GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Αγροτική Τράπεζα απαντά...

«Είναι ψευδή και μπορούν να δημιουργήσουν αδικαιολόγητη ανησυχία τα περί "κατάρρευσης" της Τράπεζας» . . Από τον πληρεξούσιο δικηγ...

«Είναι ψευδή και μπορούν να δημιουργήσουν αδικαιολόγητη ανησυχία τα περί "κατάρρευσης" της Τράπεζας».
.
Από τον πληρεξούσιο δικηγόρο της ανώνυμης τραπεζικής εταιρείας με την επωνυμία «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» και το διακριτικό τίτλο «ATEbank», Ηλία Μπέτση, λάβαμε το ακόλουθο e-mail:
"ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Στην ιστοσελίδα σας καταχωρήθηκε – αναρτήθηκε σήμερα 31-10-2008 ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμα με τίτλο «Υπό ‘κατάρρευση’ και η Αγροτική Τράπεζα……. μαζί με την Εθνική και το ταχυδρομικό ταμιευτήριο….», το οποίο ‘διανθίζεται’ με φωτογραφία του Διοικητή και καταστήματος της τράπεζάς μας.
Τόσο ο τίτλος όσο και το περιεχόμενο της παραπάνω καταχώρησης είναι τελείως ψευδή και προσβάλλουν βάναυσα τη φήμη και πελατεία της τράπεζάς μας και μπορούν να δημιουργήσουν αδικαιολόγητη ανησυχία τόσο στο επενδυτικό κοινό όσο και στους συναλλασσόμενους με αυτήν και μάλιστα μεσούσης της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης.
Η τράπεζά μας επιφυλάσσεται να ασκήσει όλα τα δικαιώματά της προς προστασία των συμφερόντων της εναντίον σας καθώς και κατά παντός υπευθύνου για την όλως κακόβουλη και συκοφαντική καταχώρηση και σας προσκαλεί άμεσα:
(α) να αφαιρέσετε από την ιστοσελίδα σας το πιο πάνω κακόβουλο και συκοφαντικό δημοσίευμα και
(β) να καταχωρίσετε για χρονικό διάστημα τουλάχιστον πέντε ημερών από σήμερα στο ίδιο μέρος αυτούσια την παρούσα δήλωση και πρόκλησή μας.
Τέλος, σας δηλώνουμε ότι κοινοποιούμε την παρούσα καταγγέλλοντας συγχρόνως την κακόβουλη ως άνω ενέργειά σας στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ζητώντας την αποκάλυψη των «γνωστών –αγνώστων» υπευθύνων με σκοπό τη παραδειγματική τιμωρία τους. Με τη ρητή επιφύλαξη κάθε δικαιώματός μας".

------------------------------------------------

18 σχόλια

  1. giati kyrie ypeythine tis agrotikis psemata eine oti katereyse i metoxi sas psemata eine oti anevasan tous mistous stous dikites sas tora zitate kai ta resta tora ti meni se kanenan taleporo agroti me ta panotokia na pesete kante plistiriasmous alites kai pes tou sfakianaki na vri ta ixni mou tromaxa poli
    me timi enas apo tin skopelo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα blogs δεν είναι εφημερίδες για να μας στέλνετε επίσημες διαψεύσεις και γελοίες απειλές. Είναι χωροι προσωπικής γνώμης, έκφρασης πεποιθήσεων και διαβούλευσης πολιτών. Μάθετε τα νεα μέσα, ή ακόμα καλύτερα αδειάστε μας τη γωνιά. Ψηφιακά αναλφάβητοι δικηγορίσκοι!

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΑΝΑΓΚΗ.

    ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΚΑΤΑ, ΜΑΣ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΛΑΣΠΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΕΤΕ KAI ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟΠΑΝΩ.

    ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσεξτε γιατι την τελευταια φορα που το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ζητησε τα ΙΡ των σχολιαστων του press-gr, οταν διαπιστωθηκε οτι ηταν απο το κτιριο του Κοινοβουλιου σταματησαν οι ερευνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ PRESS ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ BLOG ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΦΙΡΜΕΣ
    Ε ΚΑΛΑ
    ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ?
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ?
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ?
    ΜΗΠΩΣ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ Η ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΑΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ? ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΔΕΣΤΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΗΚΟΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΒΓΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αξιότημε κ. Μπέτση ,
    Μιας καί ανοίξατε το θέμα με την επιστολή σας μήπως μπορείτε να με ενημερώσετε για ποιό λόγο η Αγροτικη Τράπεζα ,αλλά καί οι υπόλοιπες δέχονται το μερίδιο τους απο τα 28 δισ . ???
    Μπορείτε να μου πείτε αν με δεδομένη την αποδοχή της Κρατικής οικονομικής ενίσχυσης από την Τράπεζα που εκπροσωπείτε ,μπορείτε να υποστηρίξετε ενώπιον οιουδήποτε Δικαστηρίου ότι η δημοσίευση είναι συκοφαντική ????
    Θα σας πρότεινα πρώτον , να μας απαντήσετε στα ερωτήματα αυτα και δεύτερον αντι να προσπαθείτε να αποδείξετε το αναπόδεικτο με απειλητικά εξωδικα ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ,σαν Τράπεζα , το μερίδιο που σας αντιστοιχεί απο τα 28 δις .
    Πιστεύω οτί δεν υπάρχει καλλύτερη απόδειξη οτί το δημοσίευμα είναι συκοφαντικό .
    ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αξιότημε κ. Μπέτση ,
    Μιας καί ανοίξατε το θέμα με την επιστολή σας μήπως μπορείτε να με ενημερώσετε για ποιό λόγο η Αγροτικη Τράπεζα ,αλλά καί οι υπόλοιπες δέχονται το μερίδιο τους απο τα 28 δισ . ???
    Μπορείτε να μου πείτε αν με δεδομένη την αποδοχή της Κρατικής οικονομικής ενίσχυσης από την Τράπεζα που εκπροσωπείτε ,μπορείτε να υποστηρίξετε ενώπιον οιουδήποτε Δικαστηρίου ότι η δημοσίευση είναι συκοφαντική ????
    Θα σας πρότεινα πρώτον , να μας απαντήσετε στα ερωτήματα αυτα και δεύτερον αντι να προσπαθείτε να αποδείξετε το αναπόδεικτο με απειλητικά εξωδικα ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ,σαν Τράπεζα , το μερίδιο που σας αντιστοιχεί απο τα 28 δις .
    Πιστεύω οτί δεν υπάρχει καλλύτερη απόδειξη οτί το δημοσίευμα είναι συκοφαντικό .
    ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κυριε Ηλια Μπετση:
    γιατι σκας;
    Δεν καταλαβες ότι εδω το πρεςς ειναι ενα ΔΗΜΑΓΩ ΓΙΚΟ και ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ(!!) άρα ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ηλεκτρονικο μέσο;!
    Το λεει και ο τιτλος!!
    Ολοι που γραφουν εδω μεσα ειναι ανωνυμοι μαλακες και γραφουν για την "πλακα" τους.
    Τα παντα ειναι ανευθυνα και μαλακισμενα!
    Γι αυτο μη δινεις σημασια!!
    Διαβαζε, χαλαρωνε, ριξε κανενα γελακι και ας το πρεςς να γαμιεται !!

    Πρωτος-πρωτος απαντησε αυτη η κουραδα μπλουμερς/φουφουλας!
    Ξέρεις τι μαλακισμενο ον ειναι οι φουφουλες;!
    Ε, τοτε τιποτα δεν ξερεις.
    Εδω στο πρεςς σκατα μονο θα βρεις
    απο τους "εκδοτες"
    εως τον τελευταιο...


    Αντε γεια

    ΑΘΗΝΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πονηρό το κόλπο της ΑΤΕ: ο μόνος τρόπος να εγκυροποιηθούν τα blog σαν μαζικά μέσα ενημέρωσης (και συνεπώς να φέρουν νομική ευθύνη) είναι να αναγνωρίζονται ως τέτοια από τράπεζες, φορείς, υπουργεία και κυβερνήσεις. Από τότε που ο Μάκης, ο Λάκης και ο Κακαουνάκης άρχισαν να ξεβάφουν και να ξεφτίζουν, τα blog είναι οι νέοι επίδοξοι βάρβαροι στην Ελλάδα και υποψήφιοι να αποτελέσουν το όχημα για την άσκηση της πέμπτης εξουσίας.

    Χαιρετίζω την ενέργεια της ΑΤΕ, διότι επιτέλους θα οδηγήσει το τρένο της Πληροφορικής στην Ελλάδα πίσω εκεί που ανήκει. Τα blogs και οι μηνύσεις εναντίον τους θα μετατρέψουν την ενημέρωση (και την εννύχτωση) "από αραμπάν εις σύγχρονον αυτοκίνητον όχημα", που έλεγε και ο Προφήτης.

    Η αντίληψη του εγγονού είναι πως ό,τι βρίσκει στο διαδίκτυο είναι αληθές. Ο πατέρας του πίστευε πως ό,τι είναι τυπωμένο στο χαρτί (κυρίως το κίτρινο) αποτελεί έγκυρη γνώση. Η γιαγιά του πίστευε στην Σύνοψη. Ελπίζω οι φοιτητές μας να διαβάζουν κριτικά και τα τρία.

    Ίσως αργήσω να σας πείσω, αλλά τελικά θα συμφωνήσετε ότι η πραγματικότητα (για την ακρίβεια η εικόνα της πραγματικότητας και κυρίως η εικόνα αυτής της εικόνας) οικοδομείται από τον Λόγο. Η 'προσωπική γνώμη, έκφραση πεποιθήσεων και διαβούλευση πολιτών' παύει να είναι ανθρώπινο δικαίωμα μόλις ο Λόγος γίνει χαρτί ή κώδικας html.

    Δυστυχώς η ΑΤΕ έχει δίκηο και το press-gr άδικο: η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην πραγματικότητα και την φαντασία ήταν πάντοτε θέμα εξουσίας και πλειοψηφίας. Την αγωγή (που κρυφά λαχταράτε να σας κάνουν) θα την χάσετε. Με άλλα λόγια: ο ελέφαντας πρέπει να πληρώσει απλά επειδή γεννήθηκε ελέφαντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα κωλομεγλυφάτα που κάνουν οι μεγαλοτραπεζίτες με τα παραδοσιακά, πουλημένα ΜΜΕ, προφανώς εδώ δεν πιάνουν κι έτσι αρχίσανε τις απειλές ε; Κάποιος όμως να πει του δικηγοράκου πού πρέπει να βάλει την κοινοποίηση, αφού κακούργημα δεν υφίσταται και άρα η δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος δεν μπορεί να κάνει τίποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αξιότιμε κ. Ηλία Μπέτση,

    Μετά την ανάγνωση της επιστολής σας θα ήθελα να ακούσω τις απαντήσεις σας στα κάτωθι

    α. Θεωρείτε συκοφαντικό ένα δημοσίευμα που αφορά τήν Τράπεζα που εκπροσωπείτε ??? Αν ναι γιατί η Τραπεζά σας , που είναι υγιέστατη καί Οικονομικά εύρωστη ,κατά τα γραφόμενα σας ,αποδέχετε το μερίδιο που της αντιστοιχεί απο τα 28 δισ ???

    β. Θεωρείτε ότι με δεδόμενη την Οικονομική κρίση καί τήν εσπευσμένη παροχή Οικονομικής ενίσχυσης ,από την Κυβέρνηση ,αλλά καί τήν αποδοχή αυτής απο ΟΛΕΣ τις Τράπεζες , θα μπορούσατε να στηρίξετε ώς συκοφαντικά οποιαδηποτε δημοσιεύματα αναφέρουν Οικονομικές δυσχέριες Τραπεζών , ενώπιον οιουδήποτε Δικαστηρίου ????

    Έχετε επιχειρήματα ???? Κάντε το
    Θέλετε να μας αποδείξετε τα γραφόμενα σας και να εισπράξετε την συγνώμη όλων μας ??? Δεν έχετε Οικονομικό πρόβλημα σαν Τράπεζα ???? ΔΕΚΤΟΝ
    Τότε κύριοι της Αγροτικής η όποιας άλλης ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ για να μπορείτε να διαψεύδετε , για να μπορείτε να απειλείτε , για να μπορείτε να εισπράξετε τον σεβασμό μας ως προς τα δημοσιεύματα μας .
    Αναμένω τις απαντήσεις σας κ. Ηλία Μπέτση έστω καί Δικαστικές μιάς και θείξαμε την Οικονομική ευρωστία της ΑΤΕ.

    Μετα τιμής

    Παππάς Μιχάλης
    Mannheim Germany

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να ξέρετε πάντως πως αν η αγροτική καταρρεύσει σύντομα, αυτή η δημοσίευση/απάντηση θα αποτελεί τεκμήριο απιστίας προς τους μετόχους. Νομιμοποιήσατε μόλις τη χρήση αυτή του μπλογκ απο μόνοι σας, μπράβο βρε! Μήπως είστε και γκόλντεν μπόυς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΓΣ

    "[...] Παρόντες δήλωσαν μέτοχοι εκπροσωπούντες 4.110 μετοχές, ήτοι ποσοστό 0,007% του μετοχικού κεφαλαίου.

    5. Επικυρώθηκε η εκλογή των κ.κ. Απόστολου Χατζηαντωνίου, Γεωργίου Βελέντζα και Δημήτριου Κυριακόπουλου ως νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, σε αντικατάσταση και για το υπόλοιπο της θητείας των παραιτηθέντων κ.κ. Ηλία Μπέτση, Ιωάννη Τσιγκουνάκη και Νικόλαου Παππά αντίστοιχα.

    Ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού [...]"


    ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΧΑΑ, ΕΔΩ


    Το ερώτημα αυτονόητο, ποιον εκπροσωπεί ο εκβιαστής με τις απειλές του εναντίον του μπλογκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  15. ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ !!!

    (12-9-2008)

    Θαυμάστε τους χρυσούς επαίτες, τα golden beggars με τα εμετικά hand-outs στον προυπολογισμό για λόγους επιβίωσης.

    ...και φυσικά 0.5% μπόνους μαλακίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 10% του ΑΕΠ ενίσχυση στους ανίκανους και αλήτες για να μας απειλούν.

    Ε ρε εξάρχεια που σας χρειάζονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑ ΚΙ ΑΝ ΑΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΙΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ.
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ,ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΠΟΥΚΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ
    ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΚΩΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ.ΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΘΙΓΜΕΝΟΙ,ΠΑΛΙΟΧΑΜΟΥΡΕΣ....ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ...ΣΑΠΙΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ Κ.ΜΠΕΤΣΗ ΤΙ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΝΗ?ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *