GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξετίναξε τον Ψωμιάδη ο Τρεμόπουλος...

. ...για τις επιστολές και την επίσκεψη στη Μονή Βατοπεδίου. Οι σολίστες που φαλτσάρουν και ο συνθέτης... .. Πολύ σημαντικά στοιχεία που ολ...

.
...για τις επιστολές και την επίσκεψη στη Μονή Βατοπεδίου. Οι σολίστες που φαλτσάρουν και ο συνθέτης...
..
Πολύ σημαντικά στοιχεία που ολοκληρώνουν το τεράστιο πάζλ της υπόθεσης των ακινήτων της Μονής Βατοπεδίου αποκάλυψε, στη διάρκεια της τρίωρης κατάθεσής του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, ο νομαρχιακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, μέλος της Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλης Τρεμόπουλος.
Στις 17.5.2005 η Δ/νση Πολιτικής Γης του Υπουργείου Ανάπτυξης και Τροφίμων (με προϊσταμένη την κ. Μαντέλη) έστειλε έγγραφο με την επισήμανση «ΕΠΕΙΓΟΝ- ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ» σε 20 Νομαρχίες της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας με το οποίο ζητούσε «εντός 10 ημερών» να στείλουν καταλόγους ενημερώνοντας τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κοντό για τις κοινόχρηστε και διαθέσιμες εκτάσεις, οι οποίες έχουν «οικοπεδική ή τουριστική αξία ή είναι παραθαλάσσιες».
Μετά την επιστολή Ψωμιάδη στις 16.12.2005 όπου καταγγέλλεται το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου στον πρωθυπουργό και σε 8 υπουργούς και υφυπουργούς, ακολουθεί επίσκεψη του νομάρχη Θεσσαλονίκης Π. Ψωμιάδη στη Μονή Βατοπεδίου και όταν επιστρέφει εισηγείται στο Νομαρχιακό Συμβούλιο (20.1.2006) να επισκεφτούν όλοι οι νομαρχιακοί σύμβουλοι το Αγιο Όρος, απόφαση στην οποία μειοψηφεί μόνον ο Μ. Τρεμόπουλος. Η απόφαση αυτή δεν θα υλοποιηθεί ποτέ. Τρείς μέρες μετά, στις 23.1.2006 ακολουθεί έγγραφο της Δ/νσης Πολιτικής Γης του υπ. Ανάπτυξης στο οποίο αναφέρεται ότι τα οικόπεδα του νομού Θεσσαλονίκης «ανατέθηκαν στην ΚΕΔ» και ζητά την «αποφυγή έκδοσης οποιασδήποτε πράξεως επέμβασης στα τεμάχια αυτά».
Όλοι οι αποδέκτες της καταγγελτήριας επιστολής Ψωμιάδη της 16.12.2005 θα πρέπει να απαντήσουν εάν παρέλαβαν την επιστολή, με ποιον αριθμό πρωτοκόλλου παραλαβής και τι απάντησαν. Ήδη ο Μ. Τρεμόπουλος έχει παραλάβει απάντηση από τη Δ/νση Πολιτικής Γης του Υπουργείου Ανάπτυξης και Τροφίμων ότι «δεν έχει εισέλθει ποτέ» στην υπηρεσία.

Από τη στιγμή που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ε. Αντώναρος επιβεβαίωσε προφορικά ότι η επιστολή αυτή έφτασε στον πρωθυπουργό, θα πρέπει και όλοι οι παραλήπτες να απαντήσουν στα παραπάνω ερωτήματα Εάν δεν το έχουν πρωτοκολλήσει σημαίνει ότι αυτό έγινε μετά από «άνωθεν εντολή» ώστε να αποφύγουν την απάντηση και πιθανόν στον Π. Ψωμιάδη να έδωσαν τα ανταλλάγματα που ζητούσε.
«Τα στοιχεία αυτά αποδεικνύουν ότι στο συμφωνικό έργο του σκανδάλου του Βατοπεδίου εκτός από τους σολίστες που φαλτσάρουν, πρόβλημα υπάρχει και με το συνθέτη και με το διευθυντή ορχήστρας» δήλωσε ο Μ. Τρεμόπουλος.

-------------------------------------

18 σχόλια

  1. Τρίτη, 25 Νοέμβριος 2008
    Γιατί το ξεχάσατε ότι η Στάη δεν είχε καταθέσει στην εξεταστική;
    "Ποιος θα θυμάται, άραγε, τον μακαρίτη τον Λιβανό (καζίνο Φλοίσβου) και το "πόθεν έσχες" της για τήν αγορά τού περιφήμου διαμερίσματος (στήν Στησιχόρου εάν δεν απατώμαι)!
    Βεβαίως, θά πρέπει νά θυμηθούμε ότι ο Καρατζαφέρης τό είπε μέσα...

    στην Βουλή (ότι η εξεταστική δεν κάνει χρέη ανακριτικής όπως η προανακριτική), και τούς έφερε το παράδειγμα τής Στάη, χωρίς ν' αναφερθεί το όνομά της, η οποία είχε προσέλθει και τούς είχε πει ότι δεν υποχρεούται να καταθέσει στην τότε εξεταστική, τ. έ. "ήλθε, είδε και απήλθε"!
    Εύγε, διότι το θυμηθήκατε!
    Χαιρετώ".

    ΜΔΕ



    Αναρτήθηκε από troktiko στις 8:42 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χάζεψαν εντελώς οι φασίστες του press-gr.

    Αντε να διαβάσουμε τις αρλούμπες σας όλη μέρα, πάει στο καλό, περνάμε και την ώρα μας.

    Αλλά να αναμεταδίδετε λόγια του Τρεμόπουλου είναι σαν να προσπαθείτε να το κλείσετε το μαγαζί.

    Σκεφτείτε τί είναι Τρεμόπουλος, τίποτε άλλο δεν σας λέω.

    Τόσο απελπισμένοι είσαστε βρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πιασε τον Λιανη απο το χερακι και πατε μαζι στα Σκοπια. Αλλα πρεπει να υπαρχει και ενας ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΣ
    ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΒΡΟΜΟΠΟΝΤΙΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τί λέει βρε η ποντικομαμή;

    Σαν από άλλο κόσμο να είναι βγαλμένο αυτό το άτομο.

    Κανονικό ούφο, δηλαδή.

    Ε ρε, τι φλούφληδες βγάζει η Σαλονίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκλεκτοί και αγαπημένοι μου φίλοι

    Πάντα σημαντικά νέα και ανακοινώσεις από την καθημερινή επικαιρότητα.


    Στη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου με τον Κινέζο πρόεδρο αναφέρθηκε στον ρόλο που διαδραματίζει η Κίνα στη διεθνή οικονομική «σκακιέρα» σήμερα.


    Μετά από τη βαρυσήμαντη αυτή δήλωση εμείς οι ομοφυλόφυλοι της δημοκρατικής παράταξης του Ηγέτη Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου (kostas/χωριάτης, παληκάρι από τα Σφακιά, pasok poisonous, chief engineer, veteran seaman και ο σύντροφος που ποστάρει με κεφαλαία το ίδιο μήνυμα με εμμονή) κάνουμε χαρούλες γιατί ο Πρόεδρος θα μας στείλει στην Κίνα να μας γλεντήσουν 2 δις Κινέζοι στα πλαίσια του μεγαλοφυούς του πλάνου για την αύξηση του εισαγόμενου συναλλάγματος.

    Πάντα με εκτίμηση,

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΡΕ...

    Εγώ γνωρίζω ένα όνομα των Οικολόγων, τον Τρεμόπουλο, και μια πρόταση του, να μετονομαστεί η Οδός Αγίου Δημητρίου σε Οδό Κεμάλ Ατατούρκ. Όλες οι άλλες θέσεις του που έχω δει είναι απλά λίγο περισσότερο τραβηγμένες από αυτές του ΣYΡΙΖΑ (ναι στο σχέδιο Aνναν, “Μακεδονία” εδώ και τώρα κοκ).



    Να τους χαιρόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9. Φεβρουαρίου 2007 || 21.38
    Η προκλητική πρόταση Τρεμόπουλου
    Δελτίο Τύπου του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού

    «Η Θεσσαλονίκη πρέπει να τιμήσει τον Κεμάλ ως τέκνο της με άγαλμα» δήλωσε ο κ. Τρεμόπουλος.

    Όσο επικρατούν οι ιδέες Τρεμόπουλου τόσο πρέπει να τρέμει η Ελλάδα. Άγαλμα, λοιπόν, για τον Κεμάλ Ατατούρκ. Γιατί όχι και για άλλους σφαγείς του Ελληνισμού. Φερ’ ειπείν ο Χίτλερ.

    Ντροπή! Όλα αυτά είναι προϊόν της ανοχής των κυβερνώντων στις έμπρακτες μεθοδεύσεις καταλύσεως του εθνικού φρονήματος από τους αριστεριστές, που λειτουργούν ως Δούρειοι Ίπποι των νεοταξικών σχεδιασμών.

    Ας το συνειδητοποιήσει ο λαός: ευρισκόμεθα προ πολιορκίας «αντιεξουσιαστών». Κουκουλοφόροι και οι ξενόφερτες ορδές των αναρχικών μαζί με τον Τρεμόπουλο και κάποιους καθηγητάδες επιχειρούν την άλωση της πολιτικής και την άμβλυνση των αντανακλαστικών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιος τον γαμάει τον Τρεμόπουλο?

    Την θυμάστε την κουράδα που πήρε για δώρο...

    Ό,τι και να γράφεις press-gr δε σώζει το Γιωργάκη τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι να του απαντήσουν και ποιοι, του Ζορό;
    Έχει το θράσος να μιλάει και να λέει παπαριές.
    Αυτός έχει απαντήσει σε καταγγελίες που έχουν κάνει μέλη της Λέσχης Βατραχανθρώπων σε αυτόν και τον αδελφό του Διονύση για ρεμούλες και διάφορες άλλες έκνομες πράξεις.
    Που κυκλοφορούν το Cherokee χωρίς να έχουν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας που τρώνε λεφτά από εδώ και από εκεί κλπ κλπ κλπ.
    Και τους καλύπτουν Τροχαία Λιμενικό και Νομαρχία.
    Ας ενδιαφερθεί κάποιος φιλότιμος εισαγγελέας να του στείλω πολύ υλικό.

    Γοργίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άκουσον Άκουσον!!! Οι νεοδημοκράτες της εξεταστικής για το Βατοπέδιο μας λένε ότι και με την θέληση τους(μετά από τεράστια πίεση και κράξιμο) θα ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των εμπλεκομένων στην υπόθεση, και όντως κάποιες τράπεζες ανταποκρίθηκαν.
    Δεν μας λένε όμως ποια είναι η τράπεζα εκείνη και που σε αυτήν έχει συμμετοχή το Ελληνικό Δημόσιο και αρνείται να δώσει τα στοιχεία των λογαριασμών που της ζητήθηκαν…..και ποιος καλύπτει και την στηρίζει σε αυτήν της τη θέση.
    Να πω τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;
    Και ακόμη οι θρασύτατοι πανηγυρίζουν ασύστολα και ξεδιάντροπα για το ομόφωνο ψήφισμα της επιτροπής εναντίων των μοναχών που δεν κάθισαν να εξεταστούν από τους βουλευτές μέλη της, παραγνωρίζοντας και ξεχνώντας και κρύβοντας το γεγονός ότι αυτοί οι ίδιοι οι νεοδημοκράτες βουλευτές υπακούοντας άνωθεν προφανώς εντολές μαζί με την ουρά τους το ΚΚΕ έβγαλαν ψήφισμα που έδινε στους μοναχούς το δικαίωμα να μην δεχτούν ερωτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Εμμαους,σοφια προσχομεεεεεεεεεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φασίστα τρομόπουλε, όταν καταρρεύσουν οι κανίβαλοι νατοϊκοί σου, ποιος θα σε σώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O Τρεμόπουλος είναι καλός σε ανάλυση και διάλυση.
    Στη συγκρότηση και στη σύνθεση απορρίπτεται.
    Οτι αφορά στα εθνικά θέματα είναι πάντα εναντίον μας. Τώρα τι είναι ο Τρεμόπουλος και τι είμαστε εμείς,...ιδού η απορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ για τον Παπανδρέου η μάχη των εντυπώσεων εναντίον του πρωθυπουργού.

    Υπόδικοι καναλάρχες, πάμπλουτοι τηλε-ηθοποιοί, δικηγόροι ψευδομάρτυρες, κουτοπόνηροι βουλευτές, αδίστακτοι εκβιαστές, καλόγεροι ψιθυριστές, μιζωμένοι υπάλληλοι, ΟΛΟΙ στην υπηρεσία του Γιωργάκη και των Αμερικανών αφεντικών.

    ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;

    Ο Καραμανλής είναι επικίνδυνος!

    ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

    Και αυτός ο ξεροκέφαλος ο Καραμανλής επιμένει να μη γίνεται Σημίτης, να μη λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΖοροΝομάρχης είναι γέννημα και θρέμμα της φασιστομάνας Θεσσαλονίκης. Δεν έχω καταλάβει γιατί κάποιοι απορούν με τα καμώματα του και δεν σιχτιρίζουν τους εαυτούς τους που τον ψηφίζουν. Ο αθεόφοβος αφού μετέτρεψε τη νομαρχία σε οικογενειακό φασιστομάγαζο (ώρα αδερφό Διονύση Ψωμιάδη και άνεργοι Λαναρά Νάουσας). Έχει ως όνειρο ζωής, να μετατρέψει τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή σε Ψωμιδιστάν. Να των θαυμάζουν οι φασιστοψηφόροι του. Να τους απευθύνει τις μπαρούφες του και αυτοί αλαλάζοντας να τον επευθυμούν. Να το παίζει παιδί του λαού για να κονομάει ο φασιστοπερίγυρος και το σόι του.
    Γκαρντάσια ξυπνάτε!!!
    Μέχρι πότε θα ανέχεστε να σας κοροϊδεύουν βλακοφασίστες και κομπιναδόροι???
    Μέχρι πότε θα ανέχεστε οι καραγκιόζηδες να πλουτίζουν σε βάρος σας???
    Μέχρι πότε θα ανέχεστε να σας εξευτελίζει ένας αγράμματος???

    Ο Υποψιασμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δραστηριότητες & Eκδηλώσεις



    "Αλκιβιάδης – Η Ελλάδα δεν θα άντεχε...".

    Φιλοδοξίες, αντιζηλίες, έρωτες, μίση, πάθη, προδοσίες, μάχες και συνωμοσίες συνθέτουν το δεύτερο βιβλίο του Μπάμπη Πλαϊτάκη, ο οποίος επιστρέφει μετά το επιτυχημένο "Ο Γκρέκο και ο Μέγας Ιεροεξεταστής" με ένα ιστορικό μυθιστόρημα βασισμένο στη ζωή του Αλκιβιάδη, του τρομερού παιδιού της αρχαίας Ελλάδας, με τίτλο "Αλκιβιάδης – Η Ελλάδα δεν θα άντεχε...". Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα διαβάσει αποσπάσματα από το νέο του βιβλίο. Προλογίζει ο Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Σορβόννης κ. Αναστάσιος Π. Κουτσούκος.


    Fnac, Εμπορικό Κέντρο The Mall Athens, Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Aθήνα.

    Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 6305555
    ΠΟΤΕ
    27 Νοεμβρίου, 19:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΓΩΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ
    ΕΤΣΙ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    2ος Εθνικός Λόχος
    Αστική Ομάδα Κρούσης Πατησίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ειναι δυνατόν τον τρεμοπουλο να τον παρει κανεις στα σοβαρά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *