GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι να ζητήσει από την Κίνα...

Γράφει ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Θ. ΚΟΥΤΕΛΙΔΗΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Μέσα στη δίνη της παγκόσμιας οικονομίας και μετά από αλλεπάλληλες π...


Γράφει ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Θ. ΚΟΥΤΕΛΙΔΗΣ
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Μέσα στη δίνη της παγκόσμιας οικονομίας και μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες οικονομικής και εθνικής αποσταθεροποίησης της χώρας μας, από τους φερόμενους συμμάχους μας τις ΗΠΑ, ο έλληνας πρωθυπουργός σταθεροποιεί την οικονομία και την ανάπτυξη, αναβαθμίζοντας την οικονομικογεωστρατηγικη θέση της Ελλάδος.

Η συμφωνία της Ελλάδος με την Κίνα για τα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, η συμφωνία για τον αγωγό Πύργου-Αλεξανδρούπολης με τη Ρωσία ισχυροποιεί την χώρα μας στις παράλογα διεκδικητικές απαιτήσεις όμορων γειτονικών κρατών.Η ισχυροποίηση της χώρας μας επιτυγχάνεται με την παγίωση οικονομικών συμφερόντων της Κίνας και της Ρωσίας στο γεωγραφικό έδαφος της Ελλάδος.

Οι συμφωνίες αυτές είναι τεράστιας σημασίας για το ανεξάρτητο μέλλον της πατρίδος μας και αποτελούν μια επιτυχία του πρωθυπουργού η οποία θα του χαρίσει θετική υστεροφημία. Άλλωστε είναι γνωστό τοις πάσι ότι αυτή η πολιτική χρησιμοποιήθηκε το 1968 από την τότε ελληνική κυβέρνηση με τις τότε καλές διμερεις οικονομικές σχέσεις Ελλάδος-Κίνας και Ελλάδος-Ρωσίας.

Η Ελλάδα είναι ίσως ο μεγαλύτερος οικονομικός κόμβος για την Ευρώπη και μεγαλύτερης ζωτικής σημασίας σύμμαχος για την Κίνα από ότι τα Σκόπια, οπότε μπορεί και ο πρωθυπουργός μας να ζητήσει την άρση της αναγνώρισης των Σκοπίων με το παράγωγο της λέξης "Μακεδονία" από την Κίνα.

Η επόμενη κίνηση του πρωθυπουργού στο απώτερο μέλλον πιστεύω ότι θα είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Αίροντας την αναγνώριση τους η Κίνα και η Ρωσία από το κρατίδιο των Σκοπίων , ουσιαστικά η Ελλάδα τους αφαιρει δυο από τους σημαντικότερους συμμάχους τους οποίους έχουν.

Η σκληρή και άδικη στάση των ΗΠΑ και των Βρετανών απέναντι στην Ελλάδα όπως στο κυπριακό , το πρόβλημα των Σκοπίων, το θρακικό και άλλα οδήγησε σε μονόδρομο αυτής της πολιτικής τον πρωθυπουργό της Ελλάδος.

Το μέλλον θα δικαιωσει αυτή την πολιτική ακόμα και στους πιο σκληρούς επικριτές της.

------------------------------

13 σχόλια

  1. Άκουσον Άκουσον!!! Οι νεοδημοκράτες της εξεταστικής για το Βατοπέδιο μας λένε ότι και με την θέληση τους(μετά από τεράστια πίεση και κράξιμο) θα ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των εμπλεκομένων στην υπόθεση, και όντως κάποιες τράπεζες ανταποκρίθηκαν.
    Δεν μας λένε όμως ποια είναι η τράπεζα εκείνη και που σε αυτήν έχει συμμετοχή το Ελληνικό Δημόσιο και αρνείται να δώσει τα στοιχεία των λογαριασμών που της ζητήθηκαν…..και ποιος καλύπτει και την στηρίζει σε αυτήν της τη θέση.
    Να πω τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;
    Και ακόμη οι θρασύτατοι πανηγυρίζουν ασύστολα και ξεδιάντροπα για το ομόφωνο ψήφισμα της επιτροπής εναντίων των μοναχών που δεν κάθισαν να εξεταστούν από τους βουλευτές μέλη της, παραγνωρίζοντας και ξεχνώντας και κρύβοντας το γεγονός ότι αυτοί οι ίδιοι οι νεοδημοκράτες βουλευτές υπακούοντας άνωθεν προφανώς εντολές μαζί με την ουρά τους το ΚΚΕ έβγαλαν ψήφισμα που έδινε στους μοναχούς το δικαίωμα να μην δεχτούν ερωτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε προδότη η παραχώρηση Εθνικού εδάφους σε ξένους , το θεωρείς ότι θα βοηθήσει την υστεροφημία του Καραμανλή . Ε τέτοιοι είστε οι δεξιοί Βλάκες , φασίστες και ηλίθιοι .
    Δεν αντέχει σε άλλη κριτική το επιχειρημά σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΑ ΔΩΣΑΝ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΣΕΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΕΣ ΕΛΙΕΣ ΘΑ ΦΥΤΕΥΑΝΕ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΧΑΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΩΣΑΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ ΛΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Κινα ειναι μια δικτακτορια που στα εργοστασια της δουλευουν ανδρες, γυναικες και παιδια για ενα κομματι ψωμί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δραστηριότητες & Eκδηλώσεις



    "Αλκιβιάδης – Η Ελλάδα δεν θα άντεχε...".

    Φιλοδοξίες, αντιζηλίες, έρωτες, μίση, πάθη, προδοσίες, μάχες και συνωμοσίες συνθέτουν το δεύτερο βιβλίο του Μπάμπη Πλαϊτάκη, ο οποίος επιστρέφει μετά το επιτυχημένο "Ο Γκρέκο και ο Μέγας Ιεροεξεταστής" με ένα ιστορικό μυθιστόρημα βασισμένο στη ζωή του Αλκιβιάδη, του τρομερού παιδιού της αρχαίας Ελλάδας, με τίτλο "Αλκιβιάδης – Η Ελλάδα δεν θα άντεχε...". Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα διαβάσει αποσπάσματα από το νέο του βιβλίο. Προλογίζει ο Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Σορβόννης κ. Αναστάσιος Π. Κουτσούκος.


    Fnac, Εμπορικό Κέντρο The Mall Athens, Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Aθήνα.

    Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 6305555
    ΠΟΤΕ
    27 Νοεμβρίου, 19:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΞΕΡΕΙΣ ΜΑΚΑΚΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 1500
    ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΓΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 13 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΡΥΠΙΔΟΜΑΤΩΝ?
    ΞΕΡΕΙΣ ΜΑΚΑΚΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ .
    ΕΓΩ ΣΑΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ
    ΜΑΣ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ
    ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΙΝ ΠΩΛΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9:59 π.μ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΟΠΩ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΦΙΛΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΝΟΙΑΞΕΙ.ΙΣΑ-ΙΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΊΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Gia sou re Lafiatako......
    Malakia egrapses opws katalaves.....kai se thn pesan...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρε προδότη η παραχώρηση Εθνικού εδάφους σε ξένους , το θεωρείς ότι θα βοηθήσει την υστεροφημία του Καραμανλή . Ε τέτοιοι είστε οι δεξιοί Βλάκες , φασίστες και ηλίθιοι .
    Δεν αντέχει σε άλλη κριτική το επιχειρημά σου .

    26 Νοέμβριος 2008 9:57 πμ




    Όπως έλεγε κι ο αγράματος Κουτσόγιωργας "δεν δικαούστε ΔΙΑ να ομιλείτε" (sic) διότι....


    Ίμια και Πετρέλαια Αιγαίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι λες βρε ηλίθιο φασιστόμουτρο περί ελληνικής κυβέρνησης το 1968;
    Ίδιος φασίστας είσαι εσύ και ο χοντρομπουχέσας Καραμανλής που ξεπούλησε τον Πειραιά στους Κινέζους. Όσο για τα Σκόπια, να τα βάλεις στον πισινό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. TI NA ZHTHSEI;
    BOYDISTES KALOGEROYS GIA NEES
    EPENDYSEIS ME OF SHORE KAI KOMPOSKINIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΟΥΤΕΛΙΔΗ άκου και βάλτο καλά στη κουτέλα σου,

    Το αν θα αναγνωρίσουν τα σκόπια και αΝ θα τα που οπως τα πούν, είναι εθνικό, τεχνικό, διπλωματικό ζήτημα.

    Να παραχωρείς ομως ελληνικο έδαφος για 35 χρόνια σε ξένη χώρα δεν είναι απλώς ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, είναι προδοσία,
    οπως λετε εσεις οι ζητοπατριώτες.

    Εγώ καταλαβαίνω τις σφίξεις που εχει στα οικονομικά η κυβέρνηση, εχει να πληρώσει μισθούς και συντάξεις απο λεφτά που δεν εχει.

    ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ

    ΝΑ ΠΕΡΙΚΟΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

    ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ
    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ
    ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΙΚΑ ΟΑΕΔ ΟΕΚ


    Σπαταλούν πολλα χρήματα, και η βουλή και τα κόμματα, να κανουν οικονομία οπως κανει ολος ο κόσμος.
    Αφου ετσι κι αλλιως χαβαλετζίδες είναι, κοροιδεύουν και νομίζουν πως τους παίρνουμε στα σοβαρά.
    Αν εξαιρέσεις ελάχιστους βουλευτές, οι υπόλοιποι είναι τα πρωινάδικα.

    Το 5% των ετήσιων εισαγωγών μας είναι απο την κίνα.
    Εμείς τί εξάγουμε στη κίνα;
    Τίποτα.
    Και ξέρεις ποιοί κανουν το νταλαβέρι, οι εφοπλιστάδες μας, καλοι πατριώτες κι αυτοί.

    Λοιπόν βάστα μολύβι και λογάρισε.

    Εισάγουμε μπιχλιμπίδια, φτηνα ρουχα, ηλεκτρικά, μηχανάκια κι αυτοκίνητα μεχρι ηλεκτρονικά και modems dsl απο τη κινα.
    Περιμένουν τα κοντέινερς οι εμπόροι, να πουλήσουν αυτά τα χριστουγεννιάτικα στολίδια που καταναλώνουν ρεύμα και βρωμίζουν τη θέα.
    Ολα απο τη κίνα.

    Mε τη νέα συμφωνία θα εισάγουμε περισότερα, για βαλκάνια και ευρώπη, να εχουν δουλειά οι καραβοκυραίοι μας που απασχολούν ελληνικά πληρώματα! και τα κέρδη των επενδύουν στη πατρίδα!

    Δεν εχω ματαδεί μεγαλύτερους υποκριτές, προδότες, απο αυτούς τους δεξιούς, εθνικόφρονες χριστιανούς.

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΧΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΣΟΥ [ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΛΙΓΟ ΜΙΑΛΟ] ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΗΝ ΓΗΤΟΝΙΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *