GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ανθρωπος του 2008...

. Από το paratolmo.blogspot.com . Ειναι πραγματικά το παραδειγμα της δυναμης, της θελησης, της επιμονης, της ανθρωπιας .Εχει προσβληθεί από ...

.
Από το paratolmo.blogspot.com
.
Ειναι πραγματικά το παραδειγμα της δυναμης, της θελησης, της επιμονης, της ανθρωπιας .Εχει προσβληθεί από μια σπανια και ανιατη νευρολογικη νοσο. Λεγεται αμυοτροφικη πλευρικη σκληρυνση ALS. Δεν κινει ΟΥΤΕ στο ελαχιστο κανενα μερος του σωματος παρα μονο τα ματια. Οπως θα δειτε αναπνεει και μηχανικα. Ομως σε πείσμα όλων δημιουργησε το πρωτο forum στην Ελλάδα για ασθενείς με ΑLS.Επισης το πρωτο site για ασθενείς με ALS.Και ολα αυτα MONO με τα ματια.Προσπαθεί να βοηθήσει αλλους ασθενείς στο διαδίκτυο γραφωντας καθημερινά.


Αυτη την περιοδο εχει ξεκινηση μια εκστρατεία μεσα απο το Forumhttp://als-net.gr/forum/index.php για καταφερει να ενημερωσει και ευαισθητοποιησει το Υπουργείo Υγείας, ετσι ωστε να γινει εισαγωγη και συνταγογραφηση του φαρμακου IPLEX, για να κρατηθεί ζωντανος. Απο χθες μεσα απο το Forum αρχισε να μαζευει υπογραφες για να τις στειλει ο δικηγορος στον Υπουργο.ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ email ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΥΓΕΊΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΛΕΞΗ
"ΤΟ IPLEX ΣΤΟ ΦΩΤΗ"
Παιδια πρεπει να βοηθησουμε ολοι. Οι Bloggers εχουν ευαισθησίες.
--------------------------------------------

4 σχόλια

  1. Με ξύλα και καφάσια περίπου 300 καθαρίστριες όρμησαν εναντίον ανδρών της ΥΜΕΤ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Πειραιά για την υπόθεση της συναδέλφου τους, Κωνσταντίνας Κούνεβα, η οποία την περασμένη εβδομάδα δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.
    Η συμπλοκή έγινε έξω από την εταιρεία που δούλευε η άτυχη καθαρίστρια στην οδό Αριστείδου, κοντά στη Νομαρχία Πειραιά στην Ακτή Ποσειδώνος.
    Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ οι διαδηλωτές τους απέσπασαν μέρος του εξοπλισμού τους όπως κράνη, κλομπ και ένα φορητό ασύρματο.
    Η πορεία των καθαριστριών κατέληξε μπροστά στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά, όπου φώναξαν συνθήματα κατά των δραστών της επίθεσης με το βιτριόλι, αλλά και κατά της «μαύρης εργασίας» στον κλάδο τους. Στη συνέχεια διαλύθηκαν ήσυχα και ειρηνικά.
    ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΝΕΒΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΝΑ ΛΥΣΗ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΘΗΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ?
    ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΙ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ , ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ?
    ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ , ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΟΤΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ , ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποια ειναι η ηλεκτρονικη διευθυνση του υπουργείου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ pagonikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΩΤΗ ΓΙΓΑΝΤΑ.
    ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΘΑΡΡΑΛΕΑ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ.
    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *