GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι υπουργοί έκαναν τις χαριστικές ανταλλαγές...

. Τι κατέθεσε ο Π. Ψωμιάδης στην Εξεταστική Επιτροπή για το σκάνδαλο και οι αντιφάσεις του . Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης κ...

.
Τι κατέθεσε ο Π. Ψωμιάδης στην Εξεταστική Επιτροπή για το σκάνδαλο και οι αντιφάσεις του
.
Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή μεταξύ άλλων ότι:
- Κανένας υπουργός δεν του απάντησε στην από 16/12/05 επιστολή προς το Γραφείο του πρωθυπουργού και τη μισή κυβέρνηση της ΝΔ στην οποία αναφέρει επί λέξει ότι οι ανταλλαγές ακινήτων με την Μονή Βατοπεδίου είναι “μεθόδευση πίσω από τις πλάτες του αιρετού Νομάρχη που έχει την ευθύνη της προστασίας και διαχείρισης των εκτάσεων του υπουργείου Γεωργίας” και ότι τυχόν εμμονή των αποδεκτών της επιστολής (Μαξίμου, υπουργοί) «στην υλοποίηση της μυστικά μεθοδευμένης αυτής χαριστικής ανταλλαγής, πέραν από την αλγεινή εικόνα που θα προκαλέσει στην κοινή γνώμη για την Κυβέρνηση, θα ξεσηκώσει και θύελλα αντιδράσεων από τους αντίστοιχους Δήμους και τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης…»
Αντί να απαντήσουν στην επιστολή τα αρμόδια στελέχη της κυβέρνησης προχώρησαν εσπευσμένα στην σύνταξη δύο συμβολαίων ανταλλαγών (2195 και 2196/21-12-05 με τα οποία παραχωρήθηκαν από την ΚΕΔ στη Μονή 73 οικόπεδα φιλέτα της Θεσσαλονίκης) και κατόπιν… αιτήθηκαν και έλαβαν τη σύμπραξη της Νομαρχίας στις αναγκαίες ενέργειες («όλα έγιναν με ταχύτητα φωτός»).
- Σε ερώτηση ποιος σχεδίασε, ποιος προώθησε και ποιος υλοποίησε τις ανταλλαγές (που στην από 16/12/05 επιστολή του χαρακτηρίζει ως «μυστικά μεθοδευμένη χαριστική ανταλλαγή») απάντησε ότι η Νομαρχία δεν σχεδίασε και δεν οργάνωσε και ότι η σημερινή κυβέρνηση αποφάσισε, οργάνωσε και υλοποίησε τις ανταλλαγές.
- Δήλωσε επίσης ότι δεν συνυπέγραψε στις ανταλλαγές και ότι όταν με εντολή Νομάρχη οι υπηρεσίες του υπέγραψαν την αποδέσμευση των ακινήτων, είχαν ήδη γίνει οι μεταβιβάσεις.
- Αποδέχθηκε ότι όντως οι ανταλλαγές αυτές ήταν παράνομες και σκανδαλώδεις, αλλά ο ίδιος το κατάλαβε το 2007 οπότε και, όπως ισχυρίστηκε, αντέδρασε. Ο νομάρχης επικαλέστηκε παντελή άγνοια για τη μεταβίβαση των οικοπέδων, τα οποία κατά νόμο δεν μπορούν να μεταβιβαστούν δική του γνώση, το οποίο ως γεγονός πληροφορήθηκε, όπως κατέθεσε, τον Ιούλιο του 2007, όταν η Β. Πατουλίδου έφερε το θέμα στο Νομαρχιακό Συμβούλιο.
«ΑΠ: Εμμένω ότι την έστειλα (την από 16/12/05 επιστολή). Είμαι ειλικρινής και το χέρι μου το βάζω στο Ευαγγέλιο.
ΕΡ: … ότι αυτό το οποίο επιχειρήθηκε ήταν παράνομο και ήταν κάτι το οποίο στη συνέχεια επιτελέστηκε. Σκανδαλώδες και επιτελέστηκε.
ΑΠ: Το οποίο το αντιλήφθηκα το 2007.
ΕΡ: Εντάξει.
ΑΠ: Δεν είναι κακό το 2006 να μην το είχα αντιληφθεί και πιθανόν μαζί με εμένα να το αντιλήφθηκαν και οι Βουλευτές οι δικοί σας. Αν το αντιλήφθηκαν, τι να κάνουμε, δηλαδή;»

Ωστόσο, η αλληλουχία των εγγράφων αποτυπώνει μια πραγματικότητα που έρχεται σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς του νομάρχη. Άλλωστε, όπως είναι γνωστό, όλα τα ακίνητα της Θεσσαλονίκης είναι ακίνητα που προορίζονται για αγροτική αποκατάσταση. Αρμόδια υπηρεσία για ακίνητα που προορίζονται για αγροτική αποκατάσταση είναι η Επιτροπή Απαλλοτριώσεων και το Συμβούλιο Διανομών αμφότερα υπηρεσίες της τοπικής αυτοδιοίκησης (ν. 1644/1986). Οι σχετικές αρμοδιότητες έχουν μεταβιβαστεί στον αιρετό Νομάρχη, για να μην αποφασίζει ερήμην των τοπικών κοινωνιών και χωρίς έλεγχό του η κεντρική Διοίκηση.
- Ερωτηθείς για τη συνάντηση στο γραφείο του, δήλωσε ότι δεν μίλησε ποτέ για Καραμανλή, μίλησε για την πολιτεία και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
- Δεν έδωσε καμία πειστική απάντηση για την σύμπραξή του στις ανταλλαγές που έρχεται σε κάθετη αντίθεση με την από 16/12/05 επιστολή του, αλλά ούτε όταν ρωτήθηκε γιατί δεν κοινοποίησε την επιστολή του στην αντιπολίτευση του Νομαρχιακού Συμβουλίου και στους θιγόμενους δημάρχους, όπως έκαναν οι νομάρχες Ροδόπης, Ξάνθης και Χαλκιδικής.
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ:
Πράγματι, οι μεταβιβάσεις ξεκίνησαν με τα υπ’ αριθμ. 2195 και 2196/21-12-05, πριν εκδοθούν το Μάιο του 2006 οι αποφάσεις του Νομάρχη. Ωστόσο, υπάρχουν, όπως ανέφεραν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, στοιχεία που συγκρούονται με τους ισχυρισμούς του νομάρχη:
- Το από 17/5/05 έγγραφο της Διευθύντριας Πολιτικής Γης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μαντέλη με τον χαρακτηρισμό «ΕΠΕΙΓΟΝ – ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ», αποδέκτη, μεταξύ άλλων, την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θες/κης και θέμα «Ζητούνται στοιχεία», όπου ρητά αναγράφεται «προκειμένου να ενημερωθεί άμεσα το γραφείο του Υφυπουργού κ. Κοντού εντός 10 ημερών να γνωρίσουν οι Νομαρχίες κοινόχρηστες και διαθέσιμες εκτάσεις, εντοπίζοντας εκείνες που έχουν οικοδομική ή τουριστική αξία ή είναι παραθαλάσσιες». Συνεπώς, υπάρχει σαφής εντολή του κ. Κοντού από τις 17/5/05, που κοινοποιήθηκε και στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης.
- Στις 29/11/05 πάλι το υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης με έγγραφο που υπογράφει η κα Μαντέλη απευθύνεται στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης, με την οποία ζητούν στοιχεία για οικόπεδα στο Πανόραμα, στο Ωραιόκαστρο, στη Νέα Ραιδεστό και στην Καρδία, δηλαδή στα «φιλέτα» της Θεσσαλονίκης.
- Στις 7/12/05 απαντά στο υπουργείο η Νομαρχία, στέλνοντας αδιαμαρτύρητα τα στοιχεία για τα οικόπεδα που τελικά εκχωρήθηκαν με τις χαριστικές ανταλλαγές στη Μονή Βατοπεδίου και κατόπιν κατέληξαν στον Όμιλο Πάπιστα. Αυτό είναι και το τελευταίο έγγραφο πριν από τη σύνταξη 2195 και 2196/21-12-05.
- Συνεπώς, η από 16/12/05 επιστολή του νομάρχη στο Μαξίμου και στην μισή κυβέρνηση ήρθε ως αποτέλεσμα των παραπάνω εγγράφων και αυτό καταδεικνύεται από το γεγονός ότι 9η αποδέκτρια της επιστολής αυτής είναι η ίδια η κα Μαντέλη που αναφέρεται ονομαστικά. Είναι προφανές ότι η Νομαρχία και ο ίδιος ο νομάρχης γνώριζε πάρα πολύ καλά και τις προθέσεις της κυβέρνησης και την προηγούμενη αλληλογραφία εντολών του κ. Κοντού και την αρμόδια Διευθύντρια που υπέγραφε τα έγγραφα.
- Στις 23/1/06 και πάλι η κ. Μαντέλη στέλνει έγγραφο το οποίο κοινοποιεί στα γραφεία των κ. Μπασιάκου, Κοντού, Ψωμιάδη και Μπίκου (αντινομάρχη). Το έγγραφο αυτό αφορά την ανάθεση στην ΚΕΔ των διαθεσίμων ακινήτων – φιλέτων με το σκοπό των ανταλλαγών.
- Στις 19/4/06 πάλι η Διεύθυνση Πολιτικής Γης (κ. Μαντέλη) απευθύνεται στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, κοινοποιεί το έγγραφο στα γραφεία των κ. Μπασιάκου, Κοντού, Ψωμιάδη και Μπίκου (αντινομάρχη) και ζητά να εκδοθεί απόφαση του Νομάρχη για τη μεταβολή των κτηματολογικών στοιχείων.
- Μέσα σε 15 μέρες, 3/5/06 εκδίδεται η αιτηθείσα από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης απόφαση του Νομάρχη.
Η αλληλουχία των εγγράφων αποτυπώνει αδιαμφισβήτητα ότι από την αρχή μέχρι και τις ανταλλαγές:
1. υπήρξε διαρκής συντονισμός, ενημέρωση, εντολές και έλεγχος από τους αρμόδιους υπουργούς κ. Μπασιάκο και Κοντό.
2. αλλά και μια, όπως φαίνεται από τα έγγραφα, αγαστή συνεργασία μεταξύ κυβέρνησης και νομαρχίας Θεσσαλονίκης, που έρχεται σε κάθετη αντίθεση με το ύφος και το περιεχόμενο της από 16/12/05 επιστολής του Νομάρχη.
Απαντήσεις για την αντίθεση αυτή επί της ουσίας δεν δόθηκαν…
Όλα τα ακίνητα της Θεσσαλονίκης είναι ακίνητα που προορίζονται για αγροτική αποκατάσταση. Αρμόδια υπηρεσία για ακίνητα που προορίζονται για αγροτική αποκατάσταση είναι η Επιτροπή Απαλλοτριώσεων και το Συμβούλιο Διανομών αμφότερα υπηρεσίες της τοπικής αυτοδιοίκησης Ο νομάρχης επικαλέστηκε παντελή άγνοια για τη μεταβίβαση των οικοπέδων (κατά νόμο δεν μπορούν να μεταβιβαστούν δική του γνώση), το οποίο ως γεγονός πληροφορήθηκε όπως κατέθεσε τον Ιούλιο του 2007, όταν η Β. Πατουλίδου έφερε το θέμα στο Νομαρχιακό Συμβούλιο.

---------------------------

18 σχόλια

  1. Πάλι παραμύθια της χαλιμάς από τη συμμορία του Press-gr.

    Μπορεί η φαντασία σας να οργιάζει παιδάκια αλλά ο λαός καταλαβαίνει τα ψέμματά σας.

    Τουλάχιστον τα εξώφθαλμα!

    Η απογοήτευση σας που δεν μπορείτε να συνδέσετε την υπόθεση του Βατοπεδίου με τη Ν.Δ. είναι ξεκάθαρη.

    Όπως και η αμηχανία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψωμιάδης, this is the mafia boss from Thessaloniki and Macedonia

    must direct transfer to Guantanamo
    with all syndicate of mafia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 25 Νοέμβριος 2008 9:18 μμ

    k Psomiadi den travas kamia mytia mpas ke synelthis

    exeis riksei polla franka tis teleutees meres gia na parakoloythis ta blog mia ke den boris na apotrepsis
    tin pisa ke ta poupoula
    pou se perimenoyn

    ouuuuuuu re vromiari apateona

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάλι παραμιλάνε ο Παπαγιάννης και ο Καψαμπέλης. Προσπαθούν, δεν μπορώ να πώ, προσπαθούν.

    Καμμιά φορά και οι φαντασιώσεις καλό κάνουνε, που ξέρετε βλαμμένα πρασινοφρουράκια.

    Περιμένετε Χριστουγεννιάτικα και το μπόνους από το Μπόμπολα αλλά χλωμούς σας βλέπω.

    Πόσο να αξίζουν δυό κουράδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκλεκτοί και αγαπημένοι μου φίλοι

    Πάντα σημαντικά νέα και ανακοινώσεις από την καθημερινή επικαιρότητα.


    Στη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου με τον Κινέζο πρόεδρο αναφέρθηκε στον ρόλο που διαδραματίζει η Κίνα στη διεθνή οικονομική «σκακιέρα» σήμερα.


    Μετά από τη βαρυσήμαντη αυτή δήλωση εμείς οι ομοφυλόφυλοι της δημοκρατικής παράταξης του Ηγέτη Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου (kostas/χωριάτης, παληκάρι από τα Σφακιά, pasok poisonous, chief engineer, veteran seaman και ο σύντροφος που ποστάρει με κεφαλαία το ίδιο μήνυμα με εμμονή) κάνουμε χαρούλες γιατί ο Πρόεδρος θα μας στείλει στην Κίνα να μας γλεντήσουν 2 δις Κινέζοι στα πλαίσια του μεγαλοφυούς του πλάνου για την αύξηση του εισαγόμενου συναλλάγματος.

    Πάντα με εκτίμηση,

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για παπάρα 9.18: Πλάκα μας κάνεις φίλε, έ; Έχεις αντιληφθεί ότι αν δεν τους έπαιρναν χαμπάρι αυτοί θα ξεπουλούσαν σχεδόν όλη τη ... Βόρεια Ελλάδα.
    Την Τσέκου τη στείλατε 6 μήνες μέσα γιατί λέει εκβίαζε τον φίλο του Πρωθυπουργού.
    Αυτή η συμμορία, με κουστούμια και ράσα, πότε άραγε θα πάει στον Κορυδαλλό;
    Άντε λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αγαπητε δεξιουλη 9,18 που ζεις ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε δεξιουλη 9,18 που ζεις ????????δεν καταλαβαινεις τι συμβαινει γυρω σου ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι να του απαντήσουν και ποιοι, του Ζορό;
    Έχει το θράσος να μιλάει και να λέει παπαριές.
    Αυτός έχει απαντήσει σε καταγγελίες που έχουν κάνει μέλη της Λέσχης Βατραχανθρώπων σε αυτόν και τον αδελφό του Διονύση για ρεμούλες και διάφορες άλλες έκνομες πράξεις.
    Που κυκλοφορούν το Cherokee χωρίς να έχουν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας που τρώνε λεφτά από εδώ και από εκεί κλπ κλπ κλπ.
    Και τους καλύπτουν Τροχαία Λιμενικό και Νομαρχία.
    Ας ενδιαφερθεί κάποιος φιλότιμος εισαγγελέας να του στείλω πολύ υλικό.

    Γοργίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άκουσον Άκουσον!!! Οι νεοδημοκράτες της εξεταστικής για το Βατοπέδιο μας λένε ότι και με την θέληση τους(μετά από τεράστια πίεση και κράξιμο) θα ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των εμπλεκομένων στην υπόθεση, και όντως κάποιες τράπεζες ανταποκρίθηκαν.
    Δεν μας λένε όμως ποια είναι η τράπεζα εκείνη και που σε αυτήν έχει συμμετοχή το Ελληνικό Δημόσιο και αρνείται να δώσει τα στοιχεία των λογαριασμών που της ζητήθηκαν…..και ποιος καλύπτει και την στηρίζει σε αυτήν της τη θέση.
    Να πω τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;
    Και ακόμη οι θρασύτατοι πανηγυρίζουν ασύστολα και ξεδιάντροπα για το ομόφωνο ψήφισμα της επιτροπής εναντίων των μοναχών που δεν κάθισαν να εξεταστούν από τους βουλευτές μέλη της, παραγνωρίζοντας και ξεχνώντας και κρύβοντας το γεγονός ότι αυτοί οι ίδιοι οι νεοδημοκράτες βουλευτές υπακούοντας άνωθεν προφανώς εντολές μαζί με την ουρά τους το ΚΚΕ έβγαλαν ψήφισμα που έδινε στους μοναχούς το δικαίωμα να μην δεχτούν ερωτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ώστε ο Ζοροδήμαρχος δεν ήξερε τι γινότανε στην Νομαρχία του σε θέματα τόσο κρίσιμα, και που για τα οποία είχε προειδοποιήσει και τον Καραμανλή πριν από πολλούς σε σχέση με τις συνέπειες τους στην κυβέρνηση και στο κόμμα.
    Αυτό μόνο τον ενδιέφερε, η κυβέρνηση και το κόμμα, όχι ο κόσμος που αγωνιούσε.
    Δεν ήξερε γιατί αυτός ήταν απονήρευτος, δεν είχε νυχτοπερπατήσει, δεν είχε πατήσει σε πεζοδρόμιο, γιατί εκεί που βρίσκεται είναι γιατί κρατούσε στα χέρια του το Κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο, και με αυτό στα χέρια πορευόταν από μικρός, δεν ήξερε γιατί δεν τον ενημέρωσαν οι υφιστάμενοι του, λες και για το ζήτημα που αυτός απευθύνθηκε στον πρωθυπουργό εκείνοι θα τον αγνοούσαν και θα έκαναν του κεφαλιού τους, με προϊστάμενο αυτόν που από τραγουδιστής σε ένα φτηνό λαϊκό κέντρο, έγινε δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, και μπράβο του σε αυτό.
    Και τώρα μας λέει για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου πως είναι ένα μεγάλο θέμα αλλά όχι σκάνδαλο,
    και αθωώνει τους υπουργούς του πασόκ, που εκείνοι έχοντας δει την καυτή πατάτα της υπόθεσης επί των ημερών τους την στείλανε στο δικαστήριο, και αθωώνει και εκείνους τους υπουργούς της δεξιάς, της νέας δημοκρατίας που όχι μόνο φάγανε την πατάτα αλλά και το χώμα που φύτρωσε, καφτή καφτή και γουργουρίζανε σαν περιστέρια από την χαρά τους όταν την τρώγανε, μόνο οι πονηροί που δεν ξέρανε πως η πατάτα είχε περονόσπορο και θα τους χαλάσει, και τους χάλασε, και τώρα περιμένουν πως και πως τον γιατρό, την εξεταστική, να τους γιατρέψει, να ζήσουν αυτοί καλά και εμείς οι παρακατιανοί για αυτούς στην κακομοιριά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μου αρέσει που ο φίλος Νεοδημοκράτης έχει πολύ καλό αισθητήριο. δεν βλέπει καμμία σύνδεση του σκανδάλου της μονής βατοπαιδίου με τη Νέα Δημοκρατία.
    Εύγε φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΖορόΝομάρχης είναι γέννημα και θρέμμα της φασιστομάνας Θεσσαλονίκης. Δεν έχω καταλάβει γιατί κάποιοι απορούν με τα καμώματα του και δεν σιχτιρίζουν τους εαυτούς τους που τον ψηφίζουν. Ο αθεόφοβος αφού μετέτρεψε τη νομαρχία σε οικογενειακό φασιστομάγαζο (ώρα αδερφό Διονύση Ψωμιάδη και άνεργοι Λαναρά Νάουσας). Έχει ως όνειρο ζωής, να μετατρέψει τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή σε Ψωμιδιστάν. Να των θαυμάζουν οι φασιστοψηφόροι του. Να τους απευθύνει τις μπαρούφες του και αυτοί αλαλάζοντας να τον επευθυμούν. Να το παίζει παιδί του λαού για να κονομάει το ο φασιστοπερίγυρος και το σόι του.
    Γκαρντάσια ξυπνάτε!!!
    Μέχρι πότε θα ανέχεστε να σας κοροϊδεύουν βλακοφασίστες και κομπιναδόροι???
    Μέχρι πότε θα ανέχεστε οι καραγκιόζηδες να πλουτίζουν σε βάρος σας???
    Μέχρι πότε θα ανέχεστε να σας εξευτελίζει ένας αγράμματος???

    Ο Υποψιασμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΡΕΧΑΝΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΘΕΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ .ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΥΨΗΣΤΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΤΗ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!

    Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε και εμείς αν ξεχειλώσει ο προυπολογισμός!

    Τι σημασία έχει που το Χαζο-γκιόργκο είναι 100% και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (πχ σχέδιο Ανάν, κλπ) άνθρωπος τον αμερικανών (μαζί με τη Ντορούλα;

    Τι σημασία έχει εάν δεν έχει γνώσεις σε ΤΙΠΟΤΕ, ιδιαίτερα στα οικονομικά που μας καίνε αυτή τη στιγμή;

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.

    Η συνταγή είναι του Γιωργάκη είναι ΑΠΛΗ.
    ............................
    Τάξε στο λαό λεφτά πριν τις εκλογές και μετά θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.
    ............................
    Αμερικανοί – καναλάρχες – συνδικαλιστές και λοιποί εγκάθετοι, όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - άλλοι για να κονομήσουμε και άλλοι για να γλυτώσουμε τη στενή:

    * [ALPHA] Ο γνωστός υπόδικος με ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican πληρώνει ΟΣΟ-ΟΣΟ δεκάδες πάμπλουτους τηλε-ηθοποιούς, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.
    * [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 20 δις του Δ’ ΚΠΣ (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ)
    * [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα
    * [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας
    * [ALTER-EXTRA3] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα)
    * [ΧΩΡΑ-ΒΡΑΔΥΝΗ] ο Τράγκας (δεν υπάρχει λέπι) νομίζει ότι θα πουλήσει φύλλα κατηγορώντας τη Ν.Δ.
    * [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο μεγαλο-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι;) δίνει τα ρέστα του όσο πιό μουλωχτά μπορεί
    * [ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο Θέμος Αναστασιάδης προσπαθεί να απεγνωσμένα να γλυτώσει τη στενή (οι ορκωτοί τέλειωσαν τους ελέγχους για τα 5 εκατ. και πάμε για δικογραφία)

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ:

    Kάθε πέντε μέρες ΜΑΙΜΟΥ δημοσκοπήσεις στα κανάλια (η δημοσκόπηση της Rass – ιστορικά η πιο φερέγγυα εταιρία δημοσκοπήσεων που φέρνει στα ίσια Ν.Δ. και πασόκ θάβεται από όλες τις εφημερίδες και τα κανάλια)
    και πάει λέγοντας.

    ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΟ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΥ.

    Ο έξυπνος νεοδημοκράτης ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι όλοι αυτοί είναι ένα ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ που θα καταρρεύσει μόλις κάνει την ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ο Καραμανλής.

    Ένα απλό ντιμπέιτ (ζωντανό, όχι κονσέρβα) θα δείξει τη διαφορά κλάσης με το Χαζογιώργο, γιαυτό και τον εμφανίζουν μόνο σε στημένη σκηνοθεσία, πχ. αποσπάσματα από ομιλίες. Τώρα τελευταία μάλιστα του μαθαίνουν και Ελληνικά, με έμφαση να μιλάει πολύ αργά.ά.ά.ά…για να μην χάνει τις φευγαλέες σκέψεις του.

    Όλοι αυτοί όμως λογαριάζουν όμως ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΑΟ!

    Πολύ σύντομα, μαζί με τους πάμπλουτους καναλάρχες και τους πρασινοφρουρούς πολιτικούς θα καταρεύσουν και οι προσδοκίες των αμερικανών να χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Βάρδαρους, την Κύπρο στους Τούρκους (σχέδιο Ανάν του Γιωργάκη) και να ματαιώσουν τους Ελληνορωσικούς αγωγούς πετρελαίου.

    Απλά πράγματα, λίγο υπομονή.

    ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΤΟΧΟΜΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΜΑΝΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ
    ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΑΣΠΗ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 27 (χρόνια πολλά Στέλιο)

    (Ξετυλίγεται καθημερινά το κουβάρι της συνομωσίας, Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΒΑΓΓΕΛΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΑΝ, απλά τους χάλασε βλακωδώς τη μανέστρα το παιδάκι ο Παπακωνσταντίνου)

    Μία χρονική παράθεση των στοιχείων για το Βατοπέδι (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1998-2003).

    ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008:
    Η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά της Interamerican για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ).
    1. Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος

    ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ + ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2008
    2. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδιοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
    3. Το Χαζογκιόργκο και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
    4. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
    5. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
    6. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
    7. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
    8. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
    9. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.

    ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2008
    10. Αρχίζει η εξεταστική. Κάποια Σωτηροπούλου (υποτιθέμενη δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
    11. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
    12. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
    13. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
    14. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
    15. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
    16. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά. Ο Αποστολίδης έχει δικηγόρο το Ραγκούση, που ήταν συνήγορος της 17 Νοέμβρη και του έκπτωτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου.
    17. Ο μάρτυς Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.
    18. Την προηγούμενη της κατάθεσής του στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
    19. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τα προβλήματα στα νοσοκομεία.
    20. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα και αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στα προβλήματα των νοσοκομείων και την ακρίβεια (που τόχω ξανακούσει;).
    21. Ο Παπακωνσταντίνου του πασόκ επίσης λέει ότι η Σωτηροπούλου είναι Νεοδημοκράτισσα (τόσο νεοδημοκράτισσα που κατηγορούσε τον Καραμανλής ότι συντόνιζε την ιστορία του Βατοπεδίου).
    22. Ο Παπακωνσταντίνου ομολογεί ότι ήξερε για το βίντεο από το Σεπτέμβρη. Εάν ήταν νεοδημοκράτης ο Πάπιστας θα πήγαινε το βίντεο στη Ν.Δ. ή στο πασόκ; Και μάλιστα το golden boy του πασόκ προσπαθεί να μας πείσει ότι ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ στο πασόκ δεν είχε ενημερωθεί για το βίντεο.
    23. Η Κάνου έφερε στην Εξεταστική ιδιόχειρο σημείωμα της Σωτηροπούλου που καθοδηγούσε την Κάνου να πεί ψέμματα για τον Καραμανλή. ¨Εχει επίσης και κασέτα που η Σωτηροπούλου της έλεγε «ήλθε η ώρα να βγάλουμε λεφτά» (Σημ.: από τον Εφραίμ δεν θα έπαιρναν γιατί το θέμα είχε ήδη σκάσει στις τηλεοράσεις, άρα από ποιόν θα τα έπαιρναν τα λεφτά;). Η Σωτηροπούλου καταθέτει ότι είχε επίσης ενημερώσει ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ (όλα τα πράσινα μπουμπούκια στο κόλπο).
    24. Ο Γιωργάκης ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ πως είναι δυνατό να κατηγορεί η παλιο-νέα-δημοκρατία το δεξί του χέρι; Ερωτώμενος ο Παπακωνσταντίνου γιατί επί δίμηνο χειροκροτούσε τις κατηγορίες της Σωτηροπούλου εναντίον του Καραμανλή, παρόλο που ήξερε ότι ήταν όλα ψέμματα, λέει άλλα αντάλλων (πχ. όλο το σκυλολόι των εκβιαστών ήταν νεοδημοκράτες). Το σενάριο μπάζει εντελώς αλλά ο Γιωργάκης τον καλύπτει (και ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΊΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ).
    25. Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της μονής και των διαφόρων εμπλεκόμενων εταιριών και δεν φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ οποιαδήποτε σχέση με πολιτικό της Ν.Δ. Απογοητευμένοι οι βουλευτές του πασόκ, φωνάζουν ασυνάρτητα προς όλες τις κατευθύνσεις να ανοίξουν και άλλοι λογαριασμοί, προφανώς για εντυπώσεις στα κανάλια.
    26. Οι Σωτηροπούλου και Κουκουβίνος (που έλεγαν ότι ο Καραμανλής έχει οργανώσει το Βατοπέδι) κατηγορούνται επώνυμα ότι έκαναν πολλούς άλλους εκβιασμούς και έταζαν (έναντι χιλιάδων ευρώ) ακόμη και γραφεία ΠΡΟΠΟ σε καλόπιστους συμπολίτες τους.
    27. Αποκαλύπτεται ότι ο Κουκουβίνος είχε κατέβει σαν υποψήφιος του πασόκ στις εκλογές του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι παρελαύνοντες μάρτυρες λένε ότι όλα έγιναν νόμιμα. Οι πρασινοφρουροί ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούν λογαριασμούς με χρήμα προς πολιτικούς, προς απογοήτευσή τους δεν βρίσκουν τίποτε.


    ΒΕΒΑΙΑ:
    Ο ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican καθημερινά παίζει το ιδιο επεισόδιο με τους λακέδες του, αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια (εάν το μαγνητοσκοπούσαν θα γλύτωναν πολύ κόπο και χρήμα).
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΟΝ ALPHA (Παπουτσής, Καρχιμάκης, Ρόβλιας, Πατουλίδου, κλπ), συνεπικουρούμενους από το μετανοημένο κομμουνιστή Βερύκιο, τον εξαγορασμένο εκδότη Κύρτσο και τον πονηρούλη Σρόιτερ, του Θέμου Αναστασιάδη.
    ..............
    Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΑΖΟ-ΓΚΙΟΡΓΚΟΥ KAI ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΗ Ν.Δ. (μαζί και ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, καλά αυτός είναι παντός καιρού εναντίον της Ν.Δ., περιμένει τα 20 δις του 4ου πακέτου από την Ε.Ε.)
    [όχι πως δεν έχουν γίνει επικοινωνιακές ηλιθιότητες από τον Καραμανλή, που δεν μπόρεσε ποτέ να καταλάβει τις ανεπάρκειες του Ρουσόπουλου].
    ...............

    ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 28

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δουλεύει η δικαιοσύνη στην Ελληνική δημοκρατία.

    Ας πούμε ότι είμαι ένας ζάπλουτος μεγαλοαπατεώνας που έχω κλέψει δισεκατομμύρια από τους πελάτες μου και το χρηματιστήριο.

    Μία λύση για να μή με πιάσουν είναι να εξαφανιστώ σε κάποια Λατινοαμερικάνικη χώρα, κατά προτίμηση κάνοντας και μία πλαστική στο πρόσωπο.

    Στην Ελλάδα έχω και άλλη μία επιλογή. Αγοράζω ένα κανάλι και απειλώ την εκλεγμένη κυβέρνηση ότι εάν με στείλουν να δικαστώ θα τους κάνω συκοφαντικό πόλεμο και θα φέρω την αντιπολίτευση να κυβερνήσει.

    Καλό έ;

    (Και εγώ που νόμιζα ότι οι τηλεοπτικές συχνότητες είναι δημόσιο αγαθό, όπως λέει και το Σύνταγμα, μάλλον δεν είχα καταλάβει καλά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *