GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To βίντεο με τον Ομπάμα...

. Από το www.tvstarnews24.blogspot.com . ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ VIDEO TOY ΟΒΑΜΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΙΣΗΣ ΩΡΑΣ! .

.
Από το www.tvstarnews24.blogspot.com
.
ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ VIDEO TOY ΟΒΑΜΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΙΣΗΣ ΩΡΑΣ!
.

11 σχόλια

  1. Το "ΣΥΜΒΟΛΟ - ΣΗΜΑ" ..... γιατί μπηκε εκεί; Ποιός έδωσε εντολή; Πρέπει να σβηστεί αμέσως????

    http://makelio.blogspot.com/2008/10/blog-post_2310.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίνουμε σκόπιμο πως πρέπει να διαμαρτηρηθούμε καθώς για άλλη μια φορά δεν αναρτάται στο μπλόκ η είδηση η οποία αποστείλαμε η οποία ξεσκεπάζει το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι γίνεται λογοκρισία στο μπλόκ για αυτό περιμένουμε πως τελικά θα αναρτήσετε κύριοι την είδηση την οποία σας αποστείλαμε και έτσι ακριβώς όπως σας την αποστείλαμε χωρίς παραποίηση των όσων περιέχονται σε αυτή!Επιτέλους οι Έλληνες πρέπει να αρχίσουν να μαθαίνουν τί πρεσβέβει το συγκεκριμένο κόμμα το οποίο το ψηφίζουν δυστηχώς ως εναλακτική λύση ή αντίδραση!Έλληνες αφυπνισθείτε επιτέλους!Αν δεν αναρτηθεί η είδηση θα συνεχίσουμε να στέλνουμε σχόλια μέχρι να αναρτηθεί!Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίνουμε σκόπιμο πως πρέπει να διαμαρτηρηθούμε καθώς για άλλη μια φορά δεν αναρτάται στο μπλόκ η είδηση η οποία αποστείλαμε η οποία ξεσκεπάζει το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι γίνεται λογοκρισία στο μπλόκ για αυτό περιμένουμε πως τελικά θα αναρτήσετε κύριοι την είδηση την οποία σας αποστείλαμε και έτσι ακριβώς όπως σας την αποστείλαμε χωρίς παραποίηση των όσων περιέχονται σε αυτή!Επιτέλους οι Έλληνες πρέπει να αρχίσουν να μαθαίνουν τί πρεσβέβει το συγκεκριμένο κόμμα το οποίο το ψηφίζουν δυστηχώς ως εναλακτική λύση ή αντίδραση!Έλληνες αφυπνισθείτε επιτέλους!Αν δεν αναρτηθεί η είδηση θα συνεχίσουμε να στέλνουμε σχόλια μέχρι να αναρτηθεί!Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!!

    ..((Λ))..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί φίλοι


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις όπως πάντα από την σημερινή πολιτική επικαιρότητα και την επικείμενη κατάρρευση της παρέας της χαράς που δυστυχώς ακόμη μας κυβερνά……

    1. Οικονομία: Οι ξεκάθαρες και υπεύθυνες προτάσεις-λύσεις του ΠΑΣΟΚ για την αντιμετώπιση της κρίσης και την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των νοικοκυριών.
    2. Οικονομία - Κυβέρνηση Καραμανλή: Πώς μπορεί να προσφέρει λύσεις, όταν η ίδια είναι το πρόβλημα; Θα πάρει πίσω την κατάργηση του αφορολόγητου ορίου στους ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίους επιχειρηματίες; Όχι. Θα πάρει πίσω τα χαράτσια που έχει ήδη αρχίσει να ταχυδρομεί στους πολίτες για το Ενιαίο Τέλος Ακινήτων και για τα αυξημένα κατά 20% τέλη κυκλοφορίας; Όχι. Αυτή η κυβέρνηση οδήγησε τα ελληνικά νοικοκυριά σε κρίση πρν καν χτυπήσει η διεθνής κρίση την πόρτα της χώρας μας.
    3. Ολυμπιακή: Η κυβέρνηση ξεπουλά με 11 ψέματα την εταιρεία. 2 δις ο λογαρισμός που θα κληθούν να πληρώσουν οι πολίτες.

    Πάντα με εκτίμηση


    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EINAI POLY KALOS GIA NA EINAI ALHTHINOS!!!! AN OMWS MPORESEI NA KANEI PRAXEIS OTI LEEI KAI DEN TON SKOTOSOUN TOTE EINAI O MESIAS... [H"O ADIXRISTOS].OPWS KAI NA EXEI OMWS ZOYME MEGALES STIGMES... O XRISTIANISMOS PE8ENEI O AN8ROPOS APELEY8ERWNETE...MAKARI NA MAS BGEI SE KALO....AD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. obama exeis ena axio apogono sou stin athina ton dr koutsouko!!
    saronete!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό πιστεύω κι εγώ ρε φίλε.
    Θα τον αφήσει ζωντανό αυτόν τον τύπο το σύστημα? Ψάξτε στο youtube τον λόγο του "We all love this country".
    O ΜάρτινΛούθερ Κίνγκ ήταν συντηρητικός μπροστά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://salonica-press.blogspot.com/2008/10/blog-post_4073.html


    ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!! ΠΡΟΚΛΗΣΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμένα πάντως μου έκανε εντύπωση η μουσική υπόκρουση, που μου θύμισε τις ηρωικές εποχές που έσωζα και εγώ τον κόσμο στο ένα ή το άλλο rpg.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 31 Οκτώβριος 2008 9:20 πμ

    ΝΑΙ ΡΕ ΣΥ...ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ,ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ!ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΟΛΟ PROJECT,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΡΩΝΕΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ "ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ".
    5,5% Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΑΣΗ!!!!


    eyge dr KOUTSOUKO...ombama tis greece!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *