GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Εξαφανίστηκε" μάρτυρας...

. ...για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου! . Πρόκειται να καταθέσει σήμερα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη Μονή Βατοπεδίου ένας...

.
...για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου!
.
Πρόκειται να καταθέσει σήμερα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη Μονή Βατοπεδίου ένας ακόμη ουσιώδης μάρτυρας, ο τοπογράφος κ. Κιάκας. Είναι αυτός που είχε κάνει τα τοπογραφικά στα οποία μεγάλος αριθμός στρεμμάτων παρουσιάζονταν ως άρτια και οικοδομήσιμα ενώ στην πραγματικότητα ήταν δασική έκταση!
Ωστόσο μέχρι χθες το απόγευμα ο μάρτυρας ενώ αναζητείτο αρμοδίως για τη σημερινή εξέταση, δεν μπορούσε να εντοπιστεί. Ήταν "εξαφανισμένος". Προφανώς συμπτωματικά και σήμερα, την ώρα που πρέπει, θα βρίσκεται ενώπιον της Επιτροπής της Βουλής για να δώσει εξηγήσεις.
--------------------------------

9 σχόλια

  1. ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ από το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη και του Παπαγιάννη (καλή η μπάζα από το μπολντοζιέρη το Μπόμπολα και τον ασφαλιστή τον Κοντομηνά;)
    Με επίπεδο ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΤΟΥ 80, αναπαράγουν τα πράσινα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών και έχουν γίνει σημείο αναφοράς και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.
    Για τους υπόλοιπους πολίτες απλά ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί τους!
    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ.
    Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα υποπροϊόντα είναι ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ από τους αφεντάδες.
    Και κρίνει, πάντα κρίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΙΑΚΑ ΚΙΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΔΩ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σειρά για να καταθέσει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τις ανταλλαγές ακινήτων μεταξύ Δημοσίου και Μονής Βατοπαιδίου, είχε το πρωί της Πέμπτης ο πρώην δήμαρχος της Βιστωνίδας, εκλεγμένος την κρίσιμη περίοδο με το ΠΑΣΟΚ, που συμμετείχε στην προσπάθεια των τοπικών φορέων να προστατέψουν τη λιμνοθάλασσα από την διεκδίκηση της Μονής.
    Όπως ανέφερε ο κ.Βασίλης Τσολακίδης, αν και δεν παρίστατο στην επίσκεψη των τοπικών φορέων στο γραφείο του κ.Ρουσόπουλου, του έγινε σαφές στη συνέχεια ότι αυτοί είχαν καθησυχαστεί ότι η Μονή δεν πρόκειται να έχει τελικά την κυριότητα των περιοχών αυτών.
    «Λίγες μέρες μετά την επίσκεψη στον κ. Ρουσόπουλο, ο Δεσπότης μου είπε: "Δήμαρχε άστα. Αφού φεύγουν από δω, θα δούμε τι θα γίνει», σημείωσε χαρακτηριστικά, εκτιμώντας ότι επρόκειτο περί κοινού μυστικού ότι θα γίνει ανταλλαγή εκτάσεων. «Δηλαδή κατέβηκαν από κει όλοι οι φορείς της Ξάνθης, ξεκίνησαν από κει δέκα άνθρωποι για να πάνε στο γραφείο του για να τους πει ότι είναι αναρμόδιος; Πιστεύω ότι θα έλεγε κατευθείαν ότι δεν μπορεί» απάντησε σε ερώτηση του Αθ. Πλεύρη, βουλευτή του ΛΑΟΣ.
    Μάλιστα, ο κ.Τσολακίδης κατέθεσε και επιστολή του νομάρχη Ξάνθης κ.Παυλίδη, εννέα μέρες μετά την επίμαχη σύσκεψη. Σε απόσπασμα αυτής αναφέρεται ότι «όσον αφορά στη συνάντηση με τον κο Ρουσόπουλο και την βαριά φρασεολογία που χρησιμοποιείται γύρω απ’ αυτήν, με προφανή σκοπό να υπεισέλθουν κομματικές λογικές στον κοινό αγώνα, νομίζω ότι ήταν διαφανής και εγγυημένη στο περιεχόμενό της υπέρ των δικαίων μας, όπως αποδεικνύεται από την παρουσία του Μητροπολίτη μας, του οποίου τις θέσεις ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει».
    Ο Ν.Τσούκαλης του ΣΥΡΙΖΑ αναρρωτήθηκε «τι θα μπορούσε να πει ο κος Ρουσόπουλος στη συνάντηση για να υπερασπιστεί τα δίκαια της περιοχής; Είναι δυνατόν να είπε πως είναι αναρμόδιος; ... Δεδομένου ότι είχαν υπογραφεί όλα, προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα πως τους είπε ότι πλέον έχει τελειώσει, μην ανησυχείτε, δεν θα σας ακουμπήσουμε τη λίμνη, θα δώσουμε αλλού οικόπεδα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντα γεμάτη από ξεπουλημένα ΤΣΟΚΑΡΑ σαν τα παλιoτόμαρα του ALPHA ήταν η υποτιθέμενη δημοσιογραφία.
    Όσο περισσότερο πλησιάζει η ώρα του αφεντικού τους του ασφαλιστή του Κοντομηνά για τα ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, τόσο πιό πολύ θα ουρλιάζουν τα πληρωμένα τσιράκια του σαν το Βερύκιο και τον Κύρτσο!
    Μήπως θέλουν να επηρεάσουν τη δικαιοσύνη, ά μπά δεν το πιστεύω.
    Ούστ ρεμπεσκέδες, έχετε θεσμοθετήσει τον εκβιασμό σε επάγγελμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι πάει να πει "εξαφανίστηκε";

    Τον φάγανε;


    Όπως και οι ΠΑΣΟΚοι τότε καθαρίζανε κόσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά μάλλον Γκιάκας είναι ή Γιάγκας και όχι Κιάκας.

    Αυτός έπρεπε να εξεταστεί πρωτος και να ψάξουμε τα τι και πως. Αυτός δεν είναι που είχε και ραδιοσταθμό στο Αγρίνιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η όλη κατάσταση που διαμορφώνεται καθημερινά, παραπέμπει σε εποχές Χούντας. Ντροπή!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προφανώς όλοι εσείς έχετε χρόνο και ασχολείστε και με τα blogs. Ο κ. Κιάκας έπρεπε να τρέχει για το μεροκάματο για να πληρώσει τα νοίκια για ένα γραφείο-τρύπα κι ένα δυάρι που βλέπει στον ακάλυπτο. Είμαι σίγουρη ότι μένετε σε καλύτερα σπίτια, κόπτεστε για το δίκιο και καλά θα κάνετε να ψάχνετε περισσότερο πριν δημοσιεύσετε ανυπόστατες πληροφορίες. Ο κ. Κιάκας μετρούσε χωράφια όλη μέρα στο Κιλκίς και φυσικά δεν μπορούσε να σηκώσει το σταθερό στο γραφείο του. Αυτο σημαίνει για εσάς ότι ήταν εξαφανισμένος; Μόλις πήρε την πρόσκληση, πήρε αεροπλάνο με δανεικά για να κατέβει Αθήνα. Δεν έχει τίποτα να κρύψει. Έκανε τη δουλειά του. Ξέρετε όλοι εσείς πότε ένα οικόπεδο χαρακτηρίζεται άρτιο και οικοδομήσιμο; Γνωρίζετε τι αναφέρει η δήλωση του ν. 651/77 που χαρακτηρίζει πότε ενα τεμάχιο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο σύμφωνα με τις ισχύουσες πολεοδομικές διατάξεις; Μπορεί ο ιδιώτης τοπογράφος να υποκαταστήσει τη δασική και την αρχαιολογική υπηρεσία και να χαρακτηρίσει απο μόνος του την εκταση που μέτρησε; Και αν ναι, τότε γιατί η πολεοδομία στην έκδοση οποιασδήποτε οικοδομικής άδειας απαιτεί, για να έχει πληρότητα ο φάκελος, να υποβάλλονται τοπογραφικά στις ανωτέρω υπηρεσίες έτσι ώστε να αποφανθούν αν η έκταση ειναι αρχαιολογικού ενδιαφέροντος ή δασική; Την τελική ευθύνη για το αν είναι δασική η έκταση στην Ουρανούπολη την έχει η δασική υπηρεσία (κρατικός φορέας). Έναν τοπογράφο αν τον στείλουν να μετρήσει και τον Παρθενώνα, θα τον μετρήσει και θα τον χαρακτηρίσει ανάλογα. Αν κάποιοι θέλουν να τον πουλήσουν ή να τον ανταλλάξουν, δική τους υπόθεση.

    Γεωργίου Λίτσα (αυτή που του έδωσε δανεικά)

    Υ.Γ.: Όταν ήμουν νεαρή φοιτήτρια διάβασα το βιβλίο "Η χαμένη τιμή της Κατερίνα Μπλουμ". Εσείς το έχετε διαβάσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΓΚΕΣ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΤΗ ΦΟΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΣΑΚΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΘΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ.ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ,ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση