GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να αποφασίσει επιτέλους το ΠΑΣΟΚ...

. Του Δημήτρη Κατσικάρη . Από που κι’ ως που το ΠΑΣΟΚ πρέπει να συναινέσει σε ένα νέο δώρο 28 δισεκατομμυρίων προς τους Τραπεζίτες; Ακριβώς ...

.
Του Δημήτρη Κατσικάρη
.
Από που κι’ ως που το ΠΑΣΟΚ πρέπει να συναινέσει σε ένα νέο δώρο 28 δισεκατομμυρίων προς τους Τραπεζίτες; Ακριβώς στο μείζον ζήτημα πρέπει να ξεκινήσει και να φανεί καθαρά η πραγματική διαφοροποίηση του ΠΑΣΟΚ από την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας για είναι σαφές ότι πρεσβεύει μια άλλη πολιτική.
Για να μη μοιάζει το ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία και να τελειώνουμε μιας και καλή με αυτό, οφείλει να υπερασπιστεί τα πλατιά λαϊκά στρώματα. Να μην συμβαδίζει με πολιτικές που προκλητικά ωφελούν τα «λευκά κολάρα» και εκείνους που θυμούνται το κράτος μόνο όταν το καράβι τους βουλιάζει, ενθυλακώνοντας και πάλι τους φόρους των πολιτών -θεατές από τις πανάκριβες θαλαμηγούς τους.
Ήρθε η ώρα να αποφασίσει το ΠΑΣΟΚ «με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει» και να μην περιμένει την άνοδο στην εξουσία μόνο δια της καταψηφίσεως του αντιπάλου.
------------------------------------

34 σχόλια

  1. ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ
    ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ...ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΦΕΡΕΤΖΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ!!
    ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ...ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ!!

    ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ!!!
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΤΟ ΚΚΕ ΣΥΝ = ΝΔ? ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ 52% ΠΟΥ ΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΕΡΓΑΤΗΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύντροφε γιωργάκη,

    τι θα γίνει με εμένα?

    Εγώ τη μίζα της Siemens την έδωσα στο πασοκ και δεν την κράτησα για μένα για να είμαι κοντά στο λαό όπως προτείνει ο αρθρογράφος.


    Προτείνω σύντροφε γιωργάκη να ανοίξουν οι πύλες του Four Seasons στο Παρίσι για το λαό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (ΕΚΤΟΣ ΣΗΜΙΤΗ) ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ...

    ΟΠΩΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ....

    ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΑ !!!!!

    ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να αποφασίσει το πασοκ....


    ναι, αλλά ποιό πασοκ?


    το παλιό? του Αντρέα & της Μιμής? Του Κατσιφάρα, του Παπούλια, του Κουλούρη, του Άκη, του Λαλιώτη? των Κοσκωτιστών? του Τόμπρα και του Αρκουδέα?



    το εκσυγχρονιστικό? του Γιάννου, του Βερελή, του Μαντέλη, της Βάσως, του Σηφουνάκη? των κλεφτών του Χ.Α.? του μιζο-Siemens-κίνητου Τσουκάτου?



    το προδοτικό? του Σημίτη και του Πάγκαλου? των Ιμίων και του Οτσαλάν?



    του υιού και της Μάγκυ? Της Albright και της Condoleeza? του Γερουλάνου? της Μαριλίζας? του Παπακωνσταντίνου?



    του επερχόμενου Βενιζέλου?



    Διαλιέχτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκλεκτοί και αγαπημένοι φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις όπως πάντα από την σημερινή πολιτική επικαιρότητα και την επικείμενη κατάρρευση της παρέας της χαράς που δυστυχώς ακόμη μας κυβερνά……

    1. Πάνδημη πλέον η απαίτηση για αλλαγή κυβέρνησης. Πρωτοφανής στα παγκόσμια χρονικά η αποχώρηση της Ν.Δ. από τη Βουλή, κάτω από την πίεση του ΠΑΣΟΚ. Η συζήτηση για την προανακριτική έγινε κανονικά, η ψηφοφορία όμως δεν έγινε λόγω της πρωτοφανούς απουσίας της συμπολίτευσης και δεδομένου ότι δεν μπορούσαν να τηρηθούν οι προδιαγραφές διεξαγωγής της ψηφοφορίας, πράγμα που αναγκάστηκε να αποδεχθεί και ο Πρόεδρος της Βουλής. Αποτέλεσμα: η πρόταση του ΠΑΣΟΚ δεν απορρίφθηκε, εξακολουθεί να ισχύει και η ψηφοφορία για την προανακριτική συνεχίζει να κρέμεται πάνω από το κεφάλι της κυβέρνησης και μπορεί να ενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγμή...

    2. Οικονομία - Γ. Παπανδρέου: 7 υπεύθυνες προτάσεις για να μην πληρώσουν τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα το λογαριασμό της οικονομικής αποτυχίας της κυβέρνησης και της διεθνούς κρίσης. Ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή για την υπερχρέωση των νοικοκυριών. Εξαφανισμένος ο πρωθυπουργός, ασχολείται με τα προσωπικά του αδιέξοδα...

    3. Παραίτηση Ρουσόπουλου: Είναι πλέον πολύ αργά...Οι παραιτήσεις υπουργών δεν αρκούν. Η χώρα χρειάζεται αλλαγή κυβέρνησης. Οι πολίτες χρειάζονται υπεύθυνο κυβερνήτη, όχι πρωθυπουργό που δηλώνει «είμαι ισχυρός» αλλά τρέπεται σε φυγή...

    4. Διπλώματα κολλεγίων: Η κυβέρνηση να φέρει τώρα το θέμα στα όργανα της Ε.Ε.


    Πάντα με εκτίμηση


    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή κατά την άποψη σου κύριε φωστήρα, πρέπει να καταρρεύσουν οι τράπεζες και να χάσει τις οικονομίες του ο κοσμάκης; Η να αρχίσουν να ζητάνε τα δάνεια πίσω και να πάνε οι κατασχέσεις σύνεφο. Μας έχετε πρήξει με τις αρλούμπες σας οι διάφοροι ανεγκέφαλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΑΤΕΡΛΩ ΠΑΣΟΚ-ΝΤΑΒΑΔΩΝ

    ξεφτιλίστηκε η διαδικασία της προανακριτικής στη Βουλή!

    Τα κόμματα σύρθηκαν στη λογική της Κυβέρνησης! Πρώτα εξεταστική και μετά, αν υπάρχουν λόγοι, προανακριτική! Στην πραγματικότητα οι νταβατζήδες υπέστησαν δεινή ήττα!

    Μετά την αποχώρηση του ΛΑΟΣ (αρχικά) και του ΚΚΕ (αργότερα) έμειναν στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ, που μέσω Κουβέλη έθεσε ζήτημα «απαρτίας» για τη μυστική ονομαστική ψηφοφορία.
    Ο πρόεδρος της Βουλής παρατήρησε ότι από το 1974 έως σήμερα, θέμα απαρτίας δεν υπάρχει, ούτε στον Κανονισμό της Βουλής, ούτε στο Σύνταγμα.
    Τελικά, ύστερα από πολλές παρεμβάσεις και τοποθετήσεις, τόσο από τον Βενιζέλο, όσο και από τον πρόεδρο του Σώματος Δημήτρη Σιούφα, τα δύο κόμματα που είχαν απομείνει στην αίθουσα (ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ) συμφώνησαν πως δεν υπάρχει απαρτία και άρα οι προϋποθέσεις για ψηφοφορία.
    Τουλάχιστον έτσι γλίτωσαν τα προσχήματα μια και σε περίπτωση ψηφοφορίας δημιουργούνταν θέμα ατελέσφορου και δεν θα μπορούσαν να επαναφέρουν πρόταση προανακριτικής για το ίδιο θέμα.
    Στην πραγματικότητα τα κόμματα της βουλής σύρθηκαν στη λογική της Κυβέρνησης που ζητά πρώτα εξεταστική και αν προκύψουν ευθύνες πάμε σε προανακριτική και η ίδια η Κυβέρνηση, σε τέτοια περίπτωση δεν απορρίπτει τοενδεχόμενο, η ίδια να προτείνει προανακριτική!
    Το Πασόκ, μέσω της πρότασής του αποδείχτηκε πόσο υπερφίαλο και υποκριτικό είναι. Δεν το ενδιαφέρει η ουσία του προβλήματος αλλά η συγκομιδή πρόσκαιρων και βραχυπρόθεσμων εντυπώσεων. Εξάλλου σε όλο τον κόσμο καίγονται για την κρίση στην Ελλάδα οι νταβατζήδες και τα γιουσουφάκια τους, το Πασόκ και ο ΣΥΡΙΖΑ, λες και πήγαν μοναχοί στο Άγιον Όρος και τους νοιάζει η τάξη και η ευπρέπεια του Βατοπεδίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ-ΓΑΠ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙΚΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
    ΦΙΑΣΚΟ Η ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ.

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΓΚΑΦΑ-ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η λύση για να βγούμε απο την παγκόσμια κρίση , που όλο και ποιο βαθειά βυθιζόμαστε κάθε μέρα , είναι τρία απλά βήματα (απο τα οποία οι κυβερνήσεις πήραν μόνο το ένα) για να τα πάρουμε με την σειρά τα προτείνομενα μέτρα.
    1. μέτρο πρώτο , με νόμο να διαγραφούν όλα τα δάνεια κάθε είδους για, ιδιώτες και επιχηρήσεις(ειρήσθω εν παρόδο κάτι σαν το Ιωβιλαίο έτος των Εβραίων , που κάθε 49 χρόνια ,το πεντηκοστό χάριζαν τα χρέη , εδιναν πισώ τα κτήματα ελευθέρωναν σκλάβους , και αρχινούσαν πάλι απο το μηδέν, φυσικά οι πλούσιοι μετά μερικά χρόνια πάλι κέρδιζαν, αλλά ειχαν όλοι μια δευτερη ευκαιρία.
    2. δεύτερο μέτρο , ρευστότητα στίς τράπεζες , για να αρχίσει να δουλεύει πάιλι το σύστημα , αλλα με κοινωνικό έλεγχο, χωρίς ψιλά γράμματα και πονηρές χρεώσεις.
    3. τριτο μέτρο με πανευρωπαική και παγκόσμια συνενόηση, η μη διαπραγμάτευση των σιτιρών , ριζιού και πετρελεαίου στα χρηματιστηρια πρωτων υλων, και η κατάργηση των παραγώγων προιοντων και κάθε μορφής μη ελεγχώμενων χρηματιστηριακών προιοντων.
    τα τρία απλά αυτα μέτρα θα σώσουν τον πλανήτη απο την καταστροφή, πρην βγούμε με τις κατσαρόλες στο δρόμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΔΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΕΣ ΤΙ ΧΑΣΑΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ.

    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΥΑΛΟ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΟΛΗΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΣΚΑΤΟΥΛΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΣΚΑΤΟΣΚΟΥΛΙΚΟ ΓΕΛΟΙΕ ΓΥΛΕ ΤΙ ΛΕΣ !
    ΕΔΩ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΟΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΡΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΗΜΑΣΤΟΥΝ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΕΣΕΙΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΣΑΣΤΕ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΑΧΤΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.

    ΤΟΣΟ ΠΟΡΡΩΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ.

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΙΧΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΧΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ.

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

    Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΨΗΦΗΣΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

    ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ Η ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ.

    ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΟΣΑΣΤΕ.
    ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΣΑΣ.
    ΤΟΣΗ ΑΝΑΝΔΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ????

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΣΙΠΑ ?

    ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ.
    ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ ΛΙΓΑΚΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ.
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ?

    ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ.

    ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΡΙΖΟ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ.
    ΔΕΣΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ !!!ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΒΟΥΛΩΜΕΝΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ.
    ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΑ ..... ΑΟΜΑΤΑ " ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ".

    ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΣ.

    ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΠΥΞΙΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ....ΛΙΝΤΛ.ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ.
    .................
    ΤΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ.

    ΥΠΟΓΡΑΦΗ
    ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εκλεκτοί και αγαπημένοι φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις όπως πάντα από την σημερινή πολιτική επικαιρότητα και την επικείμενη κατάρρευση της παρέας των πούστηδων πασόκων που ευτυχώς δεν μας κυβερνά……

    1. Πάνδημη πλέον η απαίτηση για αλλαγή αρχηγού. Πρωτοφανής στα παγκόσμια χρονικά η μαλακία που δέρνει το γιωργάκη, κάτω από την πίεση της Μάργκαρετ. Η συζήτηση για το πόσο μαλάκας είναι έγινε κανονικά και έβγαλε πολύ γέλιο, η ψηφοφορία όμως δεν έγινε λόγω της πρωτοφανούς σύμπνοιας επ' αυτού εντός του κοινοβουλίου. Δεδομένου ότι δεν μπορεί ο γιωεγάκης να κρυφτεί (όπως κι εγώ δεν μπορώ να κρύψω την πουστιά μου) οι προδιαγραφές της μαλακίας του, πράγμα που αποδέχονται όλοι διακομματικά, αλλά και ο Πρόεδρος της Βουλής. Αποτέλεσμα: η πρόταση του ΠΑΣΟΚ δεν απορρίφθηκε, εξακολουθεί να ισχύει και η ψηφοφορία για την ένταξη του γιωργάκη στο Guinness Book of Records συνεχίζει να κρέμεται πάνω από το κεφάλι του βλάκα αμερικάνου και μπορεί να ενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγμή...

    2. Οικονομία - Γ. Παπανδρέου: Για να μαζέψει χρήματα θα με βγάλει στο κλαρί να τσιμπουκώνω αδιακρίτως έναντι 15 Ευρώ.

    3. Παραίτηση από το φουστάνι της Μάργκαρετ: Είναι πλέον πολύ αργά...Η παραίτηση δεν αρκεί. Ο βλάκας γιωργάκης χρειάζεται αλλαγή περιβάλλοντος. Οι πολίτες χρειάζονται υπεύθυνο κυβερνήτη, όχι πρωθυπουργό που δηλώνει «αγαπώ την Ελλάδα σαν Έλληνας» και στήνει κώλο (αυτό μόνο εγώ το κάνω) στην Condoleeza...

    4. Διπλώματα Τσιμπουκολογίας: Η κυβέρνηση να μου απονείμει τώρα το Μέγα Δίπλωμα Τσιμπουκοφάγου της Ε.Ε.


    Πάντα με εκτίμηση


    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ 1967 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΙΩΞΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΔΩΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΥΓΕΙΑ ΔΙΧΩΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΑΠΟ 0,3%ΕΩΣ 1,6%(ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ(ΤΟ ΜΕΤΣΟΒIΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΤΟ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ)ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ (ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΥΘΙΞΙΑ )ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝ.ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ,ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΝΟΝΤΑΙ,ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΕΤΑ .ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΑΤΕ? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ 1974
    ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΠΑΣΟΚ 1980 ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η Ν.Δ ΤΟΥ 2004 .
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ,ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΟΡΦΟΣΙΑΣ,ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΞΑΜΟΛΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ.ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΦΑΓΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜ. ΥΠΑΛ.ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ,ΜΙΖΕΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΡΕΩΝΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΚΑΛΟ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΙΣΧΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΣΑΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΘΥΜΗΘΕΙΤΑΙ
    ΠΩΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ ΜΕ ΑΛΑΒΑΝΟΥΣ ΠΑΠΑΡΗΓΕΣ ΣΕ ΡΟΛΟΥΣ ΠΡΙΜΑΝΤΟΝΑΣ.ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ. ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. σωστά τα λέει αυτός που γράφει το άρθρο ότι η πασοκαρα πρέπει να πάρει θ'εση υπέρ του λαού και των εργαζόμενων.Η αλήθεια είναι ότι όταν η πασκε υπογράφει αυξήσεις 90 σεντς εν μέσω απεργιών διαρκείας ,παίρνει θέση υπέρ της εργοδοσίας και των πλουσίων.Δυστυχώς η πολιτική του μέγιστου προδότη γιουσουφακίου και τσάτσου της χούντας της τουρκίας κώστα σημήτη-δίνω οτσαλάν αβάδιστα,ακολουθείται και σήμερα από το γιώργο αλλά και το συμπαθή χοντρούλη πρωθυπουργό-βλέπω dvd oλη μέρα.
    Η πασοκαρα πρέπει να αλλάξει γραμμή και να το πάρει αριστερά με απεργίες για αυξήσεις,για να μη γίνονται ιδιωτικοποιήσεις όπως αυτές που έκανε ο γιουσουφάκης σημήτης να κλείσει η σούδα να πάνε φυλακή τα λαμόγια της νδ και του πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΙΟΛΟΝ

    ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΝΩ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ
    ΤΟΥ.
    ΕΣΥ ΙΣΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ.
    ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΝΑ ΚΟΛΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ, ΑΛΛΑ ΑΝ Η Ν.Δ. ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ...ΣΚΑΤΑ Ο ΓΑΠ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ 5 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.
    ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΝΟΝΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ
    ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ
    3ης ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ Τ Ι Π Ο Τ Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τελικά το διαδύκτιο με την ανωνυμία του, δημιουργήθηκε για να βρίζουν οσοι δεξιοί δεν έχουν τα αντερα να το κάνουν δημόσια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είναι πολύ αστείο να βλέπεις τη διανομή ρόλων που κάναν τα Ρουσοπουλάκια σε αυτό εδώ το θρεντ. Τα μισά κάνουν τους Βενιζελικούς και τα άλλα μισά τους Παπανδρεϊκους, ελπίζοντας να δημιουργήσουν... πρόβλημα.

    Καημένα ορφανά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΥΡΙΕ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ , ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ , ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
    ΜΠΗΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΝΙΣΧΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η αντιμετώπιση της κρίσης του τραπεζικού συστήματος, περνά κατά τον κ. Παπανδρέου, «μέσα από την αγορά σημαντικών μεριδίων των τραπεζών, από το ελληνικό Δημόσιο».

    «Να μπει το ελληνικό Δημόσιο ως μέτοχος, ίσως και ως κύριος μέτοχος στις ελληνικές τράπεζες που έχουν πρόβλημα. Αυτό είναι μια μερική κρατικοποίηση, που διασφαλίζει ωστόσο την αξιοπιστία και την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών τραπεζών, σε μια διεθνή αγορά, όπου κρατικοποιούνται πλέον, πολλές και μάλιστα μεγάλες τράπεζες. Μια πρόταση που διασφαλίζει τη συμμετοχή του Δημοσίου (άρα και του φορολογούμενου Έλληνα πολίτη), στα κέρδη των τραπεζών και όχι στη χασούρα τους, για την οποία βεβαίως είναι πρωτίστως υπεύθυνες οι τράπεζες», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στη Βουλή.

    Καταγγέλλοντας την κυβέρνηση, ως «πλήρως αναξιόπιστη», επεκτάθηκε στο ζήτημα της οικονομικής κρίσης, σημειώνοντας πως τα 28 δισ ευρώ, που θα διατεθούν για τη στήριξη του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, δίνονται «χωρίς σχέδιο, χωρίς διαφάνεια, χωρίς όρους και προοπτική, ενώ για τους φτωχότερους συμπολίτες μας υπάρχουν μόνο 100 εκ., αν ποτέ υπάρξουν και αυτά».

    «Η κυβέρνηση δίνει 28 δισ ευρώ από τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου, χωρίς καμία εγγύηση», υποστήριξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε: «Αυτά βρέθηκαν ως δια μαγείας για τις τράπεζες, αλλά ποιον θα ωφελήσουν; Αυτό θα το αποφασίσει αυθαίρετα ο υπουργός Οικονομίας, ο υπουργός της κυβέρνησης των ομολόγων, του Βατοπεδίου, της χειραγώγησης της δικαιοσύνης».

    «Ο πολίτης δεν μπορεί να έχει καμιά εμπιστοσύνη σήμερα σε μια αποχωρούσα κυβέρνηση», παρατήρησε και συμπλήρωσε: «Φοβόμαστε ένα νέο και τεράστιο έγκλημα κατά του ελληνικού λαού, που βεβαίως περνά σχετικά απαρατήρητο, λόγω της συνεχούς παραγωγής σκανδάλων και του ηχηρού κύκνειου άσματος της Νέας Δημοκρατίας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΙΟΛΕ

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
    ΑΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΝΙΑ ΣΟΥ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.ΕΝΩΜΕΝΟΙ.ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ.
    ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑ ΟΛΟΥΣ.
    ΕΝΑ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.ΕΝΑ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ.ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣΕΣ.
    ΣΥΜΦΩΝΟΙ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΦΕΛΕΙΣ.ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΦΙΛΕ ΓΥΛΕ

    ΠΡΩΤΟΝ.
    ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΙΟΜΑΣΤΕ ΠΑΣΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ.

    ΔΕΥΤΕΡΟΝ .
    Η ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ. ΝΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΖΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ .ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Η 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
    ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΛΟΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ.
    ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ . Ο ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ .
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
    ΑΛΛΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΞΗ.
    ΤΙΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
    ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ .ΠΡΑΓΜΑ ΑΝΕΦΙΚΤΟ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 20 ΑΙΩΝΑ Η ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 21.
    ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΜΩΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ 3 Ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ,ΚΟΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΔΕΝ ΣΤΕΡΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΒΑΘΥΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ 1981.
    ΑΥΤΑ ΓΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

    ΣΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΡΑ.
    ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ , ΛΑΜΟΓΙΕΣ,ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΛΤΑΔΟΡΟΥΣ.
    ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ?

    ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ !

    ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΚΛΕΙΔΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣΦΡΥΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΛΗΣΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ.

    ΑΡΑ ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΞΑΝΑΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΖΥΜΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΛΥΜΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Η Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΦΙΛΕ ΧΑΣΑΜΕ.

    ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΕΜΕΙΣ ΟΝΤΕΣ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗ ΡΟΤΑ ΜΑΣ.......................

    ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΙΘΑΝΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΕΣ ΜΟΥ Η ΤΙΣ ΑΝΕΦΙΚΤΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΕ ΤΟΝ giorgos ΒΑΡΚΑΡΗ Η ΒΑΡΚΑ ΕΧΕΙ ΜΠΑΤΑΡΕΙ.
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ Π.Α.Σ.Ο.Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ Π.Α.Σ.Ο.Κ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.
    ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΔΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΥΛΟ.

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ : ΑΝ ΕΧΩ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΜΕΤΑΞΥ ΜΙΛΕΝΑΣ-ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ-ΔΡΥ-ΓΙΑΝΝΟΥ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΡΟΤΙΜΩ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟ
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ . ΞΕΡΩ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ,ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.

    ΤΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΜΠΟΪΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΡΟΦΕΣΟΡΟΥΣ ΦΟΒΑΜΑΙ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
    ΕΣΥ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΕΤΣΙ , ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΛΛΙΩΣ.
    ΕΣΥ ΖΕΙΣ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '80 ΕΓΩ
    ΣΤ0 2008.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΗΚΕ
    ΒΑΝΑΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΕ
    ΑΠ' ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ
    ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΩΣ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
    ΑΥΤΗ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΑΙΣΧΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.

    ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΨΗΦΙΖΩ
    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ
    ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΑΞΙΟ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ
    ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ
    ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ.

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ
    ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η Ν.Δ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ...Ο
    ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αιολε συμφωνω με την προσεγγιση που κανεις ξεχασες ομως στα αστερια του Πασοκ να αναφερεις την Τονια , τον Δρ.Κουτσουκο , τον Δρ. Γρηγορακο,τον Κουκουλοπουλο και αλλους και αλλους.

    Ξερεις ποσοι φερελπεις υπουργοι και υφυπουργοι εν αναμονει περιμενουν.

    Ξερεις ποσοι συνωστιζονται για την καρεκλα.

    Το ερωτημα μου ειναι ενα. Θα μπορεσει ο ΓΑΠ να τους βαλει ολους αυτους στη γωνια ?
    η θα εχουμε μια απο τα ιδια.

    Συμφωνω οτι τουλαχιστον τον καθε Παναγιωτακοπουλο τον ξερεις. Οχι να τον κανεις υπουργο ελεος, αλλα για τις ασφαλιστικες δικλειδες που βαζεις .
    Αυτοι οι παλιοι μαζι με σοβαρους νεους ειναι οτι καλυτερο.

    Εκει θα δοκιμασθει και θα κριθει ο ΓΑΠ.

    Αλοιμονο αν βαλει διαχωριστικες γραμμες μεσα στο κινημα.
    και αλοιμονο στο πασοκ αν θα βγει στην εξουσια και επαναλαβει λαθη του παρελθοντος, για τα οποια σημερα ο καθενας μας απολογειται.
    γιατι οι πολιτικοι της αρπαχτης και της ευκαιριας υπαρχουν και παραμονευουν παντου.

    γιωργο παπανδρεου το πραγμα απαιτει πολυ μαγκια με την καλη εννοια το λεω.
    η την εχεις και προχωρας η αραζεις στα κιλα σου και περιμενεις.

    Μεχρι τοτε ομως ο λαος πως τη βγαζει???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. συμφωνω με το συντροφο Κατσ.και πρεπει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε λιγο καιρο που θα κυβερνησει να ειναι σκληρο με τους
    ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ...ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ...ΓΔΑΡΤΕΣ ΟΝΕΙΡΩΝ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ συντροφο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟ πρεπει μερικα ...τσοφλια...πριν πεταξουν τις μαλακιες τους να μοιραζουν ...κρανη...ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ...ΣΚΑΤΑΔΕΣ...ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ...ΣΚΑΤΑ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΓΝΑ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑΠΕΙΝΑ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ..."ΤΣΑΝΤΟ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. EPITELOYS TELOS...TO PA.SO.K. ERXETAI
    OI MIKROMESAIOI OI AGROTES OI SYNTAXSIOYXOI OI ANERGOI OI FTOXOI THA DOYN LIGO ...FOS...THA ARXISOYN PALI
    NA XAMOGELOYN OI ANTHROPOI.EPITELOYS TELOS ...EFREMIDES..OMOLOGITES...KOYMPARAKOI
    ...ZAXOPOYLOI...TRAPEZOTOKOGLYFOI...ADELFES
    PSYXES... OYST,OYST,OYST....616

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΣΤ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΚΙ ΒΑΜΕΝΟ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟ)ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ-ΠΡΑΣΙΝΟ ΟΧΙ ΛΑΧΑΝΙ Η ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΩ ΤΙ. ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΚΟΡΩΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ. ΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΞΙΟΚΡΑΤΗΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥς ΤΙΜΙΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΟΧΙ ΤΟ ΒΕΡΑΜΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ,ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.
    ΠΗΡΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ
    ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ.

    ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΜΠΟΡΕΙ.
    ΑΠΛΩΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ ΣΥΟ ΠΗΛΙΚΟΝ.
    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΙΟΝΙΟ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΩΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗ
    ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΦΑΤΕ. ΛΑΜΟΓΙΑ Ε ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΥΛΟ,

    ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ.
    ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΦΕΡΕΙΣ
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΖΕΙ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΤ 80.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΔΙΑΚΥΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑΤΑ.

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΚΟΜΑΤΙΚΗ ΡΕΒΑΝΣ.

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΣΥΜΒΑΤΕΣ ΕΥΘΕΙΕΣ.
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ.

    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΕ !!!!!!

    ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ .......ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΜΙΣΑ - ΜΙΣΑ ΠΕΝΗΝΤΑ, ΠΕΝΗΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. για τον ...πισολουρη που εχει...ανοικτο τον πισινο...ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΟΙΚΤΟΙ ...ΠΙΣΙΝΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΕΡΑ ΟΧΙ ΟΙ ΚΛΕΙΣΤΟΙ...ΑΡΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΕΣΥ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ...ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ...ΛΑΜΟΓΙΟ...ΕΦΡΑΙΜΑΚΗ..."ΣΕΜΝΕ" ΚΑΙ "ταπεινε"...παπαρα...616

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. για τον ...πισολουρη που εχει...ανοικτο τον πισινο...ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΟΙΚΤΟΙ ...ΠΙΣΙΝΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΕΡΑ ΟΧΙ ΟΙ ΚΛΕΙΣΤΟΙ...ΑΡΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΕΣΥ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ...ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ...ΛΑΜΟΓΙΟ...ΕΦΡΑΙΜΑΚΗ..."ΣΕΜΝΕ" ΚΑΙ "ταπεινε"...παπαρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση