠΕΙΘΕ.
    ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΛΗ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ.
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΘΑΝΑΣΑΚΗ
    ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.
    ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΟΙ
    ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ 2+5=3.14
    ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΑΝΤΙ ΠΡΟΜΠΟΝΑ ΝΑ
    ΞΕΚΙΝΑΣ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ
    ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΡΙΖΕΣΘΑΙ.
    ΜΑΘΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ
    ΛΙΓΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ ΛΙΓΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ
    ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΝΩ.
    ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΓΙΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ.
    ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΩ.
    ΑΛ ΑΚΜΠΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. θανασακη καλη χρονια να εχεις αλλα
    μην σπσταλας δυναμεις και γραψιμο
    του "τιποτε"
    Να σου κανω γνωστο οτι μηδεν απο
    μηδεν ισον με το μηδεν.
    Επειδη λες οτι εισαι μαθηματικος
    και η επιστημη λεει δυο και δυο
    τεσσερα στη γη και οχι εικοσιοχτω στον ουρανο.
    Αυτοι οι αλλοι δεν ειναι οι ενοχλητικοι.
    Δεν τα διαβασες ορθα
    τα γραμματα.
    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΤΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.
    ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ
    ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΕΓΓΙΤΕΣ.
    ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΤΟΥΝ
    ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΓΚΡΕΜΙΣΤΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ
    ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ. ΑΝΤΙ ΝΑ
    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΑ ΧΩΡΙΣ
    ΝΑ ΖΕΙΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ
    ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ.
    ΖΗΣΕ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΧΙ ΜΕΣΑ
    ΑΠΟ ΠΡΟΜΠΟΝΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΝΑ
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΟΡΙΣΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΚΕΙΝΑ.
    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΟΡΥΧΕΙΑ
    ΑΡΧΗΓΟ ΕΝΩ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΩΣ
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑΡΚΗ
    ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΕ ΕΞΟΡΥΞΗ ΟΡΥΚΤΩΝ
    ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ.
    ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ
    ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΦΟΥΓΑΡΟ.
    ΜΙΚΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΟΤΕ
    ΔΕΝ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
    ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.
    ΤΑΧΑ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΞΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ
    ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΟΧΙ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
    ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ
    ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΣ ΝΑ
    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΛΗΣΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ
    ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΤΗ ΒΑΡΗ ΚΑΚΟΠΟΙΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗ
    ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο
    ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ.
    ΤΑΧΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ
    ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΡΤΑΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ?
    ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΗ
    ΜΑΝΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ
    ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ
    ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ
    ΠΑΙΔΕΙΑ ? ΠΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ
    ΜΑΣ ΤΣΕΠΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ
    ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ Κ.Τ.Λ. .
    ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ?
    ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΣΤΟ
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΘΑ ΣΕ ΕΠΕΙΘΕ.
    ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΛΗ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ.
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΘΑΝΑΣΑΚΗ
    ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.
    ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΟΙ
    ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ 2+5=3.14
    ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΑΝΤΙ ΠΡΟΜΠΟΝΑ ΝΑ
    ΞΕΚΙΝΑΣ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ
    ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΡΙΖΕΣΘΑΙ.
    ΜΑΘΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ
    ΛΙΓΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ ΛΙΓΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ
    ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΝΩ.
    ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΓΙΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ.
    ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΩ.
    ΑΛ ΑΚΜΠΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ωχ, Ωχχ...Βαϊ βαϊ τί έχουν νά σού
    γράψουν.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *