GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υποθετικό κείμενο της επιστολής παραίτησης...

...των εισαγγελέων. Ταιριάζουν απόλυτα οι λέξεις "μελών της κυβέρνησης"! .. Από τον Ανδρέα Κυρμέγαλο . Χρησιμοποιώντας την εικόνα...

...των εισαγγελέων. Ταιριάζουν απόλυτα οι λέξεις "μελών της κυβέρνησης"!
..
Από τον Ανδρέα Κυρμέγαλο
.
Χρησιμοποιώντας την εικόνα από τη σελίδα σας και απομακρύνοντας τη χειρόγραφη λέξη "υφυπουργών" και αντικαθιστώντας τη με τη φράση "μελών της κυβέρνησης" προσαρμοσμένης στις διαστάσεις των χαρακτήρων του κειμένου, με τη γραμματοσειρά του κειμένου (Times New Roman) και θέτοντας το word spacing σε αυτό της συγκεκριμένης σειράς του κειμένου είναι προφανές ότι το ταίριασμα είναι πρακτικά τέλειο.
-----------------------------------

14 σχόλια

  1. Στην υπόθεση του Βατοπαιδίου έχουν προκύψει πολλές λαμογιές. Δεν νομίζω ότι υπάρχει σήμερα Ελληνας που να αμφιβάλλει. Εχουν προκύψει ακόμη περισσότερες υποψίες και ερωτήματα. Ποιος, πού, πώς, γιατί... Κυρίως, όμως, έχει προκύψει ένα τεράστιο πολιτικό ζήτημα: υπάρχει η αυταπόδεικτη εμπλοκή πολιτικών προσώπων- τουλάχιστον δύο υπουργών... Ποιο είναι το ζήτημα; Οτι σχεδόν δύο μήνες μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου η υπόθεση δεν βρίσκεται σύμφωνα με το Σύνταγμα στη Βουλή· η Βουλή δεν έχει κληθεί να αποφασίσει για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής και η διερεύνηση των ευθυνών των προαναφερθέντων υπουργών δεν έχει ακόμη ξεκινήσει.

    Συγχωρήστε με, αλλά σε μια δημοκρατική χώρα όπου η εφαρμογή του Συντάγματος θεωρείται αυτονόητη, αυτό είναι όχι μόνο πρωτοφανές αλλά και αδιανόητο!

    Πληροφορούμαστε τώρα ότι ο Πρωθυπουργός παρενέβη χθες για να αποτραπούν οι παραιτήσεις των δύο εισαγγελέων και να σταλεί η δικογραφία στη Βουλή. Καλώς τονα κι ας άργησε! Τι έκανε τόσον καιρό ο Πρωθυπουργός, όσο η υπόθεση δεν έφτανε στη Βουλή; Εβαλε τις φωνές; Εκραξε τον υπουργό Δικαιοσύνης που σέρνει τα πόδια του; Ζήτησε την επιτάχυνση των διαδικασιών; Δήλωσε έστω ότι θεωρεί αυτονόητη και εκ του Συντάγματος την παραπομπή του θέματος στη Βουλή και ότι αναλαμβάνει προσωπικά την απόδοση ευθυνών;

    Τίποτε από όλα αυτά. Ούτε καν τους εμπλεκόμενους υπουργούς δεν έχει διώξει. Επρεπε να παραιτηθούν χθες οι δύο εισαγγελείς για να αντιληφθεί ο Πρωθυπουργός (αν το αντιλήφθηκε...) ότι το ποτήρι έχει ξεχειλίσει.

    Δεν ξέρω αν στο μυαλό του κυκλοφορούν άλλες σκέψεις ή υπολογισμοί, αλλά καλό θα είναι να συνειδητοποιήσει ότι το Βατοπαίδι δεν μπορεί να κλείσει αναίμακτα, κάποιοι θα την πληρώσουν. Και ότι το ερώτημα γι΄ αυτόν δεν είναι πώς δεν θα την πληρώσει κανένας, αλλά αν θα την πληρώσουν μόνο αυτοί οι «κάποιοι» ή θα την πληρώσει και ο ίδιος.

    Στην προκειμένη περίπτωση, δηλαδή, δεν έχει ανάγκη να επιδείξει ιδιαίτερη δημοκρατική ευαισθησία, ούτε αυξημένη πολιτική αντίληψη, ούτε καν συνείδηση της αποστολής του. Του αρκεί μια ισχυρή δόση από ένστικτο αυτοσυντήρησης. Και όσο γίνεται γρηγορότερα- διότι σε λίγο δεν θα φτάνει ούτε αυτό...

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλω να ευχαριστήσω τους υπεύθυνους του press-gr για την ορθή χρήση του κειμένου και της εικόνας. Για αποφυγή ενδεχόμενων νύξεων θα ήθελα να συμπληρώσω, όπως είχα πράξει και με δεύτερο e-mail προς το press-gr, ότι η σωστή γραμματοσειρά είναι η Century Schoolbook. Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει σε τίποτα, το ταίριασμα είναι απόλυτο.

    Ανδρέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Γιωργάκης μπαίνει σε ένα κατάστημα:
    - "Γεια σας, έχετε σημαίες", ρωτάει την υπάλληλο.
    - "Βεβαίως, Πρόεδρε, στο κατάστημά μας έχουμε ότι σημαία θέλετε..."
    - "Μια ελληνική σημαία θα ήθελα... Σε τι χρώμα βγαίνει;"
    - "Μα φυσικά σε γαλάζιο και άσπρο!"
    - "Ωραία, δώστε μου τότε μια... γαλάζια!"


    Στο γκισέ της Ολυμπιακής ο Γιωργάκης ρωτάει την υπάλληλο:
    "Πόση ώρα είναι η πτήση Αθήνα - Σιγκαπούρη;"
    Η απασχολημένη υπάλληλος απαντάει: "Δύο λεπτά παρακαλώ".
    Και ο Γιωργάκης: "Ωραία, ευχαριστώ πολύ"!!!

    -Πώς ξέρεις ότι ένα fax έχει σταλεί από το Γιωργάκη;
    -Έχει γραμματόσημο.


    ΟΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΒΛΕΠΕ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ

    ΟΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΒΛΕΠΕ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ

    ΟΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΒΛΕΠΕ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν και όντως η ύπαρξη της χειρόγραφης λέξης μπορεί να εξάπτει την φαντασία, και μπορεί να βγούν 100 συνομοσιολογικά σενάρια, νομίζω ότι το πιο απλό είναι είτε α) να εξετασθεί η επιστολή (να βγει το μπλάνκο) και να δουν τι έγραφε ή β) να ρωτήσουν τους εισαγγελείς για να τελειώνει η φάση. Αν πάντως την αλλαγή την έκαναν οι ίδιοι και μάλιστα για να "μαλακώσουν" την επιστολή τότε μπορεί ήδη οι πιέσεις να πιάνουν. Οπότε φανταστείτε να έρθουν σε συνεννόηση, να επανέλθουν αυτοί που μετά από όλη αυτή την φάση χαρακτηρίστηκαν αδέκαστοι και να τα βγάλουν όλα λάδι στην υπόθεση...Θα είναι ματ του συστήματος καθώς όλοι εδώ και πόσο καιρό, λόγω της κίνησής τους αυτής τους έκαναν υπόδειγμα. Είμαι περίεργος για τις εξελίξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ... λοιπόν έχουμε και λέμε ... α) ο γραφολογικός χαρακτήρας της λέξης "Υφυπουργών" είναι τελείος διαφορετικός από τον αντίστοιχο των δύο υπογραφών άρα αυτός που έκανε την διόρθωση δεν πρόκειτε για κάποιον από τους συντάκτες , β) η διόρθωση είναι τελείως αντίθετη με την φράση που περιέχεται ... "της δικαιοσύνης" ή "μελών της κυβέρνησης" θα κόλαγε πιο πολύ, γ) ποιός πλαστογραφεί και ποιός διαρρέει τέτοια έγγραφα ..... Τέλος εισαγγελέας δεν υπάρχει σε αυτή την περίπτωση ? ????
    Υ.Γ. ... το μεγαλύτερο καρτέλ, το καρτέλ του Δημοσίου πότε θα το ελέγξει κάποιος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΗ Η ΠΟΥΑΡΟ-ΛΑΓΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ!
    ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΑΝ ΔΕ ΧΩΡΑΓΕ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ; ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ;
    ΛΙΓΗ ΟΣΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάει ο Γιωργάκης στη Βιβλιοθήκη και λέει:
    - Δανείστηκα ένα βιβλίο την προηγούμενη βδομάδα, αλλά ήταν το πιο βαρετό βιβλίο που έχω διαβάσει ποτέ. Δεν είχε καθόλου υπόθεση, αλλά είχε υπερβολικά πολλούς χαρακτήρες.
    - Ώστε εσείς λοιπόν κύριε μας πήρατε τον τηλεφωνικό κατάλογο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΗ Η ANTIO-ΠΟΥΑΡΟ-ΛΑΓΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ!
    ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΑΝ ΧΩΡΑΓΕ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ; ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔEN EINAI ΚΑΛΑ;
    ΛΙΓΗ ΟYΣΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί ο Γιωργάκης δεν μπορεί να φάει μπανάνες;
    Γιατί δεν βρίσκει το φερμουάρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατί ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου δε ζήτησε σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής KAI για το σκάνδαλο της SIEMENS????





    Γιατί ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου δε ζήτησε σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής KAI για το σκάνδαλο της SIEMENS????





    Γιατί ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου δε ζήτησε σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής KAI για το σκάνδαλο της SIEMENS????




    Γιατί ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου δε ζήτησε σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής KAI για το σκάνδαλο της SIEMENS????




    Γιατί ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου δε ζήτησε σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής KAI για το σκάνδαλο της SIEMENS????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί το χειμώνα ο Γιωργάκης φοράει ωτασπίδες;
    Για να αποφεύγει τα ρεύματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιατί ο Θεός έφτιαξε το Γιωργάκη;
    Για πλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε τσόκαρα, όλοι σας, τι ασχολήστε με το θέμα της διόρθωσης;;;
    Αφού σας το είπα και χθες: Διορθώθηκε από "μελών της κυβέρνησης" σε "υφυπουργών", γιατί σύμφωνα με το Σύνταγμα οι υφυπουργοί δεν θεωρούνται "Μέλη της κυβέρνησης" που είναι μόνο οι υπουργοί.
    Τώρα, το ποιος το διόρθωσε ΚΑΝΕΝΑ ρόλο δεν παίζει. Διορθώθηκε απλά, επειδή ΕΠΡΕΠΕ να διορθωθεί! Τέλος.
    Και να ξαναπω: Η ουσία του ζήτήματος είναι ότι πήγαν να κουκουλώσουν από μεριάς της ηγεσίας της Δικαιοσύνης (βλ. κυβέρνηση) το όλο ζήτημα - σκάνδαλο του Βατοπαιδίου.
    Οι δύο παραιτηθέντες αντεισαγγελείς δεν το ήθελαν...
    Τους δόθηκε η νέα παραγγελία από τον προϊστάμενό τους (βλέπε κυβέρνηση) που ήταν κόντρα στους νόμους και αυτοί παραιτήθηκαν για να μην παρανομήσουν.
    Απλά τα πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το Ερωτημα ειναι ποιος το διωρθωσε? βαζοντας τη λεξη "Υφυπουργων" Για να το διορθωσουν οι Εισαγγελεις με το χερι δεν το βλεπω και το πιο σωστο επαγγελματικα, διοτι εχουν το πρωτυπο της επιστολης στο Η/Drive και ανετα μπορουσανε να αντικαταστησουν τη λεξη και να το ξανακανουν printing.Μηπως αλλαξανε τη λεξη μετα την παραδωση?απο καποιους που το θελανε? Αλλα δεν προσεξανε κατι,οτι στη δευτερη σελιδα της επιστολης αναφερει "μελη της κυβερνησης"λεξεις που αντιστιχουν ακριβως εκει που γραφτικε η λεξης "Υφυπουργων" Το μονο που μπορει να πει κανεις ειναι "Κωλοβαχατα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση