GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα καρτέλ στην Ελλάδα...

. Μια ημερίδα του ΙΣΤΑΜΕ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον... . Το Ινστιτούτο Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών «Ανδρέας Παπανδρέου» (ΙΣΤΑΜΕ) διορ...

.
Μια ημερίδα του ΙΣΤΑΜΕ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον...
.
Το Ινστιτούτο Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών «Ανδρέας Παπανδρέου» (ΙΣΤΑΜΕ) διοργανώνει την Πέμπτη ημερίδα με θέμα: Τα καρτέλ στην Ελλάδα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ. Στόχος της είναι η ανάδειξη των αθέμιτων εμπορικών πρακτικών, οι οποίες υπονομεύουν την υγιή οικονομική ανάπτυξη και οδηγούν στη δραστική συρρίκνωση της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών. Κατά τη διάρκεια της επιστημονικής ημερίδας διακεκριμένοι επιστήμονες και πανεπιστημιακοί δάσκαλοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα αναφερθούν στους μηχανισμούς γέννησης των κερδοσκοπικών συμπράξεων, οι οποίες, καταχρώμενες τη δεσπόζουσα θέση τους, επιχειρούν να επιβάλλουν τους δικούς τους κανόνες στην αγορά.
Την εκδήλωση θα κλείσει με ομιλία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.
Το πρόγραμμα προβλέπει:
Θεματική Ενότητα Ι: Δομή και σύνθεση των καρτέλ. Οι εμφανείς και οι αφανείς επιπτώσεις τους στην οικονομία. Συντονισμός: Βασίλης Μουλόπουλος Δημοσιογράφος. Εισηγήσεις: Γιάννης Κατσουλάκος, Καθηγητής Οικονομίας και Αντιπρύτανης, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών“Είναι η αντιμετώπιση των Καρτέλ από την Πολιτική Ανταγωνισμού αποτελεσματική;” Ηρακλής Πολεμαρχάκης, Καθηγητής Οικονομίας, Πανεπιστήμιο Warwick.
Γιάννης Στουρνάρας, Καθηγητής Οικονομίας, Πανεπιστήμιο Αθηνών
Επιστημονικός Διευθυντής, Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών
“Στρεβλώσεις στον ανταγωνισμό και μακροοικονομικές επιπτώσεις”. Δημήτρης Μάρδας Αναπληρωτής Καθηγητής Οικονομικών Επιστημών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης “Ανταγωνισμός και πολιτικές υπέρ των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων”.
Κατερίνα Μπατζελή, Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ “Τα Καρτέλ στην Αγροτική Οικονομία, η εμπειρία στην Ελλάδα”
Θεματική Ενότητα ΙΙ: Περιπτώσεις μειωμένου ανταγωνισμού στην Ελληνική αγορά – Τρόποι αντιμετώπισης. Συντονισμός: Μόνα Παπαδάκου, Οικονομολόγος, Επιστημονικός Συνεργάτης ΙΣΤΑΜΕ. Εισηγήσεις: Γιώργος Δρίτσας, Επιχειρηματίας «Πως δραστηριοποιείται το Καρτέλ του καφέ στην Ελλάδα». Δημήτρης Πολιτόπουλος, Επιχειρηματίας «Η ολιγοπωλιακή δομή της Ελληνικής αγοράς μπύρας». Νώντας Χαλδούπης, Δημοσιογράφος, Εφημερίδα «Το Παρόν» «Οι στρεβλώσεις του ανταγωνισμού στην αγορά καυσίμων και οι επιπτώσεις τους στην οικονομία». Νίκος Λάππας, Επιστημονικός Συνεργάτης ΓΕΣΑΣΕ «Προβλήματα αγροτών από τη λειτουργία των Καρτέλ στην Ελλάδα»
Θεματική Ενότητα ΙΙ (συνέχεια): Περιπτώσεις μειωμένου ανταγωνισμού στην Ελληνική αγορά – Τρόποι αντιμετώπισης. Συντονισμός: Γιώργος Μαντέλας, Διευθυντής Σύνταξης, Εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος». Εισηγήσεις: Βασίλης Ακριτίδης, Νομικός, Διευθυντής Τμήματος Anti-Dumping, Hammonds LLP «Νέες προκλήσεις στην αντιμετώπιση των Καρτέλ στην Ελλάδα» Ευαγγελία Κεκελέκη, Γενική Γραμματέας, ΚΕΠΚΑ «Καταναλωτής και Ανταγωνισμός στην Ελλάδα». Τάκης Χριστοδουλόπουλος, Πρόεδρος, Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικών Ερευνών «Ελληνικές τράπεζες: Καρτέλ διπλής όψεως ηλικίας 80 ετών». Διονύσης Γράβαρης, Επιστημονικός Διευθυντής του ΙΜΕ / ΓΣΕΒΕΕ και Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. «Η Εμπειρία των Καρτέλ και ο Κόσμος των Μικρών Επιχειρήσεων: Αναδιανεμητικές Επιπτώσεις και Τρόποι Αντιμετώπισης»
Θεματική Ενότητα ΙΙΙ: Πολιτικές και θεσμοί για την προστασία των καταναλωτών και τη διασφάλιση του ανταγωνισμού. Συντονισμός: Απόστολος Μπαράτσης, Μέλος Δ.Σ., ΙΣΤΑΜΕ. Εισηγήσεις: Χρήστος Παπουτσής, Βουλευτής, ΠΑΣΟΚ – Πρώην Επίτροπος Ε.Ε. σε θέματα Ανάπτυξης «Υγιής ανταγωνισμός - Δημόσιο συμφέρον: Έννοιες αντικρουόμενες;» Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, Βουλευτής και Πολιτικός Εκπρόσωπος σε θέματα Ανάπτυξης, ΠΑΣΟΚ. Γιάννης Δραγασάκης, Βουλευτής, ΣΥΡΙΖΑ «Αποτελεί ο ελεύθερος ανταγωνισμός εναλλακτική πολιτική και απάντηση στο πρόβλημα των καρτέλ ή πρέπει να αναζητηθούν νέες πολιτικές στην κατεύθυνση του κοινωνικού και εργατικού ελέγχου;» Ιωάννης Καντζάς, Στέλεχος Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού, Διεύθυνση Καρτέλ «Προτάσεις αποτελεσματικής αντιμετώπισης των Καρτέλ στην Ελλάδα. Διδάγματα από την εμπειρία και πρακτική της Ευρωπαϊκής Επιτροπής»). Γιώργος Κοσμόπουλος, Πρόεδρος ΜΚΟ, “STOP CARTEL” «Η κοινωνία των πολιτών σε αναμέτρηση με τα Καρτέλ».
-------------------------------------------

14 σχόλια

  1. Δυστυχώς στη χώρα μας η αντιπολίτευση δουλεύει περισσότερο από την κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταzομαι ο Μπραβογιωργος να ξεκινησει την ομιλια του με το ανεξελεγκτο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ και στη ρυνεχεια να μας εξηγησει πως Επι ΣΗΜΙΤΗ ΤΑΠΕΡΜΑΝ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ Της δραχμης σε ευρω η Εφημεριδες απο 150 δρχ πηγαν σε 2 ευρω δηλ 680Δρχ κτλ κτλ. θα μας την κανει τη Τιμη ηΘΑ ΜΑΣ ΠΑΠΑΡΙΑΣΕΙ ΠΑΛΙ?ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΡΤΕΛ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΓΑΛΑZΙΑ?ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ?ΑΝΤΕ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φοβερή στελέχωση, εξασφαλισμένη αποτυχία. Όλοι αυτοί περιμένουν να πηδήξουν σαν μαϊμούδες σε κάποιο πόστο συμβούλου, βοηθού, καμπανοκρούστη σε υπουργείο ή οργανισμό με ένα και μοναδικό στόχο: να σώσουν την Ελλάδα... Κάντε μόνο χώρο στην Εκάλη για να φτιάξουν κι αυτοί τις βίλες τους, δεν τους κρατάει τίποτα πια στα Σούρμενα και στο Δουργούτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους να μπεί η πολιτική και να ξεφύγουμε απο το "κουτσομπολιό" που επιβάλλουν τα ΜΜΕ και ο ωχαδερφισμός της εποχής.Η θεματολογία επίκαιρη και ενδιαφέρουσα. Αν και δεν έιμαι σ'αυτον τον χώρο,τον χαιρετιζω σαν κάτι πολυ θετικο και εύχομαι καλή επιτυχία!
    Τέτοιες συζητίσεις να γίνονται ποιό συχνά και από όλους τους πολιτικούς χώρους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε ηλιθειε 12:21 πμ, αν τόρα δεν είμασταν στο ΕΥΡΩ, εσύ θα έκανες το σπίτι σου μπουρδέλλο, θα γαμνώσασταν οικογενειακά, να βγαζατε κανένα φράγκο για να ζήσετε!
    Το μνυαλό σου δυστυχώς, μεχρι εκει φτάνει και σου πρέπει η ανάλωγη απαντηση, ειναι αυτη που διαβάζεις μαλάκα, αν ξέρεις να διαβάζης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε ένα κομμάτι του στην «Ε» που αξίζει να το διαβάσετε (http://www.enet.gr….63037040), ο Τάκης Καφετζής, μέλος της συντακτικής επιτροπής του «Αντί» τα παλιά καλά χρόνια ,γράφει για την εικόνα που εμφανίζει τελευταία ο Κώστας Καραμανλής:

    Τη μια στιγμή εμφανίζεται θυμωμένος και ωρυόμενος. Φωνάζει, σχεδόν κραυγάζει, κοκκινίζει, χτυπάει το χέρι του, μιλάει με οργή για τα πάντα και κατά πάντων, εγκαλεί με το δείκτη του χεριού του και με ρητορική εισαγγελέα διάφορους ακατονόμαστους υπονομευτές εντός και εκτός της παράταξής του, απειλεί να συντρίψει ποικίλους εχθρούς σε μια σώμα προς σώμα μάχη αλλά και ζητά από τους υπουργούς του, πέντε χρόνια μετά, να παράγουν «απτό έργο»

    Την άλλη στιγμή όλη αυτή η στάση του καταρρέει, καθώς εμφανίζεται είτε να είναι όμηρος διαφόρων, παγκοίνως αγνώστων μέχρι τώρα, «ανταρτών» βουλευτών του (τα blogs ονόμασαν ήδη αυτή την κατάσταση ως «κυβέρνηση Τατούλη») ή να σύρεται στις αποφάσεις του από δύο εισαγγελείς, που αποφάσισαν να παραιτηθούν από τη διερεύνηση της υπόθεσης Βατοπεδίου και από το λειτούργημά τους συνολικά, λόγω των ασφυκτικών πολιτικών πιέσεων που τους ασκήθηκαν για να «κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο» για στελέχη της κυβέρνησης.

    Γιατί αυτά συμβαίνουν τώρα στον κ. Καραμανλή και δεν είχαν συμβεί (τόσο έντονα, τουλάχιστον) πιο πριν; Γιατί συμπεριφέρεται με αυταρχισμό αρχηγού σέκτας, όταν πριν εμφανιζόταν (έστω, εμφανιζόταν…) ως ηγεμών; Γιατί αυτός ο αρχηγός κατηγορείται ότι καλύπτει υπουργούς που σε λίγες μέρες καταπίπτουν; Γιατί του καταλογίζεται έλλειμμα ηγεσίας που το αναπληρώνει με «μαγκιές»; Γιατί αποσύρεται σε στιγμές κρίσης του; Γιατί δεν εμφανίζεται στη Βουλή να στηρίξει τη δική του πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το θέμα της Μονής Βατοπεδίου; Γιατί του ζητούν οι επιφανείς του «πρωτοβουλίες» (άσκηση εξουσιαστικής ευχέρειας, δηλαδή) κι εκείνος λέει «δεν είναι χρόνος ακόμα;» Πόσο ικανός μπορεί να είναι προκειμένου να αποφασίσει για τον χρόνο που πρέπει να πάρει αυτές τις πρωτοβουλίες;Πόση δύναμη έχει, δηλαδή, για να επιβεβαιώσει ότι εξακολουθεί να διαθέτει το momentum της πολιτικής εξουσίας, της οποίας, τυπικά τουλάχιστον, προΐσταται; Πόσο έχει τη δύναμη να αντιμετωπίσει αιφνίδιες παραιτήσεις δικαστικών, ψυχοτροπισμούς βουλευτών του, συμπεριφορές και πράξεις «δικών του» ανθρώπων και κύκλων που φαντασιώθηκαν ρόλο στρατηγού ενώ, θεσμικά, είναι απλοί λοχίες; - νεόπλουτοι ή αυθαίρετοι οικιστές, κρατικοί λειτουργοί ή πολιτικοί, μικρή σημασία έχει.

    Πόσο πρωθυπουργός είναι, τελικά, ο Κ. Καραμανλής; Σε ποιο βαθμό μπορεί να ασκήσει την εξουσία της ύπατης θεσμικής θέσης του απέναντι σε ηθικά ή ταξικά εκτεθειμένους υπουργούς του; Πόσο μπορεί να μην επιτρέπει σε άλλους να οικειοποιούνται τον εξουσιαστικό του ρόλο, μιλώντας στο όνομά του; Πόσο μπορεί να πείσει ότι «δεν ήξερε», όταν δικαστικοί λειτουργοί ακυρώνουν αρχές του κράτος δικαίου; Πόσο πειστικά υπηρετεί αυτό που, με ανεβασμένη την πίεσή του, διεκδικεί, μόνος αυτός, να εκπροσωπεί ως δημόσιο συμφέρον, ως πατρίδα, και τα τοιαύτα; Γιατί κάθε τόσο, τώρα τελευταία, διαλαλεί την αυτονομία του απέναντι σε άλλα «κέντρα» ισχύος; Αυτονόητο δεν θα έπρεπε να είναι; Γιατί το κάνει θέμα, αυτοϋπονομεύοντας τη θέση του ως ηγέτης κράτους, με «νωπή» μάλιστα λαϊκή εντολή; Γιατί δείχνει να «ροκανίζει χρόνο», παραβιάζοντας στοιχειώδεις κανόνες του δημοκρατικού παιχνιδιού, κάθε φορά που αντιμετωπίζει μια δική του κρίση;

    Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα θα μπορούσε να είναι πολλές, όσες και τα πεδία στα οποία αναφέρονται όλα τα παραπάνω. Όμως υπάρχει μία κοινή και δεσπόζουσα ερμηνευτική συνισταμένη σε όλα αυτά τα επιφαινόμενα συμπεριφοράς της σημερινής εξουσίας και του επικεφαλής της: είναι η στιγμή όπου το μοντέλο εξουσίας το οποίο εγκαθίδρυσε η «νέα διακυβέρνηση» αρχίζει να εκμετρά το ζην του, παράγοντας μία συνολική κρίση πολιτικής, δημόσιων πολιτικών και θεσμών, μία κρίση στην οποία «κεφαλαιοποιούνται» οι επιμέρους κρίσεις διακυβέρνησης και πολιτικής ηθικής που σημάδεψαν την τελευταία πενταετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. -Κώστα, γιατί δεν φωνάζεις τους Νταβατζήδες, να τους κάνεις το τραπέζι στου Μπαιρακτάρη;

    απο τον Βασίλη Μπόνιο

    -Ακου αγαπητέ Κώστα, πως θα βγεις απο το αδιέξοδο.
    Κατ αρχήν χαλάρωσε. Δεν χρειάζεται να είσαι τόσο σφιχτός και τσαμπουκαλεμένος, όσο εμφανίζεσαι το τελευταίο καιρό. Δεν υπάρχει λόγος να δηλώνεις ισχυρός και πως δεν φοβάσαι τίποτα και μετά να το βάζεις στα πόδια-όπως με τη Προανακριτική.
    Η ζωή αγαπητέ Κώστα είναι μικρή, έτσι κι αλλιώς και χρειάζεται ανάμεσα στ αλλα και αυτοσαρκασμό-είναι χαρακτηριστικό των ξεχωριστών ανθρώπων.
    Σου προτείνω λοιπόν να καλέσεις στου Μπαιρακτάρη, τους γνωστούς Νταβατζήδες και να τους κάνεις το τραπέζι. Εννοείτε οτι θα καλέσεις και τις κάμερες για να καταγράψουν το γεγονός.
    (Φυσικά μην εκπλαγείς αν οι καλεσμένοι σου φέρουν μαζί και τον πακιστανό δοκιμαστή τους για να τσεκάρει με αυτοθυσία τα φαγητά και το κρασί-με εννοείς...)
    Στη διάρκεια της βραδιάς θα γνωριστείτε καλύτερα, όλο και κάτι θα μάθεις απο τα μπαρουτοκαπνισμένα βουβάλια της ζωής, εσυ ο άπειρος.
    Εαν μάλιστα εκείνο το βράδι στου Μπαιρακτάρη, φώναζες τους Νταβατζήδες αντί τους ανόητους βουλευτές σου κερδισμένος θάβγαινες.
    Δεν έχεις ακούσει παλληκάρι μου, ότι τους εχθρούς πρέπει να τους έχεις απο κοντά;
    Πλούσιος σε γνώση και εμπειρία ζωής, θα βγαινες απο ένα τέτοιο νταλαβέρι.
    Θα μπορούσες να τους κοιτάξεις στα μάτια, να τους μετρήσεις και να σε μετρήσουν.
    Είμαι σίγουρος ότι οι επιλογές σου θα ήταν διαφορετικές μετά από ένα τέτοιο ραντεβού-εσυ θα έβαζες μόνο την προυπόθεση να μην λείψει κανείς τους.
    Αλλά και τώρα δεν είναι αργά-μια και το παιγνίδι του τσαμπουκά και τις εντυπώσεις τις έχεις χάσει. Αντι να τους προσκυνάς έναν-έναν καθ υπόδειξη των μεγαλουπουργών σου που έχουν αναλάβει το ρόλο νταντάδων σου, ζήτα να τους δεις όλους μαζί και βάλε τους κανόνες.
    Με το να βλέπεις έναν-έναν και τα ραντεβού σου στο Μαξίμου, που είναι σκέτο σουρωτήρι, να γίνονται "παραπολιτικά" στις εφημερίδες, γελάει ο κόσμος και να σε περνάει για Δον Κιχώτη.
    Βρες το θάρρος και κανόνισε μια συνάντηση, δίχως τα κρυφά μιξοραντεβού.
    Δες τους και χρησιμοποίησε την όποια σοφία διαθέτεις για να βγει απ αυτό το ραντεβού ωφελημένος και ο τόπος.
    Σου προτείνω να τους κάνεις το τραπέζι στου Μπαιρακτάρη, σε μια ένδειξη αυτοσαρκασμού.
    Εσύ τι λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επιμένω ότι εκεί στά κεντρικά τού μαγαζιού, έχετε γεμίσει από μαμμόθρεφτους ντόκτορες, μέ αντίληψη καί γνώση ενός κοκκόρου :

    Είναι τεράστια ουσιαστική, αλλά καί επικοινωνιακή ΥΒΡΙΣ, πάντοτε, αλλά ιδιαιτέρως σ'αυτήν τήν χρονική συγκυρία, νά βγάζετε ανοιχτά στήν κοινωνίς όλα τά GOLDEN BOYS & SILVER GIRLS σας, νά αρλουμπολογούν επί πάσης ανούσιας θεωρητικολογίας.

    Είσθε πολιτικώς ανεπαρκείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. INTERAMERICAN : 2+1 διώξεις για τον Δ. Κοντομηνά Εκτύπωση E-mail
    29.10.08
    kontominas.jpgΤην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά και άλλων μελών του ΔΣ της Interamerican International την περίοδο της προεδρίας του, ζητά η εισαγγελέας Εφετών, Ξένη Δημητρίου, για εξαπάτηση ομογενών στη Νότια Αφρική και τη Γερμανία, μέσω επενδυτικών συμβολαίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δύο ακόμη διώξεις σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκαν χθες κατά του Δημήτρη Κοντομηνά.
    Οι νέες διώξεις ασκήθηκαν αναφορικά με τα δύο σκέλη της γνωστής υπόθεσης Ιnteramerican, για τα οποία ο Εισαγγελέας κ. Αθανασίου που διενεργούσε προκαταρκτική εξέταση, είχε προτείνει, ως προς τα δύο αυτά σκέλη, να τεθεί η δικογραφία στο αρχείο, διότι σύμφωνα με τη διάταξη που είχε εκδώσει δεν προέκυπταν επαρκή στοιχεία για την άσκηση διώξεων.
    Κατόπιν υποβολής, προς τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών, αναφοράς κατά της εισαγγελικής διάταξης αρχειοθέτησης, μέ πλήρη τεκμηρίωση και ατράνταχτα νομικά επιχειρήματα, απετράπη η αρχειοθέτηση της υπόθεσης
    Η υπόθεση είχε ανατεθεί από τις αρχές του 2007 στην εισαγγελέα Εφετών κ. Ξένη Δημητρίου, η οποία αφού μελέτησε τη δικογραφία, κατέληξε ότι τα στοιχεία για την άσκηση διώξεων ήταν επαρκή. Έτσι έδωσε παραγγελία να ασκηθούν διώξεις, για μεν το σκέλος της Ν. Αφρικής, κατά του Δ. Κοντομηνά για τα αδικήματα, της υπεξαίρεσης, της εκβίασης και της πλαστογραφίας. Επίσης για συνέργεια για συνέργεια στα παραπάνω αδικήματα δίωξη ασκήθηκε και κατά στελεχών της εταιρίας. Για δε το σκέλος της Γερμανίας για απάτη σε βάρος χιλιάδων ομογενών.
    Τα δύο σκέλη της δικογραφίας διαβιβάζονται στον 4ο ειδικό ανακριτή και ενοποιούνται σε ενιαία δικογραφία με το σκέλος των αποθεματικών που είχε διαχωριστεί και έχει ήδη ασκηθεί δίωξη για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος.
    Δίωξη κατά του Δ. Κοντομηνά έχει ασκηθεί επίσης σε βαθμό κακουργήματος για απιστία και ηθική αυτουργία, για μια σειρά παράνομες πράξεις, σχετιζόμενες με την απόκτηση της πλειοψηφίας των μετοχών του ALPHA εξαναγκάζοντας τους μετόχους της ομάδας Τσοτσορού που είχε την πλειοψηφία να αποχωρήσουν έναντι «πινακίου φακής».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καρτέλ, ποια καρτέλ; Δείτε στα σούπερ μαρκε, πώς τα 'βρίσκουν' οι μεγάλες εταιρείες των ειδών περιποίησης (L'Oreal, Dove, Nivea και διάφορα άλλα). Δείτε πόσο πιο ακριβά είναι τα προϊόντα τους σε σχέση με τα ίδια που πουλιούνται σε σούπερ μάρκετ του εξωτερικού.
    Εχω στείλει στοιχεία σε καταναλωτικές οργανώσεις και ελπίζω να ασχοληθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δέκα κακουργήματα έχει μαζέψει Ο Κοντομηνάς, ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!
    Πόσο νόμιμο είναι ένας άνθρωπος με ΤΟΣΟ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ να ελέγχει τηλεοπτικό σταθμό;
    Δεν υπάρχουν νόμοι επιτέλους;
    Δεν πρέπει κάποτε να ψάξουν οι εισαγγελείς τί έγινε με τα Αμοιβαία Κεφάλαια της Interamerican που κατακλέψανε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ στο Χρηματιστήριο από τον κοσμάκη και έγινε ζάπλουτος ο Κοντομηνάς με την πώλησή της στη Eureko;
    Δεν υπάρχουν εισαγγελείς, να κινηθούν γρήγορα να γλυτώσουμε από αυτά τα σκουπίδια της τηλεόρασης, τους λακέδες του Κοντομηνά, τον αποτυχημένο κομπλεξικό Κύρτσο και τον φανατικό πρασινοφρουρό Βερύκιο;
    Όχι άλλο κάρβουνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑ!!

    ΚΥΡΙΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ...ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ??
    ΠΟΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΠΑΣΟΚ (ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΗΔΗΞΕΙ ΠΟΛΛΑ...ΚΟΜΜΑΤΑ) ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ...ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ ΝΔ" ??

    ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:
    1. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΕΙΜΑI ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟ!!
    2. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ ΜΔ"
    3. ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΝ "ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ"
    4.ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΛΕΥΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ" (ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΚΑΛΑ!! ΑΦΟΟΥ ΜΑΣ ΒΑΣΤΑΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...)
    5. ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο...ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ (ΝΑΙ...ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ)
    6. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
    7. ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ "ΤΡΕΛΛΟ" ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑ...
    8. ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ "ΒΙΖΙΤΑ" Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ = ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.
    9. ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ...ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΝΔ" ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ!
    10. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΩΣ ΔΗΘΕΝ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ" ΚΛΠ...
    111 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΤΕΚΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ...ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ!!

    ΚΟΠΑΝΑΤΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ...ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ...ΓΕΙΤΟΝΑΚΙΑ ΜΟΥ..
    ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ ΑΥΤΑ...

    ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΝΙΝΑ ΑΠΟ ΡΙΑΛΥΤΙ ΣΟΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ!! ......δεν στο στέλνει ο γιός του Ταχυδρόμου!

    ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ...ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ...ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ...ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

    ΑΦΟΡΑ ΜΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ "ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ"?

    ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ!!

    ΚΥΡΙΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ...ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ??

    ΠΟΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΠΑΣΟΚ
    (ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΗΔΗΞΕΙ ΠΟΛΛΑ...ΚΟΜΜΑΤΑ)
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ...ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ ΝΔ" ??

    ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ...ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ...ΣΕ ΞΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ...ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!


    ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

    1. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΕΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟ!!
    2. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ ΜΔ"
    3. ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΝ "ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ"
    4. ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΛΕΥΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ" (ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΚΑΛΑ!! ΑΦΟΟΥ ΜΑΣ ΒΑΣΤΑΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...)
    5. ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο...ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ (ΝΑΙ...ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ)
    6. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
    7. ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ "ΤΡΕΛΛΟ" ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑ
    8. ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ "ΒΙΖΙΤΑ" Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ = ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
    9. ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ...ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 'ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΝΔ" ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ!
    10. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΩΣ ΔΗΘΕΝ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ" ΑΣ ΤΑ ΒΡΕΙ Η ΔΙΑΚΙΟΣΥΝΗ..ΚΛΠ...
    11. ΔΕΝ ΕΧΕΙ EENTΕΚΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ...ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ!!

    ΚΟΠΑΝΑΤΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ...ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ...ΓΕΙΤΟΝΑΚΙΑ ΜΟΥ..ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ ΑΥΤΑ...

    ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ...ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ...ΣΕ ΞΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ...ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!
    ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ...ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ!!
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΣΤΙΕΥΟΝΤΑΙ...
    ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ....


    ΦΙΛΑΚΙΑ
    ΝΙΝΑ ΑΠΟ ΡΙΑΛΥΤΙ ΣΟΟΥ!!

    Υ.Γ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΝΑ ΣΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ!!

    29 Οκτώβριος 2008 6:59 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *