GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν άντεξε την Τότα...

. ... και παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του "Ερυθρού Σταυρού"! . Από τον Χρήστο Μπουκάτη . Την παραίτησή του από τη θέση του αντιπρο...

.
... και παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του "Ερυθρού Σταυρού"!
.
Από τον Χρήστο Μπουκάτη
.
Την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου του νοσοκομείου "Ερυθρός Σταυρός" υπέβαλε, όπως έμαθα, ο Αντώνης Καφέζας (που είναι και δημοτικός σύμβουλος Αθήνας υπό τον Νικήτα Κακλαμάνη). Θυμίζω ότι πριν από μερικές εβδομάδες, τοποθετήθηκε πρόεδρος στον "Ερυθρό Σταυρό" η Τότα Χατζοπούλου. Η συνύπαρξή τους δεν άντεξε πολύ κι έτσι ένας από τους δύο έπρεπε να αποχωρήσει. Κι αυτή δεν ήταν η νέα πρόεδρος...
---------------------
Ενημερώνομαι ότι στην είδηση της παραίτησης έχει αναφερθεί 
πριν από μέρες το sibilla-gr-sibilla.blogspot.com
 
-------------------------------

22 σχόλια

  1. ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΦΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ

    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΑΠΙΑ ΔΗΘΕΝ BLOGS.
    ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ BLOGS ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.

    Δημοσιογραφοι κατίνες,στομαχικά ανθρωπάκια ,ανέραστοι και ανευ τεστοστερόνης ερπετά βαλθήκαν να μας Πείσουν οτι τα ξέρουν όλα και να μας κανουν ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗΣ.
    Εχει και όρα η ανοχή.
    Με ένα τζιπ και ενα σπίτι στα Βόρεια Προάστια Η ΜΑΓΚΊΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΛΑΦΙ και δεν πουλιέται στο διαδίκτυο.
    ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΛΙΦΤΙΝΓ ΚΑΙ ΜΑΣΑΤΕ ΜΕΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ...ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέμα: Όχι άλλες προβλέψεις, παρακαλώ…
    Συντάκτης: Του Χρύσανθου Λαζαρίδη, αντιπροέδρου του ΔΣ/Δ21
    Ημερομηνία καταχώρησης: 28η Νοεμβρίου 2008



    Η παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση είναι κάτι σαν την αλήστου μνήμης …χούντα: Όταν κυριαρχούσε, οι αντιστασιακοί δεν έβρισκαν εύκολα σπίτι να τους κρύψει. Όταν έπεσε η χούντα ξαφνικά - και ως δια μαγείας - η Ελλάδα γέμισε 10 εκατομμύρια «αντιστασιακούς»!
    Έτσι και με την κρίση. Πριν ξεσπάσει, κανείς δεν την προέβλεπε. Μόλις ξέσπασε, γεμίσαμε «μετά Χριστόν προφήτες». Όλοι την είχαν «προβλέψει»! Όμως, αν ανατρέξει κανείς στα γραπτά τους, ανακαλύπτει, ότι - με ελάχιστες εξαιρέσεις - άλλο πράγμα πρόβλεπαν κι άλλο πράγμα συνέβη.
    Επί χρόνια, όλοι καταλάβαιναν ότι «κάτι δεν πάει καλά». Άλλοι ενοχλούνταν από τα μακροχρόνια ελλείμματα και το διογκούμενο χρέος των ΗΠΑ. Άλλοι από την αφύσικα χαμηλή ισοτιμία του κινεζικού νομίσματος. Άλλοι από την ακαμψία της ευρωζώνης. Άλλοι θεωρούσαν «αναπόφευκτη» την κρίση του καπιταλισμού. Κι άλλοι απλώς πίστευαν ότι η παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη είχε κρατήσει πολύ κι αργά ή γρήγορα θα ερχόταν μια ύφεση. Όμως, η κρίση που προέκυψε δεν είχε σχέση με τίποτε απʼ όλα αυτά…
    Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίστηκαν «προφήτες» της καταστροφής:
    * Και πριν το 1929 κάποιοι προέβλεπαν «κατάρρευση του καπιταλισμού». Και θριαμβολογούσαν ότι «επαληθεύθηκαν». Την επόμενη δεκαετία κατέρρευσαν οι αγορές, κατέρρευσαν φιλελεύθερα καθεστώτα, κατέρρευσε το διεθνές σύστημα και ξέσπασε ένας καταστροφικός Πόλεμος. Όμως, ο καπιταλισμός δεν κατέρρευσε. Επανήλθε δριμύτερος…
    * Και στη δεκαετία του ʼ70, μετά τη αμερικανική ήττα στο Βιετνάμ, τις δύο πετρελαϊκές κρίσεις και την εγκατάλειψη των συνθηκών Bretton Woods, κάποιοι προεξοφλούσαν «την κατάρρευση του παγκόσμιου καπιταλισμού». Μάλλον έπεσαν έξω. Δέκα χρόνια αργότερα κατέρρευσε ο «υπαρκτός σοσιαλισμός»…
    * Μόλις πέρσι τέτοιο καιρό πολλοί «προέβλεπαν» ότι το πετρέλαιο (που είχε τότε γύρω στα 100 δολάρια το βαρέλι) θα έφτανε στα 250 δολάρια ως το τέλος του 2008. Σήμερα έχει μόλις 55 δολάρια (και κανείς δεν μιλάει πλέον για ενεργειακή κρίση).
    Παρακαλώ, όχι άλλες «προβλέψεις»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν χανει και τιποτα το Νοσοκομειο...! Μαλλον κερδιζει... αλλα αυτο θα φανει και θα αποδειχθει στο αμεσο μελλον!!
    Και μπορει να μετρηθει το αποτελεσμα!
    Παντως σε ...εμφανιση ειναι περα απο καθε αμφιβολια αυταποδεικτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τις εκτάσεις της Μονης ΤΟΠΛΟΥ,

    ΔΕΝ...θα ασχοληθείτε;





    παρατηρώ, μεροληψία, ή, έχω χάσει συνέχειες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι είναι, επί Νέας Διακυβέρνησης όλες οι δαπίτισες, ή στην περίπτωση της Τότας οι πρώην κολλητές του Τσίπρα, βγαίνουν μπροστά και παίρνουν θέσεις και οφίτσια. Προφανή τα προσόντα τους, αλίμονο στους νέους που αγωνίζονται χωρίς βύσμα και κομματικές περγαμηνές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕ ΑΛΛΑ
    ΚΟΛΠΑ !!!

    Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΩΓΕΙΩΝ ΑΛΛΑ !!!

    Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΑΛΛΑ !!!

    ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ

    Η ΝΑΤΑΣΚΑ ΞΕΡΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμ, δεν ήταν μασόνος ,μάλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γειά σας φίλοι μου του Press-gr,

    Γειά σου παμμέγιστε Καψαμπέλη, είσαι και ο πρώτος. Μη σταματάς αυτό που κάνεις, έχω προβληματικό συκώτι και βοηθάς πολύ, μα την Παναγία.

    Με τις μαλακίες που γράφεις και λές καθημερινά, γελάω όχι μόνο εγώ αλλά και όλη η Ελλάδα!

    (Αληθεύει ότι είσαι ακόμη πιστός στη μόνη που λάτρεψες αληθινά στη ζωή σου, τη δεξιά σου χούφτα; )

    Παλιά είχαμε τον Κακανουνάκη, πήρες όμως τη σκυτάλη και οδεύεις ακάθεκτος για καινούργια ρεκόρ γραφικότητας (άν και τώρα τελευταία προσπαθεί φιλότιμα και ο Παπαγιάννης, δε λέω).

    Γειά σου και σένα Μάκη Γιομπαζολιά, μεγάλε δάσκαλε.

    Επί δεκαετίες έχεις γεμίσει με μίσος και χολή τη ζωή σου και είπες τώρα να τα μεταδώσεις και στη νέα γενιά!

    Συνέχισε, μη μας κόψεις τη διασκέδαση, έχει πολύ πλάκα όταν σε βλέπω τόσο ζορισμένο εναντίον της Ν.Δ.

    Μόνο πρόσεχε λίγο την πίεση γιατί θέλει προσοχή στην ηλικία σου. Μη συμβεί και τίποτε και χάσουμε τη διασκέδαση.

    By the way, που έλεγε και μια γλυκιά Κερκυραίικη ψυχή, μένει αλήθεια και κανα ψιλούλι για την ομάδα από το Μπόμπολα, ή μεροδούλι - μεροφάι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΞΑΝΑ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ!!!

    Την ώρα που ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητάει προσωποκράτηση για χρέη στο δημόσιο, ο υπουργός οικονομικών είναι υπόλογος για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που έχουν περάσει από τα χέρια του. Τιμολόγια του ALTER που είχαν βρεθεί εικονικά ξαφνικά έγιναν πεντακάθαρα!!!

    Το μεγάλο σκάνδαλο από τον υπουργό οικονομικών Γιώργο Αλογοσκούφη και τον υφυπουργό Γιώργο Μπέζα. Ξαφνικά έκλεισαν τα τιμολόγια που είχαν βρεθεί εικονικά και χαρακτηρίζονται καθαρά. Ότι είχε γράψει το troktiko πριν λίγες ημέρες. Ο υπουργός Γιώργος Αλογοσκούφης είναι συμμέτοχος σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που θα λάβει μεγάλες διαστάσεις αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αριστέας Μπουγάτσου "λευκά και γνήσια χαρακτηρίστηκαν και τα δώδεκα τιμολόγια του τηλεοπτικού καναλιού Alter Channel (Ελεύθερη Τηλεόραση Α.Ε.) μετά τον επανέλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Οικονομικής Επιθεώρησης του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και αφού είχαν χαρακτηριστεί όλα εικονικά από τον πρώτο έλεγχο!

    Όπως έχει γράψει η «Ε» από τις 21-2-2008, η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (ΥΠΕΕ) με πολυσέλιδη Ειδική Έκθεση Ελέγχου εντόπισε στο Alter την έκδοση και τη λήψη 12 τιμολογίων, αξίας 17 εκατ. ευρώ, για τις χρήσεις του 2001 και του 2003, τα χαρακτήρισε εικονικά και καταλόγισε 3πλάσιο πρόστιμο, 51 εκατ. ευρώ.
    Ταυτόχρονα με τον καταλογισμό του προστίμου η υπόθεση δρομολογήθηκε και ως προς το ποινικό της σκέλος από τον αρμόδιο εισαγγελέα της ΥΠΕΕ Ευάγγ. Ιωαννίδη.
    Με την ένδειξη «εξαιρετικά επείγον για τη διασφάλιση των συμφερόντων του Δημοσίου έναντι της επιχείρησης Ελεύθερη Τηλεόραση Α.Ε.», οι φορολογικές αρχές δέσμευσαν καταθέσεις των διοικητικών υπευθύνων, απαγόρευσαν την πώληση περιουσιακών στοιχείων κ.ά. Τα απαγορευτικά μέτρα ήρθησαν στα μέσα Μαρτίου, ύστερα από αίτημα του καναλιού και την αποδοχή του από τον υπουργό Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφη, με υπογραφή του υφυπουργού Α. Μπέζα.

    Και στον Ρουσόπουλο


    Όμως, το κανάλι είχε ζητήσει, όπως δικαιούταν, και επανέλεγχο των τιμολογίων, ενώ συντελεστές του Alter είχαν φτάσει ως το Μαξίμου, διαμαρτυρόμενοι για τα πρόστιμα και στον τότε υπουργό Επικρατείας Θ. Ρουσόπουλο.

    Ο επανέλεγχος περαιώθηκε στις 24 Οκτωβρίου από δύο νέους ελεγκτές, που αποσπάστηκαν «για την ιδιαιτέρως σοβαρή υπόθεση» και όπως προκύπτει από το έγγραφο με αριθμό Πρωτοκόλλου 1380, όλα βρέθηκαν εντάξει.
    Ο οικονομικός επιθεωρητής Γ. Ζαχαρόπουλος σημειώνει ότι «ο επανέλεγχος αποφαίνεται πως δεν υφίσταται εικονικότητα τιμολογίων, τόσο ως προς την έκδοση, όσο και ως προς τη λήψη» και κοινοποιεί το πόρισμα στο υπουργείο Οικονομικών και στον εισαγγελέα της ΥΠΕΕ.
    Ερωτήματα εγείρονται για το πώς οι προηγούμενοι ελεγκτές «παραπλανήθηκαν» τόσο πολύ και διαπίστωσαν ότι 12 τιμολόγια ήταν εικονικά καθώς και η κατά κράτος απόρριψη των συμπερασμάτων τους και του καταλογισμού τον οποίον έκαναν!
    Υπενθυμίζεται ότι η βαριά αυτή φορολογική υπόθεση για το Alter εκκρεμούσε από τα τέλη του 2003 και κυρίως από τον Φεβρουάριο του 2005, όταν στο πρώην ΣΔΟΕ έφτασε νέα καταγγελία. Οι έλεγχοι του φακέλου δρομολογήθηκαν ουσιαστικά από τα μέσα του 2006 και η «καμπάνα» έπεσε στα τέλη Ιανουαρίου, με ουρά και για πρόσθετες συνδεδεμένες με το Alter επιχειρήσεις, που εμφάνισαν πλαστά και εικονικά μέχρι και το 2004.
    Κατά περίεργο τρόπο η ειδική έκθεση ελέγχου δεν έφτασε ποτέ στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, που έχει κι αυτή αρμοδιότητα για τις εισηγμένες, ή όταν έφτασε αυτή δεν επιλήφθηκε του θέματος.
    Πάντως, έπειτα από πέντε χρόνια φαγούρας και κωλυσιεργίας των ελεγκτικών αρχών το Alter χρειάστηκε μόλις οκτώ μήνες και έναν επανέλεγχο υπό την αιγίδα του υπουργού Οικονομικών για να δικαιωθεί πανηγυρικά.
    Ως μέσο ενημέρωσης, εκτός από επιρροή, διαθέτει και ισχυρή φοροθωράκιση, που μάλλον στερούνται οι κοινοί θνητοί και οι λοιποί ιθαγενείς-παραβάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχουν ποινικές ευθύνες!
    Τίποτα δεν έγινε από μόνο του!
    Όποιος θέλει χάριν των δικών του ανθρώπων να στιγματιστεί με το όνειδος της συγκάλυψης και του κουκουλώματος της υπόθεσης του Βατοπεδίου από πλευράς πολιτικών ευθυνών και ευθύνες πολιτικών ας το κάνει.
    Η ντροπή θα κρέμεται επί της κεφαλής του χειρότερα και από την ντροπή της Αποστασίας από την Ένωση Κέντρου, που ουσιαστικά ήταν ο δρόμος που έφερε την Δικτακτορία των Συνταγματαρχών στην πατρίδα μας.
    Ελπίζω ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, να μην είναι αυτός που θα δεχτεί να φέρει αυτός προσωπικά, και τα παιδιά των παιδιών του αυτό το μίασμα.
    Δεν του αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Θανάσης με τον 9,83 δεν προλαβαίνει να φτύσει, ο Ερυθρός του έλειπε που μπάζει από παντού!!
    Μόλις γυρίσει από Θεσ/νικη (ΚΕΔΚΕ) θα έχετε update.

    Εδώ που τα λέμε όμως Τότα είναι αυτή δεν παίζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΦΥΓΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ!!!

    ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ Ο κ.ΚΑΦΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΙ "ΕΡΓΟ" ΑΦΗΣΕ.

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΛΑΙΤΕ. ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ...

    ΕΣΕΙΣ Μ...... ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΚΟΜΗ,ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΒΔΟΜΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ.

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μια Τότα θα φέρει την άνοιξη

    Νέα Διακυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΣΠΗΚΕΡ ΤΗΣ ΝΕΤ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΟ-ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-1 ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΙ ΕΙΠΕ (ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΠΑΡΙ):
    Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΘΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΟΚ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ
    ΚΙ ΕΤΣΙ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ
    Ο ΠΑΟΚ 23 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 20.
    Ο ΠΑΟΚ ΟΜΩΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΘΜΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΝΙΚΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ.
    ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Ο ΣΠΗΚΕΡ ΤΗΣ ΝΕΤ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΟΚ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΕΙΠΕ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΤΟΥ.
    ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΩ ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΟΒΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.
    Α ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @29 Νοέμβριος 2008 4:28 μμ


    Ψάξε ποιός έχει το troktiko...και θα καταλάβεις γιατί χτυπάει το Alter

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γαμώ τόν τεό σας.
    Καί εκεί πολιτική μπάσταρδα?
    ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μια Τότα θα φέρει την άνοιξη

    Νέα Διακυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κρίνοντας μόνο από τις φωτογραφίες , φαίνεται ότι οΗ Τότα (born to be alive) είναι γάτα.

    Το μοναδικό προσόν του παραιτηθέντος (για την τοποθέτηση πάντα) φαίνεται ότι ήταν τα κολητιλήκια με τον Κακλαμάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι το σπουδαίο έκανε ο χοντρός και η ωραία και τους αντάμειψε η Πολιτεία με προεδριλίκια και δε συμμαζεύεται; Γιατί, δηλαδή, να μην κάνω και εγώ αίτηση; Και ωραίος είμαι, και δεν είμαι και χοντρός:-))...Πόσα αλήθεια παίρνουν ή έπαιρναν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν καταλαβαίνω πως ειναι δυνατόν όταν δεν γνωρίζετε κάποιο πρόσωπο και δεν ξέρετε τις δυνατότητες να κανετε τέτοιου είδους σχολιασμούς.
    Ισως για κάποιους δεν μετράνε τα πτυχία και τα προσόντα αλλά ίσως αυτοί οι κάποιοι να ονειρεύονται άλλα πράγματα.
    Τότα προχώρα και μη ακους κανέναν.
    Την συνέντευξη σου που έδωσες στην εφημερίδα της Δράμας ΕΡΓΑΣΙΑ...συν μόνο δυο blogs την ανάρτησαν.
    Ολοι οι άλλοι μουγκαφόν...
    Καλή επιτυχία και δείξε σε όλους πόσο κομπλεξικοί είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παπαγαλάκι 12:12 πμ ποιές δυνατότητες να γνωρίζουμε; Αυτών που είναι "στα πράγματα" να παίρνουν θέσεις στην κρατική μηχανή; Ή μήπως νομίζεις ότι "πτυχία και προσόντα" έχουν μόνο όσοι ανήκουν στη Νέα Διακυβέρνηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΙΠΑΜΕ: ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *