GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί τον "καθαίρεσε" το πατριαρχείο...

Βλέπει ότι έρχεται η ώρα να πάει "μέσα" ο Εφραίμ και θέλησε να προλάβει... . Από τον Κώστα Φεραίο . Είναι λανθασμένη η ερμηνεία ό...

Βλέπει ότι έρχεται η ώρα να πάει "μέσα" ο Εφραίμ και θέλησε να προλάβει...
.
Από τον Κώστα Φεραίο
.
Είναι λανθασμένη η ερμηνεία ότι η παραίτηση του Εφραίμ από "τα διοικητικά και διαχειριστικά" του καθήκοντα στη Μονή Βατοπεδίου αποτελεί μισή παραίτηση. Πρόκειται για μια φαναριώτικη διατύπωση με την οποία περιγράφεται ουσιαστικά η καθαίρεσή του από τη θέση του ηγουμένου.
Με απλά λόγια, ο Εφραίμ χάνει την "πατερίτσα". Και στα μοναστήρια ηγούμενος είναι όποιος έχει την πατερίτσα. Πνευματικά καθήκοντα μπορούν να ασκούν πολλοί.
Εφραίμ τέλος λοιπόν. Και γιατί προχώρησε τώρα στην καθαίρεσή του το πατριαρχείο; Διότι κατάλαβε ότι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον Εφραίμ αλλά και για τον Αρσένιο. Οι τρομακτικές ευθύνες τους για το σκάνδαλο καθιστά το μέλλον τους δυσοίωνο και τους οδηγούν, τώρα που ολοκληρώνεται και το έργο της Εξεταστικής Επιτροπής, προς την φυλακή.
Αποφάσισε λοιπόν το πατριαρχείο να κινηθεί πρώτο και να προχωρήσει στην προληπτική καθαίρεσή του για να προλάβει τις εξελίξεις.
-------------------------------

31 σχόλια

  1. Αγαπητοί του press-gr η φαναριώτικη διατύπωση μόνο στην καθαρεύουσα φάνηκε.Ο Εφραίμ ΔΕΝ παραιτήθηκε,ΔΕΝ καθαιρέθηκε (ο συγγραφέας της ανάρτησης που ξέρει από φαναριώτικες διατυπώσεις δεν ξέρει ότι για τον ηγούμενο ΔΕΝ χρησιμοποείται η φράση καθαίρεση αλλά παύση;);κι ούτε παύθηκε αλλά άχρι καιρού όπως λέει η ανακοίνωση έχασε τα οικονομικά-διοικητικά...Ας επιστρέψει λοιπόν στο πνευματικό του έργο κι ας βάλει κάποιους κανόνες στην διαχείριση της περιουσίας των μοναστηριών το Πατριαρχείο,γιατί πράγματι είναι παλιά κτίρια,μεγάλα,έχουν ανάγκες αλλά χρειάζεται μεγάλη διάκριση η διαχείριση....Με τους πολιτικούς τί θα γίνει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ.
    ΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ
    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΠΑΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΑΝΙΑ
    ΚΟΙΡΑΝΙΔΗΔΕΣ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΓΝΩΜΟΔΟΤΕΣ
    ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
    ΠΕΛΕΚΑΝΟΙ
    Η ΜΑΡΑ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΛΟΖΩΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ. ΚΡΙΜΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣ ΕΔΕΙΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΤΩΧΗ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΣΕΝΤΣ ΔΕΝ ΞΟΔΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλο λάθος!!!!Το ΜΟΝΟ που δεν χάνει είναι η πατερίτσα,παραμένει ηγούμενος απλά με λιγότερες αρμοδιότητες...Εξάλλου και η κοινή γνώμη ικανοποείται και βέβαια δεν προκαλείται και χάος στους 150 μοναχούς και δεν ανοίγει νέο μέτωπο το Πατριαρχείο.....Επειδή γίνεται λόγος για φαναριώτικη διατύπωση δεν γνωρίζετε ίσως ότι στους ηγούμενους δεν χρησιμοποιείται η λέξη καθαίρεση αλλά η λέξη παύση;;;Αναληθείς οι πληροφορίες λοιπόν...Δεν πρόκειται περί καθαίρεσης(αφού εξάλλου αυτή γίνεται ΜΟΝΟ έπειτα από δίκη σε εκκλησιαστικό δικαστήριο)ούτε για παύση....Μάλλον για απόπειρα εκτόνωσης...Ας γυρίσει στα πνευματικά του τώρα κι ας δούμε σε 6 μήνες οριστικά ποιος θα αναλάβει τα οικονομικά πάλι απλά αυτή την φορά θα πρέπει να επικρατήσει η σύνεση..
    Ναι να χει λεφτά η εκκλησία για τα έργα της,για την φιλανθρωπία ,για μια δύσκολη στιγμή αλλά με διάκριση,δεν αγιάζει ο σκοπός τα μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκλεκτοί και αγαπημένοι μου φίλοι

    Πάντα σημαντικά νέα και ανακοινώσεις από την καθημερινή επικαιρότητα.

    1. Οικονομία. Συγκεκριμένες προτάσεις ΠΑΣΟΚ προς την κυβέρνηση-θεατή των
    εξελίξεων.
    Ριζική αναθεώρηση του προϋπολογισμού για να στηριχθεί ο δοκιμαζόμενος
    πολίτης και η πραγματική οικονομία.

    2. ΔΕΗ. Ζημιές ρεκόρ στο εννιάμηνο του 2008. Η απαξίωση συνεχίζεται...
    3. Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Έγκλημα εις βάρος της ανάπτυξης της χώρας
    και της υγείας των πολιτών η κυβερνητική καθυστέρηση. Οι προτάσεις του
    ΠΑΣΟΚ.

    4. Σκάνδαλο Μoνής Βατοπεδίου. Κυβερνητικό διαζύγιο από την αξιοπρέπεια και
    την κοινή λογική..
    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κ.Νίκος Μανόλης και η οικογένειά του από το Λόουελ της Μασαχουσέτης, όπου διατηρούν εστιατόριο,αποφάσισαν να χαρίσουν ''χίλια πενήντα...χαμόγελα σε ανθρώπους κάθε ηλικίας'' όπως αναφέρει η εφημερίδα «Εθνικός Κήρυκας» της Νέας Υόρκης.
    Ο κ. Μανόλης μοίρασε 1.050 γαλοπούλες και ισάριθμα καλάθια γεμάτα με όλα όσα χρειάζεται το εορταστικό γεύμα σε "ανθρώπους χτυπημένους από τη ζωή, τη μοναξιά, τις ασθένειες, την οικονομική κρίση".Τα ονόματα των αποδεκτών παραμένουν ανώνυμα, κάτι που τηρεί ευλαβικά ο κ. Μανόλης, ενώ στο πλευρό του η σύζυγός και τα δυο τους αγόρια, φίλοι και εθελοντές, που ξεπερνούν τους 120.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΑ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΑΓ ΟΡΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΔΩΝ. ΑΝΘΕΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ 1 ΑΓ ΟΡΟΣ ΕΥΛΟΓΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΚΟΥΡΣΑΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι πρώτοι διδάξαντες σε Πανελλήνια κλίμακα τις εταιρίες Offshore
    είναι οι οικογένεια Καραμανλή .
    Προτείνω σε όσους αμφισβητούν τα γραφόμενά μου να μελετήσουν το
    Site της Καραμανλικής Ναυτιλιακής Εταιρίας (είναι offshore company με έδρα στο Jersey,Channel Islands) .Hellenic-carriers.com
    Σημειωτέον ότι όπως θα δείτε όταν το μελετήσετε , τα πλοία της εταιρείας των
    Εθναρχών , Εθνικοφρόνων , Εθνικηστών και λοιπών επιθέτων Εθνικο-εμπαιχτικών,φέρουν σημαίες ευκαρίας , Λιβερίας και Μάλτας .

    Chief Engineer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ...

    ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ Ἢ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. chief,
    τελευταία φορά ασχολούμαι μέ εσένα,
    γμώ τήν εμπάθεια σου.
    Ήθελες νά έχεις μιά offshore?
    BAGLAMADAKO.
    Αναστάσης.(Απάντησε ρέ,ήθελες-δέν
    μπορείς,δέν σού κάθεται άννοα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ,ΑΠΟ ΤΥΠΙΚΟ,ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΘΕ ΜΟΝΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΠΑΥΩ" "ΚΑΘΑΙΡΩ" "ΑΝΑΣΤΕΛΩ" "ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ" "ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΙΣ" "ΗΓΟΥΜΕΝΕΥΩ" "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ" ΚΛΠ.
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί τον "καθαίρεσε" το πατριαρχείο...
    Βλέπει ότι έρχεται η ώρα να πάει "μέσα" ο Εφραίμ και θέλησε να προλάβει...

    .

    Από τον Κώστα Φεραίο

    Κ. Φεραίο λέτε τουλάχιστον ανοησίες.
    Η πατερίτσα είναι το κατ εξοχήν σύμβολο της πνευματικής καθοδήγησης. Ο Εφραίμ ΔΕΝ "χάνει" την πατερίτσα για τον απλούστατο λόγο πως δεν απεμακρύνθει της ηγουμενίας. Εξακολουθεί να την έχει, να μνημονεύεται ,να προίσταται των ακολουθιών και να είναι ο πνευματικός πατέρας,σύμφωνα με την εκκλησιαστική τάξη ΟΛΩΝ των μοναχών της μονής του. Υπάρχει τεράστια διαφορά στην πνευματική εξουσία του ηγουμένου ως του κατ εξοχήν γέροντα μιάς μονή και του πνευματικού-γέροντα που μπορεί να έχει κάποιος υποτακτικός.
    Η άγνοια είναι κάτι το ανθρώπινο και το μη κατακριταίο. Η ημιμάθεια όμως και η δημιουργία καταστάσεων επιδείξεως δήδεν γνώσεων είναι επικίνδυνο και τουλάχιστον ηλίθιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΥΜΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
    21-ΑΠΡΙΛΙΟΥ-1967
    ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΧΩΣ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ
    ΚΛΕΦΤΕΣ
    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ(ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ)
    ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
    ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ
    ΠΟΤΕ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ?
    ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ?
    ΠΟΤΕ ΠΗΓΕ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ?
    ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ?
    ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ?
    ΠΟΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ?
    ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
    ΗΤΑΝ ΝΑΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΡΟ ΠΡΕΖΑΚΗΔΩΝ -ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ?
    TΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΣ
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ,ΧΑΡΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ
    21-4-1967

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συμφωνώ με τους προηγούμενους σχολιαστές... Είσαι ο ορισμός της παραπληροφόρησης αγαπητέ κατά τα άλλα κύριε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αδικα χαιρεσαι φεραιο κι εσυ και κατι αλλα κορακια που μυριστηκαν...αιμα κι επεσαν με τα μουτρα.Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΦΡΑΙΜ παραμενει στη θεση του,οσο και να σας τσουζει αυτο.Τι να κανουμε,ξυδακι...

    Υ.Γ.Οσο για τη δηθεν...αιτια,οτι δηλαδη "τον προλαβε ο Πατριαρχης πριν μπει μεσα",ενα θα πω:ευσεβεις ποθοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τώρα καταλαβαίνετε γιατί λίγους μήνες πριν ο Ιερονυμος ζητούσε να γίνουν είδικές φυλακές για παπάδες; Είναι πολλοί οι παπάδες που θα πάνε μέσα. Μέχρι στιγμής είναι ο Παντελεήμονας, έπονται Εφραίμ και Αρσένιος, μπορεί και ξανά ο Γιοσάκης, και ποιός ξέρει και ποιοί άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλά η αγραμματοσύνη κάποιων κύκλων "προοδευτικών" κατά τα άλλα είναι πατεντάτη και βγάζει μάτι. Παραδείγματος χάριν, "ανάστασημο" θέλει το φώς ο κύριος ανώνυμος του πρώτου σχολίου, αλλά θα πρέπει να αναρωτηθεί για το επίπεδό του. Δεν υπερασπίζομαι κανέναν Εφραίμ, αλλά θα έπρεπε ο καθείς να ιδεί το δικό του σκότος πριν ελπίσει στο "αναστάσημο" φως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΡΓΗΣΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ..
    .ΝΑ ΞΥΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΩΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τί κι αν παραιτήθηκε ή καθαιρέθηκε ή παύθηκε ή μισοπαύθηκε ο Εφραίμ;
    Αν επενέβη την ύστατη στιγμή ο Βαρθολομαίος, τόκαμε για να σώσει τον εαυτό του ... κι όχι για να επιβάλει κάποια τάξη.
    Τα είπε στη Βουλή (27 Νοεμβρίου) ο Πάγκαλος. Είπε ορθά κοφτά: μας δοιυλεύει κανονικά ο Βαρθολομαίος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. προς τον 9,24

    ας επιστρεψει στο πνευματικο του εργο...... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχασχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    ρε πας καλα; το πνεματικο εργο θα την κοπανισει στην βραζιλια με τοσα εκατομυριακια και θα πηδαει τις πιο ωραιες γκομενες ο μεγαλοαπατεωνας

    ο κοσκωτας ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια του μπροστα στα ποσα που εφαγε αυτος
    450,000 εκατομυρια ευρω εχουν φανερωθει ως τωρα. ας κανουμε ενα υπολογισμο
    ειναι 157 δισεκατομυρια δραχμες συν 500 εκατομυρια

    και ασε ποσα δεν φανηκαν. Τουλαχιστον αλλα τοσα
    η αλητεια της εκκλησιας και του παπαδαριου σε ολο της το μεγαλειο.
    ποιο πνευματικο εργο και μπουρμπουτσαλα μας τσαμπουνας.
    Η εκκλησια και το παπαδαριο ειναι η γαγγραινα του ελληνισμου.
    ο σκοταδισμος σε ολο του το μεγαλειο.
    η υποκρισια με βαθος απυθμενο.
    η κοροιδια και η εκμεταλευση στον υπερτατο βαθμο.
    ξυπνα
    και κοψε φατσα που εχει το ατομο

    καλα λεει η μανα μου
    ΠΛΑΤΙΑ ΜΟΥΤΡΑ ΛΙΓΗ ΥΠΟΛΗΨΗ

    ΗΛΕΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟ ΥΕΝ ΤΟ ΚΚΕ ΤΗΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ

    ΛΟΥΗ
    ΛΟΥΗ
    ΛΟΥΗ

    ΡΩΤΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εγω λεω να τον αρχισουν στο ξυλο με την ...πατεριτσα...α..α.α. δεν παει αλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ - Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Τα έχουν δοκιμάσει όλα!

    Υπέκλεπταν τις συνομιλίες του, αναγνώρισαν τα Σκόπια σαν Μακεδονία ΜΙΑ ημέρα μετά την εκλογή του, υποστηρίζουν ξεδιάντροπα την Τουρκία στο Κυπριακό, απειλούν για το θέμα των Σκοπίων, φωνάζουν για τους ρώσικους αγωγούς, κλπ.

    Πέντε χρόνια πλουσιοπάροχες αμοιβές στους καναλάρχες για να υποστηρίξουν την αντιπολίτευση (με κάθε αθέμιτο μέσο και καθημερινό πόλεμο φθοράς) και αυτός ο ξεροκέφαλος ακόμη αντιστέκεται!

    Μετά την παντελή έλλειψη στοιχείων σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας στο Βατοπέδι αλλά και την απρόσμενη αποκάλυψη της συνομωσίας του πασόκ (εκβιασμοί, Κουκουβίνος, Σωτηροπούλου, κλπ) χάθηκε και αυτή η ευκαιρία να σπιλωθεί ο Καραμανλής.

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

    Η ψήφιση του προυπολογισμού είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ευκαιρία.

    Με πέντε-δέκα εκατομμυριάκια θα εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους κάποιοι πειναλέοι νεοδημοκράτες βουλευτές.

    Και θα βγαίνουν και στα κανάλια να λένε ότι ήταν για το καλό της χώρας, όπως ο Τατούλης.

    Μέσα στο Δεκέμβριο θα κριθεί η πορεία της χώρας μας για πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γειά σας φίλοι μου του Press-gr,

    Γειά σου παμμέγιστε Καψαμπέλη, είσαι και ο πρώτος. Μη σταματάς αυτό που κάνεις, έχω προβληματικό συκώτι και βοηθάς πολύ, μα την Παναγία.

    Με τις μαλακίες που γράφεις και λές καθημερινά, γελάω όχι μόνο εγώ αλλά και όλη η Ελλάδα!

    (Αληθεύει ότι είσαι ακόμη πιστός στη μόνη που λάτρεψες αληθινά στη ζωή σου, τη δεξιά σου χούφτα; )

    Παλιά είχαμε τον Κακανουνάκη, πήρες όμως τη σκυτάλη και οδεύεις ακάθεκτος για καινούργια ρεκόρ γραφικότητας (άν και τώρα τελευταία προσπαθεί φιλότιμα και ο Παπαγιάννης, δε λέω).

    Γειά σου και σένα Μάκη Γιομπαζολιά, μεγάλε δάσκαλε.

    Επί δεκαετίες έχεις γεμίσει με μίσος και χολή τη ζωή σου και είπες τώρα να τα μεταδώσεις και στη νέα γενιά!

    Συνέχισε, μη μας κόψεις τη διασκέδαση, έχει πολύ πλάκα όταν σε βλέπω τόσο ζορισμένο εναντίον της Ν.Δ.

    Μόνο πρόσεχε λίγο την πίεση γιατί θέλει προσοχή στην ηλικία σου. Μη συμβεί και τίποτε και χάσουμε τη διασκέδαση.

    By the way, που έλεγε και μια γλυκιά Κερκυραίικη ψυχή, μένει αλήθεια και κανα ψιλούλι για την ομάδα από το Μπόμπολα, ή μεροδούλι - μεροφάι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Υ.Γ.Οσο για τη δηθεν...αιτια,οτι δηλαδη "τον προλαβε ο Πατριαρχης πριν μπει μεσα",ενα θα πω:ευσεβεις ποθοι...

    28 Νοέμβριος 2008 11:36 μμ


    Σωστός!
    Τα πρόβατα του ορθοδοξου ποιμνίου με επικεφαλής τα πνευματικά τεκνα του Εφραίμ δεν θα το επιτρέψουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ!!!!
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ! ΕΥΤΥΧΩΣ!
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΠΟΙΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανωνυμε-28 Νοέμβριος 2008 10:26 μμ

    ...Και ο Chief Engineer θα το ηθελε, αφου πρωτα του εκανες μια πιπα, για να σου πει και τo story πως οι Καραμανλαιοι εχουν κανει τις offshore.Πανε μερικες δεκαετιες πισω και διαβασε και κανενα βιβλιαρακι και οχι μονο το "Εθναρχης" του Γ. Ραλλη.Ξυπνα Βασιληηηηηη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. dim79-28 Νοέμβριος 2008 11:36 μμ

    Εκκολαπτομενο Παπαγαλακι για ανοιξε τα στραβα σου διαβαζοντας αυτο to site.

    http://makelio.blogspot.com/2008/11/blog-post_3961.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. It aint over until the fat lady sings!.

    Tο παιγνίδι των εντυπώσεων θα τελειώσει μόλις κινηθεί ο Ρουσόπουλος.

    Ξέρει πολλά, για πολλούς.

    (Δεν έχετε μάθει επιπόλαιοι χαζούληδες ότι δεν πρέπει ΠΟΤΕ να φέρεις τον αντίπαλο να έχει την πλάτη στον τοίχο;).

    Δεν έχει άλλη επιλογή, θα σε σκίσει.

    Τα ξαναλέμε σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δουλεύει η δικαιοσύνη στην Ελληνική δημοκρατία.

    Ας πούμε ότι είμαι ένας ζάπλουτος μεγαλοαπατεώνας που έχω κλέψει δισεκατομμύρια από τους πελάτες μου και το χρηματιστήριο.

    Μία λύση για να μή με πιάσουν είναι να εξαφανιστώ σε κάποια Λατινοαμερικάνικη χώρα, κατά προτίμηση κάνοντας και μία πλαστική στο πρόσωπο.

    Στην Ελλάδα έχω και άλλη μία επιλογή. Αγοράζω ένα κανάλι και απειλώ την εκλεγμένη κυβέρνηση ότι εάν με στείλουν να δικαστώ θα τους κάνω συκοφαντικό πόλεμο και θα φέρω την αντιπολίτευση να κυβερνήσει.

    Καλό έ;

    (Και εγώ που νόμιζα ότι οι τηλεοπτικές συχνότητες είναι δημόσιο αγαθό, όπως λέει και το Σύνταγμα, μάλλον δεν είχα καταλάβει καλά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Άμα θέλει το Πατριαρχείο, καθαιρεί. Στον Ιεροσολύμων το έκανε. Εδώ δεν το έκανε. Γιατί; Μήπως του τα φέρνει; Λέω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Να τί λέει ο απλός λαός:
    Μόνο ένας βλάκας με περικεφαλαία θα πίστευε πως ο χρηματοαποδέκτης Βαρθολομαίος θα καθαιρούσε το χρηματοσυλλέκτη του Εφραίμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *