GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δαϊλάκης vs Καραμανλή‏...

. Από τον dr.Seeng .

.
Από τον dr.Seeng
.

25 σχόλια

  1. Ο Στρατηγός Άνεμος, στέλνει εν μέσω παγκόσμιας κρίσης και ασύμμετρων απειλών, συντροφικούς χαιρετισμούς από το μουνί της μαμάκας του τζων ή τζωνυ ή φουστόπουστα ή παπαροστίφτου!

    Σας φιλικοσπάζομαι,

    Πατήρ Σουλπίκιος

    Εντεταλμένος Ιερομόναχος Μονής Παναγίας της Γαμωσταυρίτισσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
    tipota den sas sozei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Yorgo ΟΤΑΝ ΧΕΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ, ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΚΟΥΠΙΖΕΣΑΙ Η ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΤΗΝ Mommy Maggy ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙ ΑΠ ΤΟ ΣΚΑΤΟ??
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΖΕΣΑΙ ΑΡΑΓΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ???
    ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ...

    Takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΑΪΛΑΚΗΣ ΣΕ ΚΑΤ' ΙΔΙΑΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ: "ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ. ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ EXTRA3, ΕΙΧΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΒΕΛΙΟ ΜΕ FULL ΒΑΜΜΕΝΟ ΜΑΛΛΙ. ΤΟ ΣΚΟΥΡΟΧΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΑΛΛΙΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΟΓΙΑΣ, ΜΕ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΘΗΣ,ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ LSD. ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΙΠΑ ΟΛΑ. ΣΤΗΝ ΜΠΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΙΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗ". ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΛΩΣΔΙΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πριν την εμφάνισή του στο Αποκαλυπτικό Δελτίο ο Δαϊλάκης συναντήθηκε με στελέχη της εκπομπής. Στην συνάντηση πριν την εκπομπή στο κανάλι ήταν παρών και ο Αλέξανδρος Βέλλιος. Κάποια στιγμή ο Δαϊλάκης πρόσεξε δύο μαύρες σταγόνες να πλέουν στο ποτήρι με το νερό που συνόδευε τον γαλλικό καφέ του. Οι σταγόνες προέρχονταν από την καραμπογιά με την οποία είχε φρεσκάρει ο Βέλλιος πριν την εκπομπή τα μαλλιά του, και οι οποίες είχαν κυλήσει στο ποτήρι του έκπληκτου βουλευτή, ο οποίος, προς τιμήν του, αφήνει μαλλιά και γένια στο φυσικό τους χρώμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στη συναυλία της Μαντόνα,ήταν και ο Αλέξανδρος Βέλιος με το τσιμπούκι του και το καραμπογιατισμένο μαλλί του παρέα με τον Απόστολο Αποστολόπουλο (άσπρο μαλλί) και τον Αλέκο Πρίφτη (ωσαύτως). Η παρέα αυτή σηκώσε το στάδιο στον αέρα από το τρελό κέφι. Ο Βέλιος κουνιόταν στους ρυθμούς της ποπ σαν τρελός και το (βαμμένο) μαλλί του πήγαινε πέρα δώθε, ο Αποστολόπουλος ήταν γενικά αυστηρός και σπανίως έσκαγε ένα χαμόγελο, ενώ ο Πρίφτης ήταν αμέτοχος, δείχνοντας να μην καταλαβαίνει που βρίσκεται. Μερικές φορές γύρναγε προς τον Βέλιο και του έλεγε να πάνε να δουλέψουν στη νέα εφημερίδα του Καρατζαφέρη ("σφήνα"), αλλά ο Βέλιος δεν είχε μυαλό για τέτοιες συζητήσεις και συνεχώς έστρωνε το κατάμαυρο μαλλί του, φαντασιωνόμενος ότι είναι νέος και όχι ένας εξηντάρης με βαμμένο μαλλί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μήπως η λύση στο πρόβλημα της κομματικής χρεωκοπίας και της πολιτικής παρακμής είναι να δημιουργηθεί ένα νέο (αλλά όχι οποιοδήποτε νέο) κόμμα; Μήπως θα ήταν μια καλή ιδέα να ιδρυθεί το "κόμμα των βαψομαλλιάδων"; Εντύπωση κάνει ότι όλοι οι καραμπογιατισμένοι παριστάνουν τους ανεξάρτητους και τους "δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου"... Βέλλιος, Πασαλάρης, Παναγιωτόπουλος, Κύρτσος, Πολύδωρας. Κατά τα άλλα όμως το μπογιάτισμα στο μαλλί στο full. Η σοβαρότητα των μπογιατισμένων δίνει το ΟΚ για τη δημιουργία νέου "χρωματιστού" (στις αποχρώσεις του σκούρου μαύρου ή του κομοδινί) κόμματος. Βάλτε χρώμα στη ζωή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Δαϊλάκης είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ από τη στιγμή που διαγράφηκε από το κόμμα με το οποίο εξελέγη. Εάν παραιτηθεί τώρα θα μείνει κενή η θέση στο κοινοβούλιο. Δεν μπορεί να αντικατασταθεί από βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κύριε Τραγάκη. Αυτό θα γινόταν εάν παραιτείτο όντας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
    Έλεος πια ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα ρέστα του παίζει το σύστημα εξουσίας Μαξίμου απειλώντας να σύρει την χώρα σε πρόωρες εκλογές για να αναγκάσει τους βουλευτές της ΝΔ να σταματήσουν να ζητούν την απομάκρυνση του κ. Θεόδωρου Ρουσόπουλου λόγω της εμπλοκής του στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου.

    Οι δηλώσεις του κ. Σταύρου Δαιλάκη που ζήτησε «καθάρισμα στην αυλή του κ. Καραμανλή και στην συνέχεια του κ. Μάριου Σαλμά που είπε ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες στην υπόθεση Βατοπεδίου προκάλεσαν νευρικό κλονισμό στο σύστημα Μαξίμου-Ρηγίλλης.

    Ενδεικτικό της έκρυθμης κατάστασης στο εσωτερικό της κυβέρνησης είναι ότι η κυβερνητική επιτροπή που συνεδρίασε την Τρίτη το πρωί ασχολήθηκε με τις δηλώσεις Δαιλάκη και με το πώς θα αντιμετωπισθεί η κρίση που δημιουργήθηκε. Είναι η πρώτη φορά που έγινε κάτι τέτοιο αφού η κυβερνητική επιτροπή δεν συζητά ποτέ θέματα της επικαιρότητας. Ο κ. Δαιλάκης την Δευτέρα το βράδυ και εν συνεχεία την Τρίτη το πρωί με συνεχείς δηλώσεις του κατήγγειλε την «αυλή του Μεγάρου Μαξίμου και ζήτησε καθάρισμα με την απομάκρυνση του κ. Θεόδωρου Ρουσόπουλου και του κ. Γιάννη Αγγέλου». Αρχικά έγινε προσπάθεια ο κ. Δαιλάκης να πεισθεί να παραιτηθεί από βουλευτής για να μείνει αλώβητη η κοινοβουλευτική πλειοψηφία των 152 βουλευτών. Ο βουλευτής όμως δεν πείσθηκε και τελικώς επέμεινε στις απόψεις του και δήλωσε ότι δεν παραιτείται.

    Στην κυβερνητική επιτροπή οι υπουργοί συζήτησαν ακόμη και τις δηλώσεις που θα έκαναν βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου. Ο κ. Βαγγέλης Μειμαράκης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο εκλογών λέγοντας ότι «στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα». Από την πλευρά του ο κ. Γιώργος Σουφλιάς ανέφερε ότι «επί μακρά χρονική περίοδο επεκράτησε η εσωστρέφεια στο κυβερνών κόμμα, που εμποδίζει την Κυβέρνηση να επιτελέσει το έργο της. Και η Κεντρική Επιτροπή, το ανώτατο όργανο, απεφάσισε, μετά από μακρά περίοδο εσωστρέφειας, να σταματήσει αυτή η εσωστρέφεια. Δυστυχώς, εμφανίστηκε αυτό το φαινόμενο με τον κ. Δαϊλάκη και έπρεπε να ληφθεί αυτή η απόφαση». Είναι σαφές ότι μετά την κόκκινη γραμμή που έβαλε ο κ. Καραμανλής στην Κεντρική Επιτροπή ο κ. Καραμανλής έπρεπε να διαγράψει τον κ. Σταύρο Δαιλάκη αν ήθελε να διατηρήσει το κύρος του. Οι υπουργοί που μετείχαν στην κυβερνητική επιτροπή έλεγαν ότι ο κ. Καραμανλής ήταν αποφασισμένος να πάει ακόμη και σε εκλογές. Φυσικά οι περισσότεροι δεν συμφωνούν να προκηρυχθούν εκλογές γιατί ορισμένοι βουλευτές βάλλουν εναντίον του κ. Ρουσόπουλου. Τα σενάρια ότι θα προβάλλει την σοβαρότητα της οικονομικής κατάστασης απλώς είναι ανεδαφικά. Οι βουλευτές και οι υπουργοί θεωρούν ότι το να πάει σε εκλογές μέσα σε πολιτικό κλίμα σκανδάλων και για να υπερασπιστεί τον κ. Θεόδωρο Ρουσόπουλο είναι αυτοκτονία για το κόμμα. Η απειλή Καραμανλή προς τους κορυφαίους του ότι δεν θα αφήσει την ηγεσία ακόμη και μετά από ήττα προκαλεί απλώς μειδιάματα και δείχνει ότι δεν έχει αντιληφθεί την πραγματικότητα παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις του. Υπουργοί και βουλευτές θεωρούν ότι ο κ. Καραμανλής έχει εγκλωβιστεί σε μία κινούμενη βάλτο και ότι κάθε κίνηση που κάνει τον παρασύρει πιο βαθιά. Οι περισσότεροι θεωρούν ότι ακόμη και τώρα η μόνη λύση είναι ανασχηματισμός με απομάκρυνση του κ. Ρουσόπουλου το συντομότερο δυνατόν προκειμένου να κερδίσει χρόνο για να δρομολογήσει ουσιαστικές αλλαγές που θα αναστρέψουν το κλίμα. Είναι σαφές ότι το πρόβλημα είναι πλέον η παραμονή του κ. Ρουσόπουλου στην θέση του. Ο κ. Ρουσόπουλος θα προκαλεί συνεχώς τις βολές των βουλευτών και φυσικά σε τέτοια κατάσταση δεν μπορεί να προβάλλει αποτελεσματικά την κυβερνητική πολιτική.

    Πονοκέφαλος Σαλμά

    Σαν να μην έφθανε ο πονοκέφαλος Δαιλάκη ήλθαν και οι δηλώσεις του κ. Μάριου Σαλμά στην εφημερίδα «Πολιτεία των Αιτωλών και Ακαρνάνων» να αυξήσουν την θερμοκρασία στο κόκκινο στο εσωτερικό του Μεγάρου Μαξίμου. Ο κ. Σαλμάς δήλωσε ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες στην υπόθεση του Βατοπεδίου και πρόσθεσε ότι υπάρχουν σε υπουργούς φαινόμενα συμπεριφορών που κλονίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Ο κ. Σαλμάς την γλίτωσε απλώς και μόνο γιατί οι δηλώσεις του δεν είχαν γίνει σε κάμερα. Πάντως υποχρεώθηκε σε μία ανασκευή που ευτελίζει τους εμπνευστές του χειρισμού στο Μέγαρο Μαξίμου. Στην γραπτή δήλωση που έδωσε ο κ. Σαλμάς αναφέρει ότι εννούσε τις ευθύνες των υπουργών του ΠΑΣΟΚ. Φυσικά αυτά είναι προφάσεις εν αμαρτίαις που δεν πείθουν κανένα. Το συμπέρασμα είναι ότι η ευθιξία και η κόκκινη γραμμή του πρωθυπουργού υπάρχει μόνο όταν κάποιος θίγει τον κ. Ρουσόπουλο.

    Όμηρος του Τατούλη ο κ. Καραμανλής.

    Μετά την διαγραφή Δαιλάκη η κοινοβουλευτική ομάδα έμεινε με 151 βουλευτές μεταξύ των οποίων ο κ. Πέτρος Τατούλης. Ο βουλευτής Αρκαδίας συνεχίζει τις κινήσεις του και αύριο συναντάται με τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργο Σουφλιά. Το ραντεβού ζήτησε ο κ. Τατούλης και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ο κ. Σουφλιάς είναι από τους πρωταγωνιστές των ημερών καθώς μιλά συχνά με τον πρωθυπουργό. Στην πραγματικότητα ο κ. Καραμανλής είναι όμηρος του κ. Τατούλη ο οποίος μπορεί ανά πάσα στιγμή να χτυπήσει και να τον φέρει σε δύσκολη θέση ακόμη και να τον υποχρεώσει να πάει σε εκλογές. Φυσικά ο βουλευτής δεν έχει καμία διάθεση να αυτοκτονήσει και πολύ περισσότερο να του προσάψουν το στίγμα του αποστάτη. Ωστόσο έχει όλη την ευχέρεια να κάνει πολιτική κριτική όποτε αυτός το επιλέξει. Μέχρι στιγμής η τακτική που ακολούθησε ο κ. Καραμανλής για να τον αντιμετωπίσει εξελίχθηκε σε μπούμερανγκ: ο κ. Τατούλης παραμένει στην κοινοβουλευτική ομάδα και ο κ. Καραμανλής έχει χάσει έναν βουλευτή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Καραμανλής θυμίζει τον τελευταίο Τσάρο της Ρωσσίας κλεισμένο και κλειδαμπαρομένο στο παλάτι, με τον Ρασπούτιν δίπλα του να του δίνει κουράγιο και να του μεταφέρει μηνύματα από το υπερπέραν. Μην παραξενευτείτε αν ξαφνικά προβάλει η λαϊκή μάζα και καταλάβει βίαια το Μαξίμου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  13. όνομα Καραμανλής? σκέτη εγγύηση!

    Η κυβέρνηση είναι εκείνη που εγγυάται την νομιμότητα, την ασφάλεια, την δημοκρατία και τους θεσμούς. Όπως για παράδειγμα, αν δεν μπορεί να διαπράξει νοθεία σε ψηφοφορία για αναθεώρηση του συντάγματος, το καταπατά και τότε είτε ανοίγει μεσιτικό γραφείο με το Βατοπέδι, είτε ιδρύει - όχι ιδιωτικά – πανεπιστήμια, αλλά «κωλε-γεια».

    Στα πλαίσια των ανθρωπίνων αλλά και των πολιτικών δικαιωμάτων, το όνομα Καραμανλής, είναι σκέτη εγγύηση. Λέγεται ότι η Αμερικανική κυβέρνηση, μετά την καταψήφιση του bail-out, φωτισμένη από το ακραία δημοκρατικό παράδειγμα του Καραμανλή, θα ζητήσει αύριο κιόλας την παραίτηση 350 γερουσιαστών, έτσι για αρχή.

    Επίσης μάθαμε ότι θύμωσε ένας πίθηκος σε τσίρκο της Αυστραλίας και από έντονή εκδικητική διάθεση αναμεμιγμένη με την οργή για την επιβολή πειθαρχίας στην αγέλη, τραβώντας το πέος του, ξερίζωσε μόνος του όλα τα γεννητικά του όργανα.

    Πραγματικός τσαμπουκάς σας λέω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πατηρ Σουλπίκιε,

    ξεκόλλα....
    Εντάξει καταλάβαμε...

    ΥΓ πολύ πετυχημένο πρέπει να θεωρείς τον τίτλο σου. Μπραβο. Ζωγράφισε τον στο ταβάνι του δωματίου σου και ξάπλωσε να τον χαζεύεις διανοούμενε φίλε μου.

    Π.Μ.Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με τι μαλακιες ασχολειστε ολοι!
    το θεμα ειναι η ΑΕΚΑΡΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ το θρηνο την κυριακη στο λιμανι.

    ΝΑΙ! το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα, οσο διεφθαρμενο κι αν ειναι, ειναι πιο σοβαρο, αληθινο και αξιοπιστο απο την πολιτικη.
    και πιο ενδιαφερον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όποιος πιστεύει οτι ο ραΤατούλης θα κάνει κίνηση για να ρίξει αυτή την άχρηστη κυβέρνηση, πλανάται πλάνην οικτρά. Ο ραΤατούλης δεν θέλει να αυτοκτονήσει πολιτικά, μπορεί, όμως να σπρώξει τα πράγματα έτσι ώστε να πέσει η κυβέρνηση χωρίς να φαίνεται ότι την έριξε αυτός.
    Από την άλλη ,κανείς δεν ξέρει ποιο κανόνι μπορεί να σκάσει αύριο. Έχουμε σίγουρη την αποκάλυψη του Α. Ρόκου στην υπόθεση SIEMENS οπου εκεί θα δοκιμαστεί ο Litle George και αναμένεται να εμφανιστούν και γαλάζιοι δωρολήπτες, ακυρώνοντας την ρήση του χοντρού οτι δεν εμπλέκεται η Νέα Δημοκρατία στην υπόθεση.
    Αυτή η νέα διακυβέρηνση ,όμως, δεν μας αφήνει στην πλήξη μας. Όλο και κάποιο άλλο σκάνδαλο μπορεί να έρθει στην επιφάνεια (αφού οι ατζαμήδες δεν έμαθαν τίποτα από το εικοσάχρονο φροντιστήριο που τους έκανε το ΠΑΣΟΚ) με αποτέλεσμα να έχουμε και άλλα γλέντια. Με το Βατοπαίδι-Βατοπέδι εκκρεμές, άλλο ένα-δυο κανόνια να σκάσουν και θα αρχίσει να προβάρει ο Litle George
    την πρωθυπουργική καρέκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μη μιλάτε γιατί θα σας διαγράψουμε..
    Είναι κόλπο της Ν. Δημοκρατίας για να υπάρχει συνομοσιολογία και να πάμε σε εκλογές όπου ο καραμανλής θα υποστηρίζει ότι τον έριξαν τα συμφέροντα, οι Αμερικάνοι, η Ντόρα (και ο Ντοναλντ Ντακ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι η διάλυση της ελληνικής κοινωνίας και το οργανωμένο σχέδιο κατάληψης και κατοχής της χώρας μέσω των "οικονομικών" μεταναστών. Σ' αυτό συμφωνείται όλοι σας παλιοκουφάλες, είστε πλήρως εναρμονισμένοι.
    Χεστήκαμε για την ευημερία των κομμάτων σας, ο τόπος και των προβλήματα των Ελλήνων μας νοιάζουν.
    Όλοι σας ΜΜΕ και πολιτικοί παραπλανάται την εγρήγορση του λαού για να μην στοχοποιηθεί η προδοτική πολιτική ΟΛΩΝ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΝΩ ΛΕΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΔΩ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕΤΟ!! Ο ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΗΘΕΝ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΒΑΤΟΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΩΡΤΟ!!
    ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗ Η ΑΛΛΙΩΣ ΝΑΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ!!
    ΔΕΣΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΛΟΚΑΝΑΛΑ, MEGA ΚΑΙ ALTER, ΠΩΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!!
    ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ 'ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ' ΚΑΙ 'ΚΟΥΡΗΣ' ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΑΓΑΠΗΤΙΚΩΝ (ΑΔΕΡΦΕΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ-ΧΑΤΖΗΝΙΚΩ, ΜΕ ΤΑ 69 ΤΟΥΣ) ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗ!!
    Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ Ο ΜΑΦΙΩΖΟΣ ΚΟΥΡΗΣ(ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟ,ΘΥΜΑΣΤΕ?) ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ 1.5 ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ, ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ "ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΕΝΣΗΜΑΤΑ" ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΙΛΑΚΗ?? ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ!! ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΤΣΩΝ!!
    ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΠΡΕΦΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΒΑΤΟΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για πες μας ΝεοΔημοκράτη τη γνώμη σου: Δεν θα ήταν πιο σωστό να διαγραφούν οι Αλογοσκούφης, Δούκας, Μπασιάκος, Κοντός που εμπλέκονται δια των υπογραφών τους, στην υπόθεση Βατοπαιδίου, απο τον δύστυχο Δαιλάκη;
    Δεν θα ήταν πιο σωστό, σεμνό και ταπεινό να διαγραφούν οι Βουλγαράκης, Γκιουλέκας, των οποίων οι σύζυγοι έχουν συντάξει τα αμαρτωλά συμβόλαια;
    Για πες μας Βαγγέλη Μειμαράκη, αυτό δεν θα ήταν η πιο αντρίκια-μια κι αυτό το υπονοούμενο άφησες για τον Τατούλη- συμπεριφορά εκ μέρους του Καραμανλή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τακις!! Οταν γαμνιέται η μάνα σου κρατάς φανάρι ή γίνεται το αντίθετο??
    Ρώτα αυτόν που κρατούσε πρίν γεννηθής για να διαπιστώσης αν είσαι μπασταρδος!!
    Αντε καλά πισωγαμήσια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτά συμβαίνουν όταν άλλα υπόσχεσαι στις εκλογές και μετα σταυρώνεις τους πολίτες στους
    φόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 34 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ:

    1.Τον Αμερικανό πολίτη ιδρυτή του, για την αξεπέραστη «αξιοπιστία» του
    2.Τον Αμερικανό «φιλέλληνα» γιό του, που ούτε να διαβάσει Ελληνικά δεν μπορεί
    3.Τη μασόνα Αμερικανίδα μανούλα, που δίνει ακόμη και για διαζύγια για μερικά εκατομμύρια δολάρια
    4.Την ξανθιά χοντρομπεμπούλα μεγαλο-κοπέλλα (και τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που την είχαν πάρει, ειδικά από τη ναυτιλία)
    5.Τον αστρολόγο της και τους πνευματικούς, καφετζούδες και χαρτορίχτρες που κυβερνούσαν τη χώρα (και γελούσε κάθε πικραμένος στο εξωτερικό)
    6.Τό σκάνδαλο Μποσκωτά με τις πράσινες εφημερίδες (και τα μαιμού ρόζ χαρτιά)
    7.Τη δέσμευση της Ελλάδας από τον ιδρυτή στους απέναντι, να μην εξορύξει τα πετρέλαια του Αιγαίου, που θα μας έκαναν ενεργειακά ανεξάρτητους και την οικονομία από τις καλύτερες στην Ευρώπη
    8.Τον ψυχικό διχασμό του λαού σε «εκείνοι και εμείς». «Εκείνοι» είναι οι κακοί Έλληνες (όσοι δεν συμφωνούν μαζί μας) και «εμείς» οι καλοί Έλληνες (που συμφωνούν, με το αζημείωτο βέβαια, οι περισσότεροι είναι δημόσιοι υπάλληλοι με μονιμότητα, επιδόματα και εφάπαξ, οι λοιποί είναι λαμόγια επιχειρηματίες που παίρνουν δουλειές ΜΟΝΟ από το κράτος)
    9. Την «κουλτούρα της αρπαχτής», με τα στελέχη και τους οπαδούς μας να κλέβουν «όσο μποροιύν» και τους μαλάκες να πληρώνουν τα χρέη του κράτους μέχρι να πεθάνουν
    10.Την ταρίφα ότι να κλέβεις «μέχρι 500 εκατ είναι φυσιολογικό», όταν είσαι υπουργός
    11.Τον Τσόμπρα που παρακολουθούσε παράνομα τη μισή Ελλάδα (τους άλλους (εκείνους) αλλά και τους δικούς μας, για τα απαιτούμενα τσεκαρίσματα)
    12.Το ζαράκια ξάδελφο της ξανθο-μπεμπούλας που έχασε στο μπαρμπούτι ένα πίνακα του Τσαρούχη που ανήκε στο Υπουργείο
    13.Τον «κουβαλητή» Κουλόγιωργα με τα πάμπερς (αδυναμία στο μετρητό)
    14.Τον εκλογομάγειρα Κουτσόγιωργα και τα 2 εκατ. δολάρια (για να κάνουμε και «σωστούς» νόμους
    15.Το γκαιμπελίσκο Σκαλιώτη με τις αδιάκοπες καμπάνιες λάσπης και συκοφαντίας προς κάθε αντίπαλο (και εσωτερικό ανταγωνιστή)
    16.Το μιζαδόρο Σκαλιώτη και την πανάκριβη και υπερτιμολογημένη κατασκευή του αεροδρομίου για την προικούλα του
    17.Τον Τσουρή με την Πατσαβούρα του, που στήριζε για δεκαετίες το άθλιο καθεστώς, μπας κα του δώσουν κανένα κοκκαλάκι οι Λαμπρακο-μπομπολαίοι
    18.Τον έμπορων όπλων Χάλατς, το χαζοχαρούμενο Μπλιατσιφάρα, τον μασόνο Κλιβάνη και τους λοιπούς δανειστές για να δικαιολογηθεί η αγορά του «κωλόσπιτου» (από τις μίζες των F16 και Μιράζ το 1988)
    19.Την προεδρική εκλογή του Γκατζετάκη με τα Μπλέ και Λευκά ψηφοδέλτια, σαν κλασσικό δείγμα πίστης στη δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης των βουλευτών
    20.Το λιγούρη Γκατζετάκη που γέμισε ένα αεροπλάνο αφορολόγητα όταν γυρνούσε από την Ιαπωνία (δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν οι Γιαπωνέζοι)
    21.Το Ζέν-πρεμιέ Άκη Μποχα-τζόπουλο, που κονόμισε τα άντερά του από τα υποβρύχια που μπατάρουν και τους αντιαεροπορικούς πυραύλους που πάνε στο γάμο του Καραγκιόζη
    22.Το Μπάχτα και τους λοιπούς πρώην πειναλέους «αγωνιστές της δημοκρατίας», που μένοντας τώρα στις βιλάρες και κολυμπώντας στις πισίνες ξέχασαν ότι πριν βρώμαγε το στόμα τους από την πείνα (δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός-Μπλιατσιφάρας)
    23.Το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και το κλέψιμο της περιουσίας των περισσότερων «αγαθών» Ελλήνων, για να ταϊστούν οι επιχειρηματίες μας (πάτρονες με τα κανάλια τους και χρηματοδότες με το ρευστό τους)
    24.Το «γίγαντα» ελιά πρωθυπουργό που παρέδωσε στους απέναντι συγκυριαρχία στο Αιγαίο και ευχαρίστησε δημόσια και τους Αμερικανούς φίλους του για τη διευκόλυνση αυτή.
    25.Τον ανεκδιήγητο φαφλατά Γκάγκαλο για την παράδοση του Ντοτσαλάν στους απέναντι
    26.Το Μπαμπουτζή για τους 82 νεκρούς του Σάμινα
    27.Τον αλλοδαπό τουρίστα γυιό του ιδρυτή με τις ρήσεις του για την καλλιέργεια φούντας και χασίς στις γλάστρες του σπιτιού
    28.Τον αλλοδαπό τουρίστα γιό του ιδρυτή που είπε ότι αγαπάει την Ελλάδα «σαν Έλληνας»
    29. Τη συμφωνία του αλλοδαπού τουρίστα στο σχέδιο Ανάν που νομιμοποιούσε τη μισή Κύπρο στην Τουρκία.
    30.Την αλλαγή του εκλογικού νόμου κάθε φορά που φαινόταν ότι θα χάσουν τις εκλογές, «δημοκράτες» και έντιμοι, όπως πάντα.
    Για όλα αυτά και δεκάδες άλλα λοιπόν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 34 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ:

    1 Οκτώβριος 2008 2:16 μμ


    ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑ 34 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΠΟΡΕΣΕΣ ???????

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΤΩΡΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ???????

    ΚΑΤΙΝΑΚΙ ..... !!!

    ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ .....
    ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ .....


    ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *