GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όχι πια άλλη κατανόηση!...

. Από το panosantoniou.wordpress.com . . Κατανόηση ζήτησε ο κ. Σεβαστής του ΣΕΓΑΣ απο τους οδηγούς για την κυκλοφοριακή συμφόρηση που υποστ...

.
Από το panosantoniou.wordpress.com
. .
Κατανόηση ζήτησε ο κ. Σεβαστής του ΣΕΓΑΣ απο τους οδηγούς για την κυκλοφοριακή συμφόρηση που υποστήκαμε στην Αθήνα λόγω του Κλασικού Μαραθωνίου, αδιαφορώντας πλήρως στον σχεδιασμό του αγώνα για όλους τους συμπολίτες μας που έπρεπε να μετακινηθούν.
Μπορεί να ήταν Κυριακή αλλά πολλοί έπρεπε να μετακινηθούμε εκτός απο προσωπικούς & οικογενειακούς λόγους και για επαγγελματικούς λόγους, λόγους υγείας κλπ. Ποιός δίνει όμως σημασία στην ταλαιπωρία των χιλιάδων συμπολιτών μας έναντι των δρομέων οι οποίοι είναι βέβαια πολύ ‘χρήσιμοι’ για το image του κ Προέδρου!
Αυτός ο ‘φασισμός’ των λίγων έναντι των πολλών δεν μας ξενίζει πια. Μετρήστε πόσες φορές τον χρόνο κλείνει Κυριακή η Μεσογείων για ποικίλους Μαραθωνίους, ποδηλατοδρομίες κλπ? Είναι δε απολύτως αδύνατον η διασταύρωση με την Κανελλοπούλου (Κατεχάκη) να εξυπηρετεί τις χιλιάδες των αυτοκινήτων που πρέπει να διασχίσουν τον άξονα της Μεσογείων.
Και βέβαια να μην ξεχνάμε τον καθημερινό ΄φασισμό’ των αμέτρητων παραπονούμενων, διαμαρτυρόμενων ομάδων, συντεχνιών κλπ των 50 η 100 ατόμων που καθημερινά πια διαλύουν συγκοινωνιακά το κέντρο της Αθήνας και δημιουργούν επίσης μεγάλα προβλήματα στους εμπόρους του κέντρου. Λες και είναι αδύνατον να διαμαρτυρηθούν σε πλατείες, στην άκρη του δρόμου η στα πεζοδρόμια όπως γίνεται σχεδόν παντού στην Ευρώπη για τέτοιο αριθμό διαδηλωτών.
Όχι πια άλλη κατανόηση κ. Σεβαστή, όχι πια άλλη κατανόηση κ. Πρόεδροι των απανταχού της Ελλάδος σωματείων & συντεχνιών που πρέπει να διαμαρτυρηθείτε για τα αιτήματα σας. Όχι πια άλλη κατανόηση όταν με ΄φασιστικό΄τρόπο καταπιέζετε και εξουθενώνετε καθημερινά χιλιάδες συμπολιτών μας.

-----------------------------------------

54 σχόλια

  1. Πάψε κακομαθημένε "φιλελεύθερε" που έχεις και στο site σου ωραίες λέξεις, open society, liberty, κλπ.

    Και μετά λέμε κάτι ωραίες φανφάρες για πατρίδα του Ολυμπισμού και τα ρέστα, και δεν μπορούμε να στερηθούμε μία μέρα το χρόνο το κωλοαυτοκίνητό μας για ένα μαραθώνιο, ο οποίος έδωσε και το όνομά του στο άθλημα.

    Και εγώ μπορεί να ενοχλούμαι στην μετακίνησή μου, αλλά δεν θα είχα ποτέ το θράσος να γκρινιάζω σαν κακομαθημένο μαμόθρεφτο, ειδικά για τον κλασσικό μαραθώνιο.

    Και ποιός σου είπε ότι δεν είναι "φασισμός" ο δικός σου: να πατάς γκάζι όπου και όποτε γουστάρεις, να τα παίρνεις όλα σβάρνα, να ρυπαίνεις και να ηχορυπαίνεις. Γι αυτό όλοι θα πρέπει να έχουμε ενοχές, και όχι να θεωρούμε και το υπ αριθμ. 1 δικαίωμά μας να γκαζώνουμε το κωλάμαξό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Koufales IXides na sapisetai sthn kinhsh...

    Floroi douloi tis lamarinas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξερετε τι θελετε και τι ζητατε..σοβαρα? πολλοι θελανε να μετακινηθουνε? και αλλοι να πανε στις δουλειες τους?
    Βρε αχρηστοι Ελληναρες,και ξερολες,ποσοι μαραθωνιοι γινονται το χρονο στην Αθηνα και φερνετε τον κατακλεισμο?
    Εχετε ακουσει για το Μαραθωνιο του Βοστον και της Νεας Υορκης? πολεις με δεκαπλασια κινηση και κανεις μα κανεις δεν γογγιζει με το αν περιμενει 10 λεπτα Η' αλλαξει πορεια απο καποιο σημειο και μετα...μονο στην μεγαλη Ελλαδα οι ξεφτιλες παραπονουνται απο το πρωι μεχρι το βραδυ γιατι εβρεξε,γιατι δεν εβρεξε,γιατι εχει συννεφια.....ενας λαος που δεν ξερει τι θελει και που παει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν άφηναν οι μαλάκες τους οδηγούς να περάσουν από το Νέο Ψυχικό στο Χολαργό παρόλο που δεν έρχονταν κανένας αθλητής.Το ίδιο και για την αντίθετη πορεία κατά μήκος ολόκληρης της Λ.Μεσογείων.

    Είναι Μαλάκες και μπαρούφες οι άνθρωποι από την κορυφή ως τον τελευταίο αστυνομικό.

    Τέτοιες εντολές τους έδωσαν,έτσι έκαναν.

    Ταλαιπωρούνται 2000000 Αθηναίοι και χωριάτες που μένουν στην Αθήνα για να γίνει ένας Μαραθώνιος στα μέσα Νοεμβρίου.

    Αν έχουν αρχίδια και σκέφτονται το κόσμο , ας τον κάνουν τον Αύγουστο που λείπουν όλοι αλλά δεν θέλουν να χαλάσουν τις διακοπές τους.
    Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία.Φωτοτυπία η μια χρονιά της άλλης δίχως σχεδιασμό και δίχως να σκέφτονται το κόσμο.
    Σκατά Δημοκρατία δηλαδή.

    Ρε παπάρες , κάνουν και στο εξωτερικό Μαραθωνίους αλλά έχουν 20 λεωφόρους στις πόλεις τους και η κάθε λεωφόρος είναι τριπλάσια της Μεσογείων και της Κηφισίας ενώ υπάρχει όλο το δίκτυο για να κινηθεί ο κόσμος.
    Αντίθετα στην Αθήνα δεν υπάρχει οπότε σταματήστε αυτή την ιστορία κάθε χρόνο που μας σπάτε τα νεύρα.

    Κάντε το Μαραθώνιο στην Εθνική οδό να δείξετε και το μοντέρνο πρόσωπο της Ελλάδας γιατί δείχνοντας πλάνα από τη κλασική διαδρομή όλο πινακίδες ακαλαίσθητες βλέπουν οι ξένοι και μας κοροϊδεύουν.


    Πάρτε το χαμπάρι , ο κόσμος εξελίσεται,προχωρεί και σέβεται τους πολίτες .

    Εσείς είστε άσχετοι από σχεδιασμούς και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να κάνετε τη δουλεία σας "γαμώντας" όλους τους υπόλοιπους.

    Γι αυτό αντε και στο διάολο να πάτε με το κωλομαραθώνιο σας κάθε χρόνο μαλάκες.

    Δεν σκέφτεστε καθόλου ότι ο κόσμος βγαίνει έξω τη Κυριακή και ότι επ ' ευκαιρία της γιορτής των Μιχαήλ και Γαβριήλ ειδικά στις 8 ή 9 ή 10 Νοεμβρίου το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο γιατί ο κόσμος πηγαίνει σε εστιατόρια και γενικά δεν μπορείτε να αλλάξετε τις συνήθειες του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κύριος Σεβαστής δεν σέβεται κανέναν.

    Δεν σέβεται τους χιλιάδες οδηγούς νομίζοντας ότι επειδή γίνεται ένας Μαραθώνιος θα σταματήσει η ζωή στην Αθήνα.

    Βάζουν τους κάθε άσχετους και ψαρωμένους πρωτοετείς στις αστυνομικές σχολές αστυνομικούς που από εξαιρετικό ζήλο δεν άφηναν να περάσει κανείς από το Χολαργό ,απένταντι στο Νέο Ψυχικό ενώ οι δρομείς ήταν ακόμα 20 χιλιόμετρα μακρυά.

    Είναι άσχετοι οι άνθρωποι αλλά ακόμα πιο άσχετοι ο Σεβαστής και αυτοί που δίνουν εντολές στη Τροχαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσο δίκιο έχεις άνθρωπέ μου.Μας θεωρούν ζώα εδώ στην Αθήνα και επίτηδες αφήνουν οι κρατούντες να μας κάνουν οι διάφοροι την ζωή μας κόλαση.¨Ολοι θυμόμαστε κάποια χρόνια πριν που είχε αποκαλυφθεί ότι κάποιες πόλεις του κόσμου μεταξύ των οποίων και η Αθήνα είχαν ορισθεί δοκιμαστικά σαν μοντέλα έρευνας των ορίων αντοχής του αστικού πληθυσμού.
    Έτσι εξηγείται το κλείσιμο του κεντρου για ψύλλου πήδημα και η σχεδόν καθημρινή ταλαιπωρία των κατοίκων.Έτσι εξηγείται το "κλέίσιμο"των πεζοδρομίων από αυτοκίνητα, ακόμα και ο περίφημος δακτύλιος που έχει διπλασιάσει στην πραγματικότητα τα αυτοκίνητα σε κάθε οικογένεια.Και όλοι εμείς υπομένουμε τα πάντα καρτερικά με αποτέλεσμα το σπάσιμο των νεύρων μα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δρομείς και ποδηλάτες δεν ζητάνε κατανόηση. Ζητάμε δικαιώματα χρήσης των αρτηριών μετακίνησης όπως και εσύ. Οι πρόεδροι που αναφέρεσε, εκπροσωπούν την φωνή μας και τις ανάγκες μας, ενοχλημένε στενοκέφαλε που τολμάς και γράφεις. Αλλάξτε την παιδεία, αλλάξτε την κουλτούρα, θα πεθάνετε από το κάπνισμα, την παχυσαρκία και την αμερημνησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΡΕ ΠΑΝΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, καλά τα γράφεις, και συμφωνώ μαζί σου....Όμως βρε άνθρωπε, είσαι Ρωμιός.....ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ, ΤΟ ΛΑΤΙΝΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ;
    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ; . ΑΥΤΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΡΩΜΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. BΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΟΥΤΙ" ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑ ΛΙΓΟ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΗ.
    10.000 ΔΡΟΜΕΙΣ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
    ΣΗΚΟΣΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑ ΝΑ ΞΕΠΟΙΑΣΤΗ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.
    ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΕΙΛΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ας μην ξεχνάμε και τους πακιστανούς , που απόκτησαν και αυτοί δικαιώματα και κλείνουν την Ε.Ο. στην Π. Ράλλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάντα είχα την εντυπωση ότι οι δρόμοι είναι για τα αυτοκίνητα όπως και στα υπόλοιπα προηγμένα κράτη.Τώρα αν σύμφωνα με τον x-odos είμαστε κακομαθημένοι που θέλουμε να τους χρησιμοποιούμε με τα αυτοκίνητα και να μην δεχόμαστε να τους κλείνουν 50-100 άτομα κάθε φορά,τοτε τι να πω,ας προτείνει τι θα πρέπει να κάνει το παρακράτος σε εμάς τους "κακούςφιλελευθερους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 9:41 δεν θα μου υποδείξεις τι θα κάνω και με ποιό τρόπο.

    Αν θέλεις να περπατάς και να τρέχεις πήγαινε σε κανένα αγρόκτημα να το κάνεις στο χωριό σου ή στην εθνική οδό.

    Εδώ είναι πόλις και όταν κάθε χρόνο σταματάνε τη κυκλοφορία είναι σα να παθαίνει έμφραγμα η καρδιά της πόλης.

    Επομένως για τους λόγους που εξηγώ και που είναι η άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών εσύ να σηκώσεις το κώλο σου και να φύγεις μια και καλή από την Αθήνα μαζί με τα παιδιά σου αν έχεις κωλοχώριατε και τις ηθικοπλαστικές και άλλες υποδείξεις να τις κάνεις στους συγχωριανούς σου.

    Άντε μπράβο που ανεβήκατε και στα κρεβάτια μας από το θάρρος που σας έχουμε δώσει τόσα χρόνια.

    Αν δεν σου αρέσει η Αθήνα πάρε το πούλο και δρόμο .

    Και ένα μήνα ενημέρωση να κάνουν , είναι Κυριακή μετά από την εορτή των αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ και η πόλη κινείται και δεν κοιμάται ούτε κάποιος θα την κάνει να κοιμάται και όπως εξήγησα εδώ δεν είναι πόλη όπως στο εξωτερικό που έχουν 20 λεωφόρους.

    Αν θέλεις να κάνεις άθληση και πρέπει να κάνεις , κάνε χωρίς να προκαλείς το μένος και την αγανάκτηση στη συντριπτική πλειοψηφία γιατί αυτό δεν είναι δημοκρατικό σε μια κατ' επίφασην Δημοκρατία.

    Στη Δημοκρατία οι πολλοί έχουν τη πλειοψηφία και ο σεβασμός για τους λίγους δηλαδή για εσάς είναι θεμιτό να υπάρχει , είναι θεμιτή η υποχώρηση των πολλών αρκει να μην αγανακτούν ενσυνείδητα ή ασυνείδητα.


    Ας σταματήσει αυτό το μπάχαλο κάθε χρόνο ή ας αλλάξουν ημερομηνία στον Μαραθώνιο.

    Όλοι τους έβριζαν εχθές ,μα όλοι .

    Και μαζί με το βρίσιμο που έριχναν οι πολίτες στους κυβερνώντες και στο ΣΕΓΑΣ και στην ΑΛΦΑ τράπεζα , έριχναν και στους δρομείς που μερικοί εξ' αυτών σαν σάψαλα ήθελαν να τρέξουν και αντί να τρέξουν περπατούσαν και έκαναν δέκα ώρες μέχρι μερικοί εξ" αυτών να τερματίσουν άλλοι στο Καλλιμάρμαρο και άλλοι στην είσοδο της Πύλης του Αγίου Πέτρου όπως με τον δύστυχο 60χρονο που έχασε τη ζωή του στη Μεσογείων τιμώντας τον Γρηγόρη Λαμπράκη.

    Άντε πήγαινε τώρα για άθληση και χέσε μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο 8:35 και 8:46 που μάλλον είναι ο ίδιος τα λέει πολύ σταράτα και πολύ σωστά.

    Είχα πάει τη κόρη μου για Volley στο Κάτω Χαλάνδρι από το Χολαργό που μένουμε και στην επιστροφή δεν μας άφηνε ενας κοιμισμένος χώριατος αστυνομικός να περάσουμε 30 μέτρα κάθετα στη Μεσογείων για να πάμε σπίτι μας στο Χολαργό ενώ δεν υπήρχε κανείς αθλητής στο δρόμο.

    Αποτέλεσμα ήταν να κάνουμε δύο ώρες μέχρι να φτάσουμε σπίτι μας για μια διαδρομή με το αυτοκίνητο που δεν είναι σε άγειο δρόμο πάνω από 2-3 λεπτά.


    Ντροπή τους και Αίσχος ειδικά σε αυτούς που δίνουν εντολές χωρίς να ξέρουν τι γίνεται.

    Μας κάνετε να σας βρίζουμε και να λέμε να πάει να γαμηθεί και ο Μαραθώνιος και όλοι σας, παλαιομαλάκες.

    Εσείς είστε υπεύθυνοι για τη κατάντια της ελλάδας και των ελλήνων ,όχι οι πολίτες.

    Έχετε πάει ρε ρεμάλια στο εξωτερικό να δείτε πως γίνονται οι Μαραθώνιοι ;

    Ξεφτίλες , ε ξετίλες ;

    Χοντροκέφαλα κομματόσκυλα της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας σε εσάς μιλάω.

    Δημοκρατία είναι να αφήνετε τόσο κόσμο να ταλαιπωρείται για να κάνετε ένα Μαραθώνιο xωρίς σχεδιασμό στα μέσα Νοεμβρίου στη χειρότερη ευρωπαϊκή πόλη που υπάρχει από πλευράς οδικού δικτύου,πρασίνου και ακαλαισθησίας ;

    Τι πηγαίνετε στο εξωτερικό τότε και σας πληρώνουμε εμείς οι πολίτες ;

    Για πλάκα ή για να εφαρμόσετε αυτά που οι άλλοι κάνουν και που έχουν προχωρήσει 50 χρόνια μπροστά από εμάς ;

    Ο Μαραθώνιος σας μάρανε τουρκόγυφτοι αντί με νόμο να ξηλώσετε όλες τις πινακίδες στους δρόμους που θυμίζουν αφρικανικό κράτος ή Τουρκία.

    Ο Μαραθώνιος σας μάρανε αντί να καθαρίζετε τα παρτέρια κάθε εβδομάδα που είναι μέσα στη μπίχλα και στη βρώμα και αντ΄ αυτού είχαν βγεί οι δημοτικοί υπάλληλοι και καθάριζαν προχθές μετά από ένα χρόνο.

    Αυτό είναι το κράτος σας , το μπουρδέλο που μας υποχρεώνετε να ζούμε με τα παιδιά μας σε μια αφιλόξενη πόλη,στη πιο αφιλόξενη πόλη της Ευρώπης και σε μία από τις δέκα πιο αφιλόξενες πόλεις του κόσμου.

    Ευτυχώς που τα παιδιά μου τα γαλουχώ με άλλες αρχές και ευτυχώς που θα προσπαθήσω να τα κάνω να καταλάβουν ότι όσο πιο γρήγορα φύγουν από αυτή τη χώρα τόσο περισσόερο ποιοτική χωή θα έχουν.

    Καληνύχτα σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο μαραθώνιος της ταλαιπωρίας των Αθηναίων (έτσι πρέπει να ονομάζεται κανονικά) όπου 1500 άτομα την έχουν δει αθληταράδες και απόγονοι των μαραθονομάχων και τρέχουν 40 χιλιόμετρα (και καλά) για να κάνουν μία τρύπα στο νερό προς τέρψιν διαφόρων μεγαλοπαραγόντων του αθλητισμού τύπου Σεβαστή είναι μιά ακόμη πληγή της Αθήνας-Καλκούτα που πρέπει να εκλείψει. Δεν μπορούν 1500 άτομα να γαμάνε την Κυριακή 4,5 εκατομμυρίων.

    Όσοι γουστάρουν να τρέχουν να πάνε στα χωριά τους ή να πάρουν τα βουνά και τα λαγκάδια. Στις πόλεις μετακινούμαστε με αυτοκίνητα και κανένας Λιάπης δεν θα μας βάλει στα τρισάθλια λεωφορεία / κονσερβοκούτια να είμαστε δίπλα με τον κάθε αλλοδαπό.

    Άντε γιατί πολύ τράβηξε το παραμύθι με τα ΜΜΜ και τους διάφορους γραφικούς δρομείς ή τους άλλους με τα πατίνια τους / ποδήλατα / σκέιτμποαρντ κ.ο.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πάρτε και κανένα Μετρό ρε τεμπέλιδες, που θέλετε να κάνετε τα πάντα με το κωλοάμαξο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. xaxaxaxa!! Diabazontas ti lene oi Athinaioi otan tous kleisoun ena dromo katalabaineis giati auti i xora einai tetoio mpourdelo!

    Kati muala san tadika sas ekanan ekanan tis poleis xabouzes.

    Eseis ama mporousate tha kanate to syntagma anisopedo kombo kai tin akropoli eleuthero parking

    Are zoa..

    ego leo na baloume tous Pakistanous na kleisoun thn EO na sapisetai mazika na teleionoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πήρες αυτοκίνητο καλέ μου φίλε και ξαφνικά έχεις πρόβλημα με ότι σε ενοχλεί και μιλάς για φασισμό.Αχ βρε κακομοίρη (γιατί κακομοίρης είσαι και θα είσαι πάντα) σκέφτηκες ότι θα μπορούσες να πας εκεί που θέλεις με τον ίδιο τρόπο που πάνε κάθε μέρα χιλιάδες άνθρωποι, με μέσα μαζικής μεταφοράς.Αλλα ξέχασα εσύ δεν είσαι κορόιδο σαν όλους αυτούς που κάθε μέρα πάνε στην δουλειά τους με το λεωφορείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΕ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΞΗΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι η ανίληψη που έχουν μερικοί μαζί με το ΙΧ αγόρασαν και το δρόμο.
    ΛΟΙΠΟΝ ΖΩΑ οι δρόμοι είναι ιδιοκτησία του Μπόμπολα και των άλλων εργολάβων οι οποίοι όποτε γουστάρουν τον παραχωρούν για Μαραθώνιο, οπότε βγάλτε τον σκασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΝΩΝΥΜΕ 11.33
    ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΕΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΤΟ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΤΟ "ΚΟΥΤΙ" ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ.
    ΕΤΣΙ ΟΤΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΑΣΗΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ
    ΛΥΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ.
    ΚΑΤΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΑΘΛΙΟ "ΚΟΥΤΙ" ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. PROTEINO ENAN AXIOSEBASTO SEXO MARATHONIO OPOS GINETE EDO STA BOURDELA THS GERMANIAS, KATHE PARASKEUH TO BRADU PANAGITSA MOU,
    PLHRONHS MONON EISODO 100 EURO KAI GAMAS MEXRI NA DHS TON PAPANDREOU PROTHUPOURGO.FAGHTA POTA EINAI OLA PLHROMENA. GAMAS OPOIA THELEIS H OPOION GOUSTARHS,OI GUNAIKES MONTELA KAI PANO, SXEDON APO ANATOLIKES XORES THS PAPARHGAS
    KAI TOU TSIPRA, PROHN ADELFON KAI APORON KORASIDON .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ypomoni adelfia yperaspistes tou eleutherou xorou.

    Oi sapiolamarines tha nikithoun syntoma.

    Kai meta mazi me tous proin garazomyalous tha boltaroume stin poli afoba

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε κακομοιρηδεσ ο μαραθωνιοσ σασ πειραξε? καθε μερα βλεπω τισ σκυθρωπεσ φατσεσ σασ μεσα στισ λαμαρινεσ να πιζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. diladi an avrio me8avrio ginei free-car area to kentro ths a8inas esy ti 8a kaneis? 8a pareis thn lamarina sou k 8a peseis apo to gremo an aytoktoniseis?

    sthn teliki pio grigora pas me podilato para me to aytokinito. Kai an se enoxlei, as prosexes..na pixeis...to metro douleve kanonika opws k tram. opote den ipirxe 8ema gia tin kololamarina sou...


    streetpanthers - podilates.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ενα ακομα θεμα που δειχνει ποσο πισω ειμαστε απο τον πολιτισμενο κοσμο.απο τα περισσοτερα σχολια βλεπω οτι ουτε δυο γαιδαρων αχυρο δεν μπορουμε να μοιρασουμε.σαν πρωην αθηναιος εδω κ 25 χρονια εγινα επαρχιωτης,βρεθηκα στην αθηνα την κυριακη 2/11 , οταν εμεινα καθηλωμενος σε ενα ταξι για αρκετη ωρα στο υψος της πλατειας συνταγματος 12 το μεσημερι επειδη εκαναν διαδηλωση καμμια διακοσιαρια νοματαιοι, ενω μπορουσαν να ειναι στο πεζοδρομιο, και να εχουν κ την συμπαθεια των ασχετων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η "λογοκρισια" των blog !!!

    από ποιος τον "πίεσε"? 3:20μμ, Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008
    ΠΟΙΌς ΠΊΕΣΕ ΤΟΝ "ΑΘΗΝΑΊΟ ΝΑ "ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ" ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ?
    ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑ...ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ!!
    ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ!!
    Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ!

    ΕΠΙΣΗΣ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΒΑΛΙΑΝΝΑΤΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ.... ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ...

    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ...ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΛΕΓΕ Μ.... .

    ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.....

    ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ....



    Τι συμβαίνει με τη Μαρία Δαμανάκη;;;;


    ΟΙ “ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΙ” ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!

    Το πασοκ ευτυχώς διέγραψε τον Βαλλιανάτο....

    Δεν είμαστε εναντίον τον ομοφυλοφίλων...αλλά με πρόφαση την «ιδιαιτερότητα»


    δεν μπορείς να έχεις «ασυλία».

    Την οδό της «διαγραφής» θα ακολουθήσουν και «άλλοι»...





    ΕΠΙΣΗΣ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΒΑΛΙΑΝΝΑΤΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ.... ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ...

    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ...ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΛΕΓΕ Μ.... .

    ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.....

    ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ....

    ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ....

    ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΕ....

    ΤΙΣ ΒΙΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΤΙΣ ΕΛΕΓΕ .....


    Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ (το έσβησα)...... ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΣΟΚ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΕ...ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΝΙΚΑ ΛΕΒΙΝΣΚΙ...ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ!!


    ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ Η ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ ΤΗΝ ΕΣΚΙΖΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ..."

    "ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ. ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ...ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!"?

    ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΣ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ....ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ "Μ....

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!

    Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ "ΑΝΗΞΕΡΗ" ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ κλπ...

    ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΜΑ.... ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΡΩΤΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Β ΑΘΗΝΑΣ...ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΞΕΛΕΓΗ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΝΕΑ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΣΤΟ...

    Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΡΙΓΓΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...

    ΟΤΑΝ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΦΟΥΝΤΩΣΕ Η ΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ-ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ "ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ"



    ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΠ-ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΔΕΞΙΟΥΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΥΠΟΔΙΚΟΣ...ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ...ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ....ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΟΥΝ...


    ΑΡΓΑ Η ΄ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΣΚΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ "ΜΙΖΕΣ" ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΡΙΞΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ!!


    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΣΟΚ-ΔΕΞΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!!



    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΝΕΑ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΣΤΟ..


    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ-ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗΔΕΣ....





    ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΑΝΔΡΕΟ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΙ ΓΕΩΡΓΟ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΙ

    http://blogathinaios.blogspot.com/2008/11/blog-post_2358.html.


    Το σχόλιο του Αθηναίου:

    ------------------------------

    Είναι λογικό να έχω λογοκρίνει το κείμενο. Περιείχε πολλές ακατανόμαστες φράσεις

    με τις οποίες δεν συμφωνώ και δεν ταιριάζουν στην ιστοσελίδα μου.

    Δημοσίευσα το κείμενο-καταγγελία που μου έστειλαν οι sosialistes papandreikoi,

    γιατί μου έκανε εντύπωση το θέμα.

    Φαίνεται ότι κάτι συμβαίνει με τη Μαρία Δαμανάκη στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ και

    προσπαθούν να το καλύψουν!

    http://209.85.135.104/search?q=cache:UyMKzUvFho0J:blogathinaios.blogspot.com/2008/11/blog-post_2358.html+%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1+%CE%B4%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B7&hl=el&ct=clnk&cd=3&gl=gr


    Αθηναίος




    Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

    ανοίξτε συζήτηση για αυτό το άρθρο

    Κορυφή της σελίδας


    ανοίξτε συζήτηση για αυτό το άρθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 11:22
    Σωστά τα λες.
    Εμείς πηγαίναμε από την Αγία Παρασκευή σε γεύμα στον Πειραιά και δεν μπορούσαμε να περάσουμε τη Μεσογείων ενώ ένας ηλίθιος αστυνομικός μας είπε με άσχημο και χωριάτικο τρόπο να πάμε από την Αττική οδό.

    Φταίμε που δεν του ζητήσαμε 2.35 ευρώ !

    Βλέπετε έχουν μαζευτεί όλα τα χωριατόπαιδα στην Αθήνα επειδή έχουν μέσο τους Βουλευτές στην επαρχία και έχουν διοριστεί παντού και μάλιστα δεν έχουν και τρόπους.

    Ας τους κάνει μάθημα η ηγεσία της ελληνικής αστυνομίας ότι έτσι θα πρέπει να μιλάνε στις μανάδες τους και όχι σε έλληνες πολίτες και μάλιστα ιατρούς στο επάγγελμα με δύο μεταπτυχιακά και ένα Phs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εγώ προτιμώ πάντως τον τηλεμαραθώνιο αγάπης με τις γριές "σάψαλα" μέ τις δεκάδες πλαστικές να χαριετίζονται στο φακό της τηλεόρασης για το Θεάρεστο έργο που προσφέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο 12.03 σωστά λέει για την καθημερινή μετακίνηση των Αθηναίων με μέσα μαζικής μεταφοράς προς τη δουλειά τους.Όμως ας μας επιτρέψει τις Κυριακές να παίρνουμε τα παιδιά μας και να τα βγάζουμε λίγο έξω από την Αθήνα,για να βλέπουν λίγη φύση και να αναπνέουν.Αυτό όπως καταλαβαίνει μπορεί να γίνει μόνο με Ι.Χ. αν δεν θέλουμε να φάμε την Κυριακή μας σε μία στάση και να πάμε όρθιοι.Δεν καταλαβαίνω γιατί οι κάθε λογής αθλούμενοι (ποδηλάτες,Μαραθωνοδρόμοι κ.ά.)πρέπει να μας στερούν αυτό το δικαίωμα κάνοντας την επίδειξή τους στο κέντρο της πόλης ενώ θά μπορούσαν να αγωνισθούν περιφερειακά.Γιατί θα πρέπει οι μόνοι χωρίς δικαιώματα πολίτες της Ευρώπης να είναι παντού και πάντα οι Έλληνες;Τις καθημερινές μας φέρονται σαν ζώα.Άς μας αφήσουν,για να αντέξουμε,μια Κυριακή ελεύθερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γιατί δεν κάνουν τον μαραθώνιο τον Αύγουστο που είναι και παχιές οι μύγες και βγαίνουν και οι κολιοί στη θάλασσα ;

    ΟΧΙ.

    Θέλουν να τον κάνουν τώρα για να μην χαλάσουν τις διακοπές τους,θέλουν να τον κάνουν τώρα γιατί τώρα είναι η επέτειος του Λαμπράκη,θέλουν να τον κάνουν τώρα για να αγανακτεί ο πολίτης και να τους βρίζει.

    Μια ζωή ΜΑΛΑΚΕΣ θα μείνουμε σε αυτή τη χώρα, 50 χρόνια πίσω από την υπόλοιπη ευρώπη 85 χρόνια πίσω από τις Η.Π.Α και 120 χρόνια πίσω από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. den milame gia diadilosi alla gia ena agwna dromou h mia podilatoporeia. Min sigrinete anomia pramata. for fucks shake..

    sthn teliki parte to metro. anorimoi noe-ellinarades.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Όλοι οι κωλόχοντροι κυβερνητικοί που ο κώλος τους μεγαλώνει κάθε φορά που το κόμμα τους γίνεται κυβέρνηση και γίνεται μεγαλύτερος και από τη πλατεία Συντάγματος , δίνουν εντολές να κλείνουν οι δρόμοι από την καρέκλα τους .
    Αυτοί βέβαια μπορούν να κινηθούν και να πάνε παντού γιατί είναι οι αρχές της χώρας , με τα αυτοκίνητα τους και άλλους 2 Ζητάδες να τους περιφρουρούν.

    Κύριε Σεβαστή έσεις έχετε τολμήσει να περάσετε τη Μεσογείων με το απλό αυτοκίνητο σας χωρίς να επικαλεστείτε την επαγγελματική σας ιδιότητα;

    Όχι ,ε ;

    Όταν το κάνετε , τότε θα καταλάβετε πόσο μαλάκας είστε όταν 2500000 πολίτες αγανακτούν .

    Καταλάβατε κύριε Σεβαστή ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πες τα ρε 3:54

    Να γειάσει το στόμα σου !

    Άϊ στο διάολο πια με τους μαλάκες.

    Κάναμε 1:40 λεπτά από το Παλαιό Φάληρο μέχρι το Ντράφι που ήμασταν καλεσμένοι για μεσημεριανό γεύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Θαυμάστε τους Έλληνες που κατά τα άλλα χαίρονται γιατί εδώ γεννήθηκε ο ολυμπισμός. Ο ένας τρόμπας ρωτάει "γιατί δεν τον κάνουν τον Αύγουστο". Γιατί βρε πανηλίθιε τον Αύγουστο αντί για ένα νεκρό θα είχαμε είκοσι. Το άλλο αστέρι ρωτάει "γιατί δεν τον κάνουν στην εθνική ή στα χωράφια". Halloo. Ντεν έχει ακούσει τίποτα για κλασική διαδρομή; Για τη μάχη του Μαραθώνα;
    Στο Βερολίνο και τη Νέα Υόρκη μαζεύονται 100 χιλιάδες άνθρωποι. Κλείνουν οι δρόμοι και οι κάτοικοι βγαίνουν έξω και χειροκροτούν και χαίρονται. Εδώ, 10 χιλιάδες γενναίοι, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι ερασιτέχνες, έχουν να αντιμετωπίσουν τα μούτρα των χοντροκόληδων αυτοκινητομανών που τους καθυστερούν από τα κυριακάτικα κοψίδια. Ουστ ζαγάρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΕΙ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΦΑΛΜΕΡΑΥΕΡ, ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ . ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΔΩ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ - ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΜΕ ΠΙΤΣΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ NOVA, KAI BRIZOYME ME MΠΥΡΕΣ- .
    ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΕΚ. ΝΕΟΥΡΚΕΖΟΙ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΧΩΡΙς ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΩΝ 15ΕΚΑΤΟΜ. ΕΓΙΝΕ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΩΝ 2 ΗΠΕΙΡΩΝ ΜΕ 70.000 ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ 1 ΚΕΑΤΟΜΥΡΙΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ. ΕΔΩ ΤΑ ΣΛΑΒΙΚΑ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΑΕΙ ΧΑΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΦΑΛΜΕΡΑΥΕΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. an den sas aresei pisw sta xwria sas me ta suv k ta kwlamaxa sas.

    sou xalasame to gevma apo agia paraskevi gia pirea? pare to metro k meta ton isap. 1 euro kanei, h lamarina sigoura 8a ta eskases 10 euro.

    enalaktika k me podilato k isap.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Fantasou posa kila malakes eiste pou 8elete 1.5 tono xalyba gia na kounhsete ta 70 me 120 kila sas.

    8ymata..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Βρε Ηλίθιο υποκείμενο

    Η Κωνσταντινούπολή έχει 20 λεωφόρους και η Νέα Υόρκη 30 λεωφόρους.

    Εδώ στην Αθήνα , έχουμε 5 λεωφόρους και όταν κλείνουμε τις δύο καταλαβαίνεις τι γίνεται.

    Τι παπαριές λες ότι δεν μας αρέσει ο αθλητισμός και τρίχες κατσαρές ;

    Άλλο να μας αρέσει ο αθλητιμός και άλλο να αγανακτούν όλοι οι πολίτες.

    Όσο για την ιστορία την γνωρίζω περισσότερο από εσένα οπότε τα μαθήματα να τα κάνεις εκεί που η ασχετίλα συναντά την ηλιθιότητα σου.
    Στην αρχαία ελλάδα όμως ρε βλήμα δεν υπήρχε 4500000 πληθυσμός στην Αθήνα και ούτε η ζωή είχε τις δομές που έχει σήμερα.

    Τις εξυπνάδες αλλού και όχι σε μένα.

    Πανάσχετη τουρκόγυφτη μαϊμού , για το ανύπαρκτο σχέδιο και για την κακή οργάνωση μίλησα και όχι για τους αρχαίους έλληνες και την ιστορία.

    Να είσαι σίγουρος ότι αν ζούσαν οι αρχαίοι έλληνες ή αν μας βλέπουν από κάπου με σένα θα γελούσαν και με τις κατηγορίες σου περί Φαλμεραϋερ.
    Όσο για τα σλάβικα υπολείματα να τα βάλεις στο κώλο σου παλαιομαλάκα τουρκόγυφτε τιμητή της ανυπαρξίας του σήμερα .

    Σα δε ντρέπεσαι λίγο που θα μου πεις ότι είμαι απόδειξη του Φαλμεράυερ.

    Εσύ τότε τι είσαι ρε βλήμα ;

    Απόδειξη του σύγχρονου αθληταρά νεοέλληνα που τιμάς τις αρχές και τα πιστεύω των αρχαίων ελλήνων στη χειρότερη πόλη της ευρώπης και στις δέκα χειρότερες πόλεις του κόσμου ;

    Από που προκύπτει ότι έβρισα όσους αγαπούν τον αθλητισμό ;

    Όταν διαβάζεις να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις.
    Αυτοί που αγαπούν τον αθλητισμό, αγαπούν και τους συνανθρώπους τους και δεν τους ταλαιπωρούν.
    Οι 1500 δεν ταλαιπωρούν τα 2500000 αυτής της πόλης που καθημερινά ταλαιπωρείται.
    Ταυτίζεις τη Νέα Υόρκη με την Αθήνα που είναι 50 φορές μεγαλύτερη ή την Πόλη με την Αθήνα που είναι 10 φορές μεγαλύτερη ;

    Και όταν γράφεις περί ζαγαριών να μας εξηγείς τι σημαίνει γιατί δεν είμαι χώριατος όπως εσύ αλλά βέρος Αθηναίος και δεν γνωρίζω βλαχοτούρκικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ρε μαλάκα 9:27

    με γυναίκα και δύο παιδιά να πάρεις κανένα γαϊδαρο να πας εσύ.

    Ζώα ορθά , έχουμε 2008 , είναι Κυριακή και οι οικογένειες βγαίνουν έξω. Δεν είναι καθημερινή να πάρω το μετρό.

    Άϊντε γαϊδάροι ξεσαμάρωτοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 6:14 και 9:11

    είστε εκτός θέματος.
    Ο κύριος ή η κυρία έχει απόλυτο δίκαιο.

    Κλείνουν το δρόμο και παραλύουν τους πολίτες και τη πόλη για να χορηγεί η alpha bank ένα μαραθώνιο που κανονικά θα έπρεπε να γίνεται άλλη περίοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Θα πηζετε καθε χρονο καραγκιοζηδες. Τραβατε για κανα τρεξιμο μπας και γλιτωσετε το εμφραγμα απο τις πιτσες και τα σουβλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Η ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΙΑΤΙΚΗ. ΓΙΑ 12 ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΝΩΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΛΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΛΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ. ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΥΠ ΟΨΗ ΣΟΥ . ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ 800 ΑΤΟΜΑ, ΦΕΤΟΣ 10000 ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 15000 ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΤΡΕΧΩ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Το θέμα εξαντλήθηκε.
    Ο Μαραθώνιος κακώς γίνεται στα μέσα Νοεμβρίου.
    Ο κόσμος αγανακτεί από τον πρόχειρο σχεδιασμό και την απίστευτη ασχετίλα που υπάρχει.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

    ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. -μή μου το ΙΧ του νεοέλληνα τάραζε... θα εγραφε καποιος αρχαιος σημερινός.
    Ο δημόσιος χαρακτήρας των δρόμων θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και να γίνει αντιληπτό πως ανήκει σε όλους και απαγορεύεται η καταληψή του από ιχ η άλλα. Γιατί δεσμεύεται δημόσιος χώρος για παρκινκγ ιχ οχημάτων? Σε αυτό τον χώρο έχει δικαίωμα προς χρήση και όποιος δεν έχει αυτοκίνητο. Ο
    ι δρόμοι λοιπόν ανήκουν σε όποιον θέλει να μεταφέρεται. Δεν ανήκει στα ιχ οχήματα. Εκεί νομιμοποιείται και το δικαστικό συστημα ωστε να επιτρέπονται περιορισμοί στην κίνηση των οχημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΖΙΠΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΟΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ.
    ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΒΡΩΜΥΛΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Είμαι σίγουρος πως το 99% απ’ όσους φωνάζουν παραπάνω και σχίζουν τα ιμάτιά τους υπέρ του μαραθωνίου δεν έχουν καμία σχέση με αθλητισμό (θα ΗΘΕΛΑΝ να αθλούνται και να μπορούν να τρέχουν). Απλά είναι κάποιοι αντιδραστικοί μαλάκες οι οποίοι σαν μόνιμη στάση ζωής έχουν το να την πέφτουν στους υπόλοιπους.
    Κύριοι, η πραγματικότητα δεν αλλάζει (δυστυχώς):
    1. η Αθήνα δεν είναι Νέα Υόρκη ή Βοστόνη. Δεν έχεις τις υποδομές (μεγάλες και ΠΟΛΛΕΣ λεωφόροι, ΠΥΚΝΗ και ΤΑΚΤΙΚΗ δρομολόγηση των ΜΜΜ) για να μπορεί να αντέξει τέτοιες διοργανώσεις.
    2. όποιος ισχυρίζεται ότι πρέπει κυριακάτικα να βγάλω τα παιδιά μου βόλτα προς τη θάλασσα με το λεωφορείο, είναι μαλάκας τριπλής αποστάξεως. Θα πρέπει να περιμένω στη στάση τουλάχιστον μισή ώρα και να πάω βόλτα πατικωμένος σαν σαρδέλα. Αυτό το τραβάω τις καθημερινές, αλλά όχι ρε πούστη μου και την Κυριακή
    3. βρε ζώα ...μήπως νομίζετε ότι τα λεωφορεία μπορούσαν να κινηθούν την Κυριακή;;;
    4. βρε αρχιζώα ...ποιό μετρό να πάρω;; αυτό που μέχρι στιγμής δεν εξυπηρετεί ούτε το 1/10 της Αθήνας;;;
    5. όσον αφορά τους ηλίθιους που μιλάνε για ποδήλατα μέσα στους Αθηναϊκούς δρόμους αυτοί σίγουρα νομίζουν ότι ζουν στην Ολλανδία. Αγαπάω υπερβολικά το ποδήλατο (έχω δύο ΜΤΒs) αλλά το φορτώνω στη σχάρα και πάω στο βουνό αντί για ν’ αυτοκτονήσω βγαίνοντας στο δρόμο όπου είμαι αόρατος στα μάτια των ΙΧήδων
    6. Τη συγκεκριμένη Κυριακή πέρα από το κατέβασμα της Μεσογείων για τους «αθλητές», είχαν κλείσει και την άνοδο προς Μεσόγεια γιατί λέει «κατέβαιναν τα αυτοκίνητα της διοργάνωσης». Πόσα ποιά ήταν αυτά τα αυτοκίνητα που δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την κάθοδο;;; Και στην τελική δεν νομίζω ότι κανείς Αθηναίος, ακόμα και αυτοί που παραπάνω λένε ότι υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη διοργάνωση, ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ της Αθήνας. Ο μόνος που ενδιαφέρεται είναι ο ΣΕΓΑΣ ώστε να κονομάει από τις χορηγίες (βλ. ALPHA ΚλεφτοBank), για να δίνει καλύτερης τεχνολογίας αναβολικά στους αθληταράδες του.
    Εγώ μάγκες δεν γουστάρω την όλη φάση (παρόλο που είμαι Αθηναίος γέννημα θρέμμα) γι αυτό και την κάνω. Σε λίγους μήνες αναχωρώ για την επαρχία - για πάντα. Οι υπόλοιποι, καληνύχτα και καλή τύχη... μέσα στο βόθρο που λέγεται Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. loipon: ta moulika 8elan bolta AUTH thn kyriakh kai o IX-father den antekse kai pige...tespa diko sou 8ema.

    Den ksero gia Boston alla sto NY DEN PAZOUN AUTOKINHTODROMOI sto kentro!

    Blakes!

    Kai ekei o dromos kleinei ka8e ligo afou ka8e malakas kanei parelash
    Apo St.patricks day mexri oti blakia 8es.
    Mexri kai 1000 ellhnes kleinoun leoforo gia parelasi.
    Starxidia mas kai gia ton a8lhtismo kai ton olimpismo kai tis apergies.

    Emeis gelame me thn parth sas kai ton kompleksismo sas molis xasate to floroIX sas.

    les k h mesogeion enonei dyo nisia..
    les k den kserate oti 8a ginei..
    les k KA8E kyriakh pate ta paidia sas bolta me ta paidia

    Ta dika sas myala kanan tin A8hna mpourdelo k den mporeis na pas ta paidia sou bolta san an8ropos me ta podia..

    A! k authn thn kyriakh pou 8a einai oloi oi dromoi anoixth mhn ksexasete na parete ta IX sas gia 1500 m ok?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. «Κύριε» 11:36 μ.μ.
    τα παιδιά μας δεν είναι μούλικα μωρή σκαταδερφή και πρόσεχε τα κέρατα που σου φοράει η γυναίκα σου ή γκόμενά σου . Σε κόβω για τόσο κορόϊδο που σε συμβουλεύω εάν έχεις παιδιά να κάνεις κανα test DNA. Αν κάποια ψωλαρπάχτρα σου πει ότι είναι έγκυος από σένα, μην την πιστέψεις.
    Τουλάχιστον εμείς έχουμε παιδιά και γουστάρουμε να τα βολτάρουμε όποτε μας καυλώσει - κομπλεξική κυράτσα - σκατόβλαχε που μου μαθες και το St. Patrick's day αλλά δεν έμαθες πως όποτε κλείνει ο δρόμος για αυτήν ή οποιαδήποτε άλλη παρέλαση, η Νέα Υόρκη δεν νεκρώνει όπως η μπουρδελοαθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Για τον άσχετο (11:36 μμ) που ανέφερε σαν παράδειγμα την παρέλαση του St. Patrick (ένα κοινωνικό γεγονός που συμμετέχει μεγάλη μερίδα των παρεπιδημούντων Ιρλανδών - και όχι μόνο).
    Κύριε ηλίθιε, η παρέλαση γίνεται στη 5η Λεωφόρο - πόσες ακόμη έχει η ευρύτερη περιοχή του Μανχάταν για να εξυπηρετηθούν οι πολίτες;
    Για να μπορούν να πάνε όπου γουστάρουν ή όπου έχουν ανάγκη.
    Από την κακία με την οποία χαρακτηρίζεις τα παιδιά των άλλων φαίνεται ότι είσαι μάλλον άτεκνος και καλά θα κάνεις να μείνεις ώστε να μην περάσει ο ελεεινός χαρακτήρας σου και σε άλλες γενιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Έλεγα για ένα κακομοίρη αλλά εδώ είναι πολλοί οι κακομοίρηδες που απλά τους φταίνε όλα και βγάζουν την καταπίεση που έχουν με επιθετικότητα σε βαθμό βλακείας, Αν έκλεινε το το κομμάτι του δρόμου αυτό κάθε Κυριακή και εγώ μαζί σας να διαμαρτυρηθώ, άλλα μια Κυριακή τον χρόνο και όλοι θέλετε να πάτε τα παιδιά σας βόλτα ??. Και σίγουρα αν το παιδί σας ρωτήσει γιατί έκλεισε ο δρόμος θα του περιγράψετε με τα πιο γλαφυρά χρώματα του ''ηλίθιους'' που τρέχουν και δεν σας αφήνουν να πάτε στην βόλτα σας. Ποιος σας έκανε τσιφλικάδες της ασφάλτου παλικάρια ? Σε όσα μέρη του κόσμου έχω πάει οι πολίτες μετέχουν με χαρά σε κάθε εκδήλωση η τουλάχιστον δεν την σαμποτάρουν, μόνο εδώ κάτι εγωπαθείς λεν τα δικά τους.Ε ας σας αφήσουμε τους δρόμους να πάτε τα παιδιά βόλτα την άλλη φορά.
    ΥΓ
    Και αυτοκίνητο έχω και παιδί αλλά δεν χρειάζεται να κάνω ταξίδι κάθε Κυριακή, μάλλον δεν θα είμαι καλός πατέρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 9:33 π.μ. και 9:46 π.μ. της 12ης Νοεμβρίου έχετε απόλυτο δίκιο.Βάλσαμο τα λόγια σας.Όσο για σένα 3:16 μ.μ.επίτρεψε σε παρακαλώ στους άλλους να έχουν την δική τους άποψη για τα πράγματα και όχι την δική σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ssssssssssssssssssst

    isixia...

    xalasame tin zaxarenia ton kompleksikon me ta SUV

    9:33 9:46 oso pio mpastardos eisai toso perisotero zorizese na apodiksis ti geneia sou. Ta DNA einai gia sas.

    Diladi otan klini i 5 leoforos olo to kentro einai kirile e?

    Ante geia re den asxoloume

    Apla tha sas klinoume kana dromo opote mas gkaulosei etsi gia nas tarazoume ligo neura

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_12/11/2008_291785

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Parades_in_New_York_City

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση