GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ομάδα του Ομπάμα!...

. . Ο Μπάρακ Ομπάμα ανακοίνωσε και επίσημα την ομάδα που θα ασχοληθεί με τα θέματα της οικονομίας , δηλαδή τη δημιουργία νέων θέσεων εργασί...

. .
Ο Μπάρακ Ομπάμα ανακοίνωσε και επίσημα την ομάδα που θα ασχοληθεί με τα θέματα της οικονομίας, δηλαδή τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την προσπάθεια για ανάκαμψη της αμερικανικής οικονομίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:



------------------------

4 σχόλια

  1. Άκουσον Άκουσον!!! Οι νεοδημοκράτες της εξεταστικής για το Βατοπέδιο μας λένε ότι και με την θέληση τους(μετά από τεράστια πίεση και κράξιμο) θα ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των εμπλεκομένων στην υπόθεση, και όντως κάποιες τράπεζες ανταποκρίθηκαν.
    Δεν μας λένε όμως ποια είναι η τράπεζα εκείνη και που σε αυτήν έχει συμμετοχή το Ελληνικό Δημόσιο και αρνείται να δώσει τα στοιχεία των λογαριασμών που της ζητήθηκαν…..και ποιος καλύπτει και την στηρίζει σε αυτήν της τη θέση.
    Να πω τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;
    Και ακόμη οι θρασύτατοι πανηγυρίζουν ασύστολα και ξεδιάντροπα για το ομόφωνο ψήφισμα της επιτροπής εναντίων των μοναχών που δεν κάθισαν να εξεταστούν από τους βουλευτές μέλη της, παραγνωρίζοντας και ξεχνώντας και κρύβοντας το γεγονός ότι αυτοί οι ίδιοι οι νεοδημοκράτες βουλευτές υπακούοντας άνωθεν προφανώς εντολές μαζί με την ουρά τους το ΚΚΕ έβγαλαν ψήφισμα που έδινε στους μοναχούς το δικαίωμα να μην δεχτούν ερωτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΠΡΗ ΓΑΤΑ, ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ, ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΤΡΩΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δραστηριότητες & Eκδηλώσεις



    "Αλκιβιάδης – Η Ελλάδα δεν θα άντεχε...".

    Φιλοδοξίες, αντιζηλίες, έρωτες, μίση, πάθη, προδοσίες, μάχες και συνωμοσίες συνθέτουν το δεύτερο βιβλίο του Μπάμπη Πλαϊτάκη, ο οποίος επιστρέφει μετά το επιτυχημένο "Ο Γκρέκο και ο Μέγας Ιεροεξεταστής" με ένα ιστορικό μυθιστόρημα βασισμένο στη ζωή του Αλκιβιάδη, του τρομερού παιδιού της αρχαίας Ελλάδας, με τίτλο "Αλκιβιάδης – Η Ελλάδα δεν θα άντεχε...". Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα διαβάσει αποσπάσματα από το νέο του βιβλίο. Προλογίζει ο Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Σορβόννης κ. Αναστάσιος Π. Κουτσούκος.


    Fnac, Εμπορικό Κέντρο The Mall Athens, Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Aθήνα.

    Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 6305555
    ΠΟΤΕ
    27 Νοεμβρίου, 19:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. stin omada obama einai kai o dr koutsoukos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *