GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάρηκαν με τον Βγενόπουλο...

. ...η Κατσέλη και ο Δραγασάκης . . Δύο τουλάχιστον, πρωτοκλασσάτα στελέχη της αντιπολίτευσης δεν έκρυβαν σε συζητήσεις τους την ικανοποίησ...

.
...η Κατσέλη και ο Δραγασάκης
. .
Δύο τουλάχιστον, πρωτοκλασσάτα στελέχη της αντιπολίτευσης δεν έκρυβαν σε συζητήσεις τους την ικανοποίησή τους για τις σκληρές δηλώσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου εναντίον του νομοσχεδίου για τα 28 δισ. ευρώ στις Τράπεζες: Η Λούκα Κατσέλη από το ΠΑΣΟΚ και ο Γιάννης Δραγασάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κοινοβουλευτικός
--------------------

22 σχόλια

  1. ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΔΕΞΙΟΙ
    ΚΑΠΟΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΤΕ
    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ,
    ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ,
    ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ!!!

    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ
    ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ
    ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ
    ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ!!!
    ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tα κεφάλαια με τα οποία βοηθούν οι κυβερνήσεις τις τράπεζες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, είναι απλά δάνεια που παίρνει το κράτος, εκδίδοντας ομόλογα.
    Και πώς θα μπορούσαν να υπάρχουν αυτά τα χρήματα αφού έτσι και αλλιώς πάνω από το 90% των προύπολογισμών όλων των χωρών του κόσμου είναι ελλειμματικοί (δηλαδή τα έξοδα είναι περισσότερα από τα έσοδα).
    Για να το καταλάβεις, ΦΑΝΤΆΣΟΥ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΟΔΑ, δανείζεται από την τράπεζα για να ζήσει.
    ΕΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ (ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΞΟΔΟ) η οικογένεια δεν φαληρίζει, ΑΠΛΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ.
    Άρα αυτά που λένε οι διάφορες Πατσαβουροτυπίες ότι ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΑ (που κρυβόταν τόσο καιρό τόσο πολύ χρήμα) είναι η μεγαλύτερη αρλούμπα που μπορεί να πεί κάποιος, αφού απλά θα δανειστούν περισσότερα τα κράτη, εκδίδοντας νέα ομόλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε το σοβαροφανή τον Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
    Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;
    ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιλάνε για πισωγλέντι αυτοί που έχουν στην Κεντρική τους Επιτροπή το Γρηγοράκη (Βαλιανάτο) και τον Τακούλη (Ζαχαράτο);
    Κορίτσια, είστε για αγκαλίτσες;
    Βαλιανάτο, Ζαχαράτο, πάρτε ένα μπλέ βαρβάτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμμαχία και με το διάβολο οι πρασινοφρουροί για να ξαναπάρουν την εξουσία!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε το σοβαροφανή τον Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
    Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;
    ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κορίτσια, είστε για αγκαλίτσες;
    Βαλιανάτο, Ζαχαράτο, πάρτε ένα μπλέ βαρβάτο!

    30 Οκτώβριος 2008 12:01 μμ

    Καλα γλέιψε μου και λίγο τ'ααρχίδια όπως ο Άρης με τον Νικήτα και μην μιλάς κατάπινε!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11:58, 11:59,12:25, μην ζορίζεσαι παιδί μου θα μας πάθεις τίποτα μόνος σου είσαι δεν το κατάλαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανοιχτή χρηματοδότηση, απόλυτη εγγυοδοσία ρευστότητας χωρίς όρους ή συμμετοχή του κράτους.

    Ονλυ ιν Γκρίς!

    Είδες η μίζες; Πιάσαν τόπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΟΥΜΕ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ --ΟΧΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΗΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ .ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ?ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ?

    ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΜΗΠΩΣ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ?

    Η ΜΙΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 11:58 , 12:25
    Εσύ είσαι ο δημοκράτης!!!
    Γιατί όλοι καταλαβαίνουν ότι είσαι νεοδημοκράτης?
    -Ρουσόπουλος, Βουλγαράκης, Τσιτουρίδης, Παυλίδης, Σημαιοφορίδης, Μητσοτάκης Κυριάκος, Μπασιάκος, Δούκας κλπ Αυτοί είναι δημοκράτες, νεοδημοκράτες, λαμόγια ή όλα αυτά μαζί.
    -Χρηματιστήριο !!! Ξέρεις που βρίσκεται ο γενικός δείκτης σήμερα ?
    Τώρα τουλάχιστον ξέρεις ότι σε κυβερνά τεσσεράμιση χρόνια ο Καραμανλής ?
    -Υγεία, παιδεία, οικονομία, πάταξη ακρίβειας, απασχόληση, διαφάνεια, δημόσια έργα κλπ όλα προχωρούν σε ρυθμούς Καραμανλή.
    Μπορείς να βρείς τίποτα χειρότερο απ' αυτή την κυβέρνηση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 30 Οκτώβριος 2008 12:25 μμ



    ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΩΜΑ ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΡΕ ΟΡΝΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. sas ta elega
    mono o dr koutsoukos 8a ka8arisei
    dexioaristerous ypotaktikous!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠασοκοΝεοδημοκρατες τι έγινε με το σκάνδαλο της μονής Τοπλού?
    γιατί αυτή η άκρα του τάφου σιωπή?
    μάλλον επειδή ακολουθείτε το γνωστό "όταν τρώμε δεν μιλάμε" ε?
    επίσης τι έγινε με την Siemens?
    θα γίνει "γαργάρα" κι αυτό?
    αλλά ξέχασα τώρα είναι η σειρά της ΝΔ να πέσει στο καναβάτσο
    και έτσι σε ότι σκάνδαλο υπάρχει εμπλοκή του ΠΑΣΟΚ θα πέφτει σιωπή
    μέχρι να βγει το μαμόθρευτο ο Γιωργάκης στην εξουσία και το πάρτυ του φαγοποτίου να συνεχιστεί μέχρι να έλθει μετά η Ντόρα και δώστου και πάλι από την αρχή μέχρι να μην μείνει τίποτα όρθιο σε αυτό τον τόπο και να ξεπουληθεί αργότερα ολόκληρος στους αγγλοαμερικάνους
    με τις υγείες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΨΕΜΜΑ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΑΟ – ή τα όρια της γελοιότητας ενός συστήματος παραπληροφόρησης από κανάλια και εφημερίδες
    Προφανώς ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι τα 28 δις ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (στους ιδιοκτήτες / μετόχους τους) ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ιδιώτες ή επιχειρήσεις. Να τα πούμε απλά λοιπόν:
    ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ:
    (1)ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΛΕΦΤΑ, που είναι ιδιοκτησία των μετόχων της. Με αυτά τα λεφτά πληρώνει το προσωπικό της, τα ενοίκια, τους λογαριασμούς, κλπ. και όλο το λειτουργικό της κόστος.
    (2)ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ, που τα παίρνει από όσους δεν τα χρειάζονται άμεσα (καταθέτες, στους οποίους υπόσχεται εξασφάλιση και ένα μικρό τόκο) και τα δίνει σε όσους τα χρειάζονται (ιδιώτες, επιχειρήσεις) και η τράπεζα κερδίζει τη διαφορά του επιτοκίου που είναι και το κέρδος της.
    Στην προκείμενη περίπτωση το κράτος ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ (1) καμμίας τράπεζας, ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ (2) όποιας τράπεζας έχει υποψήφιους δανειολήπτες αλλά δεν έχει η ίδια λεφτά να τους δανείσει.
    Το Δημόσιο το κάνει μάλιστα επ'εφωλεία του γιατί από τη δανειοδότηση προς την τράπεζα θα εισπράξει 10% ετήσια, πολύ υψηλότερα από την απόδοση των ομολόγων του.
    ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΡΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ.
    Και το τελευταίο είναι το πιό σημαντικό, γιατί χωρίς δάνεια δεν μπορούν να δουλέψουν οι περισσότερες επιχειρήσεις, που εάν πέσουν έξω το οικονομικό και κοινωνικό κόστος θα είναι πολύ μεγάλο και θα κρατήσει χρόνια. Όταν μία επιχείρηση κλείσει δύσκολα ξανανοίγει.
    Να μην αναπαράγουμε λοιπόν τις μπαρούφες που λένε τα κανάλια, ο εύκολος λαικισμός δεν πρέπει να χαρακτηρίζει όσους θεωρούν τον εαυτό τους σοβαρό.
    Άς αφήσουμε το ρόλο του μπαρουφολόγου στα λογής λογής ρεμάλια της τηλεόρασης, τον Αυτιά, τον Οικονομέα, τον Καμπουράκη, τον Παπαδάκη, το Βαρεμένο, τη Μακρή και λοιπούς κομπάρσους τους συστήματος.
    Η πλάκα, μάλιστα, είναι ότι μερικοί, όπως πχ ο Καμπουράκης, είναι οικονομολόγοι, αλλά κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται, για να ειπράττουν τον παχυλό μισθό από τα καναλο-αφεντικά τους).
    Ο ορισμός της ξεφτίλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ***Η ΕΝΕΣΗ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΝΑ ΕΥΡΩΠΗ). Ο ΦΟΡΑΔΟΜΠΕΡΕΣ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ (ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ, ΚΑΤΑ 10% ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ) ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!! ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!! ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΣΤΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όπως είναι γνωστό, ο Βγενόπουλος περιμένει να γίνει κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝ για να αναλάβουν την οικονομία η Λούκα και ο Δραγασάκης. Θα δει και ο Βγενόπουλος το σοσιαλιστικό όραμά του να παίρνει σάρκα και οστά.
    Λέω μόνο, μην δούμε προηγουμένως ένα δίδυμο Βγενόπουλος-Γιάννα ή και τρίδυμο με τον Μάνο και τρίβουμε τους οφθαλμούς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανωνυμε-30 Οκτώβριος 2008 11:59 πμ

    Πολυ ταιριαστο ζευγαρι το παιδι με το καρο σακκακι με τον Ακαταλληλοτερο.
    Πολυ ταιριαστο ζευγαρι Ζαχοπουλος με τον Ακαταλληλοτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΑΡΙ.

    Η Κυβέρνηση κρύβεται πίσω από έναν άβουλο Πρωθυπουργό που βγαίνει και λέει που και που καμιά έτσι..μαγκιά, για να το παίζει ανδρας και τζάμπα μάγκας… ότι δεν ανέχεται, δεν συμβιβάζετε και και και….
    Εγώ αγαπητέ θέλω απαντήσεις για αυτά που μας καίνε σήμερα, δώστε επιτέλους μια απάντηση για όλα τα παρακάτω και τα πολλά λόγια είναι φτώχια

    1. Υπόθεση Βασικού Μετόχου ( Ιανουάριος 2005)

    2. Προσλήψεις στο ΤΤ εκτός ΑΣΕΠ (Μάιος 2005)

    3. Απαγωγές Πακιστανών (Ιούνιος 2005)

    4. Πτώση Σινούκ ( Σεπτέμβριος 2005)

    5. Υπόθεση Ρεγκούζας και κρατικές διαφημίσεις (Οκτώβριος 2005)

    6. Υπόθεση ΔΕΗ με Παλαιωκρασσά ( έφτασε τη ΔΕΗ σε όρια πτώχευσης) (Δεκέμβριος 2005)
    7. Μαρκογιαννάκης (για εισαγγελέα Αρείου Πάγου)(Ιανουάριος 2006
    8. Υποκλοπές ( Φεβρουάριος 2006)
    9. Ξυλοδαρμοί φοιτητών από την Αστυνομία στα πλαίσια καταλήψεων ( Ιούνιος 2006)
    10. Υπόθεση Ζαρντινιέρα – Θεσσαλονίκη ( Σεπτέμβριος 2006)

    11. Υπόθεση εξαγοράς Γερμανού από ΟΤΕ ( Δεκέμβριος 2006)
    12. Ομόλογα (Μάρτιος 2007)
    13. Πυρκαγιά της Πάρνηθας (Ιούνιος 2007)
    14. Ολοκαύτωμα της Πελοποννήσου και της Πάρνηθας ( Αύγουστος 2007)

    15. Υπόθεση Αλογοσκούφη – Προεκλογικά χρέη προς τον επιχειρηματία Βασίλη Μπρέκου.
    16. Υπόθεση Μαγγίνα ( Δεκέμβριος 2007)

    17. Υπόθεση Ζαχόπουλου ( Ιανουάριος 2008)

    18. Υπόθεση Κουκοδήμου ( Φεβρουάριος 2008)

    19. Αυθαίρετο Σουφλιά ( Απρίλιος 2008)

    20. Ηλιέλαιο ( Απρίλιος 2008)

    21. Εξαγορά ΟΤΕ από DT

    22. Ελληνικά λιμάνια στα χέρια κινέζων.

    23. Νοθεία στη ψηφοφορία της Βουλής ( Μάιος 2008)

    24. Κυριάκος Μητσοτάκης και Σκάνδαλο Siemens ( Ιούνιος 2008)

    25. Αποπομπή Ζορμπά ( Ιούλιος 2008)

    26. Σκάνδαλο ΟΣΕ ( Ιούλιος 2008)

    27 Υπόθεση Παυλίδη ( άγονες γραμμές ) (Αύγουστος 2008)

    28. Αναγνώριση των ιδιωτικών Κολεγίων ( Συνταγματικό σκάνδαλο) (Αύγουστος 2008)

    29. ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του
    ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ( ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008)
    30. Η νηπιαγωγος που πηρε PhD πριν παρει πτυχιο Ιατρικης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

    30 Οκτώβριος 2008 12:25 μμ



    ΑΝΤΕ ΠΕΘΑΝΕ ΡΕ ΒΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΡΩΝΕΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ "ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ".
    ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΝΤΙΜΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΕΤΣΙ ΟΙ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ" ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΕΦΗΥΡΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ "ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ" ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΘΕΙ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ 0,5. ΕΦΗΥΡΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΚΑΝΕΝΑ".
    ΚΥΡΙΟΙ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ" ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!! ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ.
    ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ-ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ!!
    Η ΒΑΣΤΙΛΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ" ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΑ "ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ". ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!! ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ "ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ "ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ" ΕΝΩ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ!!!!
    ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΜΜΑΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ "ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ".
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΙΚΗΣΕ.
    ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΕΡΓΑΤΕΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΔΙΑΝΟΥΜΕΝΟΙ, ΣΤΗΡΙΧΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ "ΤΡΙΤΟΥΣ" ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΔΕΞΙΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ.
    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.
    ΛΑΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!
    Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προφανώς ο Βγενόπουλος κράζει τώρα και οδύρεται υπέρ της αλήθειας διότι κατέχει ίσως την μοναδική μεγαλη τράπεζα που δεν πρόκειται (με τα σημερινά δεδομένα) να στηριχθεί από το κράτος. Και φυσικά αυτό δεν γίνεται διότι η Marfin είναι επενδυτική τράπεζα και όχι καταναλωτική, άρα είναι πολύ ριψοκίνδυνη η στήριξή της.
    ΑΝ συμμετείχε στις "στηριζόμενες" τράπεζες θα "έκρυβε" την αλήθεια, ή όχι;
    Αυτός δεν είναι ο πρώτος ιδιώτης που ποινικοποίησε την πολιτική ζωή της χώρας μας, ή όχι; Αυτόν υποστηρίζει η Κατσέλη και o Δραγασάκης;
    ΟΥΣΤ από εδώ υποκριτές του κώλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *