GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρχίζει εκδοτικός εμφύλιος...

. Στις αρχές του βρίσκεται ένας νέος εκδοτικός εμφύλιος. Το ενδεχόμενο ενός ξαναμοιράσματος της "πίτας" και ανακατατάξεων αναζωπ...

.
Στις αρχές του βρίσκεται ένας νέος εκδοτικός εμφύλιος. Το ενδεχόμενο ενός ξαναμοιράσματος της "πίτας" και ανακατατάξεων αναζωπυρώνει συγκρούσεις και δημιουργεί νέα μέτωπα.
Οι πληροφορίες λένε ότι έρχονται σκληρές και "αιματηρές" μάχες τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες...
Ο Τυπικός
------------------

36 σχόλια

  1. ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΔΕΞΙΟΙ
    ΚΑΠΟΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΤΕ
    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ,
    ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ,
    ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ!!!

    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ
    ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ
    ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ
    ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ!!!
    ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς όπως και το 1989!

    Μόνο έτσι, διεκδικεί εκπρόσωπος της οικογένειας Μητσοτάκη την εξουσία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mono o dr Koutsoukos mas ta eixe pei!!!

    " O SOZON EAYTON...SO8EITO"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρίμα που δεν είναι o Giorgakis κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την παγκόσμια κρίση! Κεφάλι ο δικός σου και ξέρει τί κάνει, ειδικά τα οικονομικά τα κατέχει σε βάθος.
    Αυτή τη φορά δεν θα βάλει Υπουργό Εθνικής Οικονομίας τον κλέφτη του Χρηματιστηρίου τον Παπαντωνίου ούτε τον τηλεστάρ καθηγηταρά με το σηκωμένο φρύδι, το Χριστοδουλάκη.
    Θα βάλει τη Λούκα, που έχει εξίσου σοβαρό ύφος, σοφιστικέ γυαλάκια και αντίστοιχο τουπέ, μόνο που δεν ξέρει να ξεχωρίσει το ομόλογο από τη μετοχή.
    Η Λούκα σώζει το τραπεζικό σύστημα, μειώνει τη φοροδιαφυγή (όπως και επί Σημίτη), θα αυξήσει τις συντάξεις (όπως και επί Σημίτη), θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια (όπως και επί Σημίτη) και θα μειώσει το δημόσιο χρέος (όπως και επί Σημίτη).
    Ούφ, ευτυχώς ξύπνησα, εφιάλτης ήταν και πέρασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Δεξιός Μπερλουσκόνι και φίλος του Καραμανλή επιστρέφει τις ποδιές στα σχολεία!-Ουστ Ρε Μαλάκα

    Φασίστες μαλακισμένα δεξιοί που πήγατε την ΕΥΡΩΠΗ 200 ολόκληρα χρόνια πίσω θα πάρετε όμως την απάντηση από την νεολαία

    Αρχή χθές στη Πιάτσα Ναβόνα της Ρώμης που έγινε το έλα να δείς με τα ΜΑΤ να βαράνε αλύπητα μαθητές που φτιάχνανε πορεία...αλλά και φίλους ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ του ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ να επιτίθενται με καρέκλες και τραπέζια σε μαθητές και φοιτητές,θέαμα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για μια δημοκρατική χώρα όπως είναι η ΙΤΑΛΙΑ.

    Σχεδόν όλα τα σχολεία της χώρας είναι ΥΠΟ-ΚΑΤΑΛΗΨΗ,η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση αφορά την ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ και την ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ εκπαίδευση,και μερικά από τα νέα νομοσχέδια που θα είναι σε ισχύ είναι τα παρακάτω:

    Aν η διαγωγή του μαθητή βαθμολογηθεί με 6,μένει στην ίδια τάξη(Άριστα το 10),ο δάσκαλος θα είναι ο ίδιος σε όλες τις τάξεις του δημοτικού,και επιστρέφει η ποδιά σε όλους!!!!!

    Αυτά συμβαίνουν στην Ιταλία....σε λίγες μέρες ξεκινάνε και οι δικοί μας φοιτητές αλλά και καθηγητές ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ απόφαση αναγνώρισης των κολεγίων....έχει να γίνει και εδώ το έλα να δείς!

    Να χαρώ δεξιές κυβερνήσεις....μπουρδέλα κυβερνήσεις....φιλοχουντικές....χιτλεροφασιστικές θα έλεγα....όλα χωρίς διάλογο!

    Αυτά βλέπει η ΤΟΥΡΚΙΑ και μας δουλεύει όλους στην ΕΥΡΩΠΗ

    Δρ Κουτσουκο εχες απολυτο δικιο για ολα που εγραφες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Μπόμπολας είναι ο πιό αδίστακτος, ύπουλος και αμοραλιστής άνθρωπος στη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τί τα θές φίλε μου, μας έφεραν την ιδιωτική τελεόραση υποτίθεται για να μην έχει το μονοπώλιο της ενημέρωσης η εκάστοτε κυβέρνηση με τα κρατικά κανάλια.
    Τώρα πήγαμε στο άλλο άκρο όπου οι επιχειρηματίες / καναλάρχες χρησιμοποιούν το ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ των συχνοτήτων για να εκβιάζουν τις εκάστοτε κυβερνήσεις για να παίρνουν χοντροδουλειές από το κράτος.
    Πρέπει να σταματήσει πιά αυτό το έγκλημα, δηλητηριάζουμε την καθημερινότητά μας.
    Αναρωτιέμαι πώς το έχουν λύσει το πρόβλημα στην υπόλοιπη Ευρώπη.
    Καλά θα κάνει να το ψάξει η κυβέρνηση ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ, όχι σαν εκείνο το ξεκάρφωμα του "βασικού μετόχου" του Ρουσόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από τη στιγμή που ο κάθε Μπόμπολας και Κοντομηνάς χρυσοπληρώνει τα τσιράκια του να λένε ψέμματα όλη μέρα στους συνταξιούχους και τις νοικοκυρές τί να κάνεις;
    Εάν ο Καραμανλής ήταν σοβαρός μάνατζερ έπρεπε από χρόνια να τους είχε κόψει το βήχα, τώρα τον πηδάνε χωρίς σάλιο.
    Δυστυχώς ο άνθρωπος ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ τη δύναμη των καναλιών.
    Καλά κάνει και δεν ενδίδει στους εκβιασμούς τους αλλά πρέπει και να τους ξεπαστρέψει γιατί τον κόβουν καθημερινά φέτε-φέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ορύονται οι πρασινοφρουροί γιατί ΛΕΝΕ ότι δεν τους υποστηρίζει ΑΡΚΕΤΑ το Συγκρότημα Λαμπράκη και ο Πρετεντέρης. Καλά, απόφοιτοι του Πίκπα είναι όλοι;
    ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ;
    Ο Λαμπράκης είναι εκδότης δεν είναι κατασκευαστής σαν τον Μπόμπολα, ούτε ασφαλιστής σαν τον Κοντομηνά, τον νοιάζει όχι μονο το σήμερα αλλά και το αύριο και η υστεροφημία της επιχείρησής του.
    Ακολουθώντας ο Λαμπράκης τον αχόρταγο το Μπόμπολα και τον υπόδικο Κοντομηνά, κατάλαβε ότι πάει να ξεφτιλιστεί και αυτός μαζί τους, γιαυτό ανέκρουσε πρύμναν.
    Όσοι συνεχίζουν να πετάνε λάσπη νυχθημερόν, όπως γίνεται το τελευταίο τρίμηνο, απλά γίνονται ρεντίκολο στα μάτια του κόσμου (εκτός από τους φανατικούς πρασινοφρουρούς που έτσι και αλλιώς είναι τυφλοί).
    Η διαφορά είναι ότι ο Λαμπράκης είναι επιχειρηματίας με εκδοτικές ρίζες, δεν είναι τυχοδιώκτης σαν το αφεντικό του πράσινου κόμματος, το Μπόμπολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δέκα κακουργήματα έχει μαζέψει Ο Κοντομηνάς, ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!
    Πόσο νόμιμο είναι ένας άνθρωπος με ΤΟΣΟ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ να ελέγχει τηλεοπτικό σταθμό;
    Δεν υπάρχουν νόμοι επιτέλους;
    Δεν πρέπει κάποτε να ψάξουν οι εισαγγελείς τί έγινε με τα Αμοιβαία Κεφάλαια της Interamerican που κατακλέψανε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ στο Χρηματιστήριο από τον κοσμάκη και έγινε ζάπλουτος ο Κοντομηνάς με την πώλησή της στη Eureko;
    Δεν υπάρχουν εισαγγελείς, να κινηθούν γρήγορα να γλυτώσουμε από αυτά τα σκουπίδια της τηλεόρασης, τους λακέδες του Κοντομηνά, τον αποτυχημένο κομπλεξικό Κύρτσο και τον φανατικό πρασινοφρουρό Βερύκιο;
    Όχι άλλο κάρβουνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλό κουμάσι και ο Αλαφούζος.
    Με Παπαχελάδες, Φυντανίδηδες, κλπ σκυλολόι προσπαθούν να κάνουν στη Ν.Δ. συμψηφισμό με τις αμαρτίες των πρασινοφρουρών του πασόκ επί 20 χρόνια.
    Ο Καραμανλής δεν θα γίνει ΠΟΤΕ Σημίτης. Ούτε εξαγοράζεται, ούτε λυγίζει όταν απειλείται, ούτε έχει αυτοσκοπό την καρέκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ένα μήνα ΜΟΝΟ να είχε την υποστήριξη των καναλο-εκβιαστών ο Καραμανλής θα έπαιρνε 45%.
    Εάν έκανε και ζωντανό debate με το χαζοκούταβο θα έπαιρνε 50%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σίγουρα αποκλείεται τα γκάλοπ-μαϊμού να έχουν καμία σχέση με τη δίωξη των εισαγγελέων στον Κυριακού και τις ΔΕΚΑ διώξεις στον Κοντομηνά! Απόλυτη σύμπτωση. Καλά, τα γκάλοπ του Μέγκα-Μπόμπολα είναι πάντα εκεί, για να μας θυμίζουν ότι υπάρχουν και τα 22 δις που έρχονται από την Ε.Ε. από το Δ’ ΚΠΣ (είναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτά παιδιά).
    Καλά θα κάνει ο Καραμανλής ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ τα βρώμικο πόλεμο των καναλαρχών. Καλό πράγμα να δουλεύεις για το καλό της χώρας κύριε Καραμανλή, αλλά εάν αγνοήσεις τη δύναμη των ΜΜΕ στη διαστρέβλωση της αλήθειας, έπαιξες και έχασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 6 επιχειρηματίες (Λαμπράκης, Μπόμπολας, Κόκκαλης, Αλαφούζος, Κοντομηνάς, Κυριακού) και καμμιά εικοσαριά υπάλληλοί τους (Πρετεντέρης, Τσίμας, Παπαχελάς, Τρέμη, Χατζηνικολάου, Καψής, Καμπουράκης, Οικονομέας, Αναστασιάδης, Κακαουνάκης, Ευαγγελάτος, Μακρή, Σπυράκη, Βαρεμένος, Βερύκιος, Παυλόπουλος) δεν θέλουν να κουραζόμαστε και αποφάσισαν ότι ΘΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ.
    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!
    Τους ευχαριστούμε και υποσχόμαστε ότι δεν θα αποκλίνουμε καθόλου από τις οδηγίες τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλό κουμάσι και ο Αλαφούζος. Με Παπαχελάδες, Φυντανίδηδες, Τέλλογλου, και λοιπό σκυλολόι προσπαθούν να κάνουν στη Ν.Δ. συμψηφισμό με τις αμαρτίες των πρασινοφρουρών του πασόκ επί 20 χρόνια.
    Ο Καραμανλής δεν θα γίνει ΠΟΤΕ Σημίτης. Ούτε εξαγοράζεται, ούτε λυγίζει όταν απειλείται, ούτε έχει αυτοσκοπό την καρέκλα.
    Γι'αυτό είναι ο καθημερινός εφιάλτης τους.
    Κύριοι χάσατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο εκβιασμός είναι τόσο ΚΑΚΟΗΧΗ ΛΕΞΗ, όπως λένε οι μαφιόζοι. Τώρα ξύπνησε και το απολιφάδι ο Τράγκας και βρίζει τη Ν.Δ. από το Alter, τάχαμου κόντρα στην ανοργασμικιά τη Μακρή (αλλά συμφωνώντας στα περισσότερα μαζί της).
    Ότι μανδύα και να φορέσει κάνει μπάμ ο πονηρούλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. aytos EINAI O KARKINOS THS XWRAS MAS. O EKDOTIKOS-THLEOPTIKOS ORGANISMOS [KAI STO MELLON DIADIKTIAKOS] YPOTAGHS SYNIDHSHS KAI ELEY8ERHS BOULHSHS,TWN POLITWN. AYTOI OI FESATZHDES TWN ASFALISTIKWN TAMEIWN,TA PERNOYN APO TOUS POULIMENOUS [STA XENA SYMFERONTA]POLITIKOUS.KAI TA PERNOYN MESO[AKOUSON-AKOUSON]TWN KRATIKWN DIAFIMISEWN.KAI RWTAW TOYS GAMHMENOYS POLITIKOUS[OLOUS OMWS]= ME POIA ASFALISTHKH ENIMEROTHTA KAI FOROLOGIKH EISPRATOYN OI LWPODIDES EKDOTES DIMOSIO XRHMA???DIMOSIA DIAFIMHSH POY? STH DEH?KLP.AN TOLMISEI TO PRESS GR KAI DHMOSIEFSEI TIS WFEILES TWN EKDOTWN,8A KATALABEI O KOSMOS TI PEZEI.DISTYXWS OLOI XEROUME OTI O KARKINOS DEN THERAPEYETE..... AD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σήμερα, στους διαδρόμους της βουλής, διέκρινα και τον "δόχτορα" Κουτσούκο. Συνομιλούσε εμπιστευτικά με τον δημοσιογράφο Λευτέρη Κανά και του εξέθετε τα προβλήματα της χώρας, τα οποία - όπως υπεστήριζε - μόνο μια βαρβάτη ανανέωση του πολιτικού προσωπικού θα μπορούσε να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά. Στήριζε δε τα επιχειρήματά του προς τον εκλεκτό δημοσιογράφο κρατώντας σελίδες με κάποια κείμενα του blogger Κρόγια. Τέτοιες γραφίδες, σαν την δική μου και του Κρόγια, χρειαζόμαστε για να πάει η χώρα μπροστά, έλεγε ο Δρ όλο πάθος. Ο δημοσιογράφος Κανάς έδειχνε να συμφωνεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μετά την ασφάλεια της χώρας. μήπως πρέπει να ενδιαφερθεί και για την ασφάλεια του κτιρίου στο Φάληρο;;...
    Το ρωτάμε ευθέως. Υπάρχει ασφάλεια στο κτίριο του Νέου Φαλήρου;; Μήπως έχει αφαιρεθεί μια κεντρική κολώνα απ' αυτές που στηρίζουν το κτίριο;; Ρωτάμε. Υπάρχει ασφάλεια στους δεκάδες εργαζόμενους που δουλεύουν εκεί (διάφορες υπηρεσίες και τηλεόραση);;

    Μήπως θα...

    ...έπρεπε το ΥΠΕΧΩΔΕ και οι αρμόδιες Υπηρεσίες να πάνε μια βολτίτσα μέχρι εκεί και να κάνουν αυτοψία στο κτίριο;; Το θέμα της ασφάλειας των εργαζομένων είναι πιο σοβαρό νομίζουμε από την κόντρα του Αλαφούζου με τους άλλους μεγαλοκαρχαρίες.

    Να πάνε επειγόντως μηχανικοί και να μας πούνε, με την υπογραφή τους, τι συμβαίνει στο κτίριο. Πότε να πάνε;; Χθες!!...

    Υ.Γ. Ξεχάσαμε κάτι ουσιώδες. Μήπως ο φάκελος του κτιρίου βρίσκεται στα χέρια του κυρίου Χατζηνικολάου;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Aυτο απο μονο του δειχνει οτι ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΘΕΣΑΝΕ.ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟZΑΚΟ ΒΕΡΥΚΙΟ ΚΑΙ Χ ΑΥΤΙΑ ΤZΑΜΠΑ ΓΑΥΓΙZΑΝ! Ενας γιος ταχυδρομου καταφερε να σας κανει ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΡΤΑ. Να zησεις Θοδωρε.Τελικα κερδισμενος θα βγεις. Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ante re paidia na doume kai tipota diaforetiko. barethika me to batopaidio.as pame k se kana pio kainourio na refresharoume ti banana..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κρίνουμε σκόπιμο πως πρέπει να διαμαρτηρηθούμε καθώς για άλλη μια φορά δεν αναρτάται στο μπλόκ η είδηση η οποία αποστείλαμε η οποία ξεσκεπάζει το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι γίνεται λογοκρισία στο μπλόκ για αυτό περιμένουμε πως τελικά θα αναρτήσετε κύριοι την είδηση την οποία σας αποστείλαμε και έτσι ακριβώς όπως σας την αποστείλαμε χωρίς παραποίηση των όσων περιέχονται σε αυτή!Επιτέλους οι Έλληνες πρέπει να αρχίσουν να μαθαίνουν τί πρεσβέβει το συγκεκριμένο κόμμα το οποίο το ψηφίζουν δυστηχώς ως εναλακτική λύση ή αντίδραση!Έλληνες αφυπνισθείτε επιτέλους!Αν δεν αναρτηθεί η είδηση θα συνεχίσουμε να στέλνουμε σχόλια μέχρι να αναρτηθεί!Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!!

    ..((Λ))..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εγώ φίλε τους χέζω όλους αυτούς τους Λαμπράκηδες, Κουρίδες και Αλαφούζους. Χρησιμοποιώ Ϊντερνετ, έχω καλύτερη πληροφόρηση, και δεν χρειάζομαι τις φυλλάδες τους. Άστους λοιπόν να πάνε στο διάολο και να μας αφήσουν ύσηχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. TI EGINE ME TA SXOLIA OEO? MOYGA? RE AFOY SAS XALAEI TI TA BGAZETE AYTA TA 8EMATA???AD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΑ ΚΟΛΕΓΙΑ ?
    Η ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ

    Ζούμε την εποχή της εικονας της ταχύτητας των πληροφοριών της παραπληροφόρησης.
    Η εξουσία του τύπου επικυριαρχεί των άλλων εξουσιών
    Η Παγκοσμιοποίηση λειτουργεί εξουθενώνοντας κάθε ικμάδα των λαών, με κύριο μέσο την διαστρεβλωμένη και σαθρή πληροφόρηση.
    Στην Ελλάδα μια χώρα της περιφέρειας της ΕΕ η πληροφόρηση είναι απόλυτα ελεγχομενη απο οικονομικα κέντρα και επιχειρηματίες με μοναδικούς στόχους την χειραγώγηση των κυβερνητικων αποφάσεων και τη σπέκουλα στο λαό με άθλιες εκπομπές σάπια και στημένα τοκ σόου και συνεντεύξεις του κώλου.
    Δουλεύουν τον Ελληνα ασύστολα εξαπατώντας τον ύπουλα για την πάρτη τους.
    Έχουν συλήβδην καταστεί Νταβάδες στο σβέρκο της κοινωνίας των πολιτών.
    Η πολιτικοί εχουν καταστεί υπηρέτες των ΜΜΕ , ορτινάντζες μεγαλοσυμφερόντων και εκλέγονται κατά τη βούληση των προστατών τους.
    Ο γ.α. Παπανδρέου στην πορεία προς την διακυβέρνηση απαιτείται να ζητήσει τη συνδρομή του λαού τη στήρηξη του για το ξεδόντιασμα αυτού του αποστήματος των ηλεκτρονικών ΜΜΕ ώστε να διασωθεί ο τόπος από διεστραμμένους καναλάρχες δημοσιογράφους και παπαγάλους της αρπαχτής.
    Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ των προγραμμάτων να επιβληθεί με νόμο .
    Τα δελτία ειδήσεων να αποδίδουν την πλήρη σαφή και αληθή εικόνα των γεγονότων με διακομματική επιτροπή δεοντολογίας.
    Η Διακυβέρνηση ο πολιτισμός και η επιστήμη να κυριαρχούν στα ειδησεογραφικά δελτια και όχι τα ξέκωλα και οι ασχημίες.
    Οποιο μέσο δεν προσαρμοστεί να διακόπτεται το οξυγόνο των κρατικών διαφημήσεων .
    Δεν ενδιαφερει το λαό ο εμφύλιος τους ούτε οι διαπλοκές τους
    Η δεξιά απεμπόλησε το 1989 το λαικο δικαίωμα ελέγχου της πληροφόρησης από τον ίδιο το λαό.
    Αν ο ΓΑΠ στην πρώτη μέρα διακυβέρνησης της χώρας δεν βάλει σε εφαρμογή σχέδιο να τους ξεδοντιασει θα τον τελειώσουν σύντομα όπως θα θελήσουν.
    Ο Δημοκρατικός κόσμος θέλει και απαιτεί ευθύνη και τάξη σε ένα τοπίο ζούγκλας που αφήνει η αποτυχημένη κυβέρνηση Καραμανλή.
    Ευθύδικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο/Η vapsomallias είπε...
    Σήμερα, στους διαδρόμους της βουλής, διέκρινα και τον "δόχτορα" Κουτσούκο.
    milaei mellontika
    O VAPSOMALLIAS!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ρε αμόρφωτοι επί της οικονομικής επιστήμης δεξιοί,

    ποιά θα ήταν η κατάσταση της χώρας μας σήμερα, αν δεν μας είχε έντάξει (έστω με χαλκευμένα οικονομικά στοιχεία) στο ευρώ???

    Χαρτί της softex θα ήταν η δραχμούλα μας.

    Μόνο να βρίζετε ξέρετε. Κοιτάξτε τις συζύγους των περισσότερων υπουργών σας.
    Πελέκηδες, Ζαχαρέηδες, Βιλβιρήδιδες, έρχεται ο Ζαχό erectus. Ετοιμαστείτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΦΟΥΦΟΥ ΚΑΙ ΕΨΗΝΕ ΚΑΣΤΑΝΑ. 2 ΕΥΡΩ ΤΑ 6 ΚΑΣΤΑΝΑ Ο ΔΡΑΧΜΟΦΟΝΙΑΣ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Άγνωστε 3:50 μμ

    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε
    μου για τους 6 επιχειρηματίες (Λαμπράκης, Μπόμπολας, Κόκκαλης, Αλαφούζος, Κοντομηνάς, Κυριακού) και τους καμμιά εικοσαριά υπάλληλοί τους λακέδες τους θάλεγα (Πρετεντέρη, Τσίμα, Παπαχελά, Τρέμη, Χατζηνικολάου, Καψή, Καμπουράκη, Οικονομέα, Αναστασιάδη, Κακαουνάκη, Ευαγγελάτο, Μακρή, Σπυράκη, Βαρεμένο, Βερύκιο, Παυλόπουλο),-(ξέχασες Χιώτη),

    που κυριαρχούν και που δεν θέλουν να ...κουραζόμαστε και αποφάσισαν ότι.. ΘΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!

    Εγώ τους συχτιρίζω και τους διαλοστέλνω, λέγοντας τους:

    δεν θα σας περάσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΦΟΥΦΟΥ ΚΑΙ ΕΨΗΝΕ ΚΑΣΤΑΝΑ. 2 ΕΥΡΩ ΤΑ 6 ΚΑΣΤΑΝΑ Ο ΔΡΑΧΜΟΦΟΝΙΑΣ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΗΣ!!!

    -----
    meta ta metra karamanlh oloi 8a pshnoume sthn foufou!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο Καραμανλής δεν θα γίνει ΠΟΤΕ Σημίτης. Ούτε εξαγοράζεται, ούτε λυγίζει όταν απειλείται, ούτε έχει αυτοσκοπό την καρέκλα.

    31 Οκτώβριος 2008 3:46 μμ
    ΟΧΙΙΙΙΙΙ...ΠΡΙΣ ΘΕΟΥ...ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΗ ΡΑΦΗΝΑ...ΤΙΣ ΠΙΤΣΕΣ ...ΚΑΙ ΤΟ PLAY STATION!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. NA ADIDRASOUME OLOI AMESA KLEISTE TIS THLEWRASEIS,ENHMERO8HTE APO TO DIADIKTIO.H THLEWRASH MONO GIA PSIXAGOGIA.....ALLIWS FATE THN MPANANA KAI SKASTE HLI8IOI NEOELINES.TO 8EMA EINAI PAGOSMIO ... TA MME EINAI OI PROSTATES THS PAGOSMIAS DIKTATORIAS POY ERXETE... MIA EINAI H LISH SE OLA MHN A N T A P O K R I N E S T E DIABASTE BIBLIA FILOSOFIKA ISTORIKA KOINONIKO-PSIXOLOGIKA MHN SIMPNEETE ME TA KELEYSMATA TWN KAIRWN...TO PAGOSMIO SYSTHMA PEFTEI...ALLA PRIN PSOFISEI 8A FAEI PRWTA TA PAIDIA TOY KAI META OSOUS PERISOTEROYS[ASXETOYS]MPORESEI...EINAI 8LIBERO POU DEN TO BLEPETE.. EINAI APOGOHTEYTIKO POY OI TYXES OLWN EXARTONTE APO TOYS ARNOYMENOYS NA XHPNISOYN...AD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. vapsomallias-31 Οκτώβριος 2008 4:26 μμ

    Προσεξεεεεε....εχεις γεμισει το keyboard
    με σπερμα,φτανει πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς 4:09. Αγαπητέ μου φίλε, όχι δεν το έχω γεμίσει το keybord ακόμη. Έχει μπόλικο περιθώριο. Και γι' αυτό σκέφτομαι, με την άδειά σου πάντα, να συνεχίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *