GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόεδρος ο εμπρηστής του δημαρχείου!...

. Από το atsarantos.blogspot.com . Ο Βασίλης Στεριώτης πρώτος σε σταυρούς στις εκλογές των διαιτητών... Ζακύνθου, που έγιναν χθες ανήμερα ...

.
.
Ο Βασίλης Στεριώτης πρώτος σε σταυρούς στις εκλογές των διαιτητών... Ζακύνθου, που έγιναν χθες ανήμερα της επετείου του "ΟΧΙ". Από τους 23 διαιτητές που σφυρίζουν στο τοπικό πρωτάθλημα, οι 16 ψήφισαν Στεριώτη, φέρνοντάς τον πρώτο σε σταυρούς. Το επταμελές Δ.Σ θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες μέρες και είναι πολύ πιθανό πρόεδρος να εκλεγεί ο υπόδικος για την υπόθεση ανατίναξης του Δημαρχείου, Βασίλης Στεριώτης.
"Ω ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΝΗΣΟΣ ΖΑΚΥΝΘΕ"!
---------------------------

10 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ
    Η ΞΕΦΤΙΛΑ.
    Ο ΝΕΡΩΝ ΚΟΛΙΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε καλά, πρόεδρο στα λαμόγια διαιτητές τον έβγαλαν, δεν τον έβγαλαν σε σύλλογο τιμιότητας και αγάπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι δυνατον να πηρε 16 στους 23 ψωηφους; Να βρουμε αυτους που δεν τον ψηφισαν να τους φτυσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παρακαλουνται οι ποδοσφαιριστες να μην αφηνουν τα προσωπικα τους αντικειμενα στα αποδυτηρια. ουδεμια ευθυνη φερουμε.
    Ενας Ζακυνθινος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ). Η ΤΡΙΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΛΑΜΟΓΙΑΣΗΣ.ΟΠΟΤΕ, ΥΠΟΔΙΚΟΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτη η φατσα προεδρος διαιτητων????????? Ημαρτον ειναι αντιαισθητικος ο ανθρωπος δε βλεπετε.Αχ που ειναι οι εποχες με τους Μπητρους τους Ζαφειριδες τον Καμπιτση και και και τον Καπλανη ιδιο Αγροφυλακα να σφυριζει στη Σταματα και να μη σταματαει κανεις.Τον Λανδρακη στο 0-0 Ολυμπιακος Παο ιδιος ο Μουστακας ηταν ορθιο παλουκι που ετρεχε ......Θυμαμαι παιδι μικρο τον Μανωλη τον Πλατοπουλο να τον φωναζουν οι πρασινοι ΧΟΥΝΤΑ και δεν καταλαβαινα τι σχεση ειχαν ολα αυτα με την διαιτησια.....ειμουνα 20 χρονων οταν με διεγραψαν δια ετερο παραπτωμα ευτυχως γιατι θα επεφτα στα σκατα για να ανελιχθω οπως ο καλος φιλος ο Γιωργος που τον ειδα μια φορα στην Καβαλα στο αεροδρομιο και φοβοταν να με χαιρετισει.Σφυριζω ακομα σε μικρα πρωταθληματα για την ευχαριστηση μου και θλιβομαι με ολα αυτα τουλαχιστον δε βρωμαω και δε φοβαμαι να δωσω το χερι σε παλιους φιλους που παιδια 18 χρονων σφυριζαμε τοπικα και Δ' εθνικη και υπηρετουσαμε το αθλημα χωρις να υπηρετουμε συμφεροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. έτσι γίνεται η μούρη του ανθρώπου μιας ηλικίας από τις πολλές καταχρήσεις.Δεν αστειεύομαι.Μεγάλη αλκοόλα το άτομο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. valte ton dimosiografo
    Dionysi Mpotoni voulefti
    stin Zakin8o an 8elete na so8eite!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. βαλτε τον μποτωνη διονυση βουλευτη στη ζακυνθο...να πατε μπροστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ " Ω ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΝΗΣΟΣ ΖΑΚΥΝΘΕ" ΑΛΛΑ Ω ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΝΗΣΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ" Λεπτομέρειες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *