GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάνω από 4% τώρα η διαφορά...

.. ... υπέρ του ΠΑΣΟΚ στα νέα γκάλοπ! . Ανοίγει κι άλλο η ψαλίδα υπέρ του ΠΑΣΟΚ και σε βάρος της ΝΔ. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, σύμφων...

..
... υπέρ του ΠΑΣΟΚ στα νέα γκάλοπ!
.
Ανοίγει κι άλλο η ψαλίδα υπέρ του ΠΑΣΟΚ και σε βάρος της ΝΔ.
Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, σύμφωνα με πληροφορίεςς, στις νέες δημοσκοπήσεις που διενεργούνται, μετά τη διαγραφή Τατούλη, εν όψει του Σαββατοκύριακου το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ δείχνει να ξεπερνάει το 4% και να κυμαίνεται μεταξύ 4-4,5%. Στην τελευταία μέτρηση της εταιρείας Marc στο "Εθνος" της Κυριακής ήταν 3,7%.
----------------------------------------

74 σχόλια

  1. ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ από το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη και του Παπαγιάννη (καλή η μπάζα από το μπολντοζιέρη το Μπόμπολα και τον ασφαλιστή τον Κοντομηνά;)
    Με επίπεδο ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΤΟΥ 80, αναπαράγουν τα πράσινα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών και έχουν γίνει σημείο αναφοράς και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.
    Για τους υπόλοιπους πολίτες απλά ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί τους!
    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ.
    Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα υποπροϊόντα είναι ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ από τους αφεντάδες.
    Και κρίνει, πάντα κρίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΤΑΝ ΕΓΧΡΩΜΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕΣ .


    ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΕΡΑ ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ.

    ΜΠΟΛΙΚΟ ΑΕΡΑ.

    ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΣΤΟ Β ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟΦΥΛΑΚΑ ΜΗΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΥΓΟΥΝ ΠΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρκεί αυτά τα γκάλοπ να μην έχουν
    την εγκυρότητα που είχαν οι μοντα-
    ρισμένες φωτογραφίες ( 7μέτρα φλόγα
    για όποια στέγη βρίσκαμε μπροστά μας), που έβαζε το "έγκυρο" ΕΘΝΟΣ στην πρώτη του σελίδα * , πέρυσι με τις φωτιές.
    Επίσης να μήν έχει την εγκυρότητα ενός άλλου γκάλοπ που πάλι πέρυσι
    έβαζε το "έγκυρο" ΕΘΝΟΣ στην πρώτη
    σείδα, το ΠΑΣΟΚ 10 μονάδες μπροστά
    στη Β ! Αθηνών .

    * Την αθλιότητα με μαιμού μοντάζ
    φωτογραφίες με θέμα τις πυρκαγιές,
    στις πρώτες τους σελίδες, εκτός της
    εργολαβικής πατσαβούρας την έκαναν
    και η κατοχική πατσαβούρα (η εφη-
    μερίδα των δωσιλόγων και των δυνά-
    μεων κατοχής),τα ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΝΕΑ , αλλά και η βδομαδιάτικη αρχιπατσα-
    βούρα του υπόδικου απατεώνα με τα
    τεράστια βυζιά, το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ του
    Αναστασιάδη.



    Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.
    ΤΟ ΠΡΕΠΩΝ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΣΑΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 13 Νοέμβριος 2008 10:47 πμ

    Τα γκάλοπ δέν είχαν δείξει ποτέ ως τις εκλογές του 2007 επαναλαμβάνω ΠΟΤΕ μπροστά το ΠΑΣΟΚ.
    Για να μήν λέμε ότι θέλουμε, πάντα ήταν το λιγότερο 3 μονάδες πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αερα αερα να φυγουν η αχρηστοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πριν να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας ο χοντρός ακαταλληλότερος
    είχαμε μπεί στην ΟΝΕ και είμαστε από όλους τους Ευρωπαίους σεβαστοί .
    Κατά την διάρκεια της τελευταίας Ελληνικής Προεδρίας στην Ευρωπαική Ένωση όλος ο Ευρωπαικός τύπος υμνούσε την κυβέρνηση Σημίτη .
    Αντίθετα μέσα στην χώρα κάθε πρωί όλα τα ΜΜΕ έδιναν δελτίο τιμών λαχανικών και φρούτων . Ο χοντρός ακαταλληλότερος επιθεωρούσε τα νοσοκομεία όπου εύρησκε παντού κατσαρίδες και μαύρες γάτες ,ο δε Χουντόδουλος έστελνε συκοφαντικά φυλλάδια εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου σε όλες τις ενορίες της Ελλάδας .
    Σε ένα τομέα μόνο είστε πάτα δυνατοί .
    Συκοφαντίες και Ύβρεις .

    ΟΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΟΝΝΕΔΙΤΑΚΙΑ
    Η Ελληνική Ιστορία έχει γράψει ότι τις μεγαλύτερες συμφορές στην Ελληνική Ιστορία τις έχει ‘’επιτύχει’’ η παράταξή σας .
    Αντίθετα οι πιό επιτυχημένοι πρωθυπουργοί της Ελλάδας υπήρξαν από την Δημοκρατική Παράταξη .

    Σήμερα ακούει η κοινωνία τα συνθήματά σας και σκάει στα γέλια :
    Επανίδρυση του Κράτους ...χαχαχαχαχαχαχα !!!!!!!!!!!
    Μεταριθμύσεις ......χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!
    Σεμνότητα και ταπεινότητα χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΑΓΚΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ..
    ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρέπει να έχετε αγχωθεί πραγματικά πολύ εσείς οι δεξιοί και οι λοιποί συγγενείς... Δεν εξηγείται διαφορετικά ο τρόμος που βγάζετε στα ηλίθια σχόλιά σας. Πάρτε το χαμπάρι ότι ήρθε το ΤΕΛΟΣ!!! Με τις υγείες σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σε επίθεση στην κυβέρνηση για άκρατο λαϊκισμό και σε συστάσεις στο ΠΑΣΟΚ για αξιόπιστη αντιπολίτευση, προχώρησε χθες ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Σημίτης παρουσιάζοντας το νέο του βιβλίο με τίτλο «Η Κρίση».
    Κατηγόρησε τη ΝΔ πως άφησε τη χώρα ανοχύρωτη απέναντι στις θύελλες της οικονομίας και ζήτησε από το κόμμα του να αντιπαρατεθεί σθεναρά στον λαϊκισμό της κυβέρνησης. Ο ούριος άνεμος των δημοσκοπήσεων έφερε πιο κοντά τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά η απόσταση που χωρίζει τον Κ. Σημίτη από την πολιτική των διαδόχων του δεν έχει καλυφθεί.

    Οι παρουσίες στην κατάμεστη αίθουσα «Θ. Καρατζάς» της Εθνικής Τράπεζας πλησίασαν πολύ κοντά στο να εκπληρωθούν οι προϋποθέσεις για το περίφημο «έδωσε το «παρών» το όλον ΠΑΣΟΚ».
    Οι Γ. Ραγκούσης, Γ. Παπακωνσταντίνου και Δ. Ρέππας βρίσκονταν στην πρώτη σειρά των καθισμάτων ως ένα βήμα προς την αποκατάσταση των σχέσεων με τον Γ. Παπανδρέου. Εκεί ήταν ακόμη ο Α. Κακλαμάνης, ο Ευ. Βενιζέλος, η Α. Διαμαντοπούλου, ο Α. Λοβέρδος, ο Γ. Φλωρίδης, ο Χ. Βερελής, ο Ν. Παπαδημητρίου, ο Γ. Παπαντωνίου, ο Κ. Καρτάλης, ο Ευ. Αργύρης, ο Τ. Γιαννίτσης, η Θ. Δραγώνα, ο Κ. Κουλούρης κ.ά.

    Οπως είχε συμβεί και στις παρουσιάσεις των προηγούμενων ετών, στο ακροατήριο βρέθηκαν ο πρόεδρος της Βουλής Δ. Σιούφας και ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κ. Στεφανόπουλος.
    Ο Κ. Σημίτης επιτέθηκε με σφοδρότητα στην κυβέρνηση.
     Το αρνητικό οικονομικό κλίμα που προέκυψε από τη διάψευση των προσδοκιών, όσων είχαν θεωρήσει ότι η καλύτερη διαχείριση που υποσχέθηκε η Νέα Δημοκρατία θα τους εξασφάλιζε περισσότερα εισοδήματα, επιτείνεται από τη διαπιστούμενη διαχειριστική και ιδεολογική ανεπάρκεια των κυβερνήσεων της τελευταίας τετραετίας.
     Οι πολίτες ανακάλυψαν ότι η συνεχής ηθικολογία της Νέας Δημοκρατίας και ο μεταρρυθμιστικός της λόγος καλύπτουν μία χωρίς φραγμούς δημαγωγία και τη χωρίς δισταγμούς εκμετάλλευση της εξουσίας για κομματικές επιδιώξεις.
    Προτεραιότητες
    Πέρασε, όμως, τα μηνύματά του για το τι πρέπει να κάνει το ΠΑΣΟΚ.
     Χρειάζονται προτεραιότητες, που θα είναι σαφείς, κατανοητές και ελέγξιμες κατά την εφαρμογή τους, ώστε να έχουν την αποδοχή των πολιτών. Μια προοδευτική διακυβέρνηση προϋποθέτει τη διαρκή επεξεργασία θέσεων, διαμόρφωση προτάσεων, κοινωνικό διάλογο, αποτίμηση πόρων. Αυτό πρέπει να γίνει από την αντιπολίτευση τώρα ώστε ο αντίλογος στην κυβέρνηση να έχει αξιοπιστία.
    Χρησιμοποίησε, μάλιστα, το σύνθημα του Μπ. Ομπάμα:
     Η αλλαγή στη σημερινή κατάσταση είναι εφικτή. Χρειάζεται όμως μια άλλη πολιτική που θα στοχεύει στην ανάπτυξη, στην κοινωνική δικαιοσύνη και στη σύγκλιση με τις αναπτυγμένες χώρες. Μια τέτοια πολιτική είναι δυνατή. Οι λύσεις είναι στα χέρια μας.
    Ο Κ. Σημίτης τόνισε ότι η κατάληξη της κρίσης είναι άγνωστη και πως υπάρχει άμεσος κίνδυνος ύφεσης, ειδικά για τη χώρα μας. Τόνισε πως η Ελλάδα είναι ευάλωτη στις συνέπειες της διεθνούς οικονομικής κρίσης εξαιτίας της πολιτικής της κυβέρνησης (διόγκωση του ελλείμματος τρεχουσών συναλλαγών, ακρίβεια), των χρόνιων υστερήσεων (δημόσια διοίκηση) και των ιδιαιτεροτήτων του αναπτυξιακού της μοντέλου (οικοδομή, τουρισμός).
     Η Ελλάδα με ψηλό δημόσιο χρέος, μεγάλη εξάρτηση από το ακριβό πετρέλαιο και διαρκώς διολισθαίνουσα ανταγωνιστικότητα δεν θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί γρήγορα τις ευκαιρίες που θα προσφέρουν οι υπό ανάπτυξη χώρες.
     nΕίναι ανάγκη λοιπόν να μειωθεί το δημόσιο χρέος για να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κρίση. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μειώσουμε πολλές από τις κρατικές δαπάνες.
     Η σπειροειδής καθοδική πορεία θα σταματήσει μόνο αν υπάρξουν νέες δουλειές, ώστε εργαζόμενοι και επιχειρήσεις να αποκτήσουν βεβαιότητα για το μέλλον.
    «Η κοινωνικοποίηση των ζημιών δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή χωρίς όρους που να λαμβάνουν υπόψη την ανάγκη για κοινωνική δικαιοσύνη και για τη λογοδοσία των υπευθύνων», κατέληξε ο πρώην πρωθυπουργός.

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 10,47
    ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΣ,
    Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ;
    ΟΙ 63 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ;
    ΤΑ ΤΡΙΧΙΛΙΑΡΑ ΤΟΥ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ [ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΠΙΣΩ].
    -ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!
    -ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΕΜΟΣ
    -ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΣΥΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ , ΕΚΡΑΖΕ
    ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ:''ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΚΑΝΩ'' , ΠΟΙΝΗΝ ΕΚΤΙΩ'' ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΟΥΤΙΔΑΝΟΙ.
    ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε επίθεση στην κυβέρνηση για άκρατο λαϊκισμό και σε συστάσεις στο ΠΑΣΟΚ για αξιόπιστη αντιπολίτευση, προχώρησε χθες ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Σημίτης παρουσιάζοντας το νέο του βιβλίο με τίτλο «Η Κρίση».
    Κατηγόρησε τη ΝΔ πως άφησε τη χώρα ανοχύρωτη απέναντι στις θύελλες της οικονομίας και ζήτησε από το κόμμα του να αντιπαρατεθεί σθεναρά στον λαϊκισμό της κυβέρνησης. Ο ούριος άνεμος των δημοσκοπήσεων έφερε πιο κοντά τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά η απόσταση που χωρίζει τον Κ. Σημίτη από την πολιτική των διαδόχων του δεν έχει καλυφθεί.

    Οι παρουσίες στην κατάμεστη αίθουσα «Θ. Καρατζάς» της Εθνικής Τράπεζας πλησίασαν πολύ κοντά στο να εκπληρωθούν οι προϋποθέσεις για το περίφημο «έδωσε το «παρών» το όλον ΠΑΣΟΚ».
    Οι Γ. Ραγκούσης, Γ. Παπακωνσταντίνου και Δ. Ρέππας βρίσκονταν στην πρώτη σειρά των καθισμάτων ως ένα βήμα προς την αποκατάσταση των σχέσεων με τον Γ. Παπανδρέου. Εκεί ήταν ακόμη ο Α. Κακλαμάνης, ο Ευ. Βενιζέλος, η Α. Διαμαντοπούλου, ο Α. Λοβέρδος, ο Γ. Φλωρίδης, ο Χ. Βερελής, ο Ν. Παπαδημητρίου, ο Γ. Παπαντωνίου, ο Κ. Καρτάλης, ο Ευ. Αργύρης, ο Τ. Γιαννίτσης, η Θ. Δραγώνα, ο Κ. Κουλούρης κ.ά.

    Οπως είχε συμβεί και στις παρουσιάσεις των προηγούμενων ετών, στο ακροατήριο βρέθηκαν ο πρόεδρος της Βουλής Δ. Σιούφας και ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κ. Στεφανόπουλος.
    Ο Κ. Σημίτης επιτέθηκε με σφοδρότητα στην κυβέρνηση.
     Το αρνητικό οικονομικό κλίμα που προέκυψε από τη διάψευση των προσδοκιών, όσων είχαν θεωρήσει ότι η καλύτερη διαχείριση που υποσχέθηκε η Νέα Δημοκρατία θα τους εξασφάλιζε περισσότερα εισοδήματα, επιτείνεται από τη διαπιστούμενη διαχειριστική και ιδεολογική ανεπάρκεια των κυβερνήσεων της τελευταίας τετραετίας.
     Οι πολίτες ανακάλυψαν ότι η συνεχής ηθικολογία της Νέας Δημοκρατίας και ο μεταρρυθμιστικός της λόγος καλύπτουν μία χωρίς φραγμούς δημαγωγία και τη χωρίς δισταγμούς εκμετάλλευση της εξουσίας για κομματικές επιδιώξεις.
    Προτεραιότητες
    Πέρασε, όμως, τα μηνύματά του για το τι πρέπει να κάνει το ΠΑΣΟΚ.
     Χρειάζονται προτεραιότητες, που θα είναι σαφείς, κατανοητές και ελέγξιμες κατά την εφαρμογή τους, ώστε να έχουν την αποδοχή των πολιτών. Μια προοδευτική διακυβέρνηση προϋποθέτει τη διαρκή επεξεργασία θέσεων, διαμόρφωση προτάσεων, κοινωνικό διάλογο, αποτίμηση πόρων. Αυτό πρέπει να γίνει από την αντιπολίτευση τώρα ώστε ο αντίλογος στην κυβέρνηση να έχει αξιοπιστία.
    Χρησιμοποίησε, μάλιστα, το σύνθημα του Μπ. Ομπάμα:
     Η αλλαγή στη σημερινή κατάσταση είναι εφικτή. Χρειάζεται όμως μια άλλη πολιτική που θα στοχεύει στην ανάπτυξη, στην κοινωνική δικαιοσύνη και στη σύγκλιση με τις αναπτυγμένες χώρες. Μια τέτοια πολιτική είναι δυνατή. Οι λύσεις είναι στα χέρια μας.
    Ο Κ. Σημίτης τόνισε ότι η κατάληξη της κρίσης είναι άγνωστη και πως υπάρχει άμεσος κίνδυνος ύφεσης, ειδικά για τη χώρα μας. Τόνισε πως η Ελλάδα είναι ευάλωτη στις συνέπειες της διεθνούς οικονομικής κρίσης εξαιτίας της πολιτικής της κυβέρνησης (διόγκωση του ελλείμματος τρεχουσών συναλλαγών, ακρίβεια), των χρόνιων υστερήσεων (δημόσια διοίκηση) και των ιδιαιτεροτήτων του αναπτυξιακού της μοντέλου (οικοδομή, τουρισμός).
     Η Ελλάδα με ψηλό δημόσιο χρέος, μεγάλη εξάρτηση από το ακριβό πετρέλαιο και διαρκώς διολισθαίνουσα ανταγωνιστικότητα δεν θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί γρήγορα τις ευκαιρίες που θα προσφέρουν οι υπό ανάπτυξη χώρες.
     nΕίναι ανάγκη λοιπόν να μειωθεί το δημόσιο χρέος για να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κρίση. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μειώσουμε πολλές από τις κρατικές δαπάνες.
     Η σπειροειδής καθοδική πορεία θα σταματήσει μόνο αν υπάρξουν νέες δουλειές, ώστε εργαζόμενοι και επιχειρήσεις να αποκτήσουν βεβαιότητα για το μέλλον.
    «Η κοινωνικοποίηση των ζημιών δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή χωρίς όρους που να λαμβάνουν υπόψη την ανάγκη για κοινωνική δικαιοσύνη και για τη λογοδοσία των υπευθύνων», κατέληξε ο πρώην πρωθυπουργός.

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα υποπροϊόντα είναι ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ από τους αφεντάδες.
    Και κρίνει, πάντα κρίνει!

    13 Νοέμβριος 2008 10:11 πμ

    Δηλαδή μας λές οι νέοι και μορφωμένοι άνθρωποι να εμπιστευτούν τον Καραμανλή.
    Χριστός και Παναγία!!!
    Για τόσο μαλάκες τους πέρασες;;;
    Είπαμε και η μαλακία έχει τα όρια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πάντα γεμάτη από ξεπουλημένα ΤΣΟΚΑΡΑ σαν τα παλιoτόμαρα του ALPHA ήταν η υποτιθέμενη δημοσιογραφία.
    Όσο περισσότερο πλησιάζει η ώρα του αφεντικού τους του ασφαλιστή του Κοντομηνά για τα ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, τόσο πιό πολύ θα ουρλιάζουν τα πληρωμένα τσιράκια του σαν το Βερύκιο και τον Κύρτσο!
    Μήπως θέλουν να επηρεάσουν τη δικαιοσύνη, ά μπά δεν το πιστεύω.
    Ούστ ρεμπεσκέδες, έχετε θεσμοθετήσει τον εκβιασμό σε επάγγελμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αντε ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το ότι είναι ψεύτικες οι δημοσκοπήσεις δεν μπορούν να το "καταπιούν" ποτέ οι πράσινοι οπαδοί, επιλέγουν να μη θυμούνται τι έλεγαν επίσης οι δημοσκοπήσεις το 2004 και 2007.
    Μετά την επόμενη εκλογική αποτυχία τους ίσως να κατηγορήσουν τον αρχηγό, ίσως τα κανάλια που δεν τους πρόσφεραν αρκετή υποστήριξη, κάτι θα βρούν να σκεφθούν για να δικαιολογήσουν αυτό που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ, το ότι ο Γιώργος είναι απλό πιόνι του Μπόμπολα, του Λαμπράκη, του Κοντομηνά και του Κυριακού που είναι μανούλες στο μαγείρεμα (και των δημοσκοπήσεων).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ανίατη βλακεία των πρασινοφρουρών δεν τους αφήνει να δούν το πιο απλό πράγμα του κόσμου!
    Ακόμη και εάν δεχθούμε ότι οι δημοσκοπήσεις δεν είναι ΜΑΙΜΟΥ (που ξεκάθαρα ΕΙΝΑΙ), ποιόν λέτε ότι ψηφίζουν το 20% των Ελλήνων που (κάτω από την πρωτοφανή επίθεση όλων των καναλαρχών στον Καραμανλή) ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ;
    Ποιος έχει ΚΙΝΗΤΡΟ να πεί δεν έχω αποφασίσει;
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ, εάν ο Νεοδημοκράτης σκόπευε να ψηφίσει πασόκ θα έλεγε ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ;
    Πράσινα παιδάκια, μην ανεβάζετε άδικα τις ελπίδες σας, με αυτόν το πανύβλακα αρχηγό ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΛΠΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ "ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ" ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ;ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ, ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ . ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΘΟΔΩΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡ ΑΥΤΟ....
    ΗΡΘΕ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ, Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ .... ΣΚΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!!!! ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΤΩΝ ΛΗΣΤΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!! ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝΕ!!!! ΤΩΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. τι λεγινε ρε δεξιοί; αν δεν φοβάστε και είσε τόσο άνετοι όσο μας λέτε γιατί δεν παέι σε εκλογές το βόδι σας; άντε να δούμε, έτσι κι αλλίως σε ακυβερνησία είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Επιτέλους οεφιάλτης τελειώνει!!! Ο εφιάλτης που μας επέβαλλαν τα μεγάλα συγκροτήματα και τα κανάλια της συμφοράς με τα καθημερινά ρεπορτάζ στις λαχαναγορές πριν τέσσερα χρόνια έφτασε στο τέλος του. Οι πληγές που άφησε όμως είναι βαθιές και θα τις πληρώνουμε για χρόνια. Φεύγει η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε από τη χώρα τα τελευταία 30 χρόνια. Φεύγει ο πιό ανίκανος και τεμπέλης πρωθυπουργός των τελευταίων δεκαετιών. Φεύγει το τσούρμο που ήρθε να ξεπουλήση τα ακίνητα του κράτους και να ξεζουμήσει τον Ελληνικό λαό!! Επιτέλους τέλος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρεδεξιοί, δυαλύεστε ρε ζώα,καρφώνετε ο ένας τον κώλο του άλλου. Δεν σας φταίει κανένας ρε όρνια, δεν μπορείται να το χωνέψετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΘΑΝΕΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Η ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΚΑΙ Η Η ΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τί έγινε φτιαχτά κι αυτά τα γκάλοπ; Δεν σας αρέσουν Ν.Δλιδες; Κάποιος προανέφερε ότι το Πασόκ έχει ξεναβρεθεί μπροστά σε γκάλοπ; Μπορεί να μας θυμίσει πότε και με ποια διαφορά; Εκτός και ζει σε άλλη χώρα γιατί το Πασόκ επί χρόνια έβλεπε την πλάτη του Ρουσόπουλουμ γιατί ο Ρουσόπουλος μπορεί να είναι τι είναι, αλλά κατάφερε με την ικανότητά του-και ταπρολήματα του ΠΑΣΟΚ- να κρατήσει μια κυβέρνηση κατασκεύασμα στο απυρόβλητο κάτι χρόνια τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΤΑ ΑΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΛΗΣΤΕΣ. ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΠΑΛΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. kai to 4% ligo tous einai tous binedes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρε ξανάμανά, κι'άλλο κι'άλλο κι'άλλο κι'άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κωστάκη είσαι σαπάκι φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ω ρε γλέντια ο Δρακουμέλ...Ντόρα είσαι σπίτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μπράβο Καραμανλή τα κατάφερες, τελικά πέρα από μαλάκας είσαι και θαυματουργός, γελοίε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο Μαλάκας Ο Μειμαράκης βγαίνει τώρα και μου βρίζει τον Αθανασόπουλο, δηλ. ρε μαλάκα βρίζεις και τον Καραμανλή; Ποιος τον έβαλε εκεί; Οι Νεφελίμ; Ζώο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ρε π...α πάλι, π...α πάλι, οε οε:)))))))))))))π...α πάλι, π...α πάλι οε οε :))))))))))))))))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 7% ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΝΝΕΦΟΛΟΥΓΚΡΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη και του Παπαγιάννη (καλή η μπάζα από το μπολντοζιέρη το Μπόμπολα και τον ασφαλιστή τον Κοντομηνά;)
    Με επίπεδο ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΤΟΥ 80, αναπαράγουν τα πράσινα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών και έχουν γίνει σημείο αναφοράς και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.
    Για τους υπόλοιπους πολίτες απλά ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί τους!
    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ.
    Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα υποπροϊόντα είναι ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ από τους αφεντάδες.
    Και κρίνει, πάντα κρίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΝΟΠΙΩΝ ΜΙΑΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΙ, ΟΥΤΕ ΒΑΡΘΟΛΑΜΑΙΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΟΥΤΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ, ΟΥΤΕ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΥΤΕ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΑΞΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ, ΟΥΤΕ ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ, ΟΥΤΕ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΙ,ΟΥΤΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ, ΟΥΤΕ, ΟΥΤΕ...ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ, Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, Ο ΚΟΝΟΤΜΗΝΑΣ, Η ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΜΠΙΛΝΤΕΝΜΠΕΡΓΚ Η ΛΕΣΧΗ ΚΥΝΟΦΙΛΩΝ...ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ...ΟΧΙ ΟΜΩΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ. ΑΠΛΑ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΞΑΔΑΧΤΥΛΟΥ ΜΥΘΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΗΓΕΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΜΟΛΑΤΕ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ; Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣ!!!!ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΝΤΟΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΝΔΧΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αχ Κωστάκη μου, δεν ήξερες οτι κάποα στιγμή θα έπρεπε να ασχοληθείς και λίγο με την διακυβέρνηση αυτής της χώρας. Μόνο μάσα, ταινιούλα, playstation και πλάτες από τον Ρουσόπουλο δεν γίνεται αγόρι μου.Δεν ήξερες δεν ρώταγες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ειμαι ψηφοφορος της Ν.Δ. καιβλέπω ότι η ίδια η Ν.Δ δεν θέλει να συνεχίσει να κυβερνά. Εχει κουραστει και εχει κουράσει. Η επόμενη κυβέρνηση θα ειναι ΠΑΣΟΚ αυτοδύναμο γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει καμιά αλλη πιο αξιόπιστη λύση για τη χώρα, μπορει στις ευρωεκλογές να ψηφίσουμε μικρα κόμματα αλλά κανεις δεν εμπιστεύεται τους μαθητευόμενους μαγους συριζα και λαος για κυβερνηση.
    Μακαρι να υπηρχε ενα άλλο πατριωτικό-λαικό κομμα αλλά δυστυχως δεν υπάρχει οποτε ο λαος θα ψηφισει Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ?ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟΜΙΣΥ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΖΗΣΕ ΜΑΙ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΤΡΙΦΥΛΙ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Τί γίνετε Δημοκρατία δεν έχουμε? Οι ανίκανοι παίρνουν δρόμο. Ο Λαός τιμωρεί.Απλά πράγματα, προς τι τόση ταραχή? Λες κι ο διαιτητής σφύριξε λάθος πέναλτι και διαφωνούν βρίζωντος οι άριστοι γνώστες( μέσα από τα γυαλιά της οπαδικής τους τύφλας)βεβαίως.Εδώ ομως ο διαιτητής είναι ο κυρίαχος ΛΑΟΣ και ενστάσεις δεν χωρούν περί της ικανοτητάς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Λοιπόν, δεν χρειάζονται βρισιές και κακολογίες. Έχουν που έχουν τον πόνο τους οι δεξιοί, τους βρίζουμε και εμείς, δεν θα το αντέξουν ρε παιδιά.
    Πάντως δεν περίμενε κανείς ποτέ ότι θα υπάρχει χειρότερος προθυπουργός τα τελευταία χρόνια από το Μητσοτάκη. Το κατάφερε και αυτό ο Καραμανλής.
    Και όσο και αν βρίζουν οι δεξιοί, όσο και αν λένε ότι τα γκάλοπ είναι στημένα, η ψυχούλα τους το ξέρει τί τραβάνε το τελευταίο διάστημα.
    Ξέρεις τί είναι να τους ξεβολέψεις ΄΄ολους αυτούς τους "ικανούς" ανθρώπους από τις θέσεις που έχουν καταλάβει σαν ακρίδες τα τελευταία χρόνια στο στενό αλλά και ευρύτερο δημόσιο τομέα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Κυβέρνηση Καραμανλή.
    Νέα παράσταση με τίτλο «Τώρα κάνουμε αυτοκριτική, μπας και μας συγχωρέσει κανένας...»


    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΑΠΕΒΙΩΣΕ,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΟΥΛΑ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Η Π...... ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΕΙ ΕΥΚΟΛΑ.''HASTA LA VITTORIA SIEMPRE''.''THE REDS BOOBERS''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΟΣΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ - ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ ? ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ? ΤΟΝ ΦΑΣΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ? ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ? ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΕΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ

    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. EIΔATE ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΣΑΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ,ΟΤΙ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ,ΚΑΤΑ 4ρεις ΠΟΝΤΟΥΣ, ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. EIΔATE ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΣΑΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ,ΟΤΙ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ,ΚΑΤΑ 4ρεις ΠΟΝΤΟΥΣ, ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ...

    13 Νοέμβριος 2008 3:47 μμ

    OΥΣΤ ΠΑΛΙΟΚΟΠΡΕ,ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΣΣΣΣΣΤ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΔΑΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΡΛΙΑ.ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΜΙΑ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΣΤΙς ΕΚΛΟΓΕς ΠΟΥ ΤΟ 37% ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙς ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕς ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΣΕΙς,
    ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΣΑς ΜΑΘΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΤΙ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ'ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ Γ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Γ'ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕ Η ΝΔ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΚΡΙΜΑ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ουστ ρε! Είσαστε η χειρότερη κυβέρνηση της Ευρώπης και η χειρότερη της Ελλάδας ολων των εποχών, και έχετε και μούτρα να μιλάτε και να κάνετε και σχόλια στα blogs?? O Γιώργος έρχεται να βάλει τάξη στην χώρα επιτέλους, την καταντήσατε τριτοκοσμική παλιοτόμαρα δεξιοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΘΥΜΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
    21-ΑΠΡΙΛΙΟΥ-1967
    ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΧΩΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ
    ΚΛΕΦΤΕΣ
    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ(ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ)
    ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
    ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΑΙ
    ΠΟΤΕ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ?
    ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ?
    ΠΟΤΕ ΠΗΓΕ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ?
    ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ?
    ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ?
    TΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΣ
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ,ΧΑΡΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ
    21-4-1967

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. stendor:


    έχεις κάνει το πουλί σου κιθάρα...


    κόψε τη μαλακία και βάλε το στον πάτο σου να τη βρείς καλύτερα πιστός στη γραμμή Βαλλιανάτου-πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. for TEWS PASOKOS

    13 Νοέμβριος 2008 2:12 μμ

    Φιλακια στη μαμα ,αν δεις και τη μαρα πες της ενα Hello...

    απο τεως ΝουΔου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΩΧ ΣΥΜΦΟΡΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΑΣΟΝ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΣΚΑΤΑ SHKAT.

    ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ !!!!!!!!!!!!!

    ΘΑ ΦΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΑΠ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

    ΠΑΠΑΡΙ Ε ΠΑΠΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Μετα τη δαλυση του κρατους επι ΠΑΣΟΚ ηλθαμε στην επανιδρυση του σεμνα και ταπεινα της ΝΔ,κουραφεξαλα,μια απο τα ιδια και χειροτερα.Τωρα παλι πισω ολοταχως.Η ελπιδα πεθαινει τελευταια.Ποτε επι τελους θα γινει ο ¨κανενας¨πρωτο κομα,αφου ολοι μας δουλευουν ψηλο γαζι?Σ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΡΕ SHKATA ΗΡΕΜΗΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ; ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ BOY GEORGE...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. NEΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΕΛΟΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

    ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ.

    ΤΕΛΈΙΩΣΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΓΙΑ να βγει η πασοκαρα πρέπει να βάλει τους εργαζόμενους να παλαίψουν για τα δίκαιά τους.Για να γίνει ο βασικός 1200 ευρώ να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί να κρατικοποιηθούνε τράπεζες και εργοστάσια που κλείνουνε για να γίνει πράξη κάποτε ο δημοκρατικός σοσιαλισμο΄ς.Αντίθετα το πασοκ του προδότη γιουσουφακίου σημήτη είναι πιο δεξιό και από τη νδ.Καμμία σχέση με τους εργαζόμενους και τα αιτήματά τους.Ο Γιώργος αντί να καταδικάσει το πασοκ της δεξιάς πολιτικής των ιδιωτικοποιήσεων των απολύσεων της λιτότητας των τραπεζιτών συνεχίζει τα ίδια,κλείνοντας τις απεργίες των εργαζομένων παίρνοντας το τεράστιο ποσό της αύξησης των 90 σεντσ ποέρυσι εν μέσω απεργιών διαρκείας.Ο Γιώργος είναι συγκυβέρνηση τι να λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. 7:21

    KAI SE SENA FILAKIA STHN GIAGIA SOU

    TEWS PASOKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. SOBARA RE SEIS TO PASOK EINAI 4 MONADES MPROSTA, MHPOS EGINE KYBERNHSH KAI DEN TO KATALABAME, MHN ETOIMAZETE TA KOSTOUMIA GIA NA ORKISTETE YPOURGOUS ? ANTE KANTE YPOMONH RE SEIS EXEI KAIRO AKOMA GIA TIS EKLOGES. XAXAXAXAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΠΡΟΣ 11.40πμ
    ΑΠΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ

    Φίλε γειά σου

    όταν με ρωτάς αν με πήραξε η προπα-
    γάνδα τί εννοείς, η προπαγάνδα ποιανού ?
    Συμπολίτη εάν για σένα δεν τρέχει
    τίποτα με την ωμή εκπόρνευση της αλήθειας , σε ένα τόσο πολύ τραγι-
    κό γεγονός , εντάξει σηκώνω τα χέ-
    ρια ψηλά , αφού σου πώ όμως ένα
    πράγμα. Στίς μέρες μας το να είσαι
    πραγματικός δημοκράτης, είναι πιο
    δύσκολο απο το να είσαι άντρας.
    Τώρα περιμένω να μού δώσεις τη λο-
    γική εξήγηση σου , τι συνέβη φέ-
    τος και απο τα 2,5 εκτ στρέματα
    καμένα πέρυσι, πέσαμε σε μερικές
    δεκάδες χιλιάδες μόνο ???
    Εγώ λέω στα ίσα, ότι φέτος δεν υπήρξαν χρηματοδότες για τους
    επαγγελματίες εμπρηστές , καθότι
    φέτος δεν είχαμε εκλογές.
    Τώρα για το τριχίλιαρο , σου λέω το
    παρακάτω . Το 2000 είχαμε πάλι
    μία μεγάλη πυρκαγιά στην ανατολική Αχαϊα . Μου κάηκε ολοσχερώς χωρά-
    φι με 80 λεμονιές, δεν θα το πιστέψεις τι μάς έδωσαν, δύο τσου-
    βάλια ρύζι !!!!!!
    Τα πράσινα καθίκια του διαγραφέντος
    ΤΑΠΕΡΜΑΝ, πήγαν οι καρμοίρηδες να
    μας εκμαυλίσουν με 2 τσουβάλια ρυζι, καταλαβαίνεις ότι τους τα
    άφησα να τα βάλουν στο κώλο τους.
    Άσε που αυτή η φωτιά έγινε το
    καλοκαίρι του 2000, ακριβώς τότε
    πού όλοι οι Έλληνες κλαίγαμε τις
    χαμένες οικονομίες μας στο ΧΑΑ.
    Καθολικό καρκίνο στα μουνόπανα που
    μας δουλέψαμε και μας τα πήραν.
    Στην Ηλεία ήταν η πρώτη φορά που σε
    φυσική καταστροφή είχαμε τόσο γεν-
    ναία επιδόματα , και το πιο βασικό,
    είναι η πρώτη φορά που δίνονται δίχως μελλοντική χρέωση χρήματα για το σπίτι.
    Μέχρι τώρα έδιναν άτοκα ΔΑΝΕΙΑ, δηλαδή χρήματα που έπρεπε να επιστραφούν.

    Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
    ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ο Δρ Κουτσουκος εχει πει
    7 % η διαφορα!!

    Προσαρμοζεστε σιγα σιγα...δεν βιαζομαστε...ελατε....με το πασσο σας..
    Νικη Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΕΡΧΟΝΤΑΙ
    ΝΕΟΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ...

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕΣΑ...
    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡΕ ΤΟΝ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟ...ΑΚΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ 28 ΔΙΣ...
    ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΗΤΩΝ-ΛΗΣΤΩΝ...ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ

    ΚΑΝΤΕ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ

    12 Νοέμβριος 2008 11:23 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ !! Η "ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ" ΤΟΥ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ !!

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ 28 ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...


    Πρόταση: Αυτόματη ενοποιήση όλων των δάνειων
    του κάθε πολίτη σε ένα σε μια μόνο τραπεζα
    και μείωση δόσης στο ένα τρίτο της σημερινής
    (η οποία δεν μπορεί να υπερβαίνει το ενα τρίτο
    των μηνιαίων αποδοχών του κάθε πολίτη
    με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής)!!

    Πρόταση: Δεν μπορεί να υπάρχει επιτόκιο δανεισμού πάνω από 2%
    του αντίστοιχου επιτοκίου καταθέσεων ανά τράπεζα!

    Σήμερα όποια και να είναι η κυβέρνηση σε κάθε χώρα
    (δεξια-κεντρώα-αριστερή)
    αναγκαστικά θα ακολουθήσει σοσιαλιστική πολιτική!!


    ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΙΛΟΙ Bloggers ΟΤΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ "ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ" ΤΟΥ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ!!!

    Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ...ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ....

    Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ:
    Η νέα σεισάχθεια μπορεί να περιλαμβάνει εκτός των άλλων και τα εξής μέτρα – ασφαλιστικές δικλείδες:
    1. Αυτόματη ενοποίηση όλων των δάνειων που έχει ο κάθε πολίτης σε διάφορες τράπεζες, σε ένα σε μία μόνο τράπεζα και μείωση της δόσης στο ένα τρίτο της σημερινής. Το μέτρο αυτό θα συμβάλει τα μέγιστα στην αποσυμφόρηση των δανειοληπτών και στην παύση της συνεχούς νέας δανειοδότησης για να ξεπληρώσουν τις υπέρογκες μηνιαίες δόσεις. Επειδή ο κάθε πολίτης έχει μεγάλες μηνιαίες δόσεις αναγκάζεται να ξαναδανειστεί από άλλη τράπεζα για να καλύψει τα προηγούμενα...και πάλι ξαναγυρίζει ξαναδανείζεται και πέφτει σε ένα φαύλο κύκλο!! Στη συνέχεια εγγυάται ο συγγενής του, αρχίζουν οι υποθήκες και μετά κατάσχεται το σπίτι. Στο τέλος έρχεται η υποδούλωση - σκλαβιά και τέλικά η αυτοκτονία!.
    2. Η μηνιαία δόση που δεν ξεπερνά το ένα τρίτο του μηνιαίου μισθού του κάθε πολίτη!! Το κράτος αντί να χαρίζει χρήματα στις τράπεζες αναλαμβάνει την αποληρωμή των δανείων του κάθε πολίτη, ενώνει δηλ. όλα τα δάνεια του κάθε πολίτη σε όλες τις τράπεζες σε ένα σε μία και μόνη τράπεζα και καθορίζει χαμηλή μηνιαία δόση που δεν ξεπερνά το ένα τριτο του μηνιαίου μισθού του κάθε πολίτη!! Ετσι και ο λαός θα ανακουφιστεί και μια σχετική ρευστότητα θα υπάρξει!!
    3. Δεν μπορεί να υπάρχει επιτόκιο δανεισμού πάνω από 2% του αντίστοιχου επιτοκίου καταθέσεων ανά τράπεζα. Δηλ. αν σε μια τράπεζα το επιτόκιο καταθέσεων είναι 2% το επιτόκιο δανεισμού να είναι 4 % (ξεπερνώντας και τον Πεισίστρατο)!!!
    4. Επαναπροσδιορισμός του κοινωνικού σκοπού ύπαρξης και λειτουργίας των τραπεζών. Οι τράπεζες λειτουργούν ως ενδιάμεσες μεταξύ των πολιτών. Σκοπός των τραπεζών σε μια ευνομούμενη κοινωνία δεν είναι ο εκβιασμός των πολιτών και η ληστεία τους μέσω των υπερβολικών – εκβιαστικών δανείων επιτοκίων. Τα χρήματα που καταθέτει ο ένας πολίτης τα δανείζεται ο άλλος μέσω της τράπεζας –ενδιαμέσου. Τα υπέρογκα υπερκέρδη των τραπεζών αποδεικνύουν τη ληστεία που γίνεται σε βάρος του απομονωμένου – ανήμπορου κοσμάκη.
    5. Να ισχύσει και για τις τράπεζες η νομοθεσία περί παράνομου ταχύτατου ηθικά και κοινωνικά πλουτισμού μέσω των ληστρικών – εκβιαστικών επιτοκίων και κατασχέσεων. Η κατοικία εκάστου είναι άσυλο και δεν μπορεί να κατασχεθεί από κανέναν!! Μάλιστα υπάρχει νομοθεσία κατά του υπερβολικού, παράνου ηθικά και κοινωνικά πλουτισμού!! Τα 28 δις αντί για τις τράπεζες να τα πάρει ο λαός για την αποπληρωμή των δανείων του!
    6. Η αποτυχία μιας τράπεζας επιβαρύνει τον ίδιο τον τραπεζίτη και τους μεγαλομετόχους της!!. Όταν η τράπεζα κερδίζει τα κέρδη τα καρπούνται ΜΟΝΟ οι ίδιοι. Όταν η τράπεζα χάνει τότε πρέπει - κατά κάποιους - να πληρώσει πάλι ο λαός κατά το κοινόν στον αγώνα όλοι μαζί και στην μάσα χώρια. Να κατασχεθεί ένα μέρος από τις υπέρογκες περιουσίες των μεγαλο –τραπεζιτών για απόσβεση της αποτυχίας.
    7. Στήριξη των μικρομεσαίων και χαμηλόμισθων. Η εξαφάνιση των μικρομεσαίων και των ασθενέστερων οικονομικά τάξεων οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε κοινωνικές εκρήξεις, σε κοινωνικά δράματα και αυτοκτονίες, για να δικαιώσουν οι νεοφιλελεύθεροι αντι-μαρξιστές μόνοι τους τον Μαρξ ότι οι καπιταλιστές με την απληστία τους βάζουν μόνοι τους τη θηλιά στο λαιμό τους!!. Η κοινωνική δικαιοσύνη δεν μπορεί να μειωθεί προς όφελος της τραπεζικής ολιγαρχίας. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ο νομπελίστας Πολ Κρούγκμαν για τα καταλάβει τόσο απλά πως θα σωθεί και το τραπεζικό σύστημα αλλά και ο κοινωνικός ιστός!!
    Αν δεν λάβουμε υπόψιν και τις ανωτέρω προτάσεις οποιαδήποτε άλλο μέτρο, όσο καλό και να είναι, είναι πρόσκαιρο και απλά αναβάλλει χρονικά την έκρηξη των προβλημάτων.

    ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΟΥΜΕ 28 ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΝΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟΤΗTΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ!!



    ΕΛΕΝΗ ΠΑΣΟΚ

    12 Νοέμβριος 2008 2:13 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ...ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΤΩΝ ΛΗΣΤΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ...

    ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΤΩΝ ΛΗΣΤΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ Ε??????????Ε ΟΧΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ....ΤΙΣ ΡΕΜΠΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ 81-89 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 93-2004 ΔΕΝ ΤΙΣ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΝΕΙ!!!ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΣΤΕ...ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΓΑΠ?ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΣΤΕΛΝΕΙ...ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ.Ο ΘΕΟΣ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΕΠΛΑΣΕ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΥΠΙ...ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ Ο ΓΑΠ....ΠΕΡΥΣΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΝ ΦΤΥΝΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ....

    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΚΟΜΑ, ΟΠΟΤΕ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ,ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ?ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ?ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΙΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!)...

    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ...ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΑ, ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΠΡΙΝ ΤΟ 04?..ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΙΛΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. DR KOUTSOUKO....
    NA KATASXESEIS OLH THN PERIOUSIA TON TRAPEZHTON KAI TON ETAIREION KATASXESHS....

    ALHTES KLEVATE TON KOSMAKH...TORA NA DEITE...

    καντε αγογες στον διευ8υντη τραπεζασ για εκβιασμο και κλοπη τοκογλυφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΣ
    ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕΣ
    ''ΟΥ ΜΗΝ ΑΛΑΖΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟΡΡΗΜΩΝ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΕΡΧΟΝΤΑΙ
    ΝΕΟΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ...

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕΣΑ...
    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡΕ ΤΟΝ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟ...ΑΚΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ 28 ΔΙΣ...
    ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΗΤΩΝ-ΛΗΣΤΩΝ...ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ

    ΚΑΝΤΕ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ

    12 Νοέμβριος 2008 11:23 μμ

    14 Νοέμβριος 2008 1:27 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. 7 % i diafora!!
    to eipe o dr koutsoukos anastasios
    B ATHINAS PASOK

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση