GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρελαύνοντας...

.

.

16 σχόλια

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.

    1. ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΔΕ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΦΑΚΕΛΟ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΧΡΗΣΗ.
    2. ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΙΑ ΜΕ ΜΗΚΟΣ ΕΩΣ 1 ΕΚΑΤΟΣΤΟ. ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΔΥΟ ΚΟΤΣΙΔΕΣ.
    3. ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΠΛΕ ΠΟΔΙΕΣ ΜΕ ΑΣΠΡΟ ΔΕΝΤΕΛΩΤΟ ΓΙΑΚΑ.
    4. ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΟΡΟΥΝ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΥΤΗ. ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ (ΟΠΩΣ ΠΧ ΣΤΙΣ ΘΗΛΕΣ).
    5. ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΓΚΕΪ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΝΗΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.
    6. ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ 40. ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΛΑΩΝ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ, ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΕΤΑΞΑ. ΤΟ ΟΧΙ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΞΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΗΔΙΕΣ ΠΕΡΙ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΕΛΕΙΨΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε αφήστε τις παρελάσεις και δείτε τον Εφραίμ (στο κάτω μέρος της σελίδας) που ζητάει και ταρέστα και θέλει να πάει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια...

    Αντιλαμβάνεται κανεις τι συνέπειες μπορεί να έχει αυτή η κίνηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεξιοί σας πηδάει ο δικος σας ο τύπος, α ρε πούστη χοντρε κανένας σε σε θέλει πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 28 Οκτώβριος 2008 11:24 πμ

    7. Oι παρελαύνοντες μπροστά από τους επισημους να κραυγάζουν Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία κοπέλα αλλά και πτυχίο να έχει με την ανεργία που θα υπάρχει , τη βλέπω να κάνει βίζιτες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 12:40 μμ

    ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΟΣ ,ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΚΕΝΩΣΕΙΣ ,ΟΠΩΣ ΕΣΥ .

    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ,Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ,ΣΟΥ ΕΦΤΕΞΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΣΑ ΒΑΝΑΥΣΑ ?

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ , ΑΠΟΒΛΗΤΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Τσιάνο, γαμπρός του Μουσολίνι, δεύτερος στη φασιστική ιεραρχία και υπουργός Εξωτερικών, την 4η Δεκεμβρίου 1940, σημείωνε στο Ημερολόγιο του:



    "Ο Sorice τηλεφωνεί νωρίς ότι χάσαμε το Πόγραδετς και ότι οι Έλληνες διέσπασαν τις γραμμές μας. Έπειτα αναγγέλλει ότι ο Soddu σχημάτισε τη γνώμη ότι "κάθε στρατιωτική δράσις έχει γίνει αδύνατη και ότι η κατάστασις πρέπει να λυθή με πολιτική παρέμβαση ". Ο Μουσσολίνι με κάλεσε στο Παλάτσο Βενέτσια. Ποτέ δεν τον είδα τόσο καταβεβλημένο. Μου λέγει: "Εν τοιαύτη περιπτώσει δεν γίνεται πια τίποτε. Είναι παράλογο και γελοίο, αλλά έτσι είναι. Πρέπει να ζητήσουμε ανακωχή με τη μεσολάβηση του Χίτλερ". Αδύνατο. Ο πρώτος όρος που θα θέσουν οι Έλληνες θα είναι η προσωπική εγγύησις του Φύρερ ότι δεν θα επιχειρηθή πλέον τίποτα εναντίον τους. Παρά να τηλεφωνήσω στον Ρίμπεντροπ, προτιμώ να τινάζω τα μυαλά μου στον αέρα. Μα φτάσαμε πράγματι στην πανωλεθρία; Μήπως ο αρχιστράτηγος πέταζε τα όπλα πριν από τους στρατιώτες; Δεν είμαι εις θέσιν να δώσω συμβουλές στα στρατιωτικά, αλλά λογικώς αν η ήττα δεν είναι ακόμη πλήρης, μου φαίνεται ότι με τη Στρατιά Τζελόζο θα ήταν δυνατόν να σχηματίσουμε ένα προγεφύρωμα στον Αυλώνα και, με καινούργιες δυνάμεις, μια γραμμή αμύνης στο Σκούμπη. Αυτό που έχει σημασία, σήμερα, είναι να ανθέξουμε και να κρατηθούμε στην Αλβανία. Ο χρόνος θα δώση τη νίκη, αν όμως υποχωρήσουμε, είναι το τέλος.

    Ο Μουσσολίνι με ακούει και αποφασίζει να κάνη μια τελευταία απόπειρα. Στέλνει τον Καβαλέρο επί τόπου. Ύστερα, πάνω σε μια καινούργια κρίση αποκαρδιώσεως, μου λέγει: "Κάθε άνθρωπος διαπράττει στη ζωή του ένα μοιραίο λάθος. Και το διέπραζα και εγώ, δίνοντας πίστη σ' αυτά που μούλεγε ο στρατηγός Βισκόντι Πράσκα. Μα πώς να μην την πάθω, όταν ο άνθρωπος αυτός φαινόταν τόσο σίγουρος για τον εαυτό του και όταν όλοι οι συντελεσταί της επιχειρήσεως εγγυόνταν την επιτυχία της; Το ανθρώπινο υλικό, με το οποίο δουλεύω, είναι άχρηστο και δεν αξίζει τίποτα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΕΦΡΑΙΜ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΙΟΣ !!!
    ΑΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ...
    ΚΥΠΡΙΟΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΚΥΠΡΙΟΣ
    ΑΣ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τα'παμε ο Εφράιμ είναι πράκτορας αποσταθεροποιησεις .....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ:

    8. ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΕ ΕΝΤΟΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΧΡΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ. ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ.

    9. ΟΣΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΕ ΕΜΦΑΝΗ ΣΗΜΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ. ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑΤΟΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑ (ΣΤΑΥΡΟ, ΣΗΜΑΙΑ ΚΤΛ)

    10. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ, ΡΟΛΟΓΙΑ, ΑΛΥΣΙΔΙΤΣΕΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΔΕΝΕΣ ΜΕ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΡΕΠΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ. ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΔΕΝΕΣ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΠΟΣΚΟΙΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να καταργηθούν οι παρελάσεις των μαθητών. Απ' ότι ενθυμούμαι τα φασιστικά καθεστώτα έχουν εκλείψει (υποτίθεται) στον πολιτισμένο κόσμο.
    Ούτε και οι μαθητές δεν ξέρουν γιατί παρελαύνουν. Εξ ου και το κλασσικό νυφοπάζαρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΟΣΟΥΣ ΒΛΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΑΕΛΑΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 2:34 μμ


    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΑΜΕΣΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν οι παρελασεις ειναι οπως εδω http://www.forthnet.gr/templates/newsPosting.aspx?p=194025 τοτε εγω ειμαι υπερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ ΑΣ ΤΑΚΟΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ. ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΑΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΥΘΜΕΝΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *