GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι κατέθεσε ο Ευδόκιμος...

. Ο Εφραίμ και ο Αρσένιος είχαν επαφές με τους αρμόδιους υπουργούς για τις ανταλλαγές, για να ληφθεί η απόφαση – Η απόφαση του δικαστηρίου ...

.
Ο Εφραίμ και ο Αρσένιος είχαν επαφές με τους αρμόδιους υπουργούς για τις ανταλλαγές, για να ληφθεί η απόφαση – Η απόφαση του δικαστηρίου καθυστερούσε γιατί: …«τα βρήκαμε»!!! – Παραδέχθηκε ότι δεν είχε αναγνωριστεί η κυριότητα της Μονής, λέγοντας ότι η αγωγή κατατέθηκε ακριβώς για να λάβει η Μονή αναγνώριση.
.
Ο μοναχός Ευδόκιμος, υπεύθυνος για τα οικονομικά της Μονής Βατοπεδίου, κατά την εξέτασή του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ρωτήθηκε εάν ο Εφραίμ και ο Αρσένιος είχαν επαφές με τους αρμόδιους υπουργούς για τις ανταλλαγές. Απάντησε ότι είχαν. Ρωτήθηκε στη συνέχεια σε τι απέβλεπαν αυτές οι επαφές και απάντησε ότι γίνονταν για να ληφθεί η απόφαση των ανταλλαγών...
Ρωτήθηκε εάν υπήρχε ενημέρωση στη Γεροντική Σύναξη από τον Εφραίμ σχετικά με την πορεία της υπόθεσης που δικάστηκε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ροδόπης για την κυριότητα της Λίμνης. Απάντησε ότι υπήρχε ενημέρωση. Στην συνέχεια ρωτήθηκε εάν τους ενημέρωναν γιατί καθυστερεί η έκδοση της απόφασης. Απάντησε ότι τους ενημέρωναν πως καθυστερεί η έκδοση της απόφασης γιατί …«τα βρήκαμε…». Στο σημείο αυτό ο μάρτυρας σταμάτησε, δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να απαντήσει.
Ενώ ήδη είχε παραδεχθεί ότι η Μονή έκανε αγωγή για να αναγνωρίσει την κυριότητά της, όταν κλήθηκε να απαντήσει γιατί η Ιερά Μονή Βατοπεδίου υπέβαλε αίτηση για την συναίνεση του Δημοσίου στην μη έκδοση απόφασης για τη δίκη της Ροδόπης, άρχισε να απαντά ότι δεν θυμάται, του συστήθηκε ότι πρέπει να απαντήσει και, μετά από επέμβαση του προέδρου, έκανε χρήση διάταξης του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας που προστατεύει κατηγορουμένους και υπόπτους, και αρνήθηκε να απαντήσει.
-------------------------------

12 σχόλια

  1. Ρε συ σύντροφε γιωργάκη, εγώ ομολόγησα δημόσια ότι πήρα ένα εκατομμύριο μίζα από τη Siemens και το έδωσα στο κόμμα. Οι άλλοι (Αντρέας, Σημίτης, Λαλιώτης, Κουλούρης, Γιάννος, Άκης, Τσοβόλας, Λιάνης, Μιμή Λιάνη, Πάγκαλος, Παπουτσής, Βενιζέλος, Καρχιμάκης, Μαντέλης, Βερελής, Πανταγιάς, Πάχτας, Δρυς, Φωτιάδης) τι έδωσαν στο κόμμα? Υπήρξα κρατικοδίαιτος από το 1983 μέχρι το 2000 (με είχε διορίσει το πασοκ). Όταν μου είπε η Πόπη μου ότι το πασοκ ΔΕΝ είναι ιδεολογία αλλά ΕΠΕΝΔΥΣΗ (που το είχε κοπιάρει από τη Μιμή Λιάνη), έγινα πασοκ. Γιαυτό το πασοκ με έκανε ανεπίσημο ταμία για να του "καθαρίζω" τα χρήματα. Μόλις το πασοκ ενθυλάκωσε τα "καθαρισμένα" χρήματα που τους πήγα, με πέταξε έξω. Έτσι από Θόδωρος του πασοκ, έγινα σκέτος Θόδωρος. Θέλω τα μεγαλεία "Κόμμα και κράτος Θόδωρος Τσουκάτος". Επίσης λατρεύω Πόπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσες ανθρωποώρες θα ξοδευτούν ακόμα για τους άχρηστους-ανώμαλους-κλέφτες ρασοφόρους;
    ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΡΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η τρομοκρατία της αλβανικής κυβέρνησης σε συνδυασμό με την αδιαφορία της ελληνικής, μας βρίσκει ενωμένους γι ακόμα μια φορά στο πεζοδρόμιο διεκδικώντας τα αυτονόητα. Το σεβασμό στη νόμιμη ιδιοκτησία που αιώνες τώρα ανήκει στους Έλληνες Βορειοηπειρώτες και που το ληστρικό αλβανικό κράτος θέλει να υφαρπάξει εκδίδοντας παράνομες άδειες για την ανέγερση τουριστικών συγκροτημάτων. Εκφράζουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους συλληφθέντες κάτοικους της περιοχής, που έκαναν το ''έγκλημα'' να υπερασπιστούν τη περιουσία τους. Μέχρι σήμερα η βαρβαρότητα Αλβανών και Τούρκων δε κατάφεραν να δαμάσουν τη δύναμη της Ελληνικής Ψυχής. Δε θα επιτρέψουμε να συμβεί ούτε αυτή τη φορά, ούτε ποτέ...

    Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, ο Αγώνας της Χειμάρας είναι Αγώνας δικός μας. Είναι Αγώνας Ελληνικός. Όλοι την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα έξω από την Αλβανική πρεσβεία στην Αθήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι γινεται ρε με αυτα τα ψευτογκαλοπ?

    Καθε μερα! το πασοκ ανεβαινει και μιση μοναδα!!

    Μα ειναι τοσο ασχημα και προχειρα στημενο ολο το παιχνιδι, που θα το επαιρνε χαμπαρι ακομα και ενας που εχει το ιδιο χαζο μυαλο με το καθυστερημενο αμερικανακι αρχηγο του ΠΑΣΟΚ.

    Ζητω ο χοντροβαγγελας βενιζελος πασοκιααα.

    ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΠOΙΟΝ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ - Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Τα έχουν δοκιμάσει όλα!

    Υπέκλεπταν τις συνομιλίες του, αναγνώρισαν τα Σκόπια σαν Μακεδονία ΜΙΑ ημέρα μετά την εκλογή του, υποστηρίζουν ξεδιάντροπα την Τουρκία στο Κυπριακό, απειλούν για το θέμα των Σκοπίων, φωνάζουν για τους ρώσικους αγωγούς, κλπ.

    Πέντε χρόνια πλουσιοπάροχες αμοιβές στους καναλάρχες για να υποστηρίξουν την αντιπολίτευση (με κάθε αθέμιτο μέσο και καθημερινό πόλεμο φθοράς) και αυτός ο ξεροκέφαλος ακόμη αντιστέκεται!

    Μετά την παντελή έλλειψη στοιχείων σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας στο Βατοπέδι αλλά και την απρόσμενη αποκάλυψη της συνομωσίας του πασόκ (εκβιασμοί, Κουκουβίνος, Σωτηροπούλου, κλπ) χάθηκε και αυτή η ευκαιρία να σπιλωθεί ο Καραμανλής.

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

    Η ψήφιση του προυπολογισμού είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ευκαιρία.

    Με πέντε-δέκα εκατομμυριάκια θα εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους κάποιοι πειναλέοι νεοδημοκράτες βουλευτές.

    Και θα βγαίνουν και στα κανάλια να λένε ότι ήταν για το καλό της χώρας, όπως ο Τατούλης.

    Μέσα στο Δεκέμβριο θα κριθεί η πορεία της χώρας μας για πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!

    Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε και εμείς αν ξεχειλώσει ο προυπολογισμός!

    Τι σημασία έχει που το Χαζο-γκιόργκο είναι 100% και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (πχ σχέδιο Ανάν, κλπ) άνθρωπος τον αμερικανών (μαζί με τη Ντορούλα;

    Τι σημασία έχει εάν δεν έχει γνώσεις σε ΤΙΠΟΤΕ, ιδιαίτερα στα οικονομικά που μας καίνε αυτή τη στιγμή;

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.

    Η συνταγή είναι του Γιωργάκη είναι ΑΠΛΗ.
    ............................
    Τάξε στο λαό λεφτά πριν τις εκλογές και μετά θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.
    ............................
    Αμερικανοί – καναλάρχες – συνδικαλιστές και λοιποί εγκάθετοι, όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - άλλοι για να κονομήσουμε και άλλοι για να γλυτώσουμε τη στενή:

    * [ALPHA] Ο γνωστός υπόδικος με ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican πληρώνει ΟΣΟ-ΟΣΟ δεκάδες πάμπλουτους τηλε-ηθοποιούς, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.
    * [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 20 δις του Δ’ ΚΠΣ (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ)
    * [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα
    * [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας
    * [ALTER-EXTRA3] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα)
    * [ΧΩΡΑ-ΒΡΑΔΥΝΗ] ο Τράγκας (δεν υπάρχει λέπι) νομίζει ότι θα πουλήσει φύλλα κατηγορώντας τη Ν.Δ.
    * [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο μεγαλο-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι;) δίνει τα ρέστα του όσο πιό μουλωχτά μπορεί
    * [ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο Θέμος Αναστασιάδης προσπαθεί να απεγνωσμένα να γλυτώσει τη στενή (οι ορκωτοί τέλειωσαν τους ελέγχους για τα 5 εκατ. και πάμε για δικογραφία)

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ:

    Kάθε πέντε μέρες ΜΑΙΜΟΥ δημοσκοπήσεις στα κανάλια (η δημοσκόπηση της Rass – ιστορικά η πιο φερέγγυα εταιρία δημοσκοπήσεων που φέρνει στα ίσια Ν.Δ. και πασόκ θάβεται από όλες τις εφημερίδες και τα κανάλια)
    και πάει λέγοντας.

    ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΟ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΥ.

    Ο έξυπνος νεοδημοκράτης ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι όλοι αυτοί είναι ένα ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ που θα καταρρεύσει μόλις κάνει την ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ο Καραμανλής.

    Ένα απλό ντιμπέιτ (ζωντανό, όχι κονσέρβα) θα δείξει τη διαφορά κλάσης με το Χαζογιώργο, γιαυτό και τον εμφανίζουν μόνο σε στημένη σκηνοθεσία, πχ. αποσπάσματα από ομιλίες. Τώρα τελευταία μάλιστα του μαθαίνουν και Ελληνικά, με έμφαση να μιλάει πολύ αργά.ά.ά.ά…για να μην χάνει τις φευγαλέες σκέψεις του.

    Όλοι αυτοί όμως λογαριάζουν όμως ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΑΟ!

    Πολύ σύντομα, μαζί με τους πάμπλουτους καναλάρχες και τους πρασινοφρουρούς πολιτικούς θα καταρεύσουν και οι προσδοκίες των αμερικανών να χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Βάρδαρους, την Κύπρο στους Τούρκους (σχέδιο Ανάν του Γιωργάκη) και να ματαιώσουν τους Ελληνορωσικούς αγωγούς πετρελαίου.

    Απλά πράγματα, λίγο υπομονή.

    ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θόδωρος της Siemens & της Πόπη

    27 Νοέμβριος 2008 5:49 μμ

    ...και εγω λατρευω Νατασα


    Κουμπάροι Πρωθυπουργικοί...
    ΔΗΜ. ΜΗΛΙΑΚΟΣ Διοικητής ΑΤΕ.
    Δ. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος HELLEXPO Ξενοδόχος
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΟΥΔΗΣ Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ τ. Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ, Νυν Γ.Γ. Υπουργείου Υγείας.
    ΕΥ. ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ τ. Υπ. Γεωργίας.
    ΕΥΡ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ Υπ Παιδείας..
    ΒΑΚΗΣ ΦΡΑΤΖΗΣ Πρόεδρος Διοικούσης Ν.Δ. Θεσ/νίκης, Αντιπρόεδρος Λιμένος Θεσ/νίκης.

    Και οι λοιποί Κουμπάροι ...

    ΑΓΓΕΛΑ ΑΒΟΥΡΗ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου. Κουμπάρα Υπ.Μεϊμαράκη. Σύζυγος Αγγ. Μοσχονά.
    ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΟΣΔΟΥ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Κουμπάρος Ευ.Μεϊμαράκη. Κουμπάρος με Περιφερειάρχη Α Λεούδη.
    Α. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ τ. πρόεδρος ΟΕΚ. Κουμπάρος Π. Παναγιωτόπουλου.
    Σ. ΚΩΣΤΑΚΟΣ τ.Πρόεδρος ΟΠΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος του αδελφού του Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού Ι. Αγγέλου.
    Γ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ Γεν. Γραμματέας ΥΠΕΧΩΔΕ. Κουμπάρος Γ. Σουφλιά.
    Ι. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής «Συνήγορος καταναλωτή» (ανήκει στο υπ. Ανάπτυξης). Κουμπάρος γεν. Γραμματέα Ν. Στεφάνου που τον πρότεινε.
    Ν. ΠΑΠΠΑΣ Πρόεδρος ΣΕΚΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος υφ. Εξωτερικών Ε. Στυλιανίδη.
    ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΣΚΑΡΗ Διοικητής Νοσ. Νοσημάτων Θώρακος Πατρών. Κουμπάρα με Ντ. Μπακογιάννη.
    ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΧΟΙΝΑΣ Διοικητής Δρομοκαϊτειου. Κουμπάρος ΥΠΕΞ Ντ. Μπακογιάννη.
    ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΤΣΟΣ (νεαρός δικηγόρος) Διοικητής Νοσοκομείου Κομοτηνής. Αποχώρησε και πήρε θέση προέδρου στον οργανισμό του Υπ. Απασχόλησης ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ Α.Ε. Κουμπάρος τ. βουλευτή Αλεξ. Λυκουρέζου.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ (δικηγόρος - συνδικαλιστής ΑΣΑ). Πρόεδρος Ταμείου Δικαστικών Επιμελητών. Μέλος Δ.Σ. Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Κουμπάρος Γ. Αλογοσκούφη.
    ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΛΟΣ Πρόεδρος ΕΒΕΑ. τ. Γεν. Γραμματέας υπ. Οικονομικών. Κουμπάρος με Ι. Παπαθανασίου.
    ΜΠΑΓΙΩΚΟΣ Διευθυντής Γραφείου Γ.Γ. Ν. Στεφάνου. Γενικό Λογιστήριο. Δ.Σ. ΕΛΠΕ. 3 επιτροπές. Κουμπάρος Ν. Στεφάνου Γ.Γ. Υπ. Ανάπτυξης.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΔΑΚΗΣ Αντιπρόεδρος θυγατρικής ΠΥΡΚΑΛ. (Μεταλλουργική βιομηχανία Ηπείρου). Κουμπάρος Μιχαλολιάκου).
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ Αντιπρόεδρος ΟΕΔΒ (Οργανισμός Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων) Υπ. Παιδείας. Κουμπάρος Μ. Γιαννάκου.
    ΜΙΧΑΗΛ ΣΙΩΨΗΣ Πρόεδρος Οργανισμού προώθησης Ελληνικού Πολιτισμού. Κουμπάρος Γ. Βουλγαράκη.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ (υπεύθυνος διαφημίσεων). Κουμπάρος Ι. Βαρβιτσιώτη, οδοντίατρος.

    ...ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

    Οι δύο γιοι Χρήστος και Παναγιώτης του Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Κ. Σταϊκούρα χρηματιστήριο -
    ΔΕΠΑ - ΕΛΚΕ - Ολυμπιακά ακίνητα.
    Ο κουνιάδος του Κ. Σταϊκούρα, Ν. Τσαμαδιάς, Γενικός Γραμματέας Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Ειδική θέση Διευθυντή στην ΕΤΕ
    συστήθηκε για την πεθερά του γιου του Κ. Σταϊκούρα, Σταυρούλα Πάνου.
    Γ.Κουμουτσάκος - Εκπρόσωπος Τύπου ΥΠΕΞ. Γαμπρός του Γεν. Γραμματέα Υπουργικού Συμβουλίου, καθηγητή Αργύρη Καρρά.
    Κώστας Δόλογλου. Ανιψιός Αχιλλέα Καραμανλή. Στην αρχή τοποθετήθηκε στον ΟΑΠ ΔΕΗ Ασφαλιστικό Οργανισμό ΔΕΗ ΑΕ. Αναγκάστηκε να αποχωρήσει γιατί η διαδικασία επιλογής του έπασχε. Αμέσως τοποθετήθηκε στο υπ. Εθνικής Αμυνας αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Προσωπικού, γιατί εκτός από εξάδελφος του πρωθυπουργού είναι και «κολλητός» του Μεϊμαράκη.
    Οι αδελφοί της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του πρωθυπουργού Ντόρας Βυζοβίτη. Ο ένας Διευθύνων Σύμβουλος σε οργανισμό του υπ. Γεωργίας και ο άλλος Σύμβουλος στο υπ. Υγείας.
    Ο γιος του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Α. Καραγκούνη, Μάριος, Διοικητής στο
    νοσοκομείο Αμφισσας (έφυγε πριν από λίγο καιρό).
    Η κόρη του βουλευτή Κυκλάδων Ι. Χωματά, αρχικά υποδιοικητής και κατόπιν διοικητής στο νοσοκομείο «Ελενα Βενιζέλου».
    Ο γαμπρός του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριου Σαλμά, Αρβάλης Αθανάσιος, διοικητής στο νοσοκομείο Ψυχικών Παθήσεων Αμφιλοχίας «ΚΑΦΚΑ», ενώ δεν επιτρέπεται στην ίδια πόλη όπου ζει και εργάζεται.
    Ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη, Κωνσταντίνος, ειδικός σύμβουλος στο ΥΠΕΞ.
    Κόρες υφυπουργών Ανδρεουλάκου - Μιχαλολιάκου - Ορφανού, τ. υφυπουργού Τατούλη και υπουργών Σιούφα - Πολύδωρα στα γραφεία υπουργείων σε διάφορες θέσεις.
    Δόμνα Κυρζοπούλου – Λιβανού (Σύμβουλος στο Υπουργείο Δικαιοσύνης).
    Κόρη του υποδιοικητή του ΙΚΑ Κυρζόπουλου και σύζυγος του πολιτευτή Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιου Λιβανού.
    Δημήτρης Κουρκουμέλης, δικηγόρος - Γεν. Γραμματέας Υπουργείου Αιγαίου (τον ανάγκασε σε παραίτηση ο Παυλίδης). Ανιψιός της βουλευτού Αργολίδας Ελσας Παπαδημητρίου.
    Δ. Βαγιωνάς, Πρόεδρος ΕΟΦ. Αδελφός βουλευτή Χαλκιδικής της ΝΔ Βαγιωνά.
    Κόρη βουλευτή Ρεθύμνου - συμβούλου Πρωθυπουργού Κεφαλογιάννη. Νομικός σύμβουλος στο πρωθυπουργικό γραφείο.
    Ο γιος του τ. βουλευτή και νυν προέδρου της «Θέμις Κατασκευαστική» Ν. Γκόνη, νομικός σύμβουλος «Κτηματολόγιον Α.Ε.» και πρόσφατα τοποθετήθηκε σε θυγατρική του ΟΣΕ (νομικός σύμβουλος) και μέλος Δ.Σ. ΟΛΠ όταν έφυγε από πρόεδρος του ΟΛΠ ο πατέρας του. Π. Μιχαλόλιας, αξιωματικός ε.α., εξάδελφος του Μιχαλολιάκου, σύμβουλος ΕΛΤΑ.
    Ο αδελφός του Αντώναρου στην ΕΡΤ (Σύμβουλος - Δορυφορική). Ο γιος του τ. ΑΓΕΕΘΑ Γκράτσιου. Διευθύνων σύμβουλος στην ΚΕΔ (Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου).
    Ο γιος του Θ. Μπακατσέλου, πρόεδρος ΔΕΘ. Οι γιοι του τ. βουλευτή Κέρκυρας Γκίκα. Ο πρώτος σε ηγετική θέση στα «Ελληνικά Πετρέλαια». Ο δεύτερος εκπρόσωπος Τύπου στο υπ. Εθνικής Αμυνας.
    ΑΤΕ Αιμιλιανός Κατσαρός. Σύμβουλος σε θέματα επενδύσεων. Ανιψιός του υποδιοικητή ΑΤΕ Παναγιώτη Βαράγκη.
    Λώρα Μολυβιάτη, τ. Διευθύντρια Γραφείου ΥΠΕΞ, νυν αναπληρώτρια γενική Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων υπ. Εθνικής Αμυνας. Κόρη του τ. υπουργού Π. Μολυβιάτη. Μαρία Μπασιάκου, αδελφή του υπουργού Μπασιάκου. Διευθύντρια υπ. Γεωργίας.



    Η Κυβέρνηση κρύβεται πίσω από έναν άβουλο Πρωθυπουργό που βγαίνει και λέει που και που καμιά έτσι..μαγκιά, για να το παίζει τζάμπα μάγκας… ότι δεν ανέχεται, δεν συμβιβάζετε και και και….
    Εγώ αγαπητέ θέλω απαντήσεις για αυτά που μας καίνε σήμερα, δώστε επιτέλους μια απάντηση για όλα τα παρακάτω και τα πολλά λόγια είναι φτώχια

    1. Υπόθεση Βασικού Μετόχου ( Ιανουάριος 2005)

    2. Προσλήψεις στο ΤΤ εκτός ΑΣΕΠ (Μάιος 2005)

    3. Απαγωγές Πακιστανών (Ιούνιος 2005)

    4. Πτώση Σινούκ ( Σεπτέμβριος 2005)

    5. Υπόθεση Ρεγκούζας και κρατικές διαφημίσεις (Οκτώβριος 2005)

    6. Υπόθεση ΔΕΗ με Παλαιωκρασσά ( έφτασε τη ΔΕΗ σε όρια πτώχευσης) (Δεκέμβριος 2005)
    7. Μαρκογιαννάκης (για εισαγγελέα Αρείου Πάγου)(Ιανουάριος 2006
    8. Υποκλοπές ( Φεβρουάριος 2006)
    9. Ξυλοδαρμοί φοιτητών από την Αστυνομία στα πλαίσια καταλήψεων ( Ιούνιος 2006)
    10. Υπόθεση Ζαρντινιέρα – Θεσσαλονίκη ( Σεπτέμβριος 2006)

    11. Υπόθεση εξαγοράς Γερμανού από ΟΤΕ ( Δεκέμβριος 2006)
    12. Ομόλογα (Μάρτιος 2007)
    13. Πυρκαγιά της Πάρνηθας (Ιούνιος 2007)
    14. Ολοκαύτωμα της Πελοποννήσου και της Πάρνηθας ( Αύγουστος 2007)

    15. Υπόθεση Αλογοσκούφη – Προεκλογικά χρέη προς τον επιχειρηματία Βασίλη Μπρέκου.
    16. Υπόθεση Μαγγίνα ( Δεκέμβριος 2007)

    17. Υπόθεση Ζαχόπουλου ( Ιανουάριος 2008)

    18. Υπόθεση Κουκοδήμου ( Φεβρουάριος 2008)

    19. Αυθαίρετο Σουφλιά ( Απρίλιος 2008)

    20. Ηλιέλαιο ( Απρίλιος 2008)

    21. Εξαγορά ΟΤΕ από DT

    22. Ελληνικά λιμάνια στα χέρια κινέζων.

    23. Νοθεία στη ψηφοφορία της Βουλής ( Μάιος 2008)

    24. Κυριάκος Μητσοτάκης και Σκάνδαλο Siemens ( Ιούνιος 2008)

    25. Αποπομπή Ζορμπά ( Ιούλιος 2008)

    26. Σκάνδαλο ΟΣΕ ( Ιούλιος 2008)

    27 Υπόθεση Παυλίδη ( άγονες γραμμές ) (Αύγουστος 2008)

    28. Αναγνώριση των ιδιωτικών Κολεγίων ( Συνταγματικό σκάνδαλο) (Αύγουστος 2008)

    Και το ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του
    29. ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ( ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008)

    30. H νηπιαγωγος που πηρε PhD πριν παρει πτυχιο Ιατρικης.Για αυτο ο μπουλης αισθανεται Ισχυρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πέμπτη, 27 Νοέμβριος 2008
    "Κορυφαίος υπουργός του ΠΑΣΟΚ πίσω από την Torcaso;"

    "Όπως αποδεικνύεται από τις αναλυτικές καταστάσεις των τραπεζικών τους πράξεων η Μονή Βατοπαιδίου εκδίδει επιταγή 700.000 ευρώ από τον λογαριασμό της στην Τράπεζα Πειραιώς.

    Η επιταγή αυτή εισπράττεται από την offshore Torcaso Investment Limited στις 15 Ιουνίου 2007, η οποία εμφανίζει ως διεύθυνση Αθήνας στην Π. Καλλιγά 23 και ΑΦΜ στη ΔΟΥ ΦΑΕΕ Αθηνών.

    Πρόκειται για μέρους... της αγοράς της Μονής από την Torcaso πενταόροφης πολυκατοικίας στην οδό Κεφαλληνίας και Κόμνα Τράκα στα Πατήσια.

    Σύμφωνα με το συμβόλαιο 4730/422 που μεταγράφηκε στο υποθηκοφυλακείο Αθηνών και το οποίο συντάχθηκε στις 30.4.2007 στη Θεσσαλονίκη, το τίμημα ήταν ….3.7 εκατ. ευρώ.

    Το οικόπεδο της πολυκατοικίας είχε αγοραστεί το 1999 από την offshore και η άδεια οικοδομής για την ανέγερση της εκδόθηκε το 2002 .

    Πίσω από την Torcaso Investment Limited βρίσκεται κορυφαίος υπουργός του ΠΑΣΟΚ, που υπηρέτησε επί σειρά δεκαετιών σε καίριες κυβερνητικές και κομματικές θέσεις .

    Το γραφείο του βρίσκεται πολύ κοντά στο κτήριο που μεταβιβάστηκε και, σύμφωνα με περιοίκους, συχνά - πυκνά στο παρελθόν επέβλεπε τις εργασίες που πραγματοποιούνταν στην πολυκατοικία, ως μηχανικός που είναι.

    Γιατί δεν βγαίνει μόνος του το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, να δηλώσει την ….συναλλαγή του με την Μονή Βατοπαιδίου ;

    Τι φοβάται ; Υπάρχει ένοχο μυστικό στην συναλλαγή των 3.7 εκατ. ευρώ και ποιο είναι αυτό;"



    http://nonpaper300.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ - Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Τα έχουν δοκιμάσει όλα!

    Υπέκλεπταν τις συνομιλίες του, αναγνώρισαν τα Σκόπια σαν Μακεδονία ΜΙΑ ημέρα μετά την εκλογή του, υποστηρίζουν ξεδιάντροπα την Τουρκία στο Κυπριακό, απειλούν για το θέμα των Σκοπίων, φωνάζουν για τους ρώσικους αγωγούς, κλπ.

    Πέντε χρόνια πλουσιοπάροχες αμοιβές στους καναλάρχες για να υποστηρίξουν την αντιπολίτευση (με κάθε αθέμιτο μέσο και καθημερινό πόλεμο φθοράς) και αυτός ο ξεροκέφαλος ακόμη αντιστέκεται!

    Μετά την παντελή έλλειψη στοιχείων σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας στο Βατοπέδι αλλά και την απρόσμενη αποκάλυψη της συνομωσίας του πασόκ (εκβιασμοί, Κουκουβίνος, Σωτηροπούλου, κλπ) χάθηκε και αυτή η ευκαιρία να σπιλωθεί ο Καραμανλής.

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

    Η ψήφιση του προυπολογισμού είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ευκαιρία.

    Με πέντε-δέκα εκατομμυριάκια θα εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους κάποιοι πειναλέοι νεοδημοκράτες βουλευτές.

    Και θα βγαίνουν και στα κανάλια να λένε ότι ήταν για το καλό της χώρας, όπως ο Τατούλης.

    Μέσα στο Δεκέμβριο θα κριθεί η πορεία της χώρας μας για πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γειά σας φίλοι μου του Press-gr,

    Γειά σου παμμέγιστε Καψαμπέλη, είσαι και ο πρώτος. Μη σταματάς αυτό που κάνεις, έχω προβληματικό συκώτι και βοηθάς πολύ, μα την Παναγία.

    Με τις μαλακίες που γράφεις και λές καθημερινά, γελάω όχι μόνο εγώ αλλά και όλη η Ελλάδα!

    (Αληθεύει ότι είσαι ακόμη πιστός στη μόνη που λάτρεψες αληθινά στη ζωή σου, τη δεξιά σου χούφτα; )

    Παλιά είχαμε τον Κακανουνάκη, πήρες όμως τη σκυτάλη και οδεύεις ακάθεκτος για καινούργια ρεκόρ γραφικότητας (άν και τώρα τελευταία προσπαθεί φιλότιμα και ο Παπαγιάννης, δε λέω).

    Γειά σου και σένα Μάκη Γιομπαζολιά, μεγάλε δάσκαλε.

    Επί δεκαετίες έχεις γεμίσεις με μίσος και χολή τη ζωή σου και είπες τώρα να τα μεταδώσεις και στη νέα γενιά!

    Συνέχισε, μη μας κόψεις τη διασκέδαση, έχει πολύ πλάκα όταν σε βλέπω τόσο ζορισμένο εναντίον της Ν.Δ.

    Μόνο πρόσεχε λίγο την πίεση γιατί θέλει προσοχή στην ηλικία σου. Μη συμβεί και τίποτε και χάσουμε τη διασκέδαση.

    By the way, που έλεγε και μια γλυκιά Κερκυραίικη ψυχή, μένει αλήθεια και κανα ψιλούλι για την ομάδα από το Μπόμπολα, ή μεροδούλι - μεροφάι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΑΣΠΗ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 30 (28-11-08)

    (Ξετυλίγεται καθημερινά το κουβάρι της συνομωσίας, Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΒΑΓΓΕΛΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΑΝ, απλά τους χάλασε βλακωδώς τη μανέστρα το golden boy ο Παπακωνσταντίνου)

    2001-2003:
    1.ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ με υπογραφές των υπουργών Φωτιάδη και Δρύ του πασόκ.

    ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008:
    2. Η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά της Interamerican για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ). Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος

    ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ + ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2008
    3. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδιοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
    4. Το Χαζογκιόργκο και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
    5. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
    6. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
    7. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
    8. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
    9. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
    10. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.

    ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2008
    11. Αρχίζει η εξεταστική. Κάποια Σωτηροπούλου (υποτιθέμενη δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
    12. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
    13. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
    14. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
    15. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
    16. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
    17. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά. Ο Αποστολίδης έχει δικηγόρο το Ραγκούση, που ήταν συνήγορος της 17 Νοέμβρη και του έκπτωτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου.
    18. Ο μάρτυς Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.
    19. Την προηγούμενη της κατάθεσής του στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
    20. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τα προβλήματα στα νοσοκομεία.
    21. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα και αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στα προβλήματα των νοσοκομείων και την ακρίβεια (που τόχω ξανακούσει;).
    22. Ο Παπακωνσταντίνου του πασόκ επίσης λέει ότι η Σωτηροπούλου είναι Νεοδημοκράτισσα (τόσο νεοδημοκράτισσα που κατηγορούσε τον Καραμανλής ότι συντόνιζε την ιστορία του Βατοπεδίου).
    23. Ο Παπακωνσταντίνου ομολογεί ότι ήξερε για το βίντεο από το Σεπτέμβρη. Εάν ήταν νεοδημοκράτης ο Πάπιστας θα πήγαινε το βίντεο στη Ν.Δ. ή στο πασόκ; Και μάλιστα το golden boy του πασόκ προσπαθεί να μας πείσει ότι ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ στο πασόκ δεν είχε ενημερωθεί για το βίντεο.
    24. Η Κάνου έφερε στην Εξεταστική ιδιόχειρο σημείωμα της Σωτηροπούλου που καθοδηγούσε την Κάνου να πεί ψέμματα για τον Καραμανλή. ¨Εχει επίσης και κασέτα που η Σωτηροπούλου της έλεγε «ήλθε η ώρα να βγάλουμε λεφτά» (Σημ.: από τον Εφραίμ δεν θα έπαιρναν γιατί το θέμα είχε ήδη σκάσει στις τηλεοράσεις, άρα από ποιόν θα τα έπαιρναν τα λεφτά;). Η Σωτηροπούλου καταθέτει ότι είχε επίσης ενημερώσει ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ (όλα τα πράσινα μπουμπούκια στο κόλπο).
    25. Ο Γιωργάκης ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ πως είναι δυνατό να κατηγορεί η παλιο-νέα-δημοκρατία το δεξί του χέρι; Ερωτώμενος ο Παπακωνσταντίνου γιατί επί δίμηνο χειροκροτούσε τις κατηγορίες της Σωτηροπούλου εναντίον του Καραμανλή, παρόλο που ήξερε ότι ήταν όλα ψέμματα, λέει άλλα αντάλλων (πχ. όλο το σκυλολόι των εκβιαστών ήταν νεοδημοκράτες). Το σενάριο μπάζει εντελώς αλλά ο Γιωργάκης ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΊΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    26. Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της μονής και των διαφόρων εμπλεκόμενων εταιριών και δεν φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ οποιαδήποτε σχέση με πολιτικό της Ν.Δ. Απογοητευμένοι οι βουλευτές του πασόκ, φωνάζουν ασυνάρτητα προς όλες τις κατευθύνσεις να ανοίξουν και άλλοι λογαριασμοί, προφανώς για εντυπώσεις στα κανάλια.
    27. Οι Σωτηροπούλου και Κουκουβίνος (που έλεγαν ότι ο Καραμανλής έχει οργανώσει το Βατοπέδι) κατηγορούνται επώνυμα ότι έκαναν πολλούς άλλους εκβιασμούς και έταζαν (έναντι χιλιάδων ευρώ) ακόμη και γραφεία ΠΡΟΠΟ σε καλόπιστους συμπολίτες τους.
    28. Αποκαλύπτεται ότι ο Κουκουβίνος είχε κατέβει σαν υποψήφιος του πασόκ στις εκλογές του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι πρασινοφρουροί ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούν λογαριασμούς με χρήμα προς πολιτικούς, προς απογοήτευσή τους δεν βρίσκουν τίποτε.
    29.Μια εβδομάδα πέρασε και ακόμη δεν έχει κάνει μήνυση ο Χοντροβαγγέλας στη Σωτηροπούλου, που είπε ότι τον είχε ενημερώσει από καιρό για όλα. Μάλλον δεν το έμαθε, γιαυτό δεν της έκανε μήνυση, ή μπορεί και επειδή τη λυπήθηκε γιατί είναι και καλός άνθρωπος (λές να είναι τίποτε άλλο, μπά)
    30. Πάγκαλος και Κακλαμάνης λένε ότι έφταιγαν οι υπουργοί τόσο του πασόκ όσο και της νέας δημοκρατίας (κοινώς απλώνουμε τη μανέστρα).


    ΒΕΒΑΙΑ:
    Ο ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican καθημερινά παίζει το ιδιο επεισόδιο με τους λακέδες του, αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια (εάν το μαγνητοσκοπούσαν θα γλύτωναν πολύ κόπο και χρήμα).
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΟΝ ALPHA (Παπουτσής, Καρχιμάκης, Ρόβλιας, Πατουλίδου, κλπ), συνεπικουρούμενους από το μετανοημένο κομμουνιστή Βερύκιο, τον εξαγορασμένο εκδότη Κύρτσο και τον πονηρούλη Σρόιτερ, του Θέμου Αναστασιάδη.
    ..............
    Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΑΖΟ-ΓΚΙΟΡΓΚΟΥ KAI ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΗ Ν.Δ. (μαζί και ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, καλά αυτός είναι παντός καιρού εναντίον της Ν.Δ., περιμένει τα 20 δις του 4ου πακέτου από την Ε.Ε.)
    [όχι πως δεν έχουν γίνει επικοινωνιακές ηλιθιότητες από τον Καραμανλή, που δεν μπόρεσε ποτέ να καταλάβει τις ανεπάρκειες του Ρουσόπουλου].
    ...............
    ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 31

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 400 χρόνια μετά την γέννηση του Ναζωραίου οι Ρωμαίοι επιβάλουν διά πυρός και σιδήρου την νέα Θρησκεία. Πογκρόμ διώξεων κατά των Εθνικών και καταστροφή του αρχαίου πολιτισμού. Βιβλιοθήκες πυρπολούνται, αρχαίοι ναοί κατεδαφίζονται, ιερείς σφαγιάζονται, οτιδήποτε αρχαίο ισοπεδώνεται ως μίασμα διαβόλου. Ασύληπτες θηριωδίες με θρησκευτικό μανδύα
    Η Ιερά Εξέταση ωχριά μπροστά στα φοβερά εγκλήματα των χριστιανών του 4 - 8ου αι. μΧ. Το χρονικό των ανελέητων διωγμών που εξαπέλυσε η Χριστιανική Εκκλησία με την βοήθεια των Ρωμαίων αυτοκρατόρων, περιγράφεται με κάθε λεπτομέρεια βασισμένο στις ιστορικές πηγές της εποχής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *