GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγγυημένη οικονομία...

. Γράφει ο Τηλέμαχος Μπούντζουκας 30 Οκτωβρίου 2008 . Ο πρωθυπουργός θα προσπαθήσει να πείσει τον ελληνικό λαό, ότι δεν θα δώσει 28 δις ευρ...

.
Γράφει ο Τηλέμαχος Μπούντζουκας
30 Οκτωβρίου 2008
.
Ο πρωθυπουργός θα προσπαθήσει να πείσει τον ελληνικό λαό, ότι δεν θα δώσει 28 δις ευρω αλλά θα εγγυηθεί; δηλαδή; (Μήπως πάνε οι κρατούντες για το ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΙΛ τώρα που φεύγει η κυβέρνηση τους ;) και θα σας τα πω απλά .
Η Ολυμπιακή ήταν κρατική; είχε κρατική επίβλεψη; (Λένε) ότι έπεσε έξω και την πουλάνε στους άλλους ρασοφόρους με τα άσπρα.
Οι τράπεζες , θα μας πει ο πρωθυπουργός που θα πάρουν χρήματα ώστε να αυξήσουνε το μετοχικό κεφάλαιο τους, μα αυτό το κάνουν οι μεγαλομέτοχοι που έτρωγαν με τις μεγάλες μασέλες τόσο καιρό και αύριο θα πάει το κράτος να τους εγγυηθεί χρήματα; Αυτό θα είναι (τυράκι) Η ΕΓΓΥΗΣΗ , και αν δεν πληρώσει ο τραπεζίτης λέω εγώ ; Δεν θα πρέπει να πληρώσει αυτός που εγγυάται; Και από πού θα βρείτε τα εγγυημένα χρήματα κύριε πρωθυπουργέ; Ή μπορείτε να εγγυηθείτε για το αύριο ; Η πάλι ποντάρετε σε φόρους και σε χρήματα του λαουτζίκου; Τι θα πει ότι θα έχουνε κρατική επίβλεψη ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ, Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ; Και αν ναι; ποιοι τα έφαγαν από εκεί ΟΙ ΚΑΚΟΙ; ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Ή ΣΤΗΝ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟ;
Ερωτώ σαν απλός πολίτης αν θα παρουσιάσετε τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ όπως την κακή ολυμπιακή τι θα γίνει; ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΙΛ, ώστε να τα αρπάξουνε οι τραπεζίτες και να την κάνουνε για άλλες πολιτείες, γιατί αν έχουνε βαριά χαρτιά ή κινητά ή ακίνητα θα έπρεπε να τα ρευστοποιήσουνε ώστε να στηρίξουνε την επιχείρηση τους .
Μας λένε για διεθνή κρίση ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ, κύριοι εσείς που κυβερνάτε αυτόν τον πλανήτη αν θέλατε δεν θα υπήρχε αυτή η κρίση γιατί εσείς ανέχεστε τους φορολογικούς παραδείσους και αν θέλατε θα τους καταργούσατε σε ΜΙΑ ΜΕΡΑ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑ ΠΛΗΡΩΣ ώστε η κάθε χώρα να ξέρει ποιος έχει ΤΙ; ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ;.
ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΦ ΣΟΡ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ώστε να έρχεται ο κάθε μεγαλοκαρχαρίας και παίζει με της οικονομίες των χωρών σε όλους τους λαούς του πλανήτη.
Και όλα αυτά; για το κέρδος ΩΣΤΕ 150.000-200.000 άνθρωποι να μαζέψουνε όλο τον πλούτο του πλανήτη, ΕΥΓΕ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ, ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ. Θα μας ζαλίσετε με την πραγματική οικονομία .Τι σημαίνει αυτό; δεν υπάρχει ρευστότητα, γιατί; Όταν μια τράπεζα έχει μετοχικό κεφάλαιο 100 ευρω, και καταθέσεις άλλα 100 ευρω δεν τα δίνει και τα 200 ευρω σε δανειολήπτες ή σε φούσκες ομόλογα .
Και η απάτη είναι εδώ, να δίνουν τα χρήματα του κόσμου σε δανειολήπτες ή σε φούσκες ομόλογα για να παίρνουν επιτόκιο 19-20% ,και στους καταθέτες τους να δίνουν 3-4 %, εμ τότε έπρεπε να επέμβουνε ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ, ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ; ΟΧΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. Τώρα θέλετε όλοι οι ηγέτες να τους δώσετε και τα κρατικά χρήματα και να τα δίνουν στον πάλι στον κόσμο ή να τα τρώνε αυτοί με διάφορες κομπίνες που κάνουν μεταξύ τους και αν δεν μπορεί ο δανειολήπτης να τα δώσει, η τα χάσουνε πάλι τα Χρύσα αγόρια να τα παίρνουνε από το κρατικό κουμπαρά ; ΤΙ ΜΥΑΛΑ;; (ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ). Αυτά θα πει ο πρωθυπουργός να είμαστε καλά, και εδώ θα είμαι και θα είσαστε.
Αλλά ακουστε κύριοι-ες όσοι έχετε μερικά λεφτουδάκια για να μην τα κλαίτε αύριο κάνετε ένα ντου στης οικονομίες σας να τα πάρετε από τις τράπεζες και αγοράσετε χρυσό η χώμα (χώμα η διαμερίσματα) ώστε να πονέσουνε αυτοί που κάνουν τους μάγκες με τα χρήματα σας.
Να με συχωρέσετε αν κάνω λάθος αν δεν ειπωθούνε κάτι τέτοια ,και γιατί τα μαθηματικά μου είναι του δημοτικού.
---------------------------------------------

45 σχόλια

  1. ANTE BALTE KANENA ARURO TOY DR KOYTSOYKOY GIA SEISAX8EIA KAI GIA PROTIA PASOK ME 162 BOYLEYTES...

    LOUTRADI...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορεί - ούτε και τώρα - να είναι απλή ιδεοληψία ή διακυβέρνηση τύπου "επε".

    Σίγουρα υπάρχει μίζα και κομματική στήριξη, μεγαλύτερα δε σε οφέλη παρά την ζημιά και την ξεφτίλα που θα υποστεί η ΝΔ. Αυτά είναι πλέον κοινή πεποίθηση μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωραία η επιστημονική ανάλυσή σου.... έλα τώρα, μεταξύ μας, πόσο είχες πιεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δείτε προσεκτικά στα σακάκια του χοντρού gay καραμανλή μπορεί να δείτε λεκέδες άσπρους από τα χύσια του ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΨΕΜΜΑ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΑΟ – ή τα όρια της γελοιότητας ενός συστήματος παραπληροφόρησης από κανάλια και εφημερίδες
    Προφανώς ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι τα 28 δις ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (στους ιδιοκτήτες / μετόχους τους) ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ιδιώτες ή επιχειρήσεις. Να τα πούμε απλά λοιπόν:
    ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ:
    (1)ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΛΕΦΤΑ, που είναι ιδιοκτησία των μετόχων της. Με αυτά τα λεφτά πληρώνει το προσωπικό της, τα ενοίκια, τους λογαριασμούς, κλπ. και όλο το λειτουργικό της κόστος.
    (2)ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ, που τα παίρνει από όσους δεν τα χρειάζονται άμεσα (καταθέτες, στους οποίους υπόσχεται εξασφάλιση και ένα μικρό τόκο) και τα δίνει σε όσους τα χρειάζονται (ιδιώτες, επιχειρήσεις) και η τράπεζα κερδίζει τη διαφορά του επιτοκίου που είναι και το κέρδος της.
    Στην προκείμενη περίπτωση το κράτος ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ (1) καμμίας τράπεζας, ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ (2) όποιας τράπεζας έχει υποψήφιους δανειολήπτες αλλά δεν έχει η ίδια λεφτά να τους δανείσει.
    Το Δημόσιο το κάνει μάλιστα επ'εφωλεία του γιατί από τη δανειοδότηση προς την τράπεζα θα εισπράξει 10% ετήσια, πολύ υψηλότερα από την απόδοση των ομολόγων του.
    ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΡΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ.
    Και το τελευταίο είναι το πιό σημαντικό, γιατί χωρίς δάνεια δεν μπορούν να δουλέψουν οι περισσότερες επιχειρήσεις, που εάν πέσουν έξω το οικονομικό και κοινωνικό κόστος θα είναι πολύ μεγάλο και θα κρατήσει χρόνια. Όταν μία επιχείρηση κλείσει δύσκολα ξανανοίγει.
    Να μην αναπαράγουμε λοιπόν τις μπαρούφες που λένε τα κανάλια, ο εύκολος λαικισμός δεν πρέπει να χαρακτηρίζει όσους θεωρούν τον εαυτό τους σοβαρό.
    Άς αφήσουμε το ρόλο του μπαρουφολόγου στα λογής λογής ρεμάλια της τηλεόρασης, τον Αυτιά, τον Οικονομέα, τον Καμπουράκη, τον Παπαδάκη, το Βαρεμένο, τη Μακρή και λοιπούς κομπάρσους τους συστήματος.
    Η πλάκα, μάλιστα, είναι ότι μερικοί, όπως πχ ο Καμπουράκης, είναι οικονομολόγοι, αλλά κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται, για να ειπράττουν τον παχυλό μισθό από τα καναλο-αφεντικά τους).
    Ο ορισμός της ξεφτίλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πραγματι οι γνωσεις σου είναι του δημοτικού
    η Ολυμπιακή φαλήρισε όχι γιατί ήταν υπό κρατική επίβλεψη αλλά ήταν η ΙΔΙΑ κρατική και μάζεψε χιλιάδες κομματόσκυλα για να θρέψει.
    Ωραία να πονέσουν οι τράπεζες και να κλείσουν
    μετά τι θα πεις στις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες που καίγονται για δάνεια?
    επανεμφάνιση τοκογλύφων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ANTE GAMHSOY RE MALAKA,SE BARETHIKAME NA AKOYME TIS MALAKIES POY TZAMPOYNAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΕΧΕΙΣ ΑΓΑΜΙΕΣ Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προσέξτε το στόμα του καραμανλή στη φωτό.....
    Έτσι είναι όταν κάνει πίπες στο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ η αδερφή...
    Ρωτήστε τους συμφοιτητές του καραμανλή να σας πούνε πόσο αδερφή ήταν....
    σκυλοπηδιόταν σα σκύλα στα υπόγεια η πούστρα... ΖΑΧΟΠΟΥΛΕ ΓΕΡΑ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κρίμα που δεν είναι οι σοσιαληστές κυβέρνηση να αντιμετωπίσουν την παγκόσμια κρίση!
    O Μπραβο-γκιόργκο ξέρει τί κάνει, αυτή τη φορά δεν θα βάλει Υπουργό Εθνικής Οικονομίας τον κλέφτη του Χρηματιστηρίου τον Παπαντωνίου ούτε τον τεμπέλη καθηγηταρά με το σηκωμένο φρύδι, το Χριστοδουλάκη.
    Θα βάλει τη Λούκα, που έχει εξίσου σοβαρό ύφος αλλά δεν ξέρει να χωρίσει δυό γαιδάρων άχυρα.
    Η Λούκα θα μειώσει τη φοροδιαφυγή, θα αυξήσει τις συντάξεις, θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια και θα μειώσει το δημόσιο χρέος.
    Γιώργο μου η συνταγή σου για να τα πετύχεις όλα αυτά ακούγεται τρομερή περίπτωση, σχεδόν ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ.
    Τέτοιο ΟΥΦΟ που είσαι τέτοιες παλαβωμάρες λές!
    Ούφ, ευτυχώς ξύπνησα, εφιάλτης ήταν και πέρασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. o akatallhloteros...tin kopanaei...ektos elladas...
    o Sarkozi...ton perimenei...
    me tin karla mouni...sto elysee...
    ola einai etoima...diamerisma,,,
    8odoros (o pisosfyrixtras) zaxopoulos klp...
    ANTEGEIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΔΕΞΙΟΙ
    ΚΑΠΟΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΤΕ
    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ,
    ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ,
    ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ!!!

    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ
    ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ
    ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ
    ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ!!!
    ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΑΣΑΠΗ!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ Δρ..? ΤΟΝ ΦΑΓΑΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΔΕΞΙΟΙ
    ΚΑΠΟΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΤΕ
    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ,
    ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ,
    ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ!!!

    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ
    ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ
    ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ
    ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ!!!
    ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. θα δώσει 28 δις kolotrypes...
    ma toso malakes eiste!!

    agorazei xrino!!

    kato tora i dexia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κρίμα που δεν είναι οι σοσιαληστές κυβέρνηση να αντιμετωπίσουν την παγκόσμια κρίση!
    O Μπραβο-γκιόργκο ξέρει τί κάνει, αυτή τη φορά δεν θα βάλει Υπουργό Εθνικής Οικονομίας τον κλέφτη του Χρηματιστηρίου τον Παπαντωνίου ούτε τον τηλεστάρ καθηγηταρά με το σηκωμένο φρύδι, το Χριστοδουλάκη.
    Θα βάλει τη Λούκα, που έχει εξίσου σοβαρό ύφος αλλά δεν ξέρει να χωρίσει δυό γαιδάρων άχυρα.
    Η Λούκα θα μειώσει τη φοροδιαφυγή, θα αυξήσει τις συντάξεις, θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια και θα μειώσει το δημόσιο χρέος.
    Γιώργο μου η συνταγή σου για να τα πετύχεις όλα αυτά ακούγεται τρομερή περίπτωση, σχεδόν ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ.
    Τέτοιο ΟΥΦΟ που είσαι τέτοιες παλαβωμάρες λές!
    Ούφ, ευτυχώς ξύπνησα, εφιάλτης ήταν και πέρασε.


    Κρίμα που δεν είναι οι σοσιαληστές κυβέρνηση να αντιμετωπίσουν την παγκόσμια κρίση!
    O Μπραβο-γκιόργκο ξέρει τί κάνει, αυτή τη φορά δεν θα βάλει Υπουργό Εθνικής Οικονομίας τον κλέφτη του Χρηματιστηρίου τον Παπαντωνίου ούτε τον τηλεστάρ καθηγηταρά με το σηκωμένο φρύδι, το Χριστοδουλάκη.
    Θα βάλει τη Λούκα, που έχει εξίσου σοβαρό ύφος αλλά δεν ξέρει να χωρίσει δυό γαιδάρων άχυρα.
    Η Λούκα θα μειώσει τη φοροδιαφυγή, θα αυξήσει τις συντάξεις, θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια και θα μειώσει το δημόσιο χρέος.
    Γιώργο μου η συνταγή σου για να τα πετύχεις όλα αυτά ακούγεται τρομερή περίπτωση, σχεδόν ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ.
    Τέτοιο ΟΥΦΟ που είσαι τέτοιες παλαβωμάρες λές!
    Ούφ, ευτυχώς ξύπνησα, εφιάλτης ήταν και πέρασε.


    Κρίμα που δεν είναι οι σοσιαληστές κυβέρνηση να αντιμετωπίσουν την παγκόσμια κρίση!
    O Μπραβο-γκιόργκο ξέρει τί κάνει, αυτή τη φορά δεν θα βάλει Υπουργό Εθνικής Οικονομίας τον κλέφτη του Χρηματιστηρίου τον Παπαντωνίου ούτε τον τηλεστάρ καθηγηταρά με το σηκωμένο φρύδι, το Χριστοδουλάκη.
    Θα βάλει τη Λούκα, που έχει εξίσου σοβαρό ύφος αλλά δεν ξέρει να χωρίσει δυό γαιδάρων άχυρα.
    Η Λούκα θα μειώσει τη φοροδιαφυγή, θα αυξήσει τις συντάξεις, θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια και θα μειώσει το δημόσιο χρέος.
    Γιώργο μου η συνταγή σου για να τα πετύχεις όλα αυτά ακούγεται τρομερή περίπτωση, σχεδόν ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ.
    Τέτοιο ΟΥΦΟ που είσαι τέτοιες παλαβωμάρες λές!
    Ούφ, ευτυχώς ξύπνησα, εφιάλτης ήταν και πέρασε.


    Κρίμα που δεν είναι οι σοσιαληστές κυβέρνηση να αντιμετωπίσουν την παγκόσμια κρίση!
    O Μπραβο-γκιόργκο ξέρει τί κάνει, αυτή τη φορά δεν θα βάλει Υπουργό Εθνικής Οικονομίας τον κλέφτη του Χρηματιστηρίου τον Παπαντωνίου ούτε τον τηλεστάρ καθηγηταρά με το σηκωμένο φρύδι, το Χριστοδουλάκη.
    Θα βάλει τη Λούκα, που έχει εξίσου σοβαρό ύφος αλλά δεν ξέρει να χωρίσει δυό γαιδάρων άχυρα.
    Η Λούκα θα μειώσει τη φοροδιαφυγή, θα αυξήσει τις συντάξεις, θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια και θα μειώσει το δημόσιο χρέος.
    Γιώργο μου η συνταγή σου για να τα πετύχεις όλα αυτά ακούγεται τρομερή περίπτωση, σχεδόν ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ.
    Τέτοιο ΟΥΦΟ που είσαι τέτοιες παλαβωμάρες λές!
    Ούφ, ευτυχώς ξύπνησα, εφιάλτης ήταν και πέρασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε τον άφθαρτο Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
    Άρχισαν πάλι να ξαναβγαίνουν στα κανάλια των αφεντικών τους ο Αμερικανός επιτετραμένος Χρυσοχοίδης, η Βασούλα στη Θεσσαλονίκη με το Μπραβογιώργο, ο Βερελής καθημερινά στην ΕΤ3, κλπ.
    Όποιος αριστερός ψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ για αυτά που θα λουστεί!
    ………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε τον άφθαρτο Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
    Άρχισαν πάλι να ξαναβγαίνουν στα κανάλια των αφεντικών τους ο Αμερικανός επιτετραμένος Χρυσοχοίδης, η Βασούλα στη Θεσσαλονίκη με το Μπραβογιώργο, ο Βερελής καθημερινά στην ΕΤ3, κλπ.
    Όποιος αριστερός ψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ για αυτά που θα λουστεί!
    ………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε τον άφθαρτο Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
    Άρχισαν πάλι να ξαναβγαίνουν στα κανάλια των αφεντικών τους ο Αμερικανός επιτετραμένος Χρυσοχοίδης, η Βασούλα στη Θεσσαλονίκη με το Μπραβογιώργο, ο Βερελής καθημερινά στην ΕΤ3, κλπ.
    Όποιος αριστερός ψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν γαμιέστε να ασπρίσετε, αρχίδια Καψαμπέληδες και μουνόπανα Παπαγιάννηδες που θα φέρουμε τον Αμερικάνο να μας κυβερνήσει;
    Και να δίνει όλες τις δουλειές στο Μπόμπολα,με το αζημείωτο βέβαια και να περνάνε όλοι καλά.
    Το ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ είναι ότι είναι ΤΟΣΟ ΒΛΗΜΑ ο αντιπρόσωπος των Αμερικάνων στην Ελλάδα που άκόμη και να μην θέλαμε τον Καραμανλή, τον πανύβλακα τον Παπαντρέου δεν θα τον ψήφιζαν ούτε οι μάντρες.
    Βγάλτε όσο θέλετε το γκάλοπ μαιμού.
    Θα τα πούμε στις κάλπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Aληθεύει ότι ο γνωστός Αδαμόπουλος (θυμάστε τις χειροπέδες;) που έκρυβε το καρτέλ γάλακτος του πρασινοφρουρού Δασκαλόπουλου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού βρήκε τώρα δουλειά στο ίδρυμα ΙΣΤΑΜΕ του Παπαντρέου;
    Πρέπει να πληρωθεί το παιδί, τέτοιο ταλέντο δεν μπορεί να μείνει άνεργος;
    Ωραίους ελεγκτές βρήκες Καραμανλή να ελέγχουν την ακρίβεια, κοιμάσαι με τα τσαρούχια και πληρώνεις και ξενοδοχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο μετριασμός σχολίου έχει ενεργοποιηθεί. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν από το συγγραφέα του ιστολογίου.
    ==========================

    Τον 1.49, για την προστασία και μόνο της αισθητικής μας,
    δεν τον πιάνει ο μετριασμός;

    Μόνο ότι γράφεται για το δρακουλόσογο..."μετριάζετε";

    Κάθε σίχαμα μπορεί να αφήνει το στίγμα του, έτσι;

    Λυπάμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συγκλονιστικός ο Βασίλης Κεγκέρογλου, στη συζήτηση του νομοσχεδίου στη Βουλή, για το ξεπούλημα της Ολυμπιακής!


    ..."Σήμερα δεν έχουμε μια συνηθισμένη συζήτηση κάποιου νομοσχεδίου. Σήμερα μέσα στο αρνητικά φορτισμένο κλίμα γίνεται ο ενταφιασμός και ταυτόχρονα το πρώτο μνημόσυνο του εθνικού μας αερομεταφορέα. Και μετά το μνημόσυνο όπως γίνεται συνήθως σ’ αυτές τις περιπτώσεις ανοίγεται η διαθήκη.
    «Εγώ ο Κωνσταντίνος Χατζηδάκης Δικηγόρος Β΄ Αθηνών με έδρα το Μέγαρο της Νέας Δημοκρατίας συνέταξα την παρακάτω διαθήκη ενεργώντας κατ’ εντολή του Κωνσταντίνου Καραμανλή ο οποίος μου δήλωσε ότι λειτουργεί με πλήρη πνευματική διαύγεια και αποφασίζει συνειδητά τα παρακάτω:
    Πρώτον ως πολιτικός εκπρόσωπος του ελληνικού δημοσίου που είναι μοναδικός μέτοχος της Ολυμπιακής επιθυμώ και πριν να λήξει η κοινοβουλευτική μας θητεία να δοθεί τέλος στο βίο του εθνικού αερομεταφορέα με βάση το σχέδιο που εκπονήσαμε.
    Δεύτερον, την περιουσία της Ολυμπιακής, το σήμα με τα εθνικά χρώματα αφήνω στους πασάδες του Κατάρ για να μην πέσουν στα χέρια των κακών «πράσινων» που έρχονται.
    Τρίτον, τα δρομολόγια φιλέτα αφήνονται στους ανταγωνιστές της Ολυμπιακής. Τέταρτον, στους εργαζόμενους και ιδιαίτερα στους συμβασιούχους αφήνουμε ό,τι πολυτιμότερο έχουμε την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα για το αύριο.
    Πέμπτον, στους επιβάτες αφήνουμε τα διαφημιστικά φυλλάδια της Aegean και της Lufthansa.
    ΄Εκτον, στους κατοίκους των νησιών αφήνουμε τα κουπόνια του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας για να εξυπηρετηθούν από τα πλοία φαντάσματα των ακτοπλοϊκών πολιτικών του κ. Παυλίδη, του κ. Κεφαλογιάννη και του κ. Βουλγαράκη με τη σημείωση ότι «τα κουπόνια δεν ισχύουν για τα πλοία του κ. Μανούση»
    Η Ολυμπιακή όχι μόνο μπορούσε να σωθεί αλλά και να έχει μια ανάπτυξη ανταγωνιστική στα πλαίσια του καινούργιου παγκόσμιου περιβάλλοντος που διαμορφώνεται. Αυτό, όμως, χρειαζόταν μια άλλη πολιτική, ένα άλλο σχέδιο, βούληση και ικανότητα. Και η Νέα Δημοκρατία δεν φαίνεται να διαθέτει τίποτα από αυτά. Γι’ αυτό οι πολίτες έχουν πειστεί πλέον ότι μ’ αυτή την Κυβέρνηση τίποτα θετικό δεν πρόκειται να προκύψει για τον τόπο και τους πολίτες."...
    * Ο βουλευτής Ηρακλείου Κρήτης, που δεν είναι βολευτής!
    Τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη


    Ο Κεγκερογλου ειναι απο τους εκλεκτους που αγαπα και ο δρ Κουτσουκος!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΒΗΜΑ
    ΤΗΣ 3ης ΑΥΓ.2008 .
    ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΑΓΧΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Η ΤΗΣ ‘’ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ‘’ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ :
    Για όσους εξ ημών το όνομα «Καραμανλής» προκαλεί ένα ευχάριστο, αναζωογονητικό ρίγος εθνικής υπερηφανείας, η περασμένη Τρίτη 29 Ιουλίου ήταν μια ξεχωριστή ημέρα!
    * * *
    Διότι στις 29 Ιουλίου του μακρινού 1711 ο Αχμέντ Καραμανλί Πασάς (Qaramanli ή al-Qaramanli), γενίτσαρος τουρκικής ή αλβανικής καταγωγής, έθεσε υπό την κυριαρχία του το βιλαέτι της Τρίπολης στη σημερινή Λιβύη. Η επιρροή του γρήγορα εξαπλώθηκε και στα άλλα δύο γειτονικά βιλαέτια και η δυναστεία που εγκατέστησε κυβέρνησε την περιοχή, η οποία σχεδόν ταυτίζεται με εκείνη της σημερινής Λιβύης, ως το 1835. Θεωρείται πρόδρομος της ανεξαρτησίας της Λιβύης. Μολονότι η χρήση της έννοιας του έθνους εν προκειμένω δεν είναι ακριβής, δεν μπορώ να μην πω (με καραμανλικούς όρους...) ότι ο Αχμέντ Καραμανλί ήταν ο «εθνάρχης» της Λιβύης.
    * * *
    Από αυτό το σημείο της ιστορίας όμως και πέρα τα πράγματα περιπλέκονται και οι παραλληλισμοί με τα δικά μας γίνονται πιο σύνθετοι. Διότι η εξέλιξη του Αχμέντ Καραμανλί είναι, βεβαίως, ο σημερινός Γκαντάφης! (Γεγονός που ενέχει κάποια ειρωνεία, καθ' όσον ο Γκαντάφης ήταν φίλος του Ανδρέα Παπανδρέου, καλύτερος μαθητής του οποίου υπήρξε ο δικός μας Κώστας Καραμανλής...)
    * * *
    Ο Αχμέντ Καραμανλί ήταν (καταφεύγω πάλι σε όρους του σύγχρονου καραμανλισμού...) ένας τοπικός «νταβατζής» της εποχής. Με τον στόλο των πειρατικών του εκβίαζε τα κράτη και αποσπούσε μεγάλα ποσά για να μην επιτίθεται με τους κουρσάρους του εναντίον των εμπορικών πλοίων τους. Οπως και ο λα-τρε-μέ-νος Μοάμαρ (ο Γκαντάφης), η δυναστεία των Καραμανλιδών της Λιβύης, διά του ηρωικού Γιουσούφ Καραμανλί (που μάλλον ήθελε να αποδείξει ότι δεν είναι «γιουσουφάκι»), κήρυξε τον πόλεμο εναντίον των ΗΠΑ το 1801, όταν ο μέγας Τόμας Τζέφερσον, ως πρόεδρος των ΗΠΑ, αρνήθηκε να πληρώσει φόρο τιμής 225.000 δολαρίων της εποχής στον Γιουσούφ. Το αμερικανικό ναυτικό απέκλεισε την Τρίπολη και, παρά κάποιες αρχικές επιτυχίες των κουρσάρων, ο Γιουσούφ συνθηκολόγησε το 1805.
    * * *
    (Εννοείται, βεβαίως, ότι το 2011, οπότε συμπληρώνουμε 300 χρόνια από την ανάρρηση του γενάρχη Αχμέντ Καραμανλί, θα το κάψουμε!..)
    Εδώ πρέπει να πω «μπράβο»; Μάλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κωστάκη ξεπούλα όλα μην αφήσεις τίποτα για κανέναν Έλληνα γάμα τους όλους πουτσαρά μου εσύ. Μη κοιτάς τα γκάλοπ όλα είναι στημένα. Συνέχισε να διαλύεις το κράτος μέχρι να σκάψουμε και άλλο βόθρο να χωθούμε γιατί αυτός γέμισε. Μην αφήνεις να σηκώσει κανένας κεφάλι χρέωσε τους όλους μέχρι τα μπούνια, έτσι γουστάρουμε. Να ψοφήσουν όλοι οι συνταξιούχοι, οι εργαζόμενοι και οι νεολαία. Μας είναι όλοι βάρος, να πάνε να γαμηθούν όλα τα κουμούνια που θέλουν και λεφτά. Πούλα τα όλα και πέταξε τους όλους στο δρόμο να ψωμολυσάνε που πήρανε όλα τα τσουτσέκια αέρα και μιλάνε στο κοινοβούλιο. Εμείς εσένα θέλουμε, είσαι ο καταλληλότερος και δεν μπορούνε να το χωνέψουν. Είσαι η προθυπουργάρα μας, είμαστε μαζί σου και με τον Αλογοσκούφη. Ζήτω η δεξιά είθε να κυβερνά για πάντα και να γαμάει έτσι τους δούλους, αυτά τα μπάσταρδα σκυλιά τον λαουτζίκο που θέλουν και πορείες για δικαιώματα. Τι δικαιώματα θέλετε ρε σκυλιά? Που να σας γαμήσει όλους με τα ματ και να σας ρίξει στους φούρνους να σας κάνει σαπούνια για παραδειγματισμό και πρώτο από όλους τον αρχικάφρο τον Αλαβάνο γιατί από αυτόν παίρνουν αέρα και οι υπόλοιποι δούλοι. Είμαστε όλοι μαζί σου για αυτό άλλωστε και σε ψηφίσαμε. Ξέρω ότι δεν θα μας απογοητεύσεις άλλωστε ποτέ δεν το έκανες. Προθυπουργάρα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Βρε καλός τα παιδιά???.
    Εγώ είμαι του δημοτικού ,ο υπουργός οικονομίας που είναι καθηγητής τι βλακείες στέλνει για τα ακίνητα στον κόσμο να πληρώσει ρε μπαγάσες για την πρώτη κατοικία; Ένα αλαλούμ είναι η κυβέρνηση αυτή αλλά μάλλον από κάποιο δημόσιο λειτουργό τα ξεκοκαλίζετε και εσείς για να γράφετε τέτοιες βλακείες .
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ Σ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΩ; , Η ΠΕΙΝΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ, ΟΣΟ ΑΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΩΤΕΡΑΣ ΤΑΞΗΣ ,ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΩΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ.
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΦΩΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;
    ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ; ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΤΗ (ΕΛΕΥΘΕΡΗ) ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ, Η ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ.
    Μπούντζουκας Τηλέμαχος
    ΤΗΛΕΦΩΝΑ 2810-258188—2810 371079

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κρίμα που δεν είναι o Giorgakis κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την παγκόσμια κρίση! Κεφάλι ο δικός σου και ξέρει τί κάνει, ειδικά τα οικονομικά τα κατέχει σε βάθος.
    Αυτή τη φορά δεν θα βάλει Υπουργό Εθνικής Οικονομίας τον κλέφτη του Χρηματιστηρίου τον Παπαντωνίου ούτε τον τηλεστάρ καθηγηταρά με το σηκωμένο φρύδι, το Χριστοδουλάκη.
    Θα βάλει τη Λούκα, που έχει εξίσου σοβαρό ύφος, σοφιστικέ γυαλάκια και αντίστοιχο τουπέ, μόνο που δεν ξέρει να ξεχωρίσει το ομόλογο από τη μετοχή.
    Η Λούκα σώζει το τραπεζικό σύστημα, μειώνει τη φοροδιαφυγή (όπως και επί Σημίτη), θα αυξήσει τις συντάξεις (όπως και επί Σημίτη), θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια (όπως και επί Σημίτη) και θα μειώσει το δημόσιο χρέος (όπως και επί Σημίτη).
    Ούφ, ευτυχώς ξύπνησα, εφιάλτης ήταν και πέρασε.


    Κρίμα που δεν είναι o Giorgakis κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την παγκόσμια κρίση! Κεφάλι ο δικός σου και ξέρει τί κάνει, ειδικά τα οικονομικά τα κατέχει σε βάθος.
    Αυτή τη φορά δεν θα βάλει Υπουργό Εθνικής Οικονομίας τον κλέφτη του Χρηματιστηρίου τον Παπαντωνίου ούτε τον τηλεστάρ καθηγηταρά με το σηκωμένο φρύδι, το Χριστοδουλάκη.
    Θα βάλει τη Λούκα, που έχει εξίσου σοβαρό ύφος, σοφιστικέ γυαλάκια και αντίστοιχο τουπέ, μόνο που δεν ξέρει να ξεχωρίσει το ομόλογο από τη μετοχή.
    Η Λούκα σώζει το τραπεζικό σύστημα, μειώνει τη φοροδιαφυγή (όπως και επί Σημίτη), θα αυξήσει τις συντάξεις (όπως και επί Σημίτη), θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια (όπως και επί Σημίτη) και θα μειώσει το δημόσιο χρέος (όπως και επί Σημίτη).
    Ούφ, ευτυχώς ξύπνησα, εφιάλτης ήταν και πέρασε.


    Κρίμα που δεν είναι o Giorgakis κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την παγκόσμια κρίση! Κεφάλι ο δικός σου και ξέρει τί κάνει, ειδικά τα οικονομικά τα κατέχει σε βάθος.
    Αυτή τη φορά δεν θα βάλει Υπουργό Εθνικής Οικονομίας τον κλέφτη του Χρηματιστηρίου τον Παπαντωνίου ούτε τον τηλεστάρ καθηγηταρά με το σηκωμένο φρύδι, το Χριστοδουλάκη.
    Θα βάλει τη Λούκα, που έχει εξίσου σοβαρό ύφος, σοφιστικέ γυαλάκια και αντίστοιχο τουπέ, μόνο που δεν ξέρει να ξεχωρίσει το ομόλογο από τη μετοχή.
    Η Λούκα σώζει το τραπεζικό σύστημα, μειώνει τη φοροδιαφυγή (όπως και επί Σημίτη), θα αυξήσει τις συντάξεις (όπως και επί Σημίτη), θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια (όπως και επί Σημίτη) και θα μειώσει το δημόσιο χρέος (όπως και επί Σημίτη).
    Ούφ, ευτυχώς ξύπνησα, εφιάλτης ήταν και πέρασε.


    Κρίμα που δεν είναι o Giorgakis κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την παγκόσμια κρίση! Κεφάλι ο δικός σου και ξέρει τί κάνει, ειδικά τα οικονομικά τα κατέχει σε βάθος.
    Αυτή τη φορά δεν θα βάλει Υπουργό Εθνικής Οικονομίας τον κλέφτη του Χρηματιστηρίου τον Παπαντωνίου ούτε τον τηλεστάρ καθηγηταρά με το σηκωμένο φρύδι, το Χριστοδουλάκη.
    Θα βάλει τη Λούκα, που έχει εξίσου σοβαρό ύφος, σοφιστικέ γυαλάκια και αντίστοιχο τουπέ, μόνο που δεν ξέρει να ξεχωρίσει το ομόλογο από τη μετοχή.
    Η Λούκα σώζει το τραπεζικό σύστημα, μειώνει τη φοροδιαφυγή (όπως και επί Σημίτη), θα αυξήσει τις συντάξεις (όπως και επί Σημίτη), θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια (όπως και επί Σημίτη) και θα μειώσει το δημόσιο χρέος (όπως και επί Σημίτη).
    Ούφ, ευτυχώς ξύπνησα, εφιάλτης ήταν και πέρασε.


    Κρίμα που δεν είναι o Giorgakis κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την παγκόσμια κρίση! Κεφάλι ο δικός σου και ξέρει τί κάνει, ειδικά τα οικονομικά τα κατέχει σε βάθος.
    Αυτή τη φορά δεν θα βάλει Υπουργό Εθνικής Οικονομίας τον κλέφτη του Χρηματιστηρίου τον Παπαντωνίου ούτε τον τηλεστάρ καθηγηταρά με το σηκωμένο φρύδι, το Χριστοδουλάκη.
    Θα βάλει τη Λούκα, που έχει εξίσου σοβαρό ύφος, σοφιστικέ γυαλάκια και αντίστοιχο τουπέ, μόνο που δεν ξέρει να ξεχωρίσει το ομόλογο από τη μετοχή.
    Η Λούκα σώζει το τραπεζικό σύστημα, μειώνει τη φοροδιαφυγή (όπως και επί Σημίτη), θα αυξήσει τις συντάξεις (όπως και επί Σημίτη), θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια (όπως και επί Σημίτη) και θα μειώσει το δημόσιο χρέος (όπως και επί Σημίτη).
    Ούφ, ευτυχώς ξύπνησα, εφιάλτης ήταν και πέρασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μπούντζουκας....


    Μάλιστα.... πιάστε τ' αρχίδια σας


    μην ανησυχείς... ΔΕΝ είναι μόνο τα μαθηματικά σου του δημοτικού, ΑΛΛΑ και όλη η εγκεφαλική σου (ποιά?) συγκρότηση


    Κάτι τέτοιες μαλακίες αναρτά ο Γιομπαζολιάς και γίνεται ρόμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Φόρο ακινήτων και στην πρώτη κατοικία εκατοντάδων χιλιάδων νοικοκυριών βάζει η κυβέρνηση. Πρόκειται για μεγάλη κοροϊδία των φορολογουμένων οι οποίοι, αν και είχαν λάβει- ακόμη και γραπτές- διαβεβαιώσεις από τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφη και τον αρμόδιο υφυπουργό Αντ. Μπέζα ότι η κύρια κατοικία τους δεν θα φορολογηθεί με Ενιαίο Τέλος Ακινήτων (ΕΤΑΚ), έχουν αρχίσει να λαμβάνουν εκκαθαριστικά του νέου φόρου με χρέωση για τη μία και μοναδική κατοικία τους! Και αυτό, την ώρα που οι μεγαλοϊδιοκτήτες γλίτωσαν χιλιάδες ευρώ από την κατάργηση του Φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας που τους δώρισε η κυβέρνηση. Η φορολόγηση της κύριας κατοικίας με ΕΤΑΚ προκύπτει στις περιπτώσεις που αυτή είναι συνιδιοκτησία μεταξύ των συζύγων. Σύμφωνα με εκτιμήσεις παραγόντων του υπουργείου Οικονομικών πρόκειται για περίπου 900.000 νοικοκυριά. Με το φορο-τρίκ απαλλάσσεται από το ΕΤΑΚ μόνο το μερίδιο του ενός συζύγου, το υπόλοιπο φορολογείται κανονικά με 0,1%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αγαπητοί Κύριοι
    Όταν πηγαίνετε να ψηφίσετε να σκεφτόσαστε καλλίτερα.
    Δεν βάλατε σταυρό στην σεμνή και ταπεινή Μαριέττα αλλά βάλατε στον Αλογοσκούφη . Ένα πλουσιόπαιδο που ο μπαμπάς του έχει το μεγαλύτερο Ναυτιλιακό Πρακτωρείο στον Πειραιά . Μεγαλωμένο στα πούπουλα και όχι σαν τον υιό του Ταχυδρόμου .
    Ένας άνθρωπος που δεν γνώρισε στην ζωή του τι θα πει αγώνας για το μεροκάματο , τι θα πράξει ;
    Ότι και ο Αλογοσκούφης .
    Θα μειώσει στο μισό τους φόρους των βιομηχάνων .
    Θα καταργήσει τον Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας.
    Και
    Θα φορτώσει με φόρους τις πλάτες μισθωτών και συνταξιούχων .
    Θα επιβάλει Φόρο Ακινήτων σε όλους τους φουκαράδες .

    Τα ζήταγε ο καβάλος σας την
    16.Σεπτ.2007
    Φάτε τα τώρα

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΡΙΜΑ ΡΕ ....ΓΑΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ...ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ .....ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ....ΦΤΑΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. και ποιος το εγγυάται ρε μαλάκα; εσυ; έλεος, ούτε τα αδέσποτα δεν σε πιστεύουν πλέον ρε λαμόγιο της Ραφήνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΡΟΙΔΑ
    ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΑΣΤΕ

    Τηλέμαχε Μπούζουκα παλιομπαγλαμα,
    και λοιποι ΧΑΖΟΠΑΣΟΚΟΙ

    Στο παράδειγμα της Ολυμπιακής που είναι κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση της αναποτελεσματικότητας της πολιτικής των Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.
    Χειριστήκε ως Κυβέρνηση επί χρόνια το θέμα της Ολυμπιακής, φορτωσε στις πλάτες των Ελλήνων πολιτών, των φορολογουμένων, εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε ζημιές και σε χρέη.

    Το ΠΑΣΟΚ μιλαει τώρα για δημόσιο αερομεταφορέα?

    Το 1999, ήταν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που κάλεσε την βρετανική SPEEDWING για να αναλάβει το management της Ολυμπιακής με δυνατότητα αγοράς μεριδίου από τις Βρετανικές αερογραμμές.
    Η προσπάθεια αυτή, που συνεπαγόταν πολλά κέρδη για τη Speedwing , αλλά καμία τιμωρία σε περίπτωση αποτυχίας, απέτυχε παταγωδώς ζημιώνοντας το δημόσιο.

    Το καλοκαίρι του 2000, η τότε κυβέρνηση ήταν πάλι που προχώρησε σε νέα προσπάθεια αποκρατικοποίησης, που κατέληξε και αυτή σε φιάσκο το Φεβρουάριο του 2002.

    Το 2003, η ίδια κυβέρνηση που σήμερα, ως κόμμα στην Αντιπολίτευση, ελέγχει την ΝΔ επειδή θέλει να κάνει αποκρατικοποίηση, ήταν που ξεκίνησε νέες προσπάθειες αποκρατικοποίησης της Ολυμπιακής που κατέληξαν και αυτές σε αποτυχία.

    Σήμερα ούτε την αποτυχία θυμάτε το ΠΑΣΟΚ ούτε την αποκρατικοποίηση.

    Το ιδιο παει και για σενα Τηλεμαχε Μπουζουκι γι' αυτο σε λεω "παλιομπαγλαμα".

    (got it malakes?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ρωτάτε από που θα έρθουν τα χρήματα; Είσαστε αφελείς. Μπορεί να ακούτε 100 δισ εδώ και 100 δισ εκεί, αλλά αυτά είναι αλχημείες. Είναι χρήματα χωρίς αντίκρισμα. Είναι τα λεφτά του καθρέφτη! Η Φρανκφούρη θα βάλει τις πρέσες να τυπώνουνε χαρτί και θα το μοιράσουνε από δώ και από εκεί. Κινδυνεύουνε όλες αυτές οι ψευτοοικονομίες της Ανατολικής Ευρώπης ,όλοι αυτοί οι δημοκράτες του κώλου; Πάρε Ουγγαρία 25 δισ. Έχεις δυσκοιλιότητα εσύ πορτοκαλί σκυλολόι της Ουκρανίας; Πάρε 15 δις. Θέλεις μουνί καλόγερε; Πάρε 100 εκ. Εφραίμ. Στ' αρχίδια μας αν τα πληρώσετε πίσω ή όχι. Έτσι κι αλλιώς του λεφτά του καθρέφτη είναι. Θα συνεχίζετε να αγοράζετε τα προϊόντα μας θα κάνετε τιη κατανάλωση που ζητάει το σαρκίο σας και θα σας έχουμε δεμένους στην ποδιά μας.
    Αν εσάς τους Κινέζους και τους Ινδούς δεν σας αρέσει γιατί παράγετε πραγματική αξία και παίρνετε χαρτί χωρίς αντίκρισμα, πάλι στα αρχίδια μας. Δεν έχετε καταφέρει να αναπτύξετε τις εσωτερικές σας αγορές και χωρίς τα δικά μας καταναλωτικά παχιά έντερα δεν στέκεστε. Επενδύουμε στην ανάπτυξη σας και εσείς στον ευδαιμονισμό μας. Δεν βλέπουμε, και δεν θέλουμε να βλέπουμε παραπέρα από την μύτη μας. Είμαστε βολεμένοι με το status quo, και δεν θέλουμε να ακούσουμε για αλλαγές που θα μας επιστρέψουν στην σκληρή πραγματικότητα. Έτσι κι αλλιώς είναι οι επόμενες γενεές που θα πληρώσουν την νύφη. Εμείς σαν ορθόδοξοι νεοφιλελεύθεροι λέμε και ξαναλέμε στα αρχίδια μας. Μετά από μας ο κατακλυσμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η αξεπέραστη σαχλαμάρα της κυβέρνησης του Κ. Καραμανλή είναι, ως γνωστόν, τα όσα περί «μεταρρυθμίσεων» εκστομίζουν κάθε τόσο, αποδεικνύοντας έτσι ότι στερούνται της ικανότητας να διαχωρίσουν το σοβαρό από το γελοίο. Ωστόσο, στα ίδια επίπεδα γελοιότητας κυμαίνεται και η συχνότατα και για κάθε θέμα επαναλαμβανόμενη διαβεβαίωση ότι «έχουμε πλήρες και λεπτομερές σχέδιο».
    Εδώ και μέρες την ακούμε και για την υπόθεση της οικονομικής κρίσης και τον τρόπο αντιμετώπισής της. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν τη διαπιστώνουμε. Και ούτε και στο μέλλον πρόκειται να τη διαπιστώσουμε. Πολλά μπορούν να συμβούν στη ζωή αλλά να διαπιστωθεί κάτι που δεν υπάρχει ανήκει στη σφαίρα των θαυμάτων και για τη Νέα Δημοκρατία τα θαύματα εξαντλήθηκαν όταν ο ελληνικός λαός πήρε στα σοβαρά -και μάλιστα δύο φορές- τον Κ. Καραμανλή και του εμπιστεύτηκε τη διακυβέρνηση της χώρας.
    Πόσο γελοία είναι η διαβεβαίωση αποδείχθηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή που την ξεστόμισε ο Κ. Καραμανλής. Ηταν η ώρα που όλοι ανά την υφήλιο κοίταζαν να δουν απεγνωσμένα τι μπορούν να κάνουν και στην Ελλάδα ο Κ. Καραμανλής διακήρυττε ότι όλα τα είχε σκεφτεί και όλα τα είχε μελετήσει. Κι αυτή ήταν μόνο η αρχή. Γιατί έκτοτε η γελοιότητα αποδεικνύεται καθημερινά.
    Ηδη έχουμε περάσει τις δύο βδομάδες από τότε που ξέσπασε η κρίση και το μόνο που έχουν κάνει ως τώρα οι κυβερνώντες είναι να προβλέψουν εκείνα τα 28 δισ. για τις τράπεζες, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει καταλάβει κανείς γιατί τα δίνουν, σε ποιους τα δίνουν και με ποιον τρόπο θα ωφεληθεί από το μέτρο αυτό και κάποιος άλλος εκτός από τις ίδιες τις τράπεζες. Περί αυτού δεν αναφέρει τίποτα το «πλήρες και λεπτομερές σχέδιο»;
    Tην ευρηματικότητά τους είναι προφανές ότι αλλού την έχουν εξαντλήσει. Στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου, στα ομόλογα, στη Siemens. Εκεί σίγουρα είχαν σχέδιο. Λεπτομερέστατο.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    Σας άκουσα προσεχτικά δεν είπατε τίποτα ουσιαστικό.
    Θα δώσετε χρήματα στης τράπεζες για να βοηθήσουνε τον κόσμο.
    Δεν είπατε. Σε πιες τράπεζες; Με πιες εγγυήσεις από τους μεγαλομετόχους;
    Δεν είπατε .Τι μισθούς θα παίρνουνε τα μεγάλο στελέχη των τραπεζών .
    Δεν είπατε. Σε ποιους θα χορηγούνται αυτά τα χρήματα και με πιες εγγυήσεις;
    Δεν είπατε. Ονόματα τραπεζών που ζητούνε να μπουν στην κρατική ομπρέλα ο άγγλος συνάδελφος σας είπε και ονόματα και τράπεζες εσείς γιατί όχι;
    Δεν είπατε. Τίποτα για το αλαλούμ που επικρατεί σήμερα με την κυβέρνηση σας, που κάνει την μια γκάφα μετά την άλλη (πχ. σήμερα με τον φόρο της πρώτης κατοικίας) και αν αποτύχει το εγχείρημα σας τι θα κάνετε; θα καλέσετε τον κόσμο να πληρώσει τα χρήματα που εσείς είστε εγγυητής με νέους φόρους; η θα τα βγάλετε από την τσέπη σας;.
    Δεν είπατε. Για την ασύδοτη αγορά που για αυτό σας ψήφισε ο κόσμος ώστε να παταχτούνε οι νταβατζήδες και η διαφορά πριν ξεσπάσει η κρίση (δικά σας λόγια αυτά).
    Δεν είπατε . ότι δανειζόμαστε με επιτόκια παραπάνω από της άλλες ευρωπαϊκές χώρες και τα γιατί;
    Είπατε όμως στην Δ.Ε.Θ ότι για τα σκάνδαλα δεν έχετε ούτε αποχρώσεις για τους υπουργούς σας ,και μετά από πέντε μέρες σας έφερναν την παραίτηση τους την μια μετά την άλλη και ότι οι οφς σωρ εταιρείες είναι νόμιμες και ερωτώ, γιατί να σας δίνουμε φόρους; Κάνομε μια εταιρία με έδρα τα νησιά Ούλου και άντε για σας (αυτό κατάλαβε ο κόσμος κύριε πρωθυπουργέ και το άλλο που λέγατε άλλη ερώτηση).
    -----------------------------------
    Ξέρετε ότι στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο δεν λειτουργεί το ΕΝΑ μηχάνημα που βγάζει ακτινογραφίες και ο πρόεδρος κ. Μελάς βγήκε στην τοπική TV ΚΡΕΤΑ και κατηγορούσε τους εργαζομένους ότι κάνουν δολιοφθορές σε μηχανήματα του 1989 χωρίς να έχει ούτε καν αποχρώσεις.
    Μπούντζουκας Τηλέμαχος
    ΤΗΛΕΦΩΝΑ 2810-258188—2810 371079

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΓΥΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΓΥΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΑΣ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ?

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 1.51 μμ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ Α.Ε. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΤΗΝ ΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΕΣ Α.Ε. , ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΒΑΖΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ,ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ.
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΑΝΕΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΠΩΣ Η ΕΘΝΙΚΗ , ΑΛΦΑ, EUROBANK , MARFIN KAI ΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ.
    ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ...ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ, ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ...ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ!
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ BROWN,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ(ΑΦΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΩΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΛΟΥΚΕΤΟ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΣΤΟ MANAGEMENT.
    EKEI EINAI TO ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ: ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ,ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΦΑΚΕΛΛΩΝ, ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ, ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΕ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ 10% ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ.
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΠΑΙΔΙΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΠΑΛΙ!
    Α, ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ POISONOUS! ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΟΧΟΝΤΡΟΣ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ. ΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ; Η ΚΡΙΣΗ ΜΟΛΙΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΟΝΕ ΟΠΩΣ Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε.
    ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ;
    ΑΦΟΡΜΗ ΒΡΗΚΕ Ο ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ, ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΠΡΩΤΑ ΣΟΥ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ 3 ΓΕΝΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΟ. ΣΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΑΣΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΕΥΔΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΙΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ; ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟΤΕΧΝΗΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑΦΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΤΟ 1967 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΙΩΞΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΔΩΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΥΓΕΙΑ ΔΙΧΩΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΑΠΟ 0,3%ΕΩΣ 1,6%(ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ(ΤΟ ΜΕΤΣΟΒIΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΤΟ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ)ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ (ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΥΘΙΞΙΑ )ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝ.ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ,ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΝΟΝΤΑΙ,ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΕΤΑ .ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΑΤΕ? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΑΤΕ? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    1 Νοέμβριος 2008 3:22 μμ

    ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛΕΟΣ.
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ Η ΚΑΦΡΙΛΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΙΚΑ ΓΑΜΗΣΙΑ Η ΤΑ ΠΑΡΤΟΥΖΕ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣ.ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ Η ΤΑ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΙΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΕ ΑΦΗΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΘΥΜΙΖΩ,ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΚΑΥΓΑΔΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΑΛΕΚΑΚΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΕ ΜΕΗΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *