GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μην ξαναπάς στην ΕΡΤ...

. Ο Πρ. Παυλόπουλος "τελειώνει" τον πρόεδρό της, κολλητό του Ρουσόπουλου, Χρ. Παναγόπουλο . Μετά τον Θ. Ρουσόπουλο έρχεται το &...

.
Ο Πρ. Παυλόπουλος "τελειώνει" τον πρόεδρό της, κολλητό του Ρουσόπουλου, Χρ. Παναγόπουλο
.
Μετά τον Θ. Ρουσόπουλο έρχεται το "τέλος" και του κολλητού του, του προέδρου της ΕΡΤ Χρήστου Παναγόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον πήραν από το γραφειο του Πρ. Παυλόπουλου και του είπαν "πρόεδρε δεν χρειάζεται να ανέβετε αυριο στην ΕΡΤ...". Ο ίδιος ήταν τρομοκρατημένςο εδώ και μέρες....
------------------------------

39 σχόλια

  1. Να πάει στο διάολο και αυτός και όλη η ΕΡΤ που χρυσοπληρώνουμε για να έχει αυτές τις μαλακίες προγράμματα , αυτό το Festival τραγουδιού της Θεσσαλονίκης που χαρακτηρίστηκε από ηλίθια τραγούδια και ακόμα πιο ηλίθιους τραγουδιστές.

    Ο επόμενος να είναι ο πολυθεσίτης Παπαδόπουλος με την απίστευτη εκπομπή του εν έτη 2008 που κάθονται σε ένα τραπέζι όλοι και μπεκροπίνουν τρώγοντας τον αγλέορα ενώ χορεύουν και τραγουδούν κάτι ξεπεσμένες ρεμπετοσκυλούδες του 1950.

    Ο Κόσμος θέλει άλλη κρατική τηλεόραση εφόσον την πληρώνουμε όλοι χωρίς επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ Ο ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ!

    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΩΘΗΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΠΗΛΙΩΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΩΣ ΣΥΜΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΦΛΕΣΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΚΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟ ΛΑΟ!!
    ΚΚΕ = ΔΕΚΑΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ

    Παραμένει η πρόταση ΠΑΣΟΚ για «Προανακριτική»



    Περαιωμένη, χωρίς να διαξαχθεί η ψηφοφορία, κηρύχθηκε η συζήτηση επί της προτάσεως του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση της Προανακριτικής Επιτροπής, καθώς δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις εγκύρου διεξαγωγής της ψηφοφορίας, λόγω της μη παρουσίας βουλευτών της συμπολίτευσης. Ο Ευ. Βενιζέλος έθεσε το ζήτημα, σημειώνοντας ότι δεν ικανοποιείται η αρχή της δεδηλωμένης και ότι η πλειοψηφία που βρίσκεται στη Βουλή είναι αρμόδια να αποφασίσει για την έκβαση της συζήτησης. Συνεπώς παραμένει ανοιχτή η πρόταση του ΠΑΣΟΚ.

    Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος, τονίζοντας προς τον πρόεδρο της Βουλής ότι δεν υπάρχουν οι απαιτούμενες προϋποθέσεις γαι τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας. «Αποχωρούσα» χαρακτήρισε την κυβέρνηση ο Γ. Παπανδρέου και υπογράμμισε ότι «έχουμε αξιόπιστη πρόταση για έξοδο από την κρίση».

    Νωρίτερα είχε αποχωρήσει το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ θέτοντας διαδικαστικά θέματα. Ο Σπύρος Χαλβατζής εκ μέρους του ΚΚΕ είπε ότι «δεν θέλουμε να κλείσει ο δρόμος προς την Προανακιτική Επιτροπή. Η ΚΟ του ΚΚΕ δεν θα πάρει μέρος στην ψηφοφορία». Ζήτημα «απαρτίας» για τη μυστική ονομαστική ψηφοφορία έθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Φ. Κουβέλης. Ο πρόεδρος της Βουλής παρατήρησε ότι από το 1974 έως σήμερα, θέμα απαρτίας δεν υπάρχει, ούτε στον Κανονισμό της Βουλής, ούτε στο Σύνταγμα. Ο κ. Κουβέλης, ωστόσο, ζήτησε να εκθέσει τις απόψεις του επ αυτού, μετά το πέρας της συζήτησης και πριν την έναρξη της ψηφοφορίας «επειδή -όπως είπε- πιστεύω ότι δεν μπορεί να γίνει».

    Από την αρχή της συζήτησης είχε αποχωρήσει και ο ΛΑΟΣ μιλώντας για οπερετική εμφάνιση του «Μαξίμου». Στη διαδικασία, όπως είχε ανακοινωθεί από την Πέμπτη, δεν έλαβε μέρος η ΚΟ της ΝΔ.



    Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία χαρακτήρισε «αποχωρούσα» εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Και διερωτήθη: «Ποια εμπιστοσύνη έχει ο ελληνικός λαός στην κυβέρνηση σήμερα». Χαρακτήρισε επίσης την απόφαση της κυβέρνησης να απέχει ως νοθεία της διαδικασίας, καταλογίζοντας στον πρωθυπουργό χειραγώγηση της ψήφου και της συνείδησης των βουλευτών της πλειοψηφίας. «Δεν θα τους αφήσουμε να συμπαρασύρουν τους δημοκρατικούς θεσμούς της χώρας. Ερχεται η αλλαγή πορείας της χώρας μας» πρόσθεσε ο Γ. Παπανδρέου.

    «Η δραπέτευση της ΝΔ από τη συζήτηση για την Προανακριτική και η απουσία του ΠΑΣΟΚ από την αναθεώρηση του συντάγματος είναι ένα στοιχείο κρίσης του δικομματισμού» τόνισε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Αλαβάνος χαρακτήρισε «πολύ σημαντικό ότι για πρώτη φορά στα χρονικά, όχι μόνο του ελληνικού Κοινοβουλίου αλλά σε όλο τον κόσμο, περνάει ομόφωνα η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής». Και επανέλαβε την πρόταση νόμου του κόμματος του για διαχωρισμό κράτους- εκκλησίας επιρρίπτοντας ευθύνες και σε ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ, επειδή δεν τη στήριξαν και κάλεσε τα δύο μεγάλα κόμματα να επανεξετάσουν τη θέση τους.

    Νωρίτερα, το ΠΑΣΟΚ μέσω του εκπροσώπου του, είχε γνωστοποιήσιε ότι θα προχωρούσε κανονικά στη ψηφοφορία για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, λέγοντας ότι είναι θεσμική του υποχρέωση να συμμετάσχει στην ψηφοφορία. «Η ΝΔ γράφει σήμερα μια μελανή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού κοινοβουλίου, αποφασίζει να απέχει από μία εξαιρετικά σημαντική διαδικασία επειδή αδυνατεί να πείσει τους βουλευτές της να ψηφίσουν σε μία μυστική ψηφοφορία» είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

    «Είναι εμφανές ότι στο ΠΑΣΟΚ επικρατεί σύγχυση, που μπορεί να οδηγήσει σε επιχειρήματα παραγραφής των αδικημάτων στην υπόθεση Βατοπεδίου», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκος Βελόπουλος σχολιάζοντας την παραμονή του ΠΑΣΟΚ στη συζήτηση για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής.

    Εξ αρχής υπήρξε ένα διαρκές σφυροκόπημα από ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για το σκάνδαλο Βατοπεδίου και ιδιαίτερα μετά την απόφαση της ΝΔ να απέχει από τη συζήτηση για τη σύσταση «Προανακριτικής» Επιτροπής.

    Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι η απουσία της κυβέρνησης συνιστά προσβολή στη δημοκρατία και τον λαό. «Σήμερα, η κυβέρνηση και το κόμμα της ΝΔ παραδίδουν τη Βουλή στην αντιπολίτευση και αμέσως μετά θα παραδώσουν και την κυβέρνηση στην αντιπολίτευση» σημείωσε και πρόσθεσε ότι η απόφαση του πρωθυπουργού «να πειθαναγκάσει και να μαντρώσει τους βουλευτές του, φοβούμενος τη συμμετοχή τους στην ψηφοφορία σημαίνει ότι η κυβέρνηση δεν διαθέτει πλέον τη δεδηλωμένη πλειοψηφία της Βουλής. Μια κυβέρνηση που εγκαταλείπει τη Βουλή παραδέχεται ότι δεν στηρίζεται σε αυτή».

    Κάλεσε τον πρωθυπουργό να δώσει εντολή τους βουλευτές της ΝΔ «να προσέλθουν έστω και τώρα στη συζήτηση. Είναι αδιανόητο, υπουργοί ή τέως υπουργοί που κατηγορούνται και είναι στο στόχαστρο της συζήτησης να καταφρονούν κοινοβούλιο και να μην έρχονται να δώσουν εξηγήσεις».

    Εκ μέρους του ΚΚΕ, ο Σπύρος Χαλβατζής μίλησε για επιχείρηση ενταφιασμού του σκανδάλου από Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι θα μετάσχει στη συζήτηση αλλά όχι στην ψηφοφορία για να μην παραγραφεί το όποιο αδίκημα.



    Ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος, είπε ότι η χώρα είναι ακυβέρνητη για να προσθέσει ότι το κόμμα του δεν συμφωνεί με την ψηφοφορία. Σχολιάζοντας την απουσία της ΝΔ, είπε ότι φεύγει κανείς όταν δεν έχει θέση και όταν φοβάται. «Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για να γίνει μια μεγάλη στροφή στην πολιτική ζωή της χώρας» είπε ο κ. Αλαβάνος. Πρόσθεσε ζήτησε να εξεταστεί η απόσυρση της πρότασης για σύσταση Προανακριτικής στη φάση της ψηφοφορίας, ώστε να κρατηθεί ζωντανή η υπόθεση της παραγραφής. «Δεν πρέπει, ψηφίζοντας παραπομπή, στην πράξη, το αποτέλεσμα να βγει ως παραγραφή» συμπλήρωσε.

    Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε ότι το κόμμα του δεν έχει θέση στη Βουλή και δεν θα συμπράξει στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης, που θα ισχυριστεί ότι η σημερινή διαδικασία για τη σύσταση προανακριτικής είναι ατελέσφορος και άρα η Βουλή δεν θα μπορεί να επανέλθει στο θέμα. Μίλησε για φυγομαχία της κυβέρνησης και προσπάθεια της ΝΔ να δημιουργήσει οπερετική εμφάνιση της Βουλής. «Αφήνω τον κ. Καραμανλή στο σκότος της συνειδήσεώς του και στον πανικό του. Κάποια μέρα θα έρθει στην αίθουσα της Βουλής να απολογηθεί στο λαό για όσα πράττει σε βάρος της Βουλής» είπε.

    Και σκληρή κόντρα ΠΑΣΟΚ- ΚΚΕ: Για δεκανίκι του Μαξίμου κατηγόρησε το ΚΚΕ η αξιωματική αντιπολίτευση για να προκαλέσει την έκρηξη της Αλέκας Παπαρήγα, που επεσήμανε ότι το ΚΚΕ δεν προτίθεται να γίνει διαιτητής ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα, βοηθώντας στην παραγραφή των αδικημάτων.

    Σχολιάζοντας τη στάση των προέδρων του ΛΑΟΣ και του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Βενιζέλος είπε: «Βιάστηκαν να προδικάσουν το αποτέλεσμα της διαδικασίας και να αποδεχτούν το βασικό στρατήγημα της ΝΔ ότι δήθεν, εάν διεξαχθεί σήμερα η ψηφοφορία θα οδηγηθούμε σε ουσιαστική παραγραφή. Αλλο πράγμα η διεξαγωγή της συζήτησης και άλλο πράγμα, όντως, η διεξαγωγή της ψηφοφορίας. Θα έρθει η στιγμή της ψηφοφορίας και θα δούμε εάν συντρέχουν οι προϋποθέσεις του Κανονισμού της Βουλής για τη διεξαγωγή της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1.000.000 €

    ρε αλήτες ,

    1.000.000 €

    ξοδέψατε από τα χρήματα του ελληνικού λαού για το νέο λογότυπο της ΕΡΤ.

    Σα δε ντρέπεστε μιζαδόροι ,
    στα τσακίδια να πάτε και ούτε απ' έξω να μην περνάτε από τη ΕΡΤ.

    ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΣΤΕ
    ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΣΑΣΤΑΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΥΣΟΣΜΙΑΣ ,ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ .

    ΕΙΣΤΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

    ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΑΣ,ΟΥΤΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΕ ΣΚΑΤΑΤΖΙΔΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΑΙΡΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άχρηστοι και Ανίκανοι

    είναι ο χαρακτηρισμός για όλα αυτά τα τρωκτικά που χρησιμοποιούν τα χρήματα των ελλήνων για να πλουτίζουν.

    Εδώ και τώρα να επέμβει εισαγγελέας για τον πρόεδρο της ΕΡΤ Α.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΝΑΙ ....
    ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και των άλλων καθικιών της ΕΡΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άντε σιγα - σιγά και αυτός...
    Να τελειώσουν και οι απευθείας αναθέσεις για την Eurovision!
    Όλο τους ίδιους και τους ίδιους...

    Ρε σεις ο Ρουσόπουλος θα βάλει στο Υπόλοιπο Αττιικής???
    Θόοοοοοοοδωρε πες αλέυρι.....
    Οι νεοδημοκράτες της Αττικής σε γυρεύουν...( ναι ρε αυτοί με τους οποίους κολλούσες αφίσες στους "αγώνες" για την ΝΔ... )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκλεκτοί και αγαπημένοι φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις όπως πάντα από την σημερινή πολιτική επικαιρότητα και την επικείμενη κατάρρευση της παρέας της χαράς που δυστυχώς ακόμη μας κυβερνά……

    1. Πάνδημη πλέον η απαίτηση για αλλαγή κυβέρνησης. Πρωτοφανής στα παγκόσμια χρονικά η αποχώρηση της Ν.Δ. από τη Βουλή, κάτω από την πίεση του ΠΑΣΟΚ. Η συζήτηση για την προανακριτική έγινε κανονικά, η ψηφοφορία όμως δεν έγινε λόγω της πρωτοφανούς απουσίας της συμπολίτευσης και δεδομένου ότι δεν μπορούσαν να τηρηθούν οι προδιαγραφές διεξαγωγής της ψηφοφορίας, πράγμα που αναγκάστηκε να αποδεχθεί και ο Πρόεδρος της Βουλής. Αποτέλεσμα: η πρόταση του ΠΑΣΟΚ δεν απορρίφθηκε, εξακολουθεί να ισχύει και η ψηφοφορία για την προανακριτική συνεχίζει να κρέμεται πάνω από το κεφάλι της κυβέρνησης και μπορεί να ενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγμή...

    2. Οικονομία - Γ. Παπανδρέου: 7 υπεύθυνες προτάσεις για να μην πληρώσουν τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα το λογαριασμό της οικονομικής αποτυχίας της κυβέρνησης και της διεθνούς κρίσης. Ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή για την υπερχρέωση των νοικοκυριών. Εξαφανισμένος ο πρωθυπουργός, ασχολείται με τα προσωπικά του αδιέξοδα...

    3. Παραίτηση Ρουσόπουλου: Είναι πλέον πολύ αργά...Οι παραιτήσεις υπουργών δεν αρκούν. Η χώρα χρειάζεται αλλαγή κυβέρνησης. Οι πολίτες χρειάζονται υπεύθυνο κυβερνήτη, όχι πρωθυπουργό που δηλώνει «είμαι ισχυρός» αλλά τρέπεται σε φυγή...

    4. Διπλώματα κολλεγίων: Η κυβέρνηση να φέρει τώρα το θέμα στα όργανα της Ε.Ε.


    Πάντα με εκτίμηση


    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. KAPSAMPELH POLY MAFEIREYEIS TA SXOLIA

    AFOU A8OOTHIKES STO DIKASTHRIO

    TI FOVASE ??
    EISAI ME ANASTOLH??
    SE APEILOUME??
    SE 8ELOUN NA LOGOKRINEIS?/
    SE THELOUN ROUFIANO TOUS?/
    TI SYMBAINEI?/
    ANOIKSE TA SXOLIA TORA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΟΥΓΚΑ;
    ΜΟΥΓΚΑ.....................
    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΑΤΕΡΛΩ ΠΑΣΟΚ-ΝΤΑΒΑΔΩΝ

    ξεφτιλίστηκε η διαδικασία της προανακριτικής στη Βουλή!

    Τα κόμματα σύρθηκαν στη λογική της Κυβέρνησης! Πρώτα εξεταστική και μετά, αν υπάρχουν λόγοι, προανακριτική! Στην πραγματικότητα οι νταβατζήδες υπέστησαν δεινή ήττα!

    Μετά την αποχώρηση του ΛΑΟΣ (αρχικά) και του ΚΚΕ (αργότερα) έμειναν στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ, που μέσω Κουβέλη έθεσε ζήτημα «απαρτίας» για τη μυστική ονομαστική ψηφοφορία.
    Ο πρόεδρος της Βουλής παρατήρησε ότι από το 1974 έως σήμερα, θέμα απαρτίας δεν υπάρχει, ούτε στον Κανονισμό της Βουλής, ούτε στο Σύνταγμα.
    Τελικά, ύστερα από πολλές παρεμβάσεις και τοποθετήσεις, τόσο από τον Βενιζέλο, όσο και από τον πρόεδρο του Σώματος Δημήτρη Σιούφα, τα δύο κόμματα που είχαν απομείνει στην αίθουσα (ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ) συμφώνησαν πως δεν υπάρχει απαρτία και άρα οι προϋποθέσεις για ψηφοφορία.
    Τουλάχιστον έτσι γλίτωσαν τα προσχήματα μια και σε περίπτωση ψηφοφορίας δημιουργούνταν θέμα ατελέσφορου και δεν θα μπορούσαν να επαναφέρουν πρόταση προανακριτικής για το ίδιο θέμα.
    Στην πραγματικότητα τα κόμματα της βουλής σύρθηκαν στη λογική της Κυβέρνησης που ζητά πρώτα εξεταστική και αν προκύψουν ευθύνες πάμε σε προανακριτική και η ίδια η Κυβέρνηση, σε τέτοια περίπτωση δεν απορρίπτει τοενδεχόμενο, η ίδια να προτείνει προανακριτική!
    Το Πασόκ, μέσω της πρότασής του αποδείχτηκε πόσο υπερφίαλο και υποκριτικό είναι. Δεν το ενδιαφέρει η ουσία του προβλήματος αλλά η συγκομιδή πρόσκαιρων και βραχυπρόθεσμων εντυπώσεων. Εξάλλου σε όλο τον κόσμο καίγονται για την κρίση στην Ελλάδα οι νταβατζήδες και τα γιουσουφάκια τους, το Πασόκ και ο ΣΥΡΙΖΑ, λες και πήγαν μοναχοί στο Άγιον Όρος και τους νοιάζει η τάξη και η ευπρέπεια του Βατοπεδίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ-ΓΑΠ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙΚΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
    ΦΙΑΣΚΟ Η ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ.

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΓΚΑΦΑ-ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΜΗΝ.... ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Euxixos mas teliosan oi Eurovisions ethniko pride

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Με δικά μου λεφτά αποφασίζεις να δείχνεις τις μαλακίες που έχεις για εκπομπές στη ΝΕΤ,ΕΤ και ΕΤ3 ;

    Με δικά μου λεφτά αποφασίζεις να δίνεις 1000000€ για αυτό το λογότυπο που το κάνει και ένα παιδάκι ;

    Με δικά μου λεφτά αποφασίζεις να κάνεις ένα φεστιβάλ τραγουδιού της πλάκας στη Θεσσαλονίκη ;

    Με δικά μου λεφτά αποφασίζεις να έχεις αυτούς τους Ηλίθιους να μεταδίδουν τους Ολυμπιακούς αγώνες και να λένε όλες τις μπούρδες μαζεμένες ;

    Με δικά σου λεφτά αποφασίζεις να έχεις τη Τσαπανίδου 3-4 ώρες την ημέρα ;

    Με δικά σου λεφτά αποφασίζεις τα δίδυμο Λυριτζή-Οικονόμου να αβαντάρουν τις κυβερνητικές θέσεις κάθε πρωΐ ;


    Εμ, δεν είναι μόνο τα δικά μου λεφτά αλλά ολόκληρου του ελληνικού λαού.
    ..και αν εσύ θέλεις να έχεις και να βλέπεις όλες αυτές τις μαλακίες τότε δώστα από αποκλειστικά και μόνο δικά σου λεφτά γιατί είμαι σίγουρος ότι με το μισθό που παίρνεις θα έχεις σίγουρα NOVA και ούτε καν θα κοιτάς τις μαλακίες της ΕΡΤ διότι αυτές οι μαλακίες απευθύνονται μόνο σε αυτούς που θεωρείς ΜΑΛΑΚΕΣ δηλαδή στον Ελληνικό λαό.

    Επομένως η αποχώρηση σου από τη ΝΕΤ πρέπει να γίνει άμεσα και όχι μόνο η δική σου αλλά και όλων των τρωκτικών,βδελών και λοιπών τσιμπουριών που στο όνομα της ΝΔ , έχουν οικιοποιηθεί τα κρατικά κανάλια και είστε όλοι υπεύθυνοι για το χάλι - μαύρο που τα έχετε οδηγήσει εκεί που όλοι γνωρίζουμε.

    Έχετε δεί πρόγραμμα κρατικών καναλιών στην Αυστρία,Γερμανία,Γαλλία,Μεγάλη Βρετανία και άλλων ευρωπαϊκών χωρών ;

    Έχουμε 2008 και όχι 1950.
    Αντιμετωπίστε επιτέλους τους έλληνες ως πολίτες και όχι ως Μαλάκες-πολίτες.

    Αγοράζετε πανάκριβα προγράμματα που στο εξωτερικό τα περισσότερα τα έχουν για πέταμα.

    ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ .
    Είστε ανεπαρκής ,ανίκανος και άσχετος με διαχείριση και διοίκηση της ελληνικής κρατικής τηλεόρασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. mple-kafe...

    Ti xali, ti kakogoystia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. blooper εισαι μεγαλος ποιητης σαν το μεγαλο Σουτσο παρα φορα απο το βουνο και κλασε μας το π...τσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ.
    ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ, ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ?
    ΛΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εκλεκτοί και αγαπημένοι φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις όπως πάντα από την σημερινή πολιτική επικαιρότητα και την επικείμενη κατάρρευση της παρέας των πούστηδων πασόκων που ευτυχώς δεν μας κυβερνά……

    1. Πάνδημη πλέον η απαίτηση για αλλαγή αρχηγού. Πρωτοφανής στα παγκόσμια χρονικά η μαλακία που δέρνει το γιωργάκη, κάτω από την πίεση της Μάργκαρετ. Η συζήτηση για το πόσο μαλάκας είναι έγινε κανονικά και έβγαλε πολύ γέλιο, η ψηφοφορία όμως δεν έγινε λόγω της πρωτοφανούς σύμπνοιας επ' αυτού εντός του κοινοβουλίου. Δεδομένου ότι δεν μπορεί ο γιωεγάκης να κρυφτεί (όπως κι εγώ δεν μπορώ να κρύψω την πουστιά μου) οι προδιαγραφές της μαλακίας του, πράγμα που αποδέχονται όλοι διακομματικά, αλλά και ο Πρόεδρος της Βουλής. Αποτέλεσμα: η πρόταση του ΠΑΣΟΚ δεν απορρίφθηκε, εξακολουθεί να ισχύει και η ψηφοφορία για την ένταξη του γιωργάκη στο Guinness Book of Records συνεχίζει να κρέμεται πάνω από το κεφάλι του βλάκα αμερικάνου και μπορεί να ενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγμή...

    2. Οικονομία - Γ. Παπανδρέου: Για να μαζέψει χρήματα θα με βγάλει στο κλαρί να τσιμπουκώνω αδιακρίτως έναντι 15 Ευρώ.

    3. Παραίτηση από το φουστάνι της Μάργκαρετ: Είναι πλέον πολύ αργά...Η παραίτηση δεν αρκεί. Ο βλάκας γιωργάκης χρειάζεται αλλαγή περιβάλλοντος. Οι πολίτες χρειάζονται υπεύθυνο κυβερνήτη, όχι πρωθυπουργό που δηλώνει «αγαπώ την Ελλάδα σαν Έλληνας» και στήνει κώλο (αυτό μόνο εγώ το κάνω) στην Condoleeza...

    4. Διπλώματα Τσιμπουκολογίας: Η κυβέρνηση να μου απονείμει τώρα το Μέγα Δίπλωμα Τσιμπουκοφάγου της Ε.Ε.


    Πάντα με εκτίμηση


    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 6.51

    ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΡΑΣΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.

    ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙΣ.

    ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΜΙ.

    ΑΝΤΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΚΟΜΗ.
    ΕΡΩΤΗΣΗ :
    ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΙΣΑΙ??????

    ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ.

    ΤΩΡΑ ΚΑΤΟΥΡΑ ΝΑ ΑΛΑΦΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ
    ΦΥΓΕ ............ΑΠΟΓΕΙΩΣΟΥ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΣ ΑΠΟ....... ΤΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ.

    ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ .....ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΦΑΓΑΝΕΣΣΣΣΣΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Eurovision, φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, μπάλα, μπάλα, μπάλα. Μόνο το πουλί έλειπε από την ΕΡΤ της Νέας Διακυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΟ 1967 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΙΩΞΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΔΩΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΥΓΕΙΑ ΔΙΧΩΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΑΠΟ 0,3%ΕΩΣ 1,6%(ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ(ΤΟ ΜΕΤΣΟΒIΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΤΟ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ)ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ (ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΥΘΙΞΙΑ )ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝ.ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ,ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΝΟΝΤΑΙ,ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΕΤΑ .ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΑΤΕ? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Να φύγει το κάθαρμα ο "ανταγωνιστούλης" που, με τα λεφτά μας, έχει κάνει τα νεύρα μας τέλια, με τις ηλίθιες διαφημίσεις του στο ραδιόφωνο. Για tv δεν ξέρω..
    Υ.Γ. Έδιωξε και τη Λίντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ 1974
    ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΠΑΣΟΚ 1980 ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η Ν.Δ ΤΟΥ 2004 .
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ,ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΟΡΦΟΣΙΑΣ,ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΞΑΜΟΛΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ.ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΦΑΓΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜ. ΥΠΑΛ.ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ,ΜΙΖΕΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΡΕΩΝΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΚΑΛΟ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΙΣΧΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΣΑΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΘΥΜΗΘΕΙΤΑΙ
    ΠΩΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ ΜΕ ΑΛΑΒΑΝΟΥΣ ΠΑΠΑΡΗΓΕΣ ΣΕ ΡΟΛΟΥΣ ΠΡΙΜΑΝΤΟΝΑΣ.ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ. ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 1.300.000 euro κόστισαν τα λογότιπα ο ίδιος το είπε λες και έκανε την super παραγωγή και αυτά δεν έφτασαν γιατί στον δρόμο κάποια φαγώφηκαν αν προσέξατε τα λογότιπα στα μικρόφωνα είναι αυτοκόλητα χαρτάκια εκτός της ερτ3
    τώρα ο προεδράκος και η παρέα του τρώει τα τελεταία αν προλάβει από της υπερωρίες του προσωπικού για όσους γνωρίζουν ας δουν τα προγράμματα των τεχνικών που βγήκααν σήμερα και θα καταλάβουν πολλά μα πάρα πολλά και το παπαγαλάκι του ο γιαννάκης να μην απειλή γιατί αν μηλήσουν κάπιοι που γνωρίζουν θα πάει πολλίς κόσμος στον κορυδαλό γι αυτο άντε σπίτια σας και θα έρθει εκεί ο εισαγγελέας να σας βρει αδιάστε μας την γωνιά αφήστε να δουλέψει η ερτ μην τρώτε εσείς τα λεφτα του κοσμάκι με τις σουίτες στα φεστιβάλ και τα υπέρογκα ποσσά στους ολυμπιακούς της κίνας με τα αυτοκίνητα θέλεται να πουμε και άλλα ; θέλεται ονόματα και ποσσά για τις απευθείας αναθέσεις στους κουμπάρους ; θα τα έχεται αλλά σε άλλο επισόδιο και μετά τις διαφημίσεις αν προλάβεται να τις δείτε από το σπίτι ή από τον κορυδαλό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. na episimanome oti o amin dada tis tilopsias simeron periferetai os klaion aidion eis ton palaiothen ergodoti tou alafouzo,oste na valei plati eis ton xontro kai na nini sto xametipio tis amartolis friday.outos oste na sinexisei to megalo ergo ton ipertimologimenon ergolavion stous imeterous tou mafia system[pano kai pera apo komata kai aksiomata-afta einai di afeleis]oste na sinexisei na feedarei me flow cash tous ethoeyergetes kifines idioktites ton laikon paignion-spor tzogos kai peopaiksia- to pleon mazikon spor.osaytos na sinousiazei tis antoxes ton forologoumenon meso tou ntavatzosimou ina eyriskei cash gia tin ethnofeli drasi tou[kaitoi i akatanomasti einai nomothetikos parakalo i moni deko me asilia stin ipoxreosi eksigiansis kai pithanis idiotikopiisis-ayto filasetai mono gia fileta deko pou tha threpsoun imedapes ienes afou prota dolios apaksiothoun]kai safestata gia tin megisti prosfora tou.tin epagelmati apokatastasi kathe neas kai ligotero neas diplomatouxas psoloarpaxtras kai anakoufistrias ,lian ikaneis eis tas spermategxisis en peolixia kai se mikron xoron[theodoraki mega papse na pirazeis tis mathiteyomenes fititries kai na trexeis stis toualetas gia adeiasma].kai yperpanton na diadexetai omou meta tou postal theo ton georgala tis yened eis faia ethnomidenistiki propaganda apo to xametipion tis et1 pou exei metatrapei se ethnomidenistikon pornion me olas tas praktoratzidikas pornas na parelaynoun kathos pleon apotelousin ton ethniko kormo tou topou[gia sou elinofage veremi repousi kai sia o adolfos einai perifanos di ymas .. btw arage sto sima pano deksia stis 28 tha valete tin simaia tis xoras opos kanete me tin imera tou aids pou vazete mia kokini kapote se sxima kaskol?]ZITO O AMIN DADA.ZITO O NEOS ETHNIKOS KORMOS. KLEPTOKRATES ETHNOPRODOTES KAI TIXODIOKTES OLOI MAZI ENOMENOI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ειμαι ετοιμος να πληρωσω και χιλια Ευρω αν βρεθει ένας καλος δικηγόρος που θα μυνησει την ΕΡΤ τοσο για την εκβιαστικη αρπαγη των χρημάτων μας σε κάθε λογαριασμο της ΔΕΗ,όσο και για την απαραδεκτη καθεστωτικη πολιτικη που ακολουθει στις ειδησεις,στα και στην επικαιρότητα.
    Λες και ειναι κυβερνητικο προπαγανδιστικο όργανο -κι οχι του Ελληνικου λαού!Μεταδίδει και τις προσωπικες στιγμες του Καραμανλη και του "γιου του Ταχυδρόμου",ενω δεν καλυπτει ακομα και συνεδριασεις της βουλης που αφορουν όλους τους Ελληνες ,όπως για την προανακριτικη επιτροπη και το Βατοπαιδιο..
    Μονο η χουντα και η καθε χουντα παρουσιαζουν αυτο το αισχος..
    Ενω στις Δυτικες χωρες ΗΠΑ,Αγγλια,Καναδα,Γαλλία Αυστραλια,τα κρατικα κανάλια βγαζουν στην επιφανεια τα μεγαλα σκάνδαλα και αυτα εμπιστευονται οι πολιτες,εδω τα κρατικα καναλια δειωχνουν δημοσιογραφους σαν τον Κούλογλου και προσλαμβανουν "θυμιατα και παπαγαλάκια" που λιβανιζουν τους "δειλους και άβουλους" που ειχαν την τυχη ναναι φιλοι ή συγγενεις της εξουσίας και να καταλαβουν ποστα που δεν τους αξιζουν..... Μυνηση στους "υπευθυνους" της ΕΡΤ που μας θεωρουν υποτακτικους τους και κοροιδα.. Οσοι πιστοι προσέλθετε...
    klangizon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Στο διαολο ολοι δεν υποφερονται πλεον.Αλλαζονες και βολεμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΣΥΝ-ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ.ΟΤΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗ Ο ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΣ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ? Ο ΚΑΥΓΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΑΠΙ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ.ΕΑΝ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΑΓΑΘΕ,ΚΑΛΕ,ΑΦΕΛΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΩΝ ΔΕΚΟ, ΒΕΒΑΙΩΣ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ, ΜΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΛΘΗ Η ΩΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ ΔΗΘΕΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΘΑ ΤΟΥ ΦΕΡΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ,ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΚΡΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλα απο ραδιο αρβυλα σκιzετε.Ο παναγοπουλος δεν θα παει πουθενα.Εκεινοι που θα πανε στης φυλακης τα σιδερα ειναι ο Βερυκιός ο Νταβλας ο βλαχος η Κατια μακρη μα τι σιχαμα και αν δεν πανε θα τουσ παρει τα βρακια..πολυ απλα γιατι εχουν ξεχασει τι θα πει Δημοσιογραφικη δεοντολογια το μονο που ξερουν ειναι να διασυρουν να λασπολογουν και γιαυτο θα χασουν.Αν βλεπατε το περιεχομενο της αγωγης και τη δειχνατε σε δικηγορο θα σας ελεγε ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ. Χαχαχα τα καλυτερα Ερχονται.Θοδωρε εισαι θεος!μη μασας ξεσκισε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εμενα αρκετες εκπομπες της ΕΡΤ μου αρεσουν(για να μην αναφερω τις ταινιες...)οποτε νομιζω οτι γινοταν αρκετα καλη δουλεια..
    ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    Τωρα βλεπω πολυ χρημα για ενα απαισιο λογοτυπο...ΥΠΟΠΤΟ!
    Σαφως καποιοι βολεμενοι/χρυσοπληρωμενοι(Παπαδοπουλος...) πρεπει να πανε σπιτι τους(η σε ιδιωτικα καναλια) οπως πηγε και η απαισια Δρουζα(Μετααααααααααααααααα απο οσο βγηκαν στην φορα..).
    Τωρα να χρεωσουμε και σαν αποτυχια στην ΕΡΤ την γιουροβιζιον ΜΑΛΛΟΝ δεν ξερετε τις τηλεθεασεις(ειναι το ποιο πετυχημενο προιον της)....γιαυτο να ξερουμε τι λεμε γιατι οταν τα βαζουμε ΟΛΑ σε ενα τσουβαλι και ειμαστε αρνητικοι στα παντα κανεις δεν παιρνει στα σοβαρα οτι γραφουμε(δεν μπορει τα παντα να ηταν χαλια στην ΕΡΤ...).
    Οσο για το φεστιβαλ Θεσσαλονικης νομιζω οτι εγιναν μεγαλες προσπαθειες ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗΣ του ΑΛΛΑ μαλλον δεν τραβαει...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 9.17
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΤΩΝ ΜΠΑΣΚΙΝΩΝ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ .
    ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΥΜΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Και μια που λέμε για την ΕΡΤ... Γιατί δεν μπορείς να δεις ΕΡΤ World on-line πια? Ξέρει κανείς/μιά? Ένα καλό που υπήρχε για τους εκτός Ελλάδος σταμάτησε. Η Eurovision πάντως καλά κρατεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. klangizon
    24 Οκτώβριος 2008 10:35 μμ

    Η διαδικασία που μπορεί κάποιος να ακολουθήσει για να ΜΗΝ πληρώνει την ΕΡΤ μέσω λογαριασμού της ΔΕΗ έχει να κάνει με την άρνηση αναγνώρισης χρέους.
    Δηλαδή: εάν κάποιος σου χρεώνει μια υπηρεσία ή ένα προϊόν που εσύ δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις ( π.χ. τηλεοπτικό πρόγραμμα) μαζί με μια υπηρεσία που αποδέχεσαι και χρησιμοποιείς (π.χ. ηλεκτρικό ρεύμα) με ένα ενιαίο τιμολόγιο, λογαριασμό ή οτιδήποτε μπορείς να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να πληρώσεις ΜΟΝΟ το δεύτερο. Σε περίπτωση που ο πιστωτής δεν δεχτεί την πληρωμή, πηγαίνεις στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ μόνο το ΠΟΣΟ της υπηρεσίας που αποδέχεσαι (ηλεκτρικό ρεύμα) και όχι το υπόλοιπο.
    Το ΤΠκΔ ενημερώνει τον πιστωτή για την κατάθεσή σας και αυτός δεν έχει πλέον δικαίωμα να απαιτεί αυτά τα χρήματα (οπότε και να σου κόψει το ρεύμα). Το υπόλοιπο ποσό ΜΠΟΡΕΙ να το διεκδικήσει δικαστικά!
    ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ «ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ» ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ. ΕΝΑ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ και ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ! ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΟΦΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΤΑΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΦΟΥΚΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. μην κοιτάς τα νούμερα μόνο από τις εκπομπές αυτές είναι μόνο για τους διαφημιστές ας πούμε αλλά τι ξοδεύεται για αυτές τις υπερπαραγωγές πιοί τρώνε με χρυσά κουτάλια πιοί κοιμούνται σε σουίτες στα ταξίδια γιατί όλα αυτά τα πληρώνουμε εμείς όλα μέσα στην ερτ είναι ερήπια απο τοίχους πατώματα μηχανίματα εκτος από την ψυφιακή που είναι καινούργια αλλά ακόμα δεν ξέρουμε αν κάνουν γι αυτή την δουλειά ή και αυτά σε λίγο καιρό θα χαλάνε θα κολάνε στον αέρα και άλλα προβλήματα δηλαδή μήπως αγόρασαν νέα μηχανίματα αλλά παλιάς γενιάς ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση