GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο κ. Τραγάκης, ο μέσος Έλληνας...

...και μια ...οφειλόμενη συγγνώμη . Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης . Για το μόνο που δεν αξίζει να απορεί κάποιος ειναι ο λόγος για τον οποιο...

...και μια ...οφειλόμενη συγγνώμη
.
Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης
.
Για το μόνο που δεν αξίζει να απορεί κάποιος ειναι ο λόγος για τον οποιο εκλέγεται ο κ. Τραγάκης. Θα έπρεπε να αρχίσουμε να ανυσηχουμε όταν ο κ. Τραγάκης σταματήσει να εκλέγεται. Για τον απλούστατο λόγο οτι συμβολίζει οχι μόνο τον μέσο νεοδημοκρατη αλλά τον μέσο Έλληνα. Ένα αρχέτυπο νεο-έλληνα που την κουτοπονηρια την έχει αναγάγει σε ύψιστη μορφή ευφυιας, την οσφυοκαμψία σε εκδήλωση συλλογικής πίστης και τον παραγοντισμό του τίποτα ως real politik.
Για αυτό δεν με ενοχλούσε μέχρι χθες, γιατί όλοι λίγο ως πολύ γνωρίζουμε ή κρύβουμε εναν Τραγάκη μέσα μας. Με ενοχλεί και με ανησυχεί όταν αναλαμβανει ρόλους οπως γραμματεας κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνώντος κόμματος ή προεδρος εξεταστικών επιτροπών, oxι για την χαμηλή αποδοτικότητα του αλλά για διόγκωση της απαξίας του πολιτικού συστήματος και την καταρράκωση των θεσμών στην οποία συντελεί.
Μπορεί όμως και σε όλα αυτά να κάνω τραγικό λάθος. Και ίσως τελικά να κάνω. Τώρα μου έρχεται στο νου η σημαντική του συνεισφορά στην εξεταστική επιτροπή για τα εξοπλιστικά. Συγγνώμη.
-----------------------

38 σχόλια

  1. Μερικοί ανθρωποι φαίνονται απο την φάτσα τους.Ο Τραγάκης ότι και να κάνει είναι μια τραγική μορφή.
    Θυμηθειτε το μοχθηρό και κουτοπόνηρο βλέμμα του στο βίντεο της νοθείας την στιγμή που ''τσεκάρει''αν εγινε αντιληπτός.Κι όμως οι Τραγάκηδες μας κυβερνούν !!
    που καταντήσαμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τραγάκη αντε στο σπιτάκι σου! Αρκετά μας έπρηξες τα συκώτια τόσα χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΤΑΝ ΧΕΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ, ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΚΟΥΠΙΖΕΣΑΙ Η ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΣΑ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙ ΑΠ ΤΟ ΣΚΑΤΟ??
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΖΕΣΑΙ ΑΡΑΓΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ???
    ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκότωσε τον Τραγάκη που κρύβεις μέσα σου.
    Κουραδομαγκιά, κουτοπονηριά και γλύψιμο. Οι άρετες που ανοίγουνε πόρτες. Το προφίλ του καθένα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ Γ’ ΤΑΞΗΣ


    Στην 3η Δημοτικού μαθαίναμε ότι τα στάδια επίλυσης ενός απλού αριθμητικού προβλήματος ήταν τα εξής: ΔΕΔΟΜΕΝΑ – ΛΥΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Αν προσπαθήσουμε να τα χρησιμοποιήσουμε στην επίκαιρη άσκηση (152 – 1 – Χ = ?) που έχει να λύσει το κυβερνών κόμμα έχουμε τα εξής:

    ΔΕΔΟΜΕΝΑ

    Ένας βουλευτής αναμεμειγμένος σε σκάνδαλο με εταιρίες ροζ τηλεφώνων (κ.Ρεγκούζας)

    Ένας βουλευτής μπλεγμένος στο σκάνδαλο των ομολόγων (κ. Τσιτουρίδης).

    Ένας βουλευτής κατηγορούμενος για συμμετοχή στο δικαστικό σκάνδαλο (κ. Μαντούβαλος)

    Ένας βουλευτής ιδιοκτήτης αυθαιρέτου και εργοδότης ανασφάλιστων μεταναστών (Μαγγίνας).

    Ένας βουλευτής που έκανε τον ενδιάμεσο για εξυπηρετήσεις στην εφορία (κ. Κουκοδήμος)

    Ένας βουλευτής που νόθευε ψηφοφορία αναθεώρησης άρθρου του Συντ/τος (κ. Τραγάκης)

    Δύο βουλευτές που προσπάθησαν να αλλοιώσουν ψηφοφορία επίσης για την αναθεώρηση του Συντάγματος (κ. Αγοραστός, Κα Πατριανάκου)

    Ένας βουλευτής που κατηγορείται ότι εισέπραξε μίζες από εφοπλιστές (κ. Παυλίδης)

    Δύο βουλευτές που η Siemens τους έκανε ευκολίες πληρωμής (κ. Μητσοτάκης, Κα Μπακογιάννη)

    Ένας βουλευτής που φοροαπέφευγε, ψεύδονταν για την μεταχείριση μεταναστών, δεν μπόρεσε να βρει ποιος υπέκλεπτε τηλεφωνήματα του πρωθυπουργού κ.α. (κ. Βουλγαράκης).

    Δύο βουλευτές που υπέγραψαν για τις γνωστές επιζήμιες για το Δημόσιο ανταλλαγές οικοπέδων (κ.κ. Δούκας, Μπασιάκος)

    Ένας βουλευτής που το 70% της κοινωνίας θεωρεί ότι οργάνωσε το σκάνδαλο της ιεράς μονής Βατοπεδίου (κ. Ρουσόπουλος)

    Ένας βουλευτής που κατά το Μαξίμου πίνει και δεν ξέρει τι λέει (κ.Δαϊλάκης)

    Ένας βουλευτής που επίσης κατά το Μαξίμου έτσι κι αλλιώς δεν ξέρει τι λέει (κ. Τατούλης)

    Σε όλους αυτούς δεν περιλαμβάνονται:

    Οι «αντάρτες»: κ.κ. Γιαννόπουλος, Πολύδωρας, Μανώλης, Μιχαλολιάκος κι ο «Αποδευτέρας» κ. Γιακουμάτος

    Ο καλύτερος συνεργάτης των «νταβατζήδων» για είσπραξη αυξημένων διοδίων από ανύπαρκτη Εθνική Οδό, υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Σουφλιάς,

    Ο πρωτόδικα καταδικασμένος για βοήθεια σε έμπορο ναρκωτικών σύμβουλος του πρωθυπουργού κ. Κεφαλογιάννης, που παρενθετικά στην συνέχεια ως νέος Σωκράτης δίδαξε δημοκρατία πίνοντας αδιαμαρτύρητα το κώνειο - με εξαίρεση ένα ημίωρο δημόσιο υβρεολόγιο και απειλές κατά των δικαστών,

    Ο κ. Αλογοσκούφης που επειδή δεν μπορεί να εντοπίσει τους φοροφυγάδες αποφάσισε ότι όλοι οι άνω των τριάντα ετών ελεύθεροι επαγγελματίες πρέπει να αντιμετωπίζονται ως κλέφτες (αναλογικά - αφού υπερψήφισαν την ως άνω διάταξη - δικαιούμαι να πιστεύω ότι παρόμοια μέτρα σκέφτονται να λάβουν ο υπουργός Υγείας με όλους τους γιατρούς αφού δεν μπορεί να βρει αυτούς που χρηματίζονται, ο υπουργός Εμπορίου με τους όλους τους εμπόρους αφού αδυνατεί να συλλάβει όσους βάζουν καπέλο στις τιμές κ.ο.κ.),

    Όσοι με τα χρόνια ξεχνώ την δράση τους και

    άλλοι που «το χεράκι τους κουβεντιάζεται στην αγορά ότι είναι μουρντάρικο» όπως θα έλεγε και ο Ζήκος αλλά δεν κατονομάζονται αφού το «κουβεντιάζεται» δεν περιέχει τις αποδείξεις που ζητούν στεντόρεια κι ως σε κωμικοτραγικό μονόλογο ο πρωθυπουργός όποτε εμφανίζεται στην Βουλή και ο συνεπέστερος, για προφανείς λόγους, στις εμφανίσεις του, έγκυρος δημοσιογράφος, opinion maker και εκδότης κ. Τράγκας (του οποίου παρεμπιπτόντως η εφημερίδα παρά τις αναγκαστικές συνδρομές των ΜΜΕ και των κρατικών και λοιπών λειτουργών έχει μικρότερη κυκλοφορία από την σχολική εφημερίδα του συγκροτήματος της Γκράβας και το 1/100 της αναγνωσιμότητας του ιστολογίου του «γραφικού και μόνου» κ. Τατούλη).


    ΛΥΣΗ

    Είναι μετά ο Πρωθυπουργός να μην επιλέγει εν ψυχρώ ως βέλτιστη λύση το σιωπητήριο; Και είναι δυνατόν να μην γίνεται αυτή η απόφαση ομόθυμα δεκτή, με αυθόρμητα χειροκροτήματα για την σοφία και τις ικανότητες του αρχηγού; Μόνο που σε παρέες σαν κι αυτή το σιωπητήριο λέγεται omerta και ο αρχηγός Don. Σε Don άλλωστε ταιριάζουν οι εκφράσεις του είδους: όποιος θέλει να με αμφισβητήσει ας το κάνει στα ίσια. Στην πολιτική αντίθετα με τον υπόκοσμο η αμφισβήτηση της πολιτικής δεν συνεπάγεται αυτόματα και αμφισβήτηση στα πρόσωπα. Διότι δεν ενέχει αναγκαστικά μομφή για δόλο ή ίδιο όφελος του αμφισβητούμενου. Αλλά ποιος περιμένει από μια τέτοια μαφία, συγνώμη κοινοβουλευτική ομάδα ήθελα να πω, να κάνει ανιδιοτελή διάλογο προκειμένου να εντοπίσει τα πιθανά λάθη της, να λάβει μέτρα για να μην επαναληφθούν και να λύσει τα προβλήματα της διαφθοράς και της οικονομίας που αντιμετωπίζει η χώρα;


    ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Ο διάλογος είναι προνόμιο της δημοκρατίας και αυτή δεν ανήκει στο σύνολο των πραγματικών - αποδεκτών λύσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Με ορίζοντα αντικρίσματος»
    Σε «τροχιά συνήθους ρευστότητας» φαίνεται να έχει εισέλθει το πολιτικό και οικονομικό γίγνεσθαι της χώρας μετά και τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, αν σε αυτά συνυπολογίσουμε και την προκληθείσα πρωτοφανή κοινωνική αναστάτωση οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι η πραγματικότητα θα γίνει όλο και πιο πιεστική, ουτοπιστικά οράματα αναφορικά με το μέλλον του κόσμου μας αυτή την περίοδο είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχουν. Σε αυτή την ομολογουμένως δύσκολη κατάσταση αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα είναι ότι δεν υπάρχουν πλέον πολλά περιθώρια ελιγμών, από όλους. Ένα όμως είναι βέβαιο, η παρούσα κρίση ξεπερνάει τα πρόσωπα. Για να μπορέσουμε όμως να αναλύσουμε την κρίση πρέπει να εξετάσουμε αν συνδεεται με κάτι συγκεκριμένο, αν αυτό δεν φανεί η κρίση θα πρέπει να απορριφθεί, ασαφής κρίση δύσκολα υπάρχει, έτσι οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι το πραγματικό είναι πάντα ταυτόσημο με το λογικό και το χρήσιμο, τα υπόλοιπα είναι περαστικές στιγμές της συνολικής πραγματικότητας που όμως συνδέονται με το ουσιώδες, έτσι καθίσταται σαφές ότι το ουσιώδες διαθέτει, όταν υπάρχει, σκοπό. Με αυτή τη λογική αναπτύσσεται και αυτό που θα μπορούσαμε να ονομάσουμε «αναγκαστικά δεδομένα» τα οποία σε αρκετές περιπτώσεις ξεπερνούν τα όρια, σε αυτή την περίπτωση τα πραγματικά επιχειρήματα κομπάζουν, σε μια τέτοια κατάσταση ο κοινός νους κινείται σε δυο πόλους, άλλα πράγματα να τα αφήνει να τα κάνουν και άλλα πράγματα να τα εμποδίζει να γίνονται, με γνώμονα πάντα την προάσπιση της τάξης. Αν συμβεί το αντίθετο προς χάριν της εντατικοποίησης του ρυθμού ο σφετερισμός των πλεονεκτημάτων της κοινωνικής εξέλιξης θα μονοπωληθούν και θα γίνει τροχοπέδη για τον κόσμο της παραγωγής. Σε μια τέτοια περίπτωση και όταν σπάσει το περικάλυμμα οι απαλλοτριωτές γίνονται με τη σειρά τους απαλλοτριωμένοι, με ότι αυτό συνεπάγεται.
    Γενικότερα όμως και για χάρη μιας διευρυμένης αναπαραγωγής η διαδικασία στη βάση πρέπει να χαρακτηρίζεται από την άποψη της συνέχειας και της ανανέωσης, σε αυτό δεν πρέπει να μας διαφεύγει και το γεγονός που μέχρι σήμερα είναι συνήθως ο κανόνας ότι οι αντιφάσεις που ενυπάρχουν συνήθως φέρνουν την ανατροπή. Σε όλα αυτά πρέπει να συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι το επόμενο διάστημα θα έχουμε σε ολόκληρο τον κόσμο , ως αιτία της ύφεσης, επιβράδυνση των δημοσιών έργων, έξαρση του συγκεντρωτισμού, επιβρανδυση της βιομηχανικής δραστηριότητας, αύξηση του κόστους παραγωγής, αλλά και ικανότητα παραγωγής χωρίς απορρόφηση των προϊόντων, εξάπλωση της ανεργίας και μείωση των μισθών, πτωχεύσεις επιχειρήσεων, περιορισμό των εξαγωγών, νέες ευκαιρίες για κερδοσκοπία, έντονο ανταγωνισμό στις αγορές και προπάντων επέκταση της φτώχειας. Έτσι οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι το ζητούμενο σήμερα είναι το πέρασμα στην ομαλότητα, ίσως και μέσα από εξερεύνηση δυσπρόσιτων τόπων. Για να γίνει αυτό ίσως χρειαστεί καταρχήν μέσω της υπάρχουσας πολιτικής δομής, αλλά και των ίδιων κομματικών συσχετισμών, να διευκολυνθεί μια νέα αστική ανανέωση.Η άσκοπη κατανάλωση χρόνου και το πρόσκαιρο δεν ωφελεί κανέναν, όμως αποκλίνουσες σκέψεις, εκτιμήσεις και αντισυσπειρώσεις λόγω προβλημάτων και διαφορετικών οριζόντων πάντα θα υπάρχουν, αυτό όμως που πάντα έχει αξία είναι η προσφορά αντικρίσματος.

    Διαβάστε περισσότερα για το ζήτημα
    http://neoinileias.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσοι δεν ζήσατε τα 20 χρόνια της δικτατορίας των Πρασινoφρουρών, διαβάστε το σχόλιο του 1:40 και φανταστείτε τον αυτόν… ΕΞΟΥΣΙΑ!

    Το πραγματικό ήθος του ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ".....μου έρχεται στο νου η σημαντική του συνεισφορά στην εξεταστική επιτροπή για τα εξοπλιστικά..........."
    ==============

    Θέλει ταλέντο για να μετατρέπεις τη βουλή σε καραγκιοζμπερντέ. Απομένει να μάθουμε ποιό ρόλο παίζει ο καθένας στην παράσταση.

    Αν πω τη γνώμη μου για όσους ψηφίζουν κάποια πολιτικά σούργελα, θα με πούνε ρατσιστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 34 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ:

    1.Τον Αμερικανό πολίτη ιδρυτή του, για την αξεπέραστη «αξιοπιστία» του
    2.Τον Αμερικανό «φιλέλληνα» γιό του, που ούτε να διαβάσει Ελληνικά δεν μπορεί
    3.Τη μασόνα Αμερικανίδα μανούλα, που δίνει ακόμη και για διαζύγια για μερικά εκατομμύρια δολάρια
    4.Την ξανθιά χοντρομπεμπούλα μεγαλο-κοπέλλα (και τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που την είχαν πάρει, ειδικά από τη ναυτιλία)
    5.Τον αστρολόγο της και τους πνευματικούς, καφετζούδες και χαρτορίχτρες που κυβερνούσαν τη χώρα (και γελούσε κάθε πικραμένος στο εξωτερικό)
    6.Τό σκάνδαλο Μποσκωτά με τις πράσινες εφημερίδες (και τα μαιμού ρόζ χαρτιά)
    7.Τη δέσμευση της Ελλάδας από τον ιδρυτή στους απέναντι, να μην εξορύξει τα πετρέλαια του Αιγαίου, που θα μας έκαναν ενεργειακά ανεξάρτητους και την οικονομία από τις καλύτερες στην Ευρώπη
    8.Τον ψυχικό διχασμό του λαού σε «εκείνοι και εμείς». «Εκείνοι» είναι οι κακοί Έλληνες (όσοι δεν συμφωνούν μαζί μας) και «εμείς» οι καλοί Έλληνες (που συμφωνούν, με το αζημείωτο βέβαια, οι περισσότεροι είναι δημόσιοι υπάλληλοι με μονιμότητα, επιδόματα και εφάπαξ, οι λοιποί είναι λαμόγια επιχειρηματίες που παίρνουν δουλειές ΜΟΝΟ από το κράτος)
    9. Την «κουλτούρα της αρπαχτής», με τα στελέχη και τους οπαδούς μας να κλέβουν «όσο μποροιύν» και τους μαλάκες να πληρώνουν τα χρέη του κράτους μέχρι να πεθάνουν
    10.Την ταρίφα ότι να κλέβεις «μέχρι 500 εκατ είναι φυσιολογικό», όταν είσαι υπουργός
    11.Τον Τσόμπρα που παρακολουθούσε παράνομα τη μισή Ελλάδα (τους άλλους (εκείνους) αλλά και τους δικούς μας, για τα απαιτούμενα τσεκαρίσματα)
    12.Το ζαράκια ξάδελφο της ξανθο-μπεμπούλας που έχασε στο μπαρμπούτι ένα πίνακα του Τσαρούχη που ανήκε στο Υπουργείο
    13.Τον «κουβαλητή» Κουλόγιωργα με τα πάμπερς (αδυναμία στο μετρητό)
    14.Τον εκλογομάγειρα Κουτσόγιωργα και τα 2 εκατ. δολάρια (για να κάνουμε και «σωστούς» νόμους
    15.Το γκαιμπελίσκο Σκαλιώτη με τις αδιάκοπες καμπάνιες λάσπης και συκοφαντίας προς κάθε αντίπαλο (και εσωτερικό ανταγωνιστή)
    16.Το μιζαδόρο Σκαλιώτη και την πανάκριβη και υπερτιμολογημένη κατασκευή του αεροδρομίου για την προικούλα του
    17.Τον Τσουρή με την Πατσαβούρα του, που στήριζε για δεκαετίες το άθλιο καθεστώς, μπας κα του δώσουν κανένα κοκκαλάκι οι Λαμπρακο-μπομπολαίοι
    18.Τον έμπορων όπλων Χάλατς, το χαζοχαρούμενο Μπλιατσιφάρα, τον μασόνο Κλιβάνη και τους λοιπούς δανειστές για να δικαιολογηθεί η αγορά του «κωλόσπιτου» (από τις μίζες των F16 και Μιράζ το 1988)
    19.Την προεδρική εκλογή του Γκατζετάκη με τα Μπλέ και Λευκά ψηφοδέλτια, σαν κλασσικό δείγμα πίστης στη δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης των βουλευτών
    20.Το λιγούρη Γκατζετάκη που γέμισε ένα αεροπλάνο αφορολόγητα όταν γυρνούσε από την Ιαπωνία (δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν οι Γιαπωνέζοι)
    21.Το Ζέν-πρεμιέ Άκη Μποχα-τζόπουλο, που κονόμισε τα άντερά του από τα υποβρύχια που μπατάρουν και τους αντιαεροπορικούς πυραύλους που πάνε στο γάμο του Καραγκιόζη
    22.Το Μπάχτα και τους λοιπούς πρώην πειναλέους «αγωνιστές της δημοκρατίας», που μένοντας τώρα στις βιλάρες και κολυμπώντας στις πισίνες ξέχασαν ότι πριν βρώμαγε το στόμα τους από την πείνα (δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός-Μπλιατσιφάρας)
    23.Το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και το κλέψιμο της περιουσίας των περισσότερων «αγαθών» Ελλήνων, για να ταϊστούν οι επιχειρηματίες μας (πάτρονες με τα κανάλια τους και χρηματοδότες με το ρευστό τους)
    24.Το «γίγαντα» ελιά πρωθυπουργό που παρέδωσε στους απέναντι συγκυριαρχία στο Αιγαίο και ευχαρίστησε δημόσια και τους Αμερικανούς φίλους του για τη διευκόλυνση αυτή.
    25.Τον ανεκδιήγητο φαφλατά Γκάγκαλο για την παράδοση του Ντοτσαλάν στους απέναντι
    26.Το Μπαμπουτζή για τους 82 νεκρούς του Σάμινα
    27.Τον αλλοδαπό τουρίστα γυιό του ιδρυτή με τις ρήσεις του για την καλλιέργεια φούντας και χασίς στις γλάστρες του σπιτιού
    28.Τον αλλοδαπό τουρίστα γιό του ιδρυτή που είπε ότι αγαπάει την Ελλάδα «σαν Έλληνας»
    29. Τη συμφωνία του αλλοδαπού τουρίστα στο σχέδιο Ανάν που νομιμοποιούσε τη μισή Κύπρο στην Τουρκία.
    30.Την αλλαγή του εκλογικού νόμου κάθε φορά που φαινόταν ότι θα χάσουν τις εκλογές, «δημοκράτες» και έντιμοι, όπως πάντα.
    Για όλα αυτά και δεκάδες άλλα λοιπόν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.
    ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΕ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ¨
    ΤΙ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΗ?
    ΚΑΙ Ο ΑΚΗΣ ΑΠΤΟΗΤΟΣ¨
    ΟΤΙ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ.
    ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΕ Ο ΑΚΗΣ?
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δέν τον ξέρω τον τύπο,αλλα δεν είναι κάπως ρατσιστικό να κρίνουμε κάποιον απ'τη φάτσα του?

    Το ίδιο δεν έκαναν και οι Ναζί?

    Γιατί,οσό για φάτσες και των ΠΑΣΟΚΩΝ,και των διάφορων πρασινοφρουρών που κάνανε κουμάντο επι πασόκ,ασε καλύτερα, ντελικάτες,αριστοκρατικές φυσιογνωμίες όλοι,κάτι απο Παρίσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εντελει Λουτραδη εισαι πολλα κιλα μαλακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι είναι αυτό που δένει τόσο πολύ τον Ρουσόπουλο με τον Καραμανλή που για χάρη του μπορεί να αυτοκτονήσει πολιτικά ο πρωθυπουργός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. O "ανώνυμος" 2:41 είναι ο blooger Team ,που ανδημοσιεύει το ΄κελιμενο της Χαριλάου Τρικούπη!

    CIA και ΠΑΣΟΚ σε στενή συνεργασία,για να προωθήσουμε τον George Papandreou!







    O "ανώνυμος" 2:41 είναι ο blooger Team ,που ανδημοσιεύει το ΄κελιμενο της Χαριλάου Τρικούπη!

    CIA και ΠΑΣΟΚ σε στενή συνεργασία,για να προωθήσουμε τον George Papandreou!







    O "ανώνυμος" 2:41 είναι ο blooger Team ,που ανδημοσιεύει το ΄κελιμενο της Χαριλάου Τρικούπη!

    CIA και ΠΑΣΟΚ σε στενή συνεργασία,για να προωθήσουμε τον George Papandreou!







    O "ανώνυμος" 2:41 είναι ο blooger Team ,που ανδημοσιεύει το ΄κελιμενο της Χαριλάου Τρικούπη!

    CIA και ΠΑΣΟΚ σε στενή συνεργασία,για να προωθήσουμε τον George Papandreou!








    O "ανώνυμος" 2:41 είναι ο blooger Team ,που ανδημοσιεύει το ΄κελιμενο της Χαριλάου Τρικούπη!

    CIA και ΠΑΣΟΚ σε στενή συνεργασία,για να προωθήσουμε τον George Papandreou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Tragakis////tragos+akis////tragikos+akis

    To poioi kivernoun kai poioi tous psifizoun fainetai stin simpathestati kata alla fatsa tou en logo kiriou...

    Aporo pos oloi lene kai stirizoun karamanli meta apo 45 skandala se 5 xronia....to pasok kala ekane oti ekane meta 20 xronia...auti pou irthan sto onoma tou semna kai tapeina kai sto onoma tis katharsis mesa se liga xronia ...ELEOS pia...ti allo thelei o ellinas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. blooper οχι blooger ,sorry guys!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κάποιος πρωτοκλασάτος του ΠΑΣΟΚ το είπε, δε θυμάμαι ποιος,:

    «Εμείς μια τετραετία γαμούσαμε, μια τετραετία κλέβαμε, και μια τετραετία προσπαθούσαμε να μη μπούμε φυλακή! Το πρόβλημα με τη ΝΔ είναι ότι πήγε να τα κάνει όλα σε μια τετραετία!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. o tzoumakas to pe..

    ti ginete pame gia ekloges aurio?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Proto thema-Press-gr

    poia i sxesh?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για την σεμνότητα και την ταπεινότητα του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή ,θα ήθελα σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου του ‘’Εθνάρχη ‘’ , αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του , Αλέκου Καραμανλή .

    Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄ ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
    Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .

    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ
    ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ .

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .
    ΤΟΝ ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .
    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ της 22.06.2008 για την ναυτιλιακή εταιρία των Εθνοσωτήρων Καραμανλήδων .
    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Σκορδίλης μας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία οικογένεια’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου Αχιλλέα , Φωτεινή Καραμανλή. Με τον τίτλο Hellenic Carriers η εταιρία των Καραμανλήδων έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπούν πολύ την κυανόλευκο οι Εθνοσωτήρες Καραμανλήδες . Από τα έξι πλοία της εταιρείας τους , μόνο ένα φέρει την Ελληνική σημαία . Τα υπόλοιπα έχουν σημαία ευκαιρίας .
    Όχι δεν θυμάμαι αν έχουν σημαία των αγαπητών τους (για βαλίτσες!!) Cayman Islands.

    Chief Engineer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΙΔΑΤΕ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΧΤΕΣ.
    ΤΕΛΕΙΑ ΕΥΘΙΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.
    ΠΕΣ ΠΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ.

    ΟΛΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ( ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ- ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ )
    ΟΛΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΟΥΠΙ.
    ΟΛΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

    Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΚΑΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

    ΟΛΕΣ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΦΟΡΕΣΑΝ ΜΑΥΡΕΣ ΠΛΕΡΕΖΕΣ.

    ........................

    ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ.

    ..........................
    ...........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όσοι ξέρουν τον Τραγάκη, κυρίως οι Πειραιώτες, δεν μαθαίνουν τίποτε καινούργιο.
    Η χειρότερη εκδοχή πολιτικού.
    Αυτό το ξέρουν και οι Νεοδημπκράτες. Ορισμένοι μάλιστα το έχουν νοιώσει και στο πετσί τους.
    Του Τάσου Νεράτζη, για παράδειγμα, του πήρε το Διευθυντή του Γραφείου του λίγες μέρες πριν τις περυσινές εκλογές, μαζύ με το Αρχείο των ψηφοφόρων του!!! Μήπως δεν είναι έτσι Τασούλη;
    Τον καιρό της παντοδυναμίας του ΠΑΣΟΚ έγλειφε τους τοπικούς αξιωματούχους για διάφορα μικρορουσφέτια. Μετά καπνός... Έγινε και αντιπρόεδρος της Βουλής, τρομάρα του!!!
    Εμετός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΧΟΝΤΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.......ΤΡΑΓΑΚΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΕΜΠΤΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΗ!! ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ !! ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

    Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΗ ΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!

    ΕΝΩ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ - ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ- ΚΑΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ - ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ??
    ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ??
    ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΡΙΞΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΤΩΡΑ!!

    ΠΕΜΠΤΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΗ!! ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ !!

    από ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗ ΒΑΣΤΙΛΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ - 7:08μμ, Τρίτη 30 Σε
    ΕΝΩ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ - ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ??
    ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΡΙΞΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΤΩΡΑ!!

    ΑΠΕΡΓΙΑ

    ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ!! ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΗ!!

    Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΗ ΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!

    ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗ ΒΑΣΤΙΛΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ - ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ


    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ??


    ΤΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ?? ΠΟΙΟΙ ΒΑΣΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ?
    ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ...
    ΕΝΩ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ - ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ??

    ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗ ΒΑΣΤΙΛΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ - ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ??
    ΤΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ?? ΠΟΙΟΙ ΒΑΣΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ?
    ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ...

    Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ???

    Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΗ ΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!

    από ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗ ΒΑΣΤΙΛΗ ΤΩΡΑ 3:27μμ, Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008
    ΑΝ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΛΙΓOΨΥΧΑ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ!!
    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ...

    Ο ΔΑΙΛΑΚΗΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ!!
    ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ..ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΙ, ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ??

    Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΗ ΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!


    ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ...

    ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ...
    ΑΝ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΛΙΓOΨΥΧΑ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ!!
    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ...
    ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ..ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΙ, ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ??

    ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗ ΒΑΣΤΙΛΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ - ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ??
    ΤΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ?? ΠΟΙΟΙ ΒΑΣΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ?

    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ
    ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΝΙΟΝΤΙΝΑ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΕΣΑΣ

    ΟΛΟΙ ΣΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ...
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΝΕΟΠΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΞΕΠΙΔΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!!


    ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΡΙΞΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΤΩΡΑ!!

    ΕΝΩ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ - ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ??
    ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ??

    ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΡΙΞΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΤΩΡΑ!!

    ΟΛΟΙ ΣΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ...


    ΑΝΤΙΔΕΞΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρέ τσαμένα ΠΠΠ (Πεινασμένα Πράσινα Παπαγαλάκια), πάρτε το απόφαση, όσες μαλακίες και να κάνει η ΝΔ, ΔΕΝ τραβάει ο Γιωργάκης!

    Πείτε στα αφεντικά σας στη Αμερική να σας βάλουν κανέναν άλλο αρχηγό, έστω ας είναι κι’Έλληνας μια φορά, μήπως και ξαναβγείτε και λαδώσει λίγο το αντεράκι σας!

    Πέντε χρόνια δίαιτα, μετά από 20 χρόνια μάσες, είναι σκληρό!

    ΥΓ: Δεν είμαι ο Βενιζέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. TH EISAI SIGGENIS TOU OMWS SIGOURA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 3:53 μμ

    ΩΠΑ? Η CIA ΚΑΙ ΤΟ STADE DEPATRMENT ΕΒΓΑΛΑΝ ΓΡΑΜΜΗ! ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 3:10
    Ναι έχεις δίκιο με τον Λαζόπουλο…!
    Και εγώ περίμενα περισσότερη κριτική για τον Μπουχεσα,
    αλλά μάλλον το αντίθετο έκανε!
    Πιο πολύ ασχολούνταν με τον Γιωργάκη παρά με τον Κωστάκη.
    Όχι ότι μπορεί να διαφέρει ο ένας από τον άλλον και οι διό τα ίδια σκατά είναι
    αλλά τουλάχιστον τον έναν τον τσέκαρε ο λαός και είδαμε τα χάλια μας , αν
    κυβερνούσαν και αυτοί 20 θα μας είχαν πουλήσει την μισή Ελλάδα.
    Προσωπικά με εκνεύρισε πολύ με αυτό που έκανε…!
    Θυμάμαι ιδιαίτερα πέρυσι που χαρακτήρισε τον Μπουχεσα «Ηθική μυγοσκοτώστρα »
    (Να κάνω τον σταυρό μου).

    Αντιρρησίας Συντάγματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Tέτοια φάστα γουστάρω να την φτύνω ολημερίς, για να νοιώθω πως φτύνω τον ίδιο μου τον εαυτό τον αδιόρθωτο σκατονεοέλληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ότι και να του καταλογίζετε, ο αχυράνθρωπος ξέρει να διαλέγει τους συνεργάτες του.
    Ζαχόπουλε ζείς, εσυ μας οδηγείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 3.57 den eise o Venizelos alla sigoura eise MALAKAS
    diladi oti osoi exoune antitheti gnomi apo tous dexious eine aparaititos peinasmenoi kai pasokoi?
    malon esy peinasmenos eise kai psaxneis aformes na mas deixis to poso i malakia sou exei kapsei ton skliro ande sti rigilis mpas kai pesei tipota apo to stoma tou xontromalaka prothypourgou kai fas kai esy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @2.49

    σακ μάι ντικ τζώννυ.

    Πατήρ Σουλπίκιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ξανά, επειδή πριν κόπηκε η λέξη.

    Το παρακάτω κείμενο είναι ποσταρισμένο από εμάς, δεν το ρίχνει κάποιος ανώνυμος. Το γράφουμε αυτό για τον ηλίθιο 2.44.

    Νεοδημοκράτες,

    μετά τα κωλόχερα εξ ευωνύμων (πασοκ),
    έρχονται και οι ψωλές εκ δεξιών (καρατζαφύρερ).

    Δεν θα μείνει τίποτα από το μπουρδελοκόμμα σας αλήτες. Ότι περισσέψει από τη σύλληση, θα πάει για Κορυδαλλό.

    Σκύψτε για το χέρι,
    του Καρατζαφέρη.
    Αν σκύψεις κι άλλο κώστα,
    χωράει και γαλότσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. OOOPS, να'τος πάλι ο bloopers!

    Τη μιά το παίζει σοβαρος και αξιοπρεπης και απειλεί με...μηνύσεις όποιον ενοχλεί τη παγκοσμιοποίηση,και την άλλη βρίζει σα βόθρος!

    Πως να μην πάει η Αμερική κατα διαόλου με τέτοιους καραγκιόζηδες για πράκτορες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΤΡΑΓΑΚΗΣ
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
    ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ
    ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ
    ΚΛΠ.ΚΛΠ
    ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΑ ΚΡΗΤΗ,
    ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΣΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *