GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι δεν είπε η Ντόρα...

. Του Κώστα Φεραίου . Ακουσα την κ. Ντόρα Μπακογιάννη να δίνει συνέντευξη στο Mega για τις πολιτικές εξελίξεις και να έχει πολύ φιλική μετα...

.
Του Κώστα Φεραίου
.
Ακουσα την κ. Ντόρα Μπακογιάννη να δίνει συνέντευξη στο Mega για τις πολιτικές εξελίξεις και να έχει πολύ φιλική μεταχείριση από τους δημοσιογράφους του καναλιού. Αυτό δεν με πειράζει τόσο. Με πειράζει όμως που δεν ρωτήθηκε και δεν απάντησε για τις δικές της ευθύνες όσον αφορά το θέμα της Μονης Βατοπεδίου. Διότι μην ξεχνούμε ότι το Αγιον Ορος υπάγεται διοικητικά στο υπουργείο Εξωτερικών.
Και το θέμα είναι αν ελέγχθηκε ο διοικητής του Αγιου Ορους Γ. Δαλακούρας από το υπουργείο Εξωτερικών διότι δεν άσκησε σωστά τα καθήκοντά του. Αν τα είχε ασκήσει, θα μπορούσε να έχει προλάβει τις σκανδαλώδεις αγοραπωλησίες-ανταλλαγές και να μην τις έχει αφήσει να γίνουν.
Αυτές οι ευθύνες του κ. Δαλακούρα δεν πρέπει να αναζητηθούν, κυρία υπουργέ των Εξωτερικών;
-----------------------------

16 σχόλια

  1. ΛΑΚΗ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΕΙ Ο ΓΑΠ!

    ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Διότι μην ξεχνούμε ότι το Αγιον Ορος υπάγεται διοικητικά στο <΄Αγιον Ορος(διορθ. στο Υπουργείο Εξωτερικών."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΡΩΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟΥ;
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΥΘΗΝΕΣ Η ΝΤΟΡΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΚΙΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ

    ΜΗΤΣΟΚΑΚΕΙΚΟ=ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ
    θυμάμαι: ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ- ΒΡΟΜΙΚΟ ΄89-SIEMENS μικρός Κ.Λ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι είναι ικανή να πει, (ξέχνα το να προσφέρει έστω και το παραμικρό στην Ελλάδα) η ντόρα. Που να το είχε φανταστεί οτι κάποτε θα γινόταν έστω και βουλευτίνα, πόσο μάλλον υπουργός εξωτερικών. Αλλά σ΄ ΄τούτη τη χώρα αν είσαι από πολιτικό τζάκι όλα γίνονται. Είναι πιθανόν να τη δούμε και πρωθυπουργό, αφού ο κωστάκης δεν είναι καλλίτερος από δαύτη.
    Γρηγόρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι να κανει κι αυτη η μπανταλω,μεχρι σιδερωτηριο απο σιεμενς σαβουρωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΤΑΝ ΧΕΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ, ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΚΟΥΠΙΖΕΣΑΙ Η ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΣΑ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙ ΑΠ ΤΟ ΣΚΑΤΟ??
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΖΕΣΑΙ ΑΡΑΓΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ???
    ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τα αδέλφια είναι πάντα αγαπημένα...και υποστηρίζονται από τον εθνικό γελωτοποιό....Λάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Αυτές οι ευθύνες του κ. Δαλακούρα δεν πρέπει να αναζητηθούν, κυρία υπουργέ των Εξωτερικών;"

    Σεμνά,ταπεινά, συνωμοτικά,συκοφαντικά και προδοτικά αναζητούμε αποδιοπομπαίους τράγους για να αποσείσουμε τις κολοσσιαίες ευθύνες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΟΙΝΟΝ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

    Του αυτού Εξοχότατου Αυτοκράτορος Καρα Αμάν Αλλή και του εκλαμπροτάτου Πρίγκηπος και διαδόχου Καρα Τζαφέρημ.

    Ελληνικέ Λαέ,

    Προ του επερχομένου κομμουνιστικού κινδύνου δια της συμπράξεως των αντεθνικών κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, τα δύο εθνικά κόμματα της Ελλάδος απεφάσισαν την σύμπραξή των από τούδε και εις το μέλλον δια της ενώσεως αυτών εις σάρκαν μίαν αλλά πνεύμα διτόν.

    Είναι γνωστόν ότι η ΠΑΤΡΙΣ διέρχεται μεγάλον κίνδυνον τόσο δια της υπονομεύσεως των αναρχοκομμουνιστών, όσο και δια της υπονομεύσεως εσωτερικών εχθρών εις το μεγάλο αυτάδελφον κόμμα της Ν.Δ. Ούσα κυβέρνησις με ισχνήν πλειοψηφίαν κινδυνεύει να καταστεί μειοψηφία και να απολέσει την εξουσίαν. Προς τούτο αποφασίζομεν και διαττάσομεν.

    1. Την ενίσχυση της κοινοβουλευτικής δυνάμεως της ΝΔ δια των 10 βουλευτών του ανάδελφου κόμματος ΛΑΟΣ.
    2. Την ενίσχυση του κόμματος ΛΑΟΣ με τα πλέον εθνικά στελέχη-μη βουλευτές της ΝΔ.
    Πιο συγκεκριμένα:
    α. Η ΝΔ παραχωρεί για 10 χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης το λαμπρόν αυτής στέλεχος ΨΩΜΟΛΥΣΣΑ κοινώς ΨΩΛΙΑΔΗ μαζί με το βεσπάκι του, την πεθερά του και τους κουμπάρους του, αλλά και τον πνευματικό του.
    β. Η Η ΝΔ παραχωρεί για 30 χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης το λαμπρόν αυτής στέλεχος ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΝΕΜΟ μαζί με τις περούκες του και την ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ.
    γ.Το ΛΑΟΣ παραχωρεί μαζί με τους βουλευτές του και τα άπαντα του φωστήρος ΠΛΕΥΡΗ και μαζί σε 200.000 αντίτυπα το σύγγραμμα Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ του ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.
    δ. Το ΛΑΟΣ παραχωρεί στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τα κάτωθι ΕΘΝΙΚΑ ΚΕΙΜΗΛΙΑ: Το τρίκυκλο του ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗ, τη μασέλα του ΣΚΑΛΟΥΜΠΑΓΚΑ, τα χασαπομάχαιρα του ΒΟΪΔΟΝΙΚΟΛΑ, τις αλυσίδες του ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ και το βαθύ λαρύγγι της ΕΦΗΣ ΣΑΡΡΗ.
    ε. Η ΝΔ παραχωρεί στο ΛΑΟΣ τα λείψανα από τις κουράδες του ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ και ένα μπουκαλάκι με ούρα-αγίασμα του ΜΕΤΑΞΑ.

    Κατόπιν τούτων των σημαντικών μεταρρυθμίσεων θα τονωθεί το εθνικόν φρόνημα του λαού μας και θα αποτραπεί ο κίνδυνος του κομμουνισμού.

    Δια τα εθνικά κόμματα ΝΔ-ΛΑΟΣ

    Καρά Αμάν Αλή - Καρά Τζαφέρημ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 34 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ:

    1.Τον Αμερικανό πολίτη ιδρυτή του, για την αξεπέραστη «αξιοπιστία» του
    2.Τον Αμερικανό «φιλέλληνα» γιό του, που ούτε να διαβάσει Ελληνικά δεν μπορεί
    3.Τη μασόνα Αμερικανίδα μανούλα, που δίνει ακόμη και για διαζύγια για μερικά εκατομμύρια δολάρια
    4.Την ξανθιά χοντρομπεμπούλα μεγαλο-κοπέλλα (και τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που την είχαν πάρει, ειδικά από τη ναυτιλία)
    5.Τον αστρολόγο της και τους πνευματικούς, καφετζούδες και χαρτορίχτρες που κυβερνούσαν τη χώρα (και γελούσε κάθε πικραμένος στο εξωτερικό)
    6.Τό σκάνδαλο Μποσκωτά με τις πράσινες εφημερίδες (και τα μαιμού ρόζ χαρτιά)
    7.Τη δέσμευση της Ελλάδας από τον ιδρυτή στους απέναντι, να μην εξορύξει τα πετρέλαια του Αιγαίου, που θα μας έκαναν ενεργειακά ανεξάρτητους και την οικονομία από τις καλύτερες στην Ευρώπη
    8.Τον ψυχικό διχασμό του λαού σε «εκείνοι και εμείς». «Εκείνοι» είναι οι κακοί Έλληνες (όσοι δεν συμφωνούν μαζί μας) και «εμείς» οι καλοί Έλληνες (που συμφωνούν, με το αζημείωτο βέβαια, οι περισσότεροι είναι δημόσιοι υπάλληλοι με μονιμότητα, επιδόματα και εφάπαξ, οι λοιποί είναι λαμόγια επιχειρηματίες που παίρνουν δουλειές ΜΟΝΟ από το κράτος)
    9. Την «κουλτούρα της αρπαχτής», με τα στελέχη και τους οπαδούς μας να κλέβουν «όσο μποροιύν» και τους μαλάκες να πληρώνουν τα χρέη του κράτους μέχρι να πεθάνουν
    10.Την ταρίφα ότι να κλέβεις «μέχρι 500 εκατ είναι φυσιολογικό», όταν είσαι υπουργός
    11.Τον Τσόμπρα που παρακολουθούσε παράνομα τη μισή Ελλάδα (τους άλλους (εκείνους) αλλά και τους δικούς μας, για τα απαιτούμενα τσεκαρίσματα)
    12.Το ζαράκια ξάδελφο της ξανθο-μπεμπούλας που έχασε στο μπαρμπούτι ένα πίνακα του Τσαρούχη που ανήκε στο Υπουργείο
    13.Τον «κουβαλητή» Κουλόγιωργα με τα πάμπερς (αδυναμία στο μετρητό)
    14.Τον εκλογομάγειρα Κουτσόγιωργα και τα 2 εκατ. δολάρια (για να κάνουμε και «σωστούς» νόμους
    15.Το γκαιμπελίσκο Σκαλιώτη με τις αδιάκοπες καμπάνιες λάσπης και συκοφαντίας προς κάθε αντίπαλο (και εσωτερικό ανταγωνιστή)
    16.Το μιζαδόρο Σκαλιώτη και την πανάκριβη και υπερτιμολογημένη κατασκευή του αεροδρομίου για την προικούλα του
    17.Τον Τσουρή με την Πατσαβούρα του, που στήριζε για δεκαετίες το άθλιο καθεστώς, μπας κα του δώσουν κανένα κοκκαλάκι οι Λαμπρακο-μπομπολαίοι
    18.Τον έμπορων όπλων Χάλατς, το χαζοχαρούμενο Μπλιατσιφάρα, τον μασόνο Κλιβάνη και τους λοιπούς δανειστές για να δικαιολογηθεί η αγορά του «κωλόσπιτου» (από τις μίζες των F16 και Μιράζ το 1988)
    19.Την προεδρική εκλογή του Γκατζετάκη με τα Μπλέ και Λευκά ψηφοδέλτια, σαν κλασσικό δείγμα πίστης στη δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης των βουλευτών
    20.Το λιγούρη Γκατζετάκη που γέμισε ένα αεροπλάνο αφορολόγητα όταν γυρνούσε από την Ιαπωνία (δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν οι Γιαπωνέζοι)
    21.Το Ζέν-πρεμιέ Άκη Μποχα-τζόπουλο, που κονόμισε τα άντερά του από τα υποβρύχια που μπατάρουν και τους αντιαεροπορικούς πυραύλους που πάνε στο γάμο του Καραγκιόζη
    22.Το Μπάχτα και τους λοιπούς πρώην πειναλέους «αγωνιστές της δημοκρατίας», που μένοντας τώρα στις βιλάρες και κολυμπώντας στις πισίνες ξέχασαν ότι πριν βρώμαγε το στόμα τους από την πείνα (δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός-Μπλιατσιφάρας)
    23.Το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και το κλέψιμο της περιουσίας των περισσότερων «αγαθών» Ελλήνων, για να ταϊστούν οι επιχειρηματίες μας (πάτρονες με τα κανάλια τους και χρηματοδότες με το ρευστό τους)
    24.Το «γίγαντα» ελιά πρωθυπουργό που παρέδωσε στους απέναντι συγκυριαρχία στο Αιγαίο και ευχαρίστησε δημόσια και τους Αμερικανούς φίλους του για τη διευκόλυνση αυτή.
    25.Τον ανεκδιήγητο φαφλατά Γκάγκαλο για την παράδοση του Ντοτσαλάν στους απέναντι
    26.Το Μπαμπουτζή για τους 82 νεκρούς του Σάμινα
    27.Τον αλλοδαπό τουρίστα γυιό του ιδρυτή με τις ρήσεις του για την καλλιέργεια φούντας και χασίς στις γλάστρες του σπιτιού
    28.Τον αλλοδαπό τουρίστα γιό του ιδρυτή που είπε ότι αγαπάει την Ελλάδα «σαν Έλληνας»
    29. Τη συμφωνία του αλλοδαπού τουρίστα στο σχέδιο Ανάν που νομιμοποιούσε τη μισή Κύπρο στην Τουρκία.
    30.Την αλλαγή του εκλογικού νόμου κάθε φορά που φαινόταν ότι θα χάσουν τις εκλογές, «δημοκράτες» και έντιμοι, όπως πάντα.
    Για όλα αυτά και δεκάδες άλλα λοιπόν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συνέντευξη?
    Εδώ γελάνε η πάρα κάτω?
    Τι είπε δηλαδή η κ. Ντόρα? Τι ακριβώς είπε?
    Κατάλαβε κανείς για να με βοηθήσει και μένα? Γιατί εγώ κι όσοι αλλοι μαζί παρακολουθούσαμε,καταλάβαμε μόνο την ανούσια, πάντα ίδια και προσφιλή τακτική της, του "άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε".
    Σε τι απάντησε? Τι ξεκαθάρισε?
    Τουλάχιστον να τα κατάφερνε το ίδιο καλά εφαρμόζοντας την τακτική αυτή και με τις υποθέσεις του υπουργείου της, (π.χ. με την Κοντολίζα Ράις), κομμάτια να γίνει, αλλά που!.... (Εκεί βέβαια δεν περνάνε αυτά..).
    Αλλά κόρη του Μητσοτάκη είναι, τι να περιμένεις!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΩΝ ΧΑΣΙΣΟΠΡΟΣΤΑΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝ-ΛΗ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ?ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΕΘΝΙΚΟ ΓΑΜΙΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕΣ?ΤΗ ΝΑΤΑΣΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΣ?ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΘΗΜΗΘΗΣ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΝΒΑΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1 Οκτώβριος 2008 8:19 πμ

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ....
    ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΌΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΦΑΙΡΟΎΝ ...
    ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΟΛΟΣ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για όλα αυτά και δεκάδες άλλα λοιπόν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.

    1 Οκτώβριος 2008 2:14 μμ


    ΠΝΙΧΤΟ ΣΤΟ ΠΟΤΟ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για όλα αυτά και δεκάδες άλλα λοιπόν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.

    1 Οκτώβριος 2008 2:14 μμ



    ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΜΝΗΜΗ ?????
    Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΑΝΕΤΑ .... ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙΝΙΕΣ .......


    ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΟ....
    ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΣΗ ΜΝΗΜΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ????????????

    ΕΔΩ ΙΣΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΧΩΡΟ ΝΑ ΘΑΨΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΘΥΣΙΑΣΑΤΕ, ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΣΤΟΥΣ ΒΩΜΟΥΣ "ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ", ΑΠΟ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ - ΑΓΓΛΙΑ !!!

    ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΦΙΛΕ ....
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ...

    ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ...
    ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ .....
    ΚΑΙ ΚΑΤΙΝΙΕΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *