GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εύφορη κοιλάδα των σκανδάλων...

Ολα αλέθονται στο μύλο της παραγραφής και της λήθης; .. Παλιό το θέμα Κοντομηνά-Interamerican, που είχε τεθεί στο αρχείο, αλλά η εισαγγελία...

Ολα αλέθονται στο μύλο της παραγραφής και της λήθης;
..
Παλιό το θέμα Κοντομηνά-Interamerican, που είχε τεθεί στο αρχείο, αλλά η εισαγγελία το επαναφέρει με την λειτουργό της Ξένια Δημητρίου. Και η ανάρτηση στο press-gr του ρεπορτάζ περί επαφών Κοντομηνά με υπουργούς και μεγαλοδημοσιογράφο μέτοχο συγκροτήματος, ρίχνει σπινθήρα για αναζωπύρωση φωτιάς στο πολιτικοοικονομικό κατεστημένο της χώρας... Λέτε ένα μεγάλο σκάνδαλο να το σκεπάζει ένα άλλο, μέχρι παραγραφής και λήθης και των δύο;
O Δημήτρης Κοντομηνάς είναι δημιούργημα της πρακτικής που εφαρμόζουν παράγοντες του τό
που, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές τους απο τον αρχικό τομέα ειδικότητά τους σε άλλους, που έχουν δυναμική στη πολιτικο-οικονομική ζωή της χώρας... Όπως ο τομέας των ΜΜΕ, που παρέχει την μεγαλύτερη ασυλία ακόμη και σε περίεργες πράξεις...
Στο κολάζ ο ιδιοκτήτης της Μπονάτζα με τους τρεις καβαλάρηδες συνονόματους Νικ, την εποχή της συνεργασίας τους στην εύφορη κοιλάδα...
Ο κύριος Κοντομηνάς, που ξεκίνησε ως απλός αλλά ταλαντούχος ασφαλιστής, ανέβηκε τροχάδην τα σκαλοπάτια προς την κορυφή και πλούτισε τόσο, ώστε αναζήτησε και την δόξα... Παντοδύναμος από την επιτυχημένη του πορεία, μέθυσε και εισέβαλε στο χώρο των ΜΜΕ, προκειμένου με τη δύναμη ενός ισχυρού τηλεοπτικού μέσου να ασκεί πολιτική επιρροή (όπως τόσοι άλλοι) και δι΄αυτής να επιδιώκει και χειραγώγηση των πάντων... Έτσι βρέθηκε από το νοσοκομειακό χώρο, όπου καταφεύγουν οι ασφαλισμένοι, στον τραπεζικό, όπου αιχμαλωτίζονται οι δανειολήπτες, στο χρηματιστηριακό όπου επιπλέουν οι φούσκες, αλλά και στον ενημερωτικό-ψυχαγωγικό, όπου το πόπολο, κυρίως μέσω της τηλεόρασης, υπόκειται σε πλύση εγκεφάλου... Η μικρή οθόνη δημιουργεί αλαζόνες, όπως παλαιότερα η μεγάλη του χολιγουντιανού σινεμά, όπου ο παραγωγός-λεφτάς, ζήλευε την δημοτικότητα των σταρ που του τα "έφερναν"...
Περισσότερα για την εύφορη κοιλάδα...
--------------------------------------

16 σχόλια

  1. Με την ΝΔ, όλα τα σκάνδαλα είναι εφικτά. Ακόμα και τα πλαστά τιμολόγια και τα χρέη στο δημόσιο μπορούν να γίνονται θεσμός και νόμος, αρκεί υποκύψεις στη Ρουσοπούλια τακτική της τυφλά φιλοκυβερνητικής προπαγάνδας.

    Οπως έγινε και με τον Κουρή του Αλτερ από τους σεμνοταπεινούς μαφιόζους της "έντιμης παρατάξεως"...

    Βουλή μπουρδέλο παράγει κράτος μπουρδέλο και αυτό με τη σειρά του κάνει τη δημοκρατία μπουρδέλο.
    Ενα έργο της νέου τύπου "δημοκρατίας"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο ο Επίτιμος ή η Ντόρα μπορούν πλέον να σώσουν την κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ!! ......δεν στο στέλνει ο γιός του Ταχυδρόμου!

    ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ...ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ...ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ...ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

    ΑΦΟΡΑ ΜΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ "ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ"?

    ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ!!

    ΚΥΡΙΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ...ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ??

    ΠΟΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΠΑΣΟΚ
    (ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΗΔΗΞΕΙ ΠΟΛΛΑ...ΚΟΜΜΑΤΑ)
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ...ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ ΝΔ" ??

    ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ...ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ...ΣΕ ΞΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ...ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!


    ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

    1. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΕΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟ!!
    2. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ ΜΔ"
    3. ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΝ "ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ"ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΛΕΥΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ" (ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΚΑΛΑ!! ΑΦΟΟΥ ΜΑΣ ΒΑΣΤΑΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...)
    4. ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο...ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ (ΝΑΙ...ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ)
    5. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
    6. ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ "ΤΡΕΛΛΟ" ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑ
    7. ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ "ΒΙΖΙΤΑ" Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ = ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
    8. ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ...ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 'ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΝΔ" ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ!
    9. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΩΣ ΔΗΘΕΝ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ" ΑΣ ΤΑ ΒΡΕΙ Η ΔΙΑΚΙΟΣΥΝΗ..ΚΛΠ...
    10 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΚΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ...ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ!!

    ΚΟΠΑΝΑΤΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ...ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ...ΓΕΙΤΟΝΑΚΙΑ ΜΟΥ..ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ ΑΥΤΑ...

    ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ...ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ...ΣΕ ΞΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ...ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!
    ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ...ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ!!
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΣΤEΙΕΥΟΝΤΑΙ...
    ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ....


    ΦΙΛΑΚΙΑ
    ΝΙΝΑ ΑΠΟ ΡΙΑΛΥΤΙ ΣΟΟΥ!!

    Υ.Γ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΝΑ ΣΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ!!

    29 Οκτώβριος 2008 6:59 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΟΒΑΡΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙ ΦΑΣΙΣΤΟΕΞΤΡΕΜ; ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΟ. ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ, ΣΒΕΛΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΙΝΑ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΜΕ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ, ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ Η ΑΓΑΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΙΝΑ ΑΠΟ ΡΙΑΛΥΤΙ ΣΟΟΥ!!


    29 Οκτώβριος 2008 6:59 μμ

    tin myrjam damanaki leei??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. NINA THN MARJAN ENNOEIS THN DAMNAKH APO THN IEROYSALHM??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θ. Ρουσόπουλος (πρώην υπουργός Επικρατείας): Αναφέρεται σε τουλάχιστον 5 μαρτυρικές καταθέσεις. Συναντήθηκε στις 6/9/2004 με εκπροσώπους της περιοχής (δήμαρχο, νομάρχη και μητροπολίτη Ξάνθης) και ενημερώθηκε πλήρως για τις παρανομίες της Μονής Βατοπεδίου προκειμένου να τις μεταφέρει στους αρμόδιους υπουργούς και τον πρωθυπουργό.

    Ο Μητροπολίτης Ξάνθης καταγγέλλει ότι αγνόησε τις θέσεις τους. Εμφανίζεται να δηλώνει «αναρμόδιος». Προφανώς γνώριζε τις δικαστικές εξελίξεις (την παραίτηση του Δημοσίου από την έκδοση απόφασης και την αναγνώριση της κυριότητας της μονής από τον κ. Δούκα. Είχε δεχθεί στο μέγαρο Μαξίμου και στο σπίτι του τον ηγούμενο Εφραίμ και το μοναχό Αρσένιο. Δημοσίευμα τον καλούσε να πάψει να τάσσεται υπέρ της Μονής Βατοπεδίου.

    2 Π. Δούκας (υφυπουργός Εξωτερικών, πρώην Οικονομικών): Είχε υπογράψει την αναγνώριση της κυριότητας της Μονής στη Λίμνη Βιστονίδα και είχε εγκρίνει την παραίτηση του Δημοσίου από τη δίκη. Οταν ωστόσο συνάντησε τους φορείς της περιοχής, μόλις 13 μέρες αργότερα, δήλωσε πλήρη άγνοια του θέματος! Φέρεται να υπέγραψε την ανταλλαγή του νερού της λίμνης, χωρίς να υπάρχει προηγούμενη θετική γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

    3 Ευ. Μπασιάκος (πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης): Υπέγραψε δύο αποφάσεις (μία με τον Π. Δούκα), για την ανταλλαγή της λίμνης και των παραλίμνιων εκτάσεων με εκτάσεις-φιλέτα του Δημοσίου.

    4 Αλ. Κοντός (νυν υπουργός Αγρ. Ανάπτυξης): ως βουλευτής Ξάνθης και υφυπουργός τότε, ανέλαβε το συντονισμό των επαφών των τοπικών φορέων με Ρουσόπουλο, Δούκα, Πρ. Παυλόπουλο. Ο ίδιος θεωρούσε παράνομη την αναγνώριση της κυριότητας της μονής, είχε παρέμβει στο δικαστήριο υπέρ του Δημοσίου αλλά μετά σιώπησε. Συνυπέγραψε τις ανταλλαγές.

    5 Πρ. Παυλόπουλος (υπουργός Εσωτερικών): Είχε ενημερωθεί από τους φορείς της Θράκης (Ιούλιος του 2007) και είχε δηλώσει ότι δεν θα ζημιωθεί το Δημόσιο!

    6 Αντ. Μπέζας (υφυπουργός Οικονομικών): Είχε ενημερωθεί τον Ιούλιο του 2007 από δύο κυβερνητικούς βουλευτές (Χαλκιδικής) ότι η ανταλλαγή εκτάσεως στην Ουρανούπολη ζημιώνει το Δημόσιο. Δεν έπραξε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο εισηγητής του θέματος δεν μπήκε για να κατηγορήσετε το Ρουσόπουλο. Αντίθετα μάλιστα περίμενε υποστήριξη , όπως και άλλοι παπαγάλοι που ανακάλυψαν τον Κοντομηνά μετά την μήνυση!! Δε γνωρίζω και ούτε νοιάζομαι για κανένα Κοντομηνά, αλλά δεν τις μπορρώ τις αοριστίες και τα δήθεν υπονοούμενα, που όμως είναι καταφάνερο-πράγμα που δεν πιστεύουν οι συντάκτες- πως όλα γίνονται για το πάπλωμα του κυρίου αποχωρήσαντος και στηλοβάτη του τοίχου του διαδρόμου και ενοίκου του δίπλα δωματίου. Ο συντάκτης καταλαβαίνει με τη σειρά του τα υποπνοούμενα.

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 28η Οκτωβρίου 1940

    Μήπως αφήσαμε τα κοκκαλάκια μας στα βουνά της Αλβανίας, για να υπάρξουν αργότερα κάποιοι, που θα έχουν έκαστος βίλες, θαλαμηγούς, εφημερίδες και περιοδικά, ραδιοφωνικούς σταθμούς και κανάλια, επιχειρήσεις, καζίνα και να παίρνουν και κρατικά έργα;
    (απο το liberopoulos.gr)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έλεος πιά με τις πονηριές των καναλο-ηθοποιών (τόσο των νταβατζήδων όσο και των άσχετων της ΝΕΤ) για την τιμή της βενζίνης και του πετρελαίου που έπεσε μόνο 25% στην Ελλάδα σε ΕΥΡΩ, ενώ έχει πέσει 50% σε ΔΟΛΑΡΙΑ.
    Μήπως δεν έχω καταλάβει καλά και έχουμε στην Ελλάδα δολάριο και όχι ευρώ; Για να τελειώνουμε με τις παπαριές, όταν το πετρέλαιο είχε 140 δολάρια χρειαζόμασταν 0,61 ευρώ για να αγοράσουμε ένα δολάριο (ισοτιμία 1.65), τώρα που το δολάριο έχει ανεβεί κατά 25% έναντι του ευρώ χρειαζόμαστε 0,8 ευρώ για να αγοράσουμε ένα δολάριο (ισοτιμία 1.25).
    Να το ξαναπούμε ΑΚΡΙΒΗΝΕ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ κατά 25%.
    Πληρώναμε τότε τη βενζίνη 1.25 ΕΥΡΩ το λίτρο και τώρα 0,95 που η διαφορά είναι ΑΚΡΙΒΩΣ 25%.
    Ο λόγος που έχει ανεβεί το δολάριο είναι γιατί επαναπατρίζουν οι Αμερικανοί τις επενδύσεις τους στο εξωτερικό για να σώσουν τις επιχειρήσεις τους στις ΗΠΑ από την καταστροφή. Όταν τελειώσει αυτή η διαδικασία (σε πολύ λίγους μήνες) ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ, που σημαίνει ότι ενώ θα έχουμε μεγάλη αύξηση της τιμής του πετρελαίου σε δολάρια, θα έχουμε πολύ μικρότερη αύξηση σε ευρώ.
    Καλά, δεν υπάρχει κανένας σκερβελές στο ΥΠΕΘΟ να βγεί και να εξηγήσει στον κόσμο την απλή πραγματικότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όσο καιρό λιβάνιζε ο Κοντομηνάς την Ρηγίλλης βγάζατε όλοι τον σκασμό .
    Μόλις άρχισε , για τα προσωπικά του συμφέροντα ,να κτυπά τον χοντρό ακαταλληλότερο ,θυμηθήκατε όλοι το .... βιογραφικό του !!!
    Χθες στη εκπομπή του Ευαγγελάτου μας κουφάνατε .
    Από τον βιομήχανο αντιπρόσωπο του Λαού βουλευτή της Ν.Δ. μέχρι και
    τον ξεπεσμένο λόγιο της Αριστεράς , Κακολίρη , στενοχωρήθηκαν γιατί ο σταθμός του Κοντομηνά έκανε ‘’υπερβολική’’ διόγκωση του σκανδάλου Βατοπεδίου .
    Μεγάλη στενοχώρια όλων σας μην χάσει το θρόνο ο χοντρός ακαταλληλότερος ;

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δέκα κακουργήματα έχει μαζέψει Ο Κοντομηνάς, ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!
    Πόσο νόμιμο είναι ένας άνθρωπος με ΤΟΣΟ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ να ελέγχει τηλεοπτικό σταθμό;
    Δεν υπάρχουν νόμοι επιτέλους;
    Δεν πρέπει κάποτε να ψάξουν οι εισαγγελείς τί έγινε με τα Αμοιβαία Κεφάλαια της Interamerican που κατακλέψανε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ στο Χρηματιστήριο από τον κοσμάκη και έγινε ζάπλουτος ο Κοντομηνάς με την πώλησή της στη Eureko;
    Δεν υπάρχουν εισαγγελείς, να κινηθούν γρήγορα να γλυτώσουμε από αυτά τα σκουπίδια της τηλεόρασης, τους λακέδες του Κοντομηνά, τον αποτυχημένο κομπλεξικό Κύρτσο και τον φανατικό πρασινοφρουρό Βερύκιο;
    Όχι άλλο κάρβουνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όχι άλλο κάρβουνο!

    30 Οκτώβριος 2008 9:57 πμ


    ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΦΗΝΩΣΕ ΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ.


    ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για τον 09:57

    Δέκα κακουργήματα; Και πώς βρίσκεται έξω; Ύστερα το τηλεκοντρόλ γιατί υπάρχει; Με τι τηλεκοντρόλ όμως θα απαλλαγούμε από τον Καραμανλή και την καμαρίλα του που έχουν διαπράξει εκατοντάδες εγκλήματα; Εγκλήματα που κουκουλώνονται και τα παπαγαλάκια προσπερνούν επειδή τους έχουν καρφώσει παρωπίδες!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *