GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συζήτηση για την κρίση στη Βουλή...

. Καραμανλής: Δεν χαρίζουμε τα 28 δις στις Τράπεζες. Παπανδρέου: Καταψηφίζουμε το νομοσχέδιο . Στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Β...

.
Καραμανλής: Δεν χαρίζουμε τα 28 δις στις Τράπεζες. Παπανδρέου: Καταψηφίζουμε το νομοσχέδιο
.
Στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την οικονομική κρίση ο Κ. Καραμανλής μίλησε με μελανά χρώματα για την διεθνή κατάσταση αλλά υπεραμύνθηκε των κυβερνητικών επιλογών στο χώρο της οικονομίας χωρίς πάντως να ανακοινώσει κανένα νέο μέτρο. Και για το επίμαχο θέμα υποστήριξε ότι «δεν δίνουμε 28 δισ. ευρώ στις τράπεζες. Όποιος το ισχυρίζεται ψεύδεται και παραπλανά» ενώ κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι δημοκοπεί. Κατά τον πρωθυπουργό, τα 28 δις προορίζονται για ανακούφιση των δανειοληπτών και ενίσχυση της ρευστότητας υπέρ των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών.
Από την πλευρά του ο Γ. Παπανδρέου είπε ότι το ΠΑΣΟΚ λέει "ένα δυνατό και καθαρό Οχι στο νομοσχέδιο για τις Τράπεζες" και ζήτησε την απόσυρση του προϋπολογισμού του 2009. Κατηγόρησε την κυβέρνηση για το σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων που προηγήθηκε και γενικότερα είπε ότι "οι πολιτικές της νεοδεξιάς που εκφράζονται στη χώρα μας από τη ΝΔ ευθύνοται για την σημερινή οικονομική κρίση". Επίσης κατηγόρησε την κυβέρνηση, η οποία "εχει χάσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού", ότι "χρησιμοποιείτε την κρίση για να καλύψετε τη δική σας ανικανότητα, δεν είστε σε θέση να διαχειριστείτε την κρίση και την ύφεση που μας απειλεί".
---------------------------------

28 σχόλια

  1. Για δεύτερη φορά σε 15 μέρες είχε ο Κυριακού τον Παπαντωνίου στον Εισαγγελάτο να λέει τίς γνωστές βλακείες του με τόσο στόμφο μάλιστα που μόνο οι παντελώς άσχετοι με την οικονομία μπορούν να πάρουν στα σοβαρά.
    Πολύ πίκρα βγάζει ο Μίνωας στον ΑΝΤ-1, έφαγε 4 χρόνια αλλά έδωσε 180.000 ευρώ στο δικαστήριο για να γλυτώσει το μπουντρούμι, τώρα όμως επανήλθε ο εισαγγελέας για τις ΛΟΙΠΕΣ βρωμιές. Χούι και αυτό ο Καραμανλής να μην καπακώνει τη δικαιοσύνη σαν τον κοντο-ελιά!
    Καθημερινός εφιάλτης του έχει γίνει του Μίνωα ο Κώστας, να μην τον αφήνει να χαρεί το γεροντοέρωτά του με την ξανθιά μπάρμπι, το είδωλο κάθε γερο-ξεκούτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΨΕΜΜΑ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΑΟ – ή τα όρια της γελοιότητας ενός συστήματος παραπληροφόρησης από κανάλια και εφημερίδες
    Προφανώς ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι τα 28 δις ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (στους ιδιοκτήτες / μετόχους τους) ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ιδιώτες ή επιχειρήσεις. Να τα πούμε απλά λοιπόν:
    ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ:
    (1)ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΛΕΦΤΑ, που είναι ιδιοκτησία των μετόχων της. Με αυτά τα λεφτά πληρώνει το προσωπικό της, τα ενοίκια, τους λογαριασμούς, κλπ. και όλο το λειτουργικό της κόστος.
    (2)ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ, που τα παίρνει από όσους δεν τα χρειάζονται άμεσα (καταθέτες, στους οποίους υπόσχεται εξασφάλιση και ένα μικρό τόκο) και τα δίνει σε όσους τα χρειάζονται (ιδιώτες, επιχειρήσεις) και η τράπεζα κερδίζει τη διαφορά του επιτοκίου που είναι και το κέρδος της.
    Στην προκείμενη περίπτωση το κράτος ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ (1) καμμίας τράπεζας, ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ (2) όποιας τράπεζας έχει υποψήφιους δανειολήπτες αλλά δεν έχει η ίδια λεφτά να τους δανείσει.
    Το Δημόσιο το κάνει μάλιστα επ'εφωλεία του γιατί από τη δανειοδότηση προς την τράπεζα θα εισπράξει 10% ετήσια, πολύ υψηλότερα από την απόδοση των ομολόγων του.
    ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΡΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ.
    Και το τελευταίο είναι το πιό σημαντικό, γιατί χωρίς δάνεια δεν μπορούν να δουλέψουν οι περισσότερες επιχειρήσεις, που εάν πέσουν έξω το οικονομικό και κοινωνικό κόστος θα είναι πολύ μεγάλο και θα κρατήσει χρόνια. Όταν μία επιχείρηση κλείσει δύσκολα ξανανοίγει.
    Να μην αναπαράγουμε λοιπόν τις μπαρούφες που λένε τα κανάλια, ο εύκολος λαικισμός δεν πρέπει να χαρακτηρίζει όσους θεωρούν τον εαυτό τους σοβαρό.
    Άς αφήσουμε το ρόλο του μπαρουφολόγου στα λογής λογής ρεμάλια της τηλεόρασης, τον Αυτιά, τον Οικονομέα, τον Καμπουράκη, τον Παπαδάκη, το Βαρεμένο, τη Μακρή και λοιπούς κομπάρσους τους συστήματος.
    Η πλάκα, μάλιστα, είναι ότι μερικοί, όπως πχ ο Καμπουράκης, είναι οικονομολόγοι, αλλά κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται, για να ειπράττουν τον παχυλό μισθό από τα καναλο-αφεντικά τους).
    Ο ορισμός της ξεφτίλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξομολόγηση-σοκ από νεαρό γιο δημοσιογράφου: "Τα βάφω κι εγώ επειδή τα βάφει ο πατέρας μου"!!... Όλες οι λεπτομέρεις για την οικογενειακή αυτή τραγωδία στο www.vapsomalliades.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο 11:27 έχει δίκιο. Μόνο που δεν ξέρει τι λέει. Έτσι του είπαν έτσι λέει. Τα 5 δις θα γίνουν ομόλογα. Τα άλλα 23 θα τα φάει η μαρμάγγα. Έχουμε δει σχέδια Μάρσαλ, σχέδια Τρούμαν που πήγανε στις τσέπες των "κατάλληλων" και τότε. Δώσε χρήματα στο γείτονα που σου υπόσχεται πως θα τα διαχειριστεί για την ανόρθωση της οικονμίας και περίμενε να τα δεις πού θα πάνε!
    Αλλά ας αφήσουμε τον ανθρωπάκο στην αφέλειά του. Είδατε και ακούσατε τον Καραμανλή, που με το γνωστό του ύφος διάβαζε εκείνα που του είχαν γράψει. Μήπως ακούσατε και κανένα μέτρο συγκεκριμένο; Διαπιστώσεις. Λες και τον βάλαμε να μας πει τι συμβαίνει! Θεατής, όπως πάντα, και απών στις αποφάσεις, περιμένει να ακούσει κάποια πρόταση του ΠΑΣΟΚ να την κατασυκοφαντήσει στην αρχή και να την κατακρεουργήσει μετά στην εφαρμογή της. Αυτός είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τη νέα καταστροφή της εθνικής μας οικονομίας! Είχε πει πριν κάποιες βδομάδες: αν χρειαστεί θα παρέμβω!! Και έπεσε το γέλιο της χρονιάς στους κόλπους των εχόντων και το κλάμα στους κόλπους των νουνεχόντων!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιωργο δεν ειμαι οπαδος σου,ουτε καν σε ψηφιζω αλλα σημερα μπραβο σου.
    η θεση σου ηταν σοβαρη και υπευθυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε, όχι πιά τόση κοριϊδία από την ανικανότατη κυβέρνηση και τους παπαγάλους σχολιαστές της! Δείτε μόνο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των επιχειρήσεων της οικογένειας Καραμανλή για να αντιληφθείτε γιατί και σε ποιούς χαρίζουν τα 28 δις ευρώ. Στους εαυτούς τους τα δίνουν οι Δεξιοί! Και στην Εκκλησία, βεβαίως, που κάνει σπουδαίες business με τις μετοχές των Τραπεζών που κατέχει και αγοράζει αυτό τον καιρό. Έλληνες πολίτες, ξυπνήστε! Μας εξαπατούν, θεωρώντας μας ηλίθιους και κοιμισμένους. Ήρθε η ώρα νατους τιμωρήσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κρίνουμε σκόπιμο πως πρέπει να διαμαρτηρηθούμε καθώς για άλλη μια φορά δεν αναρτάται στο μπλόκ η είδηση η οποία αποστείλαμε η οποία ξεσκεπάζει το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι γίνεται λογοκρισία στο μπλόκ για αυτό περιμένουμε πως τελικά θα αναρτήσετε κύριοι την είδηση την οποία σας αποστείλαμε και έτσι ακριβώς όπως σας την αποστείλαμε χωρίς παραποίηση των όσων περιέχονται σε αυτή!Επιτέλους οι Έλληνες πρέπει να αρχίσουν να μαθαίνουν τί πρεσβέβει το συγκεκριμένο κόμμα το οποίο το ψηφίζουν δυστηχώς ως εναλακτική λύση ή αντίδραση!Έλληνες αφυπνισθείτε επιτέλους!Αν δεν αναρτηθεί η είδηση θα συνεχίσουμε να στέλνουμε σχόλια μέχρι να αναρτηθεί!Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!!

    ..((Λ))..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εδω στην σωστα οργανωμενη Αγγλια δεν μειωθηκαν τα επιτοκια, και δεν αυξηθηκαν τα δανεια μετα απο την ενεση του Gordon Brown, στο μπαχαλο που λεγεται Ελλαδα θα λειτουργησει το συστημα προς οφελος των πολιτων?
    Οι τραπεζες και οι μεγαλομετοχοι τους αποκομισαν τρομερες υπεραξιες τα προηγουμενα χρονια, ας χρηματοδοτησουν αυτοι τις επιχειρησεις τους.
    Αν θελουν βοηθεια απο το κρατος να τηρησουν πρωτα ολες τις τελεσιδικες αποφασεις του Αρειου Παγου, κρυφες χρεωσεις, επιτοκια καρτων μεχρι 10% κλπ.
    Και μια προταση για το φορουμ, εκει που φτασανε τα πραγματα μηπως θα επρεπε να προταθει απο τα blog μια συγκεντρωση στην βουλη την μερα ψηφισης του νομοσχεδιου, για να καταλαβουν οτι δεν εχουν να κανουν με εντελως κοιμισμενα ατομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ήρθε η ώρα, εμείς οι πολίτες αυτής της ταλαίπωρης χώρας να δείξουμε την χλεύη και την αποδοκιμασία μας στον ανίκανο και διεφθαρμένο πρωθυπουργό, το τεμπελόσκυλο της Ραφήνας, τον "βασιλιά του DVD, τον δούκα της απραξίας". Αρκετά τον διαφύλαξαν για τέσσερα χρόνια στο απυρόβλητο της λαϊκής οργής. Οι μάσκες έπεσαν και οι ευθύνες θα αποδοθούν, όσα ψεύδη κι αν προκλητικά ξεστομίσουν. Ντροπή και αίσχος στους άθλιους κυβερνώντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε τον άφθαρτο Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
    Άρχισαν πάλι να ξαναβγαίνουν στα κανάλια των αφεντικών τους ο Αμερικανός επιτετραμένος Χρυσοχοίδης, η Βασούλα στη Θεσσαλονίκη με το Μπραβογιώργο, ο Βερελής καθημερινά στην ΕΤ3, κλπ.
    Όποιος αριστερός ψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ για αυτά που θα λουστεί!
    ………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε τον άφθαρτο Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
    Άρχισαν πάλι να ξαναβγαίνουν στα κανάλια των αφεντικών τους ο Αμερικανός επιτετραμένος Χρυσοχοίδης, η Βασούλα στη Θεσσαλονίκη με το Μπραβογιώργο, ο Βερελής καθημερινά στην ΕΤ3, κλπ.
    Όποιος αριστερός ψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ για αυτά που θα λουστεί!
    ………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε τον άφθαρτο Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
    Άρχισαν πάλι να ξαναβγαίνουν στα κανάλια των αφεντικών τους ο Αμερικανός επιτετραμένος Χρυσοχοίδης, η Βασούλα στη Θεσσαλονίκη με το Μπραβογιώργο, ο Βερελής καθημερινά στην ΕΤ3, κλπ.
    Όποιος αριστερός ψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ για αυτά που θα λουστεί!
    ………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε τον άφθαρτο Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
    Άρχισαν πάλι να ξαναβγαίνουν στα κανάλια των αφεντικών τους ο Αμερικανός επιτετραμένος Χρυσοχοίδης, η Βασούλα στη Θεσσαλονίκη με το Μπραβογιώργο, ο Βερελής καθημερινά στην ΕΤ3, κλπ.
    Όποιος αριστερός ψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ για αυτά που θα λουστεί!
    ………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε τον άφθαρτο Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
    Άρχισαν πάλι να ξαναβγαίνουν στα κανάλια των αφεντικών τους ο Αμερικανός επιτετραμένος Χρυσοχοίδης, η Βασούλα στη Θεσσαλονίκη με το Μπραβογιώργο, ο Βερελής καθημερινά στην ΕΤ3, κλπ.
    Όποιος αριστερός ψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ για αυτά που θα λουστεί!
    ………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε τον άφθαρτο Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
    Άρχισαν πάλι να ξαναβγαίνουν στα κανάλια των αφεντικών τους ο Αμερικανός επιτετραμένος Χρυσοχοίδης, η Βασούλα στη Θεσσαλονίκη με το Μπραβογιώργο, ο Βερελής καθημερινά στην ΕΤ3, κλπ.
    Όποιος αριστερός ψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν γαμιέστε να ασπρίσετε, αρχίδια Καψαμπέληδες και μουνόπανα Παπαγιάννηδες που θα φέρουμε τον Αμερικάνο να μας κυβερνήσει;
    Και να δίνει όλες τις δουλειές στο Μπόμπολα,με το αζημείωτο βέβαια και να περνάνε όλοι καλά.
    Το ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ είναι ότι είναι ΤΟΣΟ ΒΛΗΜΑ ο αντιπρόσωπος των Αμερικάνων στην Ελλάδα που άκόμη και να μην θέλαμε τον Καραμανλή, τον πανύβλακα τον Παπαντρέου δεν θα τον ψήφιζαν ούτε οι μάντρες.
    Βγάλτε όσο θέλετε το γκάλοπ μαιμού.
    Θα τα πούμε στις κάλπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ή έχεις προσωπικότητα ή δεν έχεις πράσινα χαζόπαιδα.
    Αυτός είναι Καραμανλής όχι κομπλεξικός Αμερικανός που δηλώνει ότι αγαπά την Ελλάδα ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ.
    Το ντουβάρι που έχετε σαν Πρόεδρο όχι να γράψει τους λόγους του δεν μπορεί αλλά ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ αυτούς που του ετοιμάζουν οι Αμερικανοί σύμβουλοί του.
    Με παίκτες πρασινοφρουρούς, προπονητή το Μπόμπολα και Πρόεδρο το Μπούς είναι η ομάδα σας, πράσινα μπουμπούκια.
    Ο λαός όμως αποφασίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙ Η ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΤΑ ΣΑΠΙΑ .ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΘΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Aληθεύει ότι ο γνωστός Αδαμόπουλος (θυμάστε τις χειροπέδες;) που έκρυβε το καρτέλ γάλακτος του πρασινοφρουρού Δασκαλόπουλου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού βρήκε τώρα δουλειά στο ίδρυμα ΙΣΤΑΜΕ του Παπαντρέου;
    Πρέπει να πληρωθεί το παιδί, τέτοιο ταλέντο δεν μπορεί να μείνει άνεργος;
    Ωραίους ελεγκτές βρήκες Καραμανλή να ελέγχουν την ακρίβεια, κοιμάσαι με τα τσαρούχια και πληρώνεις και ξενοδοχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΑ...
    ΓΕΡΑ ΜΕ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΠΑΣΠ!!

    Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έντρομη η αποχωρούσα διεφθαρμένη Κυβέρνηση, εξαπολύει τα μίσθαρνα
    παπαγαλάκια της για να παραπλανήσουν τον ελληνικό λαό.
    ΄Ομως, η δυσαρμονία ανάμεσα στην ανίκανη κυβέρνηση και την βούληση του εκλογικού σώματος είναι πλέον καταφανής. Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να αποχωρήσει και να προκηρυχθούν άμεσα εκλογές.Στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται για κυβέρνηση, αλλά για συμμορία αδίστακτων ληστών του εθνικού πλούτου και της δημιουργικότητας του ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 1:16 μ.μ. Μαλλον δεξιουλης του κερατα ΕΙΣΑΙ.Μετα τιμης ''THE BOOBERS''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 1:31 μ.μ. Δεν γνωριζουμε τι ακριβως συμβαινει ΑΛΛΑ να εισαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι δεν θα ειναι καλο για το κομμα σου.''THE REDS''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κρίμα που δεν είναι οι σοσιαληστές κυβέρνηση να αντιμετωπίσουν την παγκόσμια κρίση!
    O Μπραβο-γκιόργκο ξέρει τί κάνει, αυτή τη φορά δεν θα βάλει Υπουργό Εθνικής Οικονομίας τον κλέφτη του Χρηματιστηρίου τον Παπαντωνίου ούτε τον τηλεστάρ καθηγηταρά με το σηκωμένο φρύδι, το Χριστοδουλάκη.
    Θα βάλει τη Λούκα, που έχει εξίσου σοβαρό ύφος αλλά δεν ξέρει να χωρίσει δυό γαιδάρων άχυρα.
    Η Λούκα θα μειώσει τη φοροδιαφυγή, θα αυξήσει τις συντάξεις, θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια και θα μειώσει το δημόσιο χρέος.
    Γιώργο μου η συνταγή σου για να τα πετύχεις όλα αυτά ακούγεται τρομερή περίπτωση, σχεδόν ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ.
    Τέτοιο ΟΥΦΟ που είσαι τέτοιες παλαβωμάρες λές!
    Ούφ, ευτυχώς ξύπνησα, εφιάλτης ήταν και πέρασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΔΕΞΙΟΙ
    ΚΑΠΟΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΤΕ
    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ,
    ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ,
    ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ!!!

    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ
    ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ
    ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ
    ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ!!!
    ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συγκλονιστικός ο Βασίλης Κεγκέρογλου, στη συζήτηση του νομοσχεδίου στη Βουλή, για το ξεπούλημα της Ολυμπιακής!


    ..."Σήμερα δεν έχουμε μια συνηθισμένη συζήτηση κάποιου νομοσχεδίου. Σήμερα μέσα στο αρνητικά φορτισμένο κλίμα γίνεται ο ενταφιασμός και ταυτόχρονα το πρώτο μνημόσυνο του εθνικού μας αερομεταφορέα. Και μετά το μνημόσυνο όπως γίνεται συνήθως σ’ αυτές τις περιπτώσεις ανοίγεται η διαθήκη.
    «Εγώ ο Κωνσταντίνος Χατζηδάκης Δικηγόρος Β΄ Αθηνών με έδρα το Μέγαρο της Νέας Δημοκρατίας συνέταξα την παρακάτω διαθήκη ενεργώντας κατ’ εντολή του Κωνσταντίνου Καραμανλή ο οποίος μου δήλωσε ότι λειτουργεί με πλήρη πνευματική διαύγεια και αποφασίζει συνειδητά τα παρακάτω:
    Πρώτον ως πολιτικός εκπρόσωπος του ελληνικού δημοσίου που είναι μοναδικός μέτοχος της Ολυμπιακής επιθυμώ και πριν να λήξει η κοινοβουλευτική μας θητεία να δοθεί τέλος στο βίο του εθνικού αερομεταφορέα με βάση το σχέδιο που εκπονήσαμε.
    Δεύτερον, την περιουσία της Ολυμπιακής, το σήμα με τα εθνικά χρώματα αφήνω στους πασάδες του Κατάρ για να μην πέσουν στα χέρια των κακών «πράσινων» που έρχονται.
    Τρίτον, τα δρομολόγια φιλέτα αφήνονται στους ανταγωνιστές της Ολυμπιακής. Τέταρτον, στους εργαζόμενους και ιδιαίτερα στους συμβασιούχους αφήνουμε ό,τι πολυτιμότερο έχουμε την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα για το αύριο.
    Πέμπτον, στους επιβάτες αφήνουμε τα διαφημιστικά φυλλάδια της Aegean και της Lufthansa.
    ΄Εκτον, στους κατοίκους των νησιών αφήνουμε τα κουπόνια του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας για να εξυπηρετηθούν από τα πλοία φαντάσματα των ακτοπλοϊκών πολιτικών του κ. Παυλίδη, του κ. Κεφαλογιάννη και του κ. Βουλγαράκη με τη σημείωση ότι «τα κουπόνια δεν ισχύουν για τα πλοία του κ. Μανούση»
    Η Ολυμπιακή όχι μόνο μπορούσε να σωθεί αλλά και να έχει μια ανάπτυξη ανταγωνιστική στα πλαίσια του καινούργιου παγκόσμιου περιβάλλοντος που διαμορφώνεται. Αυτό, όμως, χρειαζόταν μια άλλη πολιτική, ένα άλλο σχέδιο, βούληση και ικανότητα. Και η Νέα Δημοκρατία δεν φαίνεται να διαθέτει τίποτα από αυτά. Γι’ αυτό οι πολίτες έχουν πειστεί πλέον ότι μ’ αυτή την Κυβέρνηση τίποτα θετικό δεν πρόκειται να προκύψει για τον τόπο και τους πολίτες."...
    * Ο βουλευτής Ηρακλείου Κρήτης, που δεν είναι βολευτής!
    Τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη


    Ο Κεγκερογλου ειναι απο τους εκλεκτους που αγαπα και ο δρ Κουτσουκος!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΧΑΖΟ ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ.

    ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΖΟΓΕΛΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ MR.BEAN!!! ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΕΦΗΒΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!!

    ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ.

    ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ!!!

    ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ!!!

    Ο ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΙΧΕ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ Η' Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΤΡΑΒΑΓΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΥΤΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ Η' ΞΗΛΩΝΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΟΝ ''ΑΕΡΑ'' ΕΔΩ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ!!!

    ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ....!!!!

    ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φόρο ακινήτων και στην πρώτη κατοικία εκατοντάδων χιλιάδων νοικοκυριών βάζει η κυβέρνηση. Πρόκειται για μεγάλη κοροϊδία των φορολογουμένων οι οποίοι, αν και είχαν λάβει- ακόμη και γραπτές- διαβεβαιώσεις από τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφη και τον αρμόδιο υφυπουργό Αντ. Μπέζα ότι η κύρια κατοικία τους δεν θα φορολογηθεί με Ενιαίο Τέλος Ακινήτων (ΕΤΑΚ), έχουν αρχίσει να λαμβάνουν εκκαθαριστικά του νέου φόρου με χρέωση για τη μία και μοναδική κατοικία τους! Και αυτό, την ώρα που οι μεγαλοϊδιοκτήτες γλίτωσαν χιλιάδες ευρώ από την κατάργηση του Φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας που τους δώρισε η κυβέρνηση. Η φορολόγηση της κύριας κατοικίας με ΕΤΑΚ προκύπτει στις περιπτώσεις που αυτή είναι συνιδιοκτησία μεταξύ των συζύγων. Σύμφωνα με εκτιμήσεις παραγόντων του υπουργείου Οικονομικών πρόκειται για περίπου 900.000 νοικοκυριά. Με το φορο-τρίκ απαλλάσσεται από το ΕΤΑΚ μόνο το μερίδιο του ενός συζύγου, το υπόλοιπο φορολογείται κανονικά με 0,1%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 1:16εώς και 1:31

    Τραβάς ζόρι δοσίλογο ρουφιανοπουτανί του Καραμανλάκα; Ρούφα τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΚΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
    ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
    ΗΔΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ 2,5% ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2009.
    Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ .
    ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
    ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.
    ΒΑΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΓΓΕΝΗ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ.
    Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ
    ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
    ΤΟΝ Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΓΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΟ 1967 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΙΩΞΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΔΩΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΥΓΕΙΑ ΔΙΧΩΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΑΠΟ 0,3%ΕΩΣ 1,6%(ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ(ΤΟ ΜΕΤΣΟΒIΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΤΟ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ)ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ (ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΥΘΙΞΙΑ )ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝ.ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ,ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΝΟΝΤΑΙ,ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΕΤΑ .ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΑΤΕ? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 11.27. ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ Α.Ε. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΤΗΝ ΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΕΣ Α.Ε. , ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΒΑΖΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ,ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ,ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΑΝΕΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΠΩΣ Η ΕΘΝΙΚΗ , ΑΛΦΑ, EUROBANK , MARFIN KAI ΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ.
    ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ...ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ, ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ...ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ!
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ BROWN,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ(ΑΦΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΩΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΛΟΥΚΕΤΟ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΣΤΟ MANAGEMENT.
    EKEI EINAI TO ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ: ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ,ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΦΑΚΕΛΛΩΝ, ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ, ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΕ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ 10% ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ.
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΠΑΙΔΙΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΠΑΛΙ!
    Α, ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *