GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος πούλησε ποιον...

. Από την επίσκεψη του Κ. Καραμανλή και της Ντ. Μπακογιάννη στο Κατάρ, στα τέλη Οκτωβρίου, για την πώληση της Ολυμπιακής. Τελικά ποιος πούλη...

.
Από την επίσκεψη του Κ. Καραμανλή και της Ντ. Μπακογιάννη στο Κατάρ, στα τέλη Οκτωβρίου, για την πώληση της Ολυμπιακής. Τελικά ποιος πούλησε ποιον;
Ο Ταχυδρόμος
---------------

17 σχόλια

  1. Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ

    Ο ΠΟΙΟ ΞΥΠΝΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

    Ο ΠΟΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

    Ο ΠΟΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ

    Ο ΠΟΙΟ ΠΑΙΚΤΗΣ

    ΤΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΟΛΑ

    Ο ΤΕΛΕΙΟΣ

    Ο ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ

    ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΚΟΡΟΪΔΟ!!

    ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ

    ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ!!

    Diaporon-bl.blogspot.com/
    MadioNews!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται οι εμίρηδες είδαν τι ξεφτιλισμένο κράτος είμαστε και την έκαναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελικά η ολυμπιακή θα οδεύσει στην αραβική συμφέροντων PCP CAPITAL στην οποία και συμμετέχουν οι βασιλικές οικογένειες των ΗΑΕ, ΚΑΤΑΡ, ΚΟΥΒΕΙΤ κα.
    ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΕΝΑ και καλό θα ήταν να μελετούμε τις οικονομικές ειδήσεις.
    ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως και οι δικοί μας από εργολαβίες ξέρουν, δεν θα τους πιάσανε αμερικανάκια οι άραβες όσο καλοί εμπόροι και να είναι, αλλά και το δώσε μου να σου δώσουν το ξέρουν πολύ καλά και οι δυο πλευρές, έτσι δεν θα βρήκανε μια καλή λύση για όλους ; εκτός από εμάς βεβαίως- βεβαίως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γειά σας φίλοι μου του Press-gr,

    Γειά σου παμμέγιστε Καψαμπέλη, είσαι και ο πρώτος. Μη σταματάς αυτό που κάνεις, έχω προβληματικό συκώτι και βοηθάς πολύ, μα την Παναγία.

    Με τις μαλακίες που γράφεις και λές καθημερινά, γελάω όχι μόνο εγώ αλλά και όλη η Ελλάδα!

    (Αληθεύει ότι είσαι ακόμη πιστός στη μόνη που λάτρεψες αληθινά στη ζωή σου, τη δεξιά σου χούφτα; )

    Παλιά είχαμε τον Κακανουνάκη, πήρες όμως τη σκυτάλη και οδεύεις ακάθεκτος για καινούργια ρεκόρ γραφικότητας (άν και τώρα τελευταία προσπαθεί φιλότιμα και ο Παπαγιάννης, δε λέω).

    Γειά σου και σένα Μάκη Γιομπαζολιά, μεγάλε δάσκαλε.

    Επί δεκαετίες έχεις γεμίσει με μίσος και χολή τη ζωή σου και είπες τώρα να τα μεταδώσεις και στη νέα γενιά!

    Συνέχισε, μη μας κόψεις τη διασκέδαση, έχει πολύ πλάκα όταν σε βλέπω τόσο ζορισμένο εναντίον της Ν.Δ.

    Μόνο πρόσεχε λίγο την πίεση γιατί θέλει προσοχή στην ηλικία σου. Μη συμβεί και τίποτε και χάσουμε τη διασκέδαση.

    By the way, που έλεγε και μια γλυκιά Κερκυραίικη ψυχή, μένει αλήθεια και κανα ψιλούλι για την ομάδα από το Μπόμπολα, ή μεροδούλι - μεροφάι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΗΜΕΡΑ
    ………………………………………………………………….

    Παιδιά ο Γιώργος λέει δεν παζαρεύω!

    Σιγά βρε γιγαντιαίε πολιτικέ, θα σκίσεις το καλτσόν!

    Δηλαδή, με ποιόν δεν διαπραγματεύεσαι;

    Με το Μπόμπολα ή με το Λαμπράκη;

    Με τον Κοντομηνά ή με τον Αλαφούζο;

    Μήπως με τον Κουρή;

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ

    Φού σου κάνανε πέρυσι ρε χαζούλικο, με τις δημοσκοπήσεις υπέρ του Τσίπρα και έψαχνες γωνίες να κρυφτείς, ρε Αμερικανάκι.

    Έχει πλάκα το παιντί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΛΥΘΕΙ ΕΑΝ Η ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ.ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΕΣΑΕΙ.ΕΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Άρθρο της Anne Applebaum.(αμερικανο-εβραία δημοσιογράφος, σύζυγος του εβραίου υπουργού εξωτερικών της Πολωνίας) στην «Ουάσιγκτον Ποστ».
    23-12-2008

    Με το Σκοπιανό συνδέει τις ταραχές στην Ελλάδα, με επίκεντρο την Αθήνα, το φύλλο με ημερομηνία 23/12/2008, της εφημερίδας, κύριος εκφραστής του αμερικανικού κατεστημένου και υποστηρικτής των απόψεων της εκάστοτε Αμερικανικής Κυβέρνησης.
    Μεταξύ άλλων στο εξαιρετικά αρνητικό «άρθρο» της Anne Applebaum για τα γεγονότα υπάρχει εκτεταμένη αναφορά και στο …σκοπιανό : «Παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μέλος της Ε.Ε., η μεγαλύτερη συνεισφορά της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή εξωτερική πολιτική συνίσταται στην ξεροκέφαλη πολιτική της να θέτει προσκόμματα στην διεθνή αναγνώριση της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» - για λόγους που είναι περίπλοκοι να τους αναλύσουμε - εκτός αν η τελευταία αλλάξει το όνομά της σε FYROM «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας», ένα ακρωνύμιο που όλοι οι υπόλοιποι θεωρούν καταγέλαστο. Σε ότι αφορά την εσωτερική πολιτική οι Έλληνες είναι διαβόητοι για την χάλκευση οικονομικών στοιχείων που ήταν απαραίτητα για την είσοδό τους στην ζώνη του ευρώ».

    Εντύπωση προκαλεί ότι το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ κείμενο δημοσιεύθηκε πρώτα στο American Enterprise Institute της αμερικανικής πρωτεύουσας, που έχει τίτλους συνεργασίας με την Αμερικανική Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών C.I.A και βασικά αποτελεί παρακλάδι αυτής! Όπως έλεγαν πηγές, προσκείμενες στο αμερικανικό Intelligence, πρόκειται για συνταγμένο κείμενο από αμερικανικό κρατικό φορέα, που δόθηκε και στην «Ουάσιγκτον Ποστ», όπως στο προαναφερόμενο Ινστιτούτο προς δημοσίευση.

    Πρέπει να επισημάνουμε, με την ευκαιρία αυτή, πώς σύσσωμος ο αμερικανικός Τύπος και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εξακολουθούν να κρατούν ζωντανά - αν και δεν υπάρχουν - τις ταραχές στην Ελλάδα και προς την κατεύθυνση, ότι αποβλέπουν στην ανατροπή της Κυβέρνησης Καραμανλή και, κατά περίεργο τρόπο, να επιμένουν στην προκήρυξη γενικών εκλογών στην Ελλάδα.

    Τέλος, τις τελευταίες μέρες, τα πάσης φύσεως αμερικανικά δημοσιεύματα για την Ελλάδα τονίζουν ότι:

    1.Ο πληθωρισμός είναι σε δυσθεώρητα ύψη.
    2.Οι τουρίστες φεύγουν από την Ελλάδα και πάνε στην Τουρκία και θα χρειασθούν χρόνια, για να επιστρέψουν στη διαλυμένη Ελλάδα.
    3.Παρουσιάζουν το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, ως την μόνη διάδοχο λύση για την εκτόνωση της πολιτικής κρίσης και
    4.Δεν παραλείπουν να συνδέουν τις πολιτικές ταραχές στην Ελλάδα και με αναμενόμενες και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως γράφουν χαρακτηριστικά, Ισπανία και Ιταλία.

    Πρόκειται για πρόδηλη προσπάθεια, όπως διατείνονται αξιόλογοι πολιτικοί αναλυτές, πρόκλησης ευρύτερων συγκρούσεων στη Βαλκανική, με απώτερο και αποκλειστικό στόχο πρόκλησης ζημιάς στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που είναι διακαής πόθος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής!

    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ (Σκοπιανό, Κύπρος, Ρωσικοί αγωγοί).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

    Το αρχικό βήμα που πρέπει να γίνει είναι να καθίσουν όλα τα κόμματα στη βουλή των 300 !! να συνεννοηθούν και να συμφωνήσουν πως θα πατάξουν των ζυγό του κεφαλαίου που έχει καθίσει στο σβέρκο τους.

    Το “σαμάρι” που έχει οδηγήσει τους ίδιους στην εξάρτιση και την διαφθορά.

    Να σταματήσουν να είναι υπάλληλοι των 17 πλουσιότερων οικογενειών της χώρας μας.

    Να μην προσπαθούν οι ίδιοι να γίνουν οι πλουσιότεροι

    Να χωνέψουν επιτέλους ότι έχουν εκλεγεί από εμάς να υπηρετούν και να διασφαλίζουν τα συμφέροντα όχι του κεφαλαίου και των 300 αλλά του σώματος λαού.

    Είναι πολύ εύκολο να γίνει η πάταξη της διαφθοράς και της σαπίλας με ανασύνταξη της δομής του κράτους και με ενεργή συμμετοχή στην διακυβέρνηση της χώρας απο την κοινωνία των πολιτών

    ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟΙ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 10.39,10.52,11.50
    Εντάξει Αντώναρε ,
    τώρα μας έπεισες ,
    φταίνε οι ...Αμερικανοί!!!
    Για όλη τη μαλακία που κουβαλάει στην κεφάλα του ο ακαταλληλότερος φταίνε οι ..άλλοι !!!
    The Others !!!
    Θα τον βάλουμε να παίξει στο σήριαλ LOST (Season 5).
    Για να γλυτώσουμε από την αντιπαθητική φάτσα του.
    Εσύ και το αδελφάκι σου
    (ο αργόμισθος στην ΕΡΤ με τα 9.000 ευρώ το μήνα ) μετά την απόλυσή σας τι θα κάνετε ;
    Πορτιέρηδες στην Ρηγίλλης ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 11:42 πμ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΙΔΙΟΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ???ΠΕΣΜΟΥ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΛΟ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΕΣΜΟΥ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΜΑΛΑΚΑ????
    ΠΕΤΑΝΕ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΙΤΟΥΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΡΤΙ.
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΞΙΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΤΟΤΕ ΘΑΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΟ ΕΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΝΑ ΦΤΗΝΗΝΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΑΙΛΑΙΟ????ΠΩς ΝΑ ΦΤΗΝΗΝΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΛΑΤΣΗΣ ΚΑΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.
    Η ΔΕΗ ΠΟΥ ΙΔΙΟΤΙΚΩΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΩΝ??????50% ΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ.
    ΟΠΟΤΕ ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 11:50 πμ kATHISES POLY WRA GIA NA SKEFTEIS OLES AYTES TIS XAZOMARES H STIS EXOYN DOSEI APO THN RIGILHS NA TIS ARADIAZEIS ME COPY PASTE EDW MESA.
    TELIKA RE POUSTHMOY OLOI OI DEXIOI EINAI AMORFOTA ZWA .
    TRABA GAMHSOY RE ALHTAKO BLAKA KAI PHGAINE PEXE STIS KOUNIES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπρε MASTURBATOR των 11.45 αφου εισαι βλακας και αμορφωτος κρατικοδιαιτος,σε πηραμε χαμπερι,τετοιους οπαδους εχει η αριστερα και θα παρει το παπαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυξανόμενη "ανθρώπινη ανασφάλεια στο εσωτερικό της χώρας".

    Πως θα καθηλωσουν -αν μπορεσουν- το λαικο κινημα !!!

    Η ημι-δικτατορια σε πληρη εξελιξη!!

    Οι υπηρεσιες ασφαλειας θα αυτονομηθουν και ελευθεροι σκοπευτεσ θα χτυπανε στο ψαχωο για να καθηλωσουν την κοινψνικη εκρηξη...το ιδιο εγινε επι χουντας οπου ελευθεροι σκοπευτες σκοτωναν σε ολη την Αθηνα λαικους αγωνιστες....
    Στην υπηρεσια του συστηματος ολοι οι παρακρατικοι μηχανισμοι τυπου "καρφιτσα" δηλ. σωματεμποροι, υποκοσμος, αστυνομικοι με πολιτικα, αγανακτισμενοι ποιλιτες, αυτοπτες μαρτυρες, καταγγελιες χωρις αντικρυσμα,και οποιος μιλησει δεν ειναι "ουσιωδης μαυρας" (οπως ο μαρτυρας στο περιστερι που ειδε να πυροβολουν τον μαθητη μεσα απο αστυνομικο αμαξι και τον βγαλαν αμεσως "τρελλο"), πουλημενοι δημοσιογραφοι και Κουγιες....
    Δημοκρατικοι Αγωνιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. traba gamhsoy re arxidi 3:18 μμ mhn se sthsw sta tesera kai deis thn pisw glyka kolo dexie.an exei epixirimata psta poustra alliws bouleseto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αλήθεια γιατί ελάχιστοι δεξιοί δοκιμάζουν τον πολιτικό λόγο για να αντικρούσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους εδω στο μπλογκ; Η συντριπτική πλειοψηφία το μόνο που γνωρίζει είναι οι βρισιές. Μήπως αυτό είναι και το ψυχικό υπόβαθρο και το πνευματικό επίπεδο της πλειψηφίας αυτής της παράταξης; Αν έτσι, τότε καλό είναι, όσοι σοβαροί απομένουν από τη δεξιά, ας αναθεωρήσουν τη θέση τους!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *