GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπαίθρια χωματερή...

. ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΕΡΟΘΕΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΡΕΜΑ ΜΑΥΡΑΤΖΑ... Περισσότερα στο megara-press.blogspot.com

.
ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΕΡΟΘΕΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΡΕΜΑ ΜΑΥΡΑΤΖΑ...
Περισσότερα στο


8 σχόλια

  1. ΟΙ ΣΕΜΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ

    ΕΝ ΤΩ ΚΟΣΜΩ ΤΟΥΤΟ ΑΔΕΛΦΟΙ

    ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

    ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΦΥΓΗ !!

    ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ
    ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΕΡΟΘΕΟ? ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ,ΚΑΘΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ.ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΧΑΡΤΙΑ,ΠΕΡΙΤΩΜΜΑΤΑ ΖΩΩΝ,ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ.ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ,ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ.ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΓΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΣΙΓΑΡΑ,ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΙΣΟΣΚΙΣΜΕΝΕΣ.ΕΞΩ ΑΠΟ ΥΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΚΟΜΟΔΙΝΑ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΓΚΙΑΟΥΡΙΔΕΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ti ευρωπαιοι και πρασινα αλογα πακισταν του κερατα ειναι ελλαδα,βρωμα και δυσωδια,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΕΙΑΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ,ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ! ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν δεις καλυτερα στους καδους και τις σακουλες,θα δείς εκατονταδες παλιες εφημεριδες τοπικες που εκδιδει καποιος για να παρει επιδοτηση και δεν μπορει να πουλησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. nikolaki pou kremases thn tragiaska? katalaves.e?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιά περνα από Αγ. Παντελεημόνα μεριά να δεις τί γίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΜΕΓΑΡΙΤΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΙΔΕΣ; ΟΛΟΣ Ο ΚΑΜΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ , Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙΙ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΡΙΤΗΣ Ο ΞΥΠΝΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΤΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΓΥΡΝΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΕΛΑ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *