GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γλίτωσε, τουλάχιστον, την υπηρεσιακή...

. Ουδέν κακόν, αμιγές καλού... Αν γίνουν τώρα εκλογές, δεν θα γίνουν με υπηρεσιακή κυβέρνηση. Θα τις κάνει η σημερινή κυβέρνηση υπό τον Κ. Κ...

.
Ουδέν κακόν, αμιγές καλού...
Αν γίνουν τώρα εκλογές, δεν θα γίνουν με υπηρεσιακή κυβέρνηση. Θα τις κάνει η σημερινή κυβέρνηση υπό τον Κ. Καραμανλή καθώς συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τη σύγκληση της Βουλής των εκλογών της 16ης Σεπτεμβρίου 2007.
-------------------------

24 σχόλια

  1. Η τρομοκρατία των «εγκάθετων»

    Είναι γνωστή η συνταγή των ιδεολογικών ροπαλοφόρων και πολιτικών μπράβων των νταβατζήδων και των αμερικανοτσολιάδων.
    Όταν αντιστέκεσαι στα σχέδιά τους ή ενοχλείς σου κολλάνε την ταμπέλα του «εθνικιστής», «ρατσιστή» κ.λπ.
    Αυτή η τρομοκρατική συνταγή έχει και άλλες παραλλαγές. Μία από αυτές είναι ότι επιχειρούν να σου κολλήσουν τη «ρετσινιά» του «κλακαδόρου» της Ν.Δ., όταν περιγράφεις τη σημερινή πολιτική κατάσταση και δείχνεις ότι ο άμεσος στόχος των «νταβάδων» είναι το πριόνισμα και η πτώση του Καραμανλή. Δηλαδή πρέπει να το βουλώσεις και να μην αποκαλύπτεις, ούτε να αναλύεις αυτά που όλος ο κόσμος βλέπει. Πρέπει να μην δείχνεις τους δόλιους σχεδιασμούς και τα παιχνίδια των εξωθεσμικών μηχανισμών, των «νταβάδων» και των Αμερικανών., γιατί γίνεσαι «κλακαδόρος» του Καραμανλή.
    Έτσι με αυτό το τρομοκρατικό τέχνασμα του «δεξιού» στιγματισμού επιχειρούν να μην τους αποκαλύπτεις και να μην εξωτερικεύεις τις απόψεις σου. Είναι ένα δόλιο τέχνασμα ΦΙΜΩΣΗΣ.
    Για να μη χαρακτηριστείς νεοδημοκράτης πρέπει να κλείνεις τα μάτια στα ύπουλα σχέδια αποδόμησης της πολιτικής από τα υπερατλαντικά κέντρα και τους εσωτερικούς «νταβάδες».
    Εμείς δεν φοβόμαστε μήπως μας χαρακτηρίσουν Καραμανλικούς!!! Η ιστορία μας, οι αγώνες μας και οι απόψεις μας, που καθημερινά διατυπώνουμε, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο παρερμηνείας σε κάθε καλόπιστο. Στους κακόβουλους συκοφάντες απαντάμε ως εξής: Καλύτερα καραμανλικός παρά αμερικανοτσολιάς και «εγκάθετος» των «νταβατζήδων».
    Το έχουμε δηλώσει επανειλημμένα: Αρνούμαστε να μας ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις, να μας καθορίζουν τα πολιτικά μας πράγματα οι Αμερικανοί και τα παρακρατικά παρασκήνια των «νταβάδων». Αρνούμαστε τα ΜΜΕ και τα «βαποράκια» τους. Αρνούμαστε να μας κατευθύνουν αυτές οι εστίες των φαιών αναθυμιάσεων και της ολοκληρωτικής ισοπέδωσης της σκέψης.
    Η πτώση Καραμανλή με τους όρους των Αμερικανών και των «νταβάδων» δρομολογεί ακόμα πιο ζοφερές πολιτικές καταστάσεις. Ανοίγει το δρόμο των κομματικών προτεκτοράτων, το δρόμο της ολοκληρωτικής επιβολής των αυτοκρατορικών επιλογών των ΗΠΑ.
    Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται αυτό και απλώς σκούζει αντικαραμανλικά είναι ή μικροκομματικά τυφλός ή «εγκάθετος».
    Και εν πάση περιπτώσει, ας αρθρώσει ένα πολιτικό λόγο που να τεκμηριώνει την «αναγκαιότητα» να γκρεμιστεί ο Καραμανλής από τα αμερικανάκια (Ντόρες Τατούληδες, Γιωργάκηδες, Χρυσοχοίδες και ΣΙΑ) και τους «νταβατζήδες».
    Δικός μας στόχος είναι να γκρεμιστεί ο Καραμανλής ΠΟΛΙΤΙΚΑ και αγωνιστικά. Δηλαδή να ηττηθεί η κυβερνητική πολιτική, μια πολιτική πανομοιότυπη με αυτή του ΠΑΣΟΚ και Σία…

    _________________
    Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
    προσκυνημένους, αλλά και στους
    πράκτορες και προβοκάτορες.

    resaltomag.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό είναι πολύ άσχημο για τη δημοκρατία γενικά, αφού η αυθαιρεσία σε τέτοιες περιπτώσεις και τα κτυπήματα κάτω από τη ζώνη θα είναι σίγουρο φαινόμενο(D.N.A της δεξιάς). Η δεξιά εδώ και μισό αιώνα έχει γαλουχηθεί στις εκλογικές αλχημείες. Βέβαια, από το αμαρτωλό 61 μέχρι σήμερα, έχει βάλει αρκετό νερό στο κρασί της και τελευταία περιορίζεται σε κουτοπονηριές, αφού δεν την παίρνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ....ΣΟΜΠΟΛΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ?????
    ΠΡΟΤΑΣΗ : ΟΤΑΝ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΣΚΑΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ,ΚΥΡΙΑΚΟΥ,ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΥ,ΛΑΜΠΡΑΚΗ κλπ. ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ
    ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ...ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ...ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΕΡΓΕΙΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ..ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...
    Υ.Σ. ΤΟ ΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟ BBC,,,ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ...ΒΑΛΤΕ ΑΣΑΝΣΕΡ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στα τσακίδια μαλάκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ,ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΕΥΡΩ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ..ΑΡΑΓΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΕ ΤΙ ΕΥΚΟΛΙΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΚΕΦΑΛΙΑ ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗ ΟΥΡΑ ΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΕΛΗ ΣΟΥ...
    ΡΩΤΩ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΩΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    1.ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΔΙΕΓΡΑΞΕΣ ΤΟΝ ΠΟΛΥΖΟ?
    2.ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟΝ ΡΕΓΚΟΥΖΑ?
    3.ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΔΙΕΓΡΑΞΕΣ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ?
    4.ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΔΙΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟΝ ΔΑΪΛΑΚΗ?
    5.ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΔΙΕΓΡΑΞΕΣ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ?
    6.ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ?
    7ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ?
    8.ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΤΑΤΟΥΛΗ?
    9.ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ?
    10ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ?
    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ..ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βοήθησε η Παναγία του Βατοπεδίου, και ξεχάστηκε η SIEMENS!

    Αδικο έχουν που είναι θρήσκοι οι πολιτικοί μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 34 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ:

    1.Τον Αμερικανό πολίτη ιδρυτή του, για την αξεπέραστη «αξιοπιστία» του
    2.Τον Αμερικανό «φιλέλληνα» γιό του, που ούτε να διαβάσει Ελληνικά δεν μπορεί
    3.Τη μασόνα Αμερικανίδα μανούλα, που δίνει ακόμη και για διαζύγια για μερικά εκατομμύρια δολάρια
    4.Την ξανθιά χοντρομπεμπούλα μεγαλο-κοπέλλα (και τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που την είχαν πάρει, ειδικά από τη ναυτιλία)
    5.Τον αστρολόγο της και τους πνευματικούς, καφετζούδες και χαρτορίχτρες που κυβερνούσαν τη χώρα (και γελούσε κάθε πικραμένος στο εξωτερικό)
    6.Τό σκάνδαλο Μποσκωτά με τις πράσινες εφημερίδες (και τα μαιμού ρόζ χαρτιά)
    7.Τη δέσμευση της Ελλάδας από τον ιδρυτή στους απέναντι, να μην εξορύξει τα πετρέλαια του Αιγαίου, που θα μας έκαναν ενεργειακά ανεξάρτητους και την οικονομία από τις καλύτερες στην Ευρώπη
    8.Τον ψυχικό διχασμό του λαού σε «εκείνοι και εμείς». «Εκείνοι» είναι οι κακοί Έλληνες (όσοι δεν συμφωνούν μαζί μας) και «εμείς» οι καλοί Έλληνες (που συμφωνούν, με το αζημείωτο βέβαια, οι περισσότεροι είναι δημόσιοι υπάλληλοι με μονιμότητα, επιδόματα και εφάπαξ, οι λοιποί είναι λαμόγια επιχειρηματίες που παίρνουν δουλειές ΜΟΝΟ από το κράτος)
    9. Την «κουλτούρα της αρπαχτής», με τα στελέχη και τους οπαδούς μας να κλέβουν «όσο μποροιύν» και τους μαλάκες να πληρώνουν τα χρέη του κράτους μέχρι να πεθάνουν
    10.Την ταρίφα ότι να κλέβεις «μέχρι 500 εκατ είναι φυσιολογικό», όταν είσαι υπουργός
    11.Τον Τσόμπρα που παρακολουθούσε παράνομα τη μισή Ελλάδα (τους άλλους (εκείνους) αλλά και τους δικούς μας, για τα απαιτούμενα τσεκαρίσματα)
    12.Το ζαράκια ξάδελφο της ξανθο-μπεμπούλας που έχασε στο μπαρμπούτι ένα πίνακα του Τσαρούχη που ανήκε στο Υπουργείο
    13.Τον «κουβαλητή» Κουλόγιωργα με τα πάμπερς (αδυναμία στο μετρητό)
    14.Τον εκλογομάγειρα Κουτσόγιωργα και τα 2 εκατ. δολάρια (για να κάνουμε και «σωστούς» νόμους
    15.Το γκαιμπελίσκο Σκαλιώτη με τις αδιάκοπες καμπάνιες λάσπης και συκοφαντίας προς κάθε αντίπαλο (και εσωτερικό ανταγωνιστή)
    16.Το μιζαδόρο Σκαλιώτη και την πανάκριβη και υπερτιμολογημένη κατασκευή του αεροδρομίου για την προικούλα του
    17.Τον Τσουρή με την Πατσαβούρα του, που στήριζε για δεκαετίες το άθλιο καθεστώς, μπας κα του δώσουν κανένα κοκκαλάκι οι Λαμπρακο-μπομπολαίοι
    18.Τον έμπορων όπλων Χάλατς, το χαζοχαρούμενο Μπλιατσιφάρα, τον μασόνο Κλιβάνη και τους λοιπούς δανειστές για να δικαιολογηθεί η αγορά του «κωλόσπιτου» (από τις μίζες των F16 και Μιράζ το 1988)
    19.Την προεδρική εκλογή του Γκατζετάκη με τα Μπλέ και Λευκά ψηφοδέλτια, σαν κλασσικό δείγμα πίστης στη δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης των βουλευτών
    20.Το λιγούρη Γκατζετάκη που γέμισε ένα αεροπλάνο αφορολόγητα όταν γυρνούσε από την Ιαπωνία (δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν οι Γιαπωνέζοι)
    21.Το Ζέν-πρεμιέ Άκη Μποχα-τζόπουλο, που κονόμισε τα άντερά του από τα υποβρύχια που μπατάρουν και τους αντιαεροπορικούς πυραύλους που πάνε στο γάμο του Καραγκιόζη
    22.Το Μπάχτα και τους λοιπούς πρώην πειναλέους «αγωνιστές της δημοκρατίας», που μένοντας τώρα στις βιλάρες και κολυμπώντας στις πισίνες ξέχασαν ότι πριν βρώμαγε το στόμα τους από την πείνα (δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός-Μπλιατσιφάρας)
    23.Το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και το κλέψιμο της περιουσίας των περισσότερων «αγαθών» Ελλήνων, για να ταϊστούν οι επιχειρηματίες μας (πάτρονες με τα κανάλια τους και χρηματοδότες με το ρευστό τους)
    24.Το «γίγαντα» ελιά πρωθυπουργό που παρέδωσε στους απέναντι συγκυριαρχία στο Αιγαίο και ευχαρίστησε δημόσια και τους Αμερικανούς φίλους του για τη διευκόλυνση αυτή.
    25.Τον ανεκδιήγητο φαφλατά Γκάγκαλο για την παράδοση του Ντοτσαλάν στους απέναντι
    26.Το Μπαμπουτζή για τους 82 νεκρούς του Σάμινα
    27.Τον αλλοδαπό τουρίστα γυιό του ιδρυτή με τις ρήσεις του για την καλλιέργεια φούντας και χασίς στις γλάστρες του σπιτιού
    28.Τον αλλοδαπό τουρίστα γιό του ιδρυτή που είπε ότι αγαπάει την Ελλάδα «σαν Έλληνας»
    29. Τη συμφωνία του αλλοδαπού τουρίστα στο σχέδιο Ανάν που νομιμοποιούσε τη μισή Κύπρο στην Τουρκία.
    30.Την αλλαγή του εκλογικού νόμου κάθε φορά που φαινόταν ότι θα χάσουν τις εκλογές, «δημοκράτες» και έντιμοι, όπως πάντα.
    Για όλα αυτά και δεκάδες άλλα λοιπόν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΘΗΝΟΔΩΡΕ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ Κ ΚΟΥΤΣΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι είναι αυτό που δένει τόσο πολύ τον Ρουσόπουλο με τον Καραμανλή που για χάρη του μπορεί να αυτοκτονήσει πολιτικά ο πρωθυπουργός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε γελοιε των 2:10 και εγω δεν μπορω να ξεχασω τις χουντες σας, τις εθνικες καταστροφες σας (ξεπουλημα Κυπρου), το παρακρατος, της δεξιας και των ελληναραδων Καραμαμαν-αλη-δων.
    Με πατερα εναν φτωχο δασκαλο απο το Κιουπκιουι γινανε ενα σοι με τεχνικες εταιριες που εφτιαχναν τις εθνικες οδους (φαντασου ο ενας αδελφος πρωθυπουργος και ο αλλος μεγαλοεργολαβος που αναλαμβανε τις πρωτες μεταπολεμικες εθνικες οδους) αλλα και με ναυτιλιακες εταιρειες οι οποιες ανηκουν ακομα στο σοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Gia na kanoyn thn notheiatoys ta katharmata ths dexias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάποιος πρωτοκλασάτος του ΠΑΣΟΚ το είπε, δε θυμάμαι ποιος,:

    «Εμείς μια τετραετία γαμούσαμε, μια τετραετία κλέβαμε, και μια τετραετία προσπαθούσαμε να μη μπούμε φυλακή! Το πρόβλημα με τη ΝΔ είναι ότι πήγε να τα κάνει όλα σε μια τετραετία!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 2.10

    πρεπει να εισαι πολυ μαλακας.



    το διαβασαμε το πονημα σου , το ξαναδιαβασαμε .

    στερεψε η μαλακια.

    παντως αν η μαλακια ηταν εργοχειρο την εφτιαξες τη προικα σου.

    φιλικα σου το λεω..... ριξε μια λοξη ματια στη τουαλετα.εχει κοντα και βοθρο......

    βρε ουστ.σκατοδεξιε............
    χωσου στο βοθρο σου και μουγγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 151+1 ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ 1 ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΕΙ .ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ,ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΚΑΝΑ 3ΑΡΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για την σεμνότητα και την ταπεινότητα του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή ,θα ήθελα σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου του ‘’Εθνάρχη ‘’ , αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του , Αλέκου Καραμανλή .

    Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄ ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
    Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .

    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ
    ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ .

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .
    ΤΟΝ ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .
    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ της 22.06.2008 για την ναυτιλιακή εταιρία των Εθνοσωτήρων Καραμανλήδων .
    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Σκορδίλης μας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία οικογένεια’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου Αχιλλέα , Φωτεινή Καραμανλή. Με τον τίτλο Hellenic Carriers η εταιρία των Καραμανλήδων έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπούν πολύ την κυανόλευκο οι Εθνοσωτήρες Καραμανλήδες . Από τα έξι πλοία της εταιρείας τους , μόνο ένα φέρει την Ελληνική σημαία . Τα υπόλοιπα έχουν σημαία ευκαιρίας .
    Όχι δεν θυμάμαι αν έχουν σημαία των αγαπητών τους (για βαλίτσες!!) Cayman Islands.

    Chief Engineer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 3,02 ΑΙΟΛΟΣ ΜΕ ΑΣΚΟ Η ΜΕ ΤΡΟΜΠΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΙΟΛΟΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΟΞΥΓΟΝΟ.

    ΤΗ ΤΡΟΜΠΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΕΜΠΤΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΗ!! ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ !! ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

    Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΗ ΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!

    ΕΝΩ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ - ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ- ΚΑΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ - ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ??
    ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ??
    ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΡΙΞΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΤΩΡΑ!!

    ΠΕΜΠΤΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΗ!! ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ !!

    από ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗ ΒΑΣΤΙΛΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ - 7:08μμ, Τρίτη 30 Σε
    ΕΝΩ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ - ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ??
    ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΡΙΞΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΤΩΡΑ!!

    ΑΠΕΡΓΙΑ

    ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ!! ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΗ!!

    Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΗ ΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!

    ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗ ΒΑΣΤΙΛΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ - ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ


    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ??


    ΤΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ?? ΠΟΙΟΙ ΒΑΣΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ?
    ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ...
    ΕΝΩ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ - ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ??

    ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗ ΒΑΣΤΙΛΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ - ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ??
    ΤΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ?? ΠΟΙΟΙ ΒΑΣΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ?
    ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ...

    Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ???

    Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΗ ΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!

    από ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗ ΒΑΣΤΙΛΗ ΤΩΡΑ 3:27μμ, Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008
    ΑΝ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΛΙΓOΨΥΧΑ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ!!
    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ...

    Ο ΔΑΙΛΑΚΗΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ!!
    ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ..ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΙ, ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ??

    Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΗ ΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!


    ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ...

    ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ...
    ΑΝ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΛΙΓOΨΥΧΑ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ!!
    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ...
    ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ..ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΙ, ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ??

    ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗ ΒΑΣΤΙΛΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ - ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ??
    ΤΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ?? ΠΟΙΟΙ ΒΑΣΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ?

    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ
    ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΝΙΟΝΤΙΝΑ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΕΣΑΣ

    ΟΛΟΙ ΣΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ...
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΝΕΟΠΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΞΕΠΙΔΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!!


    ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΡΙΞΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΤΩΡΑ!!

    ΕΝΩ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ - ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ??
    ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ??

    ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΡΙΞΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΤΩΡΑ!!

    ΟΛΟΙ ΣΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ...


    ΑΝΤΙΔΕΞΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρέ τσαμένα ΠΠΠ (Πεινασμένα Πράσινα Παπαγαλάκια), πάρτε το απόφαση, όσες μαλακίες και να κάνει η ΝΔ, ΔΕΝ τραβάει ο Γιωργάκης!

    Πείτε στα αφεντικά σας στη Αμερική να σας βάλουν κανέναν άλλο αρχηγό, έστω ας είναι κι’Έλληνας μια φορά, μήπως και ξαναβγείτε και λαδώσει λίγο το αντεράκι σας!

    Πέντε χρόνια δίαιτα, μετά από 20 χρόνια μάσες, είναι σκληρό!

    ΥΓ: Δεν είμαι ο Βενιζέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 2.10 sto spiti soy afti ti stigmi gamane ton karaman-ali kai tin mana sou/.ai gamhsou mounopano. DAILAKIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αναδημοσιεύω το ανωτέρω σχόλιο κάποιου φίλου..
    " Τι είναι αυτό που δένει τόσο πολύ τον Ρουσόπουλο με τον Καραμανλή που για χάρη του μπορεί να αυτοκτονήσει πολιτικά ο πρωθυπουργός;"
    Ναι, και μένα με τρώει η περιέργεια, γιατί με όσα κι αν υποθέτει κανείς, είναι στ'αλήθεια τουλάχιστον παράξενο, δεν είναι?
    Κάποιο σχόλιο η... ψυχανέμισμα κανείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *