GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τηλεφώνημα Εφραίμ στον Άνθιμο...

.. Από το greece-salonika.blogspot.com . Τηλεφώνημα του ηγούμενου Εφραίμ δέχθηκε πριν από λίγη ώρα (στις 13:10' το μεσημέρι),σύμφωνα με...

..
Από το greece-salonika.blogspot.com
.
Τηλεφώνημα του ηγούμενου Εφραίμ δέχθηκε πριν από λίγη ώρα (στις 13:10' το μεσημέρι),σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Greece Salonika- ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος. O ηγούμενος Εφραίμ,ο οποίος προφανώς προσπαθεί να χτίσει γέφυρες επικοινωνίας με άλλους ιεράρχες ήταν μεν απολογητικός αλλά εξέφρασε και τα... παράπονά του για τη "μη στήριξη" του Μητροπολίτη Άνθιμου.
Η συμβουλή του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης ήταν να προβεί σε μια έγγραφη ανακοίνωση ο ηγούμενος Εφραίμ στην οποία να ξεκαθαρίζει τη θέση του για ό,τι έχει συμβεί και να σταλεί στα ΜΜΕ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ηγούμενος Εφραίμ συμφώνησε και η δήλωση αυτή αναμένεται να σταλεί στα ΜΜΕ την ερχόμενη εβδομάδα.
--------------------------------

17 σχόλια

  1. ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΣΤΗΝ ΛΙΑΝΑ.....

    -ΕΛΑ ΛΙΑΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΙΤΙΣΑΣ ?

    -ΝΑΙ Η ΑΛΕΚΑ ΡΩΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ?

    -ΛΙΝΑ ΜΟΥ ΠΕΣ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ
    ΣΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΜΕ ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ - Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Τα έχουν δοκιμάσει όλα!

    Υπέκλεπταν τις συνομιλίες του, αναγνώρισαν τα Σκόπια σαν Μακεδονία ΜΙΑ ημέρα μετά την εκλογή του, υποστηρίζουν ξεδιάντροπα την Τουρκία στο Κυπριακό, απειλούν για το θέμα των Σκοπίων, φωνάζουν για τους ρώσικους αγωγούς, κλπ.

    Πέντε χρόνια πλουσιοπάροχες αμοιβές στους καναλάρχες για να υποστηρίξουν την αντιπολίτευση (με κάθε αθέμιτο μέσο και καθημερινό πόλεμο φθοράς) και αυτός ο ξεροκέφαλος ακόμη αντιστέκεται!

    Μετά την παντελή έλλειψη στοιχείων σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας στο Βατοπέδι αλλά και την απρόσμενη αποκάλυψη της συνομωσίας του πασόκ (εκβιασμοί, Κουκουβίνος, Σωτηροπούλου, κλπ) χάθηκε και αυτή η ευκαιρία να σπιλωθεί ο Καραμανλής.

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

    Η ψήφιση του προυπολογισμού είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ευκαιρία.

    Με πέντε-δέκα εκατομμυριάκια θα εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους κάποιοι πειναλέοι νεοδημοκράτες βουλευτές.

    Και θα βγαίνουν και στα κανάλια να λένε ότι ήταν για το καλό της χώρας, όπως ο Τατούλης.

    Μέσα στο Δεκέμβριο θα κριθεί η πορεία της χώρας μας για πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γειά σας φίλοι μου του Press-gr,

    Γειά σου παμμέγιστε Καψαμπέλη, είσαι και ο πρώτος. Μη σταματάς αυτό που κάνεις, έχω προβληματικό συκώτι και βοηθάς πολύ, μα την Παναγία.

    Με τις μαλακίες που γράφεις και λές καθημερινά, γελάω όχι μόνο εγώ αλλά και όλη η Ελλάδα!

    (Αληθεύει ότι είσαι ακόμη πιστός στη μόνη που λάτρεψες αληθινά στη ζωή σου, τη δεξιά σου χούφτα; )

    Παλιά είχαμε τον Κακανουνάκη, πήρες όμως τη σκυτάλη και οδεύεις ακάθεκτος για καινούργια ρεκόρ γραφικότητας (άν και τώρα τελευταία προσπαθεί φιλότιμα και ο Παπαγιάννης, δε λέω).

    Γειά σου και σένα Μάκη Γιομπαζολιά, μεγάλε δάσκαλε.

    Επί δεκαετίες έχεις γεμίσει με μίσος και χολή τη ζωή σου και είπες τώρα να τα μεταδώσεις και στη νέα γενιά!

    Συνέχισε, μη μας κόψεις τη διασκέδαση, έχει πολύ πλάκα όταν σε βλέπω τόσο ζορισμένο εναντίον της Ν.Δ.

    Μόνο πρόσεχε λίγο την πίεση γιατί θέλει προσοχή στην ηλικία σου. Μη συμβεί και τίποτε και χάσουμε τη διασκέδαση.

    By the way, που έλεγε και μια γλυκιά Κερκυραίικη ψυχή, μένει αλήθεια και κανα ψιλούλι για την ομάδα από το Μπόμπολα, ή μεροδούλι - μεροφάι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΞΑΝΑ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ!!!

    Την ώρα που ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητάει προσωποκράτηση για χρέη στο δημόσιο, ο υπουργός οικονομικών είναι υπόλογος για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που έχουν περάσει από τα χέρια του. Τιμολόγια του ALTER που είχαν βρεθεί εικονικά ξαφνικά έγιναν πεντακάθαρα!!!

    Το μεγάλο σκάνδαλο από τον υπουργό οικονομικών Γιώργο Αλογοσκούφη και τον υφυπουργό Γιώργο Μπέζα. Ξαφνικά έκλεισαν τα τιμολόγια που είχαν βρεθεί εικονικά και χαρακτηρίζονται καθαρά. Ότι είχε γράψει το troktiko πριν λίγες ημέρες. Ο υπουργός Γιώργος Αλογοσκούφης είναι συμμέτοχος σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που θα λάβει μεγάλες διαστάσεις αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αριστέας Μπουγάτσου "λευκά και γνήσια χαρακτηρίστηκαν και τα δώδεκα τιμολόγια του τηλεοπτικού καναλιού Alter Channel (Ελεύθερη Τηλεόραση Α.Ε.) μετά τον επανέλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Οικονομικής Επιθεώρησης του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και αφού είχαν χαρακτηριστεί όλα εικονικά από τον πρώτο έλεγχο!

    Όπως έχει γράψει η «Ε» από τις 21-2-2008, η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (ΥΠΕΕ) με πολυσέλιδη Ειδική Έκθεση Ελέγχου εντόπισε στο Alter την έκδοση και τη λήψη 12 τιμολογίων, αξίας 17 εκατ. ευρώ, για τις χρήσεις του 2001 και του 2003, τα χαρακτήρισε εικονικά και καταλόγισε 3πλάσιο πρόστιμο, 51 εκατ. ευρώ.
    Ταυτόχρονα με τον καταλογισμό του προστίμου η υπόθεση δρομολογήθηκε και ως προς το ποινικό της σκέλος από τον αρμόδιο εισαγγελέα της ΥΠΕΕ Ευάγγ. Ιωαννίδη.
    Με την ένδειξη «εξαιρετικά επείγον για τη διασφάλιση των συμφερόντων του Δημοσίου έναντι της επιχείρησης Ελεύθερη Τηλεόραση Α.Ε.», οι φορολογικές αρχές δέσμευσαν καταθέσεις των διοικητικών υπευθύνων, απαγόρευσαν την πώληση περιουσιακών στοιχείων κ.ά. Τα απαγορευτικά μέτρα ήρθησαν στα μέσα Μαρτίου, ύστερα από αίτημα του καναλιού και την αποδοχή του από τον υπουργό Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφη, με υπογραφή του υφυπουργού Α. Μπέζα.

    Και στον Ρουσόπουλο


    Όμως, το κανάλι είχε ζητήσει, όπως δικαιούταν, και επανέλεγχο των τιμολογίων, ενώ συντελεστές του Alter είχαν φτάσει ως το Μαξίμου, διαμαρτυρόμενοι για τα πρόστιμα και στον τότε υπουργό Επικρατείας Θ. Ρουσόπουλο.

    Ο επανέλεγχος περαιώθηκε στις 24 Οκτωβρίου από δύο νέους ελεγκτές, που αποσπάστηκαν «για την ιδιαιτέρως σοβαρή υπόθεση» και όπως προκύπτει από το έγγραφο με αριθμό Πρωτοκόλλου 1380, όλα βρέθηκαν εντάξει.
    Ο οικονομικός επιθεωρητής Γ. Ζαχαρόπουλος σημειώνει ότι «ο επανέλεγχος αποφαίνεται πως δεν υφίσταται εικονικότητα τιμολογίων, τόσο ως προς την έκδοση, όσο και ως προς τη λήψη» και κοινοποιεί το πόρισμα στο υπουργείο Οικονομικών και στον εισαγγελέα της ΥΠΕΕ.
    Ερωτήματα εγείρονται για το πώς οι προηγούμενοι ελεγκτές «παραπλανήθηκαν» τόσο πολύ και διαπίστωσαν ότι 12 τιμολόγια ήταν εικονικά καθώς και η κατά κράτος απόρριψη των συμπερασμάτων τους και του καταλογισμού τον οποίον έκαναν!
    Υπενθυμίζεται ότι η βαριά αυτή φορολογική υπόθεση για το Alter εκκρεμούσε από τα τέλη του 2003 και κυρίως από τον Φεβρουάριο του 2005, όταν στο πρώην ΣΔΟΕ έφτασε νέα καταγγελία. Οι έλεγχοι του φακέλου δρομολογήθηκαν ουσιαστικά από τα μέσα του 2006 και η «καμπάνα» έπεσε στα τέλη Ιανουαρίου, με ουρά και για πρόσθετες συνδεδεμένες με το Alter επιχειρήσεις, που εμφάνισαν πλαστά και εικονικά μέχρι και το 2004.
    Κατά περίεργο τρόπο η ειδική έκθεση ελέγχου δεν έφτασε ποτέ στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, που έχει κι αυτή αρμοδιότητα για τις εισηγμένες, ή όταν έφτασε αυτή δεν επιλήφθηκε του θέματος.
    Πάντως, έπειτα από πέντε χρόνια φαγούρας και κωλυσιεργίας των ελεγκτικών αρχών το Alter χρειάστηκε μόλις οκτώ μήνες και έναν επανέλεγχο υπό την αιγίδα του υπουργού Οικονομικών για να δικαιωθεί πανηγυρικά.
    Ως μέσο ενημέρωσης, εκτός από επιρροή, διαθέτει και ισχυρή φοροθωράκιση, που μάλλον στερούνται οι κοινοί θνητοί και οι λοιποί ιθαγενείς-παραβάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτές τις μέρες μας έχουν πρήξει στα κανάλια με ένα σωρό ψέμματα για την συμβολή της Εκκλησίας στην πρόοδρο του Ελληνικού Έθνους κλπ κλπ
    Οι Ρασοφόροι και ειδικώτερα οι Δεσποτάδες πάντα κοίταζαν τα συμφέροντά τους και συμμαχούσαν με τους εκάστοτε ισχυρούς , τους καταχτητές .Γιαυτό και αμοίβονταν από τους Σουλτάνους με φιρμάνια και Χρυσόβουλα .
    Οι Γάλλοι έκαναν τον χωρισμό Εκκλησίας-Κράτους το 1905 .
    Εμείς μετά από 103 χρόνια έχουμε πολιτικούς που προσκυνάνε Άγιες Ζώνες ,φυλάνε φυλακτά , υπογράφουν προνουντσιαμέντα για ταυτότητες και γενικά γλείφουν τους Δεσποτάδες για τα ψηφαλάκια και επιτρέπουν στους ρασοφόρους Θεομπάιχτες να κλέβουν την περιουσία του Λαού.

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΣΟΙ ΤΡΕΞΑΝΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΝΔ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΙΣΩΣ ΚΛΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ

    ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ PEDI
    ΕΦΡΑΙΜΟΥΛΗ.....

    Η ΛΙΑΝΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχουν ποινικές ευθύνες!
    Τίποτα δεν έγινε από μόνο του!
    Όποιος θέλει χάριν των δικών του ανθρώπων να στιγματιστεί με το όνειδος της συγκάλυψης και του κουκουλώματος της υπόθεσης του Βατοπεδίου από πλευράς πολιτικών ευθυνών και ευθύνες πολιτικών ας το κάνει.
    Η ντροπή θα κρέμεται επί της κεφαλής του χειρότερα και από την ντροπή της Αποστασίας από την Ένωση Κέντρου, που ουσιαστικά ήταν ο δρόμος που έφερε την Δικτακτορία των Συνταγματαρχών στην πατρίδα μας.
    Ελπίζω ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, να μην είναι αυτός που θα δεχτεί να φέρει αυτός προσωπικά, και τα παιδιά των παιδιών του αυτό το μίασμα.
    Δεν του αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΤΣΟΝΑΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΜΠΟΙΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;
    ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ,
    ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ.
    Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΟΡΘΩΣ ΜΙΛΗΣΕ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ, ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΕΦΡΑΙΜΟΥΛΗΣ ΤΟ ΓΑΤΟΝΙ.
    Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΠΗΓΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ Π. ΔΟΥΚΑ ΑΠΟ ΒΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
    ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΣΑΜΕ ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΣ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, Ο ΓΑΠ ΓΙΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΤΙΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ .
    ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ.
    ΕΝ ΜΕΣΩ ΥΦΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΣΤΕΝΑΖΕΙ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥΣ ΚΟΜΗΣΑΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΟΔΕΞΙΑΣ.
    ΗΔΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΝ ΤΑ ΙΝΙΑ, ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΩΣΕΙ ΣΤΑ ΓΚΑΛΛΟΠ.
    ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΟΥΣ, ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥΣ.
    ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΥΣΟΔΟΜΟΥΝ, Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ.
    ΚΥΤΤΑΜΕ ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥΣ ΛΥΠΟΨΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΟΜΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
    Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΑΣ, Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ
    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά ρέ,
    μού θύμησες εκείνον τόν Πασόκο υποκλω
    παία τού ΟΤΕ.(10ΕΤΕΙΑ 80).
    Αναστάσης.(Ο Μαρούδας τόν προστάτεψε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. It aint over until the fat lady sings!.

    Tο παιγνίδι των εντυπώσεων θα τελειώσει μόλις κινηθεί ο Ρουσόπουλος.

    Ξέρει πολλά, για πολλούς.

    (Δεν έχετε μάθει επιπόλαιοι χαζούληδες ότι δεν πρέπει ΠΟΤΕ να φέρεις τον αντίπαλο να έχει την πλάτη στον τοίχο;).

    Δεν έχει άλλη επιλογή, θα σε σκίσει.

    Τα ξαναλέμε σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δουλεύει η δικαιοσύνη στην Ελληνική δημοκρατία.

    Ας πούμε ότι είμαι ένας ζάπλουτος μεγαλοαπατεώνας που έχω κλέψει δισεκατομμύρια από τους πελάτες μου και το χρηματιστήριο.

    Μία λύση για να μή με πιάσουν είναι να εξαφανιστώ σε κάποια Λατινοαμερικάνικη χώρα, κατά προτίμηση κάνοντας και μία πλαστική στο πρόσωπο.

    Στην Ελλάδα έχω και άλλη μία επιλογή. Αγοράζω ένα κανάλι και απειλώ την εκλεγμένη κυβέρνηση ότι εάν με στείλουν να δικαστώ θα τους κάνω συκοφαντικό πόλεμο και θα φέρω την αντιπολίτευση να κυβερνήσει.

    Καλό έ;

    (Και εγώ που νόμιζα ότι οι τηλεοπτικές συχνότητες είναι δημόσιο αγαθό, όπως λέει και το Σύνταγμα, μάλλον δεν είχα καταλάβει καλά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γειά σας φίλοι μου του Press-gr,

    Γειά σου παμμέγιστε Καψαμπέλη, είσαι και ο πρώτος. Μη σταματάς αυτό που κάνεις, έχω προβληματικό συκώτι και βοηθάς πολύ, μα την Παναγία.

    Με τις μαλακίες που γράφεις και λές καθημερινά, γελάω όχι μόνο εγώ αλλά και όλη η Ελλάδα!

    (Αληθεύει ότι είσαι ακόμη πιστός στη μόνη που λάτρεψες αληθινά στη ζωή σου, τη δεξιά σου χούφτα; )

    Παλιά είχαμε τον Κακανουνάκη, πήρες όμως τη σκυτάλη και οδεύεις ακάθεκτος για καινούργια ρεκόρ γραφικότητας (άν και τώρα τελευταία προσπαθεί φιλότιμα και ο Παπαγιάννης, δε λέω).

    Γειά σου και σένα Μάκη Γιομπαζολιά, μεγάλε δάσκαλε.

    Επί δεκαετίες έχεις γεμίσει με μίσος και χολή τη ζωή σου και είπες τώρα να τα μεταδώσεις και στη νέα γενιά!

    Συνέχισε, μη μας κόψεις τη διασκέδαση, έχει πολύ πλάκα όταν σε βλέπω τόσο ζορισμένο εναντίον της Ν.Δ.

    Μόνο πρόσεχε λίγο την πίεση γιατί θέλει προσοχή στην ηλικία σου. Μη συμβεί και τίποτε και χάσουμε τη διασκέδαση.

    By the way, που έλεγε και μια γλυκιά Κερκυραίικη ψυχή, μένει αλήθεια και κανα ψιλούλι για την ομάδα από το Μπόμπολα, ή μεροδούλι - μεροφάι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΑΣΠΗ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 30 (28-11-08)

    (Ξετυλίγεται καθημερινά το κουβάρι της συνομωσίας, Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΒΑΓΓΕΛΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΑΝ, απλά τους χάλασε βλακωδώς τη μανέστρα το golden boy ο Παπακωνσταντίνου)

    2001-2003:
    1.ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ με υπογραφές των υπουργών Φωτιάδη και Δρύ του πασόκ.

    ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008:
    2. Η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά της Interamerican για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ). Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος

    ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ + ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2008
    3. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδιοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
    4. Το Χαζογκιόργκο και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
    5. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
    6. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
    7. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
    8. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
    9. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
    10. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.

    ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2008
    11. Αρχίζει η εξεταστική. Κάποια Σωτηροπούλου (υποτιθέμενη δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
    12. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
    13. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
    14. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
    15. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
    16. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
    17. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά. Ο Αποστολίδης έχει δικηγόρο το Ραγκούση, που ήταν συνήγορος της 17 Νοέμβρη και του έκπτωτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου.
    18. Ο μάρτυς Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.
    19. Την προηγούμενη της κατάθεσής του στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
    20. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τα προβλήματα στα νοσοκομεία.
    21. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα και αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στα προβλήματα των νοσοκομείων και την ακρίβεια (που τόχω ξανακούσει;).
    22. Ο Παπακωνσταντίνου του πασόκ επίσης λέει ότι η Σωτηροπούλου είναι Νεοδημοκράτισσα (τόσο νεοδημοκράτισσα που κατηγορούσε τον Καραμανλής ότι συντόνιζε την ιστορία του Βατοπεδίου).
    23. Ο Παπακωνσταντίνου ομολογεί ότι ήξερε για το βίντεο από το Σεπτέμβρη. Εάν ήταν νεοδημοκράτης ο Πάπιστας θα πήγαινε το βίντεο στη Ν.Δ. ή στο πασόκ; Και μάλιστα το golden boy του πασόκ προσπαθεί να μας πείσει ότι ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ στο πασόκ δεν είχε ενημερωθεί για το βίντεο.
    24. Η Κάνου έφερε στην Εξεταστική ιδιόχειρο σημείωμα της Σωτηροπούλου που καθοδηγούσε την Κάνου να πεί ψέμματα για τον Καραμανλή. ¨Εχει επίσης και κασέτα που η Σωτηροπούλου της έλεγε «ήλθε η ώρα να βγάλουμε λεφτά» (Σημ.: από τον Εφραίμ δεν θα έπαιρναν γιατί το θέμα είχε ήδη σκάσει στις τηλεοράσεις, άρα από ποιόν θα τα έπαιρναν τα λεφτά;). Η Σωτηροπούλου καταθέτει ότι είχε επίσης ενημερώσει ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ (όλα τα πράσινα μπουμπούκια στο κόλπο).
    25. Ο Γιωργάκης ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ πως είναι δυνατό να κατηγορεί η παλιο-νέα-δημοκρατία το δεξί του χέρι; Ερωτώμενος ο Παπακωνσταντίνου γιατί επί δίμηνο χειροκροτούσε τις κατηγορίες της Σωτηροπούλου εναντίον του Καραμανλή, παρόλο που ήξερε ότι ήταν όλα ψέμματα, λέει άλλα αντάλλων (πχ. όλο το σκυλολόι των εκβιαστών ήταν νεοδημοκράτες). Το σενάριο μπάζει εντελώς αλλά ο Γιωργάκης ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΊΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    26. Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της μονής και των διαφόρων εμπλεκόμενων εταιριών και δεν φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ οποιαδήποτε σχέση με πολιτικό της Ν.Δ. Απογοητευμένοι οι βουλευτές του πασόκ, φωνάζουν ασυνάρτητα προς όλες τις κατευθύνσεις να ανοίξουν και άλλοι λογαριασμοί, προφανώς για εντυπώσεις στα κανάλια.
    27. Οι Σωτηροπούλου και Κουκουβίνος (που έλεγαν ότι ο Καραμανλής έχει οργανώσει το Βατοπέδι) κατηγορούνται επώνυμα ότι έκαναν πολλούς άλλους εκβιασμούς και έταζαν (έναντι χιλιάδων ευρώ) ακόμη και γραφεία ΠΡΟΠΟ σε καλόπιστους συμπολίτες τους.
    28. Αποκαλύπτεται ότι ο Κουκουβίνος είχε κατέβει σαν υποψήφιος του πασόκ στις εκλογές του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι πρασινοφρουροί ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούν λογαριασμούς με χρήμα προς πολιτικούς, προς απογοήτευσή τους δεν βρίσκουν τίποτε.
    29.Μια εβδομάδα πέρασε και ακόμη δεν έχει κάνει μήνυση ο Χοντροβαγγέλας στη Σωτηροπούλου, που είπε ότι τον είχε ενημερώσει από καιρό για όλα. Μάλλον δεν το έμαθε, γιαυτό δεν της έκανε μήνυση, ή μπορεί και επειδή τη λυπήθηκε γιατί είναι και καλός άνθρωπος (λές να είναι τίποτε άλλο, μπά)
    30. Πάγκαλος και Κακλαμάνης λένε ότι έφταιγαν οι υπουργοί τόσο του πασόκ όσο και της νέας δημοκρατίας (κοινώς απλώνουμε τη μανέστρα).


    ΒΕΒΑΙΑ:
    Ο ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican καθημερινά παίζει το ιδιο επεισόδιο με τους λακέδες του, αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια (εάν το μαγνητοσκοπούσαν θα γλύτωναν πολύ κόπο και χρήμα).
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΟΝ ALPHA (Παπουτσής, Καρχιμάκης, Ρόβλιας, Πατουλίδου, κλπ), συνεπικουρούμενους από το μετανοημένο κομμουνιστή Βερύκιο, τον εξαγορασμένο εκδότη Κύρτσο και τον πονηρούλη Σρόιτερ, του Θέμου Αναστασιάδη.
    ..............
    Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΑΖΟ-ΓΚΙΟΡΓΚΟΥ KAI ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΗ Ν.Δ. (μαζί και ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, καλά αυτός είναι παντός καιρού εναντίον της Ν.Δ., περιμένει τα 20 δις του 4ου πακέτου από την Ε.Ε.)
    [όχι πως δεν έχουν γίνει επικοινωνιακές ηλιθιότητες από τον Καραμανλή, που δεν μπόρεσε ποτέ να καταλάβει τις ανεπάρκειες του Ρουσόπουλου].
    ...............
    ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 31

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ενας μπάρμπας σε τοπικό κανάλι στην Ήπειρο, από το χωριό του,έλεγε προχτές για το σκάνδαλο: Μια φορά ένας κυνηγός μπήκε σε ένα δάσος και έψαχνε τα ίχνη ενός λιονταριού. Ρώτησε μήπως είδε κανένας τα ίχνη και του είπαν "Μα, δεν βλέπεις, να το λιοντάρι". "Οχι, λέει αυτός, εγώ θέλω να βρω τα ίχνη του". Δεν έβλεπε το λιοντάρι. Κάποιος επώνυμος το επανέλαβε σε παραλλαγή με λύκο. Δε βλέπετε, ορέ παλληκάρια, το λιοντάρι... Αφήστε τις τσιριμόνιες. Να πάνε στον εισαγγελέα ούλοι, Πασόκοι και ΝΔ-ίτες που ενέχονται. Εκτός αν δεν θέλετε να βλέπετε το λιοντάρι. Αν ανεβαίνει το ΠΑΣΟΚ και πέφτει η ΝΔ, ποσώς με νοιάζει. Και οι δύο "βλάπτουν τη Συρία" το ίδιο. Έτσι κι αλλιώς δεν θα δω άσπρη μέρα από κανένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕ! ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! π.χ. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *