GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην αγορά το χρήμα και μείωση φορολογίας...

.. Π. Τατούλης: Η οικονομία μας δεν βρέθηκε έτοιμη να αντιμετωπίσει μια τέτοια κρίση! . "Η ελληνική οικονομία δυστυχώς δεν είναι εύρωστ...

..
Π. Τατούλης: Η οικονομία μας δεν βρέθηκε έτοιμη να αντιμετωπίσει μια τέτοια κρίση!
.
"Η ελληνική οικονομία δυστυχώς δεν είναι εύρωστη. Την περασμένη πενταετία, κάποιες από τις δομικές αλλαγές που χρειάζονταν καθυστέρησαν σημαντικά, κάποιες δεν υλοποιήθηκαν ποτέ. Η χρυσή κληρονομιά των Ολυμπιακών Αγώνων ήλθε σύντομα αντιμέτωπη με την ελληνική πραγματικότητα, ατόνησε και σταδιακά σβήνει. Τα βαρίδια της εικοσαετίας δεν μπόρεσαν να ξεπερασθούν, ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση απαρνείται σήμερα την μόνη «καθαρή» σελίδα της πασοκικής πολιτείας, που δεν είναι άλλη από την ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ. Έκτοτε καμία άλλη πολιτική πρωτοβουλία δεν κινήθηκε στην κατεύθυνση να δημιουργήσει στεγανά που θα μας έβρισκαν έτοιμους να αντιμετωπίσουμε κρίσεις σαν αυτή που ξεδιπλώνεται μπροστά μας..."
Από το άρθρο του Πέτρου Τατούλη στην "Ημερησία" (διαβάστε το εδώ ολόκληρο) με το οποίο προτείνει:
Α) Αυτή τη στιγμή πρέπει να διασφαλισθεί ότι τα κρατικά χρήματα με τα οποία θα ενισχυθούν οι Τράπεζες θα διατεθούν για να λυθεί το πρόβλημα ρευστότητας στην Αγορά και όχι για λογαριασμό τους.
Β) Να στραφούμε σε γενική μείωση φορολογίας. Σε προσωπικό και εταιρικό επίπεδο. Συγκεκριμένα, πιστεύω ακράδαντα ότι πρέπει να επανέλθει και να ενισχυθεί το αφορολόγητο στον ελεύθερο επαγγελματία, οι δόσεις και διευκολύνσεις σε ΦΠΑ, τέλη και παρεμφερή για τις επιχειρήσεις, η μείωση στους εταιρικούς φόρους σε αναλογία με τους απασχολούμενους υπαλλήλους.
Γ) Να δημιουργήσουμε Ταμείο κάλυψης υπερχρεωμένων νοικοκυριών και επιχειρήσεων, το οποίο θα αναλάβουν κρατικές τράπεζες. Η πρωτοβουλία αυτή όμως δεν θα πρέπει να έχει την δομή επιδοματικής πολιτικής.
Δ) Να επισπεύσουμε τις διαδικασίες για την εκροή των κοινοτικών κονδυλίων με αναπτυξιακή σκόπευση και ενίσχυση της περιφέρειας.
Ε) Να αλλάξουμε ενεργειακό μοντέλο ανάπτυξης . Η Ελλάδα ειδικότερα, πρέπει να επενδύσει σε ΑΠΕ (ηλιακή και αιολική ενέργεια) και έτσι με κέντρο το αρχιπέλαγος του Αιγαίου να γίνει η ενεργειακή Μέση ανατολή της διψασμένης για ενέργεια Ευρώπης.

-------------------------------------------

12 σχόλια

  1. Εδώ οι κυβερνώντες μας λέγανε πως δεν υπάρχει σάλιο για παροχές προς εργαζόμενους, επίσης πως ο προϋπολογισμός δεν βγαίνει και πάμε πάλι για μια ακόμη αναθεώρηση, τα δημόσια έργα περικόπτονται γιατί δεν υπάρχουν λεφτά, τα νοσοκομεία δεν μπορούν να πάρουν γιατρούς και νοσοκόμες, ( κατά τα άλλα ο υπουργός υγείας βαυκαλίζετε, ο πιο καλογυαλισμένος ντενεκές που έχω δει ποτέ, ότι παράγει έργο, πέρασε και από τον ΕΟΤ, εκεί ξέρετε ποιο ήταν το έργο του; Να αδειάσει ένα όροφο από υπαλλήλους για να φτιάξει το παλάτι του, πανάκριβοι πίνακες ζωγραφικής, επίχρυσα πόμολα στις πόρτες, πανάκριβα χαλιά, και άκουσον άκουσον, ΤΖΑΚΟΥΖΙ, αυτό είχε ανάγκη ο τουρισμός, ο υπουργός του να έχει ΤΖΑΚΟΥΖΙ, στο γραφείο του …..αυτός όπου πάει από υπουργείο σε υπουργείο κουβαλάει μαζί του και τον προσωπικό του καφετζή, κομμωτή, μανικιουρίστα, και πάει λέγοντας….)
    Εν πάση περιπτώση να τελειώνω με αυτόν και να γυρίσω στην οικονομία, η κυβερνώντες λοιπόν αρνιόταν πεισματικά ότι μπορούν να δώσουν στον λαό και είχαν δίκιο, τόσο μπάχαλο τα κάμανε οι ακαμάτηδες, λες και δεν ήξεραν ότι οι ψεύτικες απογραφές που κάνανε για να κατασυκοφαντήσουν το ΠΑΣΟΚ θα γύριζαν μπούμεραγκ κατά της χώρας μας, αλλά αυτοί τυφλωμένοι και άρρωστοι εναντίων του και στην πρεμούρα τους να πουν κάτι εναντίων του το κάμανε, θυμάστε αυτές τις μέρες της περίφημης απογραφής; Μέσα σε δέκα μέρες είχαν δώσει πέντε διαφορετικά νούμερα, την Παρασκευή για να γίνει και η σχετική «ζύμωση του σαββατοκύριακου» 3/00, την ερχόμενη Τετάρτη 4/100, και σε λίγες μέρες επειδή οι μετρήσεις τους είπαν ότι δεν συγκινήθηκε και πολύ ο κόσμος το κάμανε 7/00, ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ? ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΘΕΣΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΑΛΛΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΑΝ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΞΙΜΟΥ !!!!
    Αυτοί λοιπόν ΟΙ ΣΟΦΟΊ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ, τώρα μας λένε ότι για να στηρίξουν το χρηματοπιστωτικό αδηφάγο, σαράφικο σύστημα, αυτό που σου τοκίζει με 1,5 έως 5 /100 τα χρήματα σου και όταν πάρεις δάνειο ο Θεός να σε φυλάει, άσε τις πιστωτικές κάρτες, πρέπει να δώσουμε ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ, 28 ΔΙΣ ΕΥΡΟ.
    ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ? ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
    ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΜΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ;
    ΣΕ ΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΓΩΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ !!!!!!
    ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ Η ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΙΝΑΙ 20 ΔΙΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ 28 ΔΙΣ!!!!! ΚΟΛΠΟ GROSSO, ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ, !!!!
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ….
    ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΕΩΣ ΤΟ ΣΟΥΦΛΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΤΗΣ, ΘΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΤΗΣ…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ "ΑΝΤΑΡΤΕΣ" ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΟΛΥ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ
    ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ? ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΧ ΡΕ ΤΑΡΑΤΑΤΟΥΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλα Τατούλη το κεφάλι μέσα, πολλά είπες και θα σε μαστιγώσω...


    Ο πρωθυπουργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΓΝΩΣΗ , ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΦΩΝΗ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΙ ΑΡΙΒΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ,ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΤΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΣΤΟΜΦΟ ΔΗΛΩΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑΡΑ-ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΕΛ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ( ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ) ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΨΥΧΡΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΑΙΛΑΚΙΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥ ΟΙΣΤΡΟΥ ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 4 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΟΝ = ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΣΑ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΑ «ΨΙΛΑ» ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΕΣΚΟΜΕΘΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΧΕΙΑ ΛΟΓΙΑ, ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΝΟ ΛΑΙΚΟ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΗΛ. ΜΠΟΥΤΖΟΥΚΑ, ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.
    ΣΕΒΑΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΗΣΥΧΟ ΣΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ, ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΧΕΙΑ ΛΟΓΙΑ, ΤΑ ΔΙΑΝΘΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΟΛΙΓΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΑΧΑΤΕΣ ( ΚΑΛΟ ΤΟ DRESSING ΑΥΤΟ, ΔΙΝΕΙ ΓΕΥΣΗ ΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΤΗΤΑ ΕΥΠΕΠΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥΠΑ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΕΙΣ) ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ ΣΤΑ BLOGS, ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΣΥΜΜΑΖΕΨΟΥ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ,ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΟΡΙΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΣΚΕΙΣ ΕΠ`ΑΜΟΙΒΗ, ΚΑΙ ΑΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ,ΚΑΘΑΡΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ.
    ΥΓ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΟΥ DR.ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΦΕΛΙΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΠΙΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΓΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ.
    ΜΑΚΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - (ΕΠΩΝΥΜΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταλήξαμε σε μια άβυσσο από την υπερχρέωση των πιστωτικών καρτών .

    ΕΝΑΣ ΤΗΛΕ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΤΑ ΜΕ 50.000 ΕΥΡΩ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕΙ ,ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ,ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ;

    Είναι υπάλληλος του Γ.Κουρή .
    Οπότε πες μου για ποιόν δουλεύεις να σου πω ποιός είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο πιό εμετικός είναι ο Μανώλης, αυτός έπρεπε να μπεί κυβερνητικός εκπρόσωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι άνθρωποι αυτοί που μας κυβερνούν σήμερα πρέπει να έχουν κάλο στον εγκέφαλο.
    Δεν εξηγείται διαφορετικά η πρόσφατη προσπάθειά τους για προώθηση της άποψης ότι η κρίση θα βοηθήσει τον Καραμανλή. Κι επειδή καταλαβαίνουν ότι η θεωρία πως σε περιόδους κρίσης η κοινή γνώμη (υποχρεωτικά) συντηρητικοποιείται είναι εν προκειμένω της πλάκας, μια και στις ΗΠΑ φαίνεται ότι λόγω κρίσης ο Ομπάμα θα κάνει περίπατο, ρίχνουν στο τραπέζι κι ενισχυτικά επιχειρήματα.
    Ένα απ αυτά θέλει τον Καραμανλή να αλλάζει τον προϋπολογισμό και να μοιράζει χρήματα για να προστατεύσει τράπεζες, αλλά και να στηρίξει οικονομικά αδύναμους. Πού θα βρει τα λεφτά; Θα τα πάρει, λέει, από το... αποθεματικό του προϋπολογισμού, για τον οποίο μέχρι τώρα ξέραμε ότι είχε μόνο «τρύπες», ενώ τώρα λένε ότι έχει και... πλεόνασμα.
    Σημειώστε ότι συμπτωματικά τα ίδια δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της Ρηγίλλης που ευκολότατα ανακαλύπτουν πόρους για παροχές από την κυβέρνηση, τα ίδια παπαγαλάκια διατείνονται ότι το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ είναι ότι δεν πείθει πώς και από πού θα βρει χρήματα για να τηρήσει τις δικές του υποσχέσεις.
    Προφανώς τα παπαγαλάκια δεν ενδιαφέρονται ούτε τα προσχήματα να τηρήσουν.
    Δικαιολογημένα, πάντως, από μια άποψη. Άσχετα με τα όσα διατείνονται, ξέρουν ότι το πρόβλημα του Καραμανλή δεν είναι μόνο τα σκάνδαλα και η κυβερνητική ανεπάρκεια. Είναι ότι ο φιλελευθερισμός, τον οποίο εκπροσωπεί, αποτελεί τελειωμένη πια ιστορία. Και κυρίως εξαιτίας της κρίσης που δικαίωσε όσους επί χρόνια υποστηρίζουν ότι η εγκατάλειψη της οικονομίας στο έλεος του ιδιωτικού τομέα δεν είναι απλώς λάθος, είναι έγκλημα.
    Τώρα το συνομολογούν όλο και περισσότεροι και η κυρίαρχη ανά τον κόσμο τάση είναι η διεύρυνση της συμμετοχής του κράτους στην οικονομική διαδικασία. Ισως γι αυτό να μην είναι και τόσο περίεργο που φιλικά προσκείμενος στην κυβέρνηση αρθρογράφος συνέστησε χθες στον Κ. Καραμανλή να το παίξει... σοσιαλδημοκράτης.
    Θα ακούσουμε και χειρότερα.

    ‘’ PASOK poisonous ‘’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Xa, xa kai nomizeis oti tha ti glytwseis me aidies toy typoy thn eythini thn exei o syggrafeas tvn sxolivn? gia gyrna pali stiw xydaiologies kai tha deis poses fores tha eidopoihti h google gia akatallhlo periexomeno!!!! Klapsampeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τατούλη,
    δέν θά γράψω πάλι 25αλφάβητο γιά τό
    ουράνιο βλέμμα σου,αλλά γιά όλα αυτά
    πού έγραψες(εσύ?),θά σού θέσω έναν
    γρίφο:
    Βρές τά λάθη:Τά λόγια τά παχιά καί
    τά μεγάλα,...μέ τό πρώτο μου τό γάλα.
    Άντε γαμώ τίς ανεφάρμοστες προτάσεις σας
    τρομπόνια πολιτικοί.
    Εγώ αντιπροτείνω νά "κόψουμε" 500ε
    καί νά τά μοιράσουμε!
    Ανάστάσης.(ΜΟΛΙΣ ΚΑΠΑΡΩΣΑ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗΝ Β'ΑΘΗΝΩΝ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ "ΑΝΤΑΡΤΕΣ" ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΟΛΥ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ
    ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝ.

    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙ ΠΑΣΟΚ ΘΘΑ ΤΟΥς ΒΟΛΕΥΕ....ΣΕ ΚΛΕς ΘΕΣΕΙς...
    Ας ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΥΤΟΥΝ!!

    ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ? ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ.


    ΑΝ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑ ΜΑΝ ΑΛΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΕΤΣΙ ΛΕΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑΝΤΕ ΡΙΧΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ

    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΠΕΖΑΝΤΑΚΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΙΣΩ??

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΈΣ ΜΟΝΕΣ ΕΛΤΕ
    ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΧΡΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ
    (ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ)

    ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *