GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποδόμηση από τον Αλαβάνο...

. Αποδόμηση του αμερικάνικου μοντέλου, με παραστατικό τρόπο, έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος: "Βλέπουμε τις εικόνες από το...

.
Αποδόμηση του αμερικάνικου μοντέλου, με παραστατικό τρόπο, έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος: "Βλέπουμε τις εικόνες από τους άστεγους στην Αμερική η οποία είναι αυτή που ξόδευε δισεκατομμύρια για να κάνει πολέμους και έστελνε τα golden boys να μας βαθμολογούν ενώ για τους ίδιους δεν έκαναν τίποτα...". Τόνισε την ανάγκη "επιστροφής στο Μαρξ", μίλησε για "κοινωνική κρίση", την παρομοίωσε με τις παραμονές της κρίσης του 1929 "που έφερε από τη μια τον φασισμό και από την άλλη το κοινωνικό κράτος" και ζήτησε "περισσότερο κράτος διαφανές, ευέλικτο και αποτελεσματικό...". Ο Αλ. Αλαβάνος πρότεινε για τη χώρα μας να μειωθούν στο μισό οι εξοπλιστικές δαπάνες για να ενισχυθεί το κοινωνικό κράτος.

-----------------------------

41 σχόλια

  1. Η αρχική φράση δορθώνεται στο σωστό:

    "Αποδόμηση του αμερικάνιμου μοντέλου, με παραστατικό τρόπο, έκανε ο ζάπλουτος, μεγαλομέτοχος, μεγαλογαιοκτήμονας, Αλέκος Αλαβάνος" κλπ. κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ? ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΤΖΙΜΑΚΟ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ανωνυμος φιλος ειναι λατρης του αμερικανικου μοντελλου και του συνιστω να ετοιμαζεται να μετραει τις μπουκιες που βαζει στο στομα του στο μελλον διοτι θα ειναι λιγες, πολυ λιγες.

    Τα πραγματα εχουν σκατωσει τοσο πολυ που δεν πρεπει να εκπλαγειτε αν δουμε τις ουρες των ανεργων και τα συσιτια και στην Ομονοια.

    Αφησαν τις τραπεζες να διαλυσουν την διεθνη οικονομια και τωρα ας ετοιμαστουμε για τις συνεπειες. Περιμενω μια νεα δκη της Νυρεμβεργης για τους κακουργους που βυθισαν τον πλανητη στον ολεθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ... α να πάει στη Σιβηρία, στον Καύκασο, στο Καζακσταν ... ειδικά τη δεκαετία του 1990 ... να δεί στη πρα΄ξη τον εφαρμοσμένο Κομμουνισμό ... Μαρξισμό κλπ ... να πάει να ζήσει εκεί κανένα χρόνο .... και μετά τα λέμε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο λαϊκισμός σε όλο το μεγαλείο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΣ?ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΤΕΦΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ.ΑΛΛΟΙ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΟΥΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν γαμιέστε να ασπρίσετε, αρχίδια Καψαμπέληδες και μουνόπανα Παπαγιάννηδες που θα φέρουμε τον Αμερικάνο να μας κυβερνήσει;
    Και να δίνει όλες τις δουλειές στο Μπόμπολα,με το αζημείωτο βέβαια και να περνάνε όλοι καλά.
    Το ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ είναι ότι είναι ΤΟΣΟ ΒΛΗΜΑ ο αντιπρόσωπος των Αμερικάνων στην Ελλάδα που άκόμη και να μην θέλαμε τον Καραμανλή, τον πανύβλακα τον Παπαντρέου δεν θα τον ψήφιζαν ούτε οι μάντρες.
    Βγάλτε όσο θέλετε το γκάλοπ μαιμού.
    Θα τα πούμε στις κάλπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
    Αύριο ο πρωθυπουργός θα προσπαθήσει να πείσει τον ελληνικό λαό ,ότι δεν θα δώσει 28 δις ευρω αλλά θα εγγυηθεί; δηλαδή; (Μήπως πάνε οι κρατούντες για το ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΙΛ τώρα που φεύγει η κυβέρνηση τους ;) και θα σας τα πω απλά .

    Η ολυμπιακή ήταν κρατική; είχε κρατική επίβλεψη; (Λένε) ότι έπεσε έξω και την πουλάνε στους άλλους ρασοφόρους με τα άσπρα.
    Οι τράπεζες , θα μας πει αύριο ο πρωθυπουργός που θα πάρουν χρήματα ώστε να αυξήσουνε το μετοχικό κεφάλαιο τους, μα αυτό το κάνουν οι μεγαλομέτοχοι που έτρωγαν με της μεγάλες μασέλες τόσο καιρό , και αύριο θα πάει το κράτος να τους εγγυηθεί χρήματα; Αυτό θα είναι (τυράκι) Η ΕΓΓΥΗΣΗ , και αν δεν πληρώσει ο τραπεζίτης λέω εγώ ; δεν θα πρέπει να πληρώσει αυτός που εγγυάται; Και από πού θα βρείτε τα εγγυημένα χρήματα κύριε πρωθυπουργέ; Η μπορείτε να εγγυηθείτε για το αύριο ; Η Πάλι ποντάρετε σε φόρους και σε χρήματα του λαουτζίκου; Τι θα πει ότι θα έχουνε κρατική επίβλεψη ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ; Και αν ναι; ποιοι τα έφαγαν από εκεί ΟΙ ΚΑΚΟΙ; ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Η ΣΤΗΝ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟ; Ερωτώ σαν απλός πολίτης αν αύριο παρουσιάσετε της ΤΡΑΠΕΖΕΣ όπως την κακή ολυμπιακή τι θα γίνει; ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΙΛ, ώστε να τα αρπάξουνε οι τραπεζίτες και να την κάνουνε για άλλες πολιτείες, γιατί αν έχουνε βαριά χαρτιά η κινητά η ακίνητα θα έπρεπε να τα ρευστοποιήσουνε ώστε να στηρίξουνε την επιχείρηση τους .
    Μας λένε για διεθνή κρίση ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ κύριοι εσείς που κυβερνάτε αυτόν τον πλανήτη αν θέλατε δεν θα υπήρχε αυτή η κρίση γιατί εσείς ανέχεστε τους φορολογικούς παραδείσους και αν θέλατε θα τους καταργούσατε σε ΜΙΑ ΜΕΡΑ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑ ΠΛΗΡΩΣ ώστε η κάθε χώρα να ξέρει ποιος έχει ΤΙ; ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ;. ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΓΕΜΙΣΗ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΦΣ ΣΩΡ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ώστε να έρχεται ο κάθε μεγαλοκαρχαρίας και παίζει με της οικονομίες των χωρών σε όλους τους λαούς του πλανήτη.
    Και όλα αυτά? για το κέρδος ΩΣΤΕ 150.000-200.000 άνθρωποι να μαζέψουνε όλο τον πλούτο του πλανήτη ΕΥΓΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ, ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ .
    Αύριο θα μας ζαλίσετε με την πραγματική οικονομία .Τι σημαίνει αυτό ;δεν υπάρχει ρευστότητα γιατί; Όταν μια τράπεζα έχει μετοχικό κεφάλαιο 100 ευρω, και καταθέσεις άλλα 100 ευρω δεν τα δίνει και τα 200 ευρω σε δανειολήπτες η σε φούσκες ομόλογα .
    Και η απάτη είναι εδώ , να δίνουν τα χρήματα του κόσμου σε δανειολήπτες η σε φούσκες ομόλογα για να παίρνουν επιτόκιο 19-20% ,και στους καταθέτες τους να δίνουν 3-4 %, εμ τότε έπρεπε να επέμβουνε ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ, ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ; ΟΧΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. Τώρα θέλετε όλοι οι ηγέτες να τους δώσετε και τα κρατικά χρήματα και να τα δίνουν στον πάλι στον κόσμο η να τα τρώνε αυτοί με διάφορες κομπίνες που κάνουν μεταξύ τους , και αν δεν μπορεί ο δανειολήπτης να τα δώσει, η τα χάσουνε πάλι τα Χρύσα αγόρια να τα παίρνουνε από το κρατικό κουμπαρά ; ΤΙ ΜΥΑΛΑ ?? (ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ) .
    Αυτά θα πει αύριο ο πρωθυπουργός να είμαστε καλά, και εδώ θα είμαι και θα είσαστε.
    Αλλά ακουστέ κύριοι-ες όσοι έχετε μερικά λεφτουδάκια για να μην τα κλαίτε αύριο κάνετε ένα ντου στης οικονομίες σας να τα πάρετε από της τράπεζες και αγοράσετε χρυσό η χώμα (χώμα η διαμερίσματα) ώστε να πονέσουνε αυτοί που κάνουν τους μάγκες με τα χρήματα σας.
    Να με συχωρέσετε αν κάνω λάθος αν δεν ειπωθούνε αύριο κάτι τέτοια ,και γιατί τα μαθηματικά μου είναι του δημοτικού.

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΠΡΕΣΣ Γ.Ρ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΝ ΦΟΒΑΣΤΕ .ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος
    ΤΗΛΕΦΩΝΑ 2810-258188—2810 371079

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ είναι ότι είναι ΤΟΣΟ ΒΛΗΜΑ ο αντιπρόσωπος των Αμερικάνων στην Ελλάδα που άκόμη και να μην θέλαμε τον Καραμανλή, τον πανύβλακα τον Παπαντρέου δεν θα τον ψήφιζαν ούτε οι μάντρες.
    Βγάλτε όσο θέλετε το γκάλοπ μαιμού.
    Θα τα πούμε στις κάλπες!

    31 Οκτώβριος 2008 1:18 μμ

    ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧ@@@!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε Αλαβάνε πες για όλους αυτούς τους ομοφυλόφιλους, θεούσους, ανώμαλους εικονολάτρες που μας κυβερνάνε...
    Πες για τη νοσοκόμα που έγινε ξαφνικά γιατρός, πες ποιός τη γαμούσε για να γίνει γιατρίνα (ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ)..
    Πες για τον χοντρότερο και πιο ομοφυλόφιλο της χώρας, τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, πες ποιός τον γαμούσε (ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ)μέχρι να πάρουμε την κατηφόρα...Πες για το Ζαχόπουλο που του άνοιγε τον κώλο μέχρι που αυτοκτόνησε και τώρα ο καραμανλής έχει χάσει την ψυχραιμία του γιατί δεν τον γαμεί κανείς...
    Πές ρε Αλαβάνε για όλο αυτό το πουστριλίκι του ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ που τον ξέσκιζε ο ΕΦΡΑΙΜ...
    Πές ρε Αλαβάνε για αυτούς τους επικίνδυνους ομοφυλόφιλους της ΝΔ..
    Ασε τον ΜΑΡΞ και πιάσε το ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ..
    Εκεί είναι η ουσία...
    Πές ποιανού είναι τα δίδυμα... ΖΑΧΟΠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. kai giati mono sto miso oi exoplistikes dapnes? ego lew na tis kopsoume entelws kai na feroume tous tourkous na mas fylane, exalou symaxoi kai filoi den einai? koroida eimaste na plhrwnoume, bebaia tote ton alabano ton blepo na metakomizei sto spitaki tou sthis bryxelles

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aληθεύει ότι ο γνωστός Αδαμόπουλος (θυμάστε τις χειροπέδες;) που έκρυβε το καρτέλ γάλακτος του πρασινοφρουρού Δασκαλόπουλου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού βρήκε τώρα δουλειά στο ίδρυμα ΙΣΤΑΜΕ του Παπαντρέου;
    Πρέπει να πληρωθεί το παιδί, τέτοιο ταλέντο δεν μπορεί να μείνει άνεργος;
    Ωραίους ελεγκτές βρήκες Καραμανλή να ελέγχουν την ακρίβεια, κοιμάσαι με τα τσαρούχια και πληρώνεις και ξενοδοχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΔΟΛ.(ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ). Κ.ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΒΗΜΑ.ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΤΑ ΝΕΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το...golden boy της κολωνακιώτικης αριστεράς μιλάει για golden boys!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΛΑέκος Αλαβάνος έσωσε και σήμερα την τιμή της πολιτικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. O ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ?

    Μαζική κάθοδος μουσουλμάνων Ξάνθης
    150 οικογένειες ζήτησαν να εγκατασταθούν στην Κύπρο
    Ένα αίτημα με πολλά ερωτηματικά που αφορά στην πρόθεση για μαζική κάθοδο στην Κύπρο μουσουλμάνων που διαμένουν στην ακριτική Ξάνθη, στην Ελλάδα, εξετάζουν οι Αρχές, οι οποίες παράλληλα αναζητούν και τα κίνητρα πίσω από την ενέργεια αυτή. Η πρόθεση για να έρθουν στην Κύπρο πρόσωπα, που χαρακτηρίζονται και ως τσιγγάνοι, εκφράστηκε μέσω ενός συλλόγου και αφορά την μόνιμη εγκατάσταση 150 οικογενειών, που σήμερα διαμένουν στην Ξάνθη ή και την Κομοτηνή. Μετά τη λήψη του αιτήματος, πρόσφατα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο είναι και το αρμόδιο για παραχώρηση θεωρήσεων. Το θέμα περιπλέκεται επειδή τα πρόσωπα αυτά κατέχουν Ελληνικά διαβατήρια, άρα είναι Ευρωπαίοι πολίτες και δεν χρειάζονται άδειες εισόδου. Στη σύσκεψη στην οποία παρευρέθηκαν αξιωματούχοι των υπουργείων Εξωτερικών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών, η διευθύντρια Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης κ.ά. κύριο θέμα προβληματισμού ήταν ο λόγος που τα άτομα αυτά ζήτησαν ουσιαστικά άδεια για εγκατάσταση στο νησί, χωρίς μέχρι στιγμής να δοθεί κάποια εξήγηση. Όπως αναφέρθηκε, τα άτομα αυτά μετακινούνται κατά μεγάλες ομάδες και εγκαθίστανται στην ίδια περιοχή για σκοπούς συνοχής, ενώ ήδη στην Κύπρο υπάρχουν μεμονωμένες περιπτώσεις τσιγγάνων, οι οποίοι ωστόσο δεν έχουν κάποια σχέση με τους μουσουλμάνους της Ξάνθης. Ο «πονοκέφαλος» που υπάρχει αφορά στο κατά πόσον πίσω από την κίνηση αυτή κρύβεται προσπάθεια δημιουργίας κάποιας μουσουλμανικής μειονότητας στην ελεύθερη Κύπρο, όπως συμβαίνει και με την Ξάνθη. Οι αρχές αποφάσισαν να αναμένουν τις προθέσεις των ατόμων αυτών ενώ δόθηκε απάντηση στο Σύλλογο τους, με την οποία ζητούνταν περισσότερες λεπτομέρειες για τις προθέσεις τους. Μέχρι τώρα, παρόλο ότι παρήλθε ένας και πλέον μήνας, δεν έχει σταλεί νέο αίτημα. Στην περίπτωση που τα πρόσωπα αυτά θελήσουν να έρθουν στη χώρα μας, αναμένεται ότι λόγω της υπηκοότητάς τους δεν θα παρεμποδισθούν, ωστόσο θα υπάρξουν προβλήματα στη στέγασή τους.

    ΣΗΚΑΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν είναι κακό που έχετε πρασινοφρουρούς σαν το Γρηγόρη Βαλιανάτο και τον Τάκη Ζαχαράτο στην Κεντρική σας επιτροπή.
    Το ρεζιλίκι είναι που καταντήσατε να εκλιπαρείτε κάθε μειονότητα κάτω από τον ήλιο για να εισπράξετε κάνα ψηφαλάκι.
    Ποιόν να εμπνεύσετε μετά όταν είναι ξεκάθαρη η τυχοδιωτική προσέγγισή σας στην πολιτική;
    (Από βρισιές της τρούμπας όμως άλλο τίποτε).
    Ξεφτίλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για την "επιστροφή στον Marx": Ποιος ασχολείται σήμερα με τα φαντάσματα του παρελθόντος;
    Στον 19 αιώνα "πλανιεταν" ένα φάντασμα στην Ευρώπη το φάντασμα του κομμουνισμού (K. Marx, F Engels). Το φάντασμα αυτό που έγινε στον 20 αιώνα εφιάλτης για εκατομμύρια σήμερα δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένα κολοβό σκιάχτρο που όλοι το προσπερνάνε χωρίς να του δίνει κανεις σημασία.
    Κατά τα αλλα, ο φασισμός εμφανίστηκε στην Ιταλία μια δεκαετία πριν από την οικονομική κρίση του 1929.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ήταν ο κάποτε ο Βαγγέλης, ένας άνθρωπος με πολύ υψηλό IQ. Λόγω αυτής της ιδιαιτερότητας του λοιπόν δεν άντεχε τους γύρω του γιατί κάθε κίνηση τους τη θεωρούσε χαζή. Αγανακτισμένος λοιπόν πηγαίνει στο γιατρό.

    Βαγγέλης: Γιατρέ έχω πολύ υψηλό IQ και δεν αντέχω τους γύρω μου.
    Γιατρός: Και τι μπορώ να κάνω για 'σένα;
    Βαγγέλης: Θέλω να μειώσεις το επίπεδο του IQ μου.
    Γιατρός: Γνωρίζω κάποια μέθοδο μείωσης IQ, όμως είσαι σίγουρος;
    Βαγγέλης: Ναι γιατρέ, δεν αντέχω άλλο. Θέλω να φέρεις το IQ μου στο επίπεδο που έχει ο μέσος όρος του πλανήτη.

    Βάζει λοιπόν ο γιατρός τον Βαγγέλη σε μια καρέκλα, τον συνδέει με κάτι καλώδια, και αρχίζει την μείωση του IQ του με τη χρήση του ηλεκτρισμού ενώ ταυτόχρονα ελέγχει σε μια οθόνη το επίπεδο του IQ του Βαγγέλη ούτως ώστε να σταματήσει όταν φτάσει σε φυσιολογικά επίπεδα.

    Κατεβαίνει λοιπόν το IQ. 220... 210... 180.. 150... 110... την στιγμή που φτάνει στο 100 ο γιατρός επιχειρεί να σταματήσει την διαδικασία μείωσης IQ. Τα μηχανήματα του όμως μπλοκάρουν και συνεχίζουν και μειώνουν το επίπεδο IQ του Βαγγέλη! 80.. 50... Την ώρα που φτάνει στο 20 ο γιατρός μη ξέροντας τι να κάνει αποσυνδέει τα καλώδια από τον ηλεκτρισμό.
    Ο Βαγγέλης έχει μείνει ακίνητος με τα μάτια ανοιχτά! Ο Γιατρός αρχίζει να βαράει σφαλιάρες και να τον ταρακουνά για να συνέλθει!

    Γιατρός: Βαγγέλη σύνελθε! Βαγγέλη με ακούς; Βαγγέλη πες μου κάτι!

    Βαγγέλης: Αίμα, τιμή, χρυσ-ή αυ-γή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κρίμα που δεν είναι οι σοσιαληστές κυβέρνηση να αντιμετωπίσουν την παγκόσμια κρίση!
    O Μπραβο-γκιόργκο ξέρει τί κάνει, αυτή τη φορά δεν θα βάλει Υπουργό Εθνικής Οικονομίας τον κλέφτη του Χρηματιστηρίου τον Παπαντωνίου ούτε τον τηλεστάρ καθηγηταρά με το σηκωμένο φρύδι, το Χριστοδουλάκη.
    Θα βάλει τη Λούκα, που έχει εξίσου σοβαρό ύφος αλλά δεν ξέρει να χωρίσει δυό γαιδάρων άχυρα.
    Η Λούκα θα μειώσει τη φοροδιαφυγή, θα αυξήσει τις συντάξεις, θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια και θα μειώσει το δημόσιο χρέος.
    Γιώργο μου η συνταγή σου για να τα πετύχεις όλα αυτά ακούγεται τρομερή περίπτωση, σχεδόν ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ.
    Τέτοιο ΟΥΦΟ που είσαι τέτοιες παλαβωμάρες λές!
    Ούφ, ευτυχώς ξύπνησα, εφιάλτης ήταν και πέρασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εγώ πάλι είμαι λάτρης του αμερικάνικου μπορτντέλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΔΕΞΙΟΙ
    ΚΑΠΟΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΤΕ
    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ,
    ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ,
    ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ!!!

    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ
    ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ
    ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ
    ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ!!!
    ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. αλαβανο μαλλον δΡ κουτσουκο διαβαζεις ¨κρυφα" και εσυ...
    που και που..λες κατι καλο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  24. @SHKAT 1.53


    Ελληνόβλαχε μαλάκα - Minerva


    Βρίζει τους Τούρκους που επιτέθηκαν στην Ελλάδα πριν 1 αιώνα +, και δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους Γερμανούς που επιτέθηκαν πολύ πιο πρόσφατα (επειδή αφήνουν φράγκα στην Ελλάδα), ούτε τους Ιταλούς, και συνήθως ούτε τους Βούλγαρους (επειδή είναι ωραίες οι Βουλγάρες ή επειδή είναι χριστιανοί και δεν έχει πέσει προπαγάνδα απο την εκκλησία).

    Βρίζει τους κουκουλοφόρους ενώ ταυτόχρονα μιλάει πίσω από την ανωνυμία του ίντερνετ (κάτι σαν κουκούλα δηλαδή).

    Υπερηφανεύεται για την Ελληνική Γλώσσα και γράφει με Greeklish.

    Μάχεται για την ονομασία της FYROM ενώ έχει πει τουλάχιστον μια φορά τους μακεδόνες Βούλγαρους.

    Δε θέλει να υπάρχουν κανάλια, σχολεία, εφημερίδες μεταναστών στην Ελλάδα, και χαίρεται για παρόμοιες κινήσεις Ελλήνων μεταναστών στην Γερμανία, την Αμερική κλπ.

    Δεν θέλει τους μετανάστες στην Ελλάδα ενώ πιθανότατα έχει κάποιον συγγενή που δούλεψε στη Γερμανία.

    Θέλει να φύγουν όλοι οι μετανάστες από την Ελλάδα την ώρα που υπάρχουν 10.000.000 Έλληνες στο εξωτερικό.

    Θέλει να φύγουν οι Τούρκοι από την Κύπρο, και δε σκέπτεται πως με αυτή τι λογική θα έπρεπε να φύγουν Έλληνες (και πολύ άλλοι) από την Αμερική και να μείνουν εκεί μόνον οι Ινδιάνοι.

    Είναι κατά του κομμουνισμού και αγοράζει κινέζικα προϊόντα.

    Βρίζει την Τουρκία ενώ στο σπίτι του κατά 70% έχει τούρκικα έπιπλα.

    Συμπαθεί τους πόντιους και ταυτόχρονα λέει Ρωσσοπόντιους ή Ρώσσους τους πόντιους που ήρθαν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

    Είναι θυμωμένος για την γενοκτονία των ποντίων, και ταυτόχρονα υπερήφανος για το ότι είναι ομοεθνής με τον Μέγα Αλέξανδρο.

    Λατρεύει την Αρχαία Ελλάδα και ταυτόχρονα το Βυζάντιο.

    Βρίζει τους εβραίους για την κατάντια του ελληνισμού, τι στιγμή που είναι χριστιανός.

    Βρίζει τους αλλόθρησκους και είναι περήφανος για την ιστορία των Δωδεκαθεϊστών Ελλήνων.

    Είδε το "300 Spartans" και από τότε περηφανεύεται για τους 300 του Λεωνίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. TI 8A DGINEI RE KARGIOZO-ALABANE!

    PWS TO KOMMA SOU 8A BOI8ISEI?

    NA PERIMENOUME MIA APO TIS MEGALOSXIMES PROSFORES SOU!

    8A DWSEIS TO apo 5o XERI METAXIRISMENO AYTOKINITO SOU STO SYLOGO ANAPHRWN??

    NA XA8EIS 3EFTILA THS DHMOKRATIAS???

    YPOKRITAARA TOU KERATA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Pe anegkefale 1:43 pia timi tis politikis eswse o ypokritaras Alabanos. Tin tsepi tou kai ta dissekatomyria tou paei na swsei.

    Pw pw ti malakia 8ee mou stous 'proodeutikous' kyklous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 1:18

    ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΒΗΜΑ
    ΤΗΣ 3ης ΑΥΓ.2008 .
    ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΑΓΧΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Η ΤΗΣ ‘’ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ‘’ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ :
    Για όσους εξ ημών το όνομα «Καραμανλής» προκαλεί ένα ευχάριστο, αναζωογονητικό ρίγος εθνικής υπερηφανείας, η περασμένη Τρίτη 29 Ιουλίου ήταν μια ξεχωριστή ημέρα!
    * * *
    Διότι στις 29 Ιουλίου του μακρινού 1711 ο Αχμέντ Καραμανλί Πασάς (Qaramanli ή al-Qaramanli), γενίτσαρος τουρκικής ή αλβανικής καταγωγής, έθεσε υπό την κυριαρχία του το βιλαέτι της Τρίπολης στη σημερινή Λιβύη. Η επιρροή του γρήγορα εξαπλώθηκε και στα άλλα δύο γειτονικά βιλαέτια και η δυναστεία που εγκατέστησε κυβέρνησε την περιοχή, η οποία σχεδόν ταυτίζεται με εκείνη της σημερινής Λιβύης, ως το 1835. Θεωρείται πρόδρομος της ανεξαρτησίας της Λιβύης. Μολονότι η χρήση της έννοιας του έθνους εν προκειμένω δεν είναι ακριβής, δεν μπορώ να μην πω (με καραμανλικούς όρους...) ότι ο Αχμέντ Καραμανλί ήταν ο «εθνάρχης» της Λιβύης.
    * * *
    Από αυτό το σημείο της ιστορίας όμως και πέρα τα πράγματα περιπλέκονται και οι παραλληλισμοί με τα δικά μας γίνονται πιο σύνθετοι. Διότι η εξέλιξη του Αχμέντ Καραμανλί είναι, βεβαίως, ο σημερινός Γκαντάφης! (Γεγονός που ενέχει κάποια ειρωνεία, καθ' όσον ο Γκαντάφης ήταν φίλος του Ανδρέα Παπανδρέου, καλύτερος μαθητής του οποίου υπήρξε ο δικός μας Κώστας Καραμανλής...)
    * * *
    Ο Αχμέντ Καραμανλί ήταν (καταφεύγω πάλι σε όρους του σύγχρονου καραμανλισμού...) ένας τοπικός «νταβατζής» της εποχής. Με τον στόλο των πειρατικών του εκβίαζε τα κράτη και αποσπούσε μεγάλα ποσά για να μην επιτίθεται με τους κουρσάρους του εναντίον των εμπορικών πλοίων τους. Οπως και ο λα-τρε-μέ-νος Μοάμαρ (ο Γκαντάφης), η δυναστεία των Καραμανλιδών της Λιβύης, διά του ηρωικού Γιουσούφ Καραμανλί (που μάλλον ήθελε να αποδείξει ότι δεν είναι «γιουσουφάκι»), κήρυξε τον πόλεμο εναντίον των ΗΠΑ το 1801, όταν ο μέγας Τόμας Τζέφερσον, ως πρόεδρος των ΗΠΑ, αρνήθηκε να πληρώσει φόρο τιμής 225.000 δολαρίων της εποχής στον Γιουσούφ. Το αμερικανικό ναυτικό απέκλεισε την Τρίπολη και, παρά κάποιες αρχικές επιτυχίες των κουρσάρων, ο Γιουσούφ συνθηκολόγησε το 1805.
    * * *
    (Εννοείται, βεβαίως, ότι το 2011, οπότε συμπληρώνουμε 300 χρόνια από την ανάρρηση του γενάρχη Αχμέντ Καραμανλί, θα το κάψουμε!..)
    Εδώ πρέπει να πω «μπράβο»; Μάλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κωστάκη ξεπούλα όλα μην αφήσεις τίποτα για κανέναν Έλληνα γάμα τους όλους πουτσαρά μου εσύ. Μη κοιτάς τα γκάλοπ όλα είναι στημένα. Συνέχισε να διαλύεις το κράτος μέχρι να σκάψουμε και άλλο βόθρο να χωθούμε γιατί αυτός γέμισε. Μην αφήνεις να σηκώσει κανένας κεφάλι χρέωσε τους όλους μέχρι τα μπούνια, έτσι γουστάρουμε. Να ψοφήσουν όλοι οι συνταξιούχοι, οι εργαζόμενοι και οι νεολαία. Μας είναι όλοι βάρος, να πάνε να γαμηθούν όλα τα κουμούνια που θέλουν και λεφτά. Πούλα τα όλα και πέταξε τους όλους στο δρόμο να ψωμολυσάνε που πήρανε όλα τα τσουτσέκια αέρα και μιλάνε στο κοινοβούλιο. Εμείς εσένα θέλουμε, είσαι ο καταλληλότερος και δεν μπορούνε να το χωνέψουν. Είσαι η προθυπουργάρα μας, είμαστε μαζί σου και με τον Αλογοσκούφη. Ζήτω η δεξιά είθε να κυβερνά για πάντα και να γαμάει έτσι τους δούλους, αυτά τα μπάσταρδα σκυλιά τον λαουτζίκο που θέλουν και πορείες για δικαιώματα. Τι δικαιώματα θέλετε ρε σκυλιά? Που να σας γαμήσει όλους με τα ματ και να σας ρίξει στους φούρνους να σας κάνει σαπούνια για παραδειγματισμό και πρώτο από όλους τον αρχικάφρο τον Αλαβάνο γιατί από αυτόν παίρνουν αέρα και οι υπόλοιποι δούλοι. Είμαστε όλοι μαζί σου για αυτό άλλωστε και σε ψηφίσαμε. Ξέρω ότι δεν θα μας απογοητεύσεις άλλωστε ποτέ δεν το έκανες. Προθυπουργάρα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αν είναι να πιστέψεις Αλαβάνο καλύτερα τον μυστήριο άγιο που έγραφε κάτι για Μπραζιλ και κάποιον θεωρητικό του Χάρβαρντ που πήγε να τους σώσει.
    Αν υποψιαστώ ότι λένε τα ίδια θα πεθάααααανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Συμφωνώ με τον 2:08.
    Ο φασισμός ιδεολογικά εμφανίστηκε στην Ιταλία πριν το 1929 και θεωρητικά αντετίθετο στον κομμουνισμό, σοσιαλισμό αλλά και στον φιλελευθερισμό και συντηρητισμό και, ΚΥΡΙΩΣ, στον ελεύθερο καπιταλισμό! δηλαδή στο σύστημα το οποίο (κατά τις αιτιάσεις των ΓΑΠ/Αλαβάνου) ωδήγησε την παγκόσμια οικονομία στο σημερινό αδιέξοδο.

    Πολύ επικίνδυνο πράγμα οι ανιστόρητες γενικεύσεις/αναλύσεις.

    Όταν προσπαθεί κανείς να δημιουργήσει, τάχα μου, ιστορικά παραδείγματα για να καλύψει τις μικροπολιτικές του σκοπιμότητες ή αδυναμίες καταλήγει γελοίος.

    Αν στην Ελλάδα υπήρχαν Δημοσιογράφοι (πραγματικοί με το "Δ" κεφαλαίο) και όχι γλύφτες και επαγγελματίες σε αποστολή παραπλάνησης του κοινού, θα είχαν κάνει τους λόγους των πολιτικών στην Βουλή φύλλο και φτερό για να δεί και ο κόσμος ποιός μιλάει σοβαρά και ποιός λέει μπαρούφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. SHKAT

    31 Οκτώβριος 2008 1:04 μμ

    SHKATAΑΑΑ, ΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ/Η ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κρίνουμε σκόπιμο πως πρέπει να διαμαρτηρηθούμε καθώς για άλλη μια φορά δεν αναρτάται στο μπλόκ η είδηση η οποία αποστείλαμε η οποία ξεσκεπάζει το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι γίνεται λογοκρισία στο μπλόκ για αυτό περιμένουμε πως τελικά θα αναρτήσετε κύριοι την είδηση την οποία σας αποστείλαμε και έτσι ακριβώς όπως σας την αποστείλαμε χωρίς παραποίηση των όσων περιέχονται σε αυτή!Επιτέλους οι Έλληνες πρέπει να αρχίσουν να μαθαίνουν τί πρεσβέβει το συγκεκριμένο κόμμα το οποίο το ψηφίζουν δυστηχώς ως εναλακτική λύση ή αντίδραση!Έλληνες αφυπνισθείτε επιτέλους!Αν δεν αναρτηθεί η είδηση θα συνεχίσουμε να στέλνουμε σχόλια μέχρι να αναρτηθεί!Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!!

    ..((Λ))..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. για τον βλακα,Ανωνυμο-31 Οκτώβριος 2008 1:30 μμ

    http://krogias.blogspot.com/2008/10/blog-post_5035.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΟ 1967 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΙΩΞΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΔΩΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΥΓΕΙΑ ΔΙΧΩΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΑΠΟ 0,3%ΕΩΣ 1,6%(ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ(ΤΟ ΜΕΤΣΟΒIΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΤΟ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ)ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ (ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΥΘΙΞΙΑ )ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝ.ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ,ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΝΟΝΤΑΙ,ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΕΤΑ .ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΑΤΕ? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΡΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΛΑΒΑΝΙΣΤΕΣ.Aυτά που λέτε για τα χρυσοβουλα και τα σουλτανικά φιρμάνια, αν είσαστε μάγκες ελάτε να τα ειπήτε και στους μουσουλμάνους της ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ και στους ιμάμιδες και να αμφισβητήσετε εκεί τις περιουσίες που με αυτόν τον τροπο κατέχουν. Αμάρες από κότες. Ε αμάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. to ena akro stiliteyei to alo.kai gia na oloklirothi o laikismos kai i afasia ektos topou kai xronou petame kai ena oti gia ola ftaine ta opla pou einai akriva.stin kosmara tous i tipi.ala tis dikes tous manes den tha tis gamisoun giati exoun filagmeno to kolo tous gia na lene oti tous katevei.ametanoitoi kai panta stin kosmara tous.kai afou aneferthei sto 29 to sinafi tous exei meinei ekei.opos to 40 otan o laos pigaine sto metopo kai aytoi propagandizan tin simfiliosi me tous eisvoleis gia na min disarestisoun tous bolsevikous pou eixan kolegia me tous nazi.mia zoi prodotes kai ripsaspides me ideoliptika alothi kai tixodioktikes laikistikes eklogikeyseis.pios tha mas sosei apo kathe logis sotires?pou einai to kentro se ayto to topo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. τι στο καλο...βγηκαν σεργιανι ολα τα φασιστοειδη στα BLOGS...ρε shkat shkata εχεις στο κεφαλι σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Se parakalw 2:12 gia Klase mas mia mantra @@@@@@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΣΕ ΑΛΑΒΑΝΟ, ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ, ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ...

    ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΑΠΟ ΦΤΩΧΙΑ ...
    ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ .....

    ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!!!

    ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΔΕΞΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. απο πιο μαντρι ψωνισες @@@@ και θες να σου τα κλασουν κιολας...μπουμπουκο ε μπουμπουκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *