GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπό "κατάρρευση" και η Αγροτική Τράπεζα...

. ... μαζί με την Εθνική και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Δεν θα λογοδοτήσει κανείς για τα δις που "χάθηκαν" στην Αμερική; . Του ...

.
... μαζί με την Εθνική και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Δεν θα λογοδοτήσει κανείς για τα δις που "χάθηκαν" στην Αμερική;
.
Του Στάθη Παλαιολόγου
.
Εκτός από την "κατάρρευση" της Εθνικής Τράπεζας λόγω των ...επιτυχών επενδύσεων στην Τουρκία, μεγάλα είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και η Αγροτική Τράπεζα. Οπως επίσης και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Δείτε που έχει κατρακυλήσει η αξία των μετοχών τους. Και ειδικά για την Αγροτική Τράπεζα, ακόμη δεν έχουν απαντηθεί τα ερωτήματα για τις "επενδύσεις" που έγιναν στην Αμερική τα τελευταία χρόνια.
Το θέμα κουκουλώθηκε κι από αυτούς που το αποκάλυψαν, αλλά τώρα που έσκασε η "φούσκα" δεν πρέπει να ξανανοίξει; Να μάθουμε πώς χάθηκαν τα δισεκατομμύρια, ποιοι έχουν την ευθύνη και αν θα λογοδοτήσουν. Ποιοι πήραν επίσης τις μίζες και πού κατέληξαν.
Μαζί με τον κ. Τ. Αράπογλου της Εθνικής δεν πρέπει να λογοδοτήσει και ο κ. Δ. Μηλιάκος της Αγροτικής Τράπεζας;
-----------------------------------

39 σχόλια

  1. Κρίνουμε σκόπιμο πως πρέπει να διαμαρτηρηθούμε καθώς για άλλη μια φορά δεν αναρτάται στο μπλόκ η είδηση η οποία αποστείλαμε η οποία ξεσκεπάζει το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι γίνεται λογοκρισία στο μπλόκ για αυτό περιμένουμε πως τελικά θα αναρτήσετε κύριοι την είδηση την οποία σας αποστείλαμε και έτσι ακριβώς όπως σας την αποστείλαμε χωρίς παραποίηση των όσων περιέχονται σε αυτή!Επιτέλους οι Έλληνες πρέπει να αρχίσουν να μαθαίνουν τί πρεσβέβει το συγκεκριμένο κόμμα το οποίο το ψηφίζουν δυστηχώς ως εναλακτική λύση ή αντίδραση!Έλληνες αφυπνισθείτε επιτέλους!Αν δεν αναρτηθεί η είδηση θα συνεχίσουμε να στέλνουμε σχόλια μέχρι να αναρτηθεί!Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!!

    ..((Λ))..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας υπενθυμίζω ,με σεμνότητα και ταπεινότητα ,ότι ο κ.Μηγιάκος είναι κουμπάρος του πρωθυπουργού μας του κ.Κ.Καραμανλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αξεπέραστη σαχλαμάρα της κυβέρνησης του Κ. Καραμανλή είναι, ως γνωστόν, τα όσα περί «μεταρρυθμίσεων» εκστομίζουν κάθε τόσο, αποδεικνύοντας έτσι ότι στερούνται της ικανότητας να διαχωρίσουν το σοβαρό από το γελοίο. Ωστόσο, στα ίδια επίπεδα γελοιότητας κυμαίνεται και η συχνότατα και για κάθε θέμα επαναλαμβανόμενη διαβεβαίωση ότι «έχουμε πλήρες και λεπτομερές σχέδιο».
    Εδώ και μέρες την ακούμε και για την υπόθεση της οικονομικής κρίσης και τον τρόπο αντιμετώπισής της. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν τη διαπιστώνουμε. Και ούτε και στο μέλλον πρόκειται να τη διαπιστώσουμε. Πολλά μπορούν να συμβούν στη ζωή αλλά να διαπιστωθεί κάτι που δεν υπάρχει ανήκει στη σφαίρα των θαυμάτων και για τη Νέα Δημοκρατία τα θαύματα εξαντλήθηκαν όταν ο ελληνικός λαός πήρε στα σοβαρά -και μάλιστα δύο φορές- τον Κ. Καραμανλή και του εμπιστεύτηκε τη διακυβέρνηση της χώρας.
    Πόσο γελοία είναι η διαβεβαίωση αποδείχθηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή που την ξεστόμισε ο Κ. Καραμανλής. Ηταν η ώρα που όλοι ανά την υφήλιο κοίταζαν να δουν απεγνωσμένα τι μπορούν να κάνουν και στην Ελλάδα ο Κ. Καραμανλής διακήρυττε ότι όλα τα είχε σκεφτεί και όλα τα είχε μελετήσει. Κι αυτή ήταν μόνο η αρχή. Γιατί έκτοτε η γελοιότητα αποδεικνύεται καθημερινά.
    Ηδη έχουμε περάσει τις δύο βδομάδες από τότε που ξέσπασε η κρίση και το μόνο που έχουν κάνει ως τώρα οι κυβερνώντες είναι να προβλέψουν εκείνα τα 28 δισ. για τις τράπεζες, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει καταλάβει κανείς γιατί τα δίνουν, σε ποιους τα δίνουν και με ποιον τρόπο θα ωφεληθεί από το μέτρο αυτό και κάποιος άλλος εκτός από τις ίδιες τις τράπεζες. Περί αυτού δεν αναφέρει τίποτα το «πλήρες και λεπτομερές σχέδιο»;
    Tην ευρηματικότητά τους είναι προφανές ότι αλλού την έχουν εξαντλήσει. Στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου, στα ομόλογα, στη Siemens. Εκεί σίγουρα είχαν σχέδιο. Λεπτομερέστατο.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΥΚΩΣΕΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΧΑΣΚΟΥΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλλον δεν ξέρεις τί λες. Αυτά έπρεπε να τα γράφεις προχθες, γιατί η μετοχή της Εθνικής πήρε άλλη πορεία τα τελευταία δύο 24ωρα. Για ψάξε λίγο. Και μη γράφουμε ότι μας κατεβαίνει στο μυαλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ? ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΚΟΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ? ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΔΩ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΔΕΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ? ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να φύγουν τα ήμερα να έρθουν τα άγρια, έτσι;
    Δεν γαμιέστε να ασπρίσετε, αρχίδια Καψαμπέληδες και μουνόπανα Παπαγιάννηδες που θα φέρουμε τον Αμερικάνο να μας κυβερνήσει;
    Και να δίνει όλες τις δουλειές στο Μπόμπολα,με το αζημείωτο βέβαια και να περνάνε όλοι καλά.
    Το ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ είναι ότι είναι ΤΟΣΟ ΒΛΗΜΑ ο αντιπρόσωπος των Αμερικάνων στην Ελλάδα που άκόμη και να μην θέλαμε τον Καραμανλή, τον πανύβλακα τον Παπαντρέου δεν θα τον ψήφιζαν ούτε οι μάντρες.
    Βγάλτε όσο θέλετε το γκάλοπ μαιμού.
    Θα τα πούμε στις κάλπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΓΧΩΝΕΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΜΗΛΙΑΚΟΣ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΛΑΒΡΟΣ ΒΑΜΜΕΝΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ,ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ,ΑΣ ΜΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΔΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥ.
    ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. άνθρωπέ μου, έχεις την ευγενή καλωσύνη να μας εξηγήσεις πιο αναλυτικά πως αντιλαμβάνεσαι, την κατάρρευση, γιατί αν μπερδεύεις την πτώση της μετοχής με το οικονομικό μέγεθος της Εθνικής τότε κάποιο λάθος κάνεις ( το 2002 η μετοχή της είχε περίπου 8 ευρώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Aληθεύει ότι ο γνωστός Αδαμόπουλος (θυμάστε τις χειροπέδες;) που έκρυβε το καρτέλ γάλακτος του πρασινοφρουρού Δασκαλόπουλου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού βρήκε τώρα δουλειά στο ίδρυμα ΙΣΤΑΜΕ του Παπαντρέου;
    Πρέπει να πληρωθεί το παιδί, τέτοιο ταλέντο δεν μπορεί να μείνει άνεργος.
    Ωραίους ελεγκτές βρήκες Καραμανλή να ελέγχουν την ακρίβεια, κοιμάσαι με τα τσαρούχια και πληρώνεις και ξενοδοχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλα ρε μαλακες για τοσο μαλακεσ μας παιρνατε?Ρε αι στο διαολο ρε φερεφωνα,χωνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΑΛΟΓΟΔΙΚΑΣ ΚΑΙ Η ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ.
    ΟΤΑΝ ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ?

    31 Οκτώβριος 2008 10:33 πμ

    ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΕΣ????
    ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ti sxesi exei h timi tis metoxis, me tis ependuseis tis kathe Trapezas kai me to an katareei 'h oxi? Kai meta lete oti ta blogs pragoun eidiseis. O kathe pikramenos grafei oti tou katebei gia na dikailogisei to kommatismo tou. Prasinofrouroi kai lamogia....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κρίνουμε σκόπιμο πως πρέπει να διαμαρτηρηθούμε καθώς για άλλη μια φορά δεν αναρτάται στο μπλόκ η είδηση η οποία αποστείλαμε η οποία ξεσκεπάζει το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι γίνεται λογοκρισία στο μπλόκ για αυτό περιμένουμε πως τελικά θα αναρτήσετε κύριοι την είδηση την οποία σας αποστείλαμε και έτσι ακριβώς όπως σας την αποστείλαμε χωρίς παραποίηση των όσων περιέχονται σε αυτή!Επιτέλους οι Έλληνες πρέπει να αρχίσουν να μαθαίνουν τί πρεσβέβει το συγκεκριμένο κόμμα το οποίο το ψηφίζουν δυστηχώς ως εναλακτική λύση ή αντίδραση!Έλληνες αφυπνισθείτε επιτέλους!Αν δεν αναρτηθεί η είδηση θα συνεχίσουμε να στέλνουμε σχόλια μέχρι να αναρτηθεί!Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!!

    ..((Λ))..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν γαμιέστε να ασπρίσετε, αρχίδια Καψαμπέληδες και μουνόπανα Παπαγιάννηδες που θα φέρουμε τον Αμερικάνο να μας κυβερνήσει;
    Και να δίνει όλες τις δουλειές στο Μπόμπολα,με το αζημείωτο βέβαια και να περνάνε όλοι καλά.
    Το ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ είναι ότι είναι ΤΟΣΟ ΒΛΗΜΑ ο αντιπρόσωπος των Αμερικάνων στην Ελλάδα που άκόμη και να μην θέλαμε τον Καραμανλή, τον πανύβλακα τον Παπαντρέου δεν θα τον ψήφιζαν ούτε οι μάντρες.
    Βγάλτε όσο θέλετε το γκάλοπ μαιμού.
    Θα τα πούμε στις κάλπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 1.21 Ερχεται η μεγάλη ψωλή να καρφωθεί στη σούφρα σου!!!Γαμημένε κωλομπινε, πουστοφασιστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 12:12 μμ

    ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κρίμα που δεν είναι οι σοσιαληστές κυβέρνηση να αντιμετωπίσουν την παγκόσμια κρίση!
    O Μπραβο-γκιόργκο ξέρει τί κάνει, αυτή τη φορά δεν θα βάλει Υπουργό Εθνικής Οικονομίας τον κλέφτη του Χρηματιστηρίου τον Παπαντωνίου ούτε τον τηλεστάρ καθηγηταρά με το σηκωμένο φρύδι, το Χριστοδουλάκη.
    Θα βάλει τη Λούκα, που έχει εξίσου σοβαρό ύφος αλλά δεν ξέρει να χωρίσει δυό γαιδάρων άχυρα.
    Η Λούκα θα μειώσει τη φοροδιαφυγή, θα αυξήσει τις συντάξεις, θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια και θα μειώσει το δημόσιο χρέος.
    Γιώργο μου η συνταγή σου για να τα πετύχεις όλα αυτά ακούγεται τρομερή περίπτωση, σχεδόν ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ.
    Τέτοιο ΟΥΦΟ που είσαι τέτοιες παλαβωμάρες λές!
    Ούφ, ευτυχώς ξύπνησα, εφιάλτης ήταν και πέρασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 'Αλλο καθίζηση της μετοχής, και άλλο "κατάρρευση" Τράπεζας. Όταν δημοσιεύετε κάτι δεν το υποβάλλετε πρώτα σε στοιχειώδη έλεγχο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 1:21
    O hontros akatalliloteros einai ''spirto'' monadiko.
    To eipe kai o Zahopoulos !!!!!!!
    Brrrrrrrrrrrrrrrr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 9:14 , 1:21
    ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΒΗΜΑ
    ΤΗΣ 3ης ΑΥΓ.2008 .
    ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΑΓΧΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Η ΤΗΣ ‘’ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ‘’ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ :
    Για όσους εξ ημών το όνομα «Καραμανλής» προκαλεί ένα ευχάριστο, αναζωογονητικό ρίγος εθνικής υπερηφανείας, η περασμένη Τρίτη 29 Ιουλίου ήταν μια ξεχωριστή ημέρα!
    * * *
    Διότι στις 29 Ιουλίου του μακρινού 1711 ο Αχμέντ Καραμανλί Πασάς (Qaramanli ή al-Qaramanli), γενίτσαρος τουρκικής ή αλβανικής καταγωγής, έθεσε υπό την κυριαρχία του το βιλαέτι της Τρίπολης στη σημερινή Λιβύη. Η επιρροή του γρήγορα εξαπλώθηκε και στα άλλα δύο γειτονικά βιλαέτια και η δυναστεία που εγκατέστησε κυβέρνησε την περιοχή, η οποία σχεδόν ταυτίζεται με εκείνη της σημερινής Λιβύης, ως το 1835. Θεωρείται πρόδρομος της ανεξαρτησίας της Λιβύης. Μολονότι η χρήση της έννοιας του έθνους εν προκειμένω δεν είναι ακριβής, δεν μπορώ να μην πω (με καραμανλικούς όρους...) ότι ο Αχμέντ Καραμανλί ήταν ο «εθνάρχης» της Λιβύης.
    * * *
    Από αυτό το σημείο της ιστορίας όμως και πέρα τα πράγματα περιπλέκονται και οι παραλληλισμοί με τα δικά μας γίνονται πιο σύνθετοι. Διότι η εξέλιξη του Αχμέντ Καραμανλί είναι, βεβαίως, ο σημερινός Γκαντάφης! (Γεγονός που ενέχει κάποια ειρωνεία, καθ' όσον ο Γκαντάφης ήταν φίλος του Ανδρέα Παπανδρέου, καλύτερος μαθητής του οποίου υπήρξε ο δικός μας Κώστας Καραμανλής...)
    * * *
    Ο Αχμέντ Καραμανλί ήταν (καταφεύγω πάλι σε όρους του σύγχρονου καραμανλισμού...) ένας τοπικός «νταβατζής» της εποχής. Με τον στόλο των πειρατικών του εκβίαζε τα κράτη και αποσπούσε μεγάλα ποσά για να μην επιτίθεται με τους κουρσάρους του εναντίον των εμπορικών πλοίων τους. Οπως και ο λα-τρε-μέ-νος Μοάμαρ (ο Γκαντάφης), η δυναστεία των Καραμανλιδών της Λιβύης, διά του ηρωικού Γιουσούφ Καραμανλί (που μάλλον ήθελε να αποδείξει ότι δεν είναι «γιουσουφάκι»), κήρυξε τον πόλεμο εναντίον των ΗΠΑ το 1801, όταν ο μέγας Τόμας Τζέφερσον, ως πρόεδρος των ΗΠΑ, αρνήθηκε να πληρώσει φόρο τιμής 225.000 δολαρίων της εποχής στον Γιουσούφ. Το αμερικανικό ναυτικό απέκλεισε την Τρίπολη και, παρά κάποιες αρχικές επιτυχίες των κουρσάρων, ο Γιουσούφ συνθηκολόγησε το 1805.
    * * *
    (Εννοείται, βεβαίως, ότι το 2011, οπότε συμπληρώνουμε 300 χρόνια από την ανάρρηση του γενάρχη Αχμέντ Καραμανλί, θα το κάψουμε!..)
    Εδώ πρέπει να πω «μπράβο»; Μάλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Βγάλτε όσο θέλετε το γκάλοπ μαιμού.
    Θα τα πούμε στις κάλπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο ΓΑΠ ΕΡΧΕΤΑΙ
    ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΣ
    ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΡΣΕΙΣ
    ΚΑΙ ΠΑΧΕΙΑ ΛΟΓΙΑ
    ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΝ ΜΕΣΙΤΗ.
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κυριε Παλαιολογε,

    Ολα καλα κι ολα ωραια,

    Μια μικρη απορια,

    απο ποια χρονολογια θα επρεπε να αρχισει το "ξεκουκουλωμα" ?

    δεδομενου οτι, πριν το 2004,

    Από την Εθνική Τράπεζα,
    την ΑΤΕ
    και το Ταχυδρομικο Ταμιευτηριο

    είχαν ηδη διατεθει (κατα το ΠΑΣΟΚ "ξεπουληθει") εξ αυτων μεχρι 92.5% ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τι λές ρε φίλε είσαι σοβαρός δηλαδή οι ιδιωτικές είναι καλύτερες πέρα για πέρα ασυνάρτητο δημοσίευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 12:12 Πολύ πιο σίγουρος από της ιδιωτικές και δεν σηκώνει συζήτηση, 100% μπούρδα το δημοσίευμα, το ακριβώς ανάποδο ισχύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ρε μαλάκα παπαγάλε τι λες μαλακίες που μπορεί να προκαλέσουν πανικό σε ανθρώπους και να δημιουργηθεί πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει.

    Τι μαλακίες λες για τις μετοχές ρε άσχετε... τι σχέση έχει η τιμή της μετοχής με την κατάσταση μιας τράπεζας βρε βλάκα...

    Κωλοπασόκοι δεν σας νοιάζει να καταστρέψετε ανθρωπάκια και το κράτος προκειμένου να ξαναέρθετε στην εξουσία...

    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΣΤΡΑΒΟΧΕΙΛΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΤ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ....ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΟΡΑΣΙΔΑ ΑΜΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αντι να γραφεις μαλακιες πηγαινε και ταισε κανα περιστερι στο Συνταγμα.

    Μπαστουνοβλαχε, τυρογαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 31 Οκτώβριος 2008 12:12 μμ


    ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 31 Οκτώβριος 2008 3:16 μμ


    ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ,ΗΤΑΝ ΕΓΧΡΩΜΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εγω που ειμαι ασχετος μετα οικονομικα εχω μερικες απορειες. Γιατι ο Καραμανλης το πρωτο πραγμα που ειπε μετα την κριση, ειταν για την βοηθεια των τραπεζων.Μηπως κατι φοβοταν,Μηπως τα χρηματα αυτα με την δικαιολογεια οτι θα πανε σε ολες τις τραπεζες,πανε μονο για να σωσουν τις κρατικες και ειδικα την εθνικη, Ειδει αρκετες ιδειοτικες εχουν αρνιθει την βοηθεια.ΠΧ Βγενοπουλος, κυπρου,ΚΛΠ μηπως,λεω μηπως για να γλυτωσουν την φυλακη οι φιλοι τους διορισμενοι τραπεζιτες, και ο Αλογοσκουφης,με τις επικυνδηνες και υποπτες επενδισεις,βλεπε τουρκια ουκρανια ρουμανια βουλγαρια ΚΛΠ.Ισως καπιοι μπορουν να δοσουν στοιχεια. ΅Ας το κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Άκόμη μια τρυφερή κωλοτρυπιδα ακόμη ένα ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ !!!!!!!
    Φτού σου, καραγκιόζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Για τον Ανωνυμο χασαπη των 8:57
    που γραφει:

    "αιγω που ημαι αχεστος μετα οικοδομικα"

    Ηθελα να 'ξερα οχι μονο πως βρηκες το blogspot αλλα και πως τα καταφερες και μπηκες μεσα ρε παλιομπαγλαμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *