GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ζορμπάς είχε φάκελο και για το Βατοπέδιο...

. ... στην "Αρχή κατά του μαύρου χρήματος"! . Του Κώστα Φεραίου .. Τώρα που η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση της...

.
... στην "Αρχή κατά του μαύρου χρήματος"!
.
Του Κώστα Φεραίου
..
Τώρα που η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου πιάνει δουλειά, έχει ιδιαίτερη σημασία και αυτό το νέο στοιχείο:
Η Αρχή Προστασίας για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος από την περίοδο που ήταν επικεφαλής ο Γ. Ζορμπάς είχε αρχίσει να συγκροτεί φάκελο με στοιχεία που αφορούσαν την υπόθεση. Μπορεί το θέμα να μην είχε πάρει ακόμη μεγάλη δημοσιότητα, αλλά η "πρώτη ύλη" είχε αρχίσει να υπάρχει. Αυτό θα ήταν το επόμενο μείζον ζήτημα που θα ερευνούσε η Αρχή ύστερα από τα σκάνδαλα των ομολόγων και της Siemens. Ακολούθησε όμως (οχι τυχαία...) η απομάκρυνση του Γ. Ζορμπά. Ο φάκελος που είχε αρχίσει να ετοιμάζεται στην Αρχή που βρίσκεται τώρα; Και ποιος τον έχει;
------------------------------

13 σχόλια

  1. Για αυτό τον διώξανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aληθεύει ότι ο γνωστός Αδαμόπουλος (θυμάστε τις χειροπέδες;) που έκρυβε το καρτέλ γάλακτος του πρασινοφρουρού Δασκαλόπουλου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού βρήκε τώρα δουλειά στο ίδρυμα ΙΣΤΑΜΕ του Παπαντρέου;
    Πρέπει να πληρωθεί το παιδί, τέτοιο ταλέντο δεν μπορεί να μείνει άνεργος.
    Ωραίους ελεγκτές βρήκες Καραμανλή να ελέγχουν την ακρίβεια, κοιμάσαι με τα τσαρούχια και πληρώνεις και ξενοδοχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΛΗ ΠΡΕΦΑ.
    ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΟΙΤΑΓΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ.
    ΣΕΒΑΣΜΟ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΡΓΟ ΣΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΘΟΡΥΒΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΟΡΜΠΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΟΝΟΜΑ (ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΒΑΛΤΟΣ ΤΟΣΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙ ΑΥΤΟΝ).
    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 31 Οκτώβριος 2008 11:21 πμ



    ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ ΦΙΛΕ ... ΑΡΚΕΙ ....
    ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ "ΧΑΡΤΙΑ" ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΣΠΕΥΣΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ "ΒΑΡΟΣ" ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ, Η ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ .........

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ "ΞΕΡΑΣΕΙ" Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ????

    ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΏΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ...
    ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ...

    ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
    ΦΕΒΡΩΝΙΑ
    ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΗΣ ...

    ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ,
    Ο ΛΑΡΙΣΙΝΟΣ ΛΕΙΠΕΙ !!!
    ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΤΥ(Ε)ΧΕΣΑ !!!

    Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ...

    ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΚΙ - ΠΙΣΩΚΟΛΛΗΤΟ !!!
    (ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ "ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΌΛΗΨΗ ΤΟΥΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ "ΚΑΘΉΚΟΝ" ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ !!!)


    ΒΟΥ(ΛΕΥΤΑ)ΡΕΕΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κρίνουμε σκόπιμο πως πρέπει να διαμαρτηρηθούμε καθώς για άλλη μια φορά δεν αναρτάται στο μπλόκ η είδηση η οποία αποστείλαμε η οποία ξεσκεπάζει το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι γίνεται λογοκρισία στο μπλόκ για αυτό περιμένουμε πως τελικά θα αναρτήσετε κύριοι την είδηση την οποία σας αποστείλαμε και έτσι ακριβώς όπως σας την αποστείλαμε χωρίς παραποίηση των όσων περιέχονται σε αυτή!Επιτέλους οι Έλληνες πρέπει να αρχίσουν να μαθαίνουν τί πρεσβέβει το συγκεκριμένο κόμμα το οποίο το ψηφίζουν δυστηχώς ως εναλακτική λύση ή αντίδραση!Έλληνες αφυπνισθείτε επιτέλους!Αν δεν αναρτηθεί η είδηση θα συνεχίσουμε να στέλνουμε σχόλια μέχρι να αναρτηθεί!Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!!

    ..((Λ))..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αργά ή γράγορα όλοι οι φάκελλοι για την διαφθορά περνούν στα χέρια των διεφθαρμένων.

    Δεν είναι τυχαίο το ότι στο παγκόσμιο συνέδριο για την διαφθορά, κάλεσαν να μιλήσει και να παραστεί ο καθ' ύλην αρμόδιος καταλληλότερος διεφθαρμένος.

    Τι θα τον έκαναν; Μηπως θα είχε ενδιαφέρον μια ακόμα πολιτικάντικη ομιλία περί του τίποτα, γραμμένη εξ ολοκλήρου με ατάκες και προκάτ συνθήματα, μια ακόμα ομιλία "playmobil"?

    Μάλλον ως διεφθαρμένος εκλήθη αλλά κατά τα συνήθη της ΝΔ, έκανε τον χαζό και μίλησε για την... διεθνή οικονομική κρίση! "Δε γαμιέται", σκεφτηκε, "θα πω πέντε άσχετες και εκτός θέματος μαλακίες και θα γεμίσει ο χρόνος".

    Είμαι περήφανος με τον Πάπα της Διαφθοράς, με τον Καραμανλή.
    Οπου πάει ο άτιμος... "καταξιώνει" την Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΔΕΞΙΟΙ
    ΚΑΠΟΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΤΕ
    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ,
    ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ,
    ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ!!!

    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ
    ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ
    ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ
    ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ!!!
    ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγκλονιστικός ο Βασίλης Κεγκέρογλου, στη συζήτηση του νομοσχεδίου στη Βουλή, για το ξεπούλημα της Ολυμπιακής!


    ..."Σήμερα δεν έχουμε μια συνηθισμένη συζήτηση κάποιου νομοσχεδίου. Σήμερα μέσα στο αρνητικά φορτισμένο κλίμα γίνεται ο ενταφιασμός και ταυτόχρονα το πρώτο μνημόσυνο του εθνικού μας αερομεταφορέα. Και μετά το μνημόσυνο όπως γίνεται συνήθως σ’ αυτές τις περιπτώσεις ανοίγεται η διαθήκη.
    «Εγώ ο Κωνσταντίνος Χατζηδάκης Δικηγόρος Β΄ Αθηνών με έδρα το Μέγαρο της Νέας Δημοκρατίας συνέταξα την παρακάτω διαθήκη ενεργώντας κατ’ εντολή του Κωνσταντίνου Καραμανλή ο οποίος μου δήλωσε ότι λειτουργεί με πλήρη πνευματική διαύγεια και αποφασίζει συνειδητά τα παρακάτω:
    Πρώτον ως πολιτικός εκπρόσωπος του ελληνικού δημοσίου που είναι μοναδικός μέτοχος της Ολυμπιακής επιθυμώ και πριν να λήξει η κοινοβουλευτική μας θητεία να δοθεί τέλος στο βίο του εθνικού αερομεταφορέα με βάση το σχέδιο που εκπονήσαμε.
    Δεύτερον, την περιουσία της Ολυμπιακής, το σήμα με τα εθνικά χρώματα αφήνω στους πασάδες του Κατάρ για να μην πέσουν στα χέρια των κακών «πράσινων» που έρχονται.
    Τρίτον, τα δρομολόγια φιλέτα αφήνονται στους ανταγωνιστές της Ολυμπιακής. Τέταρτον, στους εργαζόμενους και ιδιαίτερα στους συμβασιούχους αφήνουμε ό,τι πολυτιμότερο έχουμε την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα για το αύριο.
    Πέμπτον, στους επιβάτες αφήνουμε τα διαφημιστικά φυλλάδια της Aegean και της Lufthansa.
    ΄Εκτον, στους κατοίκους των νησιών αφήνουμε τα κουπόνια του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας για να εξυπηρετηθούν από τα πλοία φαντάσματα των ακτοπλοϊκών πολιτικών του κ. Παυλίδη, του κ. Κεφαλογιάννη και του κ. Βουλγαράκη με τη σημείωση ότι «τα κουπόνια δεν ισχύουν για τα πλοία του κ. Μανούση»
    Η Ολυμπιακή όχι μόνο μπορούσε να σωθεί αλλά και να έχει μια ανάπτυξη ανταγωνιστική στα πλαίσια του καινούργιου παγκόσμιου περιβάλλοντος που διαμορφώνεται. Αυτό, όμως, χρειαζόταν μια άλλη πολιτική, ένα άλλο σχέδιο, βούληση και ικανότητα. Και η Νέα Δημοκρατία δεν φαίνεται να διαθέτει τίποτα από αυτά. Γι’ αυτό οι πολίτες έχουν πειστεί πλέον ότι μ’ αυτή την Κυβέρνηση τίποτα θετικό δεν πρόκειται να προκύψει για τον τόπο και τους πολίτες."...
    * Ο βουλευτής Ηρακλείου Κρήτης, που δεν είναι βολευτής!
    Τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη


    Ο Κεγκερογλου ειναι απο τους εκλεκτους που αγαπα και ο δρ Κουτσουκος!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να τον βάλει εκεί που έβαλε και τους άλλους... αι σιχτίρ με τον μαλάκα μας τα κανε τούμπανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτός ο Ζορμπάς για όλες τις υποθέσεις είχε φακέλλους. Αλλά καμία υπόθεση δεν οδήγησε στην δικαιοσύνη.
    Ακόμη και για την πιο καραμπινάτη περίπτωση "ξεπλύματος βρώμικου χρήματος" που είναι τα 5 εκ. του Αναστασιάδη ουδέν έκανε αν και ενημερώθηκε εγκαίρως.
    Λοιπόν αφήστε το καλαμπούρι με τον αδέκαστο ΖΟΡΜΠΑ. Ο άνθρωπος μόνο φασαρία κάνει δεν το πήρατε χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *