GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αν ξαναρχόταν ο Χριστός...

. Ο Χριστός δεν θα ξαναρχότανε να σώσει τους ηγούμενους αλλά να καταγγείλει τις πράξεις τους Ο Δημήτρης Λιαντίνης, στο βιβλίο του "Γκέμ...

.
Ο Χριστός δεν θα ξαναρχότανε να σώσει τους ηγούμενους αλλά να καταγγείλει τις πράξεις τους
Ο Δημήτρης Λιαντίνης, στο βιβλίο του "Γκέμα" γράφει τι θα έλεγε σήμερα ο Χριστός στους ρασοφόρους και στα εκατομμύρια που τον λατρεύ­ουν σα θεό:
«Όλους εσάς δεν ήρθα να σώσω. Να σας καταγγείλω ήρθα, και να σας φραγγελώσω. Το μυαλό σας, την ψευτιά σας, την αχρεία ψυχή, και τις δολερές σας πράξεις. Αυτά είχα στο νου μου, την ώρα που τίναζα τα αστροπελέκια με τα απανωτά «ουαί» για τη φαρισαϊκή ηθική σας. Με αστραπές τρεκλές, με βροντή και με λάμψη εμαστίγωσα την υποκρισία σας. Και σεις με κάματε ση­μαία στα ψεύδη και σάλπιγγα στις πομπές σας. Γιατί όλοι σας, από τον πάπα και τον πατριάρχη, από το θεολόγο και το φοροφυγά επίτροπο της ενορίας ως τον τουρλωτό καθηγούμενο του μοναστηριού, είσαστε ίδιοι οι τάφοι που παράσταινα. Γιομάτοι ακαθαρ­σίες, μύγα κουλουμωτή, και σάπια κόκαλα. Και τούτο το τέρας των τεράτων δύο χιλιάδες χρόνους τώρα. Το σέρνετε και χαράζετε την τροχιά της ιστορίας, όπως οι Τρώες που έσερναν εκείνο το ξύλινο άλογο με χαχανητά και αλλη­λούια από τα τείχη στην πόλη. Χωρίς να ξέρουν ότι ετοί­μαζαν το χαμό τους. Σας βλέπω χωσμένους στα ερείπια της ιστορίας, που οι ίδιοι στο όνομά μου θα την γκρεμί­σετε».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, όπως η αναστάτωση στο Φανάρι με την ανταπόκριση από τη Νέα Υόρκη για το ξεσηκωμό των απανταχού της Γης Ελλήνων, που προκάλεσε την κλήση του Εφραίμ από τον πατριάρχη.
--------------

35 σχόλια

  1. KUR MHTSO POTE THA PAROUME EKEINO TO EPIDOMA TOU OGA;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MOU PROXENH ENTUPOSI TO GILEKAKI SAS EINAI BAMBAKERO H APLOS DERMATINO;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν ζούσε ο μέγας στοχαστής δεν θα άντεχε τους ημιμαθείς, τους ξερόλες, τους βωμολόχους και τη πλέμπα των μπλογκς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΕ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΖΩΗ.
    ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ Η ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγα μη μας πεις ΕΣΥ
    τι θα εκανε ο Χριστος αν ξαναρχοταν!!

    ΜΗ κρινετε
    για να μην κριθειτε!!!

    Πουλας Χριστο κι' εσυ μπας και οικονομισεις
    ετσι λαμογιο;

    Τσ τσ τσ τσ


    Νατελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία
    Γράφει: Ο Κωνσταντίνος Ρωμανός
    Καθηγητής πανεπιστήμιο Αιγαίου


    Στις 24.11.08 οι κάτοικοι της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα έκαναν ειρηνική συγκέντρωση στην πλατεία προκειμένου να διεκδικήσουν από την Πολιτεία, τον Δήμο και την Αστυνομία τα αυτονόητα του Πολιτισμού: το δικαίωμα να κυκλοφορούν χωρίς φόβο έξω από τα σπίτια τους, το δικαίωμα να είναι σεβαστή η ζωή και η περιουσία τους. Πέραν αυτών, το δικαίωμα ο δημόσιος χώρος να είναι ασφαλής για τις γυναίκες και τα παιδιά, όχι εγκληματικός ή μολυσματικός, αλλά ανθρώπινος. Προφανώς οι όροι αυτοί δεν πληρούνται σε μία περιοχή όπου κατά την επιστολή των κατοίκων (1000 υπογραφές) προς τους αρμοδίους οι πλατείες έγιναν αποχωρητήριο άστεγων αλλοδαπών οι οποίοι διαβιούν μόνιμα σε αυτές, έγιναν 13 φόνοι και πλήθος ληστειών, αμέτρητες κλοπές και διαρρήξεις με αποκλειστικούς δράστες αλλοδαπούς. Δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις του Πολιτισμού όταν το κέντρο της Αθήνας και οι κάτοικοί του έχουν παραδοθεί σε βρώμα, εγκατάλειψη και εγκληματικότητα αντάξια των γκέτων της Βομβάης, της πόλης του Μεξικού και της Αφρικής. Όταν οι μόνιμοι Έλληνες ιδιοκτήτες αναγκάζονται από την απάνθρωπη παραβατικότητα να πουλούν όσο-όσο τα σπίτια τους και να εγκαταλείπουν την γειτονιά που έζησαν αυτοί και οι γονείς τους για να σωθούν.
    Τίποτα καλό δεν μπορούμε να πούμε για την εσπευσμένη ενέργεια του Δήμου να στείλει συνεργεία καθαρισμού στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα ακριβώς πριν από την εκδήλωση διαμαρτυρίας των κατοίκων: ήθελε να ρετουσάρει το αποκρουστικό πρόσωπο της πλατείας για τα Μ.Μ.Ε., να ακυρώσει, όσο ήταν δυνατό, την μαρτυρία των κατοίκων.
    Όπως ήταν αναμενόμενο, μια εκδήλωση που αφορούσε στα δεινά που προκαλεί η ιερή αγελάδα της λαθρομετανάστευσης δεν θα μπορούσε παρά να είναι κόκκινο πανί για τους αριστεριστές και τις ποικιλώνυμες αντιρατσιστικές τους οργανώσεις. Να χτυπήσουμε την διαμαρτυρία στην αρχή της, σκέφθηκαν οι καθοδηγητές και οδήγησαν την φάλαγγα των πραιτωριανών στοιχισμένη με ντουντούκες και πανό στον ΄Αγιο Παντελεήμονα, μια ώρα πριν από την προγραμματισμένη εκδήλωση της επιτροπής των κατοίκων. Κάτω ο ρατσισμός, βροντοφώναξαν, κάτω τα χέρια από τους μετανάστες! Ποιος από τους δημοκράτες αυτούς να διάβασε άραγε την φτωχή χειρόγραφη αφίσα των κατοίκων πάνω στη μάντρα του Αγίου Παντελεήμονα: «Δεν είμαστε ρατσιστές, είμαστε απελπισμένοι." Ποιος να καταδέχτηκε να μιλήσει με τους κατοίκους που στάθηκαν μόνοι στην πλατεία κι έλεγαν «Βλέπουμε να κοιμούνται οι μετανάστες στη βροχή, φέραμε ολόκληρες κατσαρόλες φαγητό, ρούχα, αλλά φοβόμαστε…»( Έλευθεροτυπία 25.11.0Cool.
    Ποιος είναι ρατσιστής; Όχι πάντως οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, ο οποίος αν και άγιος, έφθασε στα όρια της ελεημοσύνης του. Μήπως ρατσιστές, με ρατσισμό που στρέφεται κατά των φτωχών Ελλήνων είναι η φάλαγγα των αριστεριστών; Μήπως ρατσιστές είναι οι εύποροι αστοί στο Κολωνάκι, που δεν εννοούν να φιλοξενήσουν κι αυτοί μερικές χιλιάδες δυστυχισμένων λαθρομεταναστών, όπως ο Άγιος Παντελεήμονας; ( Άντ’ αυτού η κυρίαρχη πλουτοκρατία έφερε προσφάτως νομοσχέδιο προς ψήφισιν στη Βουλή, να νομιμοποιήσει τα παιδιά των λαθρομεταναστών για να ενθαρρύνει και άλλους να έλθουν στην Ελλάδα δηλαδή στον Άγιο Παντελεήμονα…) Κάποιες υποψίες φαίνεται διακατέχουν προς την κατεύθυνση αυτή τμήματα του πληθυσμού, εφ’ όσον κατά την εξέλιξη της διαμαρτυρίας ακούστηκε και το σύνθημα : «αλήτες πολιτικοί!»
    Η δραματουργία των συμβάντων του Αγίου Παντελεήμονα θα ήταν παρ’ όλα ταύτα ελλιπής, αν στις ομάδες των αριστεριστών και των κατοίκων (να μην ξεχάσουμε βεβαίως την αστυνομία) δεν προστίθενταν άλλοι δύο παίκτες, οι «δεξιοί πατριώτες» και ο Αφγανοί λαθρομετανάστες. Οι πρώτοι μπήκαν ορμητικά στα πράγματα για να στηρίξουν τη διαμαρτυρία των κατοίκων με το σύνθημα. «Η Ελλάδα στους Έλληνες!» (Από τον Ανδρέα Παπανδρέου το πήραν, δεν γνωρίζουν ότι τέτοια πράγματα δεν λέγονται πιαWink μη παραλείποντας να μοιράσουν σποραδικά εδώ ένα χαστούκι κι εκεί μία κλωτσιά επί δικαίων και αδίκων μεταναστών που έτυχε να βρεθούν στο δρόμο τους.
    Οι δεύτεροι, το πλήθος των οποίων εν τω μεταξύ διογκώθηκε από νέες προσελεύσεις (όσο οι Έλληνες ασχολούνταν με τον εμφύλιό τους) συσπειρώθηκαν γύρω από ένα Ιμάμη ο οποίος με βροντερή φωνή έψαλε στα αραβικά την προσευχή στο θεό του. Ξαφνικά ακούστηκε από δεκάδες στόματα μουσουλμάνων, μπροστά στη μεγαλύτερη εκκλησία της Ελλάδος, η πολεμική ιαχή «Αλά ού Ακμπάρ!» και πίσω από τα χοντρά ντουβάρια της εκκλησίας του ο Άγιος Παντελεήμονας ερρίγησε. Βουβάθηκαν και οι αριστεριστές, για μια στιγμή οι συλλογικές μνήμες των Ελλήνων (μεταλλαγμένων και μη) φτερούγισαν προς τα πίσω και προς τα εμπρός, η ίδια θηριώδης βία που κατέστρεψε το παρελθόν τους φάνηκε να στοιχειώνει και το μέλλον τους…
    Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ φόβου αισθάνονται, δουλείαν ας έχωσιν.
    Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι γινεται ρε με αυτα τα ψευτογκαλοπ?

    Καθε μερα! το πασοκ ανεβαινει και μιση μοναδα!!

    Μα ειναι τοσο ασχημα και προχειρα στημενο ολο το παιχνιδι, που θα το επαιρνε χαμπαρι ακομα και ενας που εχει το ιδιο χαζο μυαλο με το καθυστερημενο αμερικανακι αρχηγο του ΠΑΣΟΚ.

    Ζητω ο χοντροβαγγελας βενιζελος πασοκιααα.

    ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΠOΙΟΝ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΑ ΤΩΡΑ, ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ !!!!
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ! ΠΗΓΕ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΕΞΗΣ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ :
    ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ : ΕΧΕΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ;
    ΚΥΡΙΑ Κ. : ΝΑΙ, ΕΧΩ 5 ΠΑΙΔΙΑ
    ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ : ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ! ΥΠΕΡΦΟΡΤΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!!!!
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ! ΕΛΕΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκλεκτοί και αγαπημένοι μου φίλοι
    Πάντα σημαντικά θέματα επικαιρότητας και όχι μόνο.


    1. Υγεία. Παπανδρέου: Δεσμευόμαστε για 3.000 προσλήψεις προσωπικού στην υγεία ανά έτος, για να καλυφθούν άμεσα όλες οι ανάγκες των νοσοκομείων. Δηλώσεις μετά από επίσκεψη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.
    2. Ανεργία. Υπεύθυνη πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ για να διεκολύνουμε τους νέους να βρουν δουλειά και να ενισχύσουμε την κοινωνική προστασία στον άνεργο, την άνεργη.
    3. Οικονομία. Ένα πρώτο βήμα, αλλά όχι επαρκή τα μέτρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής απέναντι στην απειλή της ύφεσης. Οι δικές μας, υπεύθυνες προτάσεις για σοβαρές δημόσιες επενδύσεις πέρα από τα αυστηρά κριτήρια του Μάαστριχτ. Η κυβέρνηση...παρακολουθεί και καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ! Παραδείγματα που αποδεικνύουν ποιος κάνει υπεύθυνες προτάσεις για τον πολίτη και ποιος βυθίζεται στην ανευθυνότητα...
    4. Σκάνδαλο Μονής Βατοπεδίου: Η αλήθεια είναι αμείλικτη.


    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΠΕΙΔΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΧΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

    ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΓΕ ΘΑ ΗΤΑΝ
    ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ

    ΤΙΜΗΜΕΝΟΥ

    ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ
    ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΗΛΟΤΕΡΟΥ

    ΧΑ ΧΑ Χ Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατι Blogs και Media κανουν γαργαρα το θεμα με την μονη "Εμμαους?" Να μαθουμε τελος παντων αν ειναι αληθεια η ψεμα.Μα ουτε και απο το καναλι που απαιξε η εκπομπη δεν ανεφερε κατι στις ειδησεις.Απορω με τα Blogs που δεν ανεφεραν κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Δημήτρης Λιαντίνης έγραψε ''αν ξαναρχόταν ο Χριστός ...'' ρητορικά και πολύ υποθετικά γιατί θα έπρεπε να του πω αν είχα την τιμή να τον γνωρίσω ''αν ποτέ υπήρξε ο Χριστός ''
    1700 χρόνια Χριστιανικής προπαγάνδας υφίστανται οι Έλληνες.
    Μήπως με την ευκαιρία των τελευταίων σκανδάλων είναι ευκαιρία να πούμε μερικές αλήθειες;
    Η Χριστιανική Θρησκεία είναι μια Εβραική Θρησκεία που επέβαλαν με τη βία στους Έλληνες οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες . Με το ξίφος και το δόρυ , ενώ συγχρόνως καταλήστεψαν όλους τους αρχαίους ναούς .
    Μεγαλύτερος ληστής αρχαίων ναών υπήρξε ο ‘’Άγιος’’Κωνσταντίνος , ο οποίος ουδέποτε είχε ασπαστεί τον Χριστιανισμό .Πίστευε στον Μίθρα .
    Όλοι οι επιφανείς Ιστορικοί , σε όλο τον κόσμο αμφισβητούν την ύπαρξη του Ιησού .
    Αποδίδουν την Ίδρυση του Χριστιανισμού στον Παύλο
    Κανένας Ιστορικός Ρωμαίος η Εβραίος της εποχής που υποτίθεται ότι έζησε ο Ιησούς δεν τον αναφέρει πουθενά . Προσπάθησαν οι Πάπες να ‘’φυτέψουν’’ μια σχετική αναφορά στον Ιώσυπο αλλά απεδείχθη ότι ήταν πλαστή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μακάρι να μην έχουμε άλλα μαγειρέματα στο Φανάρι διότι ο πνιγμένος και στην προκειμένη περίπτωση η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός κυρίως από τα Ράσα πιάνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ !!!
    ΚΡΙΜΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. πρασινορουφιανοι κανουν επιλογη σχολιων γαμω το φασισμο σας λαμογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ ΜΑΝΓΚΑ (manga=μανικι)

    ΜΟΥ 'ΦΕΡΕΣ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ
    είπα να αναρτήσω και εδώ όσα έγραψα και διατρέχουν να σβηστούν από ένα βλακώδες ιστολόγιο {αφροντιτεαλσαλεχ - afroditealsalech} που προπαγανδίζει ασύστολα να χαρίζεται η ελληνική ιθαγένεια σε όποιον τυχόντα λαθραίο το ζητήσει.
    Παραέγινε το κακό μ' αυτά τα αρπακτικά.

    Ας μην ξεχνάμε μάλιστα ότι όπου κι αν πήγαν οι Έλληνες, ποτέ δεν απαίτησαν φορτικά από τα άλλα κράτη να αποκτήσουν τόσο παράλογα πράγματα. Αυτοί εδώ όμως θέλουν να παίζουν σε 2 ταμπλώ, ως κοινοί απατεώνες!
    Ελπίζω η ανάρτηση να γίνει αποδεκτή, από το πρεσσ.

    Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
    ---------------------------------



    Προς αφροντιτε αλ σαλεχ

    Εκτός από κούτσουρο, είσαι και μουσίτσα, τελικά!!

    Αντί να δοκιμάσεις να απαντήσεις στα δυό τρία ερωτήματα που έθεσα, κάνεις πώς δεν κατάλαβες.

    Διάλεξες να κάνεις τα εξής κόλπα:

    1. Εμμέσως απείλησες ότι θα πετσοκόψεις τα σχόλια και τους στοχασμούς που δεν σε συμφέρουν.

    2. Είχες την "τρομερή" ιδέα να προτείνεις να διαβάζουν οι επικριτές σου άλλα ιστολόγια!
    Πρέπει να γνωρίζεις ότι οι Έλληνες είναι φυσικό να αντιδρούν σε ιστολόγια που διαδίδονται βλάκωδη και επιζήμια ψεύδη και προτείνονται ανθελληνικές ιδέες, σαν τις δικές σου, πχ.
    (άρα, μουσιτσα)

    Ότι διαβάζουν κι άλλα ιστολόγια, είναι βέβαιο! Εσύ γιατί νόμισες ότι μόνο εσένα διαβάζουν τα εκατομμύρια των Ελλήνων?
    (γιατί δείχνεις τόσο μακρυά από την πραγματικότητα? Ψώνιο είσαι?).

    3. Εάν, "όπου γης και πατρίς", τότε γιατί επιζητούν οι μετανάστες εισβολείς μόνο την Ελληνική Ιθαγένεια? Οι άλλες τι έχουν, μυρίζουν άσχημα? Είστε ρατσιστές μήπως κατά τής ίδιαίτερης ιθαγένειας ο καθένας σας? Μισείτε μήπως την δική σας χώρα και ιθαγένεια? Τι ψυχασθένεια είναι αυτό?

    ( πάλι κούτσουρο αποδεικνύεσαι, ή απατεώνισα)

    4. Αποκλείεται να είσαι Ελληνίδα εσύ.
    Αυτό το παραμύθι πούλα το πουθενά αλλού.
    (άρα, μουσίτσα)

    5. Παριστάνεις την επώνυμη εσύ τώρα?

    Ερώτηση : Τι σε εμποδίζει να απαντάς σε ερωτήσεις όσων δεν έχουν ιστολόγιο?
    Για ποιό λόγο κόμπιασες να απαντήσεις και την ίδια στιγμή απείλησες να σβήνεις τις ερωτήσεις που από μόνη σου προκάλεσες?

    Μήπως είσαι... καμιά 17χρονη χαζούλα, τελικά?

    6. Αν ναι, γιατί δεν φέρνεις κάποιον μεγαλύτερο από σένα να μας βάλει εμάς τους Έλληνες στη "θέση" τους, μια και εσύ φανερά δεν τα καταφέρνεις με το μυαλό που κουβαλάς?

    7. Από ποιά πρεσβεία ενθαρρύνεσαι ή και πληρώνεσαι ακόμα?

    8. Αφού δεν ανέχεσαι τον αντίλογο -συστατικό Δημοκρατίας - γιατί το άνοιξες αυτό το μαγαζί?
    Μήπως επειδή σε μίσθωσαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιός είναι αυτός που έγραψε όλες αυτές τις ανοησίες για τον παλαιστίνιο ραβίνο.

    Είναι ολοφάνερο ότι δεν έχει ιδέα περί τίνος πρόκειται.

    Μαζί μ' αυτόν όμως, εμφανίστηκαν κι άλλοι, εξ ίσου ανίδεοι.


    ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ:

    ΜΗΝ διαδίδετε μαλακίες εφόσον δεν κατέχετε τίποτα για ένα θέμα.

    Γράψτε κάτι για το σπίτι σας, για τον εαυτό σας, για τις ταινίες που είδατε στα 22 σας, αλλά πάψτε να μας πρήζετε, ηλίθιοι χριστιανομαλάκες.


    Όμως έχετε κι άλλες επιλογές:

    Να γίνετε εσείς καλύτεροι εβραιοραβίνοι!

    Θα πει, τώρα, κάποιος ( ένας που ξέρει για τι πράγμα μιλάμε...), είναι ποτε αυτό δυνατόν? Πώς μπορεί ένας χριστιανός απατεώνας να κάτσει στ΄ αυγά του και να μην κλέψει?
    --------------


    Ποιός είναι μεγάλος στοχαστής ρε βλάκα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΑΝΤΙΝΗ ΑΝΘΡΩΠΕ.

    ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΑΝ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ,

    ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ, ΠΩΣ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ,
    ΑΛΛΑ
    ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ.

    ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ, ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΞΑΝΑ ΕΜΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ...

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ....


    ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ... "ΔΕ ΠΑΙΖΟΜΑΣΤΕ"

    ΟΠΟΤΕ
    ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΠΗΓΑΙΜΟ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΕ ΜΑΝΓΚΑ (manga=μανικι)

    ΜΟΥ 'ΦΕΡΕΣ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ . .

    28 Νοέμβριος 2008 12:59 πμ


    ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟ "ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΡΡΗ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η "ΜΑΓΚΑ" ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΠΑΡΕΑ", "ΟΜΑΔΑ".

    (ΣΤΗ WIKIPEDIA ΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΑΤΙΝΙΚΟ)

    ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ο χριστος δεν υπηρξε ποτε.
    Μονο τα κοροιδα υπαρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Από τη μιά τα μπλογκ δίνουν την ευκαιρία στο κάθε ένα πολίτη να ξεσπάσει για ότι στραβά κι΄ανάποδα συμβαίνουν γύρω του (συνυπεύθυνος έστω σε μηδαμηνή αναλογία κι΄ο ίδιος) αλλά και στο κάθε ημιμαθή, ανιστόρητο και γελοίο να εξπερματώνει τη μαλακία του... Ηλίθιοι ανώνυμοι, πρώτα διαβάστε Λιαντίνη (εφ΄όσον είσαστε σε θέση να "διαβάσετε" εκτός μπάτμαν και σούπερμαν) και μετά αφοδεύετε....Κλανιές της κοινωνίας και της παπάρας ή την Πάνια θα βλέπετε ή τους ξερόλες θα παριστάνετε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ - Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Τα έχουν δοκιμάσει όλα!

    Υπέκλεπταν τις συνομιλίες του, αναγνώρισαν τα Σκόπια σαν Μακεδονία ΜΙΑ ημέρα μετά την εκλογή του, υποστηρίζουν ξεδιάντροπα την Τουρκία στο Κυπριακό, απειλούν για το θέμα των Σκοπίων, φωνάζουν για τους ρώσικους αγωγούς, κλπ.

    Πέντε χρόνια πλουσιοπάροχες αμοιβές στους καναλάρχες για να υποστηρίξουν την αντιπολίτευση (με κάθε αθέμιτο μέσο και καθημερινό πόλεμο φθοράς) και αυτός ο ξεροκέφαλος ακόμη αντιστέκεται!

    Μετά την παντελή έλλειψη στοιχείων σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας στο Βατοπέδι αλλά και την απρόσμενη αποκάλυψη της συνομωσίας του πασόκ (εκβιασμοί, Κουκουβίνος, Σωτηροπούλου, κλπ) χάθηκε και αυτή η ευκαιρία να σπιλωθεί ο Καραμανλής.

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

    Η ψήφιση του προυπολογισμού είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ευκαιρία.

    Με πέντε-δέκα εκατομμυριάκια θα εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους κάποιοι πειναλέοι νεοδημοκράτες βουλευτές.

    Και θα βγαίνουν και στα κανάλια να λένε ότι ήταν για το καλό της χώρας, όπως ο Τατούλης.

    Μέσα στο Δεκέμβριο θα κριθεί η πορεία της χώρας μας για πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γειά σας φίλοι μου του Press-gr,

    Γειά σου παμμέγιστε Καψαμπέλη, είσαι και ο πρώτος. Μη σταματάς αυτό που κάνεις, έχω προβληματικό συκώτι και βοηθάς πολύ, μα την Παναγία.

    Με τις μαλακίες που γράφεις και λές καθημερινά, γελάω όχι μόνο εγώ αλλά και όλη η Ελλάδα!

    (Αληθεύει ότι είσαι ακόμη πιστός στη μόνη που λάτρεψες αληθινά στη ζωή σου, τη δεξιά σου χούφτα; )

    Παλιά είχαμε τον Κακανουνάκη, πήρες όμως τη σκυτάλη και οδεύεις ακάθεκτος για καινούργια ρεκόρ γραφικότητας (άν και τώρα τελευταία προσπαθεί φιλότιμα και ο Παπαγιάννης, δε λέω).

    Γειά σου και σένα Μάκη Γιομπαζολιά, μεγάλε δάσκαλε.

    Επί δεκαετίες έχεις γεμίσεις με μίσος και χολή τη ζωή σου και είπες τώρα να τα μεταδώσεις και στη νέα γενιά!

    Συνέχισε, μη μας κόψεις τη διασκέδαση, έχει πολύ πλάκα όταν σε βλέπω τόσο ζορισμένο εναντίον της Ν.Δ.

    Μόνο πρόσεχε λίγο την πίεση γιατί θέλει προσοχή στην ηλικία σου. Μη συμβεί και τίποτε και χάσουμε τη διασκέδαση.

    By the way, που έλεγε και μια γλυκιά Κερκυραίικη ψυχή, μένει αλήθεια και κανα ψιλούλι για την ομάδα από το Μπόμπολα, ή μεροδούλι - μεροφάι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΡΝΗΣΙΘΡΗΣΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ.....
    Ο ΓΑΡ ΚΑΙΡΟΣ ΕΓΓΥΣ.....
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΕ....ΕΣΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ....
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΚΑΙ ΗΝ, ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ......
    ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 9:55,
    ό Χρηστός ΥΠΗΡΞΕ.Υπάρχει στήν συνείδηση
    εκατομυρίων ανθρώπων.
    Γιά τόν ΘΕΟ "παίζεται".
    Μή μηδενίζεις τά πάντα.
    Μόνος θά μείνεις.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. jesus never existed :είσαι ένας ημιμαθή,φανατικό και ανιστόρητο ανθρωπάκι. Για πες μας ποιοί σοβαροί ερευνητές απορρίπτουν σήμερα εν έτει 2008 την ύπαρξη του Χριστού? Να πας αλλού να τα πουλήσεις αυτά άσχετε και χριστιανόφοβε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
    ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΛΛΑ Ο ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ ΕΙΧΕ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ Ο ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ" ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΗΡΘΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΣΤΕΦΘΗ ΜΕ "ΚΟΤΙΝΟΝ" ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΛΙΑΝΤΙΝΗ...ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΣ...
    ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ
    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ - ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ!!
    ΔΙΟΤΙΜΑ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανόητα ανθρωπάκια, μαλακισμένοι νεοέλληνες, που το μόνο που σας έμαθαν οι μαλακισμένοι γονείς σας είναι πώς θα γλύφετε τους φελλούς και πώς θα θάβετε τους άξιους, άντε στο διάολο. Δεν σας αξίζει κανένας Λιαντίνης και κανένας Καβάφης και κανένας άλλος σπουδαίος.
    Ο Καρβέλας σάς αξίζει και η Ανίτα.
    Κωλοέλληνες γαμημένοι. Σιχαμάρα του κερατά. Γυφτοτουρκόσποροι, μούλοι και ξεράσματα, ξεκουμπιστήτε από τον τόπο μου να ανασάνει επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χριστιανομαλάκες εβραίοι, γιατί δεν πάτε στο Ισραήλ να είστε κοντά στον ραβίνο σας?

    Κωλοπαίδια τού κερατά! Έχετε λυσσάξει με το κλίμα που διαμορφώνεται στην Ελλάδα εναντίον σας.

    Κλεφτοκοτάδες ήσασταν πάντα, και η δυσωδία από την παρουσία σας κοντεύει να μας πνίξει. Πάρτε δρόμο από την Ελλάδα επιτέλους!

    Μοιράστε τούς μισούς χιτώνες σας και σε κανέναν άλλον, χαμένα κορμιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 400 χρόνια μετά την γέννηση του Ναζωραίου οι Ρωμαίοι επιβάλουν διά πυρός και σιδήρου την νέα Θρησκεία. Πογκρόμ διώξεων κατά των Εθνικών και καταστροφή του αρχαίου πολιτισμού. Βιβλιοθήκες πυρπολούνται, αρχαίοι ναοί κατεδαφίζονται, ιερείς σφαγιάζονται, οτιδήποτε αρχαίο ισοπεδώνεται ως μίασμα διαβόλου. Ασύληπτες θηριωδίες με θρησκευτικό μανδύα
    Η Ιερά Εξέταση ωχριά μπροστά στα φοβερά εγκλήματα των χριστιανών του 4 - 8ου αι. μΧ. Το χρονικό των ανελέητων διωγμών που εξαπέλυσε η Χριστιανική Εκκλησία με την βοήθεια των Ρωμαίων αυτοκρατόρων, περιγράφεται με κάθε λεπτομέρεια βασισμένο στις ιστορικές πηγές της εποχής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. jesus never existed :είσαι ένας ημιμαθή,φανατικό και ανιστόρητο ανθρωπάκι. Για πες μας ποιοί σοβαροί ερευνητές απορρίπτουν σήμερα εν έτει 2008 την ύπαρξη του Χριστού? Να πας αλλού να τα πουλήσεις αυτά άσχετε και χριστιανόφοβε....


    Τι ήθος, τι επιχειρήματα τι παιδεία !!!!!!!!!!!!!
    Ο Albert Schweitzer πχ είχε εκφράσει την άποψη ότι η ηθική διδασκαλία του χριστιανισμού θα πρέπει να μην ανάγεται αναγκαστικά στο πρόσωπο του Ιησού. Οι αμφιβολίες για την ύπαρξη του ιστορικού Ιησού δεν μπορούν να αγνοηθούν. Αλλα για τα πρόβατα του Αλλα για τα πρόβατα του ορθοδοξου ποιμνίου ισχύουν άλλοι νομοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 5:15
    Παρακαλώ να μπείς στην ιστοσελίδα (το όνομα που υπέγραψα ) και θα βρείς όλες τις απαντήσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΡΕ ΜΑΝΓΚΑ (manga=μανικι)

    χμ,

    Φίλε δεν διαφωνώ (εμπλουτίζω γνώσεις)

    Στη περίπτωση αυτη κάποιος κάνει τον "πολύ" με τις πλάτες της παρέας.

    Ο Μπαΐρακτάρης "ο κακός" ομως . . ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *