GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δηλώσεις Ομπάμα για την Γάζα!

8 σχόλια

  1. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΓΑΡΔΙΚΑΣ ΣΤΗΝ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ" ΤΟΥ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΓΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ, ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ.
    ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΡΕΦΑΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχετε δει κάποιο μπασταρδόσκυλο να κερδίζει κάποιον διαγωνισμό? Ποτέ!
    Τότε γιατί να μας βγει τεφαρίκι ο μαυρούκος? Ε?
    Να δείτε απογοήτευση και "πακέτο" που έχουν να πάρουν οι ομόχρωμοι συντοπίτες του!!!
    Ο Πατερούλης

    Υ.Γ. "νατανε το '31 αλλή μια βραδιά!"
    Ρώσος Καλδάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το παραπάνω ρατσιστικό σχόλιο περί μιγάδων μας γυρίζει πολύ πίσω, σε μαύρες εποχές φυλετικής καθαρότητας που όλοι θα θέλαμε να ξεχάσουμε, ειδικά σ' αυτή τη χώρα που τόσο υπέφερε από τους φορείς αυτής της ιδεολογίας. Η ανθρωπότητα έχει προχωρήσει, ακόμα κι οι ΗΠΑ φαίνεται να ξεπέρασαν τα ρατσιστικά τους συμπλέγματα. Δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα, την πατρίδα της δημοκρατίας και της ελευθερίας, υπάρχουν ακόμα "άνθρωποι" που σκέφτονται με όρους χιτλερικής προπαγάνδας.

    Κι επιτέλους, σταματήστε να γράφατε ηλιθιότητες για τον Ομπάμα. Κατ' αρχήν ο άνθρωπος δεν έχει καν αναλάβει ακόμα ως πρόεδρος. Κι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή είναι πολύ πιο πολύπλοκη από το άσπρο-μαύρο που προσπαθούν κάποιοι να παρουσιάσουν. Καταδικαστέοι οι βομβαρδισμοί, αλλά και η άλλη πλευρά δεν είναι αθώα. Το μίσος στην περιοχή είναι τόσο αβυσσαλέο που δεν υπάρχουν προφανείς λύσεις.

    Επίσης, θεωρήστε δεδομένο πως ΗΠΑ και Ισραήλ πρακτικά είναι πια η ίδια χώρα, για πολλούς και διάφορους λόγους. Μην περιμένετε λοιπόν από οποιοιδήποτε Αμερικανό πολιτικό να στραφεί ανοιχτά εναντίον της πολιτικής του Ισραήλ. Στο φινάλε, ας θυμηθούμε λίγο και τη δική μας υποστήριξη στις σφαγές που διέπραξαν οι Σέρβοι εθνικιστές στη Τούζλα και τη Σρεμπρένιτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς τον dimitris

    Το παραπάνω σχόλιο δεν είναι προσωπική άποψη για να χαρακτηριστεί ρατσιστικό ή όχι. Είναι επιστημονική διδασκαλία που γίνεται στους φοιτητές του Πανεπιστημίου. Δεν είναι λοιπ΄ν σωστό να του αποδίδονται χαρακτηρισμοί περί ρατσισμού.Αυτά τα κάνει ένα κόμμα στην Ελλάδα, που έτσι και τολμήσεις να πείς ότι έκανε ένας Αλβανός μια ληστεία σου κολλάνε αμέσως την στάμπα του ρατσιστή. Ηφυλετική καθαρότητα των Νζί δεν μιλούσε για διαφορετικές φυλές αλλά απλά και μόνο για την καθαρότητα της Αρείας φυλής. Η δε επιστήμη της εγκληματολογίας (lombroso κ.λ.π.) βασίζεται σε στατιστικές μελέτες. Θα πρέπει να ποινικοποιηθούν και αυτές?΄Οσον αφορά στη στάση της Ελλάδας στο Γιουγκοσλαβικό, δεν ήταν η σωστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα Κάλαντα του Πασόκου


    Αντρέα που έβγαλες το χαζό,
    Καβάλα στο ποδήλατό,
    Θέλει λέει να κυβερνήσει
    Την Ελλάδα να διαλύσει.

    Το bravoyorgo φαίνεται,
    Είναι χαζός όσο λέγεται,
    Από τη Μινεσσότα,
    Στις USA «κάθεται» πάντα σαν κότα

    Απ’ τις USA βγήκε ο χαζός,
    Ανάπηρος πνευματικώς,
    Την Ελλάδα να πουλήσει,
    Τις USA για να μη κακοκαρδίσει

    Βαστάει εικόνα και χαρτί,
    Που φτιάξαν οι Αμερικανοί,
    Και λέει η «Μακεδονία»
    Στην Ελλάδα δεν είναι μόνο μία.

    Της Νέας Τάξης το πιντί,
    Φροντίζουν οι Αμερικανοί,
    Mε Μπόμπολα-Λαμπράκη,
    Σπρώχνουν το χαζό γιωργάκη.




    Και του χρόνου Δήμαρχος στο St. Paul την πατρίδα σου γιωργάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ.
    ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΕΛΙΕΣΤΕ.ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΥΠΟΛΥΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο δρ ελεγε στην Μηλιωνη οτι αν γινει ανασχηματισμος εως την τεταρτη θα σκισει το τεταρτο πτυχιο του!!!

    Σας δουλευουν ολους...καλα τους αλλους αλλα και εσενα ανδρεα??
    μα δεν εισαι και ενταξει λιγο
    δρ κουτσουκο για χρονια πολλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τό όνομα Μπαράκ αποτελούσε μέχρι πρότινος ένα μυστήριο γιά τον περισσότερο κόσμο.

    Μέχρι τώρα η Αμερικανική κοινωνία ήξερε ονόματα κοινά μέ χριστιανικές ρίζες, όπως Τζών ( Ιωάννης), Τζώρτζ( Γεώργιος), Μπίλ ( Βασίλειος), κλπ.

    Τό Μπάρακ λοιπόν προέρχεται από Εβραϊκή ρίζα καί τό κυρίως όνομά του είναι Βαρούχ, πού σημαίνει "ευλογημένος".

    Αρκετοί υποστηρίζουν τελευταία, ότι ο Ομπάμα έχει σχέσει καί με την εμφάνιση του Αντιχρίστου - 666 - πού σύμφωνα με τίς αρχαίες προφητείες θα συνεπάρει με την εμφάνισή του τον περισσότερο κόσμο, θα τον γοητεύσει, αλλά όταν πάρει τήν αρχή θα εξελιγχθεί σ΄ ένα παγκόσμιο δικτάτορα πού όμοιο του δεν έχει δεί μέχρι σήμερα η ανθρωπότητα...

    Θά έλθει σάν πολιτικό καί μετά θρησκευτικό πρόσωπο, σάν Χριστός, πλαστογραφώντας τόν πραγματικό Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό καί κάνοντας δαιμονικές μαγείες καί θαύματα βοηθούμενος από την τεχνολογία της εποχής μας...

    Δέν λέω τώρα ότι είναι αυτός ο Αντίχριστος ( απ΄ όσα μπορώ μέχρι τώρα να συμπεράνω), αλλά άς είμαστε επιφυλακτικοί καί άς κρατάμε μικρό καλάθι...

    Η μετά τίς 22 Ιανουαρίου 2009 περίοδος θα δείξει τί ακριβώς κρύβεται, ( καί εάν πράγματι κρύβεται ), πίσω από τήν γιά πρώτη φορά άνοδο μαύρου στίς ΗΠΑ...

    abc

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *