GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι 26 πρώτοι μάρτυρες...

. ... για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου . Οι 26 πρώτοι από τους μάρτυρες που θα καταθέσουν την ερχόμενη εβδομάδα στην Εξεταστική Επιτρο...

. ... για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου
.
Οι 26 πρώτοι από τους μάρτυρες που θα καταθέσουν την ερχόμενη εβδομάδα στην Εξεταστική Επιτροπή για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου είναι:
Την Δευτέρα: Κ. Βαξεβάνης, δημοσιογράφος, Ροΐδης συνταξιούχος δικαστής πρ. Γνωμοδοτικού Συμβουλίου Δημοσίων Κτημάτων το 1998, Δέτσης νομικός σύμβουλος ΝΣΚ, Κεφάλα εισηγήτρια ΝΣΚ.
Την Τρίτη: Γ. Βλάχος δημοσιογράφος, Γ. Ντάσκας δημοσιογράφος, Γρ. Κρόμπας πρ. αντιπρόεδρος ΝΣΚ, Βλασιάδης υπηρεσιακός παράγοντας, Χειμώνας Διονύσιος πρόεδρος ΝΣΚ χειρίστηκε την αγωγή στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ροδόπης και την υπόθεση υπέρ του δημοσίου, Γεωργία Σακάλογλου τώρα πρόεδρος Πρωτοδικών, τότε εισηγήτρια υπόθεσης στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ροδόπης.
Την Τετάρτη: Ψάλτη πρ. Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ροδόπης, Γιοβανόπουλος μέλος δικαστηρίου Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ροδόπης, Τσουρής καθηγητής Πανεπιστημίου, Πετούσης τοπογράφος, Δημήτρης Παπουτσής υποψήφιος νομάρχης Καβάλας και δικηγόρος, Αριστέα Μπουγάτσου δημοσιογράφος.
Την Πέμπτη: Ο μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμων, Αθανάσιος Ξυνίδης, πρ. πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης, Μιχάλης Στυλιανίδης δήμαρχος Ξάνθης, Γιάννης Διονυσόπουλος ΝΣΚ γνωμοδοτικό, Βοζάνης, Παπαδόπουλος.
Την Παρασκευή: Παυλίδης, Δραγασάκης βουλευτής, Βαγιωνάς βουλευτής, Αθην. Φλωρίνης βουλευτής.
---------------------

5 σχόλια

  1. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAΛΗ ΑΡΧΗ,
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...
    Εδώ οι κυβερνώντες μας λέγανε πως δεν υπάρχει σάλιο για παροχές προς εργαζόμενους, επίσης πως ο προϋπολογισμός δεν βγαίνει και πάμε πάλι για μια ακόμη αναθεώρηση, τα δημόσια έργα περικόπτονται γιατί δεν υπάρχουν λεφτά, τα νοσοκομεία δεν μπορούν να πάρουν γιατρούς και νοσοκόμες, ( κατά τα άλλα ο υπουργός υγείας βαυκαλίζετε, ο πιο καλογυαλισμένος ντενεκές που έχω δει ποτέ, ότι παράγει έργο, πέρασε και από τον ΕΟΤ, εκεί ξέρετε ποιο ήταν το έργο του; Να αδειάσει ένα όροφο από υπαλλήλους για να φτιάξει το παλάτι του, πανάκριβοι πίνακες ζωγραφικής, επίχρυσα πόμολα στις πόρτες, πανάκριβα χαλιά, και άκουσον άκουσον, ΤΖΑΚΟΥΖΙ, αυτό είχε ανάγκη ο τουρισμός, ο υπουργός του να έχει ΤΖΑΚΟΥΖΙ, στο γραφείο του …..αυτός όπου πάει από υπουργείο σε υπουργείο κουβαλάει μαζί του και τον προσωπικό του καφετζή, κομμωτή, μανικιουρίστα, και πάει λέγοντας….)
    Εν πάση περιπτώση να τελειώνω με αυτόν και να γυρίσω στην οικονομία, η κυβερνώντες λοιπόν αρνιόταν πεισματικά ότι μπορούν να δώσουν στον λαό και είχαν δίκιο, τόσο μπάχαλο τα κάμανε οι ακαμάτηδες, λες και δεν ήξεραν ότι οι ψεύτικες απογραφές που κάνανε για να κατασυκοφαντήσουν το ΠΑΣΟΚ θα γύριζαν μπούμεραγκ κατά της χώρας μας, αλλά αυτοί τυφλωμένοι και άρρωστοι εναντίων του και στην πρεμούρα τους να πουν κάτι εναντίων του το κάμανε, θυμάστε αυτές τις μέρες της περίφημης απογραφής; Μέσα σε δέκα μέρες είχαν δώσει πέντε διαφορετικά νούμερα, την Παρασκευή για να γίνει και η σχετική «ζύμωση του σαββατοκύριακου» 3/00, την ερχόμενη Τετάρτη 4/100, και σε λίγες μέρες επειδή οι μετρήσεις τους είπαν ότι δεν συγκινήθηκε και πολύ ο κόσμος το κάμανε 7/00, ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ? ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΘΕΣΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΑΛΛΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΑΝ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΞΙΜΟΥ !!!!
    Αυτοί λοιπόν ΟΙ ΣΟΦΟΊ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ, τώρα μας λένε ότι για να στηρίξουν το χρηματοπιστωτικό αδηφάγο, σαράφικο σύστημα, αυτό που σου τοκίζει με 1,5 έως 5 /100 τα χρήματα σου και όταν πάρεις δάνειο ο Θεός να σε φυλάει, άσε τις πιστωτικές κάρτες, πρέπει να δώσουμε ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ, 28 ΔΙΣ ΕΥΡΟ.
    ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ? ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
    ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΜΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ;
    ΣΕ ΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΓΩΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ !!!!!!
    ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ Η ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΙΝΑΙ 20 ΔΙΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ 28 ΔΙΣ!!!!! ΚΟΛΠΟ GROSSO, ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ, !!!!
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ….
    ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΕΩΣ ΤΟ ΣΟΥΦΛΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΤΗΣ, ΘΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΤΗΣ…..
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μαλακία πάει σύννεφο , έχω βαρεθεί να ακούω για δίκες και εξεταστικές και παπαρολογιες από τα μουνοπανα τους δημοσιογράφους που το τόσο το κάνουν τοσοοοοοοο , ο πουτανιάρης ο Ανδρέας χάραξε τον δρόμο της διαφθοράς , είπε ότι όσα ποιο πολλά τρως τόσο καλύτερα είναι , ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΒΥΛΗ ? είπε κανένας ότι έχει αθωωθεί ? που είναι ο τριανταφυλλοπουλος ? ο παπαγιαννης ? που πήγαν όλα τα αρχίδια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα προβλέψω ότι θα εξεταστούν οι μάρτυρες για την εποχή του ΠΑΣΟΚ και, όταν φτάσουμε στο 2004, θα προκηρυχθούν εκλογές και θα πάψει να λειτουργεί η επιτροπή ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω πως δεν πρόκειτε να μάθουμε τίποτα.. Όχι μόνο εκλογές θα γίνουν, αλλά οι "λύσεις" σε Σκοπιανό και Κυπριακό εκ των πραγμάτων το θέμα του Βατοπεδίου θα είναι μια μακρυνή ιστορία όπως ο Ζαχόπουλος, οι κουμπάροι, τα ομόλογα, οι πυρκαγιές, το χρηματιστήριο και τόσες άλλες ιστορίες. Από την εποχή της υπόθεσης Κοσκωτά, κανένα σκάνδαλο δεν κράτησε πάνω από εξάμηνο...
    Στο blog μου (sinagermos.blogspot.com) έγραψα τη δική μου θεωρία για την υπόθεση Βατοπεδίου και γι αυτό δεν πιστεύω πως θα μάθουμε ποτέ τί έγινε...
    Ιωάννης Ένατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *