GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί δεν έπεισε ο κ. Γκρόζος...

. ...για τις έρευνες που ... δεν έγιναν για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου! . Εκτεθειμένος έχει μείνει μετά την κατάθεσή του στην Εξεταστική Ε...

.
...για τις έρευνες που ... δεν έγιναν για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου!
.
Εκτεθειμένος έχει μείνει μετά την κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ο επικεφαλής της Επιτροπής για το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος Στ. Γκρόζος.
-Στο ερώτημα γιατί ενώ η Επιτροπή είχε από καιρό τα στοιχεία για τις κινήσεις των λογαριασμών της Μονής Βατοπεδίου δεν δραστηριοποιήθηκε, απάντησε ότι τα παρέπεμψε στον εισαγγελέα. Ωστόσο η Επιτροπή μπορεί και υποχρετούται να κινηθεί αμέσως και ανεξάρτητα από την Δικαιοσύνη. Δεν τον έκανε....
-Δεν μπόρεσε να εξηγήσει γιατί η Επιτροπή δεν έκανε έρευνα για τον Αθω Κοιρανίδη, ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της υπόθεσης καθώς είναι επενδυτικός σύμβουλος της Μονής, παρέστη στην υπογραφή των συμβολαίων για το ολυμπιακό ακίνητο, διακινούσε τις επιταγές και είναι συνεταίρος με τον Αθ. Πάπιστα στην "Ανθεμιάς ΑΕ".
-Είπε ότι είναι απαράδεκτο ένα Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου όπως η Μονή Βατοπεδίου να έχει off shore εταιρεία αλλά δεν εξήγησε γιατί δεν πήρε μέτρα η Επιτροπή μόλις ενημέρωθηκε σχετικά από τις Τράπεζες.
Επίσης, δεν είναι πειστικοί οι ισχυρισμοί του ότι η κυβέρνηση δεν έχει σχέση με το έργο της Επιτροπής αφού διορισμένα μέλη της είναι εκπρόσωποι υπουργείων που ασφαλώς και ενημερώνουν τους προϊσταμένους τους.
------------------------------

16 σχόλια

  1. Άντε Πανίκα πανίβλακα ετοίμαζε τα μπουγαλάκια σου για τη στενή μαζί με το φιλαράκι σου τον Καραμ....

    φτου φτου κάτσε να ρίξω οινόπνευμα, είπα το όνομα και θα πάθω καμιά χολέρα από τη μπόχα και τη βρώμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ώστε ο Ζοροδήμαρχος δεν ήξερε τι γινότανε στην Νομαρχία του σε θέματα τόσο κρίσιμα, και που για τα οποία είχε προειδοποιήσει και τον Καραμανλή πριν από πολλούς σε σχέση με τις συνέπειες τους στην κυβέρνηση και στο κόμμα.
    Αυτό μόνο τον ενδιέφερε, η κυβέρνηση και το κόμμα, όχι ο κόσμος που αγωνιούσε.
    Δεν ήξερε γιατί αυτός ήταν απονήρευτος, δεν είχε νυχτοπερπατήσει, δεν είχε πατήσει σε πεζοδρόμιο, γιατί εκεί που βρίσκεται είναι γιατί κρατούσε στα χέρια του το Κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο, και με αυτό στα χέρια πορευόταν από μικρός, δεν ήξερε γιατί δεν τον ενημέρωσαν οι υφιστάμενοι του, λες και για το ζήτημα που αυτός απευθύνθηκε στον πρωθυπουργό εκείνοι θα τον αγνοούσαν και θα έκαναν του κεφαλιού τους, με προϊστάμενο αυτόν που από τραγουδιστής σε ένα φτηνό λαϊκό κέντρο, έγινε δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, και μπράβο του σε αυτό.
    Και τώρα μας λέει για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου πως είναι ένα μεγάλο θέμα αλλά όχι σκάνδαλο,
    και αθωώνει τους υπουργούς του πασόκ, που εκείνοι έχοντας δει την καυτή πατάτα της υπόθεσης επί των ημερών τους την στείλανε στο δικαστήριο, και αθωώνει και εκείνους τους υπουργούς της δεξιάς, της νέας δημοκρατίας που όχι μόνο φάγανε την πατάτα αλλά και το χώμα που φύτρωσε, καφτή καφτή και γουργουρίζανε σαν περιστέρια από την χαρά τους όταν την τρώγανε, μόνο οι πονηροί που δεν ξέρανε πως η πατάτα είχε περονόσπορο και θα τους χαλάσει, και τους χάλασε, και τώρα περιμένουν πως και πως τον γιατρό, την εξεταστική, να τους γιατρέψει, να ζήσουν αυτοί καλά και εμείς οι παρακατιανοί για αυτούς στην κακομοιριά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ troktiko
    ΓΙΑ ΤΟΠΛΟΥ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

    :


    Τεράστιο πολιτικό σκάνδαλο προκύπτει από το πόρισμα του οικονομικού επιθεωρητή Μ.Χριστοδουλάκη για το θέμα των εκτάσεων στην Ι.Μ. Τοπλού. Σύμφωνα με το πόρισμα επιρρίπτονται ευθύνες και σε πολιτικά πρόσωπα όπως είναι ο Γ.Δρυς πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ ενώ αναφορά γίνεται και στην Ντόρα Μπακογιάννη και στον Αδάμ Ρεγκούζα!
    Ο Γ.Δρυς σύμφωνα με το πόρισμα του επιθεωρητή που έχει πάει ήδη στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου έχει γράψει σημείωμα που αναφέρει ότι: "μην στενοχωριέστε ότι είναι θα σας το δώσω"!
    Μαρτυρίες...

    ...εμπλέκουν και τον Κώστα Μητσοτάκη με την κόρη του Ντόρα Μπακογιάννη και το σκάνδαλο είναι ότι αρκετοί έχουν ήδη αγοράσει εκτάσεις και δεν μπορούν να τις έχουν. Και δεν μιλάμε μόνο για Έλληνες αλλά για ξένους τουρίστες που ήθελαν εδώ το εξοχικό τους! Το σκάνδαλο θα πάρει διεθνείς προεκτάσεις και βέβαια εδώ οι πολιτικές ευθύνες είναι συγκεκριμένες. Ο επιθεωρητής δεν λέει πουθενά ότι παραπλανήθηκαν οι υπουργοί. Η αναφορά γίνεται αλλά τα υπόλοιπα είναι για τον εισαγγελέα.


    Αναρτήθηκε από troktiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χθές στον Αγ. Παντελεήμονα έγινε κάτι.
    Μήπως πήρε κάτι το (αριστερό;) αυτάκι σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκλεκτοί και αγαπημένοι μου φίλοι

    Πάντα σημαντικά νέα και ανακοινώσεις από την καθημερινή επικαιρότητα.


    Στη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου με τον Κινέζο πρόεδρο αναφέρθηκε στον ρόλο που διαδραματίζει η Κίνα στη διεθνή οικονομική «σκακιέρα» σήμερα.


    Μετά από τη βαρυσήμαντη αυτή δήλωση εμείς οι ομοφυλόφυλοι της δημοκρατικής παράταξης του Ηγέτη Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου (kostas/χωριάτης, παληκάρι από τα Σφακιά, pasok poisonous, chief engineer, veteran seaman και ο σύντροφος που ποστάρει με κεφαλαία το ίδιο μήνυμα με εμμονή) κάνουμε χαρούλες γιατί ο Πρόεδρος θα μας στείλει στην Κίνα να μας γλεντήσουν 2 δις Κινέζοι στα πλαίσια του μεγαλοφυούς του πλάνου για την αύξηση του εισαγόμενου συναλλάγματος.

    Πάντα με εκτίμηση,

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΟΥ ΛΟΥΗ ΜΕ ΔΕΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ?

    ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ? ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Η ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΝΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ
    ΛΕΩ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ?

    ΠΕΡΙΕΡΓΟ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τα πασοκια γνωριζουν ότι με αυτο το καλο παιδι εξουσια δεν βλέπουν οσο και να θελει η μαμα αμερικα. είπε θα φτιάξει το άλλο πασοκ. και εδω ηδη βρομαει απο τους βρυκολακες που ξυπνησαν παλι. αλλαξε τα ολα γιωργακη οπως είπες ειδαλλως δεν βλέπεις εξουσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γκρ..ούεζας, Ζορμπ...ουλάκης καί λοιπά μαργαριτάρια....

    μέ τήν υπόσχεση μιάς θέσης συμβούλου, (μόλις συνταξιοδοτηθούν), στό ΑΣΕΠ, λόγου χάριν, μέ ΙΣΟΒΙΑ αμοιβή περίπου καμμιά 12- αριά χιλάρικα τό μήνα, καθαρίζεις εύκολα μέ δαύτους τούς ταγούς τού Δημοκρατικού μας Πολιτισμού....
    Γιά νά μήν έχεις βλακώδεις απορίες, γιατί δέν ... έπεισε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μα γιαυτό το λόγο έδιωξαν κακήν κακός το Ζορμπά.
    Γιατί είχε φτάσει στο ψητό.

    Γιατί δεν μιλάει
    Νεοδημοκράτης γαρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΟΙΡΑΝΙΔΗΣ
    ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ

    είναι συνεργάτες,
    ή έχω μπλέξει του Κύπριους με μεσιτικά γραφεία, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εμμαους
    Εμμαους

    Η Ηγουμενη ειναι μονο 40 χρονων..εερε μανα μου πραμααααααα που σαλεβει και τον μουστερη γυρευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!

    Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε και εμείς αν ξεχειλώσει ο προυπολογισμός!

    Τι σημασία έχει που το Χαζο-γκιόργκο είναι 100% και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (πχ σχέδιο Ανάν, κλπ) άνθρωπος τον αμερικανών (μαζί με τη Ντορούλα;

    Τι σημασία έχει εάν δεν έχει γνώσεις σε ΤΙΠΟΤΕ, ιδιαίτερα στα οικονομικά που μας καίνε αυτή τη στιγμή;

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.

    Η συνταγή είναι του Γιωργάκη είναι ΑΠΛΗ.
    ............................
    Τάξε στο λαό λεφτά πριν τις εκλογές και μετά θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.
    ............................
    Αμερικανοί – καναλάρχες – συνδικαλιστές και λοιποί εγκάθετοι, όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - άλλοι για να κονομήσουμε και άλλοι για να γλυτώσουμε τη στενή:

    * [ALPHA] Ο γνωστός υπόδικος με ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican πληρώνει ΟΣΟ-ΟΣΟ δεκάδες πάμπλουτους τηλε-ηθοποιούς, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.
    * [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 20 δις του Δ’ ΚΠΣ (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ)
    * [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα
    * [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας
    * [ALTER-EXTRA3] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα)
    * [ΧΩΡΑ-ΒΡΑΔΥΝΗ] ο Τράγκας (δεν υπάρχει λέπι) νομίζει ότι θα πουλήσει φύλλα κατηγορώντας τη Ν.Δ.
    * [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο μεγαλο-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι;) δίνει τα ρέστα του όσο πιό μουλωχτά μπορεί
    * [ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο Θέμος Αναστασιάδης προσπαθεί να απεγνωσμένα να γλυτώσει τη στενή (οι ορκωτοί τέλειωσαν τους ελέγχους για τα 5 εκατ. και πάμε για δικογραφία)

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ:

    Kάθε πέντε μέρες ΜΑΙΜΟΥ δημοσκοπήσεις στα κανάλια (η δημοσκόπηση της Rass – ιστορικά η πιο φερέγγυα εταιρία δημοσκοπήσεων που φέρνει στα ίσια Ν.Δ. και πασόκ θάβεται από όλες τις εφημερίδες και τα κανάλια)
    και πάει λέγοντας.

    ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΟ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΥ.

    Ο έξυπνος νεοδημοκράτης ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι όλοι αυτοί είναι ένα ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ που θα καταρρεύσει μόλις κάνει την ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ο Καραμανλής.

    Ένα απλό ντιμπέιτ (ζωντανό, όχι κονσέρβα) θα δείξει τη διαφορά κλάσης με το Χαζογιώργο, γιαυτό και τον εμφανίζουν μόνο σε στημένη σκηνοθεσία, πχ. αποσπάσματα από ομιλίες. Τώρα τελευταία μάλιστα του μαθαίνουν και Ελληνικά, με έμφαση να μιλάει πολύ αργά.ά.ά.ά…για να μην χάνει τις φευγαλέες σκέψεις του.

    Όλοι αυτοί όμως λογαριάζουν όμως ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΑΟ!

    Πολύ σύντομα, μαζί με τους πάμπλουτους καναλάρχες και τους πρασινοφρουρούς πολιτικούς θα καταρεύσουν και οι προσδοκίες των αμερικανών να χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Βάρδαρους, την Κύπρο στους Τούρκους (σχέδιο Ανάν του Γιωργάκη) και να ματαιώσουν τους Ελληνορωσικούς αγωγούς πετρελαίου.

    Απλά πράγματα, λίγο υπομονή.

    ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δραστηριότητες & Eκδηλώσεις



    "Αλκιβιάδης – Η Ελλάδα δεν θα άντεχε...".

    Φιλοδοξίες, αντιζηλίες, έρωτες, μίση, πάθη, προδοσίες, μάχες και συνωμοσίες συνθέτουν το δεύτερο βιβλίο του Μπάμπη Πλαϊτάκη, ο οποίος επιστρέφει μετά το επιτυχημένο "Ο Γκρέκο και ο Μέγας Ιεροεξεταστής" με ένα ιστορικό μυθιστόρημα βασισμένο στη ζωή του Αλκιβιάδη, του τρομερού παιδιού της αρχαίας Ελλάδας, με τίτλο "Αλκιβιάδης – Η Ελλάδα δεν θα άντεχε...". Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα διαβάσει αποσπάσματα από το νέο του βιβλίο. Προλογίζει ο Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Σορβόννης κ. Αναστάσιος Π. Κουτσούκος.


    Fnac, Εμπορικό Κέντρο The Mall Athens, Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Aθήνα.

    Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 6305555
    ΠΟΤΕ
    27 Νοεμβρίου, 19:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δουλεύει η δικαιοσύνη στην Ελληνική δημοκρατία.

    Ας πούμε ότι είμαι ένας ζάπλουτος μεγαλοαπατεώνας που έχω κλέψει δισεκατομμύρια από τους πελάτες μου και το χρηματιστήριο.

    Μία λύση για να μή με πιάσουν είναι να εξαφανιστώ σε κάποια Λατινοαμερικάνικη χώρα, κατά προτίμηση κάνοντας και μία πλαστική στο πρόσωπο.

    Στην Ελλάδα έχω και άλλη μία επιλογή. Αγοράζω ένα κανάλι και απειλώ την εκλεγμένη κυβέρνηση ότι εάν με στείλουν να δικαστώ θα τους κάνω συκοφαντικό πόλεμο και θα φέρω την αντιπολίτευση να κυβερνήσει.

    Καλό έ;

    (Και εγώ που νόμιζα ότι οι τηλεοπτικές συχνότητες είναι δημόσιο αγαθό, όπως λέει και το Σύνταγμα, μάλλον δεν είχα καταλάβει καλά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *